6 job matcher din søgning 6 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

NCG Finans Operations Specialist

NCG Finans, Kolding

Bliv del af en velkonsolideret koncern, hvor dine analytiske kompetencer bliver udviklet og bragt i spil.

Som vores nye værdifastsætter bliver du en del af NCG Finans, som bl.a. tilbyder attraktive leasing- og finansieringsløsninger til såvel private som erhvervskunder. Som Operations Specialist vil du indgå i Operations-teamets daglige drift, hvor dine arbejdsopgaver vil være:

  • Fastsættelse af handelsprisen på brugte personbiler
  • Beregning, genberegning og fastsættelse af registreringsafgift på køretøjer til både eksisterende og nye kunder
  • Dokumentere og begrunde afgørelser ift. værdifastsættelse og afgiftsberegning
Nic. Christiansen Gruppen HR Project Manager

Nic. Christiansen Gruppen, Kolding

Er du god til at have mange bolde i luften, og kan du lide en hverdag, hvor arbejdsopgaverne sjældent er ens? Så er du muligvis vores nye HR Project Manager, der med en analytisk arbejdstilgang får ansvar for strategisk eksekvering af interne HR-projekter.

Som HR Project Manager vil dit primære ansvarsområde være projektledelse af større strategiske initiativer i tæt samarbejde med Koncern HR-chefen, hvor du både skal bidrage til udvikling og eksekvering samt sikre koordinering og tæt samarbejde med dine kolleger i HR og på tværs af koncernen samt med eksterne samarbejdspartnere.

Du vil ligeledes komme til at understøtte Koncern HR-chefen med præsentationer til ledergrupper, direktion, bestyrelse m.m. Du vil i stillingen få mulighed for at eksekvere på projekter, som vil sætte deres præg på dagligdagens struktur.

Nic. Christiansen Gruppen Content Specialist Denmark

Nic. Christiansen Gruppen, Kolding

Brænder du for at udvikle content og er du en dygtig kommunikator? Har du en kommerciel tankegang og kan skabe gode kundeoplevelser på tværs af digitale kanaler, platforme og målgrupper? Så er det muligvis dig, vi søger som Content Specialist hos Nic. Christiansen Gruppen.

Som Content Specialist vil du stå i spidsen for at udvikle relevant one-to-one kommunikation til vores kunder på tværs af kunderejser, faser og digitale platforme. Dette vil ske i tæt samarbejde med forskellige interne afdelinger og vores eksterne CX-partner. Du vil få ansvaret for udvikling, udarbejdelse og opbygning af nyt content og CTA’er samt udvikling af in-app notifikationer og push beskeder baseret på data – med CX og kundeværdi i fokus. Du vil bidrage til test og korrekturlæsning af content og contentflow samt bidrage til udvikling af nye kreative CRM-koncepter og initiativer, der fokuserer på fastholdelse og loyalitet.

Nic. Christiansen Gruppen Sourcing & Pricing Specialist

Nic. Christiansen Gruppen, Kolding

Er du digitalt funderet, og vil du være med til at udvikle vores brugtvognsmarked til nye højder? – så tilbyder vi nu en unik mulighed i branchen, hvor du kan være med til at præge den spændende transformationsrejse af salget for brugte biler.

Som Sourcing & Pricing Specialist vil du få en selvstændig hverdag i et udadvendt job, hvor fokus er på at konsolidere vores brugtvognssalg på tværs af vores forretninger med henblik på en mere digitaliseret og datadrevet operating model inden for sourcing og prisfastsættelse. Du får derfor til opgave at få sat struktur på sourcing af biler i vores forretningskæder i NCG Retail herunder Bayern AutoGroup, Terminalen og British MotorGroup. Dette betyder udvikling af digitale og datadrevne processer for sourcing, således vi altid har kurante lagere i henhold til pris, stk., sammensætning, alder m.m.

Gem
Hansen Toft A/S Digital Business Partner Manager

Hansen Toft A/S søger for Nic. Christiansen Gruppen i Kolding

Vil du være med til at digitalisere international koncern i bilbranchen?

Bilbranchen er i forandring og bliver mødt med nye muligheder og krav fra forbrugerne og leverandørerne. Dermed bliver digitalisering af Nic. Christiansen Gruppen stærkt medvirkende til øget konkurrencekraft. Nic. Christiansen Gruppen er som helhed på vej på i en digitaliseringsrejse, hvor ambitionen er, at forretningen generelt understøttes af en stærk IT-organisation.

IT-organisationen består af cirka 18 medarbejdere fordelt på tre områder: IT Operation and support, Datateam samt Digital Business Partnere. For at styrke IT-området ønsker virksomheden at ansætte en stærk profil som Manager for afdelingen Digital Business Partner. Du får bl.a. ansvaret for at drive de elementer, der er i den digitale strategi, samtidig med at du får ansvaret for at uddelegere projekter til de ansatte i den afdeling, du bliver leder for.

Hansen Toft A/S
Gem
Strategic Business Partner
Nic. Christiansen Gruppen, Nic.
Nic. Christiansen Gruppen, Kolding
Nic. Christiansen Gruppen
Indrykket: