90 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

90 jobannoncer

Gem
Brødrene Dahl

Intern sælger med ansvar for el-kategori til Danmarks største VVS- og VA-grossist

Aabenraa

Er du nysgerrig, proaktiv og frisk på at tage stafetten på el-kategori og og el-kompetencer i vores butik? Så har du nu chancen for at blive en del af vores salgsteam, hvor faglighed, den gode kundeservice, sammenhold og højt humør er en vigtig del af vores hverdag.

Som intern sælger har du i samarbejde med din leder og dine kollegaer ansvar for at give kunderne den bedste service. Du går langt for at sætte dig ind i kundernes behov og indfrier deres forventninger.

Brødrene Dahl
Gem
Abena Produktion A/S

Lageroperatør til skiftehold

Aabenraa

Er du en erfaren truckfører, der motiveres af samarbejde i teams, er du måske vores nye kollega. Vores motto er, at det skal det være sjovt at gå på arbejde.

Din vigtigste opgave er at forsyne produktionen med råvarer, så produktionen kan køre uden stop. Du skal bl.a. servicere produktionen med de bestilte råvarer, køre emballage samt læsse og tømme trailere.

Gem
Abena Produktion A/S

Allround Håndværker til ABENA Facility og Service

Aabenraa

Vil du arbejde med mangeartede opgaver inden for VVS, el, tømrer/snedker, bygningsvedligehold, test af tekniske installationer og flytteopgaver?

Vi er et team på 11 medarbejdere, der dagligt tager sig af mangeartede opgaver relateret til vores bygningsmasse svarende til ca. 175.000 m2. Du vil komme til at arbejde med mangeartede opgaver både selvstændigt men også i teams.

Gem
Søbo pavilloner og moduler A/S

Projekterende Bygningskonstruktør

Aabenraa

I forbindelse med et ønske om ekstra fokus på projekteringsarbejdet, energirigtige løsninger og bæredygtighed, ønsker Søbo Pavilloner og Moduler at ansætte en erfaren projekterende bygningskonstruktør, der kan varetage arbejdet inden for projektering af egne projekter.

Stillingen omfatter ansvar for typisk 1-4 større eller mindre projekter på samme tid, så der er behov for et godt overblik og evnen til at strukturere og bevare overblikket i et ofte travlt miljø.

Du får rig mulighed for at udfolde både dine personlige og faglige kompetencer i en veldrevet virksomhed med stort fokus på hvad der rører sig indenfor fagområdet.

Comentum ApS søger for Bering Time ApS
Gem
Comentum ApS

Senior Financial Controller

Aabenraa

Du får ansvaret for udarbejdelse af periodeopgørelser og klargøring af regnskabet til revisor. Du forestår den løbende budgetopfølgning, og du udarbejder løbende rapportering til ledelse og bestyrelse.

Din opgave bliver at sikre, at de processer, der arbejdes efter, er hensigtsmæssige og effektive, og hele tiden giver et retvisende billede af selskabets aktuelle økonomiske situation. Jobbet er bredt, og de opgaver, du kommer til at løse, vil være meget varierede.

Comentum ApS søger for ABENA
Gem
Comentum ApS

International Sales Manager

Aabenraa

Til at videreudvikle aktiviteterne i Europa og i Mellemøsten søger vi en ny kollega.

Salget retter sig indledningsvist primært mod grossister inden for foodservice og facility management, hvor engangsartikler, waste management, rengøring og papir er de store kategorier.

Det er tanken, at en del af det fremtidige salg skal ske med et bredere produktmix, og det bliver din opgave at udvikle de kategorier der er efterspurgte.

I relation til det daglige arbejde med kunderne får du 2 medarbejdere i direkte reference, og vi forventer, at du får det til at vokse sig større i takt med, at forretningsomfanget stiger.

Gem
GE HealthCare

MR Product Sales Specialist

Brøndby or remote
Mulighed for hjemmearbejde

As a Product Sales Specialist, at GE Healthcare, every moment visiting customers is an opportunity to impact the lives of patients.

While selling MR products and solutions you’ll be the face of our life-changing products, you’ll drive customer satisfaction through excellent partnerships, and you’ll help healthcare professionals deliver world-class care to patients using innovative medical technologies.

GE HealthCare
Gem
Shelter Forsorgshjem ApS

Vil du være en del af et fantastisk team?

Aabenraa

Har du lyst til at udføre meningsfyldt socialt arbejde med en mangfoldig målgruppe af mennesker, er dette måske jobbet for dig!

Shelter Forsorgshjem tilbyder plads til 10 hjemløse efter SEL § 110.

Det daglige arbejde består i at støtte og skabe relationer til jeg-svage beboere og hjælpe dem med tilknytningen til samfundet. Mange af beboerne har udfordringer med både misbrug og psykisk sygdom.

Gem
JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Gem
ISS Facility Services A/S

ISS søger rengøringsassistenter til afløsning ved kontorrengøring i hele Sydjylland

Trives du med selvstændigt arbejde og kan du lide at yde en god service for vores kunder? ISS søger flere afløsere til rengøring af kontorområder hos vores store kunde i Sydjylland på lokationer såsom Esbjerg, Kolding og Fredericia, Sønderborg og Aabenraa.

Se video om ISS Facility Services A/S som arbejdsplads

Som vores nye kollega kommer dine arbejdsopgaver primært til at omfatte rengøring af kontorer på forskellige lokationer i eller omkring Sydjylland. Vi sætter sammen en ære i at levere rengøring på et højt niveau. Erfaring med rengøring er en fordel, men det vigtigste er, at du har en serviceorienteret tilgang til dit arbejde og er fleksibel samt omstillingsparat.

ISS Facility Services A/S
Gem
Egholm Group ApS

Telemarketingmedarbejder

Hjemmearbejdsplads

Har du talegaverne i orden og søger nye udfordringer inden for telemarketing, så er et job hos os måske noget for dig.

Som mødebooker vil din opgave bestå af at kontakte potentielle kunder og få arrangeret møder med disse til vores kunder.

Du kan bl.a. forvente yderst fleksible arbejdstider samt ingen transporttid til arbejdsplads, idet man arbejder hjemmefra.

Gem
Abena Produktion A/S

Robotoperatører

Aabenraa

Er du en rutineret truckfører med lagererfaring, og har du teknisk snilde og flair for IT? Hvis du vil bidrage til at forøge livskvaliteten for vores forbrugere, så hjælp os med at sikre en optimal drift og ensartet kvalitet i vores førsteklasses bleproduktion?

Du skal sikre en optimal drift i palleteringsområdet sammen med dine to kollegaer. Dette indebærer processen fra kasserne palleteres, deres videre kørsel på højbaneanlægget for dernæst at blive korrekt folieret og til sidst den videre kørsel til højvarelagret.

Gem
Sydbank

Controller til Risikomåling til Sydbanks hovedkontor

Aabenraa

Interesserer du dig for regnskabs- og risikorapportering, og har du lyst til at være en del af et velfungerende team af engagerede og dygtige medarbejdere, hvor du får mulighed for at bidrage til udviklingen indenfor området og måden vi arbejder med risiko på i Sydbank?

Du bliver en del af et spændende område med i alt 28 dygtige medarbejdere, som alle arbejder med opgaver indenfor risikoområdet – et område, der bliver ved med at udvikle sig og hvor de regulative krav er stadigt stigende

Sydbank
Gem
Familieretshuset

Børnesagkyndige til Familiekontorerne

Aabenraa, København SV eller Odense C

Vil du gøre en positiv forskel? Og har du lyst til at arbejde med børn, hvis forældre har søgt om behandling af sager som bopæl, forældremyndighed og/eller samvær? Har du lyst til at arbejde med mægling og konflikthåndtering mellem forældre i samspil med juraen?

Vores opgaver er primært at afholde møder med forældre og børn i sager om forældremyndighed, bopæl og samvær samt at træffe afgørelser.

Du får en arbejdsplads, hvor vi sætter pris på humor og en uhøjtidelig omgangstone. Vi har fokus på et godt arbejdsmiljø og en god worklife balance.

Gem
Glad Fonden

Videojournalist til TV Glad og Glad STU

Aabenraa

Har du lyst til at arbejde med din faglighed i et skønt og levende miljø, hvor godt kollegaskab betyder lige så meget som et flot medieprodukt?

Fælles for hele huset er, at vi i en uhøjtidelig atmosfære, arbejder seriøst med troen på, at alle kan noget – og så tager vi den store variation i udfordringerne med højt humør.

Gem
Familieretshuset

Socialrådgiver til Familiedannelse

Aabenraa, København SV, Odense C eller Højbjerg

Vil du være med til at løse en vigtig samfundsopgave og samtidig udfordres og udvikles som socialrådgiver? Er du stærk i at beskrive og vurdere på det skrevne, samt indgå i dialog med personer som brændende ønsker sig et barn?

Som socialrådgiver på adoptionsområdet vil din primære opgave være at sagsbehandle i forhold til fremmedadoption.

Du vil skulle indgå i et team på 7 socialrådgivere, som er fysisk spredt ud over hele Danmark. Det betyder i praksis, at man arbejder meget alene og i dagligdagen primært ser sine nære kolleger online.

Vi har fokus på et godt arbejdsmiljø og en god worklife balance.

Gem
Aabenraa Fjernvarme A.m.b.a.

Projektleder – gør en forskel i den grønne omstilling

Aabenraa

Har du lyst til at arbejde med fjernvarmeprojekter, der gør, at flere folk kan få fjernvarme?

Vi udvider vores forsyningsområde i Aabenraa Kommune og leder derfor efter en projektleder til at varetage vores anlægsprojekter, primært via etablering af ledningsnet til nye forsyningsområder.

Du får en hverdag med fokus på grøn omstilling og frihed til at planlægge din dag. Og så er din indsats med til at udbrede en grøn og konkurrencedygtig varmeforsyning i Aabenraa Kommune – og det er jo ikke alle, der kan sige det

Robert Brodersen, produktionschef.
Gem
Sønderjysk Forsikring

BI Specialist

Aabenraa

Vil du være bindeleddet mellem rå-data og slutbruger?

Det bliver dit ansvar at videreudvikle, opbygge og vedligeholde rapporter i samarbejde med forretningen og deres behov. Dine daglige opgaver spænder derfor bredt mellem vedligehold af eksisterende rapporter og udarbejdelse af ad hoc-analyser som sikrer, at vores beslutninger er funderet på data.

Attraktive medarbejderfordele er hos os en selvfølge gode medarbejdere skal behandles godt.

Gem
JYSK

Sælger til Aabenraa

Brænder du for at sælge? Er du klar til at yde Danmarks bedste kundeservice sammen med dit team? Trives du i en varierende hverdag med fart over feltet?

Du får chancen for at arbejde i en Retail virksomhed, der stræber efter at være medarbejders førstevalg. Som sælger i JYSK får du:

  • Interne konkurrencer på tværs af butikker og distrikter med fede præmier
  • Attraktiv salgsbonus der belønner salg og gode resultater
JYSK
Gem
Sydbank

Jurist til Sydbanks GDPR-afdeling

Aabenraa

Du har nu en unik mulighed for at blive en del af Sydbanks GDPR-afdeling, hvor du selv kan være med til at sætte dagsordenen og være med til at videreudvikle funktionen

Som GDPR-specialist skal du agere sparringspartner for bankens rådgivere og stabsfunktioner, og sammen med disse finde brugbare og praktiske løsninger, som både sikrer overholdelse af databeskyttelsesreglerne samt muliggør en effektiv bankdrift. Du skal som led heri udarbejde risikovurderinger, konsekvensanalyser og databehandleraftaler i tæt samarbejde med forretningsområderne.

Sydbank

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV