12 jobannoncer matcher din søgning 12 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Visma e-conomic a/s

Sales Manager

København V

Bliv leder for et af vores fantastiske salgsteams, der specialiserer sig i løsninger inden for revisorer og bogholdere!

Som Sales Manager bliver du ansvarlig for ledelsen af et team på 9 sælgere, som arbejder med at behovsafdække nye samt eksisterende kunders behov for at kunne tilbyde den rigtige løsning til dem. Du får også et medansvar i at lykkes med vores strategiske fokusområder, og vil indgå i ledelsesgruppen i salg.

Visma e-conomic a/s
Gem
OiSTER

Support Agent

København V

OiSTER stormer frem i Danmark. Derfor søger vi nye medarbejdere til vores kundeservice, som skal være med til at sikre vores høje serviceniveau i en konstant voksende virksomhed.

Som Support Agent er det helt essentielt, at du kan lide at få enhver kunde til at føle sig som noget særligt, da din primære opgave vil være at supportere vores kunder via telefon og e-mail.

Vi tilbyder en attraktiv løn og bonus samt pensionsordning og sundhedsforsikring.

OiSTER
Gem
OiSTER

Bliv Business Konsulent i OiSTER’s spritnye B2B-afdeling – kom med helt fra start!

København V

Hvad nu, hvis vi fortæller dig, at du skal være med til at starte noget helt nyt op fra bunden. At lige netop DU kommer til at være med til at gøre OiSTER’s nye B2B-eventyr en bragende succes?

Du fornemmer hurtigt den loose stemning hos kollegerne i Privat, og at her er alle typer mennesker. De garvede, du kan søge råd hos og dem, som altid giver et klap på skulderen. Så bare vær dig selv. Det er sådan, vi er.

OiSTER
Gem
OiSTER

Sales Agent

København V

Drømmer du om at starte en salgskarriere? Du behøver ikke at have den store salgserfaring… Det skal vi nok lære dig!

Dine opgaver bliver at:

  • Ringe til eksisterende OiSTER kunder og skabe mersalg
  • Lytte og tale med alle slags mennesker og forstå deres behov

Vi tilbyder gode udviklingsmuligheder og medarbejderfordele og ikke mindst et stærkt kollegaskab.

OiSTER
3
Gem
3

Marketing Automation Specialist

København

Er du knivskarp til Salesforce Marketing Cloud, og har du lyst til at være nøglefunktion i vores CRM-team? Så har vi den fedeste mulighed til dig.

Du vil som Marketing Automation Specialist i 3, få en nøglefunktion i CRM som i høj grad handler om at aktivere vores MarTech stack og automation systemer.

Vi i CRM teamet i 3, arbejder meget i Salesforce Marketing Cloud. For at kunne udføre dine opgaver, er det nødvendigt at du har god erfaring med Salesforce Marketing Cloud. herunder JavaScript, AMPscript, API events, SQL, HTML/CSS mv.

3
Gem
Carlsberg

Salgskonsulent til København

København V

Se video om Carlsberg som arbejdspladsVil du have et afvekslende job med stor frihed, hvor du dagligt har ansvar for vores kunder, og kan du gøre forskellen sammen med Carlsbergs brands?

Med Carlsberg Danmarks solide brands så som Tuborg, Coca-Cola, Brooklyn, Bacardi og Kronenbourg i ryggen, bliver du et af Carlsbergs ansigter udadtil. Du skal sikre, at vores kunder får den fornødne rådgivning og service omkring vores produkter samt sikre, at vores produkter er tilgængelige på de bedste placeringer i kundernes butikker, til rette tid for at optimere salget i butikken.

Carlsberg
Revisor1 ApS

Sælger for vores bogføringsydelse – du kan arbejde fra udlandet eller hjemmefra på deltid eller fuldtid

Hjemmearbejdsplads

Vi søger lige nu flere sælgere til at være del af vores team for at håndtere de mange henvendelser vi får fra potentielle nye kunder. Der er intet cold-sale involveret, potentielle nye kunder henvender sig til os gennem vores hjemmeside, Facebook eller lignende.

Revisor1 er profitabel og 100% ejet af ejerlederen. Medarbejderne trives, og du slipper for corporate bullshit, endeløse møder og et giftigt arbejdsmiljø.

JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Gem
twoday A/S

Norsktalende Sales Manager til Addo Sign

København

Vi leder lige nu efter en entusiastisk norsktalende Sales Manager til at varetage vores kunder på det norske marked. Du vil komme til at spille en vigtig rolle som en del af vores vækststrategi, hvor du vil komme til at introducere Addo Signs løsninger på tværs af forskellige industrier.

Som en del af vores team, vil du blive en integreret del af en dynamisk organisation. Vi hos Addo Sign stræber efter innovation, tilpasningsdygtighed og fremtidssikring. Vores forpligtigelse til at ville være de førende indenfor branchen betyder, at du vil komme til at arbejde i et miljø, hvor du har mulighed for at skabe værdi og bidrage med dine idéer.

twoday A/S
Estée Lauder Companies

Store Design Coordinator

Copenhagen

Do you thrive in a fast-paced environment? Are you passionate about beauty? Do you excel at coordinating multiple projects and collaborating with various stakeholders? If so, you could be the perfect fit for our Store Design Coordinator position.

Se video om Estée Lauder Companies som arbejdsplads

We are looking for a passionate and detail-oriented Store Design Coordinator for our Luxury Brand Team. You will be responsible for the seamless production and coordination of our Store Design across the Nordics on our brands. You will be reporting directly to the Nordic Corporate Store Design & Visual Merchandising Manager and work closely with the brand team as well as our field and operational team.

Estée Lauder Companies
Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

3
Gem
3

Er du klar til at (kick)starte din karriere? Bliv kunderådgiver hos 3!

København V

Se video om 3 som arbejdsplads

Har det også været en fed arbejdsdag for dig, når du:

  • helt sikkert har grint en masse med dine kolleger?
  • sammen med dine kolleger har vundet en konkurrence – eller har klappet ad de kolleger, der vandt denne gang?

Lige fra du træder ind ad døren hos 3, vil du føle dig velkommen og som en del af (arbejdsfamilien i) Kundeservice. Vi er et hav af forskellige mennesker, og du vil hurtigt opleve, at her kan du bare være dig selv.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV