4 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

4 jobannoncer

Gem
Aabenraa Fjernvarme A.m.b.a.

Projektleder – gør en forskel i den grønne omstilling

Aabenraa

Har du lyst til at arbejde med fjernvarmeprojekter, der gør, at flere folk kan få fjernvarme?

Vi udvider vores forsyningsområde i Aabenraa Kommune og leder derfor efter en projektleder til at varetage vores anlægsprojekter, primært via etablering af ledningsnet til nye forsyningsområder.

Du får en hverdag med fokus på grøn omstilling og frihed til at planlægge din dag. Og så er din indsats med til at udbrede en grøn og konkurrencedygtig varmeforsyning i Aabenraa Kommune – og det er jo ikke alle, der kan sige det

Robert Brodersen, produktionschef.
Gem
ABENA

Product Data Consultant

Aabenraa

Vil du gerne arbejde med globalisering af produktdata, hvor bæredygtighed, fokus på fremtidige lovkrav og markedsbehov er i højsædet? Er du skarp på produktdata og har solid forståelse for relaterede lovkrav f.eks. EN Standarder, EPR og MDR? Tager du ejerskab og følger et projekt fra udvikling succesfuldt igennem implementering og slutteligt sikrer en stabil drift af de udpegede kerneelementer?

Hvis du kan svare tre gange ja til ovenstående, er vi ikke i tvivl om, at du vil elske denne stilling.

Gem

STRATEGISK FORRETNINGSUDVIKLER

Aabenraa

Er du klar til at sætte turbo på den grønne omstilling i Aabenraa Kommune og være en drivende kraft i udnyttelsen af de synergier og...

Gem

Projektleder til vejanlæg til Aabenraa Kommune

Aabenraa

Hvis du kan lide at følge anlægsprojekter fra streg til færdigt anlæg, så har vi et spændende job til dig i Aabenraa Kommune.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV