7 jobannoncer matcher din søgning 7 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
LIVSVÆRK

Forstander til Døgncentret

Aarhus N

Landsforeningen LIVSVÆRK søger en passioneret og visionær forstander til vores unikke institution Døgncentret.

Døgncentret består af institutionerne Chr. IX’s Børnehjem og Familieinstitutionen Bethesda, som varetager hhv. døgnanbringelser af børn/unge og døgnophold for familier med spæd- og småbørn.

Du skal være klar til at tage ansvar for institutionens ledelse og fortsætte vores arbejde med at gøre en reel forskel i livet for de børn, unge og familier, vi hjælper.

SOSU Østjylland

Vil du være med til at uddanne fremtidens dygtige pædagogiske assistenter?

Aarhus N

På grund af øget aktivitet søger vi en dygtig og engageret underviser med pædagogisk baggrund til hovedforløbet på pædagogisk assistentuddannelsen i Aarhusafdelingen på SOSU Østjylland.

Du vil sammen med dine kollegaer tilrettelægge og gennemføre undervisning på pædagogisk assistentuddannelsen. Du vil indgå i pædagogiske læringsfællesskaber, hvor der arbejdes med forskellige tematikker såsom klasserumsledelse, funktionen som holdansvarlig og undervisningsdifferentiering.

SOSU Østjylland

En engageret pædagogisk uddannet med stort kendskab til autisme søges til bostedet, Fonden Værket og med lyst til pædagogisk ...

Aarhus N

Brænder du for at gøre en forskel for mennesker med forskellige udviklingsforstyrrelser, og støtte dem i at få en meningsfuld hverdag?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Pædagog til Børnehuset Trolle, Trøjborg

Aarhus N

Børnehuset Herluf Trolles Gade 23, 8200 Aarhus N., tlf. 20316397 søger hurtigst muligt en 30 timers pædagog med mulighed for fuldtid på sigt.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV