248 job matcher din søgning 248 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Stevns Kommune Socialrådgiver/socialformidler søges til TVP

Stevns Kommune, Store Heddinge

Savner du at bringe den helhedsorienterede indsats i spil i arbejdet med at få børn og unge i trivsel og deres forældre i beskæftigelse? – Så er det lige dig vi skal bruge.

Stevns Kommune er en mindre kommune og det udnytter vi alt det vi kan. Det betyder, at vi er ambitiøse i forhold til at tænke helhedsorienteret for vores borgere. Vi har nedbrudt søjlerne og lavet et team bestående at både beskæftigelse, Udsatte børn og unge samt Sundhed. Vi kalder teamet TVP (Tværfagligt Velfærdsprogram). Formålet med teamet er, at man som sagsbehandler har ansvaret for hele indsatsen for familien.

Fonden Tagkærgaard
Fonden Tagkærgaard søger personale

Fonden Tagkærgaard, Christiansfeld

Er du uddannet pædagog, sygeplejerske, social og sundhedsassistent, socialrådgiver eller anden faglig relevant uddannelse, så er du et godt bud på den, vi søger til en fast pædagogstilling.

Stillingen er på 37 timer i blandede vagter, og der arbejdes hver 4 weekend, samt søndag og helligdage. Du skal være indstillet på aftenarbejde og lange vagter.

Vores målgruppe er unge fra 13 til 18 år, med mulighed for efterværn til det 23. år.

Gem
Kavaleriet ApS SOCIALRÅDGIVERE & SOCIALFORMIDLERVIKARER MED FLERE ÅRS ERFARING, SØGES I HELE DANMARK

Kavaleriet ApS

PVB-Kavaleriet søger rådgivere med flere års erfaring til tidsbegrænsede opgaver/vikariater med og uden myndighed over hele landet indenfor områderne: Børn og familie, det specialiserede børne- og voksenområde samt hele beskæftigelses- og ydelsesområdet.

Vil du have fornyet energi i dit arbejdsliv som rådgiver? Og kunne du tænke dig nye spændende udfordringer, hvor du primært har fokus på borgerne og løsning af opgaven?

Vi tilbyder en attraktiv lønpakke efter overenskomst med DS, pension og skattefri kørselsgodtgørelse, og opgaver som matcher dine kompetencer, erfaring og lyst.

Brøndby Kommune Socialrådgivere til to faste stillinger i Børn, Unge og Familier

Brøndby Kommune

Vil du være en del af et stærkt fagligt fællesskab, og er du også optaget af at udfolde og udfordre din faglighed i en dynamisk afdeling?

Vi har med stor glæde fået muligheden for at opnormere børnehandicapteamet, fordi vi ønsker at frigive tid hos rådgiverne til at styrke sagsbehandlingen og samarbejdet med familierne. Derudover skal en af vores kollegaer efter 10 års ansættelse på barsel. Vi er i den heldige situation, at vi har fået mulighed for at fastansætte i stedet for at ansætte til et barselsvikariatet. Derfor leder vi efter to nye kollegaer til to stillinger på 37 timer om ugen med start 1. september 2023 eller snarest muligt.

Der er tale om to stillinger til børnehandicapteamet på det specialiserede børneområde i Brøndby Kommune.

Egedal Kommune
Medarbejder søges til ydelsesområdet i Center for Arbejdsmarked og Ydelse

Egedal Kommune, Ølstykke

Vi søger en ny medarbejder til Ydelsesområdet i Egedal Kommune. Hovedopgaven er til udbetaling af sygedagpenge, ledighedsydelse og fleksløntilskud samt indgå i løsningen af de tværgående opgaver i afdelingen.

Dine opgaver omfatter:

 • Udbetaling af forsørgelsesydelser og arbejdsgiverrefusioner i forhold til sygedagpenge, ledighedsydelse og fleksløntilskud
 • Råd og vejledning af borgere og arbejdsgivere
 • Samarbejde med jobkonsulenterne, der varetager den beskæftigelsesrettede indsats

Vi tilbyder 37 timers ansættelse med flekstidsordning, et spændende job med stor selvstændighed i arbejdet, frugtordning, kantineordning og adgang til motionsfaciliteter i Sundhedscentret.

Egedal Kommune
Gribskov Kommune
Medarbejdere til Team Social Indsats Voksne

Gribskov Kommune, Gilleleje

Har du lyst til at gøre en forskel i arbejdet med vores borgere på det specialiserede voksenområde? Vi er blevet opnormeret og søger 2 nye kollegaer der ligesom os brænder for arbejdet med unge og voksne med forskellige funktionsnedsættelser og sociale udfordringer.

Vi har brug for dig, som har mod på en alsidig arbejdsdag med mange bolde i luften.

Der er tale om 2 fuldtidsstillinger med start 15. august 2023 eller tidligere.

Du vil blive en del af myndighedsteamet, Team Social Indsats Voksne, hvor vi arbejder på tværs af en psykiatri- og en handicapgruppe. Teamet består samlet af 11 rådgivere, en faglig koordinator og en teamleder. Vi er ét samlet team der altid hjælper vi hinanden på kryds og tværs.

Gribskov Kommune
Gem
IPSCenter Danmark ApS IPS-konsulent til virksomhedsrettet ungeindsats

IPSCenter Danmark ApS, Aabenraa

IPSCenter Danmark søger en ambitiøs profil, der skal hjælpe og vejlede unge, der lever med en psykisk lidelse eller psykisk sårbarhed, i job eller uddannelse.

Som IPS-konsulent er dit primære fokus at hjælpe psykisk sårbare unge til at blive selvforsørgende via job eller uddannelse. Du er i tæt dialog med virksomheder, uddannelsesinstitutioner/vejledere og andre samarbejdspartnere.

Der lægges der vægt på, at du har et smittende humør og energi, og at du skaber progression i forløbet.

Rudersdal Kommune Myndighedsrådgivere søges til 1 fast stilling og 2 barselsvikariater til børne- og ungegruppen

Rudersdal Kommune, Holte

Børn og Familie – Myndighed er en udviklingsorienteret arbejdsplads, der vægter et godt arbejdsmiljø, kvalitet i arbejdet og udvikling i både det faglige og tværfaglige arbejde.

Vi søger følgende:

 • En socialrådgiver/formidler til en fast stilling på 37t/ugen i vores børnegruppe (0-12 år) med børn med funktionsnedsættelser og deres familier.
 • En socialrådgiver/formidler til et barselsvikariat på 30t/ugen i vores børnegruppe til arbejdet med børn med psykosociale udfordringer og deres familier.
 • En socialrådgiver/formidler til et barselsvikariat på 30t/ugen i vores ungegruppe (13-23 år) med unge med funktionsnedsættelser og deres familier.
Hillerød Kommune Faglig koordinator med stærke samarbejdsevner til Trollesbro

Hillerød Kommune

Er du klar til at sætte din socialfaglige baggrund i spil og nyder du en alsidig arbejdsdag, hvor der er plads til både udviklingsopgaver og administrativt ”rugbrødsarbejde”? Så har vi stillingen til dig!

I stillingen som faglig koordinator skal du understøtte den faglige indsats, fx ved at være med til at udvikle på nye metoder og med til at skabe større sammenhæng i og på tværs af de enkelte tilbud.

Du skal vælge os, fordi

 • du kan få mulighed for at gøre en forskel for den borgerrettede indsats!
 • du får masser af ansvar og mulighed for udvikling, men du står aldrig alene. Vi hjælper og støtter hinanden som kolleger og ledelse, og vi har det socialt godt sammen på Trollesbro.
Gem
Odense Kommune
Afdelingsleder til uddannelses- og beskæftigelsesafdeling for unge mellem 18 og 29 år

Odense Kommune

Er du en erfaren og balanceret leder, der stortrives med at skabe mening og resultater i en foranderlig og travl hverdag; så er 16 engagerende medarbejdere og 4 dedikerede lederkolleger klar til at byde dig velkommen på holdet.

I Uddannelsesrådgivningen 3 støtter vi Odenses unge mellem 18 og 29 år i, at påbegynde uddannelse eller opnå beskæftigelse.

Vi søger en samarbejdsorienteret afdelingsleder der sætter stik i til alle relevante samarbejdspartnere for at finde løsninger i fællesskab. Uddannelsesrådgivningen 3 skal være både en veldrevet driftsafdeling og samtidig være udviklingsorienteret og nyskabende samt opdyrke og udvikle stærke samarbejdsrelationer til gavn for de unge.

Odense Kommune
Odsherred Kommune Socialrådgiver/socialformidler til Specialteamet i Familieafdelingen

Odsherred Kommune, Nykøbing Sjælland

Vil du være med til at skabe gode løsninger for familier, som har et barn med nedsat funktionsevne? Har du lyst til at samarbejde med specialskoler, daginstitutioner, sygehuse, aflastnings- og anbringelsessteder og alle de andre, som er omkring familierne? Trives du i et lille fagteam med høj grad af samarbejde om både borgerbetjening og løbende tilpasning af arbejdsgange?

Odsherred Kommune søger en ny, dedikeret og fagligt stærk sagsbehandler, der sammen med teamet vil være med til at skabe de bedste muligheder for børn med nedsat funktionsevne og deres familier.

Hos os får du mulighed for at bringe din faglighed i spil og gøre en vigtig forskel for børn med handicap og deres familier.

Esbjerg Kommune
2 Hjemme-hos konsulenter til Familiecentrets Hjemme-hos afdeling, tidsbegrænsede stillinger

Esbjerg Kommune

Vi har travlt og mangler derfor nye kollegaer. Har du lyst til at arbejde med området for udsatte børn, unge og deres familier? Så har vi 2 spændende stillinger, som Hjemme-hos konsulent i Familiecentrets Hjemme-hos afdeling. Stillingerne er med tiltrædelse 1. august 2023, eller snarest muligt. Der er tale om tidsbegrænsede stillinger på 1 år, men med henblik på fastansættelse.

I Hjemme-Hos afdelingen arbejder vi med børn og familier, der har behov for pædagogisk, praktisk og/eller kompenserende støtte i hjemmet.

Hjemme-Hos arbejdet vil bl.a. omfatte:

 • Praktisk støtte og vejledning.
 • Støtte til familien med fokus på børnenes trivsel og udvikling.
Ringsted Kommune Socialrådgiver til vores Modtagerteam i Børne- og Familierådgivningen

Ringsted Kommune

Er du en engageret, dygtig og empatisk socialrådgiver/socialformidler, så har vi en fast stilling på 37 timer som socialrådgiver/socialformidler til besættelse 1. august 2023 eller snarest derefter i vores modtagerteam.

I Modtagerteamet laver vi de indledende vurderinger på baggrund af et tværfagligt dialogmøde, en underretning eller en henvendelse, og vi sikrer at børn og unge får hjælp hvis der er akut behov for dette.

Vi tilbyder faglig kompetenceudvikling i forhold til kerneopgaven samt et introduktionsprogram.

Egedal Kommune
Barselsvikar til Egedal Jobcenters aktivitetsparate borgere

Egedal Kommune, Ølstykke

Brænder du for at arbejde med mennesker, som har behov for ekstra støtte og motivation for at komme i arbejde eller uddannelse? Har du kendskab til arbejdsmarkedet og mulighederne for opkvalificering? Så læs mere her.

Da vores kollega går på barsel, søger vi en barselsvikar til at varetage myndighedsopgaven med primært aktivitetsparate borgere både over 30 år. Der er tale om en 37 timers stilling med start den 1. august 2023. Vi kan tilbyde:

 • Et spændende og udfordrende job
 • En arbejdsplads med sparring og opbakning fra kolleger såvel som ledelse
 • Engagerede og dygtige kolleger i et tværfagligt arbejdsmiljø
Egedal Kommune
Esbjerg Kommune
Familiekonsulent til tidsbegrænset stilling ved Familieværkstedet

Esbjerg Kommune

Vi søger en familiekonsulent, 37 timer ugentligt, til en tidsbegrænset stilling med tiltrædelse snarest muligt og ca. et år frem.

Familieværkstedet ligger i Esbjerg og består af en leder samt et familiebehandlings-team af bl.a. socialrådgivere og pædagoger – med arbejdssatellitter i Ribe og Bramming. Det faglige udgangspunkt er familiebehandling.

Formålet med Familieværkstedet er at yde rådgivning og behandling til familier med børn med henblik på, at der opnås ændringer i familiens dagligdag og trivsel.

Behandlingsarbejdet vil være både korte, afgrænsede forløb og længerevarende forløb og vil bl.a. omfatte:

 • Familiebehandling
 • Gruppebehandling
 • Individuelle samtaler
 • Parsamtaler
Kalundborg Kommune
Fagcenter Børn og Familie, Ungeteamet, søger socialrådgiver/socialformidler

Kalundborg Kommune

Afdelingen for kontinuitet i børne- og ungeliv søger en ny kollega med tiltrædelse den 1. august 2023. Stillingen er på 37 timer.

Vi arbejder med unge mennesker i alderen 13-23, samt deres familier og du får som rådgiver opgaven med at iværksætte og følge op på forebyggende- og anbringende foranstaltninger jf. § 52 og 76 i Serviceloven. Hvis du vil være en del af et dygtigt team, hvor den faglige udvikling er i fokus, så har du muligheden nu.

Vi har igennem mange år haft fokus på tidlig indsats, inddragelse og nye metodetilgange, dette fundament står vi stadig på, men vi ønsker at videreudvikle kvaliteten i vores arbejde og vi ønsker derfor nye kollegaer der også er ambitiøse på det specialiserede børn- og ungeområde.

Frederiksberg Kommune Social vicevært til den boligsociale indsats i Frederiksberg Kommune – er det dig?

Frederiksberg Kommune

I det boligsociale projekt i Frederiksberg Kommune ønsker vi at udvikle vores opsøgende indsats målrettet psykisk sårbare unge mellem 15-29 år, som er flyttet i egen bolig.

Vores kommende kollega forventes at have bred erfaring med rådgivning af socialt og psykisk udsatte mennesker. Herudover lyst til at arbejde brobyggende til både det kommunale system såvel som til civilsamfundet.

Stillingen er en projektansættelse på 32 timer ugentligt til udgangen af 2024, evt. med mulighed for forlængelse.

Du skal påregne eftermiddags- og aftenarbejde til kl. 21 minimum 2 gange ugentligt.

Halsnæs Kommune Beskæftigelsesrådgiver søges til 'Job og Beskæftigelse' i Halsnæs

Halsnæs Kommune, Frederiksværk

Brænder du for beskæftigelsesindsatsen? Arbejder du ressourceorienteret?

Vi søger en beskæftigelsesrådgiver til opfølgning på jobparate borgere, der modtager dagpenge.

Stillingen er på 37 timer ugentligt med start senest 1. september.

Vi har fokus på samtalen som værktøj i beskæftigelsesindsatsen og lægger vægt på en anerkendende dialog med borgerne. Vi er ambitiøse og lægger vægt på høj faglighed i en travl hverdag, samtidig med at trivslen er højt prioriteret.

Du vil deltage i faglig sparring og supervision (LØFT) i en arbejdsfunktion præget af stor tillid fra ledelsens side.

Tårnby Kommune Sagsbehandler søges til Ungeteam

Tårnby Kommune

Hvis du tror på, at der er plads til alle på arbejdsmarkedet, at arbejde/lønnede timer og uddannelse skaber værdi for unge og tør du stille krav for at åbne muligheden for, at borgerne kan opnå succes, så læs med her.

Vi har altid først fokus på at hjælpe borgeren tilbage i arbejde/uddannelse og herefter at afklare til anden forsørgelse, hvis de ikke kan indtræde på det ordinære arbejdsmarked.

Vi kan tilbyde dig en arbejdsplads, som er i rivende udvikling og forandring på baggrund af et servicetjek som blev lavet i 2022. Du vil få skønne kollegaer med engagement og stor social faglighed, hvor der altid er plads til smil og grin i den travle hverdag.

Tårnby Kommune Virksomhedsservice søger virksomhedskonsulent, der kan hjælpe unge i arbejde

Tårnby Kommune

I Virksomhedsservice Tårnby servicerer vi det lokale erhvervsliv i både Tårnby og Dragør kommuner med rekruttering, fastholdelse og opkvalificering.

Som noget nyt skal Virksomhedsservice Tårnby også varetage indsatsen for ungecenteret, og vi søger en erfaren virksomhedskonsulent, der har lyst til at vise de unge vejen frem.

Dine arbejdsopgaver som virksomhedskonsulent vil blandt andet være

 • Opsøgende virksomhedskontakt, og sikre et godt virksomhedsnetværk hvor de unge kan komme i lønnede timer, løntilskud og/eller virksomhedspraktik
 • Kunne se ressourcer og muligheder hos den unge og matche dem op med ledige stillinger

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV