9 jobannoncer matcher din søgning 9 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Vestforbrænding

Sektionsleder – Projektudvikling og Varmeaftaler

Glostrup

Stillingen som Sektionsleder, Projektudvikling og Varmeaftaler er nyoprettet og den nye sektion bliver en meget væsentlig bidragsyder til, at vi når målene i vores strategiplan ”Varmeplan 2030”. Du får det overordnet ansvar for at levere projekter frem til investeringsbeslutning og du får en bred berøringsflade i hele Vestforbrænding.

Dine primære opgaver vil bl.a. blive:

  • Personaleledelse, rekruttering og udvikling af medarbejdere i sektionen
  • Udvikling af nye forretningskoncepter som understøtter Vestforbrænding strategi 2030, samt sikrer en regional udvikling af Grøn Varmeforsynings aktiviteter
Vestforbrænding
Entreprenørfirmaet Nordkysten A/S

Projektchefen som står i spidsen for fremtidens fjernvarmeprojekter

Glostrup

Kan du forestille dig at videreudvikle og stå i spidsen for et team, som skal drive nogle af Danmarks kommende fjernvarmeprojekter?

Du er en succes i rollen inden for det første år, når du bl.a. lykkes med at:

  • Tage ansvaret for din egen projektportefølje fra opstart til aflevering, herunder kunde- og kontraktansvar. Du står på mål for den generelle økonomiske performance, herunder også budgetansvar.
Raunstrup Tømrer A/S

Byggeleder

Glostrup

Uddannet bygningskonstruktør med en håndværksmæssig baggrund, søges til spændende stilling.

Din opgave bliver at varetage den daglige drift af byggepladsen samt koordinere og planlægge ressourcer. Stillingen rummer en stor grad af frihed under ansvar, og du skal være selvkørende og god til at planlægge din tid.

Vi tilbyder gode muligheder for både faglig og personlig udvikling i en fremsynet virksomhed i vækst.

Gem
Xylem

Teamleder til vores el- og styringsafdeling

Glostrup

Se video om Xylem som arbejdsplads

Vi søger en dygtig og engageret teamleder for vores el- og styringsafdeling til et mindre team på to personer. Dine arbejdsopgaver bliver bl.a.:

  • Ledelse af el-afdelingen og dens personale, herunder planlægning, organisation og tilsyn med daglige aktiviteter.
  • Rådgive kunder om styringsmæssige produkter og applikationer som f.eks. eltavle-løsninger.
Xylem
Copenhagen Search Partners P/S søger for Santax Medico
Gem
Copenhagen Search Partners P/S

COO til Santax Medico

Århus V eller Glostrup

Har du et stærkt kommercielt gen og erfaring med at arbejde med service som en forretning? Er du en motiverende leder, som på en naturlig måde evner at sikre professionalisme og effektivitet i samspil med dine dygtige medarbejdere?

Som COO vil din væsentligste rolle være at sikre fortsat optimal drift og udvikling af primært Teknisk Afdeling i Danmark, bestående af to serviceledere og 15 erfarne serviceteknikere fordelt i København og Århus.

Endvidere vil du være ansvarlig for målsætning og strategi for Teknisk Afdeling, ligesom du, som et fortroligt medlem af ledelsesgruppen i Santax Nordic koncernen, vil bidrage til den overordnede koncernstrategi.

Strøm Hansen A/S

Projektleder til industri- og vejtekniske anlæg

Glostrup

Som projektleder i vores serviceafdeling i Glostrup kan du forvente en dynamisk arbejdskultur, hvor vi lægger vægt på kvalitet, tillid og humor. Dine primære opgaver vil omfatte planlægning, projektledelse og gennemførelse af projekter og driftsopgaver.

Du vil komme til at arbejde med personaleledelse i dit team, kundepleje samt opsøgende salg og du vil få ansvar for udvikling af egen kundeportefølje. Med reference til afdelingschefen vil du arbejde tæt sammen med projektledere og have mulighed for at udvikle dine ledelseskompetencer og tekniske viden.

Strøm Hansen A/S
Gem
VEKS

Teamleder, Vedligehold

Albertslund/Glostrup

Se video om VEKS som arbejdspladsVil du være med til at præge vedligeholdelsesarbejdet i VEKS? Og er du klar til at stå i spidsen for teamet, der sikrer vedligeholdelsen af VEKS’ system?

I det daglige skal du som teamleder for vedligehold lede og koordinere 9 VEKS-montører, herudover en teknik- og asset koordinator og en projektkoordinator - samt eksternt tilknyttede efter behov. Ud over personaleledelse vil du have ansvar for specificerede, faglige opgaver.

VEKS vægter arbejdsmiljø og medarbejdertrivsel højt, og er et af Danmarks største fjernvarmeselskaber, som leverer grøn fjernvarme til 12 sjællandske kommuner.

VEKS
Gem
ELCON

ABA serviceleder til brand & sikring

Glostrup

Som serviceleder har du fokus på at kommunikere effektivt, forstå og imødekomme kundens behov samt sikre den rigtig retning for teamet.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være:

  • Planlægning og ressourceallokering i samarbejde med vores planlægger
  • Fokus på trivsel og udvikling i dit team, ligesom du sikrer, at teamet har de relevante færdigheder ift. at servicere afdelingens kunder

Mulighederne for kompetenceudvikling er mange, og vi har spændende og ambitiøse planer for vores brand- og sikringsafdeling i de kommende år.

ELCON
TK Elevator Denmark A/S

Teamleder i Service

Glostrup

Vi tilbyder et job med spændende arbejdsopgaver, hvor du vil have indflydelse på din hverdag. Du vil blive en del af en afdeling med højt humør og en uformel omgangstone, hvor man hjælper hinanden i en travl hverdag. Fleksible arbejdstider og mulighed for hjemmearbejde.

Som teamleder skal du være parat til at gå forrest og vise vejen hen imod den fortsatte udvikling for teamet. Du skal kunne vise stærke lederskabsevner, have en holdånd og have fokus på medarbejdertilfredsheden blandt dit team, bestående af 15 dygtige elevatorteknikere.

TK Elevator Denmark A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV