3 job matcher din søgning 3 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Bayern AutoGroup
Studentermedhjælpere til reception & salgsafdeling

Bayern AutoGroup, Aarhus

Interesserer du dig for biler, og kunne du tænke dig et studiejob, hvor du får mulighed for at stifte nærmere bekendtskab med bilbranchen? – så har du nu mulighed for at blive en del af et moderne bilhus, hvor kundeservice og høj kvalitet er i centrum.

Hos Bayern AutoGroup Aarhus søger vi studentermedhjælpere til vores reception og salgsafdeling, som skal være med til at sikre den bedste kundeservice til vores kunder, således de altid får en imødekommende velkomst i forretningen.

Som studentermedhjælper i receptionen skal du sikre, at vores kunder altid får en smilende og imødekommende modtagelse i forretningen. Du vil blive det første kontaktpunkt for vores kunder og bliver dermed ansvarlig for at sikre et positivt førstehåndsindtryk.

Bayern AutoGroup
Værkstedschef

Bayern AutoGroup, Aalborg

Bring dit skarpe overblik og dine lederevner i spil og vær med til at sikre og udvikle den daglige drift på værkstedet hos Bayern AutoGroup Aalborg. Brænder du for god kundeservice og det stærke samarbejde, så er her en god mulighed for dig.

Hos Bayern AutoGroup Aalborg søger vi en værkstedschef, som vil med på holdet i vores dynamiske bilhus. Vi er en autoriseret forhandler og serviceværksted for BMW og MINI, og vores nye værkstedschef vil indgå i en del af ledelsen, hvor du refererer direkte til filialdirektøren.

Du bliver ansvarlig for den daglige drift af værkstedet, hvor du får personaleansvar for 15 medarbejdere. Du skal sikre høj kvalitet i processerne i værkstedsdriften med fokus på professionel kunderådgivning samt høj kvalitet, kundetilfredshed og effektivitet. Ligeledes skal du være med til at sikre et godt samarbejde på tværs af huset.

Bayern AutoGroup
Pladesmed hos Bayern AutoGroup Aalborg

Bayern AutoGroup

Er du en kvalitetsbevidst pladesmed og har du lyst til at blive en del af en eksklusive BMW- og MINI-forhandlerkæde med stort fokus på levering af god kundeservice og høj kvalitet? – så kan det være lige netop dig, vi søger.

Vi søger en pladesmed til Bayern AutoGroup Aalborg, som vil med på holdet i vores dynamiske bilhus. Hos Bayern AutoGroup Aalborg er vi autoriseret forhandler og serviceværksted for BMW og MINI, og vores nye pladesmed vil komme til at specialisere sig inden for vores mærker.

På pladeværkstedet vil du komme til at arbejde i et godt arbejdsmiljø med fart over feltet, hvor du i tæt samarbejde med dine kollegaer yder en professionel indsats og brænder for at sikre høj kvalitet i det udførte arbejde. Desuden vil dine primære arbejdsopgaver bestå af håndtering af skader, herunder udførelse af opretninger og udskiftninger på bilerne.