4 jobannoncer matcher din søgning 4 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Rigspolitiet

Erfaren socialrådgiver til styrkelse af indsatsen for alvorligt tilskadekomne i Politiet

København V

Som socialrådgiver i Støtte og rådgivning bliver du en del af et lille tværfagligt team, der løfter opgaverne i fællesskab. Sammen har vi en vigtig rolle i at videreudvikle, implementere og drive de tilbud og koncepter, der allerede eksisterer, og at identificere og udvikle yderligere behov og muligheder for støtte til målgruppen.

En vigtig opgave i teamet er at etablere en god kontakt til politikredsene, så de har kendskab til de tilbud og koncepter, der er for at støtte og rådgive svært tilskadekomne medarbejdere i politiet.

KFUKs Sociale Arbejde

Leder til Reden International

København V

Reden International har været gennem en spændende udvikling og består i dag af en rådgivende- og opsøgende afdeling samt af et krisecenter for kvinder, der er vurderet som ofre for menneskehandel.

Vi søger en erfaren personaleleder, som kan skabe gode og trygge rammer for både målgruppen og medarbejdere og som kan sikre høj faglighed i arbejdet.

Erfaren socialrådgiver til Styrket Modtagelse i Borgercenter Børn og Unge Valby-Vesterbro-Kgs. Enghave (barselsvikariat)

København V, Valby

Vil du være en del af et stærkt arbejdsfællesskab, hvor vi som de første møder borgerne i sager om bekymringer for børn og unge?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Region Hovedstaden

Socialrådgiver søges til Psykiatrisk Ambulatorium Gl.Kongevej

København V

Trives du med de ambulante arbejdstider, muligheden for selv at strukturere din arbejdsdag, selvstændighed, udvikling, høj faglig kvalitet og forskellige patientforløb?

Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV