97 job matcher din søgning 97 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Pro-Safe A/S Salgs-/marketingsmedarbejder

Pro-Safe A/S

Pro-Safe A/S er en førende RIB-bådsproducent beliggende i Korsør. Vi har specialiseret os i produktion, service og levering af RIB-både siden 1999 og betragtes i dag som førende inden for projektopbyggede og nøgleklare RIB- og gummibåde i Danmark. Her søger vi en motiveret medarbejder til at assistere med marketing- og kommunikationsmæssige tiltag i virksomheden.

Stillingen er annonceret som en "remote-stilling", hvilket betyder, at du kan arbejde hjemmefra ved hjælp af din egen computer. Hvis du bor i nærheden af vores beliggenhed i Korsør, er du velkommen til at arbejde på kontoret efter behov. Den gennemsnitlige ugentlige arbejdstid er cirka 12 timer.

Webhelp
Tech-gigant søger skarpe supporters! Opstart 29. juni

Webhelp

Er du træt af myldretid, kø på motorvejen eller tid brugt på transport i det hele taget? Vi leder efter nye medarbejdere til at arbejde hjemmefra, for et af verdens mest innovative og populære IT-brands.

Som supporter vil du rådgive kunderne omkring telefoner og computere og …

 • modtage opkald fra danske kunder og i perioder britiske kunder for at rådgive og hjælpe dem med deres henvendelser.
 • finde løsninger og formidle disse, så kunderne kan vende glade tilbage til deres teknologiske dagligdag.

Digitale tiltag bliver gjort for at skabe et kollegialt sammenhold, selvom vi alle sidder hjemme og har haft stor success med online bingoaftner, digitale fredagsbare, turneringer i forskellige spil mv.

Webhelp
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
NIMO Company ApS Bogholder/regnskabsansvarlig

NIMO Company ApS, Aabenraa

En unik mulighed i en spændende virksomhed

Vi er i en rivende udvikling og vækst, og søger derfor kompetent bogholder/regnskabsansvarlig til vores team.

Dette omfatter bl.a. følgende arbejdsopgaver:

 • Finansbogholderi – den daglige bogføring
 • Debitor- og kreditorstyring
 • Valutastyring (terminssikring debitorer og kreditorer i USD)

Vi tilbyder fleksibilitet og gode udviklingsmuligheder samt gode og kompetente kolleger.

Sydbank
Analytiker til Kredit-afdelingen i Aabenraa

Sydbank

Motiveres du af at analysere og formidle komplekse data, afdække kreditrisici og videreudvikle Sydbanks first line kontrol setup, så er jobbet som analytiker i Sydbanks kreditafdeling måske det rigtige for dig.

Som analytiker i Kredit deltager du i udarbejdelsen af analyser, data-dreven kontrol og generel rapportering til bankens ledelse. Du kommer til at dykke ned i bankens omfangsrige databaser og formidle dette igennem analyser og rapporter, samt anvende data aktivt til at understøtte bankens first line kontrol af kreditrisici.

Sydbank
HedeDanmark A/S
Vi søger en arbejdende formand til HedeDanmark på Als og opland

HedeDanmark A/S, Felsted

Se video om HedeDanmark A/S som arbejdsplads

Elsker du at arbejde i det fri? Og har du lyst til et øget ledelsesansvar som driftslederens højre hånd? Så har du her mulighed for at lande et godt job!

Hos os vil du komme til at arbejde med:

 • Kundekontakt
 • Beregning af tilbud
 • Planlægning og strukturering af opgaver
HedeDanmark A/S
IPSCenter Danmark ApS IPS-konsulent til virksomhedsrettet ungeindsats

IPSCenter Danmark ApS, Aabenraa

IPSCenter Danmark søger en ambitiøs profil, der skal hjælpe og vejlede unge, der lever med en psykisk lidelse eller psykisk sårbarhed, i job eller uddannelse.

Som IPS-konsulent er dit primære fokus at hjælpe psykisk sårbare unge til at blive selvforsørgende via job eller uddannelse. Du er i tæt dialog med virksomheder, uddannelsesinstitutioner/vejledere og andre samarbejdspartnere.

Der lægges der vægt på, at du har et smittende humør og energi, og at du skaber progression i forløbet.

Würth Danmark A/S
Start en stjernekarriere inden for kørende salg – Sønderjylland

Würth Danmark A/S

Er du klar til en uddannelse, der gør dig seriøst eftertragtet?

Se video om Würth Danmark A/S som arbejdsplads

At blive en god sælger er et håndværk. Derfor har vi sammensat en salgsuddannelse, hvor vi på 12 måneder lærer dig alt vi ved om salg, og gør dig klar til at få din egen kundeportefølje i dit eget distrikt. Du står i butik og får din egen firmabil, mens du lærer og opbygger relationer med kunder.

Hør Tasja, Lasse og Mathias fortælle om deres oplevelser lige her.

Würth Danmark A/S
Sydbank
Specialist indenfor ESG-området i Kapitalforvaltning

Sydbank, Aabenraa

Vi du være med til at sætte retningen for Sydbanks bæredygtige investeringer og medvirke til at skabe positive forandringer i de virksomheder, vi investerer i?

Som specialist inden for ESG-området i Sydbanks Kapitalforvaltning skal du:

 • Være med til at afdække nye mål og succeskriterier for bæredygtig investering i Sydbank.
 • Kommunikere omkring vores arbejde med bæredygtig investering både mundtligt og skriftligt.
Sydbank
Søbo Moduler ApS Erfaren bogholder/regnskabsmedarbejder søges

Søbo Moduler ApS, Kliplev

Som bogholder hos Søbo Moduler ApS bliver du en del af administrationen, der omfatter bogholderi og regnskabsfunktion, indkøb, IT mv.

Vi tilbyder en stilling i et velfungerende arbejdsmiljø med gode kollegaer. Du får et bredt arbejdsområde, der omfatter bl.a.

 • Bogføring
 • Fakturering
 • Debitor- og kreditorstyring

Herudover deltagelse i udvikling af systemer og forretningsgange og øvrige ad hoc-opgaver. Der kan også være mulighed for deltagelse i øvrige administrative opgaver.

KomPublic ApS
Byggesagskonsulenter til vores kontorer

KomPublic ApS, Aabenraa, Skanderborg, Odense eller København

Hos KomPublic er vi specialister i behandling af byggesager, og lige nu søger vi flere byggesagskonsulenter til vores kontorer i Aabenraa, Skanderborg, Odense eller København.

Så hvis du vil have et fagligt spændende og afvekslende job, samtidig med at du bliver en del af et team, hvor der er højt til loftet og god stemning i en virksomhed i rivende udvikling, skal du læse videre her.

Vi leder efter endnu en specialist i behandling af byggesager til vores team. Du kommer til at arbejde for en række danske kommuner og understøtte dem i deres byggesagsbehandling. Arbejdet omhandler som udgangspunkt traditionel byggesagsbehandling indenfor alle områder - og det er her, du kan hjælpe os.

KomPublic ApS
Superprof
Passionerede individer til privatundervisning

Superprof

Superprof leder efter motiverede og passionerede undervisere til at slutte sig til vores hurtigt voksende fællesskab af private undervisere.

Vi rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

 • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
 • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
 • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Fbm Horup A/S Administrerende direktør søges til FBM Horup A/S – der forhandler fremtidens ESG-rigtige bygningsmaterialer

Fbm Horup A/S, Aabenraa

Har du en rummelig, inddragende og anerkendende tilgang til ledelse? Vi søger en erfaren direktør, ”købmand” og leder til handelsvirksomhed inden for byggebranchen. Har du en rummelig, inddragende og anerkendende tilgang til ledelse?

Vi søger en erfaren direktør, ”købmand” og leder til handelsvirksomhed inden for byggebranchen. Med reference til bestyrelsen får du det fulde P/L-ansvar for fremtidens positive drift og udvikling af den overordnede strategi for virksomheden.

Du tilbydes en spændende stilling, hvor du i høj grad kan være med til at sætte dagsordenen og få direkte indflydelse på virksomhedens fremtidige udvikling.

Sønderjysk Forsikring Selvstændig økonomimedarbejder

Sønderjysk Forsikring, Aabenraa

Selvstændig økonomimedarbejder, der skaber struktur og griber bolde, søges til superengageret og forretningsorienteret økonomi-team.

Til at styrke vores bogholderi har vi brug for en dygtig medarbejder, der har godt overblik, kan gribe bolde og få opgaverne fra hånden. Lyder det som dig – så kom med på holdet!

Du bliver en del af vores engagerede team i økonomiafdelingen, hvor vi arbejder målrettet og forretningsorienteret på at supportere virksomheden på den videre vækstrejse. Det er ikke nogen hemmelighed, at vi klarer os rigtig godt – fra 2016–2020 fordoblede vi vores omsætning, og det gør vi igen inden 2025. Den succes får du del i.

Sydbank
.Net/C# udvikler til nyt team i Sydbank (Aabenraa eller Glostrup)

Sydbank

Har du lyst til at blive en del af en kompetent udviklingsafdeling i en af Danmarks største banker?

Du bliver en del af et nyetableret agilt udviklingsteam i afdelingen Software Development, som, sammen med 6 andre teams, beskæftiger sig med udvikling af interne og eksterne løsninger i blandt andet C#, SQL og Node.js.

Teamet bliver blandt andet ansvarlig for at understøtte vores kunder og de 200+ medarbejdere i vores backoffice-områder med IT-løsninger, integrationer mod kundevendte selvbetjeningsløsninger og understøttelse af citizen developer-teams.

Sydbank
Sydbank
Product Owner – Wealth Management

Sydbank, Aabenraa og Glostrup

Er du god til at sætte retning? Kan du omsætte forretningsmæssige behov til stærke kundeorienterede løsninger?

Vi søger nemlig en Product Owner i Wealth Management området, som skal sætte retning og arbejde tæt sammen med vores agile it-udviklingsteam i Wealth Management.

Teamet er ansvarlige for en række forskellige it-produkter. Både egenudviklede løsninger og købeløsninger som eksempelvis Portman. Din vigtigste opgave bliver at sætte en ambitiøs retning for digitalisering i Wealth området i Sydbank.

Sydbank

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV