3 job matcher din søgning 3 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 3 af 3 resultater.
Bayern AutoGroup
Værkstedsmedarbejder

Bayern AutoGroup, Kolding

Har du interesse for biler, og kunne du tænke dig at blive en del af en eksklusiv BMW- og MINI-forhandlerkæde? Så er det muligvis dig, vi søger som værkstedsmedarbejder.

Hos Bayern AutoGroup Kolding søger vi en værkstedsmedarbejder til at hjælpe værkstedet med diverse ad hoc-opgaver. Dine primære arbejdsopgaver kommer til at indebære almen oprydning og rengøring på værkstedet samt hente og bringe biler til kunderne. Du kommer således til at spille en vigtig rolle i forhold til at hjælpe værkstedet med at yde den bedste service til vores kunder. Stillingen er et fuldtidsjob på 37 timer/ugen.

Bayern AutoGroup
Salgssupporter

Bayern AutoGroup, Aalborg

Er du struktureret og glad for kundekontakt? Har du lyst til at blive en del af et stærkt salgsteam hos en eksklusiv BMW-forhandler? Så er det muligvis dig, vi søger til at varetage rollen som salgssupporter.

Hos Bayern AutoGroup Aalborg søger vi en salgssupporter. Du kommer til at spille en vigtig rolle i salgsteamet og skal gennem effektiv koordinering sikre, at salgsteamet kan yde den bedste kundeservice. Dine primære arbejdsopgaver kommer til at indebære koordinering af solgte biler, herunder bestilling af nye biler. Dertil bliver du ansvarlig for at sikre igangsætning af arbejdet på værkstedet samt at koordinere billeverancer med både kunder og salgspersonale. Du bliver således en central spiller i forhold til at sikre, at kundens bil er klar til levering, og på alle måder opfylder købsaftalens krav.

Bayern AutoGroup
Mekaniker

Bayern AutoGroup, Odense

Har du lyst til at blive en del af en eksklusiv BMW-forhandlerkæde, hvor god kundeservice og kvalitet altid er i højsædet? Så er du muligvis vores nye mekaniker, der i samarbejde med det resterende team skal bidrage til høj effektivitet på tværs af forretningen.

Hos Bayern AutoGroup Odense søger vi en mekaniker, der har lyst til at blive en del af et professionelt bilhus med 35 medarbejdere, der alle samarbejder for at give vores kunder en service, der matcher BMW-brandets høje kvalitet. Arbejdsopgaverne vil spænde bredt fra almindelig service til tekniske opgaver alt efter erfaring.

Du vil få stillet de tekniske hjælpemidler til rådighed, og der er i arbejdet mulighed for både personlig og faglig udvikling. Vi tilbyder til gengæld en spændende stilling i et moderne bilhus, hvor hverdagen er fyldt med fart over feltet og solidt teamwork.