3 jobannoncer matcher din søgning 3 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Terminalen A/S

Weekendhjælper til Salgsafdeling

Taastrup

Har du interesse for biler, og kunne du tænke dig at stifte nærmere bekendtskab med bilbranchen? Brænder du for den gode kundeoplevelse og vil du udvikle dig i et dynamisk bilhus?

Din primære arbejdsopgave vil bestå af at varetage kundemodtagelse og herigennem sikre, at vores kunder får en imødekommende velkomst i forretningen. Dertil vil du blive ansvarlig for at klargøre biler til prøvekørsel samt hjælpe kunden både før, under og efter selve prøvekørslen.

Terminalen A/S

Eftermarkedselev

Kastrup

Vil du kickstarte din karriere i en professionel koncern og lære af de bedste? Kan du levere god kundeservice og kan du lide en dagligdag med fart over feltet?

Du er med til at sikre at vores kunder altid får den bedste oplevelse, uanset om de er personligt i forretningen eller om kommunikationen foregår telefonisk eller på mail.

Du får mulighed for at udvikle dine kompetencer i et professionelt og dynamisk miljø, hvor fagligheden er i højsædet. Dine dygtige kollegaer vil altid være til rådighed og vil agere sparringspartnere, så vi i fællesskab kan udvikle os.

Terminalen A/S

Skadechef

Taastrup

Brænder du for ledelse og god kundeservice? Vil du have ansvaret for styringen af den daglige drift i skadecenteret hos én af autobranchens store aktører?

Du vil få ansvaret for styringen af den daglige drift i skadecenteret, hvor du skal være med til at sikre struktur og effektivitet. Desuden vil dine arbejdsopgaver blandt andet omfatte besigtigelse af skader, takseringer samt kontakt med taksator fra forskellige selskaber. Du skal være med til at sikre et positivt samarbejde og en effektiv planlægning af arbejdet i skadecenteret.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV