175 job matcher din søgning 175 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 175 resultater.
Elgiganten A/SStaff planner til Elgigantens nordiske kundecenter

Elgiganten A/S, København

Drømmer du om at være en del af en virksomhed i udvikling og vækst?

Har du erfaring med staff planning, og kan du have mange bolde i luften uden at miste fokus på detaljerne. Brænder du for at yde en god service overfor vores ledere og medarbejdere og kan du stå fast når gældende regler for planlægningen skal overholdes? Så er du måske vores nye Staff planner til vores Staffing Team.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Daglig monitorering og planlægning af aktiviteter på vores livekanaler (Workforce)
 • Løbende sikrer den rigtige bemanding til de rigtige opgaver i vores WFM-system Teleopti
 • Analyse og løbende optimering af processer, så vi sikrer at levere en enestående service til vores ledere og medarbejdere.
 • Informere og støtte vores ledere med at overholde de gældende regler for staffplanning
Indrykket: 
Seniorkonsulenter

Compass Human Resources Group A/S, Aarhus eller København

Vil du være en del af én af landets mest succesfulde Headhunter-virksomheder? Vi tilbyder en stilling, hvor du møder inspirerende mennesker hver eneste dag, og hvor netop din indsats gør en forskel for kunder og kandidater.

Vores teambaserede tilgang i Compass betyder, at vi har Research Consultants, der hjælper med at tiltrække kandidater samt Recruitment Consultants, som assisterer med dele af eller hele processen. Derfor bliver dit primære fokus at sælge Compass’ rekrutteringsydelser og rådgive kunderne, samt i forlængelse heraf at sætte det rette team til at løse opgaven, hvilket i højere eller mindre grad vil kræve din direkte involvering, afhængig af opgavens art og kundens ønsker.

Vi leder efter den erfarne konsulent, som har forudgående erfaring fra branchen, kender håndværket herunder og ikke mindst, har solid erfaring med salg af rekrutteringsydelser.

Compass Human Resources Group A/S
RigspolitietSektionsleder til Personalejura og Vilkår

Rigspolitiet, København

Som sektionsleder for Personalejura og Vilkår har du det overordnede ansvar for drift, styring og udvikling af sektionens faglige områder. Du har et solidt juridisk fundament og evner at give dit team kvalificeret, faglig sparring vedrørende komplekse juridiske problemstillinger.

I Personalejura og Vilkår arbejder vi med en bred vifte af arbejdsretlige og forvaltningsretlige problemstillinger. De arbejdsretlige problemstillinger dækker både den individuelle og den kollektive arbejdsret.

Som sektionsleder sætter du retning for sektionens videre arbejde og planlægger, styrer og prioriterer sektionens opgaver, ligesom du arbejder kontinuerligt med at driftsoptimere sagsgangene. Din primære opgave er at fortsætte udviklingen af en professionel og effektiv opgaveløsning i Personalejura og Vilkår, hvor du benytter og udvikler dine medarbejderes kompetencer og viden inden for det juridiske felt.

Indrykket: 
Grundfos A/S
Senior HR Business Partner, HR

Grundfos A/S, Bjerringbro

Do you want to make a direct impact on our HR transformation journey in a financially strong company where you will have a lot of influence on your role? And do you have a progressive mindset and experience with change management?

Grundfos The HR Transformation Office is driving our HR transformation by ensuring an empowering strategy deployment within HR, defining and planning the annual HR strategic portfolio, following up on strategy execution and driving selected strategic projects.

As our new senior HR business partner, you will become part of a dedicated, competent and highly diverse team that currently counts a handful of experienced HR colleagues working within our 4 HR areas; Business Partnering CHRO area, Strategy Execution, People Insights and Employee Experience management. You will work within the Business Partnering CHRO area.

Grundfos A/S
Indrykket: 
ProfilpartnersRESEARCHER/REKRUTTERINGSKONSULENT

Profilpartners, Birkerød

Vi søger en analytisk og omstillingsparat person, der både kan fordybe sig, og få opgaverne fra hånden

I de mere end 23 år Profilpartners har eksisteret, har vi aldrig kedet os. Vi er så begunstiget, at opgaverne kommer ind i en lind strøm - ikke blot fra vores meget trofaste "gamle" kunder, som har haft Profilpartners, som deres faste samarbejdspartner i rigtig mange år, men også fra mange nye kunder, som ofte er henvist fra de eksisterende.

Vi er derfor på udkig efter en kollega, som kan lide at have travlt og have mange bolde i luften på én gang, der kan indgå i et meget dedikeret men også travlt team.

BASE life science A/SHR Manager

BASE life science A/S, Lyngby

BASE life science is a fast-growing consultancy, expanding our international footprint. We are now looking for an experienced HR Manager to develop and take HR to the next level. If you thrive on versatile tasks in a dynamic environment, here is an exciting opportunity for you to make an impact at BASE.

The role combines operational HR and strategic support, setting the direction for HR. You will play a vital role in the development of the organisation and will be responsible for ensuring that HR activities support the overall business strategy.

The most important tasks and responsibilities are:

 • Translate the overall business strategy to high impact HR initiatives
 • Define and coordinate leadership and other development programmes
 • Drive and follow-up on employee engagement
ActivCare A/SKan du bevare overblik og koordinere opgaver omkring respiratoriske ordninger?

ActivCare A/S, Aarhus

Svarer du ja til ovenstående, så er du den personalekonsulent ActivCare søger til team-afdelingen i Aarhus.

Vil du være en del af en spændende virksomhed i kraftig udvikling og have gode kolleger, der støtter dig i arbejdsprocesserne?

Vi er en aktiv og ambitiøs team-afdeling, der med stort engagement, primært varetager opgaver omkring vagtdækning hele døgnet til hjemmeboende respiratoriske borgere.

Opgaverne består i rekruttering, vagtplanlægning, samt fastholdelse og sparring med medarbejdere på de enkelte teams. Stillingen er fortrinsvis i dagtimerne på hverdage; der skal dog forventes aftenarbejde. Du vil indgå i et fast weekendrul sammen med den øvrige personalegruppe.

Indrykket: 
DMKonsulent til Arbejdsliv og karriere

DM, Frederiksberg

DM udvikler sig og har brug for dig. Som konsulent i DM skal du bidrage til vores arbejde med netværk og mentorer, hvor medlemmer udveksler erfaringer og støtter hinanden.

Netværk og mentorprogram er en central del af DM’s arbejde for medlemmerne. Netop nu har vi mere end 60 netværk for medlemmer og tillidsrepræsentanter, og det er vores ønske at videreudvikle og tænke netværk sammen med det eksisterende mentorprogram. Samtidig er det vores mål at udvikle digitale løsninger, som kan understøtte begge indsatser. Derfor har vi brug for dig, der brænder for at sætte medlemmerne i spil til gavn for fællesskabet.

Dine opgaver vil være at:

 • udvikle og drive DM’s medlemsnetværk og mentorprogram i samarbejde med dine kolleger, så endnu flere medlemmer og interesserede deltagere får en god oplevelse
 • bidrage til at udvikle digitale løsninger for netværk og mentore
Holbæk KommuneHR-uddannelseskonsulent med administrativ profil

Holbæk Kommune

Vil du være med til, at sikre den bedste rekruttering- og onboardingproces for kommende medarbejdere og elever i Holbæk Kommune? Er du en haj til IT-systemer, og tænder du på at være med til, at implementere og vedligeholde systemer og udføre administrative opgaver? Så er det dig vi søger til HR-afdelingen i Holbæk Kommune.

Du bliver tilknyttet vores uddannelsesteam som består af fire kolleger inklusiv dig. Her er fokus på erhvervsuddannelser, som rummer elever inden for offentlig administration, pædagogisk assistent, social- og sundhedshjælper – og assistenter, samt de videregående uddannelser; sygeplejerske, socialrådgiver, pædagog og administrationsbachelor. De erhvervsfaglige uddannelser ansætter elever cirka fem gange årligt. Du skal være en del af hele rekrutteringsprocessen, som sikrer de bedste elever til de faglige enheder.

Jobindex A/S
Rekrutteringskonsulent til Danmarks bedste rekrutteringsafdeling

Jobindex A/S, Valby

Vil du være med til at finde de rette kandidater på tværs af virksomheder i hele Danmark?

Så bliv rekrutteringskonsulent hos Jobindex. Hos os bliver du projektleder på dine egne rekrutteringer, og som rekrutteringseksperten har du den tætte kontakt med kandidater og virksomheder i hele Danmark.

”Du kommer til at samarbejde med eksperter på tværs af Jobindex om at tiltrække de bedste kandidater. Dine kolleger i Salg sælger løsningen, vores tekstforfattere skriver den gode og målrettede annonce og vores grafikere og annoncekonsulenter sætter den flot op. Herudover står dine kolleger i rekruttering altid klar til at rådgive og sparre med dig,” fortæller rekrutteringschef Jacob Perstrup Matyjasik.

Jobindex A/S
nemlig.comHR-konsulent til vækstvirksomhed

nemlig.com, Brøndby

Drives du af at arbejde med mennesker og har du en særlig interesse for drift- og lagerområdet - så er det dig vi mangler til den daglige HR-sparring med vores driftsorganisation.

Som HR-konsulent hos os kan vi garantere, at to dage ikke er ens og dine opgaver vil være mangeartede lige fra rådgivning og sparring med ledere og planlæggere i driftsorganisationen til medarbejdersamtaler med de mange nationaliteter vi har i huset. Yderligere vil opgaver som håndtering af medarbejdersager og koordinering af processer med vores lønafdeling være en del af din dagligdag.

Du bliver en vigtig del af vores HR-team, der sammen med resten af organisationen arbejder for at skabe et bedre liv for danskerne. Teamet består i dag af 18 medarbejdere der er opdelt i tre områder, som er Træning og uddannelse, Rekruttering og Employer Branding, Receptionen samt HR drift- og forretning, hvor du kommer til at have din daglige gang.

Randstad A/S
Rekrutteringskonsulent til Randstad Professionals

Randstad A/S, København

Hvis du passer ind hos os, skal du være lige så passioneret, som vi er, og brænde ligeså meget for vores formål, som vi gør. Du har en drøm om, at opgaver indenfor search og specialistrekruttering, fremover kombineres med aktiviteter i ”marken” og i interaktion mellem mennesker. Dit ønske om at arbejde kommercielt kombineret med rekruttering af specialister og ledere skal være til stede.

Hos os vil dine kommercielle evner komme meget i spil og du skal vide hvordan man kontakter og rådgiver kunder. Du har gerne min. tre års relevant erfaring fra en stilling inden for rekruttering og kommercielle aktiviteter og ideelt set en bachelor- eller kandidatgrad.

Du skal kunne se meningen med at hjælpe kandidater og virksomheder med at finde hinanden. Oplæring i vores unikke processer og koncepter står vi for. Sidst men ikke mindst, så skal du have lyst til at arbejde i rekrutteringsbranchen midt i København.

Indrykket: 
Herning KommuneTo socialfaglige kolleger med stærke forhandlingskompetencer til Handicap og Psykiatri

Herning Kommune

Vi er i gang med en udvikling af det specialiserede socialområde i Herning Kommune, hvor vi er ambitiøse på flere parametre. Vigtigst for os er fortsat at lykkes med kerneopgaven, ”at skabe merværdi for de borgere vi skal tage os af”. Det betyder, at vi har et fornyet syn på tilgangen til opgaverne og arbejder med en forstærket faglig og økonomisk tydelighed.

Nu ønsker vi at ansætte to top-engagerede og fagligt stærke medarbejdere, med specifikke kompetencer, der kan være med til at fortsætte den positive udvikling.

Vi forestiller os, at disse to medarbejdere skal udgøre et team, hvor opgaverne er

 • Struktureret opfølgning på eksterne tilbud med et skarpt fokus på kvalitet og pris
 • Undervisning/videndeling således der arbejdes efter samme effektive skabeloner
 • Bidrage til udvikling af målkoncept og implementering i interne tilbud
Indrykket: 
Formteknik Im A/SHR Manager

Formteknik Im A/S, Roskilde

Are you passionate about HR and enjoy working in an international working environment? If yes, you may be just the new colleague we are looking for.

The HR Manager will be a part of the local management team in FORMTEKNIK and will support the MD with relevant administrative tasks as well.

Essential responsibilities include.

 • Provide professional operational support via a wide range of HR processes, HR systems and services to employees and managers across Europe.
 • Ensure a strong customer focus and continuous improvement of services.
 • Engage in building a HR knowledge base to use covering various European HR processes and local legislation.
Haldor Topsøe A/S
Principal HR Coordinator

Haldor Topsøe A/S, Kgs. Lyngby

Vil du have indflydelse på både dit eget job og vores måder at arbejde på fremover?

Er god HR-administration, det du er god til og brænder for? Leder du samtidig efter et job, hvor du kan være med til at sætte dit personlige præg på tingene og virkelig bruge din fantastiske sans for detaljen? Et job, hvor du kan få indflydelse på både dit eget job og på de mere tværgående metoder, processer og værktøjer?

Du kommer til at udfolde dine evner på tværs af alle typer af HR-administrative opgaver. Du står herunder for kontrakter, og du er inde over learning, hvor ikke mindst vores mange lærlinge fylder en del. Og du gør det hele som del af et godt og erfarent team.

Som Principal HR Coordinator er dit fokus selve Haldor Topsøes fundament, nemlig medarbejderne og herunder al den administration, der er altafgørende vigtig for at drive virksomheden forsvarligt.

Indrykket: 
Hartmanns A/SHartmanns i Fredericia søger branchens bedste vikarkonsulent

Hartmanns A/S, Fredericia

Du kan lide, at din hverdag er præget af mange deadlines

Som vikarkonsulent sætter du pris på, at to dage ikke er ens. Du har daglig kontakt til mange kunder og kandidater, og en af dine vigtigste opgaver er at være på forkant med kundens behov for bemandingsløsninger. Dit job består i at ekspedere vikarordrer, searche og interviewe kandidater samt indhente referencer. Det vil være en klar fordel, hvis du har erfaring fra branchen.

Det er afgørende, at du er vant til et højt aktivitetsniveau og forstår, at succes skabes af hele holdet og med dedikation og proaktivitet. Ud over det, har du et stort engagement, er fleksibel i forhold til opgaver og tid. Du er vedholdende og formår med tillid at yde ekstraordinær god service over for kunder og kandidater.

Indrykket: 
Nordfyns Kommune
VIRKSOMHEDSKONSULENTER/JOBFORMIDLERE til Jobcenter Nordfyn

Nordfyns Kommune, Søndersø

… til indsatsen for aktivitetsparate kontanthjælpsmodtagere og borgere i ressourceforløb - 37 timer

Vi søger 2 kolleger til teamet af virksomhedskonsulenter/jobformidlere, der ligesom vi sætter fokus på resultater. Jobcenter Nordfyn søger virksomhedskonsulenter/jobformidlere, der er udviklings- og resultatorienterede og som brænder for at hjælpe ledige til selv at vende tilbage til arbejdsmarkedet. Målgruppen er aktivitetsparate kontanthjælpsmodtagere og borgere i ressourceforløb.

Dine arbejdsopgaver bliver blandt andet:

 • opsøgende og serviceorienteret virksomhedskontakt
 • afklarende virksomhedsrettede samtaler med borgerne
 • matche borgernes kompetencer til virksomhederne
Unique Human CapitalSeniorkonsulent

Unique Human Capital, København, Aarhus eller Aalborg

Kan du levere den afgørende forskel i spændingsfeltet mellem kunde og kandidat?

Så er du måske vores nye kollega hos Unique Human Capital i København, Aarhus eller Aalborg, hvor vi samlet er 28 medarbejdere, der årligt leverer mere end 220 opgaver i kompromisløs kvalitet!

Unique Human Capital er et respekteret konsulenthus – hvor vi hver dag gør vores bedste for at yde kompetent rådgivning inden for menneskelig kapital. Med forretningsforståelse og præcision arbejder vi med, og leverer, rådgivning og ydelser inden for:

Board Services, Executive Search, Search & Selection, Outplacement og Management Performance.

Indrykket: 
Københavns PolitiSkarp og detaljeorienteret medarbejder til bemandingsplanlægning

Københavns Politi

Er du serviceminded og kan du bevare overblikket? Har du flair for planlægning og kan du samarbejde i et travlt og dynamisk miljø? Så er her en stilling i Københavns Politi, hvor du skal være med til at sikre en god og ressourcebevidst bemandingsplanlægning.

Som medarbejder i Tjenestetidssektionen får du en travl og udfordrende arbejdsdag, hvor du sammen med dine over 25 kollegaer skal sikre god og professionel understøttelse af bemandingsplanlægningen på tværs af politikredsen.

Dine primære opgaver er:

 • Daglig bemandingsplanlægning i politiets eget udviklede bemandingsplanlægningssystem (POLVAGT) i kombination med en standardiseret benyttelse af SAP/shift planning.
 • Vejlede og samarbejde med medarbejdere og ledere i relation til spørgsmål om bemandingsplanlægningen, systemteknik og anvendelsen af arbejdstidsregler for de forskellige medarbejdergrupper.
Indrykket: 
IT Relation A/S
HR Business Partner

IT Relation A/S

Som HR Business Partner vil du sammen med ledelsen i Operation være ansvarlig for at drive og understøtte IT Relations målsætning om det stærkeste ”employer-brand” i den danske IT-branche med direkte reference til den COO-ansvarlige.

Du bliver ansvarlig for at drive, udvikle og kommunikere de medarbejderprogrammer, som skal være understøttende hertil. Det vil sket i tæt samarbejde med den ansvarlige for Learning & Development.

Derudover bliver det også din fornemmeste opgaver at sikre høj kvalitet og struktur over rekrutteringsprocessen - du vil være deltagende i hele processen. Dette vil ske i samarbejde med forretningens HR-assistent.

IT Relation A/S