369 job matcher din søgning 369 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Langeland Kommune 2 HR-konsulenter til afdelingen HR og Løn

Langeland Kommune, Rudkøbing

Er du løsningsorienteret og værdiskabende, og vil du arbejde med HR i en attraktiv kommune, så er det måske dig, vi søger til HR og Løn afdelingen? Vi vægter faglighed og den enkeltes udvikling højt, og er stolte af vores fokus på høj service, kvalitet og dialog med vores organisation.

Vi søger 2 HR-konsulenter der har lyst til, og flair for at arbejde med komplekse opgaver indenfor personaleadministration, styrkelse af leder- og organisationsudviklingen og som har styr på alle processerne inden for HR – eller mod på at lære dem. Det vi er optaget af, er om du har den rette personlighed og energi. Så sørger vi for den rette introduktion og onboarding til opgaverne.

I begge stillinger vil du komme til at:

 • arbejde med både de ”bløde” og de ”hårde” HR-opgaver
 • coache vores ledere, med råd og vejledning
 • udfordre regler og fortolke overenskomster og lokalaftaler, samt bistå lønforhandlinger
KAB Administrativ stærk HR-Koordinator til barselsvikariat

KAB, København

Brænder du for at arbejde med en bred vifte af HR-administrative opgaver? Sætter du en ære i at yde den bedste service? Og trives du i en hverdag med afvekslende arbejdsopgaver, og hvor kollegaskabet er i top? Så er vores barselsvikariat som HR-koordinator lige noget for dig.

Du får mulighed for at arbejde med stort set alle hjørner af HR. Du bliver blandt andet ansvarlig for alle de administrative opgaver i forbindelse med rekrutteringer, ansættelser, ændringer i ansættelsesforhold, orlov og fratrædelser m.v., ligesom du skal yde lettere personalejuridisk rådgivning til ledere og medarbejdere.

Derudover skal du have en vis interesse for optimering og digitalisering af arbejdsgange og HR-systemer. Vi arbejder p.t. med systemerne EPOS HR og Emply.

Landau Headhunting HR / Crewing Manager for a global service provider in the industry of maintenance of marine and offshore assets world-wide

Landau Headhunting recruiting on behalf of MSI AS in Gentofte or Gdynia, Poland

Are you an experienced HR or crewing professional? Do you have international project experience from a complex technical environment. And would you like to seize a unique opportunity to shape the future of a global niche company operating in USA, West Africa, EU and Brazil?

Then we have the perfect job for you in MSI!

For MSI, Landau Headhunting is now looking for a Crewing Manager to ensure a solid and steady workforce planning and management, crew training and compliance with HSEQ rules and regulations. The role reports to the Managing Director of MSI Group and includes management responsibility of two Crew & Project Coordinators.

Ideally, you will be working from MSI’s office in either Denmark (Gentofte) or Poland (Gdynia).

Greenpeas A/S
HR Assistant – Danish and international HR

Greenpeas A/S, Ringe

GreenPeas A/S is looking for a proactive and reflective HR Assistant to be part of a new and visionary HR department. The main task will be to assist the HR coordinator in the recruitment processes for GreenPeas A/S locally and internationally.

You will join a fast-growing and successful agricultural company, where nothing is impossible. You will be part of the Talent Acquisition, where the most important task will be to prepare and implement a strategy for the recruitment of relevant employees both locally and internationally.

Your responsibilities will include:

 • Recruitment activities from A-Z.
 • Assist in planning, supporting, and executing activities in our annual wheel of employees related activities.
 • Planning, supporting, promoting and participating in external events (e.g. relevant fairs, international networking events for students, etc.).
Greenpeas A/S
Banedanmark
Lønsagsbehandler til HR

Banedanmark, København

Har du erfaring med lønsagsbehandling og vil du være en del af et entusiastisk team der håndterer løn til flere tusinde ansatte?

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Som vores nye lønsagsbehandler bliver du en del af et velfungerende team, hvor vi prioriterer det tætte samarbejde med høj faglighed og god sparring. Der er en stor vilje til at hjælpe hinanden, således at vi udvikler os samtidigt med, at vi producerer i et højt tempo. Som Lønsagsbehandler er du ansat i sektionen HR Løn og Personale. Løn-team´et består af fire dygtige medarbejdere, som alle beskæftiger sig med løn, personale- og refusion. Vi er meget optagede af at levere en høj service til vores forretningsområder og har til dagligt en tæt kontakt med både ledere og medarbejdere.

Banedanmark
Administrations- og Servicestyrelsen HR-partner med organisatorisk overblik og brede HR-kompetencer til forretningsnær support

Administrations- og Servicestyrelsen, Herning

Er du drevet af at spille andre gode? Har du bred erfaring i rollen som betroet HR-support? Og trives du i et dynamisk miljø? Så er du måske vores nye kollega.

Vi søger en HR-partner til vores interne HR-team i Administrations- og Servicestyrelsen, som er en styrelse i Skatteforvaltningen, der har som samlet hovedopgave at understøtte de andre styrelser med en række fælles administrations- og servicefunktioner af høj kvalitet. HR-teamet er styrelsens egen interne HR-funktion, og du vil få en spændende og udfordrende hverdag helt tæt på topledelsen, hvor du vil få en vigtig rolle i at understøtte styrelsens direktion og ledelse på det strategiske, taktiske og operationelle plan i forhold til HR-området.

Administrations- og Servicestyrelsen
Hovedstadens Svømmeklub Specialkonsulent

Hovedstadens Svømmeklub, Frederiksberg

Vi har siden vores etablering i 2012 udviklet os kraftigt. I de kommende år er der i hovedstadsområdet op til tre nye svømmehaller på vej. Den udvikling forbereder vi os på, så vi er klar, når den første nye svømmehal i efteråret 2023 forventes åbnet i Ørestad.

Til en central rolle i den udvikling søger vi en ny kollega. Du skal både hjælpe os med at få hverdagen til at blive smartere og nemmere og med at få HSK klar til fremtiden.

Vi kalder vores nye kollega specialkonsulent, du behøver dog ikke være særlig speciel, men du skal kunne lide at arbejde med følgende specialopgaver:

 • Håndtering af vagtplan og vagttelefon for timelønnede i dagtimer.
 • Digital udvikling og kommunikation.
 • Support til konkurrenceafdeling.
Falck Danmark A/S
Virksomhedskonsulent til Quick Care

Falck Danmark A/S, Aarhus

Falcks DNA er at hjælpe. Det er derfor vi er her, og vi er gode til det. Vil du være med til at hjælpe borgere videre på arbejdsmarkedet og have kontakt til lokale virksomheder?

Til vores afdeling i Århus søger vi en stærk og kommunikativ virksomhedskonsulent med baggrund inden for beskæftigelsesområdet og erfaring med etablering af ordinære jobs, løntilskud og lønnede timer.

Dine opgaver består bl.a. i at:

 • Afholde motiverende og jobskabende samtaler med borgere langt fra arbejdsmarkedet herunder formidle bæredygtige jobs
 • Via dialog understøtte, at de borgere, der kan vende tilbage til deres nuværende arbejdsplads, vender tilbage under forudsætning af en holdbar plan
 • Opsøge både private og offentlige virksomheder med jobsigte
Falck Danmark A/S
DSB
Lønspecialist med IT-flair

DSB, Taastrup

Vil du være en del af et team, der sikrer korrekt løn til DSB’s 6.500 medarbejdere? Og kunne du tænke dig en hverdag i et administrativt krydsfelt mellem HR lønafvikling og SAP HR? Har du samtidig et godt øje for system- og procesudvikling, så er det dig vi leder efter!

Du vil få et spændende, udviklende og givende job med masser af interessante opgaver som løses sammen med kolleger fra eget team, andre afdelinger i HR og IT, samt nøglepersoner i DSB.

Sammen med teamet, er dine opgaver bl.a.:

 • Afvikling af lønkørslen og heraf foretage kontroller og ledelsesrapportering
 • Lønafstemme og bogføre
 • Kravspecifikation og test vedrørende implementering af systemændringer, nye overenskomster, aftalefornyelser m.v.
DSB
Azets Insight A/S Ambitiøs og kundeorienteret Junior HR-konsulent

Azets Insight A/S, Herlev

Azets søger en ambitiøs og kundeorienteret junior HR-konsulent, der har kompetencerne og drivet til at videreudvikle karrieren inden for et professionelt konsulenthus i stor vækst.

Vi oplever stigende efterspørgsel på rådgivning og serviceydelser inden for generel HR, juridisk HR, global mobility og international skatteret.

Opgaverne er meget varierende og spænder bredt lige fra udarbejdelse og rådgivning inden for ansættelseskontrakter, pension, opsigelser, administration af kundekartotek, opfølgning på kundetilfredshedsundersøgelser til rådgivning om beskatning af f.eks. personalegoder, forskerordning, RUT, opholdstilladelse og mange andre interessante opgaver.

AP Pension
Chefkonsulent til Strategisk Sundhed

AP Pension, København

Vil du med på en spændende rejse i AP Pension i et område i rivende udvikling?

I afdelingen Strategisk Sundhed mangler vi en Chefkonsulent, som kan støtte vores virksomhedskunder med sundhedsfremmende indsatser og aktiviteter. Hovedfokus er på forebyggelse, men der er også tid til konceptudvikling og til at bidrage til at sikre den organisatoriske sammenhængskraft på tværs af AP Pensions områder.

Du bliver en del af en afdeling på 5 kollegaer med forskellige opgaver inden for sundhed, men fælles for os er, at vi er motiverede af at levere den bedst mulige støtte til forretningen og vores kunder, og samtidig bidrager vi til, at AP Pension når sine strategiske mål.

AP Pension
Roskilde Universitet HR-sagsbehandler til løn- og personaleadministrative opgaver

Roskilde Universitet

Har du lyst til nye udfordringer og til en alsidig hverdag med gode kollegaer og mulighed for at præge din opgaveportefølje og hverdag? Så er det måske dig, vi søger!

Vi søger en kollega, der kan og har lyst til at løse løn- og personaleadministrative opgaver med høj kvalitet, og sammen med os andre i HR understøtte universitetets ledere på personaleområdet. Vi har en velfungerende partnermodel, som du vil blive en del af.

Du vil i tæt dialog med universitetets ledere og med sparring og et godt samarbejde med de andre sagsbehandlere og vores to dygtige HR-partnere finde de løsninger og svar, som hjælper organisationen videre – med fokus på en sikker administration, effektive løsninger og en forståelse for den hverdag, som skal fungere på et universitet.

NTT DATA Business Solutions A/S
Talent Sourcer med fokus på Young Talents

NTT DATA Business Solutions A/S, København

Se video om NTT DATA Business Solutions A/S som arbejdsplads

Brænder du for at source de rigtige kandidater frem og skabe en god dialog? Er du passioneret omkring headhunting og er du særligt interesseret i at finde de unge talenter og få dem godt ombord?

Du vil arbejde med search og selection, hvor du vil bidrage til, at vi får endnu flere dygtige kolleger ansat og får opbygget en talent pipeline, særligt med fokus på unge talenter. Du vil få ansvaret for alle vores ”Young talents” som både kan være studentermedhjælpere, praktikanter, elever og graduates. Vi har bl.a. udviklet et graduateprogram, da vi ved det er vigtigt at få unge talenter ombord, og vi går op i at give dem den rette uddannelse, så de bliver dygtige konsulenter. Du vil være ansvarlig for at drive denne proces, hvor du vil stå for at planlægge arrangementer og koordinere de forskellige programmer de skal igennem sammen med de ansvarlige ledere.

NTT DATA Business Solutions A/S
Venaris Executive Search Global HR Business Partner

Venaris Executive Search recruiting on behalf of CO-RO A/S in Frederikssund

Reporting directly to the VP, Global HR & Communication, you will be responsible for all HR business partnering activities for two international regions (Europe and Asia/Pacific) and the Finance & IT organizations in the HQ.

In this role, you will be an integral part of the respective leadership teams in order to assess, develop and implement value adding and tailor-made HR-initiatives and services to support the overall business strategy and the day-to-day challenges. This includes initiatives on developing leadership capabilities, talent acquisition, team development activities (Whole Brain), organizational development, organizational culture, change management as well as talent & succession management.

You will also support the implementation of the global HR strategy and HR processes within the assigned business areas in collaboration with your colleagues in the global HR Team.

Ledernes Hovedorganisation
Lederne søger en serviceminded konsulent til Medlemskabsafdelingen

Ledernes Hovedorganisation, København

Til vores medlemskabsteam søger vi en dygtig og engageret konsulent til servicering af vores medlemmer hos Lederne.

Den skriftlige og telefoniske sagsbehandling vil være indenfor medlemskabsområdet og vil blandt andet omhandle følgende opgaver:

 • Telefonisk rådgivning af medlemmer
 • Skriftlig sagsbehandling

Du vil få en struktureret hverdag med både telefonisk og skriftlig medlemskontakt, og hvor det er vigtig, at vi kan tilbyde vores medlemmer kvalificeret rådgivning i høj kvalitet med effektiv respons og en løsningsorienteret tilgang.

Ledernes Hovedorganisation
Fjernvarme Fyn A/S
Alsidig HR-konsulent til fremtidens grønne fjernvarme

Fjernvarme Fyn A/S, Odense

Vi har fuld fart på mod fremtidens bæredygtige varmeforsyning. Og vi skal bruge endnu flere dygtige medarbejdere både nu og fremover. Og så skal vi bruge DIG, som kan finde, fange og fastholde dem.

Så nu er spørgsmålet: Vil du gøre den berømte forskel sammen med os hver dag? Tænder du på HR-områdets mange spændende krinkelkroge? Og kan du tænke i nye baner?

For så er du måske lige netop dén HR-konsulent, vi står og mangler.

Fjernvarme er hot. Og som vores nye HR-konsulent bliver du en vigtig sparringspartner for ledelsen. Her skal du blandt andet rådgive om ledelse og rekruttering samt om uddannelse, udvikling og generationsskifte. Og så skal du naturligvis yde HR-support til disse processer.

Grundfos A/S
Head of Global Mobility

Grundfos A/S, Bjerringbro

Are you ready to take on an exciting and interesting position leading our Global Mobility function covering all aspects of international employee mobility and do you have Global Mobility leadership experience and are you looking for a new opportunity?

Se video om Grundfos A/S som arbejdsplads As Head of Global Mobility, you have end to end responsibility for Global Mobility in Grundfos and you are responsible for driving and executing a global mobility strategy which supports the wider company strategy. You do this by applying your Global Mobility thought leadership and knowledge about latest developments and trends in the area of global mobility to the company strategy and business stakeholder needs.

Grundfos A/S
Prokura A/S HR Coordinator

Prokura A/S, Copenhagen

Do you have a passion for people and recruitment, and do you want to work in a professional and young organization? Do you have a proactive approach, an administrative gene and excellent communication skills? Then you might be our new full-time HR Coordinator at our office in Copenhagen, where you will work closely with our HR & People Manager and Recruiting Coordinator.

We are looking for a 1-year fixed-term employee, working as our HR Coordinator. You will be responsible for our Norwegian office, HR admin, support Recruiting Coordinator across Nordics and new offices in close collaboration with the HR team from Kearney and so much more.

The main areas of responsibility are:

 • Identify, plan and execute recruitment activities and student events alongside Recruiting Coordinator
 • Support the preparation of material for various activities and events
 • Support and drive the Norwegian office alongside the Partner
Københavns Erhvervsakademi HR-lønkonsulent

Københavns Erhvervsakademi

Er du superskarp på detaljerne, kan sikre korrekt løn til KEAs medarbejdere og tage dig af administrative HR-opgaver?

Trives du på en arbejdsplads med uformel omgangstone, hvor der sættes pris på din strukturerede tilgang til arbejdet og positive indstilling til at hjælpe kollegaer og ledere? Så læs endelig videre!

Du får en varieret hverdag, hvor dine opgaver skifter imellem lønudbetaling og relaterede HR-driftsopgaver.

Som lønkonsulent vil størstedelen af dine opgaver dreje sig om lønudbetaling, hvor de to månedlige lønkørsler er en naturlig og stor del af hverdagen.

Canon Danmark
Lønkonsulent med interesse for HR- og kursusadministration

Canon Danmark, Søborg

Vil du være en del af et team i en HR-afdeling, der sikrer korrekt HR og løn til virksomhedens på 230 medarbejdere? Trives du i en udadvendt og serviceorienteret organisation, som er omdrejningspunkt for kollegaer på tværs af organisationen, når det drejer sig om løn og HR- og kursusadministration? - så er det dig vi søger.

Se video om Canon Danmark som arbejdsplads

Vi søger efter en erfaren og kompetent lønkonsulent til vores kontor i Søborg, som også har interesse i opgaver inden for administration. Du vil blive en del af et HR-Team, som består af en HR-direktør, en HR-Partner og en HR administrativ medarbejder. Det er vigtigt, at du både kan arbejde selvstændigt og som en del af teamet.

Canon Danmark