66 job matcher din søgning 66 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 66 resultater.
Entry Point North
Are you our new Simulator Pilot in Copenhagen?

Entry Point North, Kastrup

This is a great opportunity for someone who is interested in a part-time job working as a virtual pilot. You will be part of a small group of dedicated and passionate simulator pilot colleagues.

As Simulator Pilot, you will act as the counterpart to our Air Traffic Controller students in training. Your main responsibility is to operate the simulator with the clearances and instructions given by the ATCOs.

We provide facilities to Naviair ATCOs to train and practice their skills in a range of different areas such as separation methods, training for new units, practising responses to emergency situations and much more. Most of the piloting controls are automated, however you will for example:

 • Make initial inputs
 • Ensure that the aircraft behaves as cleared
 • Make radio calls for the aircraft
Entry Point North
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Den Blå Planet, Danmarks AkvariumDyrepasser/- træner

Den Blå Planet, Danmarks Akvarium, Kastrup

Vi søger en faglig dygtig dyrepasser til Den Blå Planets dyrepasserteam. Ansættelsen, som er fuldtid 37 timer/uge eks. frokost, er til besættelse pr. 1. december 2020.

Som dyrepasser på Den Blå Planet varetager man mange forskellige opgaver i løbet af dagen. De fleste er henvendt mod dyrene, men der er også en del der henvendt mod gæsterne. De primære opgaver er:

 • Daglig fodring, træning og monitorering af Den Blå Planets dyr i særdeleshed fisk.
 • Daglig formidling til Den Blå Planets gæster om dyr og dyrehold.
 • Daglig rengøring af dyreanlæg under og over vand.

Udover ovenstående opgaver vil der opstå en masse uforudsigeligt, som er med til at gøre dagen ekstra spændende. Så det er vigtigt at du er frisk på at træde hjælpende til når det er nødvendigt.

Foodpeople A/SLagermedarbejder/Ekspedient

Foodpeople A/S, Kastrup

Vi søger en ny kollega til at håndtere vores færdigvarer på vores håndværksbageri i Kastrup. Vi er et lille team, der arbejder tæt sammen og lægger stor vægt på orden, struktur og overblik.

Som lagermedarbejder hos os vil du have arbejdsopgaver som modtagelse, opfyldning og pluk af varer herunder frostvarer. I stillingen skal du kunne fungere som lagerchefens stedfortræder ved behov. Derudover vil du tage del i pakkeriet og diverse ad hoc-opgaver ved behov.

Vi tilbyder en spændende arbejdsplads i samarbejde med dygtige kollegaer i et ambitiøst og uhøjtideligt arbejdsmiljø.

EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aarhus, Esbjerg, Haderslev, Herning, Horsens, København, Odense, Sønderborg og Vejle

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Foodpeople A/SKreativ, grafisk og digital passioneret projektleder søges

Foodpeople A/S, Kastrup

FREELANCE – EVT. DELTID – STUDIEJOB

Er du eller kender du vores nye projektleder, der skal hjælpe os med at få enderne til at mødes og ikke mindst sikre og eksekvere relevant content, kommunikation og digital aktivering?

Den primære opgave – udover at supportere Salg og Marketing – bliver at håndtere marketingkommunikation – primært SoMe – men også PR, design og event. Du vil få glæden af vores Il Fornaio-brand såvel som Jalm&B. Du får dermed en meget bred kontaktflade internt og ikke mindst blandt vores fantastiske netværk af venner i Fødevarer Danmark.

Du skal forvente en arbejdsuge på ca. 15-18 timer, hvor der naturligvis tages højde for nødvendig fleksibilitet ift. mødetider.

Speciallæger i Almen Medicin Boiesen, Binderup, Møller & Svendsen
Lægesekretær/SOSU-assistent, 20-25 timer ugentligt til almen lægepraksis

Speciallæger i Almen Medicin Boiesen, Binderup, Møller & Svendsen, Kastrup

Stor lægepraksis med ca. 6500 patienter søger stabil, fleksibel og serviceminded sekretær. Du skal være indstillet på en travl og udfordrende hverdag og være vant til at have flere bolde i luften ad gangen.

Dit job vil bestå i patientkontakt telefonisk og ved personlig henvendelse samt forefaldende sekretariatsopgaver. Du vil komme til at samarbejde tæt med 2 sekretærer, 2 sygeplejersker, 5 faste læger samt 1-2 uddannelseslæger. Erfaring fra almen praksis en klar fordel.

Vi kan tilbyde søde patienter, velordnede arbejdsforhold og gode samarbejdsrelationer.

Rockfon A/SInternal Sales SME

Rockfon A/S, Hedehusene

Er du klar til en udfordrende stilling, hvor du kan bruge dit overblik, dit servicegen og din sans for struktur? Og vil du være med til at etablere en ny type samarbejde på tværs af en stor international virksomhed, hvor du kan sætte dit præg på en nyoprettet stilling?

I denne nyetablerede rolle bliver du det nyeste medlem af teamet. Men du får en todelt rolle, hvor du kan se frem til et tæt parløb med en ekstern Business Development Manager (BDM), der har ansvar for små og mellemstore danske entrepriser (SME). Men også projektlederrollen hvor du som en del af kundeserviceteamet står for koordinering af de ordrer, der kommer ind fra salgsafdelingen og er med til at sikre, at alle ordre bliver leveret til den aftalte tid og i den aftalte mængde. Samtidig sørger du for teknisk support af kunderne over telefon og e-mail.

ProSelectionRegnskabsmedarbejder med fokus på debitorer og finans søges til spændende virksomhed i Nordsjælland

ProSelection søger for kunde

Som regnskabsmedarbejder vil du få en alsidig arbejdsdag i en veletableret og spændende virksomhed, der gennem årene har oplevet en stabil vækst. I de kommende år vil virksomheden yderligere udvide ejendomsporteføljen markant, og derfor har virksomheden behov for ekstra ressourcer til administrationen.

Du vil indgå i et administrationsteam bestående af to andre regnskabsmedarbejdere og to ejendomsadministratorer og vil referere til virksomhedens administrations- og økonomichef. Du vil få ansvaret for dine egne opgaver samtidig med, at du vil indgå i tæt samarbejde med dine kollegaer.

Arbejdsopgaver

 • Debitorer, herunder rykning
 • Oprettelse af lejekontrakter og debitorer
 • Flytteafregninger
Scandic Hotel A/S
Spa Manager, Scandic CPH Strandpark

Scandic Hotel A/S, Kastrup

Er du ambitiøs, målrettet og brænder for høj kvalitet og god service, så tror vi på, at du er vores Spa Manager på Scandic CPH Strandpark. Scandic Hotel A/S

Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik, er god til at organisere, kommunikere og dele din viden. Og vi ved, at du altid går forrest og er til inspiration for dit team og alle andre, du arbejder sammen med. Du er genuint interesseret i den totale spaoplevelse i dens forskellige former. Du får ting til at ske, er likeable og spreder god energi omkring dig. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi tror på dig.

Opgaver

 • Rekruttering samt oparbejde et netværk af world-class behandlere
 • Løbende pre-opening opgaver bl.a. udarbejdelse af handlingsplaner og strukturering af arbejdsprocedurer og behandlingstilbud på hotellet
 • Budgetopgaver, vagtplanlægning og andre administrative opgaver
Scandic Hotel A/S
Naviair
Naviair søger en studentermedhjælper til systemudvikling og programmering i Javascript/Typescript

Naviair, Kastrup

Er du studerende, og brænder du for teknik og programmering? Vil du gerne bruge Javascript/Typescript i praksis, og være med til at skabe resultater som medlem i vores udviklingsteam indenfor dronetrafikstyring? Så er du måske den rette som studentermedhjælper i UTM Development & Strategy afdelingen i Naviair.

Du vil indgå i vores agile udviklingsteam og få konkrete opgaver i vores udviklingssprints, herunder især opgaver indenfor softwareudvikling i Javascript/Typescript til vores UTM-platform.

Dvs. programmering af specifikke features i vores NodeJS-baserede backend APIer eller React-baserede frontend applikationer. Du vil også, efter interesse og evne, kunne indgå i opgaver omkring projektstyring, systemarkitektur, UI/UX design m.m.

Naviair
EnviDan A/SFagligt stærk maskiningeniør med erfaring inden for renseanlægsområdet, søges til EnviDans kontorer i Kastrup eller Lyngby

EnviDan A/S

EnviDan arbejder bredt indenfor vandmiljø med afsæt i vores kerneforretningsområder: vand, spildevand, energi og klima. Vi er en af landets absolut førende rådgivende ingeniørvirksomheder inden for vores felt, men vi kan nå meget længere – det håber vi du vil være en del af!

EnviDan er inde i en positiv udvikling på renseanlægsområdet, og har derfor brug for en fagligt stærk maskiningeniør, der evner at se og lægge vægt på det væsentlige i projekterne. Du skal gerne have minimum 5 års erfaring i branchen, og kunne projektere selvstændigt inden for eget fagområde.

Hos os får du blandt andet mulighed for at arbejde med flg. opgaver:

 • Alle former for maskininstallationer på renseanlæg og pumpestationer
 • Udarbejdelse af for- og detailprojekter
fakta a/s
Souschef, Fakta Amager

fakta a/s

Vil du vokse i rollen som leder og være med til at skabe flotte resultater i tæt samarbejde med butikschefen? Og vil du åbne for flere karrieremuligheder, hvor du kan nå helt til tops?

fakta a/s

Du bliver butikkens næstkommanderende og er med til at sikre, at kunderne får en god oplevelse, og samt at medarbejderne trives. Du vil bruge størstedelen af din tid ude på gulvet med kolleger og kunder, hvor du hjælper til i det daglige og viser det gode eksempel. Og når butikschefen er ude af huset, så har du det overordnede ansvar.

Hos Fakta kan det godt betale sig at gøre en ekstra indsats, for vi tilbyder bl.a. en bonus til vores ledere, når din butik kommer over målstregen. Her spiller opnåelse af budget og medarbejder- og kundetilfredshed ind. Du vil også få en række personalegoder, herunder rabatter og leje af ferieboliger samt pensionsordning.

fakta a/s
BoligPartnerAmbitiøs & Erfaren Køberrådgiver

BoligPartner

BoligPartner er et ambitiøst, nyopstartet, landsdækkende ”rådgivningshus”, som rådgiver boligkøbere i hele købsprocessen. Vi er en dynamisk virksomhed, hvor du selv kan være med til at sætte rammerne for den videre udvikling med din medindflydelse, da du kan komme med om bord fra start.

Du kommer til at være en del af et set-up, hvor kerneværdierne er den tætte relation til vores kunder, med baggrund i et uformelt arbejdsmiljø, hvor du selv har mulighed for at planlægge din hverdag med en kombination af din daglige gang på kontoret i Slagelse og hjemmearbejdsplads, som vi tilrettelægger, ud fra hvad der er mest hensigtsmæssigt.

Vi er i rivende udvikling med store ambitioner, og søger derfor allerede en fuldtidskøberrådgiver, da vi har travlt.

BS Distribution ApSVi søger friske postomdelere/we are looking for postdeliverers

BS Distribution ApS, København

Til omdeling af morgenaviser, ugeblade, magasiner, post og pakker.

Vi søger nye medarbejdere i postnummer: 2770 Kastrup, 2791 Dragør, 2300 Kbh. S, 2650 Hvidovre, 2500 Valby, 2450 Kbh. SV, 2660 Brøndby Strand, København K, V, NV og Frederiksberg.

Du vil blive oplært af en af vores dygtige medarbejdere, som vil tage dig med ud en hel nat og vise dig, hvordan arbejdet udføres bedst muligt.


For delivering morning newspapers, weekly magazines, letters and packages.

We can offer work in the following areas: 2770 Kastrup, 2791 Dragør, 2300 Kbh. S, 2650 Hvidovre, 2500 Valby, 2450 Kbh. SV, 2660 Brøndby Strand, København K, V, NV and Frederiksberg.

You will be trained by one of our skilled employees who will take you out for a whole night and show you how to do the job.

ConcentrixTRAINING & WORKING FROM HOME- Danish-Speaking Customer Advisor

Concentrix

Do you want to be part of the future? Are you our next Customer Service Hero? And do you see yourself working in an international environment wherein diversity and making a difference is part of the daily norms? If you are customer-centric with excellent communication skills and curious from nature to resolve problems/issues then we are looking for you!

We have designed a digital recruitment process, training from home as well as working from home programs for you, just to keep you safe until it is possible to work on-site later on! Don't wait too long, read on!

You will be speaking with their Danish customers, whether that’s via the phone, email or online chat, and helping to resolve any technical issues they may have. This is a great opportunity for someone who enjoys speaking to customers, is technically minded with a head for solving problems and a desire to learn new skills.

AudiServicerådgiver til Audi Amager

Audi, Kastrup

Har du lyst til at sikre en professionel oplevelse, når kunden afleverer sin bil til service eller reparation?

Så bliv en del af vores moderne og dynamiske bilforretning, hvor du:

 • Er i front og sørger for glade og tilfredse kunder
 • Sikrer bilens vej igennem forretningen via modtagelse, udlevering og efterfølgende fakturering
 • Får brugt din erfaring som automekaniker, karrosserismed eller værkfører

Vi er en del af en spændende organisation med gode kolleger, der bakker hinanden op på tværs af afdelinger. Du får mulighed for at sætte dit eget præg på hverdagen, så vi sammen når de opstillede mål.

Arriva Danmark A/S
System Manager med lyst til at arbejde med arkitektur

Arriva Danmark A/S, Kastrup

Vi søger en System Manager, der mestrer IT-håndværket på en bred portefølje af systemer, og som ønsker at påvirke Arrivas IT-miljø. En som vil medvirke til at vi får strategierne og retningen på plads, så det passer ind med systemerne. En der kan overskue komplekse tekniske og forretningsmæssige problemstillinger og sikre, at systemerne udvikles i en retning der understøtter disse.

Om jobbet:

 • Være en del af teamet der driver den lokale installation i Arriva Danmark
 • Afdække, planlægge og eksekvere i forhold til strategi på nye og eksisterende IT-løsninger, samt sikre en oppetid der understøtter Arrivas forretning for offentlig transport
 • Sikre forståelsen af sammenhængen mellem Arrivas komplekse og forretningskritiske systemer vi arbejder bl.a. med Microsoft, SAP og Workday, samtidig med at vi integrerer til flere interne og eksterne platforme)
Arriva Danmark A/S