DUOS A/S
Valby

Energisk og engageret HR Partner til en virksomhed i rivende udvikling

Vil du bidrage med din HR-faglighed og arbejde med både drifts- og udviklingsopgaver i en organisation, hvor vi arbejder for at sikre daglig trivsel for sårbare mennesker? Har du HR-værktøjskassen i orden, erfaring med at facilitere og understøtte HR-processer og forandringsledelse? Og kan du se dig selv som en vigtig sparringspartner for vores driftsorganisation og dine kollegaer? Så har vi jobbet til dig.

Om jobbet

DUOS er en af Danmarks største velfærdsvirksomheder, og vi er i gang med en spændende og ambitiøs transformation, hvor omsorg, vækst, professionalisering og digitalisering er omdrejningspunkterne. Det er en transformation, der kalder på en høj grad af forandringsledelse i organisationen. Du ansættes derfor i en nyoprettet stilling med reference til HR- og rekrutteringschefen og får fra dag 1 stor indflydelse på udviklingen og på dit job.

Du bliver en drivende kraft i den forretningsunderstøttende HR-indsats i tæt samarbejde med dine kollegaer i ’HR og Rekruttering’. I HR har vi særligt fokus på at sikre en god understøttelse af DUOS’ ca. 30 driftsledere og ’Den gode drift’, så vores ca. 4.500 udførende medarbejdere har et godt arbejdsmiljø, hvor de trives og har en god medarbejderoplevelse.

Du bliver en del af en afdeling med to HR-konsulenter og fem Rekrutteringskonsulenter samt fire studentermedarbejdere og et arbejdsmiljø, hvor samarbejde, god energi og tillid vægtes højt.

Dine primære opgaver vil være:

  • Deltagelse på ledermøder i driftsorganisationen og løbende sparring med driftsledere
  • Sikre proaktiv HR-understøttelse af ’Den gode drift’ herunder sygefraværsopfølgning
  • Systematisk opfølgning på ansættelser/on-boarding, fratrædelser, APV, MTU m.m.
  • Sparring og procesansvarlig i forbindelse med personalesager
  • Bidrage til udvikling af gode værktøjer og intuitive HR-processer i MitDUOS
  • Analysere og bearbejde HR Data med fokus på udvikling af initiativer, der fremmer medarbejdertrivsel
  • Implementere kompetencegivende og opkvalificerende tilbud til udførende medarbejdere
  • Undervisning og koordinering af (drifts)lederuddannelse

Om dig

For at få succes i stillingen er det afgørende, at du

  • har en relevant akademisk baggrund – cand.merc. HRM eller lign.
  • har min. 5 års erfaring fra en tilsvarende stilling
  • har solid erfaring med ledelsesrådgivning og ansættelsesretlige problemstillinger - erfaring med overenskomstdækkede timelønnede medarbejdere vil være en fordel
  • har stærke digitale kompetencer
  • kommunikerer ubesværet i både skrift og tale på alle niveauer i organisationen

Det falder dig naturligt at inddrage andre i din opgaveløsning, og din positive tilgang til både mennesker og opgaver engagerer folk omkring dig. Du arbejder helhedsorienteret og forholder dig objektivt og tillidsfuldt til andres perspektiver og søger kompromiser.

Som person er du energisk og handlekraftig, og du har et højt arbejdstempo og mentalt overskud i din opgaveløsning.

Vi tilbyder

Vi tilbyder dig en fuldtidsstilling med løn efter kvalifikationer, pensionsordning, sundhedsforsikring, god frokostordning, frugt, kaffe m.m.

Dit arbejdssted er på vores nye kontor på Paradisæblevej i Valby, hvor vi sidder ca. 100 medarbejdere.

Er du vores nye kollega?

Så søg jobbet via linket nedenfor. Vi forventer at holde samtaler løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt og senest fredag den 3. maj 2024.

Ring til HR- og rekrutteringschef, Iben Brekling på tlf. 4074 1172, hvis der er spørgsmål, du mangler svar på.

Vi er mennesker, der hjælper mennesker

I DUOS hjælper vi mennesker i hverdagen, støtter dem i svære situationer og bidrager til deres trivsel og livskvalitet. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at det er afgørende at sikre det rette match mellem medarbejder og borger, hvis vores ydelser skal have værdi. Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel.

Læs mere om DUOS på www.duos.dk.


Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.