RecruiterMatch


Knyt kandidaterne tættere til din virksomhed

Det har aldrig været sværere at rekruttere dygtige medarbejdere. Derfor kan RecruiterMatch være et vigtigt kort på hånden for dig, der gerne vil adskille din virksomheds jobopslag fra andre konkurrerende virksomheders.

RecruiterMatch er et tilkøb til din Profilannonce + CV-match og genindrykningsgaranti. Med RecruiterMatch bruger vi dine input om jeres behov og situation til at kontakte relevante kandidater i vores CV-database – i jeres navn. Og ikke bare det.

Du får også afgørende sparring på og indsigt i, hvilke alternative profiler, der kan aktiveres – og vi fremlægger dig dem, der matcher jeres behov bedst, så du får indsigt i, hvem vi kontakter.
Oplevelsen af direkte kontakt tæller

Hvordan virker det så, når en virksomhed kontakter en kandidat direkte om en jobmulighed? Virkelig godt, fordi motivationen til at reagere er større, når en virksomhed henvender sig direkte – og det er dét, RecruiterMatch kan.

Her mærker kandidaten direkte kontakt til den ansættende virksomhed, og her spiller virksomhedens personlige engagement en vigtig rolle for kandidaten. På den måde motiveres kandidaten af en henvendelse, der ikke er generisk, men målrettet.

Fordele

  • Research-konsulent hos Jobindex kontakter dig for at afdække muligheder og behov
  • Vi holder løbende kontakten med dig – og giver dig indsigt i, hvem vi kontakter i dit navn
  • Sikkerhed for et mere personlig, målrettet og kvalificeret match

RecruiterMatch

kr. 5.000,-

Produktet forudsætter køb af en Profilannonce samt
CV-match og genindrykningsgaranti.

Bliv ringet op

Alle priser er ekskl. moms.