5 jobannoncer matcher din søgning 5 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

HJHansen Recycling A/S

Servicekoordinator til systematisk vedligehold og procedurer

Odense C

Kan du lide at planlægge og koordinere med mange forskellige kolleger? Er du god til data, systematik og IT, så opgaverne kører digitalt? Er du god til at opbygge procedurer og har du en god forståelse for omkostninger og økonomi?

Vi tilbyder et selvstændigt og alsidigt job i en virksomhed, der er i konstant udvikling samt gode muligheder for personlig og faglig udvikling, hvor du kan være med til at præge jobbet og stillingens indhold.

HJHansen Recycling A/S

Nedbryder

Odense C

Kunne du tænke dig et alsidigt job som nedbryder af jern-konstruktioner og maskiner på skiftende sites i Danmark?

Arbejdet foregår mest udendørs, og hverdagen varierer en del. Du skal bl.a. nedbryde jernkonstruktioner, maskiner og maskinanlæg, sortere nedbrydningsmaterialerne løbende og have overblik og medvirke til en sikker arbejdsplads.

HJHansen Recycling A/S

Mekaniker til service, reparation og vedligehold af kraner, gummiged, trucks etc.

Odense C

Er du en dygtig mekaniker eller smed med teknisk flair og faglig stolthed? Har du lyst til at arbejde selvstændigt med varierende opgaver i en alsidig hverdag, hvor du hjælper kollegerne med deres maskiner?

Du indgår i teknisk afdeling og får reference til afdelingslederen. I tæt dialog med servicekordinatoren prioriterer og planlægger du selv indsatserne på de pågældende maskiner og skaber en velkørende maskinpark.

HJHansen Recycling A/S

ESG/CSRD-koordinator

Odense C

Banker dit hjerte for bæredygtighed, cirkulær økonomi og fokuserede indsatser inden for ESG/CSRD? Og vil du være med til at sætte retningen for fremtidens tiltag og initiativer i en udviklingsorienteret koncern?

Vi tilbyder et spændende og meget alsidigt job i en dynamisk virksomhed, hvor du selv er med til at definere opgaverne. Vi forventer dog ikke, at du er specialist på alle områderne, og kommer til at sparre med både interne og eksterne folk, der også brænder for bæredygtighed.

HJHansen Recycling A/S

Projektsalg – Recycling af vindmøller og transformatorer

Er du en erfaren købmand med en god teknisk baggrund? Kan du se dig selv i salg af projekter med nedtagning af vindmølleparker samt køb af transformatorer til recycling? Kan du opbygge relationer til ejere af vindmøller og vindmølleparker? Er du til holdbart relationssalg?

Du kommer til at arbejde med alle facetter inden for projektsalg og markedsbearbejdning. Din præference er opsøgende salg business-to-business, og du brænder for at rådgive kunderne til professionelle, langsigtede løsninger og levere vigtige data til ESG-arbejdet. Geografisk dækker du hele Danmark.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV