116 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

116 jobannoncer

Gem
Q-Park Operations Denmark A/S

Sagsbehandler – mulighed for remote/hybrid – fuldtid

Søborg
Mulighed for hjemmearbejde

Din primære opgave bliver at gennemlæse indkomne klager over udstedte parkeringsafgifter, sagsbehandle disse ud fra et fastlagt regelsæt samt besvare hver enkelt klage skriftligt og utvetydigt.

Vi søger både sagsbehandlere, der ønsker at blive en fast del af vores sagsbehandlerteam på hovedkontoret, men også sagsbehandlere, der foretrækker at arbejde hjemmefra med mere fleksible arbejdstider og uden en fast kontorplads.

Vi tilbyder desuden en hybridløsning, hvor du kombinerer kontorarbejde med hjemmearbejde.

Gem
Tårnby Kommune

Tårnby søger teamledere som i makkerskaber vil være med til at udvikle hjemmeplejen

Kastrup

Har du mod på ledelse og lyst til samledelse? Er du optaget af at skabe tryghed og kvalitet i indsatsen for borgerne?

Du kommer til at indgå i et ledelses-makkerskab for teamet, hvor vi har fælles budget og fagligt ansvar. Sammen har fokus på arbejdsfællesskaber og trivsel, men hver især har personaleledelsesansvar for 25-30 medarbejdere i de tværfaglige funktionsteams fordelt på dag og aften.

Gem
Tårnby Kommune

Leder med vision og passion for de pædagogiske muligheder der er i et børnehus

Kastrup

Børnehuset Munkebjergvej søger en leder, der sammen med den øvrige ledelse og medarbejdergruppen vil være med til at skrive et nyt kapitel i børnehusets historie.

Du vil som leder stå i spidsen for at videreudvikle de fysiske læringsmiljøer og skabe et fælles pædagogisk ståsted for hele børnehuset.

Som leder i et af vores dagtilbud vil du blive tilknyttet et lille forpligtende ledernetværk. Her får du et sparringsfællesskab med dine lederkollegaer, hvor I sammen kan drøfte ledelsesopgaver.

Gem
Geveko Markings Denmark A/S

Group HR Coordinator

Kastrup

Do you want to be part of a company whose purpose is to make a bigger difference for you, me, and the rest of the world? Do you want to be proud to say that you work in a global company which, by supplying sustainable quality products, helps to increase traffic safety for all of us?

For our global HR team, we are searching for an experienced and dedicated HR Coordinator to provide administrative support to our Group HR functions. The overall purpose of the role is to provide administrative support to other HR roles globally and contribute to HR related admin requests coming from the business.

Geveko Markings Denmark A/S
Gem
J.A. Schmidt Snedkermester ApS

Bygningssnedker

Kastrup

Er du træt af at køre akkord på byggepladser eller arbejde på store tunge byggesager? Savner du en mere varieret hverdag? Måske er mere frihed under ansvar noget for dig? Tvivl ej!

Vi beskæftiger os primært med indvendig og udvendig vedligeholdelse af boligejendomme på Amager og i København. Du vil få egen fast firmabil og indgå i et mindre team, som holder af en varieret og alsidig hverdag, hvor frihed under ansvar er nøgleordet!

Gem
JS Danmark A/S

Mødebooker/Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Vi tilbyder en enestående mulighed for dig, der vil tage ejerskab over din karriere og arbejde målrettet mod at blive Key Account Manager, hvor du selv booker og afholder møder via Microsoft Teams..

Vi tilbyder:

  • Enten 100% hjemmekontor eller en kombination af hjemme- og kontordage.
  • En virtuel arbejdsplads: Du vil være online og i tæt kontakt med dine kollegaer gennem hele arbejdsdagen.
  • En spændende mulighed for karriereudvikling som Key Account Manager, Buddy eller Team Leder
Gem
DHL Express

PM Back-up Supervisor

Kastrup

Are you looking for more responsibility and want to become more experienced in personnel management?

Se video om DHL Express som arbejdspladsAs a Back-up Supervisor you will work closely with our PM Supervisor who has the overall responsibility for our afternoon and evening operation. Together, you will support with manning and planning of our operations to ensure they run both smooth and effectively.

In the position, you will be responsible for handling packages/cargo and ensuring that these are sorted correctly and according to deadline.

DHL Express
Gem
Københavns Lufthavne A/S

Sygeplejerske til Security Health Management

Kastrup

Medarbejdertrivsel og sundhed er noget som du har stor passion for, og nu har du mulighed for at arbejde i et dedikeret team, der arbejder målrettet for at minimere sygefravær og støtte medarbejdere i deres tilbagevenden til arbejdet.

Du vil være i kontakt med medarbejderne under sygdom, fra det øjeblik de sygemelder sig, til de er tilbage på arbejde, uanset hvor længe fraværet varer. I denne proces vil du gennemføre omsorgssamtaler, både telefonisk og fysisk.

Gem
Tårnby Kommune

Leder til naturbørnehave

Kastrup

I børnehaven Kamerunvej er der fokus på børns udvikling, læring og dannelse gennem en aktiv hverdag med naturen som læringsrum. Så hvis du er glad for udelivet og kan se mulighederne i at bruge naturen aktivt i det pædagogiske arbejde, er du den leder vi søger til at stå i spidsen for den fortsatte udvikling af børnehaven.

