5 job matcher din søgning 5 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Nic. Christiansen GruppenOnline Traffic Manager

Nic. Christiansen Gruppen, Kolding

Udvikling og drift af trafik til digitale kanaler

Som Online Traffic Manager er du med til at sikre, at vi er på forkant med udviklingen inden for digitale kanaler. Du får ansvar for at optimere og vækste trafikken til samtlige af koncernens kommercielle websites via relevante digitale mediekanaler. Du vil indgå som en vigtig brik i vores Marketing Agency, som er et stærkt team med godt sammenhold, en uformel omgangstone og høje ambitioner. Du får en stor berøringsflade i alle forretningsben på tværs af Skandinavien og løbende samarbejde med både interne og eksterne partnere.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

  • Lede Nic. Christiansen Gruppens rejse i mod cookieless future, samt undersøge muligheder for nye systemer og tools ift. brug af brugeres data, trafik- og konverteringsoptimering
  • Analysere og evaluere data, trafik og performance på digitale kanaler på tværs af markeder og brands og løbende afrapportere på dem
Nic. Christiansen GruppenCRM Manager

Nic. Christiansen Gruppen, Kolding eller Malmø

Brænder du for lead management, den gode kunderejse og har du lyst til at stå i spidsen for udviklingen og integrering af vores CRM setup? Så har du nu muligheden for at blive vores nye CRM Manager, der med din struktureret, tekniske og nysgerrige tilgang er med til at løfte Lead Management til et nyt niveau.

Som CRM Manager bliver du medvirkende til at skabe en "new way of doing business" inden for bilbranchen. Du bliver ambassadør på at integrere et lead management mindset i koncernen, hvor du vil indgå i et helt nyt team, med henblik på at skabe den rette interaktion med vores kunder, gennem udvikling af den fremtidige platform for håndtering af leads/CRM, retention, e-commerce og callcenter.

Din primære opgave bliver at drive udviklingen af en velfungerende lead management platform, heriblandt integration af nye kanaler.

Nic. Christiansen GruppenStudentermedhjælper til omstillingen

Nic. Christiansen Gruppen, Kolding

Vil du være med til at sikre vores kunder den rette oplevelse, er du serviceminded, og kan du bevare overblikket og det gode humør, når der er travlt? – så er du måske vores nye studentermedhjælper til vores omstilling i Kolding.

Til vores omstilling/reception søger vi en smilende og serviceminded studentermedhjælper. Den primære arbejdsopgave er telefonisk omstilling. Du vil være første kontaktpunkt med vores kunder og skal derfor være med til at sikre, at de altid får den rigtige og gode kundeoplevelse.

Vores reception er placeret centralt på vores hovedkontor i Kolding men servicerer vores selskaber, der er placeret rundt i hele landet. Internt vil du få kontakt med mange af vores medarbejdere og skal derfor have lyst til både at lære og forstå vores forretning, så du både kan hjælpe medarbejderne og guide vores kunder de rigtige steder hen.

Hansen Toft A/SDigital Business Partner Manager

Hansen Toft A/S søger for Nic. Christiansen Gruppen

Vil du være med til at digitalisere international koncern i bilbranchen?

Bilbranchen er i forandring og bliver mødt med nye muligheder og krav fra forbrugerne og leverandørerne. Dermed bliver digitalisering af Nic. Christiansen Gruppen stærkt medvirkende til øget konkurrencekraft. Nic. Christiansen Gruppen er som helhed på vej på en digitaliseringsrejse, hvor ambitionen er, at forretningen generelt understøttes af en stærk IT-organisation. Bestyrelse og direktion i Nic. Christiansen Gruppen har tidligere i år godkendt den udarbejdede digitaliseringsstrategi, og Group IT er nu klar til, i samarbejde med den øvrige organisation, at eksekvere på de enkelte elementer i strategien.

Afdelingen, der består af fem Business Partnere er ansvarlig for at styre alle digitale initiativer i Nic. Christiansen Gruppen, ligesom partnerne er ”limen” mellem forretningen og IT.

Hansen Toft A/S
Teknisk Supporter
Är du en tekniker med god kommunikationsförmåga och bred erfarenhet från fordonsindustrin?
Nic. Christiansen Gruppen A/S, Kolding, Sverige
Jobcenter
Indrykket: