3 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

3 jobannoncer

Gem
HJHansen Recycling A/S

Servicekoordinator til systematisk vedligehold og procedurer

Odense C

Kan du lide at planlægge og koordinere med mange forskellige kolleger? Er du god til data, systematik og IT, så opgaverne kører digitalt? Er du god til at opbygge procedurer og har du en god forståelse for omkostninger og økonomi?

Vi tilbyder et selvstændigt og alsidigt job i en virksomhed, der er i konstant udvikling samt gode muligheder for personlig og faglig udvikling, hvor du kan være med til at præge jobbet og stillingens indhold.

Gem
HJHansen Recycling A/S

Nedbryder

Odense C

Kunne du tænke dig et alsidigt job som nedbryder af jern-konstruktioner og maskiner på skiftende sites i Danmark?

Arbejdet foregår mest udendørs, og hverdagen varierer en del. Du skal bl.a. nedbryde jernkonstruktioner, maskiner og maskinanlæg, sortere nedbrydningsmaterialerne løbende og have overblik og medvirke til en sikker arbejdsplads.

Gem
HJHansen Recycling A/S

Mekaniker til service, reparation og vedligehold af kraner, gummiged, trucks etc.

Odense C

Er du en dygtig mekaniker eller smed med teknisk flair og faglig stolthed? Har du lyst til at arbejde selvstændigt med varierende opgaver i en alsidig hverdag, hvor du hjælper kollegerne med deres maskiner?

Du indgår i teknisk afdeling og får reference til afdelingslederen. I tæt dialog med servicekordinatoren prioriterer og planlægger du selv indsatserne på de pågældende maskiner og skaber en velkørende maskinpark.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV