92 job matcher din søgning 92 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 92 resultater.
Abena
Kundesupporter med sygeplejefaglig baggrund

Abena, Aabenraa

Er du klar til at yde Danmarks bedste kundeservice? Trives du med at arbejde i en omskiftelig hverdag med konstant nye udfordringer? Så er det måske lige dig, vi søger til Sønderjyllands bedste kundeserviceteam, hvor vi har plads til et par nye profiler.

Vi er ca. 50 kundesupportere, fordelt i forskellige teams, der alle brænder for at opfylde kundens behov. Du kan blive vores nye kollega, hvis du har erfaring med at arbejde med mennesker og god kundeservice, og proaktivt kan byde ind med optimering af interne og kundevendte processer.

Dine opgaver bliver blandt andet følgende:

 • Rådgivning og vejledning pr. telefon
 • Sikre at vores kunder får en optimal oplevelse
 • Vejledning og rådgivning omkring vores produkter
Abena
Syd- og Sønderjyllands PolitiAdministrativ medarbejder

Syd- og Sønderjyllands Politi

Har du lyst til at arbejde i en organisation, hvor omstillingsparathed og fleksibilitet er nøgleord, så er dette vikariat noget for dig.

Nogle af følgende arbejdsopgaver vil du skulle varetage, alt efter hvilken afdeling du kommer i:

 • Modtage telefoniske henvendelser til politikredsen
 • Vejlede og rådgive borgere
 • Optage anmeldelser om strafbare forhold
 • Almindelig sagsbehandling herunder journalisering, attester, kopiering, scanning, sagskomplekser m.v.
Den Selvejende Institution NybroVi udvider og søger i den forbindelse 2 uddannede pædagoger

Den Selvejende Institution Nybro, Aabenraa

Den Selvejende Institution Nybro søger snarest mulig 2 uddannede pædagoger.

Stillingerne er på gennemsnitligt 37 timer ugentligt. Arbejdstiden vil i udgangspunktet være 2 aftenvagter om ugen samt hver anden weekend.

Vi er en specialiseret bo- og behandlingsinstitution der har eksisteret siden 1984. Målgruppen er børn, unge og voksne med ASF (Autismespektrumforstyrrelser) samt tillægsdiagnoser.

Vi tilbyder aflastning, døgnindskrivning og klub-og samværstilbud. Vi har herudover en beskæftigelsesafdeling, hvor vi tilbyder STU, skoleforberedende undervisning, individuelle beskæftigelsesforløb samt praktik. Desuden har vi et eksternt team der arbejder med rådgivning og vejledning til børn, unge- og forældre/pårørende i eget hjem samt støtte- og kontaktpersonsordning.

Specialtandklinikken Sønderjylland V/ Jan Hanquist Hansen
Klinikassistent/tandplejer på 30-37 timer til specialtandklinik

Specialtandklinikken Sønderjylland V/ Jan Hanquist Hansen, Aabenraa

Har du lyst til at blive en del af et lille og harmonisk team og samtidig specialisere dig i ortodonti? Eller har du allerede erfaringen og leder efter et sted at blive endnu bedre?

”Det er meget specielt at arbejde med ortodonti. Patientforløb kan vare flere år og kan have en kæmpe betydning for patienternes liv. Det er derfor, man siger én gang orto, altid orto,” fortæller din kommende kollega Betina.

Læs meget mere om dit kommende job her.

Specialtandklinikken Sønderjylland V/ Jan Hanquist Hansen
 Nykredit
,
Seniorprivatrådgiver til Center Aabenraa

Nykredit

Vil du gøre drømme til virkelighed? Vær med til at sikre, at vores kunder får det optimale ud af deres økonomi, så de kan leve det liv, de drømmer om.

Som seniorprivatrådgiver skal du gøre alt for at give vores kunder den bedste rådgivning, hvilket indebærer, at du er nysgerrig og opsøgende, så du bliver bekendt med alle kundens behov – også dem de ikke selv kender. Du får en bred produktportefølje og en række digitale værktøjer at gøre godt med, og kombineret med din høje faglighed formår du at finde den bedste løsning til netop de kunder, du arbejder med.

Dine ansvarsområder bliver at:

 • rådgive og håndtere din egen kundeportefølje
 • identificere dine kunders individuelle behov - og sammensætte præcis den løsning, der passer dem
ConcentrixTRAINING & WORKING FROM HOME- Danish-Speaking Customer Advisor

Concentrix

Do you want to be part of the future? Are you our next Customer Service Hero? And do you see yourself working in an international environment wherein diversity and making a difference is part of the daily norms? If you are customer-centric with excellent communication skills and curious from nature to resolve problems/issues then we are looking for you!

We have designed a digital recruitment process, training from home as well as working from home programs for you, just to keep you safe until it is possible to work on-site later on! Don't wait too long, read on!

You will be speaking with their Danish customers, whether that’s via the phone, email or online chat, and helping to resolve any technical issues they may have. This is a great opportunity for someone who enjoys speaking to customers, is technically minded with a head for solving problems and a desire to learn new skills.

Abena
Multimediedesigner

Abena, Aabenraa

Er du interesseret i markedsføring og e-commerce? Kan du arbejde på tværs af medier og platforme og har du en bred forståelse for den digitale udviklingsproces? Så vil Abena gerne høre fra dig.

Abena søger en struktureret og selvstændig multimediedesigner der kan formidle digitale budskaber. Du kommer til at designe, udvikle og implementere cross-platform-løsninger i et stærkt team med 25 passioneret kolleger der varetager alle discipliner indenfor digital marketing.

Som multimediedesigner hos Abena løser du opgaver, hvor du blandt andet:

 • Designer salgsunderstøttende aktiviteter, herunder udvikler digitale kundeoplevelser og skaber digitalt design og indhold
 • Versionerer globale kampagner og koncepter til vores datterselskaber
 • Udarbejder grafiske ad hoc-marketingmateriale
Abena
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Sydbank
Erfaren medarbejder til Intern revision - kreditrevision

Sydbank, Aabenraa

Brænder du for at arbejde med revision og dataanalyse i et stærkt fagligt miljø? Har du lyst til at arbejde indenfor revisionsområdet på en arbejdsplads med god balance mellem arbejds- og privatliv? Så er dette job måske det rigtige for dig.

Til Intern revision i Sydbank søger vi en kollega, som har lyst til at bruge sine kompetencer og erfaring til at gennemføre revision, primært indenfor kreditområdet. Som vores nye kollega skal du bidrage til, at arbejdet i Intern revision gennemføres på en effektiv og tidssvarende måde, der understøtter bankens strategi og de krav, der stilles til fremtidens digitale bank.

Jobbet er afvekslende, og du vil varetage en række forskelligartede opgaver, der primært retter sig mod processer og kontroller indenfor kreditområdet og udlånsporteføljen.

Sydbank
Abena
International Sales Assistant/Juniorsælger

Abena, Aabenraa

Er du ambitiøs, selvstændig og klar på udfordrende opgaver? Kan du supportere vores Area Sales Managers og servicere kunder? Så er det dig, vi skal bruge.

Vi mangler en International Sales Assistant/Juniorsælger, som kan fungere som støttefunktion til vores Area Sales Managers som led i vores vækststrategi. En person, som aktivt tager telefonen og ikke viger tilbage for dialog med kunder.

Du løser opgaver, hvor du blandt andet…

 • assisterer Area Sales Managers med diverse administrative opgaver
 • har dialog med kunderne
 • selvstændigt håndterer grossistkunder
Abena
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Haderslev, Herning, Horsens, København, Odense, Sønderborg og Vejle

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
3FVikarer til callcenter

3F

Har du et enestående servicegen? Søger du et studiejob, flexjob eller fritidsjob? Og har du en brændende lyst til at servicere vores medlemmer? Så er jobbet her måske noget for dig.

Som landets største fagforening håndterer 3F dagligt mange opringninger fra især medlemmer. Bl.a. grundet Covid-19 er der ekstraordinært mange opkald til 3F for tiden, og vi søger derfor hjælp til vores callcenter, som udover opkald til Forbundshuset også håndterer opkald til 33 lokale 3F-afdelinger.

Arbejdet består i at håndtere indgående og udgående opkald for vores callcenter. Din opgave bliver hovedsageligt indgående opkald. Du vil få en grundig introduktion til arbejdet og de systemer, som vi bruger.

Du arbejder hjemmefra. 3F leverer hjemmearbejdsplads med skrivebord, stol og lampe samt to skærme, bærbar pc, tastatur og headset, hvilket du skal have plads til i dit hjem.

Abena
Dynamisk HR-partner med gennemslagskraft

Abena, Aabenraa

Vi ønsker os en kollega, der har bred erfaring med HR, har gennemslagskraft og trives i en til tider hektisk hverdag. Vi ønsker os også en kollega, der trives med at finde gode og brugbare løsninger og på den måde understøtte udviklingen i Abena. Er du samtidig fagligt ambitiøs, og vil du bygge videre på din HR-erfaring i en succesfuld, global vækstvirksomhed? Så læs videre.

Som HR-partner er du synlig i organisationen, hvor du er ledernes foretrukne sparringspartner i HR-relaterede problemstillinger. Der er tale om en faglig bred rolle, og du kommer blandt andet til at:

 • Håndtere rekrutteringsprocessen fra A-Z
 • Være ledernes sparringspartner i både udviklings- og personalemæssige forhold
 • Støtte op om AHEAD, der er vores dialogværktøj, som sikrer en kontinuerlig dialog mellem leder og medarbejder
Abena
Rimeco Aktieselskab
Service- og rengøringsmedarbejder

Rimeco Aktieselskab, Aabenraa

Vi søger en stabil og engageret medarbejder, der kan varetage rengøringen af kontorer og bygninger samt udføre en masse forskellige serviceopgaver. Stillingen er på 30 timer ugentligt, men med mulighed for udvidelse til fuldtid. Daglig arbejdsstart kl. 06.00 mandag til fredag.

Du er serviceminded og skal kunne lide et selvstændigt arbejde. Du har god erfaring med rengøring, og at du ser en ære i, at arbejdet bliver godt udført.

Rimeco Aktieselskab
Abena
Sekretær til Legal Department

Abena, Aabenraa

Du formulerer dig omhyggeligt og skarpt på papir, har overblik og elsker, når tingene er i orden.

Vi søger en sekretær til Legal Department, der trives med rutineopgaver, er serviceminded og får tingene gjort. Din primære opgave er sagsbehandling inden for forskellige områder blandt andet selskabsret, immaterialret, kontraktret, erstatningsret og GDPR.

Selvstændigt og grundigt løser du opgaver, hvor du blandt andet:

 • Renskriver breve, mails, referater, kontrakter og andre typer dokumenter
 • Oversætter diverse dokumenter til/fra engelsk og evt. tysk
 • Følger op på juridiske dokumenter og arkiverer.
Abena
Sydbank
Client Service Specialist til Fondsservice

Sydbank, Aabenraa

I denne stilling vil du arbejde i Backoffice og få en højt specialiseret viden indenfor flytning af udenlandske værdipapirer.

Som Client Service Specialist i Fondsservice vil du blive ansvarlig for flytning af udenlandske værdipapirer. Du vil derfor også deltage i afdelingens løbende udvikling og optimering af processer m.v.

Du bliver en del af en afdeling på 11 medarbejdere, hvor vi varetager en række forskelligartede opgaver indenfor kundeservicerig på værdipapirområdet.

Sydbank
Leasing Partner A/SSkarp, talstærk og serviceminded bogholder søges til spændende virksomhed

Leasing Partner A/S, Aabenraa

Leasing Partner A/S er en virksomhed i rivende udvikling, både organisatorisk og forretningsmæssigt. Vi søger derfor en kvalificeret medarbejder til at styrke vores økonomiafdeling.

Leasing Partner A/S er et billeasingfirma i udkanten af Aabenraa. Vi har et uformelt og ungt miljø, hvor vi med vores flade organisation ikke har langt fra idé til handling.

For at få størst mulig succes hos os skal du kunne se dig selv løfte nedenstående opgaver i samarbejde med vores nuværende bogholder:

 • Fakturering af leasingydelser mv. – både den månedlige faktureringskørsel, samt løbende fakturering
 • Oprettelser af nye sager
 • Daglig bogføring af indbetalinger
Abena
Intern Salgskonsulent

Abena, Aabenraa

Er du en succesfuld sælger, der forstår at sælge igennem telefonen. Brænder du for at finde de rigtige løsninger til kunderne og vil du arbejde med en portefølje af kvalitetsprodukter inden for forbrugsartikler, rengøring, hygiejne og catering.

Abena søger en dygtig intern salgskonsulent, som får ansvaret for egne private B2B-kunder og har lyst til at være en del af et dygtigt salgsteam.

Dine primære opgaver vil være opsøgende salg og salg til eksisterende kunder samt mødebooking for vore eksterne salgskonsulenter.

Vores fokus er nysalg, mersalg og gensalg. Når du spotter et emne, begynder du at bearbejde det og udvikle kunderelationer gennem telefonen.

Abena