5 jobannoncer matcher din søgning 5 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

North Risk A/S

Deltids salgskonsulenter til nystartet salgsafdeling

Kongens Lyngby

Drømmer du om at sætte dit eget præg på en helt nystartet salgsafdeling i Danmarks første og snart største uafhængige rådgivningshus inden for erhvervsforsikring, firmapension, financial procurement og realkreditfinansiering? For at fortsætte vores vækstrejse søger vi engagerede salgskonsulenter, som brænder for at være med fra starten og blive en væsentlig del af den nye afdeling.

Du kommer til at spille en vigtig rolle i vores salgsteam ved at opspore og udvikle nye forretningsmuligheder inden for vores nøgleområder. Du kommer også til at hjælpe med at udarbejde nye salgsstrategier og kampagner, samt udføre dem i praksis overfor potentielle nye kunder.

North Risk A/S

Energiske salgskonsulenter til nystartet salgsafdeling

Kongens Lyngby

Drømmer du om at sætte dit eget præg på en helt nystartet salgsafdeling i Danmarks første og snart største uafhængige rådgivningshus inden for erhvervsforsikring, firmapension, financial procurement og realkreditfinansiering?

Vi tilbyder en unik chance for at præge din fremtidige karrierevej i en innovativ og hurtigtvoksende virksomhed. Du får en grundig oplæring og et personligt mentorprogram, der sikrer din faglige og personlige udvikling, samt en attraktiv lønpakke med fast månedsløn og bonusordning.

Revisor1 ApS

Sælger for vores bogføringsydelse – du kan arbejde fra udlandet eller hjemmefra på deltid eller fuldtid

Hjemmearbejdsplads

Vi søger lige nu flere sælgere til at være del af vores team for at håndtere de mange henvendelser vi får fra potentielle nye kunder. Der er intet cold-sale involveret, potentielle nye kunder henvender sig til os gennem vores hjemmeside, Facebook eller lignende.

Revisor1 er profitabel og 100% ejet af ejerlederen. Medarbejderne trives, og du slipper for corporate bullshit, endeløse møder og et giftigt arbejdsmiljø.

JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Nobia Denmark A/S

Indretningskonsulent

Kongens Lyngby

Vil du bringe din erfaring fra køkkenbranchen og din interesse for dansk design i spil i dit virke som sælger?

Du står for alt fra rådgivning om valg af materialer og indretning af køkkener til salg af hele totalrenoveringer. Du bringer derfor både dit kreative talent og din sans for indretning i spil, når du sammensætter uno forms unikke produkter og finder løsninger, der passer til din kundes specifikke behov.

Nobia Denmark A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV