174 jobannoncer matcher din søgning 174 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

DSB
Gem
DSB

Souschef til DSB 7-Eleven Høje Taastrup Station

Taastrup

Har du lederpotentiale? Og kunne du tænke dig at blive en del af en virksomhed, hvor der er fokus på at skabe engagement hos medarbejderne, salg og gode kundeoplevelser?

Vi tilbyder attraktive ansættelsesvilkår, en løn, der afspejler dine kvalifikationer og en bonusordning forankret i butikkens resultater. Du har gode muligheder for at deltage i lederudviklingsaktiviteter.

DSB
Teknologisk Institut

Konsulent til geometrisk måleteknik og kalibrering

Taastrup

Se video om Teknologisk Institut som arbejdspladsTeknologisk Institut søger dig, der vil med på den digitale rejse inden for måleteknik og geometriske målinger, hvor du vil få en blandet arbejdsdag med laboratoriearbejde, undervisning og kundekontakt i Danmarks førende center inden for geometrisk opmåling.

Du vil få en spændende og afvekslende hverdag med laboratoriearbejde, undervisning, kundekontakt og formidling. Centeret står midt i en digital rejse med fokus på digitalisering og automatisering fra forskning og udvikling til produktion.

Teknologisk Institut
Loomis Danmark

Head of Risk & Security

Taastrup

Se video om Loomis Danmark som arbejdsplads

Vi søger nu en lederprofil, hvis hovedansvar er at beskytte virksomhedens aktiver mod både interne og eksterne trusler.

Ansvarsområder:

  • Strategisk ansvar for Loomis Danmark A/S’ risiko- og sikkerhedsarbejde, herunder beskyttelse af virksomhedens ejendom og personale
  • Budget, forecasting og omkostningsopfølgning for funktionen

Vi har et godt uformelt arbejdsmiljø med god energi og gode kollegaer og stærkt fællesskab på tværs af afdelingerne.

Loomis Danmark
Gem
Akeab

Vandmester – Danmark

Taastrup

Se video om Akeab, Filial af Anläggning & Kabel Entreprenad I Malmö Ab, Sverige som arbejdspladsVi søger dig, der er autoriseret vandmester. Vil du arbejde med os i vores danske filial?

Anlæg er et af vores forretningsområder hos akeab, som fokuserer på infrastrukturprojekter og traditionelle anlægsprojekter. Vores vision i akeab er at være en af de ledende aktører på det nordiske marked.

Hos akeab værdsætter vi entreprenørskab, beslutsomhed og mod til at træffe beslutninger. At være pålidelig, ansvarlig og en problemløser med logisk tænkning er kvaliteter, vi værdsætter.

Du vil have base i Taastrup, men arbejde på hele Sjælland.

Akeab
Spangsberg Chokolade A/S

Spangsberg & Nørregade søger kreativ SoMe koordinator og grafiker

Taastrup

Er du en kreativ koordinator og grafiker med et øje for både content planning og creation samt en teknisk ekspertise inden for webstyring og e-mail marketing? Så læs endelig videre!

Vi er en dynamisk og dedikeret virksomhed med en flad struktur og et uformelt arbejdsmiljø. Du vil blive en del af et lille team på 3 og en virksomhed med 16 ansatte på vores hovedkontor i Taastrup, som ligeledes vil blive din base.

Ejendomsfonden Grennessminde i Taastrup

Direktør til Grennessminde

Taastrup

Er du en passioneret og visionær leder med et hjerte for unge med særlige behov?

Bo- og opholdsstedet på Grennessminde er designet til at tilbyde et trygt og støttende miljø for unge og voksne med særlige behov. Målet er at fremme selvstændighed og personlig udvikling gennem en struktureret dagligdag, professionel støtte og tilpassede aktiviteter.

Du vil lede et team af dedikerede fagpersoner og have det overordnede ansvar for drift, strategisk udvikling og økonomisk stabilitet.

Gem
Frie

Jurist, eller juridisk konsulent, søges til barselsvikariat

Taastrup

En stor del af dine opgaver vil være at yde rådgivning inden for personalejura, fra ansættelse og afskedigelse til håndtering af situationer som sygdom, ferie og barsel – alt det, der følger med rollen som arbejdsgiver.

Vi tilbyder

  • Et 12 måneders vikariat
  • Et spændende og afvekslende job med dygtige og kompetente kollegaer.
  • Høj fleksibilitet og brede rammer. Med afsæt i tillid og ansvarlighed arbejder vi efter princippet "Frie af tid og sted".
Revisor1 ApS

Sælger for vores bogføringsydelse – du kan arbejde fra udlandet eller hjemmefra på deltid eller fuldtid

Hjemmearbejdsplads

Vi søger lige nu flere sælgere til at være del af vores team for at håndtere de mange henvendelser vi får fra potentielle nye kunder. Der er intet cold-sale involveret, potentielle nye kunder henvender sig til os gennem vores hjemmeside, Facebook eller lignende.

Revisor1 er profitabel og 100% ejet af ejerlederen. Medarbejderne trives, og du slipper for corporate bullshit, endeløse møder og et giftigt arbejdsmiljø.

Teknologisk Institut

Brænder du for at undersøge og begrænse skader i byggeriet?

Taastrup

Se video om Teknologisk Institut som arbejdsplads

Teknologisk Institut søger dig, der er passioneret omkring byggeteknik og skader i byggeriet, og er optaget af de klimamæssige udfordringer, byggesektoren står over overfor. Hos os får du en arbejdsplads med stort fokus på kvalitet, samarbejde og en afvekslende hverdag.

Teknologisk Institut
Automize A/S

Automize søger en visionær Cloud and Infrastructure Architect

Kolding, Taastrup eller Aarhus

Er du en fremadskuende Cloud Architect med dybdegående kendskab til både Azure IaaS og PaaS samt en stærk forståelse for moderne cloud-strategier? Har du erfaring med Entra ID og et solidt fundament inden for Microsoft-infrastruktur?

I tæt samarbejde med resten af Azure-teamet vil din dag være præget af at designe og udvikle robuste cloud-løsninger. Du vil have muligheden for at påvirke vigtige beslutninger og strategier, mens du supporterer vores kunders rejse fra IaaS til PaaS.

Automize A/S
Automize A/S

Automize søger en erfaren M365 arkitekt i rollen som Technical Lead

Kolding, Taastrup eller Aarhus

Er du passioneret omkring Modern Work, M365 og sikkerhed? Så er denne stilling som M365 technical lead det perfekte næste skridt i din karriere.

Vi oplever en kontinuerlig vækst og søger en arkitekt, der kan sætte retning for vores M365 team og skabe gode løsninger til vores kunder gennem tæt dialog.

Vi er en virksomhed, der lægger vægt på teamwork, kvalitet og professionalisme, samtidig med at vi har det sjovt undervejs.

Automize A/S
Høje-Taastrup Kommune

DET UDKØRENDE TEAM søger socialfaglig vejleder

Taastrup

Vil du være med til fortsat at udvikle en recovery-orienteret rehabiliteringsindsats indenfor socialpsykiatrien?

Dine arbejdsopgaver vil omhandle §85 ydelser, hvor der vil være faglige udfordringer. Der arbejdes efter indsatsmål udarbejdet efter den nationale voksen-udredningsmetode (VUM). Vores målgruppe er mennesker, der er udfordret indenfor et bredt spektrum af psykiske vanskeligheder, misbrug og hjemløshed.

Vi tilbyder et trygt arbejdsmiljø, gode kollegaer, tillidsbaseret ledelse, og desuden indeholder vi en del humor.

JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Gem
Halton A/S

Servicetekniker til Foodservicebranchen i Københavnsområdet

Taastrup

Har du hænderne skruet rigtigt på, og brænder du for faglige udfordringer i et job, hvor der er stort fokus på udvikling, godt sammenhold samt en sund arbejdskultur?

Vi søger en dygtig tekniker, der med et højt drive og den helt rigtige indstilling kan være med til at sætte præg på vores fortsatte udvikling og vækst.

Dine typiske arbejdsopgaver:

  • Planlægge og udføre service på emhætter m.m.
  • Planlægge og udføre nye installationer
  • Commissioning af nye installationer
Gem
Plantorama

Ungarbejder til servicelinjen

Høje Taastrup

Er du en ørn til kundeservice?

Et besøg i Plantorama er ikke kun en indkøbstur - det er en oplevelse. En oplevelse, der skabes af vores fantastiske teams ude i centrene. Dine primære arbejdsopgaver bliver bl.a. kassebetjening, holde kasseområdet pænt og rent samt udpakning af varer.

Du skal være under 18 år og have afsluttet 9. klasse.

Tjellesen Max Jenne A/S

Lagerassistent til Returafdeling

Taastrup

Vil du gøre en forskel i en dynamisk og spændende virksomhed i medicinalindustrien?

Du bliver en del af vores daghold og dit arbejdsområde vil hovedsageligt være håndtering af returvarer, samt tilbagekaldelser.

Herudover skal du assistere ved modtagelse af varer, påpladslægning af varer samt pluk og pak af varer.

Vil du have udfordrende og varierende arbejdsopgaver, og trives du i en virksomhed i forandring? Så har vi et spændende job til dig!

Tjellesen Max Jenne A/S
WICOTEC KIRKEBJERG

EL-muffemontør

I Wicotec Kirkebjerg A/S er vi i en positiv vækst på opgaver inden for elforsyningsmarkedet, og vi er derfor i fuld gang med at udvide i antallet af kollegaer, der skal være med på den rejse.

Vi oplever en stigende efterspørgsel på EL-muffemontører ifm. kabelfejl og etablering af ny kabel infrastruktur, og vi søger derfor efter flere dygtige EL-muffemontører, der kan bidrage til løse vigtige opgaver i det Danske el-net.

WICOTEC KIRKEBJERG
WICOTEC KIRKEBJERG

Forsyningsmontør – vil du være med på den grønne bølge?

I Wicotec Kirkebjerg A/S er vi i en positiv vækst på opgaver inden for elforsyningsmarkedet, og vi er derfor i fuld gang med at sætte teamet, der skal være med på denne opgave.

Vi leder derfor efter flere dygtige kolleger til at komme med på rejsen – og som kan bidrage til videreudviklingen af et forretningsområde, som er et af de mest værdiskabende markeder i den danske tekniksektor.

Vi mener, at det skal være sjovt og udfordrende at gå på arbejde, og søger dig, som har samme opfattelse.

WICOTEC KIRKEBJERG
DSB
Gem
DSB

Response Team Analyst: Elevate Our Infrastructure Capabilities!

Taastrup

How would you like to

  • work with infrastructure and cloud that directly impact train operations?
  • observe and monitor DSB’s software reliability?
  • contribute to root cause analysis to permanently fix problems?

We are looking for a software engineer who is interested in working with 3rd-level IT support across our entire IT landscape with a focus on cloud solutions

You have the option to work remotely for up to two days and during on-call outside of office hours.

DSB
DSB
Gem
DSB

Management Consultant til formidling af IT-strategi

Taastrup

Forestil dig, at du kan være med til at udvikle IT-strategien i DSB og gøre det lettere at være kunde og enklere at være medarbejder i en virksomhed, der arbejder for et sammenhængende og grønnere Danmark.

Du kommer kort fortalt til at arbejde med storylines, standarder, governance, processer, præsentationer, pitches og ledelsesrådgivning.

Vi tilbyder bl.a. fleksible arbejdstider og mulighed for hjemmearbejde et par dage om ugen.

DSB

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV