5 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

5 jobannoncer

Gem
Tårnby Kommune

Økonomimedarbejder til Center for Social Indsats og Udvikling

Kastrup

I vores Center for Social Indsats og Udvikling (SIU) savner vi en ny og dygtig økonomimedarbejder, der skal sikre god økonomistyring og binde økonomi og aktivitet tæt sammen.

Du vil få berøringsflade med en lang række opgaver, og der vil være god mulighed for at påvirke opgaveudførslen og bidrage til en løbende udvikling af driften.

Du vil blandt andet arbejde med følgende:

  • Vedligeholdelse af disponeringsark og kobling til bevillinger/afgørelser
  • Beslutningsoplæg til centrets ledelse samt politiske indstillinger
Gem
Cellpoint Digital ApS

Administrative Assistant

Kastrup

This role will primarily focus on:

  • providing administrative support in bookkeeping
  • HR administration
  • payroll functions

Our team thrives on challenges, pushing boundaries, and achieving remarkable results. We embrace a spirit of resilience and adaptability, navigating the ever-changing global landscape. As one team we get the job done, and we recognize, celebrate, and reward commitment to the mission.

Cellpoint Digital ApS
Gem
Ferring Pharmaceuticals A/S

Senior Manager FP&A Intercontinental

Kastrup

You will work across markets & functions and closely with the Leadership Team to highlight opportunities to increase the region’s efficiency and profitability.

Se video om Ferring Pharmaceuticals A/S som arbejdsplads

Your day at Ferring

  • Support strategic and operational decision making with timely and proactive analyses, assessments of variances to the plans, financial impacts and risks.
  • Develop scenarios and stress test options taking into consideration the risk / reward profile
Ferring Pharmaceuticals A/S
Gem
Københavns Lufthavne A/S

Senior Financial Controller

Kastrup

Som vores nye ejer af financial closing-processen går du i spidsen for vores månedsluk og sørger for, at vi lukker tallene rettidigt og compliant. Du er ansvarlig for optimering af lukkeprocessen, både i eget team, men også på tværs af værdikæden i Finance.

Vi tilbyder frihed til planlægning af dine opgaver – det betyder for eksempel, at du har mulighed for at arbejde hjemmefra efter aftale med din leder.

Gem
Naviair

Lønmedarbejder til økonomiafdeling indenfor luftfart

Kastrup

Er du vild med at arbejde med løn, og vil du gerne være en del af et økonomiteam, hvor der er højt til loftet, og hvor god service og professionalitet er lige så vigtigt som at have det sjovt på jobbet?

Vi ved, at vi er afhængige af hinanden. Det gør vores sammenhold godt og skaber en kultur, hvor vi passer godt på hinanden. Derudover har vi gode muligheder for at arbejde hjemme og fleksibilitet i arbejdsplanlægningen.

Naviair

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV