252 job matcher din søgning 252 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Brdr. Kjær ApS Import & Export Lagermedarbejder

Brdr. Kjær ApS Import & Export, Taastrup

Brdr. Kjær søger en rutineret, pålidelig og serviceminded lagermedarbejder til nathold.

Som person er du struktureret og forstår at arbejde inden for klare deadlines. Du trives med faste rutineprægede opgaver og håndterer en positiv dialog. Du er serviceminded af natur og har lyst til at udvikle dig i et mindre team af engagerede og erfarne kollegaer.

Du kan lide fysisk arbejde og går altid engageret til dine arbejdsopgaver. Du er god til at bevare overblikket og er vant til at arbejde effektivt efter procedurer. Det er altafgørende, at du er en stabil og pligtopfyldende medarbejder, der sætter en ære i at møde til tiden og at være en god kollega.

Volvo Danmark A/S
Parts Support Manager

Volvo Danmark A/S, Taastrup

Som Parts Support Manager får du til ansvar at sikre, at reservedelsaktiviteterne i Volvo Danmarks forhandlernetværk drives optimalt. Forhandlernetværket består af 21 lokationer på landsplan, hvorfra der sælges Volvo og Renault reservedele.

Du vil i rollen få ledelsesansvar for Volvo Danmarks reservedelsteam bestående af tre medarbejdere, der arbejder BackOffice, samt syv reservedelsteamledere, der har det lokale ansvar for reservedelsområdet i Volvo Truck Centers syv lokationer fordelt i Midt- og Nordjylland samt på Sjælland.

Se video om Volvo Danmark A/S som arbejdsplads

Arbejdsopgaver og ansvarsområder:

 • Ansvarlig for indfrielse af Volvo Danmarks, samt Volvo Truck Centers økonomiske målsætninger
 • Ansvarlig for at sikre rentabiliteten på lagrene i Volvo Truck Center i henhold til Volvos policy
 • Ansvarlig for at produktrådet bidrager aktivt med kampagner og aktiviteter og imødeser kundens ønsker og behov
Volvo Danmark A/S
Høje-Taastrup Kommune Lønkonsulent til lønteamet

Høje-Taastrup Kommune

Vil du have et spændende job med afvekslende opgaver og daglig kontakt med organisationens ledere og medarbejdere, som du vejleder indenfor løn- og ansættelsesforhold?

Som en del af kommunens lønteam, er du med til at sikre korrekt løn til tiden i en moderne organisation, hvor lønopgaven spænder vidt, da vi både har centraliserede og decentraliserede lønopgaver.

Dine opgaver omfatter bl.a.:

 • Opstart af ansættelser, lønindberetninger m.v.
 • Kontrol af decentrale lønindberetninger
 • Vejledning til ledere og administrative medarbejdere i løn- og lettere overenskomstspørgsmål
Lev Allround controller

Lev, Høje Taastrup

Får du energi af at arbejde med og for andre mennesker, og har du lyst til at være med til at gøre en forskel for mennesker med udviklingshandicap? Er du skarp på controlling og rapportering, og har du styr på din værktøjskasse? Kan du favne over en bred opgaveportefølje og ser du muligheder for udvikling?

Så kan du være den rette til at indgå i vores økonomi- og ejendomsteam, hvor vi har en ledig stilling som controller.

Som controller vil du få ansvar for en bred vifte af opgaver, som du vil skulle løse i tæt samarbejde med dine fem kollegaer i teamet samt økonomi- og administrationschefen.

DSB
User Experience Designer

DSB, Taastrup

Er du den, der tænker holistisk og gerne vil undersøge brugerens pain points på hele brugerrejsen? Tror du på, at brugervenlige, teknisk pålidelige og økonomisk bæredygtige designløsninger kræver inddragelse af udviklingsteam, forretning og andre parter? Kan du lide at designe gennemtænkte koncepter og brugervenlige løsninger i Figma? Så kunne du være vores nye kollega.

Vi leder efter en User Experience Designer, som involverer brugere og interessenter, og som arbejder både på koncepter og mere færdige designløsninger. Du kommer til at facilitere workshops som fx design sprints i et agilt setup – vi arbejder med SAFe@.

Du kommer primært til at arbejde med salgssystemer. Det vil blandt andet være produkter og services på DSB app, dsb.dk og automaterne på stationerne.

DSB
DSB
Erfaren Digital Designer

DSB, Taastrup

Kan du ikke lade være med at nørde med UI-elementer, så de står helt skarpt inden udvikling? Bliver du motiveret af at samarbejde med frontendudvikleren om at få brugergrænsefladen til at spille? Har du metodeforståelse for user experience design og kender til at arbejde i iterative processer? Så kunne du være vores nye kollega.

Vi leder efter en Digital Designer, der vil med på rejsen mod mere brugervenlige services og produkter både for vores kunder og kolleger i DSB.

Du kommer primært til at arbejde med togsystemer. Udover at bidrage til de agile udviklingsteams, som kontinuerligt udvikler på fx s-togsskærmene på perronerne og infoskærme på stationerne, vil du indgå i programmet Fremtidens S-bane, hvor du er med til at sætte krav og designe fremtidens brugeroplevelse både i de kommende førerløse s-tog og på stationerne.

DSB
DSB
.NET-udvikler til DSB's webshop

DSB, Taastrup

Vil du være en del af et team af dygtige og engagerede webshopudviklere, der udvikler og vedligeholder DSB’s webshop? Så er denne stilling måske noget for dig!

I DSB arbejder vi på at optimere den gode kundeoplevelse både før, under og efter rejsen, og her spiller IT en vigtig rolle for, at vi lykkes.

Du bliver en del af en IT-organisation med godt 360 kolleger, og du vil blive tilknyttet GepARTen, som er vores agile samarbejde mellem salgsorganisation og IT. Her arbejder vi med DSB’s salgsløsninger, som for eksempel DSB app, webshoppen, dsb.dk og vores billetautomater på stationerne. Vi har også ansvaret for de backendsystemer, som understøtter vores salgsapplikationer.

DSB
DSB
.NET-udviklere til fremtidens tog

DSB, Taastrup

Drømmer du om et job, hvor du dagligt kan bruge din faglighed i et professionelt miljø med plads til at have det sjovt? Vi søger udviklere, der er med på beatet, stortrives med at vidensdele, og som vil udvikle bæredygtige IT-løsninger til fremtidens tog.

Vi udvikler og vedligeholder planlægningssystemer for personale og materiel samt mobile løsninger til knap 4.000 kørende medarbejdere. Og vi møder hele tiden komplekse problemstillinger vedrørende materiel, personale og kunder.

Du kommer helt konkret til at bidrage med at få implementeret microservicearkitekturen i DSB.

Kodereviews er en integreret del af dit og teamets arbejde. Opgaverne er mange og forskelligartede, og prioriteter kan ændre sig med kort varsel.

DSB
DSB
Erfaren frontend-udvikler

DSB, Taastrup

Vil du være en del af et team af dygtige og engagerede webshopudviklere, der udvikler og vedligeholder DSB’s webshop? Så er denne stilling måske noget for dig!

I DSB arbejder vi på at optimere den gode kundeoplevelse både før, under og efter rejsen, og her spiller IT en vigtig rolle for, at vi lykkes.

Du bliver en del af en IT-organisation med godt 360 kolleger, og du vil blive tilknyttet GepARTen, som er vores agile samarbejde mellem salgsorganisation og IT. Her arbejder vi med DSB’s salgsløsninger, som for eksempel DSB app, webshoppen, dsb.dk og vores billetautomater på stationerne. Vi har også ansvaret for de backendsystemer, som understøtter vores salgsapplikationer.

DSB
DSB Planner

DSB, Taastrup

Vil du være med til at sikre, at vi når i mål med vores massive investeringer i Fremtidens S-bane? Vil du bidrage til at vi når vores strategiske mål om en bæredygtig drift til gavn for både kunder og klima? Er du gennem din store erfaring inden for projekt- og programplanlægning i stand til at bidrage vores projekter med at blive endnu bedre til at planlægge?

Som programplanlægger på Fremtidens S-bane får du ansvaret for at etablere og vedligeholde program-tidsplanen med tilhørende governance processer. Det er en forudsætning at programplanerne er overskuelige, realistiske, sammenhængsskabende og kommunikerbare.

Med afsæt i det eksisterende arbejde omkring sammenhæng mellem program- og projektplaner, vil du være med til at vedligeholde og optimere både planen og processerne omkring, så den giver programledelsen og de enkelte projekter, det bedst mulige udgangspunkt for følge op på og tage beslutninger om programmet og dets fremdrift.

DSB
Danske Bank Senior Compliance Officer, Financial Crime Compliance Special Focus Areas

Danske Bank, Høje Taastrup

Do you have a keen interest working with local and international financial crime regulations? Would you like to join us on a journey working in a growing area with a lot of potential and, where no two days are the same? This is an opportunity to be working closely with many experts, stakeholders and growing your career in a global financial institution.

As Senior Compliance Officer, you will take part in Identification and uplift of processes and oversight and remediation of these for Special Focus Areas. Additionally, you will take part in the Design of Compliance Requirements for Restricted Customer and Product type

Boschung Scandinavia A/S
Dygtig mekaniker/smed søges

Boschung Scandinavia A/S, Taastrup

En af vores meget erfarne mekanikere ønsker at gå på pension inden for nær fremtid, hvorfor vi ønsker at finde hans afløser. Du skal ønske at blive oplært af ham til bl.a. at overtage hans stilling.

Arbejdet foregår på vort værksted i Taastrup, og du vil indgå i vores dygtige mandskab af mekanikere og montører.

Boschung Scandinavia A/S importerer, sælger og reparerer materiel til vej, park, og have. Vore kunder er kommunerne, boligselskaber samt entreprenører.

Boschung Scandinavia A/S
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
DS Smith Packaging Denmark A/S
Er du DS Smiths nye National Sales Manager?

DS Smith Packaging Denmark A/S

Ved hver dag at producere og levere bæredygtige emballage- og displays i bølgepap er vi en aktiv spiller i overgangen til en mere bærdygtig og cirkulær økonomi.

Som National Sales Manager bliver du, sammen med dit team af 10 Account Managers, en vigtig drivkraft til, at vi sammen indfrier løfter i DS Smiths bæredygtighedsstrategi, ”For Now. And Next”, hvor vi blandt andet er forpligtet til at levere cirkulære display- og emballageløsninger til vores kunder og det bredere samfund.

Se video om DS Smith Packaging Denmark A/S som arbejdsplads

Du vil få success i rollen, hvis…

 • Du kan sikre at dit team, bestående af 10 kompetente Account Managers, i Danmark performer i forhold til vores definerede mål og salgsstrategi med et stort samlet budget, samt evner at drive og skabe strategiske markedsfordele for DS Smith.
DS Smith Packaging Denmark A/S
DSB
Underdirektør for planlægning af driften i DSB

DSB, Taastrup

Er forandringsledelse, people management og ledelse af en driftsorganisation nogle af dine spidskompetencer? – Så er det dig vi leder efter!

Som vores nye underdirektør med ansvar for planlægning af driften i DSB, får du ansvaret for at sikre en effektiv planlægning på tværs af planlægningsfunktionerne for fjern- og regional tog og S-tog.

Vi tilbyder et spændende og interessant job, hvor din vigtigste opgave bliver at understøtte og udvikle et forretningsorienteret og ressourcebevidst DSB gennem forandringsledelse, people- og stakeholder-management samt proces- og systemunderstøttelse af driftsplanlægningen.

DSB
DSB
Lønspecialist med IT-flair

DSB, Taastrup

Vil du være en del af et team, der sikrer korrekt løn til DSB’s 6.500 medarbejdere? Og kunne du tænke dig en hverdag i et administrativt krydsfelt mellem HR lønafvikling og SAP HR? Har du samtidig et godt øje for system- og procesudvikling, så er det dig vi leder efter!

Du vil få et spændende, udviklende og givende job med masser af interessante opgaver som løses sammen med kolleger fra eget team, andre afdelinger i HR og IT, samt nøglepersoner i DSB.

Sammen med teamet, er dine opgaver bl.a.:

 • Afvikling af lønkørslen og heraf foretage kontroller og ledelsesrapportering
 • Lønafstemme og bogføre
 • Kravspecifikation og test vedrørende implementering af systemændringer, nye overenskomster, aftalefornyelser m.v.
DSB
Q8 Danmark A/S Salgsassistent til Q8 Tåstrup

Q8 Danmark A/S

Vil du skabe en livlig butik med glade kunder, som får et godt stop her hos os, inden de skal videre på farten? Vil du have verdens bedste kolleger og være en del af Q8-familien? Og er du en serviceorienteret holdspiller? Så kan vi tilbyde dig et sjovt job hos Q8 – her bliver du en del af et spændende miljø, hvor ingen dage er ens.

Som salgsassistent får du en arbejdsdag med mange forskellige opgaver. Det ene sekund hjælper du ude på forpladsen, og det næste er du i gang med tilberedning og servering af mad. På vores stationer er der ofte et højt tempo, hvor du og dine kolleger tager sig af vores kunder og deres ønsker.

Denne stilling er en timelønnet ansættelse på ca. 12 timer pr. uge. Du vil primært arbejde i weekenden og dine vagter vil oftest ligge i både dag- og aftentimerne.

Gem
StudentConsulting Danmark ApS Lagermedarbejdere

StudentConsulting Danmark ApS søger for kunde i Taastrup

Vi søger på vegne af vores kunde lige nu erfarne lagermedarbejdere, som har lyst til at arbejde på et meget teknisk og topmoderne lager i Taastrup.

Arbejdet vil være i en logistikvirksomhed, der dagligt plukker, pakker og leverer varer til sygehuse og apoteker. Omhyggelighed, effektivitet og stabilitet er nøgleord hos deres gode medarbejdere, og vi søger nu en ny kollega til at indgå i deres team.

Virksomheden tilbyder:

 • Et selvstændigt og udfordrende job
 • En logistikorganisation, der har fokus på teknologi og moderne logistiske løsninger
 • Erfaring med at arbejde på et medicinal lager
Indrykket:
Hjemmearbejdsplads
Gem
Dentsply Sirona A/S Produktspesialist Digital Clinic

Dentsply Sirona A/S, Oslo

Er du interessert i mulighetene ved digital tannpleie, og ønsker du en jobb hvor du kan hjelpe tannhelseteamet å gi pasientene smilet tilbake?

Vi søker en produktspesialist til vårt Digital Clinic team. I rollen som Produktspesialist, Digital Clinic i vårt nordiske team, vil du få regionalt salgsansvar for vår digitale portefølje til tannklinikker. Produktene består av markedsledende merkevarer som CEREC, Primescan, Primemill og SureSmile. Du blir en del av tannlegens digitale reise fra A-Å, og vi forventer at du kan sette deg inn i kundens situasjon, behov og visjon for klinikken på en slik måte at din innsikt i våre løsninger sikrer at kunden får den løsningen som tilsvarer kundens visjon om en digital klinikk.

Stillingen tar utgangspunkt i hjemmekontor, og du må forvente en reiseaktivitet på opp til 40 overnattinger pr. år. Primært i Norge, men også reiser til de øvrige nordiske landene og Tyskland.