Jobindex rekrutteringsbureau

Rekrutteringsbureau

Mød rekrutteringsbureauet, der står bag dig

Når du bruger os som rekrutteringsbureau, får du mere end 13 rekrutteringskonsulenter, der er specialiseret i forskellige brancher for at tilføre dig med den største fagkundskab inden for jeres felt. På den måde har vi altid et indgående kendskab til de dygtigste kandidater i hele landet – også specialisterne – og samtidig forstår vi din hverdag og det aktuelle arbejdsmarked.

Vi ved selvfølgelig godt, at dit mål ikke er at få mange, men de rigtige ansøgere. Så vi arbejder målrettet med at finde det rigtige match, hvor vi opfordrer kandidaten til at søge din ledige stilling. Det er også os, du kan få i tæt dialog om markedet, kandidatadfærd og meget mere. En af vores fornemmeste opgaver er netop at kende kandidaterne, så vi kan rådgive dig bedst muligt – og du kan komme i mål med din nye medarbejder.

Skal vi ringe dig op?
– eller ring til os på 38 32 33 55

Vi er altid gennemsigtige med, hvad vi gør og hvorfor

Vi kommunikerer direkte om, hvorvidt dine ønsker står mål med det aktuelle arbejdsmarked – og vi er gennemsigtige i forhold til det arbejde, vi leverer. Det betyder også, at du altid nemt kan snakke med os. Vi elsker den gode dialog. Og vi gør vores ypperste for at være realistiske – det kan dermed også ske, at vi i den forbindelse udfordrer dig og dine umiddelbare krav til en kandidat, hvis det er nødvendigt for at få den rigtige ansættelse i hus.

Så når din dygtige medarbejder lige har sagt op, og du er på den – så ring til os med det samme. Og så er en enkel og effektiv rekrutteringsproces sat i gang. Vi bestræber os på at finde kandidaten så hurtigt som muligt og i reglen inden for 6 uger. Det betyder, at du kan bruge tiden på noget andet nyttigt, imens vi sikrer dig de relevante kandidater at kalde til samtale. Hvad siger du til det?


Større sandsynlig for at finde din nye medarbejder

Som rekrutteringsbureau servicerer vi hele landet, og så er vi brancheopdelte for altid at levere indsigt i netop din branche eller den branche, som du søger folk til. Lige så vigtigt er det, at vi også kender kandidaterne rigtig godt. I Jobindex’ egne CV-databaser har vi cirka 245.000 kandidater. Vi kender alt fra deres jobønsker til deres erhvervserfaring og kompetencer. Databasen er meget dynamisk, så der kommer nye kandidater ind hver eneste dag. Det gør os i stand til at nå i mål med en stor bredde af rekrutteringsudfordringer.

I en SemiSearch-proces matcher vi kandidater i vores database, og vi er løbende i kontakt med dem for at afstemme deres forventninger med jeres. Det search- og screeningsarbejde kombinerer vi naturligvis også med search på LinkedIn, så vi er sikre på, at vi har den størst mulige rækkevidde som rekrutteringsbureau og når i mål med jeres behov.

 72%

Åbningsrate

Kandidaterne reagerer positivt

Når vi har fundet de relevante kandidater til dig, sender vi dem en personlig mail med link til din jobannonce – og vi motiverer dem til at kaste energien efter netop dit job. Det har vi rigtig gode erfaringer med. Faktisk har vi en åbningsrate på 72% på de personlige match-henvendelser, vi sender afsted. Det giver dig en større sandsynlig for at finde din nye medarbejder.

Når du har os til at stå for din rekruttering, behøver du ikke bekymre dig om at holde styr på kontakten med kandidaterne – den klarer vi. Vi tager de indledende snakke med ansøgerfeltet, og vi giver også afslag til dem, der ikke får jobbet. Det eneste du skal er at indkalde til samtale og afholde samtaler. Du kan også tilkøbe Kandidatafdækning, hvor vi tager referencer og foretager test. Det er ofte en god langsigtet strategi at bruge test for at komme bag om kandidaternes umiddelbare profil.

Vi rådgiver og hjælper dig også med at tiltrække kandidaterne, hvor vi fx skriver din jobannonce med fokus på employer branding, så du ikke bare får en ny medarbejder i hus – du får de rigtige at kalde til samtale. Det afspejler sig også på statistikken, hvor 79% af vores SemiSearch-processer ender i ansættelse.

Vi holder skarpt øje med jobmarkedet og kandidatadfærden i hele landet både her og nu og på den lange bane – og vi har stor fokus på vidensdeling i rekrutteringsbureauet både på tværs af brancher og med updates på analyser og trends. Og når vi cirka 10 gange om året er på diverse studiemesser og HR-messer, har vi masser af kontakt med kandidater og kunder, hvor vi hiver brugbar viden med hjem om de kommende generationer af kandidater.

En anden stor kilde til profilindsigt er gennem vores daglige arbejde, når vi kontakter kandidaterne og taler med dem om alt fra krav til et nyt job og til alle mulige præferencer i jobsituationen. I Jobindex er vi som rekrutteringsbureau også tæt knyttet til vores andre afdelinger i huset, hvor vi løbende indhenter specifik viden – ikke mindst fra sælgerne, der har den tætte kundedialog og som ligeledes holder sig opdateret på, hvad der rører sig i markedet.

Du har nok selv oplevet, er der voldsom rift om de gode kandidater. Og de er hurtigt videre i søgeprocessen, hvis du ikke giver dem et velplacerede skub i din retning. Det vigtige skub, sørger vi for. Når du søger efter nye medarbejdere, leder vi gerne for dig – og opfordrer de mest relevante til at søge jobbet. Vi kan nemlig nå ud til de kandidater som er i job – og ikke kun dem, der aktivt er opsøgende.

Som rekrutteringsbureau bestræber vi os altid på at give både dig og kandidaterne den bedste oplevelse. Vi elsker at sætte os ind i de kompetencebehov og aktuelle udfordringer, som du står med i din virksomhed – og vi sætter os grundigt ind i kandidaternes profiler og karriereønsker, så vi kan skabe gode jobmatch.

Skal vi snakke om din næste rekruttering?
Skal vi ringe dig op?