7 job matcher din søgning 7 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Terminalen AarhusArbejdende Værkførerassistent

Terminalen Aarhus

Brænder du for at yde god kundeservice, og besidder du en stærk forståelse for biler og de daglige processer på et pladeværksted? Så er du muligvis vores nye arbejdende værkførerassistent.

Hos Terminalen Aarhus søger vi en arbejdende værkførerassistent, der har lyst til at blive en del af et bilhus, hvor god kundeservice og effektivitet er i højsædet. Som arbejdende værkførerassistent vil din primære arbejdsopgave indebære at indgå i teamet af dygtige pladesmede med reparation af skader. Derudover skal du supportere pladechefen med bookingen af arbejdsopgaver, taksering og kontrol af skader samt faktureringsarbejde. Fordelingen mellem praktisk og administrativt arbejde er ca. 50/50.

Terminalen RoskildevejVærkfører

Terminalen Roskildevej, Taastrup

Brænder du for at blive en del af en multibrand forhandlerkæde, hvor dit skarpe overblik og gode kundeservice vil være med til at bidrage til vores fremtidige succes. Vil du have ansvar for professionel kundemodtagelse og vær med til at sikre god kundetilfredshed på værkstedet hos én af autobranchens store aktører? Så er du måske vores nye værkfører…

Som vores nye værkfører skal du være med til at sikre professionel og serviceminded kundemodtagelse og rådgivning til vores kunder i indskrivningen, så vores kunder altid får en god oplevelse, både personligt i butikken men også via telefonen. Du sørger for oprettelse af ordrer samt varetager effektiv booking og planlægning af arbejdet på værkstedet. Derudover er du med til at kvalitetssikre processerne og det udførte arbejde på værkstedet. Arbejdsopgaverne vil desuden også omfatte daglig fakturering, salg af værkstedets ydelser samt kontakt med vores importører.

Terminalen BirkerødPladesmed

Terminalen Birkerød

Har du lyst til at blive en del af et moderne bilhus med fokus på levering af god kundeservice og høj kvalitet? Så er det måske lige netop dig, vi søger.

Hos Terminalen Birkerød søger vi en pladesmed, der har lyst til at blive en del af et kompetent og fagligt stærkt team, der dagligt samarbejder for at sikre den bedste service til vores kunder. På pladeværkstedet vil du komme til at arbejde i et godt arbejdsmiljø med fart over feltet, hvor du i tæt samarbejde med dine kolleger skal yde en professionel indsats og herigennem sikre høj kvalitet i det udførte arbejde. Dine primære arbejdsopgaver vil bestå af håndtering af skader, herunder udførelse af opretninger og udskiftninger på bilerne.

Du vil som pladesmed komme til at arbejde med flere af de større bilmærker såsom Hyundai, Honda, Land Rover og Jaguar.

Nic. Christiansen GruppenReservedelselev

Nic. Christiansen Gruppen

Besidder du en stor interesse for biler, og er du klar på at dygtiggøre og udvikle dig inden for autobranchen? Så er du muligvis vores nye reservedelselev, der gennem et struktureret elevforløb vil få udviklet både faglige og personlige kompetencer.

Hos Terminalen Aarhus søger vi en reservedelselev, der gennem professionel sparring med det resterende team skal bidrage til god service og samarbejde på tværs af forretningen. Som reservedelselev vil du have din daglige gang på reservedelslageret, hvor du kommer til at arbejde med indkøb af reservedele/dæk ved eksterne leverandører samt at sikre intern betjening og afsætning af reservedele til mekanikerne på værkstedet. Dertil vil du i din rolle skulle supportere dine kolleger med lageroptælling, diverse ad hoc-opgaver samt udarbejdelse af tilbud til både vores kunder og sælgere.

Terminalen AarhusKundemodtager

Terminalen Aarhus

Har du flair for at yde god kundeservice, og har du lyst til at blive en del af et bilhus, hvor kvalitet og solidt samarbejde er i højsædet? Så er du muligvis vores nye kundemodtager, der gennem professionel kundemodtagelse skal bidrage til den høje effektivitet på værkstedet.

Hos Terminalen Aarhus søger vi en kundemodtager, der kan supportere værkstedet og sammen med det øvrige team skal sikre professionel modtagelse og rådgivning af vores kunder i indskrivningen. De primære arbejdsopgaver vil være modtagelse af kunder til service og reparation både fysisk i forretningen samt på telefonen, booking og planlægning af kundeordrer på værkstedet, fakturering samt andre administrative opgaver. Som kundemodtager bliver du således et essentielt bindeled til vores kunder, hvor du ligeledes gennem effektiv kommunikation og kundekontakt skal sikre den gode kundeoplevelse.

Terminalen RoskildevejSalgstrainee

Terminalen Roskildevej, Taastrup

Har du interesse for biler, og brænder du for salg og for at yde professionel kundeservice af høj kvalitet? Så har du nu mulighed for at kickstarte din fremtidige karriere hos én af autobranchens store aktører.

Hos Terminalen Roskildevej i Taastrup søger vi en Salgstrainee, der har mod på at kickstarte karrieren i en spændende og evigt forandrende branche. Som vores nye Salgstrainee vil du blive del af salgsafdelingen, hvor du i samarbejde med det resterende team skal sikre, at vores kundeservice lever op til vores produkters høje standard. Du vil arbejde med salg af Toyota & Nissan, som er to mærke med stort fokus på den nyeste teknologi inden for el- og hybrid biler og som løbende lancerer nye og banebrydende modeller.

Du opnår en bred kontaktflade med de forskellige salgselementer i forretningen og får mulighed for at tilegne dig erfaring med salg af nye såvel som brugte biler, i et trygt miljø omgivet af kompetente kolleger.

Terminalen TaastrupEftermarkedselev

Terminalen Taastrup

Vil du kickstarte din karriere i en professionel koncern og lære af de bedste? Kan du levere god kundeservice og har du benzin i blodet? Så er her en spændende mulighed for dig.

Hos Terminalen Taastrup søger vi en eftermarkedselev, som skal være med til at sikre professionel og serviceminded kundemodtagelse og rådgivning til vores kunder i indskrivningen, så vores kunder altid får en god oplevelse, både personligt i butikken men også via telefonen.

Du vil komme til at varetage oprettelse af ordrer samt effektiv booking og planlægning af arbejdet på værkstedet. Derudover får du medansvar for at kvalitetssikre processerne og det udførte arbejde på værkstedet. Arbejdsopgaverne vil desuden også omfatte daglig fakturering og salg af værkstedets ydelser.