Tak for din tilmelding til vores nyhedsbrev. Bekræft venligst tilmeldingen via linket i den mail, vi har sendt dig. Der kan gå nogle minutter, før du modtager den.

Tak for dine svar. Vi offentliggør resultaterne inden længe, så hold øje med siden.


Rekrut­tering er som aldrig før …

Meget blev forandret i løbet af 2020. Vejen frem i 2021 er med fokus på de rette rekrutteringsprocesser, tiltrækning af kandidater og HR i nøglerollen.

Virkemidlerne gør en stor forskel, fortæller kandidaterne

Vores undersøgelse i kandidatmarkedet, juni 2020, viser tydeligt, at kandidaterne lægger mærke til, reagerer på, relaterer til og husker især de virksomheder og jobannoncer, som har tilknyttede employer branding-elementer. Markedsføringen af job og virksomhed overfor kandidaterne har en så væsentlig betydning, at du ikke bør undvære den.

Vil du høre mere om den nye undersøgelse, kontakt os her – eller tag fat i din kontaktperson, som du finder på din kundeside.

Jobannoncer med grafik, video og billeder virker bedre end dem uden

Troværdigheden stiger signifikant

Forståelsen for kulturen og det sociale miljø stiger signifikant

Udformningen taler til langt flere kandidater

Forståelsen for forretningsområdet stiger signifikant

Kandidaterne er glade for online samtaler – husk de gode vaner

Vi har under corona spurgt 1.845 kandidater – og heraf svarede 13 %, at de netop havde været til online samtale i denne tid. Af dem sagde hele 76 %, at de havde været tilfredse med at gå til jobsamtale online. Meget af det, der gøres i HR både under krisen og nu på vej væk, er altså i den rigtige retning! Blot husk de gode vaner, så er både du og kandidaten forberedt og klar til den bedste samtale.

Se de 7 gode vaner

5 tips til din rekruttering i kølvandet på corona

Det er vigtigt, at du efterlader kandidaterne med en positiv opfattelse af arbejdspladsen, da dårlige oplevelser ikke alene påvirker kandidaternes lyst til at søge igen – du kan også risikere, at de bliver delt i kandidaternes netværk og tilsmudser dit omdømme. Meget er præcist lige så vigtigt, som det plejer, mens andet er blevet endnu vigtigere.

Hent de 5 tips

HR & krisetiden

I coronakrisens start satte vi Christian Kurt Nielsen stævne, hvor han, med baggrund i sine mange år hos blandt andet Mercuri Urval, gav sit bud på HRs rolle nu. Tag et kig og bliv inspireret.

# 1 – Krisen og rekruttering

# 2 – Krisen og employer branding

# 3 – Krisen, onboarding og kommunikation


De rette kandidater

Vores rekrutteringsproces får dig helt i mål – optimeret gennem digitale indsatser uden fysiske møder. Få selv gavn af den, se her.

Kundecases

Se, hvilken værdi vores kunder får ud af samarbejdet med Jobindex i annonceringen, rekrutteringen og employer brandingen.

Dansk Jobindex

Se seneste her: Indikator for antallet af jobannoncer i Danmark, der udarbejdes i samarbejde mellem Børsen og Jobindex.

Få nyhedsbrevet med tips og inspiration til HR og ansættende ledere

Ja tak, jeg giver hermed samtykke til at Jobindex må sende mig nyhedsbreve inden for områderne rekruttering, employer branding, jobannoncering og arbejdsmarkedet. Jeg kan til hver en tid afmelde mig nyhedsbrevstilmeldingen ved at klikke på afmeldingslink i bunden af mailen. Læs hele samtykkeerklæringen her.
I forbindelse med din tilmelding behandler vi personoplysninger om dig (fx e-mailadresse, navn og telefonnummer). Du kan se mere om hvordan vi behandler dine oplysninger her.