LIVSVÆRK
Aarhus N

Forstander til Døgncentret

Landsforeningen LIVSVÆRK søger en passioneret og visionær forstander til vores unikke institution Døgncentret.

Døgncentret består af institutionerne Chr. IX’s Børnehjem og Familieinstitutionen Bethesda, som varetager hhv. døgnanbringelser af børn/unge og døgnophold for familier med spæd- og småbørn. Derudover har Døgncentret en undersøgelsesafdeling, som varetager forældrekompetenceundersøgelser, psykologiske undersøgelser mv., ”Satellitten”, som er støttet ophold til børn og unge (aflastning). Døgncentret er en selvejende institution under Landsforeningen LIVSVÆRK.

Vi leder efter en dedikeret forstander, som er klar til at tage ansvar for institutionens ledelse og fortsætte vores arbejde med at gøre en reel forskel i livet for de børn, unge og familier vi hjælper.

Din rolle

Som forstander vil du være ansvarlig for at lede og udvikle Døgncentrets vision, strategi og værdier. Du vil være garant for den høje faglighed og det stærke fællesskab, som er hjørnestenene i vores arbejde.

Vi søger en forstander, der vægter åben kommunikation og inddragelse af medarbejdere højt, og som forstår vigtigheden af at skabe et arbejdsmiljø, hvor alle føler sig hørt og værdsat. Du vil spille en central rolle i at opretholde og styrke samarbejdet med kommuner.

Som leder er du samarbejdsorienteret og samtidig handlekraftig. Du er teamplayer og er optaget af, at vi i fællesskab skaber virksomme indsatser.

Du vil arbejde tæt sammen med hovedorganisationen LIVSVÆRK for at sikre sammenhæng mellem Døgncentrets værdier og mål og LIVSVÆRKs overordnede organisatoriske vision og strategi.

Som forstander vil du være ansvarlig for institutionens økonomi og ressourceallokering, og det forventes, at du har erfaring med at arbejde inden for fastsatte økonomiske rammer.

Dine kvalifikationer

  • Relevant uddannelsesbaggrund inden for socialpædagogik eller ledelse
  • Forståelse for samarbejde med en selvejende institutionsbestyrelse ift. strategi, økonomiske investeringer og udvikling
  • Solid erfaring som leder – gerne fra forskellige lederroller og med ledelse af ledere
  • Erfaring med ledelse i en socialpædagogisk kontekst og gerne specifik erfaring med Døgncentrets målgrupper
  • Stærk økonomisk forståelse og erfaring med budgetstyring
  • Evne til at skabe gode relationer og samarbejde med kommuner, beboere og deres pårørende

Vi tilbyder

Et meningsfuldt og udfordrende job i en unik institution og en mulighed for at gøre en reel forskel i livet for udsatte børn, unge og familier.

Om Døgncentret

  • En veldrevet organisation med kompetent og erfarent personale og et stærkt ledelsesteam
  • Gode samarbejdsrelationer internt og eksternt
  • Et stærkt fokus på ledelses- og kompetenceudvikling
  • Et internt samarbejde præget af respekt, anerkendelse og humor
  • Et fællesskab og samarbejde med Landsforeningen LIVSVÆRK, en organisation med mere end 125 års erfaring på området

Døgncentret har driftsoverenskomst med Aarhus Kommune for en del af pladserne. Personalet på Døgncentret er tværfagligt sammensat og består af pædagoger, socialrådgivere, psykologer, administrativt og praktisk personale samt ledelse.

Døgncentret er fordelt på to matrikler tæt på hinanden i Aarhus nord. Din arbejdsplads bliver både Reykjaviksgade og Bethesdavej med henblik på at have en synlig forstander på tværs af organisationen. Læs mere om Døgncentret her.

Nysgerrig på jobbet?

Hvis du vil vide mere om stillingen, ønsker aftale om besøg, eller hvis du har nogen spørgsmål, kan du kontakte bestyrelsesformand René Skau Bjørnsson på +45 4090 8099 eller generalsekretær Ebbe Wendt Lorenzen i LIVSVÆRK på +45 2464 0568.

Løn og ansættelsesvilkår

Aflønning finder sted i henhold til KL´s overenskomst. Lønniveauet er løntrin 45 med tillæg alt efter funktioner, erfaringer og kvalifikationer, samt pension.

Stillingen er på 37 timer ugentligt uden højeste tjenestetid. Ansøgningsfrist: d. 21. maj 2024 kl. 23.59.

Første ansættelsessamtale afholdes den 28. maj 2024 og anden samtale den 30. maj 2024. Der vil evt. være test og tilbagemelding mellem 1. og 2. samtale. Samtalerne afholdes på Bethesda på Bethesdavej.

Send din ansøgning allerede i dag via knappen ”Ansøg”.

Når du sender din ansøgning via Jobindex, giver du samtidig samtykke til, at den videresendes til ansættelsesudvalgets medlemmer, som er forpligtet til at behandle den fortroligt. Du giver desuden samtykke til, at vi registrerer de personlige oplysninger, du har anført inkl. eventuelt billede. Der indhentes børne- og straffeattest, og ansættelse sker med forbehold for oplysningerne heri.


Om LIVSVÆRK

Landsforeningen LIVSVÆRK driver dag- og døgninstitutioner med et socialpædagogisk sigte. Hovedbestyrelsen og ledelsen i LIVSVÆRK har de senere år fastlagt en omfattende udviklingsplan for hele foreningen med henblik på at tilpasse sig de overordnede samfundsmæssige og politiske vilkår. LIVSVÆRK blev stiftet i 1898 på et bredt folkekirkeligt grundlag, som stadig afspejles i foreningens menneskesyn, hvor vi sætter mennesket først og ser mulighederne i det enkelte menneske.

Du kan læse mere om LIVSVÆRK på www.livsvaerk.org

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.