Coop Danmark A/S

Gem
Coop Logistik Assistent, Aftenhold, Planlægningsafdeling, Distributionscenter, Aalborg

Coop Logistik

Coop Logistik er den afgørende brik, når varer skal bestilles, hentes, pakkes og leveres til Coops over 1.000 butikker. Sammen sikrer vi de efterspurgte varer på hylderne billigst muligt – friske og til aftalt tid. Det vigtigste er, at du har lyst til at være en del af et stærkt fællesskab, der bag kulisserne sørger for, at det hele kører.

I planlægningsafdelingen som dækker funktionerne varemodtagelse, drift og transport søger vi en kollega med et stort servicegen, som trives i et job med mange forskellige arbejdsfunktioner, og som har et skarpt øje for og mod på både planlægnings- og driftsopgaver.

Som assistent i planlægningsafdelingen har du en vigtig rolle på distributionscenteret i Aalborg. Du vil, sammen med engagerede kolleger, sikre det stabile flow fra varemodtagelse til afsendelse af Coops varer til butik.

Gem
Coop Danmark A/S
Coop Trading A/S søger en Brand & Design Assistant

Coop Danmark A/S, Taastrup

Vores Brand & Design team søger en assistent, der skal støtte teamet i det daglige arbejde. Er du servicemindet, struktureret og nysgerrig på at arbejde med en masse forskellige opgaver relateret til emballagedesign indenfor vores brands Xtra, Coop og Änglamark, så er du måske vores nye kollega?

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Faste opgaver i Brand & Design teamet (håndtering af prøver, overblik over kommende projekter og fotobookings, referater m.m.)
 • Udarbejde kommunikation om udvikling og forbedringer i porteføljen samt præsentation af designs og emballagekoncepter
 • Samarbejde med interne stakeholders samt vores Inhouse produktion, eksterne bureauer, fotografer m.m.
Gem
Coop Danmark A/S Lagermedarbejder til eftermiddag/aftenhold

Coop Danmark A/S, Hasselager

Coop Logistik i Hasselager er et godt sted at arbejde, og med dig ombord kan vi gøre rejsen til målet endnu bedre. Du vil blive en afgørende brik i Coops forsyningskæde og sammen med dig kan vi sikre, at varer kommer på hylderne - friske og til aftalt tid. Det kræver sin person at være en del af et stærkt fællesskab, som vi har i Coop, men sammen kan vi alle skabe mening og gøre den væsentlig forskel i hverdagen.

I Hasselager pakker vi varer til alle Kvickly, Fakta, Dagli’ Brugsen, Super Brugsen, samt Coop 365 butikker på Fyn og i Jylland. Vi har ca. 500 personligheder ansat og vi gør meget for, at vi går gladere hjem fra arbejde, end da vi mødte. Kan du se dig selv i et miljø, hvor vi vægter de gode værdier som anerkendelse og tillid til hinanden, kombineret med højt tempo, stort fokus på kvalitet, krav til performance og sidst men ikke mindst: En arbejdsdag på et kølelager? Så læs endelig videre…

Gem
Coop Logistik Supply Chain Planner

Coop Logistik, Albertslund

Vil du være med til at sikre varer på hylderne og udvikle den mest attraktive arbejdsplads i detailbranchen? Og har du erfaring med Supply Chain Planning? Så har vi måske jobbet til dig!

Jobbet som Supply Chain Planner spænder over drifts-, analyse - og indkøbsopgaver, hvor målet er at sikre optimal leveringssikkerhed/tilgængelighed og balanceret varelager i vores butikker, i tæt samarbejde med vores kategoriplanlæggere. Som Planner skal du kunne se udviklingsmulighederne og sikre stabil drift - men ikke mindst være indstillet på at tage ansvar for dine varer/kategorier helt ud til butikkerne.

Dine opgaver vil være:

 • Planlægning og optimering af vareflow for et antal varekategorier
 • Disponering til lager, daglig opfølgning på leverancer og eventuelle afvigelser
 • Sikre god leverandørkontakt og opfølgning på leveringsperformance
Gem
Coop Logistik Lagermedarbejder til daghold og aftenhold på Albertslund Distributionscenter

Coop Logistik

Er du en dygtig lagerekspedient og en fantastisk kollega?

Vi i Coop Logistik er den afgørende brik, når de forskellige varer skal bestilles, hentes, pakkes og leveres til Coops over 1.000 butikker. Sammen sikrer vi de efterspurgte varer på hylderne billigst muligt og til aftalt tid.

Fra centret i Albertslund plukker og pakker vi varer til Coops butikker på Sjælland samt Bornholm og Grønland – i alt 480 butikker.

Det vigtigste er, at du har lyst til at være en del af et stærkt fællesskab, der bag kulisserne arbejder sammen om at give vores butikker 1. klasses leveringsservice.

Vi er i en rivende udvikling, og derfor søger vi dygtige kollegaer som brænder for at levere 1. klasses service og godt samarbejde, så vi kan nå vores mål både igennem vores arbejde og vores værdier. Vi sætter en ære, i at vi taler ordentligt og respektfuldt til hinanden, og at alle medvirker til den gode omgangstone.

Gem
Coop Danmark A/S Økonomiassistent

Coop Danmark A/S, Albertslund

Vægter du kvalitet, grundighed og faglighed – og er du ikke bleg for at komme med dit bud på, hvordan vi løser nye opgaver, er du den økonomiassistent, Coop Invest har brug for.

Du vil blive en del af Coop Invests økonomifunktion, der også varetager opgaven for dets ejer og datterselskaber i Coop koncernen. Du vil blive ansvarlig for bogholderiet i ét af Coop koncernens datterselskaber, men må også forvente at skulle varetage flere selskaber/opgaver på sigt.

Dine primære opgaver som økonomiassistent

 • Finans – Bogføring og afstemning af balanceposter
 • Kreditor – Registrering, godkendelsesflow, betaling og vedligeholdelse af stamdata
 • Debitor – Fakturering, afstemning og vedligeholdelse af stamdata
Gem
Coop Danmark A/S Proces - og analysekonsulent

Coop Danmark A/S

I jobbet som Proces og Analysekonsulent, vil du være med til at sikre en agil og strømlinet Supply Chain, hvor høj varetilgængelighed i butikkerne kombineres med et skarpt fokus på løbende optimering af processer og arbejdsgange.

Du bliver en del af Coop Logistiks vareforsyning, og mere specifikt i et team af dygtige Supply Chain Proces & Analysekonsulenter, på Servicekontoret i Albertslund. Du vil referere til Teamlederen for området Proces og Analyse.

Som proces og analysekonsulent går du forrest i forhold til at drive teamet mod de opsatte mål samt at koordinere opgaver på tværs af teamet. Du bliver selv en aktiv spiller i det daglige analyse og udviklingsarbejde og du bruger tid på at sikre samarbejdet med den øvrige del af vareforsyningen.

Gem
Coop Danmark A/S Employer Branding & rekrutteringschef

Coop Danmark A/S, Albertslund

Vil du være med til at brande og udvikle den mest attraktive arbejdsplads i detail branchen? Og har du stor erfaring med rekruttering & employer branding?

Du bliver en del af Coop familien, hvor vi hver dag kæmper for at have Danmarks gladeste kunder, den bedste arbejdsplads i detailhandlen og sidst den ikke mindst Danmarks mest bæredygtige virksomhed.

Vi tilbyder:

 • Overordnet ansvar for alle strategiske indsatser i Coop indenfor employer branding og rekruttering.
 • Vi vil forbedre kandidatrejsen og du skal være med til at finde kreative, nye og effektive måder at tiltrække og rekruttere kandidater på; Og vi prøver gerne nye ting af
 • Mulighed for at arbejde med et helt særligt employer brand af en virksomhed med en professionel ansvarlighedsprofil
Gem
Coop Logistik Warehouse Optimizer

Coop Logistik, Odense

Coop Logistik er Danmarks største Logistikvirksomhed og den afgørende brik, for at sikre varer i Coops over 1.100 butikker.

Odense Distributionscenter er Coops største tørvare- og non food-center med ca. 450 ansatte. Vi er i en meget spændende udvikling med mange nye projekter og opgaver. Vi er på en konstant rejse for at blive bedre og derfor vil der være mange spændende muligheder for at bidrage med gode innovative løsninger, samt mange tværfaglige projekter.

Som warehouse optimizer vil du spille en central rolle på distributionscenteret i Odense. Du vil komme til at indgå i et team af engagerede medarbejdere, som alle har det fælles mål at få leveret varer rettidigt ud til Coops butikker. Din primære rolle vil være at binde centerets mange daglige aktiviteter sammen, opsamle og bruge data, samt din faglige viden, til at optimere varestrøm, og kapaciteter på centeret.

Gem
Try & Hire stilling hos Coop MAD

Moment søger for Coop Danmark A/S i Vallensbæk

I jobbet skal du plukke og pakke dagligvarer, som travle danskere hver dag køber hos Coop.dk MAD, hvorfor du er med til at sikre, at danskernes hverdag bliver lettere.

Arbejdet udføres med pick-by-voice. Det er derfor en fordel, hvis du har erfaring med dette.

Du søger et job, hvor du kan gøre en forskel, og du motiveres af at arbejde i et ambitiøst team, der går efter fælles mål. Du søger et fysisk job, hvor du er på benene hele din arbejdsdag.

Hverdagen er travl, og derfor er det essentielt, at du kan arbejde effektivt og grundigt, samt at du trives med deadlines.

Derudover forventer vi, at du:

 • Er en smilende person, der kan være med til at opretholde det gode og sociale arbejdsmiljø
 • Er omstillingsparat og har mod på at lære noget nyt
 • Arbejder effektivt og er god til at sætte dig ind i nye opgaver