Ekstrovert Sansende Følende Opfattende

Fokus på at skabe en optimistisk stemning for andre mennesker

ESFP-typer er ofte charmerende, indfølende og livlige personer, som holder af at leve i nuet og skabe liv og begejstring omkring sig. Deres talent ligger i at kunne motivere, engagere og underholde andre. De forsøger ikke at tage sig selv alt for alvorligt og skaber derfor en livlig og optimistisk stemning omkring sig. De har det bedst med mennesker omkring sig og vil gøre meget for at undgå at blive isolerede og ensomme.

For ESFP'er er det derfor vigtigt, at organisationen eller virksomheden er ubureaukratisk, så der er mulighed for hurtig handling. Ofte vil man finde ESFP'er i job, hvor de kan bruge deres evne til at motivere, engagere og underholde andre. Derfor finder man dem gerne i stillinger, hvor de er i kontakt med mange mennesker, fx inden for sundhedsvæsenet, men også undervisning og børneområdet tiltrækker mange ESFP'er.

Følgende kendte personer har typekoden ESFP: Pablo Picasso, Elvis Presley, Brian Mikkelsen

Tag persontypetesten

Hvilken type er du? Prøv vores online persontypetest og bliv klogere på dig selv. Brug indsigten i din jobsøgning, til jobsamtale eller til din næste MUS.

Tag testen

Persontypernes dimensioner

Introvert eller ekstrovert? Her har du sikkert en fornemmelse af, hvad du er. Men er du tænkende eller følende? Intuitiv eller sansende? Bliv klogere på hvad testens dimensioner dækker over her.