194 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

194 jobannoncer

Gem
Aasted

HR Business Partner

Farum

Er du tillidsvækkende og inkluderende, og brænder du for at udvikle mennesker, teams og en positiv kultur?

Gør du en forskel med din personlighed og faglighed, og får du energi af en hverdag, hvor du både støtter ledere og medarbejdere, er med til at understøtte virksomhedens strategi, samt udvikle processer som styrker organisationen?

Så læs videre om denne spændende stilling som HR Business Partner i Aasted.

Aasted
Gem
Dansk Arbejdsgiverforening

Personalekonsulent med interesse for både mennesker og systemer

København V

Har du lyst til at koordinere og udvikle de daglige HR-processer i en organisation med høj politisk puls og plads til forandring? Og trives du med en bred palette af opgaver – fra implementering af nye IT-systemer til personalejuridisk sagsbehandling og planlægning af julefrokosten?

Vi står netop nu overfor den meget spændende opgave at skulle designe og implementere nye IT-værktøjer, der skal understøtte HR og ledernes daglige arbejde og tilbyde medarbejderne en brugervenlig adgang til egne data, ferieadministration, tidsregistrering etc.

Gem
Københavns Kommune

Har du interesse for løn- og personaleadministration? Løn- og personalekonsulenter til Center for Løn og Personale

København NV

Vil du være en del af en spændende arbejdsplads, hvor vi udfører en bred vifte af løn- og HR-relaterede opgaver, så har vi dit næste job.

Vi er en enhed, hvor medarbejderne trives, og hvor vi gennem vores servicemål og faglighed leverer et højt serviceniveau.

Du kommer til at arbejde med de mest integrerede HR- og lønsystemer i Danmark, der understøtter processen med at udvikle og automatisere de administrative opgaver på lønområdet. Vi er meget langt i automatisering af lønprocessen, hvilket er med til at gøre hverdagen spændende.

Gem
Det Faglige Hus

Vi søger en erfaren jurist eller faglig konsulent til vores afdeling i Brøndby

Du vil komme til at håndtere mange typer sager, der har udgangspunkt i medlemmernes ansættelsesforhold. Det kan fx handle om ændringer i ansættelsesvilkår, manglende løn, opsigelse og bortvisning. Du vil ofte skulle forhandle med arbejdsgivere, arbejdsgiverforeninger, advokater og andre parter for at løse sagerne. Du vil også skulle deltage som bisidder for medlemmerne til sygefraværssamtale m.v.

Vores arbejdsmiljø er trygt og uhøjtideligt. Selvom vi har travlt, er der plads til smil, og Det Faglige Hus er fyldt med gode kolleger i alle afdelinger, der er klar til at byde dig velkommen.

Det Faglige Hus
Gem
Tuwano ApS

Beskæftigelsesmentor som kan hjælpe borgere med at komme tættere på arbejdsmarkedet

Taastrup

Har du gode mentoregenskaber og et beskæftigelsesrettet fokus? Kan du sparke døre ind og skabe muligheder for mennesker på kanten af arbejdsmarkedet?

Som beskæftigelsesmentor skal du arbejde med borgere, som er tilknyttet jobcentrene som en del af den beskæftigelsesrettede indsats. Dine arbejdsdage foregår primært ude hos borgerne; du strukturerer selv dine dage og det er derfor vigtigt, at du er god til at holde overblikket og prioritere dine opgaver.

Vi tilbyder en hverdag, hvor to dage typisk ikke er ens, og hvor vi i fælles flok gør hverdagen sjov og spændende.

Tuwano ApS
Gem
GN Group

Work Environment Manager

Ballerup

Would you like to work in an international and dynamic environment?

Your primary role will be to lead all activities related to our physical and mental work environment and mental well-being.

  • Support the OSH group as subject matter expert on physical and mental work environment requirements
  • Monitor the effective implementation of appropriate safety and environment system procedures and provide for their updating in line with changes in statutory requirements and legislation.
GN Group
Gem
Salling Group

Learning Specialist

Brabrand

Du har nu mulighed for at blive en del af vores dygtige Learning & Development team i Salling Group. Hvis nøgleord, som uddannelse, lederprogrammer, elever, people review processer, udvikling og konceptudvikling giver dig god energi – så kan det være denne mulighed er noget for dig.

I teamet har vi ansvaret for alle vores interne trænings- og udviklingsprogrammer for flere niveauer i organisationen, vores medarbejdertilfredshedsundersøgelse, vores performance management proces, uddannelse af vores elever og mange flere spændende opgaver og projekter – som virkelig er med til læringsmæssigt at flytte vores organisation.

Gem
ECCO Sko A/S

ESG sales engagement consultant

Tønder

Can you create motivational content? Do you want to play a key role in shaping and sharing our sustainability vision? Join our new Sustainability Communication, Data and Regulation team!

Se video om ECCO Sko A/S som arbejdsplads

You will help us improve ECCO's sustainability by bringing our goals and results to life through interactive training and other activities. You are in charge of creating and executing our engagement strategy, inspiring our colleagues to become sustainability champions.

ECCO Sko A/S
Gem
Ballerup Kommune

Virksomhedskonsulenter til Virksomhedsservice i Center for Social og Arbejdsmarked

Ballerup

I Ballerup Kommune tror vi på, at vores ledige og sygemeldte borgere kan komme hurtigere tilbage på arbejdsmarkedet, hvis vi i endnu højere grad arbejder med en tidlig, målrettet og virksomhedsrettet indsats for den enkelte borger.

Som virksomhedskonsulent yder du, blandt andet, omvendt og håndholdt formidling til virksomhederne, holder motiverende samtaler med dine borgere, følger op på borgerens forløb hos virksomheden, så der skabes værdi for begge parter.

Du får en varieret hverdag, hvor vi tager udgangspunkt i tillid – og giver ansvar til den enkelte, og samtidig har øje for samarbejdet og trivslen på tværs af teamet.

Gem
IBA Erhvervsakademi Kolding

Personlig assistent til rektor

Kolding

Som personlig assistent vil du arbejde tæt sammen med rektor og bistår hende i personaleadministrative opgaver og håndtering af personalejuridiske forhold. Dine ansvarsområder inkluderer ledelsesbetjening, hvor du håndterer både komplekse og rutineprægede administrative opgaver.

Stillingen er på 25 timer ugentligt i gennemsnit, men timeantallet kan variere. Du vil få et job præget af stor autonomi og ansvarlighed, med varierende opgaver og mulighed for udvikling.

Jobindex søger for Gorenje Group Nordic A/S
Gem
Jobindex

Nordic HR-manager til en af verdens førende hvidevareproducenter

Glostrup

Banker dit HR-hjerte for people and culture-området? Og kunne du tænke dig at udfolde dit HR-talent hos en international virksomhed i vækst?

Du går forrest på den spændende kulturrejse, vi er på. Så derfor kommer du fx til at bruge dine kompetencer til at styrke vores virksomhedskultur på alle niveauer

– Søren Tvergaard, adm. direktør
Jobindex
Gem
Maersk Supply Service

Crew Operator

Kgs. Lyngby

Se video om Maersk Supply Service som arbejdspladsCan you imagine being part of a growth journey where you have an important role in ensuring that we have the right people in the right place, while working daily with passionate and committed colleagues?

We offer a market competitive compensation, long term career development, and a balanced work schedule.

Maersk Supply Service
TEC – Technical Education Copenhagen

HR-konsulent til spændende rekrutteringsopgaver

Frederiksberg

Din hverdag kommer til at bestå af en bred vifte af opgaver indenfor HR, hvor en af dine vigtigste opgaver bliver en effektiv og tidssvarende proces for rekruttering.

I HR arbejder vi tæt sammen om opgaverne. Samlet i HR arbejder vi bredt med rekruttering og HR-udviklingsopgaver, administrative opgaver fra ansættelse til fratrædelse, personalepolitikker, juridisk rådgivning m.m.

Gem
VKAREN.DK - Rekruttering

Vi søger en kunde- og personalekonsulent i Odense

Se video om VKAREN.DK - Rekruttering som arbejdsplads

Leder du efter et job, hvor du får mulighed for at arbejde med forskellige HR-opgaver? Har du et stort servicegen og kan du lide at have travlt?

Du bliver en del af vores engagerede og motiverede bookingteam, hvor vi hver især brænder for det vi laver.

Dine primære arbejdsopgaver er at skabe og vedligeholde relation til kunder, planlægge sæsoner hos kunder, daglig kontakt med kunder både telefonisk og ved møder.

VKAREN.DK - Rekruttering
Forsvarsministeriets Personalestyrelse

Chef til Forhandlingssektion

Ballerup

Kan du navigere i en jungle af væsensforskellige interessenter, og er du kendt for at finde de løsninger, som andre ville ønske, at de havde tænkt på? Så har du profilen som sektionschef for vores ene af to forhandlingssektioner i Center for Overenskomst.

Hos os vil du få en dagligdag i tæt kontakt med ministerområdets myndigheder og de faglige organisationer på et område med stor politisk bevågenhed. Ud over din daglige rådgivning af chefer og HR-medarbejdere vil du også få mulighed for at udvikle dit sagsområde bl.a. ved at skrive skarpe notater og beslutningsoplæg til direktionen og departementet.

Forsvarsministeriets Personalestyrelse
Gem
Dansk Sundhedssikring

Selvstændig og struktureret HR Partner

Herlev

Se video om Dansk Sundhedssikring som arbejdspladsEr du en dygtig sparringspartner, og brænder du for at gøre en forskel for både dine kollegaer og forretningen?

Som HR Partner er du med til at sætte retningen for en organisation med vokseværk samt selvstændigt at drive dine egne forretningsområder med et 360 graders fokus indenfor HR-årshjulet og medarbejdercyklussen. Du får ansvar for en række HR-projekter, som du enten driver selvstændigt eller i samarbejde med andre i teamet.

Dansk Sundhedssikring
Gem
Røde Kors Asylafdeling

Erfaren personalejurist til Røde Kors asylafdeling

Birkerød

Har du lyst til at arbejde i verdens største humanitære organisation og blive en del af en enhed drevet af engagement, faglighed og sammenhold?

Se video om Røde Kors Asylafdeling som arbejdspladsDin overordnede opgave som personalejurist bliver sagsbehandling inden for det personalejuridiske område, herunder sparring og rådgivning om personalejuridiske spørgsmål.

Hos os får du gode muligheder for personlig og faglig udvikling, blandt andet gennem midler fra Den Statslige Kompetencefond, en bred samarbejdsflade, både internt i organisationen og med eksterne partnere, rig mulighed for tværfagligt samarbejde og mulighed for at bringe dine erfaringer og kompetencer i spil.

Røde Kors Asylafdeling
Gem
CHANGE of Scandinavia A/S

HR Business Partner

Farum

Vil du være en central del af udviklingen og den fortsatte succes hos nordens førende lingeri-virksomhed? Er du drevet af af arbejde forretningsorienteret med HR og i at se "dine" medarbejdere få succes i butikkerne. Kan du opbygge stærke relationer til butikschefer og øvrige butiksmedarbejdere?

HRs kerneopgave er at sikre, at vi altid har branchens bedste og mest motiverede kolleger i vores butikker. Dette opnås bl.a. ved en grundig rekrutteringsproces, men også med vores onboardingprogram samt karriereudviklingsplan, der giver medarbejderne mulighed for at avancere og vokse i virksomheden.

CHANGE of Scandinavia A/S
Gem
ENABL A/S

TA Consultant

Hedensted, Ikast or Aarhus N

You will be responsible for recruitment across all business areas. You will drive your own portfolio of hiring, help define requirements, build effective recruitment processes, and act as our managers highly qualified sparring partner throughout the process, while simultaneously ensuring a positive candidate experience.

In this role, you get the opportunity to work in a team where cooperation, responsibility, and flexibility are mutual and very important for our teamwork to be successful.

ENABL A/S
Moment søger for Teleperformance Danmark A/S
Gem

HR-Generalist

København

Har du bred erfaring med HR-relaterede opgaver, og går du til dine arbejdsopgaver med en positiv indstilling?

Som HR-Manager får du mulighed for at varetage en lang række HR-relaterede opgaver i en dynamisk hverdag. Du vil være HR-ansvarlig på lokationen i Danmark og din fornemmeste opgave vil være at sparre med ledere m.fl. og levere generel HR-support i forskellige afskygninger.

Du vil arbejde tæt sammen med engagerede og dygtige kollegaer på lokationen, hvor du vil opleve en uformel arbejdskultur med fokus på samarbejde og trivsel.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV