Introvert Sansende Tænkende Vurderende

Fokus på fakta, detaljer og resultater

ISTJ-typer er ofte stille, seriøse og ansvarlige personer, der holder af koncentration og omhu. Deres talent ligger i administration, systematik og planlægning. De er ofte meget loyale og værdsætter traditioner og strukturer. De har brug for tryghed og stabilitet for at kunne fungere optimalt. De er praktiske ordensmennesker, der søger for at have styr på tingene ved at planlægge og strukturere.

For ISTJ'er er det vigtigt, at organisationen eller virksomheden er struktureret og velorganiseret. Hvis der hyppigt sker forandringer omkring en ISTJ'er, kan det give stress og frustration og dermed nedsat arbejdsglæde. Disse typer vil ofte fungere godt i bureaukratiske organisationer og finder ofte hurtigt en rolle, der passer til dem, enten det er som leder eller som medarbejder.

Følgende kendte personer har typekoden ISTJ: Anders Fogh Rasmussen, Dronning Elizabeth II, Bjarne Corydon

Tag persontypetesten

Hvilken type er du? Prøv vores online persontypetest og bliv klogere på dig selv. Brug indsigten i din jobsøgning, til jobsamtale eller til din næste MUS.

Tag testen

Persontypernes dimensioner

Introvert eller ekstrovert? Her har du sikkert en fornemmelse af, hvad du er. Men er du tænkende eller følende? Intuitiv eller sansende? Bliv klogere på hvad testens dimensioner dækker over her.