173 job matcher din søgning 173 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Elvstrøm Sails A/S
Lager- og logistikmedarbejder med truckkørekort

Elvstrøm Sails A/S, Aabenraa

Har du det personlige drive, der skal til for at indgå i en central rolle som lager- og logistikmedarbejder hos én af Europas største sejlproducenter? Så er jobbet som lager- og logistikmedarbejder hos Elvstrøm Sails A/S i Aabenraa måske noget for dig!

Du får en alsidig hverdag, der kræver, at du har lyst til at servicere og arbejde tæt sammen med alle afdelinger – og ikke mindst engagere dig i de løbende optimeringer af lagerfunktionen.

Jobbet

 • Pakning, udlevering og forsendelse af varer, herunder læsning/losning af lastbiler med truck
 • Speditørkontakt (bookning, fortoldninger samt indhentning af priser)
 • Kundehenvendelser (vedrørende konkrete forsendelser)
Elvstrøm Sails A/S
Sønderjysk Forsikring Kunderådgiver med fokus på salg

Sønderjysk Forsikring, Aabenraa og Odense

Brænder du for at rådgive og servicere privatkunder? Og kan du samtidig være salgsorienteret, opsøgende og udadvendt? Så er du måske den kunderådgiver, vi står og mangler til vores kundecenter i Aabenraa og Odense.

Primære arbejdsopgaver som kunderådgiver

 • Kompetent og professionel rådgivning, behovsafdækning og salg af forsikringer til private kunder, via telefon, online og pr. mail.
 • Understøtte og gennemføre en kompetent kunde- og sagshåndtering, herunder udarbejdelse af tilbud, rekvirering af taksator, håndtering af EDI-panthaver og restance.
 • Bidrage til fastholdelse af vores nuværende privatkunder, gennem god service og rådgivning.
 • Mersalg, ved at være nysgerrig på kundens behov.
Sydbank
Formuemedarbejder til Sydbank i Aabenraa

Sydbank

Brænder du for gode kundeoplevelser og service? Og motiveres du af at levere høj kvalitet i sagsbehandling og kundekontakten?

Vi søger en engageret og serviceminded kollega, som er stærk på administration af bankens kundevendte ydelser inden for formue, skat og pension og sætter en ære i at være tæt på kunderne og yde service – hurtigt og effektivt. Du skal derfor selvstændigt kunne løse administrative opgaver inden for områderne.

Vores relation til kunderne bygger på professionalisme og tillid, så vi stiller store krav til os selv hver dag. Du skal være i stand til at etablere et smidigt samarbejde med bankens øvrige specialfunktioner. De er vigtige medspillere for os, så vi kan øge vores markedsposition og fastholde vores kunder.

Sydbank
Sydbank
Private Banking-medarbejder til Private Banking i Sønderjylland

Sydbank, Aabenraa

Bliver du motiveret af at arbejde med mange forskellige opgaver i løbet af en arbejdsdag? Møder du kunder og kolleger med et smil og med indstillingen ”Hvad kan jeg gøre for dig”?

Så håber vi, du er vores nye, kompetente Private Banking-medarbejder, der skal være backup for vores dygtige rådgivere indenfor Private Banking og investering. Som Private Banking-medarbejder skal du være afdelingens serviceorienterede blæksprutte med følgende opgaver:

 • administrativ backup og sagsbehandler for primært for PB rådgiverne sekundært for investeringsrådgiverne
 • håndtere udvalgte sagsflow indenfor områderne daglig økonomi, bolig, pension og kredit
Sydbank
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Engsig Børnehave
Pædagog

Engsig Børnehave, Aabenraa

Engsig Børnehave søger pr. 1. september 2022 en pædagog til en fast stilling. Denne er som udgangspunkt på 35 timer ugentligt, med mulighed for individuel tilpasning.

Engsig Børnehave er en privat børnehave, som har overenskomst med BUPL og en gennemsnitlig normering på 63 børn pr. måned. Vi har skoven i vores baghave og har gode rammer ude såvel som indendørs.

Vi vægter et tæt samarbejde med forældrene samt trivsel blandt børn, forældre og personale meget højt. Vi ønsker en hverdag, hvor der er tid til det enkelte barn, masser af leg og latter og et højt fagligt niveau. Vi er et meget åbent hus, hvor børnene kan lege på tværs af stuerne, og alle, både børn og personale, kender alle.

Engsig Børnehave
Gem
If Forsikringscenter Har du overvejet et salgsjob? … eller et karriereskift med nye muligheder?

If Forsikringscenter, Kolding, Haderslev, Aabenraa og Sønderborg

Du har mulighed for at få måske verdens bedste salgsjob med rigtig gode indtjeningsmuligheder – og så er du selv med til at planlægge din arbejdsdag. Vi står for uddannelse, både i opstart og på sigt, og vi har god erfaring med at udvikle nye og bestående talenter.

Du får ansvar for at sælge og rådgive om forsikringer til privatkunder, så derfor består hovedparten af dit job i at besøge vores kommende kunder. Vi har minimeret det administrative arbejde for dig, så derfor kan du koncentrere dig om at:

 • Planlægge dine besøg hos kunderne
 • Sammensætte de helt rigtige løsninger til de enkelte kunder
Hjemmearbejdsplads
Gem
Dentsply Sirona A/S Produktspesialist Digital Clinic

Dentsply Sirona A/S, Oslo

Er du interessert i mulighetene ved digital tannpleie, og ønsker du en jobb hvor du kan hjelpe tannhelseteamet å gi pasientene smilet tilbake?

Vi søker en produktspesialist til vårt Digital Clinic team. I rollen som Produktspesialist, Digital Clinic i vårt nordiske team, vil du få regionalt salgsansvar for vår digitale portefølje til tannklinikker. Produktene består av markedsledende merkevarer som CEREC, Primescan, Primemill og SureSmile. Du blir en del av tannlegens digitale reise fra A-Å, og vi forventer at du kan sette deg inn i kundens situasjon, behov og visjon for klinikken på en slik måte at din innsikt i våre løsninger sikrer at kunden får den løsningen som tilsvarer kundens visjon om en digital klinikk.

Stillingen tar utgangspunkt i hjemmekontor, og du må forvente en reiseaktivitet på opp til 40 overnattinger pr. år. Primært i Norge, men også reiser til de øvrige nordiske landene og Tyskland.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Miinto A/S Senior Product Manager - Partner & Backoffice (remote)

Miinto A/S

As a Senior Product Manager you will learn to champion our partners, internal subject matter experts and providers. By expanding our backoffice product line you will drive the efficiency/effectiveness of our teams and therefore influence business results. This means you will be in the position to define the roadmap by gathering feedback from multiple sources and creating a prioritised backlog.

What we're looking for:

 • Fluent English with strong communication and presentation skills.
 • Ability to self-direct and work independently within a fast paced and rapidly growing environment.
 • 3+ years of previous experience as a Product Manager for a B2B SaaS company, D2C/eCommerce or marketplace backoffice industry is a plus.

We offer the opportunity to work 100% remote and travel to Copenhagen or Warsaw once in a while to meet up with your team. But if you prefer working from the office - that's also fine!

føtex Salgsassistentelev til Food/Nonfood - Aabenraa

føtex

Du er det første kunderne møder ude i varehusene og butikkerne. Du kender det sikkert godt – som kunde mærker man hurtigt forskellen på en medarbejder, der er serviceminded og engageret i sit arbejde, og én, der ikke er. Det er forskellen, der gør, at kunderne kommer igen og igen.

I Salling Group har vi derfor store forventninger til dig. Det er en ubegrundet fordom, at du blot fylder varer på hylder – for hos os vil du i høj grad komme til at arbejde med områder som kundevejledning, samarbejde, salg, drift og mange andre fede opgaver.

Du bliver med det samme en del af et velfungerende team i en af Danmarks største virksomheder. Du kan forvente en afvekslende hverdag, hvor du får kundekontakt fra første dag og hurtigt ansvar for dine egne områder.

TEMP TEAM A/S Kundeorienteret og selvstændig bogholder

TEMP TEAM A/S søger for Intension i Aabenraa

Brænder du for alsidige og selvstændige opgaver inden for bogholderi? Søger du samtidig nye jobmuligheder, hvor du får ansvaret for din egen kundeportefølje?

Vi søger for vores kunde Intension A/S en selvstændig og engageret bogholder, som trives i en hverdag med mange bolde i luften, og som gerne vil arbejde med flere forskellige bogholderiopgaver for vores kunder.

For at få succes i jobbet er det vigtigt, at du trives med at arbejde selvstændigt, effektivt og struktureret, da du vil komme til at styre din egen tid og aftaler med kunderne – både hvad angår opgaver, tilrettelæggelse og udførelse. Du får kunder inden for et bredt spektrum. Lige fra tandlæge til tømrer.

For din egen kundeportefølje får du ansvaret for følgende opgaver:

 • Finans-, debitor- og kreditorbogføring i forskellige bogføringssystemer
 • Udarbejdelse af afstemninger til bogføringen
 • Indberetning af moms og lønsumsafgift til SKAT
Sydbank
Regnskabsanalytiker til Aabenraa

Sydbank

Motiveres du af at arbejde med tal og analysere regnskaber? Er du samtidig omhyggelig og har fokus på kvalitet? Så er du måske vores kommende kollega i Sydbanks centrale regnskabsanalyseafdeling i Aabenraa.

Regnskabsanalyse beskæftiger i øjeblikket 17 medarbejdere, og vi arbejder med regnskabsanalyser af bankens erhvervskunder. Vi sikrer, at analyserne udarbejdes på et kvalitativt højt niveau i overensstemmelse med bankens forretningsgange. Opgaverne løses i tæt samarbejde med bankens kundevendte områder.

Din vigtigste opgave bliver at udarbejde regnskabsanalyser for bankens afdelinger inden for primært mellemstore erhverv. En anden vigtig opgave i jobbet er at være sparringspartner for bankens centrale kreditchefer i regnskabsmæssige forhold og for bankens rådgivere og andre kolleger, som har spørgsmål til regnskabsanalyser.

Sydbank
Gem
Efuma ApS
Butiksassistenter og butiksbestyrere til specialforretninger

Efuma ApS

Leder du efter et selvstændigt fuldtidsjob, hvor du kan tage ansvar og skabe udvikling og resultater i din egen butik, eller ønsker du et spændende deltidsjob i en specialbutik?

Så er du en af de medarbejdere, vi løbende søger. Hos os bliver du en del af et team, som er i færd med at udvikle landets førende E-cigaretkæde. I vores butikker yder vi kvalificeret rådgivning, god vejledning og udsøgt betjening af E-cigaretbrugere i hele landet.

Du skal være relationsskabende og serviceminded. Desuden skal du være resultatorienteret og trives med at arbejde alene i en butik, stå for kundebetjeningen, besidde godt købmandskab, være selvstændig og udadvendt.

Efuma ApS
Hjemmearbejdsplads
Gem
DE-CIX Business De­ve­l­op­ment Manager Cloud & In­tercon­nection Services (f/m/d)

DE-CIX, Home office

We are looking for an enthusiastic Business Development Manager for our operations in Nordics. This position is home office based in Denmark, Sweden, Finland or Norway, with immediate effect.

Our Offer:

 • You are a highly motivated self-starter who likes the idea of working for a leading Global player
 • You will be spearheading our Business Development Efforts in the Nordics Area and develop our business with both new and existing customers
 • You will lead and support the execution of business models from idea conception to full execution and program management
Dagli'Brugsen Souschef, Dagli'Brugsen Kliplev

Dagli'Brugsen, Aabenraa

Grib chancen hos Danmarks største detailhandelsvirksomhed og få en unik mulighed for at:

 • være med til at lede en butik med stærk lokal forankring og et godt sammenhold
 • få en tæt relation til dine kunder og være blandt kunderne i dagligdagen
 • udvikle dig som leder og samtidig få mange karrieremuligheder i Coop

Som Souschef i Dagli’Brugsen er du uddelerens sparingspartner og du er med i alle de driftsmæssige beslutninger i butikken. Du får dermed erfaring med alle ledelsesmæssige opgaver, hvilket betyder at du:

 • har medansvar for den praktiske ledelse i butikken
 • har ansvaret for ansættelse og oplæring af alle ungarbejdere og lukkeansvarlige
 • bliver oplærningsansvarlig for salgsassistenteleven
HTH
Indretningskonsulent

HTH, Aabenraa

Brænder du for at give dine kunder en helt fantastisk oplevelse? Vil du sælge et af køkkenbranchens stærkeste brands?

Hos HTH Aabenraa har vi rygende travlt, så har du lyst til at være en del af branchens førende indenfor salg af køkken, bad og garderobe, så har du muligheden nu.

HTH

Vi har nemlig brug for en indretningskonsulent til vores team af køkkeneksperter, som har lysten til at hjælpe kunderne med at få opfyldt deres køkkendrøm og få afdækket deres behov og ønsker til indretning og funktionalitet til deres drømmekøkken.

Som indretningskonsulent hos HTH i Aabenraa venter der dig et udfordrende mix af opgaver, hvor du varetager køkkensalget fra start til slut omgivet af innovative køkkener og toptunede omgivelser. Du får et selvstændigt ansvar for dine egne opgaver og kunder.

HTH
Dagrofa Foodservice
Weekendmedarbejder

Dagrofa Foodservice, Aabenraa

Vil du arbejde i en branche, hvor der er fart på og hvor to dage ikke er ens – så er du måske vores nye medarbejder til hver anden weekend i Aabenraa.

Dagrofa Foodservice Aabenraa søger en weekendmedarbejder til hver anden weekend. Du bliver en del af et engageret team, hvor vi sætter en ære i, at vores kunder får den bedste service.

I Dagrofa Foodservice Aabenraa arbejder vi som et team og hjælper hinanden, hvor der er brug for det. Du skal være klar til at tage aktivt del i de mange og forskelligartede opgaver, der følger med, når man er ansat hos os – med alt fra vareopfyldning og kundebetjening til rengøring.

Dine primære opgaver vil være at fylde varer op, trimme hylderne i butikken, sørge for der er ryddeligt og rent i butikken samt betjene kunder ved kassen.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Red Hat Dansktalende telefonværtinder/-værter/vejledere

Red Hat

Red Hat er Skandinaviens ledende leverandør af medial rådgivning og underholdning over telefonen. På grund af stor efterspørgsel fra kunder behøver vi umiddelbare forstærkninger til vores team. Din identitet er hemmelig for kunderne, og du modtager opkald anonymt via vores central.

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme hvornår, og hvor meget du vil arbejde? Vil du have et job, som du nemt kan kombinere med studier eller andre opgaver? Ønsker du at tilbyde vejledning til mennesker der behøver det? Vi behøver flere clairvoyanter, medium, tarottydere m.fl. Vi leder også efter dig, der ikke er clairvoyant, men som er liberal og interesseret i at arbejde med underholdning via telefon af voksen natur.

Hjemmearbejdsplads
Gem
JELD-WEN Danmark A/S Softwareentwickler für CPQ-Anwendungen - Remote

JELD-WEN Danmark A/S

Wir handeln mit Integrität, investieren in Menschen, inspirieren durch Innovation, erfüllen unsere Zusagen und verbessern uns täglich.

Wir suchen talentierte Personen, die diesen Zweck und diese Werte teilen und sich in ihrem Fachgebiet profilieren möchten.

Tätigkeitsbeschreibung:

 • Unterstützung des europäischen CPQ-Teams in den aktuellen CPQ-Anwendungen auf Basis von camos und MoveIT ISS+
 • Beteiligung an der Implementierung des kommenden europäischen NextGen CPQ-Systems
 • Unterstützung der CPQ-Anwendungslandschaft und die Entwicklung der CPQ-Roadmap Aufbau der NextGen CPQ-