32 jobannoncer matcher din søgning 32 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Skattestyrelsen

Studentermedhjælper til bekæmpelse af skatteøkonomisk kriminalitet

Taastrup

Vil du kickstarte din karriere ved at stifte bekendtskab med bekæmpelse af skatteøkonomisk kriminalitet, og vil du bruge din viden fra studiet omkring regnskab, moms og skatter eller jura til at bidrage til opgaveløsningen i et projekt, der har til opgave at understøtte politiets indsats i bekæmpelsen af økonomisk kriminalitet i rocker- og bandemiljøet? Så er du måske den studentermedhjælper, vi søger!

Vi har flere studentermedhjælpere i Særlig Kontrol, hvor der vil være mulighed for sparring og et godt socialt miljø.

Skattestyrelsen
Coop Trading

Student Assistant for our Quality team

Taastrup

In our Quality team, we are currently looking for a Student Assistant to help us with product control projects and various other tasks. We are a team consisting of five Control Specialists within our 'Quality & Responsibility team' of nine employees dedicated to supplier and product compliance.

Our QC team carries out product risk assessments regarding safety and fraud, conducts supplier audits and product control projects, handles complaints about product defects, and more.

Coop Trading

Student Assistant for our ESG team

Taastrup

In our ESG team, we are currently looking for a student assistant to help us with supplier evaluation and various other tasks. We are a small team consisting of two ESG/CSR specialists within our 'Quality & Responsibility team' of nine employees dedicated to supplier and product compliance.

Our responsibilities include evaluating suppliers, reporting their compliance with our Code of Conduct and other requirements, and following up on non-compliance. We also assist our buyers regarding social responsibility and other sustainability matters.

Servicehundeforeningen

Hundetræner

Hjemmearbejdsplads

Servicehundeforeningen arbejder dagligt for at uddanne og udplacere psykiatriske servicehunde til folk med psykiske udfordringer. Servicehundeforeningen er en stor landsdækkende forening, som samarbejder med kommuner over hele landet.

Vi søger en eller flere nye kollegaer, som er klar til at træne hunde til at hjælpe mennesker, der er udfordret i hverdagen. Hvis du vil være med til at skabe forandringer for et psykisk sårbart menneske og være med til at uddanne servicehunde af høj kvalitet – kunne jobbet være noget for dig.

Terminalen A/S

Weekendhjælper til Salgsafdeling

Taastrup

Har du interesse for biler, og kunne du tænke dig at stifte nærmere bekendtskab med bilbranchen? Brænder du for den gode kundeoplevelse og vil du udvikle dig i et dynamisk bilhus?

Din primære arbejdsopgave vil bestå af at varetage kundemodtagelse og herigennem sikre, at vores kunder får en imødekommende velkomst i forretningen. Dertil vil du blive ansvarlig for at klargøre biler til prøvekørsel samt hjælpe kunden både før, under og efter selve prøvekørslen.

DSB
Gem
DSB

Salgsassistent til Høje Taastrup Station DSB 7-Eleven (18,5 timer om ugen)

Taastrup

Er det vigtigt for dig at have gode kollegaer, som du kan have det sjovt med, imens du arbejder? Og kan du lide at sælge og yde god kundeservice? Så har vi det helt ideelle job til dig!

Vi tilbyder dig gode ansættelsesvilkår, og løn efter gældende overenskomst. Du får gode personalerabatter på udvalgte produkter, attraktivt medlemskab af PureGym, sundhedsforsikring og mulighed for gratis togkort.

DSB
Skattestyrelsen

Start din karriere som kontorelev i Skattestyrelsen i Taastrup

Taastrup

Drømmer du om en spændende, udviklende og afvekslende hverdag med mulighed for ansvar og indflydelse samt en fleksibel arbejdsplads, der tager hensyn til balancen mellem privat- og arbejdsliv?

Du skal i løbet af din kontoruddannelse igennem nogle specifikke fagområder såsom sagsbehandling, administration, økonomi og kommunikation.

Jeg føler mig altid set og hørt, og jeg er ikke 'bare' en elev. Jeg faldt hurtigt på plads i min enhed, og jeg føler, at jeg har arbejdet der i flere år (på den gode måde). Dette sker, fordi jeg er omgivet af gode kollegaer, har en god leder og at der generelt er et godt arbejdsmiljø og socialt miljø i skatteministeriet.

Laura Kjeldsen, kontorelev
Skattestyrelsen
Lokaltog A/S

Kontorelev med speciale i administration, Høje Tåstrup

Se video om Lokaltog A/S som arbejdspladsLokaltog tilbyder en spændende, lærerig og bred 2-årig elevuddannelse.

Som kontorelev vil du igennem dit uddannelsesforløb være tilknyttet Lokaltogs HR afdeling. Afdelingen beskæftiger sig med alle HR-relaterede opgaver, lige fra rekruttering, udvikling, personaleadministration og løn, men der vil også være mulighed for at blive tilknyttet flere af vores andre afdelinger, alt efter din interesse.

Du vil selv have gode muligheder for at præge din elevtid og med din interesse og dit engagement, kan du få indflydelse på, hvor dit uddannelsesfokus er.

Lokaltog A/S
Gem
Rituals

Butikssælger (sommerhjælp)

Du spiller en vigtig rolle i at sikre, at vores kunder har en behagelig og afslappende tid hos os. Ved at tilbyde te, besvare spørgsmål om vores produkter og introducere dem for vores produkter ved vandøjet, giver du dem en meningsfuld oplevelse med et personligt præg.

Du informerer vores kunder om produkterne og Rituals filosofi. Dine opgaver består i altid at bidrage til salg og sikre, at butikken er ren, ryddelig og altid genopfyldes. Du rapporterer til butikschefen, som er din mentor, og som hjælper dig med din udvikling.

Rituals
Gem
Plantorama

Ungarbejder til servicelinjen

Høje Taastrup

Er du en ørn til kundeservice?

Et besøg i Plantorama er ikke kun en indkøbstur - det er en oplevelse. En oplevelse, der skabes af vores fantastiske teams ude i centrene. Dine primære arbejdsopgaver bliver bl.a. kassebetjening, holde kasseområdet pænt og rent samt udpakning af varer.

Du skal være under 18 år og have afsluttet 9. klasse.

Høje-Taastrup Kommune

Er du glad for frisk luft og højt til loftet?

Taastrup

Høje-Taastrup Kommunes Driftsby søger ny anlægsgartnerlærling (plejeteknik).

Du får hos os, mulighed for at være med til at udvikle vores områder og driften, i en bæredygtig retning, hvor natur og biodiversitet prioriteres.

Vi arbejder i delvist selvstyrende sjak, som hjælper hinanden. Her vil du blive tilknyttet de forskellige sjak for at komme rundt og lære de forskellige faglige ting.

Dit daglige arbejde kan bestå af:

  • Vedligeholdelse af grønne områder.
  • Mindre renoveringsopgaver og omlægning af vores anlæg.
  • Vedligeholdelse af naturområder.
Pilgrim A/S

Vi søger en deltidsansat i City2

Taastrup

Vi søger en fleksibel, serviceminded og ansvarlig deltidsansat med udvidet ansvar, til en 10-20 timers stilling. Der kan være ekstra timer ved højtider, ferier og sygdom.

Primære opgaver:

  • Salg og kundeservice
  • Skyde huller i ørerne
  • Sørge for at butikken fremstår flot og imødekommende.
Pilgrim A/S
Gem
Plantorama

Ungarbejder til Restorama & Espresso House, Plantorama Taastrup

Vil du være med til at skabe en oplevelse udover det sædvanlige for vores gæster? Har du let til smil, er klar på at tage opvasken og er du glad for at arbejde i et ungdommeligt team?

Som ungarbejder hos os er du med til at gøre en forskel for vores gæster. Vi går efter at give vores gæster en unik oplevelse fyldt med gode indtryk hver gang. Som ungarbejder i Plantorama Taastrup, kan du være med til netop dét sammen med dit team. Din primære opgaver er opvask og du vil være nogle typiske arbejdsopgaver, som disse:

  • Holde café og restaurant ren og indbydende
  • Vaske op
  • Hjælpe til i køkkenet
Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

  • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
  • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
  • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
Coop Trading

At Coop Trading, we are looking for interns (students) for our procurement teams

Taastrup

Are you aiming to have an internship in a globally operating procurement organization and studying International Trade and Marketing or Logistics Management? Read on!

As an intern, you will be part of one of our three sourcing teams and will be assigned to a buyer (International Trade and Marketing student) or a Group Assistant (Logistics Management student), who will serve as your internship mentor.

Servicemedarbejder (deltid) - Taastrup

Taastrup

Har du lyst til at være en del af et af Danmarks fedeste teams?

Indrykket:

Servicemedarbejder under 18 år - Taastrup

Taastrup

Vil du være med på et stærkt team, der hver eneste dag giver gode oplevelser og god vejledning?

Indrykket:
Gem

Kundeservicemedarbejder til Kasselinjen, 8-15 timer pr. uge, Taastrup

Taastrup

Vi leder efter dig, som vil bidrage til at give vores kunder en positiv afslutning på deres besøg hos os og møde dem på en naturlig, ærlig og direkte måde.

Indrykket:
Gem

Servicemedarbejder under 18 år til Nonfood - Tåstrup

Taastrup

Vil du være en del af et team af sjove og dygtige kolleger, og vil du have et studiejob, hvor du kan tjene lidt ekstra og samtidig lære om detailbranchen?

Indrykket:
Gem

Medarbejder under 18 år til delikatessen - Tåstrup

Taastrup

Vil du være en del af et team af sjove og dygtige kolleger, og vil du have et studiejob, hvor du kan tjene lidt ekstra og samtidig lære om detailbranchen?

Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV