143 job matcher din søgning 143 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Danish Crown Foods
Vi søger produktionsmedarbejdere

Danish Crown Foods

Har du en positiv indstilling til dit arbejde og lyst til at bruge dine hænder til at skabe resultater? Så har du her muligheden for at blive en del af en international koncern, hvor der altid er fart over feltet.

Vi har brug for flere folk til både at producere og pakke vores varer. Vores forventning er, at vi skal lære en stor del af vores nye medarbejdere op fra bunden, så hvis du har en passion for håndværk og kvalitet, så er dette din chance for at blive en del af Danish Crown Foods.

Alt efter dine kvalifikationer og dit interesseområde kommer du til at arbejde på f.eks. fremstillingen eller pakkeriet med mulighed for variation. Du vil være timelønnet, og oplæringen foregår som sidemandsoplæring.

Danish Crown Foods
Abena
Multimediedesigner med flair for videojournalistik

Abena, Aabenraa

Til en kontraktansættelse på et år med mulighed for efterfølgende fastansættelse søger ABENA Group Marketing en kreativ og struktureret multimediedesigner/videograf, der er nysgerrig efter at engagere sig i vores produkter og forretning.

Som Multimediedesigner løser du bl.a. opgaver, hvor du:

 • aktivt udarbejder multimedieindhold - herunder især video til digitale platforme
 • udarbejder storyboards med udgangspunkt i værdibaserede historier og USPer
 • konceptualiserer, producerer og redigerer videoer til brug på tværs af digitale platforme
Abena
ALDI Danmark1. assistent - Aabenraa

ALDI Danmark

Hvis du har lederpotentiale, så er det måske dig, der kan passe på nøglerne til butikken, når chefen ikke er der? Det giver dig en vigtig rolle, for kollegaerne vil kigge i din retning, når chefen er væk, og der skal træffes beslutninger.

Du er med til at gøre butikken salgsklar og give kunderne en fantastisk oplevelse i samarbejde med dine kolleger. På samme tid er du også den, der kan tage ansvaret for butikken, når både butiks- og souschefen er ude af huset.

Du får en sjov hverdag med masser af service og godt humør, når du:

 • med kunden i centrum giver den bedste service – både ved kassen og ude i butikken
 • får nøglerne og både kan åbne og lukke butikken
 • tæller kassen op, når du lukker
Hjemmearbejdsplads
Sport Import GmbHSALES SPECIALIST (M/F/D) FOR DENMARK (B2B) SALES REPRESENTATIVE

Sport Import GmbH

Sport Import GmbH – THE distribution company for MTB, Road, Triathlon and BMX. Bikes have been our passion since 1982 and we share this passion with more than 3500 bike dealers across Europe, our customers. After focusing on Germany, Luxemburg and Austria, Sport Import is now expanding into new markets like Belgium, the Netherlands, Croatia, Slovenia, Poland and Denmark.

At the earliest date possible we are looking for a Sales Specialist (m/f/d) for Denmark (B2B) Sales Representative

Our Offer:

 • A versatile job in the B2B bike business
 • Co-worker training on the job
 • Working in a company that´s industry-leading when it comes to digital transformation

Your Responsibilities:

 • Drive sales with existing customers
 • Acquisitions of new customers and establishing a trusted relationship
 • Develop brand awareness on shop floors
Invita Køkkener
Salgskonsulent

Invita Køkkener, Aabenraa og Kolding

Kan du lukke et salg og samtidig imødekomme det, dine kunder drømmer om? Og vil du have masser af udviklingsmuligheder i en stor dansk virksomhed, hvor du bliver en del af et af stærkt brand? Så søg stillingen som salgskonsulent hos Invita Aabenraa og Kolding!

Som salgskonsulent hjælper du dine kunder med at gøre drømme til virkelighed. Med i købet får du fantastiske kolleger og mulighed for at opbygge en solid salgskarriere, du hele tiden kan udvide med nye kompetencer. Vores høje præstationsniveau skaber en professionel atmosfære, hvor vi sammen når nye højder i branchen.

Du får ansvaret for dine opgaver og dine kunder – både i butikken og på mail og telefon. Hver køkkenløsning, du skaber med kunderne, er unik og baseret på kundens behov.

Invita Køkkener
Abena
Senior Digital Development Manager

Abena, Aabenraa

Er du en erfaren senior projektleder med et digitalt mindset, der brænder for at skabe fremdrift og optimere processer? Har du erfaring med at drive spændende IT-projekter, og motiveres du af at skabe resultater med og gennem andre?

Med reference til Group eCommerce Manager får du ansvaret for et team af tre kompetente og engagerede projektledere med hver deres eget fokusområde. Du vil som Senior Digital Development Manager få en nøglerolle i de kommende års digitale strategiske projekter, hvor du i vidt omfang vil være med til at sætte præg på rejsen og de tiltag, der skal gøres samt være med til at sætte rammerne for den videre udvikling og retning.

Dine opgaver vil bl.a. være:

 • teamledelse af Development teamet, der arbejder med såvel PIM og eCommerce
 • planlægning og drift af alle udviklingsprojekter ift. PIM og eCommerce (Sitecore)
 • budgetopfølgning og afrapportering (eksternt bureau)
Abena
Hjemmearbejdsplads
SuperprofPassionerede individer til privatundervisning

Superprof

Superprof leder efter motiverede og passionerede undervisere til at slutte sig til vores hurtigt voksende fællesskab af private undervisere. Vi rekrutterer på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Vi tror på, at alle kan blive en privat underviser. Brænder du for noget, eller er du bare enormt god til et fagområde, kan du videregive din viden. Alt efter hvor godt du kender dit fag, kan du tilbyde undervisning på forskellige niveauer.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

 • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
 • Vælg dine egne elever, og administrer din egen tilgængelighed — vær din egen chef!
 • Undervis i dit hjem, i dit lokalområde eller online
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Abena
Kvalitetsassistent til ABENA Logistik

Abena, Aabenraa

Har du interesse for kvalitetssikring, standarder og optimering? Så er du måske vores nye kvalitetsassistent til en nyetableret kvalitetsafdeling.

I ABENA Logistik er vi i en rivende udvikling med optimering af vores processer for at imødekomme nutidens udvikling, efterspørgsel fra kunder samt optimering på tværs af organisationen. Generelt har vi gang i en enorm udvikling og ombygning – så ingen dage er ens, og nye opgaver opstår løbende.

Du motiveres af en konstant udvikling med spændende opgaver, som du følger til dørs. Den nye kvalitetsafdeling vil udover dig bestå af en kvalitetsleder, som du vil referere til. Sammen har I ansvaret for, at ABENA Logistik sikrer en kontinuerlig kvalitetskontrol af produkter, processer, ISO-standarder og lovgivninger.

Abena
Abena Produktion A/S
Produktchef

Abena Produktion A/S, Aabenraa

En af vores dygtige produktchefer har søgt nye udfordringer udenfor Abena, og vi søger derfor en afløser hurtigst muligt. Så har du indkøbsmæssig erfaring og lyst til at være en del af et stærkt team med engagerede og kompetente kollegaer, hvor tingene går stærkt og ikke to dage er ens, så er det måske dig, der skal være vores nye Produktchef!

Du vil arbejde tæt sammen med vores salgsgruppe for læger, kundeservice og compliance. Derfor vægtes gode kommunikations- og samarbejdsevner højt.

Du bliver bl.a. ansvarlig for:

 • Leverandørudvælgelse og -udvikling
 • Udvikling af vores lægesortiment
 • Sikre, at sortiment lever op til gældende lovgivning
Abena Produktion A/S
Abena
Sales Manager Assistant med en Junior Key Account Manager i maven

Abena, Aabenraa

Du supporterer på fornemste vis vores Area Sales Manager og værdsætter den personlige relation til vores kunder og servicerer dem til topkarakter. Du drømmer om på sigt at få en mere sælgende rolle med din egen kundeportefølje.

Aktuelt leder vi efter en Sales Manager Assistant til vores team. Du vil i samarbejde med teamet være vores kunders trygge klippe, som proaktivt søger dialogen og ved, hvad god kundeservice er. Vi arbejder hen imod, at du i jobbet med tiden udvikler dig til Junior Key Account Manager med dine egne kunder, når du har den energi og den ballast, der skal til.

Du løser opgaver, hvor du blandt andet…

 • assisterer ASM med diverse opgaver, f.eks. forsendelse af vareprøver, udarbejdelse af statistikker og planlægning af kundebesøg i huset
 • afstemmer kundehenvendelser med ASM og efterfølgende følger dem til dørs
 • supporterer kunder med viden, priser etc., når de skal deltage i udbud.
Abena
Hjemmearbejdsplads
Preferred by NaturePROJECT DEVELOPMENT MANAGER, EUROPE

Preferred by Nature

Do you have experience with project development or fundraising in an NGO setting? Are you looking to apply your growing corporate client, civil society and media communications skills to working deeply in a sustainability focused, international not-for-profit organisation that is seeking to foster social and environmental change? Then you might be the new colleague we are looking for.

Preferred by Nature is a non-profit organisation that works for sustainable land use and climate-friendly solutions. With 250+ staff around the world, our projects build capacity, raise awareness, conserve nature and streamline sustainability through innovation.

As Project Development Manager, you will be responsible for implementation of Preferred by Nature’s fundraising strategy in order to secure outside funding for development projects.

Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Abena Produktion A/S
Produktionsmedarbejder og ferieafløser

Abena Produktion A/S, Aabenraa

Motiveres du af at arbejde i et højt tempo, og vil du være en del af en virksomhed i udvikling, så kan du blive vores nye medarbejder hos Abena Produktion.

Som produktionsmedarbejder/proceskontrol skal du være med til at sikre en optimal drift på produktionsanlægget i forhold til de givne produktspecifikationer med fokus på høj kvalitet og produktivitet.

Dine arbejdsopgaver indeholder:

 • Sikre en optimal drift i pakkeområdet, som er tilpasset hovedmaskinens driftshastighed.
 • Foretage løbende kvalitetssikring af emballage og det færdigemballerede produkt jf. tjekskemaerne
 • Udføre proceskontrol i den løbende produktionsproces , herunder udfyldelse af diverse tjekskemaer
Abena Produktion A/S
Mulighed for hjemmearbejde
A/S HindsgavlHindsgavl Slot søger en erfaren og engageret morgenkok

A/S Hindsgavl, Middelfart

På Hindsgavl Slot søger vi en faglært, erfaren, engageret og dygtig kok til at indgå i vores køkkenteam.

Her bliver du en del af et velfungerende og professionelt team, som sammen med resten af slottet hjælper og inspirerer hinanden til at give vores mange forskellige gæster gode oplevelser – hver dag.

Du kommer til at indgå i et kokketeam med 26 engagerede og dygtige kolleger, som laver gastronomi til både a la carte, konferencer, selskaber og andre arrangementer.

For den rette kandidat vil der være mulighed for at få indflydelse på den daglige drift – herunder menuplanlægning, generel udvikling i køkkenet og oplæring af elever.

Abena
e-Com Systemejer

Abena, Aabenraa

Er du skarp på eCom, og motiveres du af muligheden for at være med til at udvikle en global B2B-platform til at sikre den bedste løsning for vores kunder. Gør en stor tværgående kontaktflade til mange interessenter og forskelligartede opgaver din arbejdsdag endnu bedre – så er det måske dig, der skal udvikle, drifte og supportere vores globale B2B eCom-løsning.

Til vores Sitecore eCom-platform søger vi en kollega, der er klar til at tage et globalt ansvar for en løsning, der bliver implementeret i alle koncernens selskaber både i Danmark og i udlandet.

Som eCom-systemejer får du det globale systemejerskab for vores Sitecore eCom-løsning, idet du løbende kommer med input til, hvordan platformen kan tilføje endnu mere værdi for vores kunder samt sikre den tekniske kvalitet i løsningen ved at udfordre leverandøren og selv foretage kvalitetskontrol af koden og processen.

Abena
Hjemmearbejdsplads
Amesto AccountHouse
Remote lønkonsulent

Amesto AccountHouse

Helt ærligt. Det er lige meget, hvor du bor.

Hos Amesto AccountHouse A/S er vi betroede samarbejdspartnere for virksomheder i alle størrelser og typer. Vi håndterer alt lige fra regnskab og økonomi til HR og lønadministration, og vi er kendte for et højt kvalitetsniveau, fleksibilitet og kompetent rådgivning.

Vi søger netop nu nye kolleger, der har lyst til at blive en del af vores professionelle team med arbejdssted hjemme fra den private adresse. Det er lige meget, hvor du bor, hvis bare du brænder for at levere professionelle resultater til tiden; ligesom os!

Du kommer til at administrere lønnen for din egen portefølje af både danske og internationale kunder. Udover lønadministrationen bliver du også en tæt og betroet sparringspartner, som kan vejlede og rådgive om regler ift. overenskomst, sygedagpenge, barsel m.m.

Amesto AccountHouse