174 job matcher din søgning 174 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Ferring Pharmaceuticals A/S Senior Compliance and Process Specialist

Ferring Pharmaceuticals A/S, Copenhagen

Experience with clinical trial management and an interest in GCP?

You will:

  • Monitor changes in the regulatory requirements with impact on Clinical Trials
  • Assess implications of changes to our existing SOPs
  • Listen to business operational needs while at the same time ensuring a strong compliance focus in our SOPs
Ferring Pharmaceuticals A/S
Gem
Resources Consulting ApS
Payroll consultant til hurtigt voksende medicinalvirksomhed

Resources Consulting ApS søger for kunde i København

Er du en stærk teamplayer, som er proaktiv og ønsker at tage del i at optimere de nuværende processer og sætte dit eget præg på din arbejdsdag?

De primære arbejdsopgaver er, at være ansvarlig for udbetaling af korrekt løn i henhold til overenskomster, lokalaftaler, lovgivning m.m. samt sikre indberetning til offentlige myndigheder.

Resources Consulting ApS
Indrykket:
Tårnby Kommune Plejehjemmet Irlandsvej søger en fagligt engageret social- og sundhedsassistent til Afdeling S i dagvagt

Tårnby Kommune

Plejehjemmet er beliggende i Tårnby Kommune og rummer 3 beboerafdelinger med i alt 82 beboere. Huset fremstår lyst og venligt med hjælpemidler på alle boliger. Derudover har vi en stor fysio- og ergoterapienhed samt aktivitetsenhed.

Vi er en gruppe social- og sundhedshjælpere samt social- og sundhedsassistenter, der dagligt brænder for at gøre en forskel og give vores beboere en betydningsfuld hverdag. Vi har alle forskellige kompetencer, er gode til at sparre med hinanden og vi hjælper på tværs af afdelingerne.

Vi vægter respekt for mennesker, omsorg og kærlighed til faget højt, ligesom vi arbejder ud fra en anerkendende tilgang til både beboere, pårørende og hinanden.

Satair A/S SAP Authorisation Specialist

Satair A/S, Kastrup

Do you enjoy stakeholder management and working with governance in a global environment? Then this is the job for you!

As an Authorisation Specialist you can change things for the better. We make a difference every day ensuring that the rest of the business can do their job while adhering to defined processes and procedures.

We support the business by enabling access and authorisations in the SAP environment while ensuring the correct access on all organisational levels in line with Legal, Compliance and Governance regulations.

Ferring Pharmaceuticals A/S Senior Compliance and Process Specialist

Ferring Pharmaceuticals A/S, Copenhagen

Do you have significant knowledge in clinical trials and GCP area, and are you looking for a job where you can utilize everything you know as well as build new skills, this job is the job you want!

You will be responsible for the execution and oversight of our Serious Breach process in accordance with EU Clinical Trial Regulation and b Ferring’s primary Subject Matter Expert within the Serious Breach Process and provider of expert compliance advice.

Ferring Pharmaceuticals A/S
Amager Byg ApS Byggeleder til Københavnsområdet

Amager Byg ApS, Kastrup

Du vil indgå i et dynamisk team af dedikerede byggeledere, håndværkere og bygningskonstruktører og få ansvaret for ledelse af flere af vores byggepladser i hovedstadsområdet.

Du vil skulle planlægge, tilrettelægge og organisere byggeriets gang. Du vil derved skulle bære projektet i mål fra start til slut. Dette i samarbejde med underentreprenører og bygherre/kunden.

Menzies Aviation (Denmark) A/S
Rampeagent

Menzies Aviation (Denmark) A/S, Kastrup

Der vil være tale om en minimum 112 TIMERS TIDSBEGRÆNSET deltidsstilling til og med DEN 31 OKTOBER 2023, med mulighed for fastansættelse. Jobbet er med skiftende arbejdstider over døgnets 24 timer med fri hver tredje weekend. Ved fastansættelse vil man have fri hver anden weekend.

Se video om Menzies Aviation (Denmark) A/S som arbejdsplads

Det er medarbejderne i rampeafdelingen, der varetager den fysiske håndtering af opgaven ved flyankomster og afgange. Dette inkluderer håndtering af bagage, cargo og selve flyet, og er ofte forbundet med korte deadlines. Vores kunder stiller store krav til ”on time performance”, hvilket stiller store krav til vores medarbejdere om at udføre opgaverne med stor fokus på sikkerhed, præcision og effektivitet.

Menzies Aviation (Denmark) A/S
Kasse- og kioskassistent til MENY Ugandavej, Kastrup

Meny

Vil du med på et af detailbranchens absolutte 1. hold? Og drømmer du om at få et sjovt og lærerigt job, hvor du får mulighed for at udfolde dit fantastiske servicegen, så vores gæster får en ekstraordinær indkøbsoplevelse i MENY Ugandavej?

At være MADarbejder i MENY Ugandavej er for dig, som vil mennesker. For dig, som brænder for at yde god kundeservice og få mennesker til at smile. For dig, som vil være en del af Danmarks førende “MADbrand” samt et topstærkt og passioneret salgsteam, der hver dag hjælper og støtter hinanden.

Meny
Ferring Pharmaceuticals A/S Senior Device Project Manager

Ferring Pharmaceuticals A/S, Copenhagen

Do you want to have a direct impact on the next generation of drug delivery devices within Ferring’s Reproductive Medicine and Maternal Health portfolio? Then now is the time to join! 

Your main responsibility will be to manage the development of drug delivery devices to provide safe and effective, easy to use delivery of drug products for our patients and users.  

Ferring Pharmaceuticals A/S
VORDINGBORG KØKKENET
Køkkenkonsulent

VORDINGBORG KØKKENET, Amager

Er du en engageret ildsjæl, der har fokus på kundens behov, godt købmandskab og kan du afslutte en handel? Så er det netop dig vi mangler, til vores ledige stilling som køkkensælger i vores fine butik på Amager.

  • Din salgsteknik er fremragende.
  • Du besidder teknisk forståelse, lytter til kunderne og er oprigtigt interesseret i at give dem lige netop det, de har brug for.
  • Du har kørekort - og egen bil, og du er villig til at bruge denne mod kørepenge.

Vi lægger meget vægt på, at du har karisma og er tillidsvækkende. Kan du sige ja til dette? - Så vil vi meget gerne oplære dig i branchens mest attraktive køkkenkoncept.

VORDINGBORG KØKKENET
Tårnby Kommune Børnehuset Vinkelhuse søger tilkaldevikarer til børnehave og vuggestue

Tårnby Kommune, Kastrup

Børnehuset Vinkelhuse er en integreret institution, som er beliggende nær grønne områder, med egen parkeringsplads og tæt på Tårnby Station med gode bus- og togforbindelser. Åbningstiden er mandag til torsdag 6.30-17.00 og fredag 6.30-16.00.

Pædagogisk lægger vi vægt på at

  • Skabe en tryg og omsorgsfuld hverdag for hvert enkelt barn
  • Styrke barnets selvværd og sociale kompetencer
  • Arbejde på tværs af stuer og afdelinger, samt i samarbejde med forældrene, at sikre trygge og gode rammer der understøtter pædagogisk udvikling og sikrer børns trivsel og udvikling
Københavns Lufthavne A/S Servicemedarbejdere (afløsere) til Parking, Taxi & Passenger Service

Københavns Lufthavne A/S, Kastrup

Københavns Lufthavn (CPH) forventer en travl sommer, hvilket giver liv i terminalerne samt på vores parkeringsanlæg og ved afviklingen af taxikørsel.

Vores dygtige og engagerede medarbejdere sikrer, at vores rejsende hver eneste dag får en god og tryg oplevelse i lufthavnen, og det stigende antal rejsende gør, at vi har brug flere kollegaer med start i løbet af maj og juni 2023.

Som servicemedarbejder vil du indgå i en afdeling som er bemandet i døgndrift. Du vil som udgangspunkt kunne forvente mange arbejdsdage hen over sommeren, hvoraf de fleste vagter vil være af ca. 8 timers varighed, fordelt på hele døgnet.

Københavns Lufthavne A/S ADR Compliance Specialist

Københavns Lufthavne A/S, Kastrup

Københavns Lufthavns vedligeholdelsesafdeling søger en ADR Compliance Specialist til et område, som aldrig står stille. Du vil blive en del af vedligeholdelsesområdets complianceafdeling ”Aerodrome Infrastructure Compliance”, hvor du kommer til at arbejde med både aeronautisk og ikke-aeronautisk lovgivning.

Nu har du chancen for at indgå i et team, som kontinuerligt supporterer lufthavnens mange afdelinger med at tolke, implementere og navigere i de forskellige lovpakker, som vi er underlagt og arbejder efter i Københavns og Roskilde Lufthavn.

FUGL LEONHARDT Operations Manager

FUGL LEONHARDT recruiting on behalf of Comfort Hotel Copenhagen Airport in Kastrup

We’re Comfort Hotel Copenhagen Airport – the largest Comfort hotel in the world. We have 605 rooms with a great location with the airport as our neighbor and the city center only a short ride with the metro or train.

Are you wondering what we can offer you?
Well, we think we have a bunch of great things on the plate to offer you. And it might be hard to resist. At least, we hope so. The opportunity to unfold your leadership skills and lead and engage around 100 colleagues including 3 managers. Plenty of options to develop your personal and professional skills. We can’t have you get bored, right?

FUGL LEONHARDT Facillity koordinator til SAS

FUGL LEONHARDT søger for SAS i Kastrup

Som SAS Facility koordinator vil dit primære ansvar være at koordinere driftsopgaver både internt og i samarbejde med vores eksterne servicepartnere.

Vi tilbyder dig en spændende stilling i en dynamisk og velrenommeret virksomhed, hvor du får stor indflydelse på din hverdag. Der er mulighed for udvikling i et arbejdsmiljø, hvor åbenhed, arbejdsglæde og humor vægtes højt.

Københavns Lufthavne A/S Energy Engineer

Københavns Lufthavne A/S, Kastrup

Det er vores opgave i Energy Management at sikre en energieffektiv lufthavn. Både på tværs af CPH, men også for alle de aktører, som arbejder i lufthavnen. Energy Management er med til at sikre, at 2030 målsætningen om en NetZero-lufthavn bliver en realitet. Vi har en ambitiøs målsætning om at skabe energibesparelser for 3GWh årligt, og Energy management-afdelingen er omdrejningspunktet for denne indsats.

Vi ejer, udvikler og realiserer energistrategien på rejsen mod 2030 og er med til at sikre den grønne omstilling af lufthavnen. Som Energy Engineer har du en varierende hverdag, hvor du både navigerer på det strategiske niveau og i praksis, mens du står midt i energiprojekter.

Gem
Actief Hartmanns Vi søger medarbejder til længerevarende vikariat indenfor Catering i Kastrup Lufthavn

Actief Hartmanns søger for kunde

Er du på udkig efter et længerevarende vikariat i en virksomhed med masser af smil, arbejdsglæde, sammenhold og gode relationer? Tempoet er højt og det er sjældent, at to arbejdsdage er ens.

Din primære opgave bliver indenfor catering med pakning og anretning af mad. Opgaverne skal udføres rettidigt, med stort fokus på hygiejne og høj kvalitet, uanset hvilket produktionsområde du bliver ansat i.

Indrykket:
Københavns Lufthavne A/S Quality Specialist til IT-sikkerhed indenfor bagageområdet

Københavns Lufthavne A/S, Kastrup

Du har her en væsentlig rolle i udvikling og design af fremtidens bagageanlæg, hvor du er ansvarlig for både nye spændende projekter, men også optimeringsprojekter på eksisterende anlæg.

Du sikrer, at interne og eksterne krav til IT-sikkerhed bliver implementeret i vores løsninger, processer og proceduren indenfor hele bagageområdet. Du er go-to person i projekter, hvor du bidrager til at sikre, at relevante krav bliver implementeret allerede i udbudsfaserne. Du er med til at optimere vores processer og tænke teknologiske løsninger, der sikrer fortsat compliance.

Du bliver en del af en helt særlig atmosfære, hvor vi hver dag arbejder engageret for, at vores passagerer får den bedste rejseoplevelse. 

Ferring Pharmaceuticals A/S Global Regulatory Project Lead, GRA RMMH

Ferring Pharmaceuticals A/S, Copenhagen

Do you want to help drive the development of the current and next generations of Ferring’s health care solutions that help people live better lives?

In your role as a GRL you will work in a team of highly skilled regulatory professionals responsible for the global regulatory activities for our development projects and marketed products within the Reproductive Medicines & Maternal Health (RMMH) portfolio.

Ferring Pharmaceuticals A/S
Sixt Danmark A/S
Customer Succes Agent

Sixt Danmark A/S, Kastrup

Er du vild med at arbejde med mennesker, og har du erfaring med kundeservice, rådgivning og administration?

Vores Business Center spiller en helt central rolle i virksomheden. Vi servicerer først og fremmest vores kunder (erhverv og privat), men også samarbejdspartnere og kolleger, som har behov for support.

Sixt Danmark A/S

Som Customer Succes Agent er du SIXT Danmarks ansigt udadtil. Du er virksomhedens ambassadør, og sammen med dine kollegaer arbejder du hver dag med at rådgive og skræddersy den bedste løsning til vores kunder.

Sixt Danmark A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV