REKRUTTERING

Effektiv rekruttering af de rigtige medarbejdere – sådan hjælper vi dig

Vi kender kandidaterne, og vi kender din branche. Vores rekrutteringsbureau håndterer din rekruttering, når du skal sikre dig nye medarbejdere – så du kan koncentrere dig om at holde jobsamtalen.

Få en optimal rekrutteringsproces med search & selection

Jobindex Search er rekrutteringsprocessen, hvor vi står for search & selection. Det gælder også, når du skal have fat i specialister, ledere og IT-professionelle. Du har din faste rekrutteringskonsulent – der kender din branche – tæt knyttet. Sparring får du også fra vores tekstforfattere og grafiske designere med speciale i employer branding, så din jobannonce rammer rigtigt fra start. En god oplevelse for dig og for alle ansøgere. Vi har fuld adgang i vores egne, eksklusive databaser til flere hundrede tusinde CV’er – inklusive dem kun vi kan tage fat i direkte og hurtigt. Derudover bruger vi også LinkedIn med licens til search og rekruttering.

Se alt om Jobindex Search her

De varme facts om os, som kommer dig til gode

96%

vil bruge Jobindex som rekrutteringsbureau igen

80%

af vores rekrutteringer ender i ansættelse

297.000

kandidater har vi direkte
adgang til i egne databaser

400.000

kandidater har vi adgang til på LinkedIn via vores search-licens

Når du skal have hjælp til search uden en fuld proces

RecruiterMatch er oplagt til dig som ansættende leder, der vil have en stærk, hjælpende hånd. Når du mangler kandidater til en ledig stilling, har vi kandidaterne i vores CV-database. Ud fra interview med dig finder vi den rette profil. Vi udvælger og kontakter de bedst egnede kandidater på vegne af din virksomhed. De udvalgte kandidater føler sig tættere på dig, når de kontaktes i din virksomheds eget navn.

Det motiverer kandidaterne, når de her føler sig eftertragtede og særligt udvalgte. Det resulterer i flere relevante ansøgere, så du får de bedste kandidater at tage næste snak med. Det er en hjælpende hånd, der ikke mindst kan være guld værd, når du skal ansætte den rigtige hurtigst muligt. Og som altid giver vi dig også sparring på, hvilke alternative profiler, vi kan aktivere – og vi kigger sammen på det hele, så du ved, hvem vi kontakter.

Se alt om RecruiterMatch

Du har flere muligheder til din næste rekruttering – se dem alle her

Hos os kan du få hjælp til dele af eller til hele rekrutteringsprocessen. Du sparer tid og får den rigtige opstart på rekrutteringsopgaven, når du står med en ledig stilling og har brug for en ny medarbejder. Vi tager udgangspunkt i dit behov, din situation og vores viden om de relevante kandidater. Tag et kig her på de mest effektive måder, hvor vi hjælper dig i mål.

line of 10 people

8 ud af 10 besøgende på Jobindex er allerede i job

1/3 af hele den danske arbejdsstyrke besøger os i gennemsnit hver måned. Det gør Jobindex til det sted, hvor flest danskere i job nysgerrigt holder øje med nye jobmuligheder.

Mød rekrutteringsbureauet her

I rekrutteringsbureauet er vi 15 rekrutteringskonsulenter, der hver dag arbejder med at hjælpe dig med dine rekrutteringer. Samtidig holder vi os nøje opdateret på trends, udvikling og selvfølgelig den skiftende kandidatadfærd. Der er mange facetter i vores arbejde, så her kan du få større indblik i den måde vi arbejder på. Og hvorfor det kan gøre hele forskellen for dig med stor succes.

Nøglen til den effektive rådgivning, som du får hos os, er vores indgående kendskab til jobmarkedet og kandidatmarkedet med mere end 25 års erfaring. Der er løbende konjunkturer og trends, der kan have en signifikant betydning for måden at nå målet. Alt det har vi styr på. Lige så vigtigt er det, at kandidaterne har tillid til Jobindex og interesse i at have deres CV liggende hos os. Og det har de!

Derfor har vi adgang til at søge efter de rette profiler blandt CV’er fra mere end 297.000 kandidater i vores egne databaser, hvilket vi kan supplere med mere end 400.000 kandidater fra LinkedIn. Derudover foretager vi løbende undersøgelser og laver analyser over kandidatmarkedet i hele landet – fx om jobglæde, præferencer, tiltrækning, fastholdelse og meget mere. Vi har blandt andet vores eget kandidat-spørgepanel, og vi er løbende i kontakt med kandidater i alle brancher. Vi står også for særlige arrangementer for kandidater, og derudover deltager vi hvert år i en række messer, hvor vi får gode samtaler med interessante indsigter og synspunkter. Så når vi siger, at vi kender dig, din branche, dine behov og kandidaterne, så mener vi det.

Troværdig rådgivning hos os betyder, at du ikke oplever at blive talt efter munden – i stedet stiller vi de vigtige spørgsmål. Vi er din realistiske sparringspartner med massiv viden og data gennem mere end 25 års erfaring inden for kandidatmarkedet og jobmarkedet med vores omfattende netværk at trække på – så du bedst muligt får alle kandidater i søgelyset og dermed flere relevante ansøgere i det afgørende felt. Det gælder for både små, mellemstore og større virksomheder. Fordi målet er altid at finde den rigtige medarbejder med høj kvalitet til dig, som ikke kun er et match på papiret. Og for at sikre det, inddrager vi al nødvendig viden om kandidatmarkedet, forståelse af din virksomheds behov og naturligvis vores store branchekendskab, når vi går i dialog med dig.

Vi kan fx finde på at udfordre dig i forhold til den ønskede profil eller lønniveau, hvis netop dét er nødvendigt for at komme godt i mål med rekrutteringen. Troværdigheden er en vigtig del i vores tilgang, og vi gør det med stærk indsigt i ryggen. Derudover er vores rekrutteringskonsulenter brancheopdelt og er specialister inden for deres felt og ved, hvad der rører sig på markedet – og i din branche. Vi kender rekrutteringsprocessen i alle facetter og går op i, at det er en god oplevelse for dig i alle niveauer, og for alle ansøgere, som vi bringer ind.

Samlet set er specialiserede kandidater vigtige i en rekrutteringsproces, da de bringer en dybdegående ekspertise, effektivitet, innovation og konkurrencefordel til organisationen. Disse kvaliteter kan bidrage til at styrke virksomhedens succes og position på markedet.

Det er naturligvis en stor del af vores fokusområde, når vi foretager rekrutteringsarbejdet for dig. Og det er også derfor, at vi tilbyder en række tillægsprodukter, som du kan købe ind undervejs, hvor vi blandt andet kan lave en TT38 Talenttest og hente referencer. Det er ikke sikkert, at behovet er der, men det kan i mange tilfælde hjælpe med at bane vejen til den helt rigtige kandidat. For den bedste kandidat skal også være den rette medarbejder i hverdagen og i jeres virksomhedskultur.

Når vi rekrutterer for dig, kan du altid få indblik i faste priser, muligheder og vores store netværk i koncernen samt vores samarbejdspartnere. Du er også altid velkommen til at spørge ind, hvis der er fakta eller sammenhænge, som du er nysgerrig på. Det er vigtigt for os i relationen med dig, at du er tryg ved og forstår vores arbejdsgange. Det gælder for kandidater til faste stillinger, og også for studerende og graduates til midlertidige stillinger.

Derfor er det helt bevidst, at vi så tydeligt står frem med vores ansættelsesprocent ved vores rekrutteringer, så du har det som aktivt pejlemærke. Lige så vigtigt er det for vores samarbejde, at du ved, hvor mange kandidater i din branche, som vi har direkte adgang til i vores egne databaser, eller hvordan vi måler effekten på fx jobannoncen og værdien af vores rekrutteringsprodukter.

Vil du ringes op?

Ellers kan du også altid ringe på 38 32 33 55
eller direkte til din personlige kontaktperson.