16 jobannoncer matcher din søgning 16 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Audio Group Denmark

Business Controller

Aalborg

Du kan se frem til en spændende stilling i en af verdens førende producenter af high end hifi-produkter, som er på en spændende vækstrejse.

Dine kommende arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

  • Agere primære sparringspartner for CSO/CMO mht. salgsopfølgning
  • Ugentlige salgsopfølgning i sammenarbejde med CSO/CMO

Du får faglige og personlige udviklingsmuligheder i et spændende, udviklingsorienteret og internationalt arbejdsmiljø.

BDO
Gem
BDO

Skarp i Revision og Regnskab? Vi har din næste udfordring!

Aalborg

Vi er et hold af erfarne revisorer, der værdsætter samarbejde og fejrer succes sammen. Udover arbejde prioriterer vi trivsel og arrangerer sociale aktiviteter.

Som en del af det store BDO-netværk får du adgang til ressourcer og muligheder, mens vores lokale tilstedeværelse sikrer stærke relationer med både kunder og kolleger.

Hvis du leder efter mere end blot et job og ønsker at være en del af et fællesskab, hvor du kan udvikle dig fagligt og personligt, så er BDO Aalborg stedet for dig.

BDO
Vurderingsstyrelsen

Kvalitetsbevidste sagsbehandlere med lyst til værdiansættelse af ejendomme

Aalborg

Kunne du tænke dig at styrke din faglighed indenfor værdiansættelse af ejendomme og være med til at sikre et stærkt fagligt fundament for de nye ejendomsvurderinger?

Kerneopgaven er ejendomsvurdering i alle dens facetter og du vil sammen med teamet være med til at sikre en ensartet juridisk og vurderingsfaglig opgavevaretagelse.

Vi investerer tid i din udvikling og har stor fokus på trivsel og derfor ønsker vi at sætte rammerne for et godt arbejdsliv, hvor der er god balance mellem arbejde og fritid.

Vurderingsstyrelsen
Escot Fast Ejendom

Ejendomsadministrator til Escot Fast Ejendom/BOXIT

Aalborg

I økonomiafdelingen hos Escot Fast Ejendom/BOXIT er vi et team bestående af dedikerede medarbejdere, der i fælles flok løfter alle de opgaver af økonomisk karakter, som vores spændende forretningsområder fører med sig. Som ejendomsadministrator kommer du til at indgå i dette fællesskab med forskelligartede opgaver i afdelingen.

Selve jobbet består af de gængse administrationsopgaver såsom at være den primære kontaktperson, når det gælder juridiske og økonomiske spørgsmål vedrørende ejendommene. Samtidig har vi behov for en kollega, som er klar til at blive en del af denne omstillingsproces med implementering af nye digitale systemer.

Escot Fast Ejendom
Trafikstyrelsen

Sagsbehandlere der brænder for forvaltningsret, søges til minksekretariatet

København, Viborg, Vejle eller Aalborg

Du får en unik mulighed for at blive en del af et ambitiøst tværfagligt team med en stor pionerånd. Fagligt får du mulighed for at være med til at løse en vigtig og højprofileret opgave med at fastlægge praksis på et nyt og komplekst retsområde.

Du vil som sagsbehandler bl.a. skulle beskæftige dig med følgende:

  • Udarbejde forligsforslag og endelige afgørelser på baggrund af omfattende og komplekst materiale
  • Deltage på besigtigelsesforretninger
  • Indgå i et tæt samarbejde med formand og kommisionsmedlemmer
Trafikstyrelsen
Gem
Redmark

Erfaren medarbejder til Business Service

Aalborg

Har du øje for detaljen og stor interesse for tal og systemer? Brænder du samtidig for at yde en mærkbar forskel – og har du lyst til at arbejde med de nyeste digitale værktøjer?

Dine opgaver omfatter blandt andet:

  • Finansbogholderi
  • Debitor- og kreditorbogholderi, herunder betalinger, fakturering og afstemning
  • Periodebalancer, herunder udarbejdelse af materiale til revisor

Du bliver en del af et team med 18 dygtige kollegaer samt et miljø, hvor humor og en uformel omgangstone bidrager til et inspirerende arbejdsmiljø.

Redmark
EY
Gem
EY

Skattekonsulent (Aalborg) | August 2024

Aalborg

Har du en særlig interesse for skatteretlig rådgivning, og kunne du tænke dig at kickstarte din karriere som rådgiver i et af verdens førende konsulenthuse?

Som konsulent i Tax får du mulighed for at opbygge enestående erfaringer og komme på en faglig og personlig rejse, da vi lige nu søger en nyuddannet konsulent til en spændende stilling med opstart til august 2024.

EY
Gem
Telenor

Senior Settlement Specialist (barselsvikariat)

Aalborg

Er du fascineret af datadrevet økonomi, og er du interesseret i at udfordre status quo? Ønsker du at skabe smartere, hurtigere og måske endda revolutionerende løsninger gennem et innovativt mindset?

Dette er en spændende rolle, der forener teknologi og økonomi på tværs af fagområder. Som en del af vores team vil du være ansvarlig for at optimere og automatisere både eksisterende og nye finansielle afregningsprocesser, samtidig med at du bidrager til deres fortsatte udvikling.

- Christian Buch, Head of Settlements
BDO
Gem
BDO

Socialfaglig revisor til BDO’s Offentlige Sektor. Vi har kunderne og de faglige kompetencer, men mangler flere kyndige hænder

Aalborg

Inden for offentlig revision i BDO er opgaverne mange, varierede og spændende.

Din dagligdag vil blive blandet med revisionsopgaver inden for sagsrevision på det sociale- og beskæftigelsesrettede område samt erklæringsopgaver m.fl.

Hos BDO bliver du en del af en organisation, hvor medarbejdertrivsel har høj prioritet. Samarbejdsformen er uformel, og du får stor indflydelse på og ansvar for egne opgaver, hvor du løbende har mulighed for at sparre med kompetente kolleger omkring løsningen.

BDO
Trackunit ApS

Payroll Specialist

Aalborg

We will make sure that you’ll get daily professional challenges in an international context and support you the best way possible in these challenges.

We take your personal and professional development goals seriously and we support them through training, coaching and mindfulness as well as with an outspoken feedback culture to help you identify your strengths and opportunities.

We do this by touching upon your impact on our triple focus: impacting yourself, impacting teams/relations and impacting the organisation/strategy.

Trackunit ApS
Spar Nord Bank A/S

Spar Nord søger Graduate

Aalborg

Nærmer du dig afslutningen på din kandidatuddannelse og drømmer du om at komme ud i erhvervslivet og afprøve dig selv?

Hvis ja, så har vi en unik karrieremulighed til dig. Som Graduate i Spar Nord, får du et professionelt og velstruktureret karriereprogram samt et stærkt socialt fællesskab i ryggen.

Spar Nord Bank A/S
ERHR Rekruttering ApS søger for Global Car Leasing A/S
Gem
ERHR Rekruttering ApS

Erfaren debitorbogholder med fokus på inkasso til leasingselskab

Aalborg

Er du imødekommende, og har du pondus til at håndtere udfordrende kunder på en løsningsorienteret måde?

Med reference til direktøren og i samarbejde med det øvrige økonomiteam får du ansvaret for at varetage alle områder i virksomhedens debitor- og inkassofunktion.

Kort fortalt får du medindflydelse på teamets udvikling, samt stort ansvar og gode faglige udfordringer inden for inkassoområdet, bl.a. samarbejde omkring optimering af processerne.

Guldbrandsen & Lythje ApS søger for CBRE Teknisk Servicepartner
Gem
Guldbrandsen & Lythje ApS

Regnskabschef

Aalborg

Vil du arbejde i en dynamisk og værdibaseret servicevirksomhed i stor vækst? Er du kyndig inden for regnskab især moms og SKAT?

I et job hos os får du en spændende alsidig hverdag med muligheder for at gøre en stor forretningsmæssig forskel. Du får stor indflydelse på dit eget job, ligesom vi understøtter din udvikling både personligt og fagligt, da vi generelt har fokus på at udvikle vores medarbejdere.

Du får engagerede kollegaer med en uhøjtidelig omgangstone, med en handlingsparat indstilling. Du kan forvente en grundig og planlagt introduktion til jobbet og forretningen, så du kommer godt fra land i din nye rolle hos os.

Skattestyrelsen

Sagsbehandler til skattefri virksomhedsomdannelse

Aalborg

Interesserer du dig for den skattemæssige behandling af virksomhedsomdannelser og hovedaktionærforhold? Trives du bedst med et job med store kontaktflader, et godt arbejdsmiljø og gode kolleger med høj faglighed og høj omgængelighed?

Dine primære arbejdsopgaver:

  • Vurdering af om betingelserne for en skattefri virksomhedsomdannelse er opfyldte.
  • Behandling af indkomne anmodninger om genoptagelse/ændring af aktiernes/anparternes anskaffelsessum efter en skattefri virksomhedsomdannelse.

Du kommer ind i et stærkt fagligt miljø med ansvar og udviklingsmuligheder. Vi har fokus på nærværende ledelse og gode kolleger, og en god balance mellem arbejde og fritid.

Skattestyrelsen
Kompetent Search A/S søger for Geia Food A/S
Gem
Kompetent Search A/S

Senior Financial Controller

Aalborg

Geia Food er på en spændende udviklingsrejse, hvor man ser ind i en ambitiøs vækst i løbet af de kommende år, baseret på både organisk vækst og opkøb.

Som Senior Financial Controller har du ansvar for regnskab og rapportering, du får indflydelse på beslutninger samt faglig sparring på højt niveau med dygtige kolleger.

Geia Food tilbyder en stilling, hvor du får frihed til selvstændigt at løse dine arbejdsopgaver i en virksomhed med en klar og velformuleret vækststrategi.

Kompetent Search A/S

Synes du også, at løn og overenskomster er spændende arbejde?

Aalborg

Vil du være en del af en ambitiøs arbejdsplads, hvor vi hver dag løser vigtige opgaver for regionens hospitaler og patienter, så har vi lige nu et job ledigt i Administrationen.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV