Strøm Hansen A/S
Glostrup

Projektleder til industri- og vejtekniske anlæg

Med vores voksende ordretilgang og spændende projekter på tegnebrættet har vi hos Strøm Hansen brug for en pålidelig holdspiller, der ønsker at bidrage med at sikre en succesfuld gennemførelse af vores projekter med fokus på fremtidens løsninger. Hvis du er klar til at gribe denne mulighed, så læs endelig videre!

Hvad kan du forvente?

Som projektleder i vores serviceafdeling i Glostrup kan du forvente en dynamisk arbejdskultur, hvor vi lægger vægt på kvalitet, tillid og humor. Dine primære opgaver vil omfatte planlægning, projektledelse og gennemførelse af projekter og driftsopgaver. Du vil komme til at arbejde med personaleledelse i dit team, kundepleje samt opsøgende salg og du vil få ansvar for udvikling af egen kundeportefølje. Med reference til afdelingschefen vil du arbejde tæt sammen med projektledere og have mulighed for at udvikle dine ledelseskompetencer og tekniske viden.

Dine arbejdsopgaver bliver blandt andet:

  • Tilbudsberegning og kalkulation af opgaver i samarbejde med projektteamet
  • Forhandling med bygherrer, rådgivere og leverandører i forbindelse med projekter
  • Personaleledelse, hvor du motiverer og guider dit team
  • Administrativt arbejde og deltagelse i møder i forbindelse med driftsentrepriser
  • Kundepleje og opsøgende salg gennem professionel rådgivning
  • Udarbejdelse af dokumentationsmateriale og kvalitetssikring for at sikre høj standard i arbejdet

Hvem leder vi efter?

Vi leder efter en person, der er uddannet elektriker, elinstallatør eller maskinmester, og gerne med erfaring med industri og spildevandsanlæg. Du må meget gerne have erfaring med automation, projektering og kunderådgivning samt personaleledelse – eller viljen til at lære det. Teknisk ekspertise eller interesse inden for stærkstrømsinstallation, svagstrømsanlæg og mekanisk vedligehold er en fordel, ligesom erfaring med driftsentrepriser og projektledelse. Vigtigst af alt er, at du er en holdspiller med sans for orden og kvalitet, der kan kommunikere effektivt både skriftligt og mundtligt.

Hvad kan vi tilbyde dig?

Som projektleder hos Strøm Hansen vil du blive en del af et stærkt team med hjælpsomme kollegaer, der støtter hinanden. Hos os er kvalitet og ordentlighed nøgleord, og vi lægger vægt på at skabe et godt arbejdsmiljø, hvor forskellighed værdsættes. Vi giver dig frihed under ansvar til at udføre dine opgaver samt mulighed for at have indflydelse på din egen arbejdsdag. Vi tilbyder en konkurrencedygtig løn samt en god pension og sundhedsforsikring. Vores aktive personaleforening arrangerer flere firmaarrangementer årligt, og vi tilbyder rabatordninger til fitness m.m.

Er du klar til at være en del af Strøm Hansen?

Hvis denne stilling lyder som noget for dig, så send gerne din ansøgning samt CV via ansøgningsknappen. Vi behandler ansøgningerne løbende, så vi opfordrer dig til at ansøge hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Kenneth Philipsen på telefon 2779 2889 eller på mail kp@stroemhansen.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig!


Om Strøm Hansen:
Strøm Hansen er en landsdækkende automations- og installationspartner, der yder el-teknisk service og udvikler avancerede el- og systemløsninger – fra idé til projektering til færdigt implementeret anlæg. Gennem ekspertise, erfaring og entusiasme hjælper vi kunder inden for erhverv, industri og det offentlige med at optimere driften, minimere risici og fremtidssikre anlæg, bygninger og infrastruktur. Vores primære forretningsområder omfatter El-service, Automation, Entreprise, Industriel IT, Brand & Sikring, Tavle og Airport fordelt på vores fire lokationer i Nørresundby, Aarhus, Vejle og Glostrup.


Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.