4 jobannoncer matcher din søgning 4 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

HJHansen Recycling A/S

ESG/CSRD-koordinator

Odense C

Banker dit hjerte for bæredygtighed, cirkulær økonomi og fokuserede indsatser inden for ESG/CSRD? Og vil du være med til at sætte retningen for fremtidens tiltag og initiativer i en udviklingsorienteret koncern?

Vi tilbyder et spændende og meget alsidigt job i en dynamisk virksomhed, hvor du selv er med til at definere opgaverne. Vi forventer dog ikke, at du er specialist på alle områderne, og kommer til at sparre med både interne og eksterne folk, der også brænder for bæredygtighed.

HJHansen Recycling A/S

Projektsalg – Recycling af vindmøller og transformatorer

Er du en erfaren købmand med en god teknisk baggrund? Kan du se dig selv i salg af projekter med nedtagning af vindmølleparker samt køb af transformatorer til recycling? Kan du opbygge relationer til ejere af vindmøller og vindmølleparker? Er du til holdbart relationssalg?

Du kommer til at arbejde med alle facetter inden for projektsalg og markedsbearbejdning. Din præference er opsøgende salg business-to-business, og du brænder for at rådgive kunderne til professionelle, langsigtede løsninger og levere vigtige data til ESG-arbejdet. Geografisk dækker du hele Danmark.

AMBIZZION søger for HJHansen Recycling A/S
Gem
AMBIZZION

Værkfører

Odense

Er du en dygtig smed med evner inden for koordinering og ledelse? Har du lyst til at spille en aktiv rolle som medarbejdende værkfører i et dedikeret team af smede, der brænder for selvstændigt arbejde og at gøre en forskel?

Som værkfører vil du være ansvarlig for at drive værkstedet og lede et team af 13 dygtige smede fordelt på dags-, aften- og nathold. Normalt arbejder du om dagen, men der kan en sjælden gang forekomme aften- eller weekendarbejde.

Du vil deltage aktivt i løsningen af opgaverne og har dermed en god forståelse for både opgavernes karakter og dine medarbejderes kompetencer. Dette giver dig et solidt grundlag for at koordinere opgaverne og fordele ressourcerne effektivt.

HJHansen Recycling A/S

Pladsmedarbejder/Kranfører

København S

Kunne du tænke dig et alsidigt job med håndtering af jern- og metalskrot til recycling?

Hverdagen varierer en del og arbejdet foregår mest udendørs.

Arbejdet består blandt andet i at:

  • køre med truck og kran
  • kvalitetskontrollere varer
  • læsse lastbiler og skibe
  • sortere jern og metaller

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV