246 job matcher din søgning 246 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Volvo Danmark A/S
Logistikkoordinator

Volvo Danmark A/S, Taastrup

Brænder du for at få tingene til at ske i den korrekte rækkefølge, så de rigtige lastbiler bliver leveret på rette sted til rette tid? Og er du glad for tværfagligt samarbejde og netværk med både fabrikker og forhandlere? Så er stillingen som logistikkoordinator hos Volvo Danmark måske det rette job for dig.

Som logistikkoordinator vil du få en afgørende rolle i forhold til den logistiske proces fra ordre til levering af lastbiler. Stillingen er en nøglefunktion i vores organisation, hvor det bliver din opgave at supportere salgsprocessen i vores netværk, så vi får solgt flest mulige lastbiler.

Din arbejdsdag vil foregå fra kontoret i Taastrup og vil indeholde opgaver, der sikrer problemfri køretøjslogistik og fakturering. Der vil være fokus på en grundig oplæring og stillingen giver mulighed for udvikling af opgaver og ansvarsområder.

Volvo Danmark A/S
Lavinde Copenhagen ApS
VI SØGER DELTIDSMEDARBEJDER TIL VORES LAGER

Lavinde Copenhagen ApS, Taastrup

Med opstart hurtigst muligt søger vi hos Lavinde Copenhagen en deltidsmedarbejder, som ønsker at være en del af teamet på vores lager. Vi er i stor vækst, og derfor har vi brug for flere hænder på vores lager i Taastrup.

Vores team er lille og vores arbejdsmoral er høj, hvilket humøret også er. Den flade struktur gør, at alle bidrager, hvor det er nødvendigt, og alle bliver hørt, hvilket gør det nemt for en god idé, at gå fra idé til handling.

OM JOBBET

 • Du vil skulle pakke produkter klar til pluklageret
 • Du vil skulle pakke webshopordre
 • Du vil skulle pakke ordre til vores forhandlere
Lavinde Copenhagen ApS
Danske BankKommunikationsrådgiver

Danske Bank, Høje Taastrup

Værdsætter du at spille andre gode, og er du entusiastisk omkring at inspirere andre til at skabe et bedre arbejdsliv? Så er du måske vores nye kommunikationsrådgiver, der vil fremme og udvikle vores kommunikation til medlemmer og potentielle medlemmer i Danske Bank og rådgive vores tillidsvalgte til at blive dygtigere kommunikatører.

Om jobbet:

 • Udvikle indhold (artikler, video mv.) til vores kanaler, herunder nyhedsbrev, intranet, hjemmeside og medlemsmagasin
 • Yde kommunikationsfaglig sparring og rådgivning til bestyrelsen og tillidsrepræsentanterne
 • Synliggøre Finansforbundet i Danske Banks politiske arbejde, herunder bl.a. overenskomsten og lokale indsatser for at forbedre medlemmernes arbejdsvilkår
Best TransportLagermedarbejder

Best Transport, Taastrup

Vi søger nogle friske og stabile medarbejdere til diverse lageropgaver på vores aftenhold fra 15.30 til 23.00, til blandt andet registrering af ind- og udgående varer, pluk og pakning, statusoptælling, samt andre lageropgaver.

Du vil naturligvis blive sat ind i opgaverne af dine kollegaer.

Vi tilbyder dig:

 • Attraktiv løn, efter kvalifikationer
 • Pensionsordning
 • Arbejdstøj, sikkerhedssko og alt andet nødvendigt sikkerhedsudstyr
 • Frokostordning (valgfrit)
 • Gode kollegaer, som alle hjælper hinanden
 • Frihed under ansvar

Vi har et godt samarbejde og en god kommunikation mellem kontor, chauffører, lager og kunder, som er nogle af de ting der gør, at vores dage fungerer rigtig godt.

DSBGIS-medarbejder til barselsvikariat i DSB

DSB, Taastrup

Vil du være med til at sikre drift og videreudvikling af DSB Ejendommes GIS- og ejendomsdata?

Da vores kollega går på barsel, søger vi nu en GIS-medarbejder, der brænder for at vedligeholde og udvikle GIS-data. Vi forventer, at barselsvikariatet vil starte i midten af august og vare frem til udgangen af juli 2022.

I stillingen har du særligt fokus på vedligehold og videreudvikling af nedenstående dataområder:

 • Ejendomsdata for bygninger og arealer (SAP RE/QGIS)
 • Arealvedligehold, vintertjeneste og renhold i (QGIS/DSB MobilGIS)
 • Tekniske anlæg og stationsteknik (DSB MobilGIS)
DSB
DSBMedarbejdere til Undervejsrengøringen DSB, Høje Taastrup

DSB

Kan du se dig selv som servicemedarbejder i Stationsservice, der udfører undervejsrengøring i toget? Og vil du være med til at give kunderne de bedste oplevelser i vores tog? Hos os vil du sammen med dine nærmeste kollegaer være medansvarlig for den samlede produktion. Lyder det spændende – så er det måske dig, vi leder efter!

Som servicemedarbejder i undervejsrengøringen er nogle af dine primære opgaver i toget fjernelse af affald og rengøring af toiletterne, samt soignering af borde og døre. Aftørring af overflader er en højt prioriteret opgave.

Desuden skal du servicere og hjælpe vores kunder med oplysninger om togtider og sporbenyttelse, samt assistere ved handicaprejsende m.m.

DSB
Danske BankContinuous Improvement Lead for DK, KYC Natural Persons

Danske Bank, Høje Taastrup, Aalborg, Vejle or Aarhus

Do you want to play a critical role in Financial Crime Prevention, KYC Natural Persons in Danske Bank? Are you motivated by problem-solving, root cause analysis, continuous improvements, management sparring, speaking up and working with lean in an ever changing environment?

Your responsibility will be ranging widely

 • Sparring partner to and supporting the Head of Area (HoA) in Denmark on the continuous improvement journey for the market area
 • Driving centralised continuous improvements and projects along with SMEs from the production and team members
 • Being the lead of the continuous improvement group consisting of five CI-, System- and Data- leads. This includes internal sparring and coaching
Patent- og Varemærkestyrelsen
Leadudvikler til Patent- og Varemærkestyrelsen

Patent- og Varemærkestyrelsen, Taastrup

Brænder du for at gøre en forskel, og vil du gerne bidrage til Patent- og Varemærkestyrelsens digitale transformation, så har du mulighed for at blive vores nye leadudvikler.

Din stilling er placeret i vores udviklings- og arkitektursektion, hvor du sammen med vores udviklere og vores forretning skal bidrage til den digitale transformation. Vi står over for en spændende rejse og en ambitiøs opgave, hvor vi nytænker den måde, vi udvikler, videreudvikler og vedligeholder vores løsninger på, samtidig med at vi er i gang med en transformation fra eget datacenter over i cloud.

Som leadudvikler får du ansvaret for løsningsdesign og den tekniske realisering af Patent- og Varemærkestyrelsens egne applikationer, og derudover:

 • Er du faglig ansvarlig for et af vores udviklingsteams
 • Løser du udviklingsopgaver sammen med de andre udviklere i dit team
Danske BankIFRS specialist

Danske Bank, Copenhagen or Høje Taastrup

Are you an IFRS Specialist looking for a position where you can influence the future financial reporting and challenge your skills set by joining a leading Nordic bank on an exciting journey?

In this role, you will closely follow IFRS developments and determine the impact for Danske Bank, propel improvements by participation on various projects and get to be involved in complex internal and external transactions.

Key responsibilities:

 • Prepare template for quarterly and annual reports for Danske Bank
 • Review quarterly and annual reports for Danske Bank
 • Review new products for any accounting issues
DSB
IT Manager

DSB, Taastrup

Brænder du for transformation? Og vil du være med til at sætte en ny retning for IT Infrastructure Services?

DSB er som flere andre store danske virksomheder i rivende udvikling på IT-området. DSB IT skal i de kommende år skabe store fornyelser på IT-området grundet milliardstore investeringer i nye tog og den stigende satsning på kollektiv trafik i Danmark. Udviklingen på IT-sikkerhedsområdet stiller også nye krav til området.

I denne lederstilling får du mulighed for at sætte et betydeligt aftryk på driften af DSB’s IT-infrastruktur. Du får en central rolle i en forandringsproces, da du kommer til at gennemføre en transformation af afdelingen i form af redefinerede roller og ansvar.

DSB
DSBProceskonsulenter med erfaring fra økonomiprocesser

DSB, Taastrup

Brænder du for at arbejde med procesoptimering samt sikre forankring i forretningen, og vil du bidrage til et sammenhængende og grønnere Danmark? Så er du måske vores nye kollega…

Du bliver en del af Lean-teamet, som er ansvarlig for at understøtte DSB’s ambition om konstant at gøre ting mere effektivt med det formål at indfri vores overordnede strategi om et mere markedsorienteret DSB.

Ligesom resten af teamet kender du værdien af en grundig analyse af processer og værdikæder, som en basal nødvendighed, og du er helt med på, at det først og fremmest handler om at identificere de problemområder og processer, det giver værdi at optimere. Sammen med os indtager du derfor en central rolle, når det drejer sig om at hjælpe forretningen med at identificere en række helt håndgribelige, forretningsmæssige optimeringsmuligheder.

DSB
Helukabel Danmark ApSEkstern teknisk salgskonsulent til Nord og Sønderjylland samt København

Helukabel Danmark ApS, Taastrup

Har du el-teknisk flair og er Expert i kabler? Og vil du hjælpe os med at sætte strøm til vores kunders forretning?

Bliv en del af HELUKABEL, en af verdens førende producenter og leverandører af kabler. Vi har allerede 52 kontorer i 32 lande og udvider i Danmark.

Derfor mangler vi nu en Ekstern teknisk salgskonsulent til Danmark, som vil være med på vores vækstrejse og sætte sit præg på vores fremtid. Er det dig?

Som vores nye Eksterne tekniske salgskonsulent i Danmark er din primære rolle at supportere og rådgive vores kunder teknisk, samt varetage salget i bl.a. kabler og tilbehør. Du vil være i løbende i kontakt med vores hovedkontor i København samt vores globale afdelinger, hvor der er masser af hjælp at hente – især på hovedkontoret i Tyskland, men vi er også jævnligt i kontakt med vores kolleger i hele verden.

Privat Psykiatrisk Center ApS
Speciallæge i psykiatri - Vil du være en del af en faglig og fælles succes?

Privat Psykiatrisk Center ApS, Taastrup, Kgs. Lyngby, Vejby, Ringsted, Odense, Aalborg, Aarhus og Silkeborg

Har du lyst til at indgå i et tæt team af dygtige psykiatere, og drømmer du om at udføre dit virke som læge og psykiater under forhold, hvor rammerne og fagligheden hænger sammen, så vi kan levere en topkvalitet?

Du er uddannet speciallæge i psykiatri og har en klinisk alsidighed fra enten hospitals- eller praksissektoren, der gør dig velbevandret i ICD-10, men du er stadig drevet af en lyst til at dygtiggøre dig og skabe varige resultater for en stadigt større patientgruppe. Du har været vant til at tage ansvar og været selvkørende, fx som afdelings/overlæge eller haft egen praksis, men du savner måske at være en del af et større fagligt og kollegialt fællesskab.

Privat Psykiatrisk Center ApS
Teknologisk Institut
Digital konsulent til Teknologisk Instituts kursusforretning

Teknologisk Institut, Taastrup

Teknologisk Institut i Taastrup søger en digital konsulent til kursusforretningen. I en nyoprettet stilling vil du være med til at drive og udvikle vores digitale kursusportefølje – herunder udvikle nye digitale produkter såsom online kurser og e-learning.

Teknologisk Institut

Vi er på en spændende digital rejse, hvor vi har fokus på at optimere og udvikle vores digitale kursusportefølje – herunder online kurser, virtuelle kurser, e-learning, blended learning, hybrid-learning etc.

Det særlige ved netop din stilling er det digitale fokus, hvor du bliver ansvarlig for at udvikle og drive vores digitale produkter, så de matcher markedsbehovet. På den måde kommer du i høj grad til at præge udviklingen.

Teknologisk Institut
Hjemmearbejdsplads
Sport Import GmbHSALES SPECIALIST (M/F/D) FOR DENMARK (B2B) SALES REPRESENTATIVE

Sport Import GmbH

Sport Import GmbH – THE distribution company for MTB, Road, Triathlon and BMX. Bikes have been our passion since 1982 and we share this passion with more than 3500 bike dealers across Europe, our customers. After focusing on Germany, Luxemburg and Austria, Sport Import is now expanding into new markets like Belgium, the Netherlands, Croatia, Slovenia, Poland and Denmark.

At the earliest date possible we are looking for a Sales Specialist (m/f/d) for Denmark (B2B) Sales Representative

Our Offer:

 • A versatile job in the B2B bike business
 • Co-worker training on the job
 • Working in a company that´s industry-leading when it comes to digital transformation

Your Responsibilities:

 • Drive sales with existing customers
 • Acquisitions of new customers and establishing a trusted relationship
 • Develop brand awareness on shop floors
Danske BankSenior Data Engineer for AML Review Tribe

Danske Bank, Høje Taastrup

Do you want to help protect our customers, the society and the bank from Financial Crime by developing best-in-class Anti-Money Laundering (AML) solutions? Then have a look at this job because it might be just the right one for you!

We protect our customers, the society and the bank from Financial Crime by developing best-in-class Anti-Money Laundering (AML) solutions to ensure regulatory compliance in Danske Bank.

As a Data Engineer, you will be joining one of the high-impact squads within the AML Review Tribe and utilizing your technical skills to design and build data solutions. While working on innovative solutions to business problems you will also have an opportunity to gain a deep understanding of Danske Bank’s business model.

NordeaService- og rådgivningsagent til Nordea 24/7

Nordea, Høje Taastrup

Har du et højt ambitionsniveau, er du energisk, og brænder du for at skabe de bedste kundeoplevelser i selskab med fantastiske kollegaer?

Som ansat i Nordea 24/7, er du en del af en sjov og tempofyldt hverdag. Du har stor passion for at rådgive, servicere og skabe ekstraordinære kundeoplevelser, i hver eneste telefonsamtale. Du trives med at kommunikere mundtligt med alle typer mennesker, og forstår at sætte dig i kundens sted, uanset hvilken opgave de skal have løst.

Vores kultur er præget af feedback, træning og lysten til hele tiden at blive bedre. Du motiveres af at tage ansvar, både for den gode kundeoplevelse, samt din egen udvikling. Du får en masse energiske kolleger, som hver dag møder ind med samme mål: at give vores kunder verdensklasse kundeoplevelser.

Danske BankPhysical Security Specialist

Danske Bank, Høje Taastrup

Are you eager to support business in becoming more resilient to different disruptions? Does your heart beat for protecting others? Would you like to build and maintain a safe and secure work environment? The look no further, but come join our Physical Security team in Danske Bank.

As our new Senior Physical Security Specialist you will play a key role in implementing physical security requirements, instructions and processes in Danske Bank Group including subsidiaries all over the world. You will also engage in other activities aimed at building the organization’s Operational Resilience.

Danske BankTeam Lead - Customer Reporting DK

Danske Bank, Høje Taastrup

As our new Team Lead, your role will be to lead staff and ensure our day-to-day deliveries. You will work within a high-risk area that requires you to have knowledge of all related processes and areas of the business, and you will collaborate with and support a variety of stakeholders both within and outside the organization.

Your main responsibilities include (but are not limited to):

 • Drive lean culture: Proactive participation in continuous improvement activities by challenging processes, suggesting optimisation-ideas and involving actively in development
 • Proactive escalation and registration of risk events and participation in risk mitigation actions
 • As a part of the Management Team, ensure that the group strategy and work principles are anchored in the way we work and carried out in our projects
ExperisReady to Kickstart your career as a Full Stack Java or .NET Developer?

Experis, Høje Taastrup

Experis Academy is a unique opportunity for those pursuing a career in IT. We offer various programs that combine tailor-made studies with a position at one of Denmark’s leading companies. The Graduate Program provides you with skills that are sought after in the industry and will kickstart your IT career.

Experis Academy's Full Stack Developer graduate programs will start in August and combine 3 months of accelerated learning with a 12-months specialization period with some of Denmark's most exciting IT development environments. After the specialization period, you will be able to get a permanent job with one of our customers or continue as a consultant for Experis Academy.