124 job matcher din søgning 124 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 124 resultater.
Reddernes FagforeningSekretær med flair for bogholderi (deltid)

Reddernes Fagforening

Er du grundig, serviceminded og har du erfaring med bogholderi?

Reddernes Fagforening søger en deltidsbestyrelsessekretær (5 timer/uge) til varetagelse af bestyrelsens administrative opgaver og let medlemskontakt.

Dine opgaver vil bestå i:

 • Bogholderi (lave løn, udbetale kørepenge, udbetale udlæg, lave regnskab og sende dette til vores eksterne revisor, og forestå øvrige udbetalinger til medlemmer og bestyrelsesmedlemmer)
 • Administrere udlejningen af sommerhus til medlemmer.
 • Modtage og fordele mails til bestyrelsen

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke vigtig for os, men vi forventer at du har erfaring med bogholderi.

Abena
Erfaren marketingkoordinator med stærke digitale kompetencer

Abena, Aabenraa

Bidrager du med solid marketingerfaring og effektiv styring af marketingprojekter, og har du samtidig forståelse for de digitale marketingdiscipliner?
– Så er dette job lige noget for dig, og vi har brug for din hjælp hurtigst muligt, for vi har travlt.

Vi leverer globale kreative løsninger hver dag
Som marketingkoordinator bliver du en del af vores innovative og kreative univers. Du kommer til at indgå i Abena Group Digital & Marketing, hvor du sammen med dit team leverer høj service til hele ABENA i både Danmark og resten af verden.

I tæt samarbejde med dine erfarne kollegaer løser du opgaver, hvor du bl.a:

 • koordinerer en bred vifte af marketingelementer
 • planlægger og udformer en række faste publikationer
 • står for projektledelse og scoping af større og mindre marketingprojekter
Abena
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Abena Produktion A/S
Maskinoperatører søges til Abena Produktion

Abena Produktion A/S, Aabenraa

Har du lyst til at blive vores nye maskinoperatør? Er du klar til at arbejde i en førsteklasses bleproduktion på vores moderne virksomhed i Aabenraa? Har du samtidig hænderne skruet ordentligt på, og drives du af spændende udfordringer i din hverdag? Så er du måske en af de maskinoperatører, vi leder efter.

Du har erhvervserfaring som f.eks. mekaniker eller procesoperatør eller kendskab til og interesser indenfor mekanik eller teknik. Du er som person praktisk anlagt og besidder en god procesforståelse. Samtidig er du omhyggelig og går derfor ikke på kompromis med kvaliteten af dit arbejde. Du ser dig selv som en teamplayer med et godt humør, og du sætter pris på samarbejde i et afslappet miljø.

Du får et spændende og afvekslende job i en dynamisk virksomhed. Vi har et godt arbejdsklima med positive og engagerede kolleger, hvor du har gode muligheder for faglig og personlig udvikling samt efteruddannelse.

Abena Produktion A/S
Abena
Salgs- og Kundesupporter

Abena, Aabenraa

Er du klar til at yde Danmarks bedste kundeservice og til at kæmpe for et godt salg og tilfredse kunder? Trives du med at arbejde i en omskiftelig hverdag med konstante udfordringer?

Så er det lige dig, vi søger til Sønderjyllands bedste kundeservice team, hvor vi har plads til 3 nye medarbejdere. Vi søger:

En kollega, med flair for tal, til vores kreditering & reklamationsafdeling
En kollega, gerne med sygeplejefaglig baggrund, til vores afdeling for Bevillinger til borgere
En kollega til vores afdeling for salg til alle offentlige & statslige institutioner

Abena
Sydbank
Afdelingschef til Risikoopfølgning – 2nd line på kreditområdet

Sydbank, Aabenraa

Vil du stå i spidsen for den afdeling, der er ansvarlig for 2nd line på kreditområdet i Sydbank?

Sydbank er i en spændende udvikling, hvor vi hele tiden arbejder med at omstille os til fremtidens bank. Det er en transformationsproces, hvor det at være bank og skabe gode kundeoplevelser forandrer sig, ligesom de interne og eksterne krav til risikostyring. Risikostyring - og dermed også 2nd line - er en væsentlig del af dette, og vi er med til at sikre, at ledelsen til stadighed har overblik over de risici koncernen påtager sig.

Vi søger en afdelingschef med erfaring indenfor risikostyring, kontroller og kredit. Afdelingen tilpasser sig løbende sine omgivelser og er midt i en omstilling fra den traditionelle uafhængige kreditkontrol til en verden baseret på et veludbygget kontrolsetup i 1st line (Kredit), validering og kontrol heraf samt egne supplerende kontroller.

Sydbank
Sydbank
Infrastruktur-arkitekt

Sydbank, Aabenraa

Har du lyst til at blive en del af et professionelt IT-driftsteam i en af Danmarks største banker? Brænder du for at sikre en stabil og højtydende kritisk infrastruktur samt sikre at alle krav til infrastrukturen overholdes, og den rette dokumentation er på plads? Trives du med at udvikle, beskrive og forbedre eksisterende infrastruktur-arkitektur?

I IT-Infrastruktur har vi ansvaret for både infrastruktur-services og infrastruktur-arkitektur. Vi har brug for en stærk arkitekt, der dels kan hjælpe med at definere og beskrive arkitekturprincipper og ”reference”-arkitektur for vores on-prem infrastruktur. Du skal også hjælpe med at dokumentere vores nuværende arkitektur og etablere en roadmap for on-prem infrastruktur.

Sydbank
Sydbank
Client Service Specialist til Fondsservice

Sydbank, Aabenraa

Brænder du for at blive specialist indenfor investerings- og afkastrapportering?

Trives du med kombinationen af procesoptimering, forretningsudvikling, fordybelse og et særligt fokus på kundeservice, så er du måske vores nye medarbejder i Fondsservice.

Vi er en afdeling, som har travlt, og hvor vi arbejder målrettet med kompetenceudvikling, procesoptimering og optimering af vores IT systemer. Dine opgaver vil primært være at overvåge dataflow og berige systemerne med data til brug for afstemning, værdipapir transaktioner, investeringsrammer og afkastrapportering.

Sydbank
Grundfos A/S
Senior Process Expert, Execution & Flow Processes

Grundfos A/S, Bjerringbro

Do you want to play a key role in our Group Supply Chain Excellence function as Senior Process Expert within material flow processes?

Grundfos The Execution & Flow team process area covers the material flow processes of inbound, Warehousing, Internal production logistic and outbound.

Your role as Senior Process Expert will cover deep process knowledge of how Grundfos is executing these best practices processes and how to transfer this knowledge into continuous improvements with a global perspective.

Grundfos A/S
Danløft a/s
Embitiøs Segment Sales Manager til Telemarketing

Danløft a/s, Aabenraa,

Danløft A/S er en ambitiøs handels- og servicevirksomhed med speciale i salg og service af kraner, løftegrej, sikkerhedsudstyr, arbejdspladsindretning m.m.

Telefon- og videomøde-salg er en svær disciplin, især når der er tekniske elementer involveret. Du har i flere år bevist, at du kan skabe resultater i B2B-miljøet, og dit høje drive, strukturerede tilgang og stærke salgsgen, giver dig et godt afsæt for succes i stillingen.

Som Segment Sales Manager, forestår du TM-salg og er en vigtig del af salgsteamet på 8 personer.

Danløft a/s
Sydbank
IT-konsulent med speciale i databaser og elasticsearch

Sydbank, Aabenraa

Har du lyst til at blive en del af et professionelt IT-driftteam i en af Danmarks største banker? Brænder du for at sikre optimal performance og drift af databaser særligt Microsoft SQL Server? Har du kompetencer indenfor optimering og automatisering med bl.a. PowerShell og lyst til at arbejde med opbygningen og brugen af Elasticsearch platformen?

Du bliver ansat i afdelingen IT-Drift under IT-Service. IT-Service har ansvaret for IT-Drift, Infrastruktur og IT-Support for hele Sydbank.

Dine primære opgaver bliver at:

 • Optimere, kvalitetssikre og automatisere vores databaser så de kører stabilt og optimalt
 • Effektivisere jobafvikling via PowerShell scripts og vores scheduleringsplatform JAMS
Sydbank
EY
Konsulenter (Senior konsulent – Senior Manager), Skatterådgivning

EY

Vores afdeling løser skattemæssige opgaver for en lang række danske og internationale finansielle virksomheder.

Du får ansvaret for dine egne projekter, fagområder og kunder i samarbejde med resten af vores team. Dine kunder vil være både danske og udenlandske kunder - og ofte vil opgaverne også blive løst i samarbejde med kollegaer fra EY’s globale netværk. Du vil have en stor grad af ansvar for løsning af opgaver, herunder vil du ofte styre opgavernes løsning og være ansvarlig for kommunikationen med kunderne.

EY
ECCO Sko A/S
Marketing Effectiveness Specialist

ECCO Sko A/S, Tønder or Amsterdam

It’s time. Hygge, innovation, @eccoshoes and performance analytics.

If you are passionate about growth marketing, performance data, analysis and insights, then this could be your dream move.

We’d love to get to know you if you...

 • Like the idea of embracing Scandinavian style, sustainability, innovation and marketing in ECCO’s team in Denmark or in the Netherlands
 • Are focused on marketing measurement and attribution covering key areas of ROI or ROAS; acquisition cost and consumer lifetime value
 • Use data and reporting to accurately inform multiple stakeholders and recommend campaign investments, changes, and increases
ECCO Sko A/S
Brightvision AB
Arbejd hjemmefra – moden mødebooker søges til IT B2B

Brightvision AB

Du vil blive en del af vores team med 5 andre konsulenter, som primært er danske, en gennemsnitlig alder i slutningen af 30’erne og ligelig fordeling af kvinder og mænd. Selvom vi sidder forskellige steder, har vi tæt kommunikation dagen igennem og hjælper hinanden på tværs af forskellige projekter.

Alt efter arbejdstid, vil du typisk have en række projekter på mellem 8 og 16 timer hver uge med forskellige produkter i fokus.

Den primære arbejdsopgave vil være at gennemføre udringning til relevante beslutningstagere i danske virksomheder og organisationer for at identificere behov og booke møder når det er relevant.

I-plus ApSUddannelse som ventilationstekniker

I-plus ApS, Aabenraa

Er du interesseret i en læreplads med opgaver i hele Danmark samt en fleksibel ugeplan? Og vil du være med til at skabe et sundt indeklima, der forbedrer folks hverdag?

I-plus tilbyder dig en læreplads som ventilationstekniker. Uddannelsen giver dig indsigt i de mange forskellige opgaver indenfor ventilationsbranchen. Ligeledes kommer du til at arbejde med alt fra store svømmehaller til at skifte en emhætte. Nogle gange kommer du til at være væk hjemmefra i et par dage ad gangen.

Vi oplærer dig i serviceeftersyn, vedligeholdelse på ventilationsanlæg, fejlfinding, montage og indregulering. Du kommer til at samarbejde med vores ventilationsteknikere, projekt- og serviceledere, tekniske tegnere m.m. Derudover tildeles du en lærlingeansvarlig under forløbet, der jævnligt følger op på dit faglige niveau og besøger dig under skoleopholdet.

YouSeeSalgskonsulent søges til Sydjylland

YouSee

Jeg udretter MAGI! Jeg skaber FORANDRINGER! Jeg gør andre GODE! Dette tror vi på er opskriften på at skabe en gennemført effektiv og seriøst cool arbejdsplads med suverænt kundefokus Kan du nikke til dette? Så er vi måske det perfekte match?

Hos YouSee tilbyder vi dig muligheden for at starte på en karriere, der kan tage dig langt - hvor det eneste der sætter grænserne, er dine ambitioner og din indsats

Du skal kunne trives med: at udfordrer status quo og lytte til forskellige holdninger, hvis du ser en mulighed for at gøre tingene bedre – skal du gribe den!

Connected Wind Services Danmark A/SVindmølletekniker

Connected Wind Services Danmark A/S, Aabenraa

Som Vindmølleteknikerskal du arbejde sammen med en fast makker, med udkørsel fra lokallageret i Åbenrå. De daglige opgaver bliver koordineret sammen med servicelederen og serviceplanlæggeren. Vi giver dig en høj grad af frihed under ansvar til at tilrettelægge din arbejdsdag sammen med din makker, og du vil opleve at fleksibiliteten i din dagligdag hos os går begge veje.

Vores vigtigste opgave er, at sikre at kunderne får en yderst professionel service og at vindmøllerne i service hos Connected Wind Services leverer den højst mulige elproduktion.

Ansvarsområde

 • Du overholder firmaets politikker indenfor HSE
 • Du supporterer, vejleder og informerer vores kunder ved besøg i vindmøllerne
 • Du udfører service, analyserer og udbedrer fejl i vindmøller
Tandlægerne Lise Westermann og Christina Frandsen I/SAlsidig klinikassistent til mindre tandlægepraksis

Tandlægerne Lise Westermann og Christina Frandsen I/S, Aabenraa

Vi søger en dygtig og omgængelig klinikassistent til vores velbeliggende og velansete 2-mands praksis i Aabenraa.

Bliver du motiveret af en alsidig hverdag med varierende arbejdsopgaver og hvor den gode og tillidsfulde kontakt med patienterne er i højsædet? Så er jobbet som klinikassistent hos Tandlægerne Lise Westermann og Christina Frandsen måske noget for dig.

Helt konkret kommer du til at arbejde med: Assistance ved stolen, klargøring til patienter, rengøring af instrumenter og klinik, telefonpasning og kalenderstyring, opkald til patienter.