Rekruttering

Vi er din faste partner til rekruttering

Hos os får du specialiserede rekrutteringsløsninger – vi tager os af alt fra search, screening og motivering af kandidater til for-interview og administration undervejs. Vi løfter din rekruttering hele vejen. Skal du have besat en specialiststilling, er SemiSearch det rigtige for dig. Vi er eksperter i rekruttering af både specialister og generalister.

Rekrutteringsløsninger


SemiSearch


Vi tager os af rekrutteringsprocessen, og du skal blot interviewe de bedste af de dygtige kandidater.

SemiSearch Leder


Det kræver ofte en ekstra indsats at rekruttere en leder. Lad os hjælpe dig med vores skræddersyede løsning, så du blot skal koncentrere dig om interviewdelen.

SemiSearch IT


IT kandidater er svære at få i tale og endnu svære at få til at rykke. Vi kan hjælpe dig med den opsøgende del af rekrutteringen, så du får et kvalificeret felt af IT-kandidater, som du blot skal tage til samtale.

Kandidatadministration


Spar tid ved at overlade administration og screening af dine indkomne ansøgninger til os. Du får løbende en liste over ansøgerne prioriteret efter dine kriterier, så du selv kan indkalde relevante ansøgere til samtale.

Skræddersyede løsninger


Har du et helt særligt rekrutteringsbehov eller ønsker sparring omkring dine rekrutteringssituation, så står vores ekspert klar til at hjælpe dig.