Som leder i et af vores dagtilbud vil du blive tilknyttet et lille forpligtende ledernetværk. Her får du et sparringsfællesskab med dine lederkollegaer, hvor I sammen kan drøfte ledelsesopgaver.

Gem
Tårnby Kommune

Vi søger en samlende og fagligt stærk teamleder til visitationen i Tårnby Kommune

Kastrup

Har du et bredt udsyn og en dyb indsigt i, hvordan opgaverne, fagligheden og – ikke mindst – samarbejdet på tværs af en progressiv og ambitiøst tænkende organisation kan optimeres til fordel for en mere fleksibel og borgernær visitation?

Du får ledelsen af et dedikeret og engageret fællesskab, som udgøres af 12 visitatorer, der alle som én løfter opgaverne og i fælles flok har mod på forandringer, nye måder at arbejde på og andre veje til opgaveløsningen frem mod indfrielsen af de i ældrestrategien fremsatte mål.

Humanassist søger for Tårnby Kommune
Gem
Humanassist

Distriktschef for distrikt med både plejecenter og hjemmeplejeenhed søges til stærkt ledelsesteam og ny områdestruktur

Kastrup

Vil du være med til at udrulle og indfri ambitionerne for kommunens vedtagne ældrestrategi?

Som distriktschef er du optaget af, at mennesker omkring dig lykkes sammen i kraft af deres forskelligheder. Du kender til de mange fagområder, som professionelt skal spille sammen på et område som dette, og du ved, hvad der skal til for at binde kultur og mennesker sammen.

Gem
Semler Gruppen

Reservedelsrådgiver til Semler Mobility Amager

Kastrup

Har du lyst til at supportere vores mekanikere og sikre et velfungerende lager? Så kan vi tilbyde dig en spændende stilling i en travl hverdag, hvor du får indflydelse og udviklingsmuligheder.

Du supporterer et stort hold engagerede mekanikere samt yder rådgivning til kolleger i andre afdelinger. Dette kræver et godt kendskab til vores mærker, hvilket vi sørger for at klæde dig grundigt på til, bl.a. ved at du gennemfører Reservedelsrådgiver-uddannelsen, med certificering i et af vores mærker.

Semler Gruppen
Gem
Tårnby Kommune

Center for Social Indsats og Udvikling søger kollega til myndighedsområdet

Kastrup

Har du lyst til at arbejde med en spændende målgruppe og brænder du for at hjælpe voksne borgere i udsatte positioner? Vi varetager myndighedsopgaver på det voksenspecialiserede område i relation til borgere med nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne og/eller særlige sociale problemer.

Vi har et godt arbejdsmiljø med højt til loftet og plads til faglige diskussioner, kompetenceudvikling og en ledelse, der har fokus på medarbejdertrivsel.

Gem
Tårnby Kommune

Center for Social Indsats og Udvikling søger en fagligt stærk takstforhandler/koordinator

Kastrup

Er du god til at sætte dig ind i oplysninger på Tilbudsportalen, og har du flair for at forhandle priser og kontrakter? Er du samtidig en fagligt dygtig socialrådgiver/formidler, der brænder for udviklingen af socialområdet?

Som takstforhandler er det din opgave at sikre, at vi har den rigtige takst med udgangspunkt i borgerens behov for indsats. Du skal gennemgå og underskrive nye kontrakter samt følge op på gældende kontrakter.

Gem
World Medico ApS

Vi søger 10 erfarne telesalgs-konsulenter til at jobbe hjemmefra eller fra vores kontor i Odense

Odense
Hjemmearbejdsplads

Er du en dygtig sælger med erfaring inden for telesalg? Så har vi en spændende mulighed for dig!

Vi arbejder med værnemidler og fokuserer udelukkende på B2B-salg. Du vil få ansvaret for at opbygge og vedligeholde din egen kundeportfolio. Vi tilbyder en grundløn, og en høj kommissionssats, hvilket giver dig mulighed for at tjene godt, hvis du er en dygtig sælger.

World Medico ApS
Gem
Tårnby Kommune

Pædagog

Kastrup

Har du lyst til at brygge te eller synge sange over bål? Lave spøgelser ud af toiletpapir eller måske tage på dyre-safari på Amager Fælled? Er du til kreativitet og fantasifulde skabninger, så er vi også et hus, hvor man altid ved, hvilken højtid der nærmer sig. Lyder det ikke bare fantastisk? Så er Børnehuset Tømmergrundens børnehaveafdeling lige noget for dig!

Du vil i samspil med dine kollegaer på stuen planlægge egen hverdag - ud fra et børneperspektiv. Børnene mærker tydeligt de voksnes engagement i aktiviteter og elsker voksne, som er nysgerrige og vil udforske den favre verden med dem.

Gem
Københavns Lufthavne A/S

Forhandler – shoppingcenter

Kastrup

Som forhandler er du ansvarlig for at sikre succesfulde forhandlinger med potentielle brands/lejere til shoppingcenteret.

Vi ser frem til, at du bidrager med at

  • Være i dialog med partnere i forhandlingsprocessen og kontraktforløbet
  • Udføre løbende vedligehold af kontraktdatabasen

Udover frokostbuffet, pension og IT-udstyr tilbyder vi fri parkering, cykelservice (i arbejdstiden), bilrengøring og gode rabataftaler.

Gem
Tårnby Kommune

Pædagog til lille vuggestueafdeling

Kastrup

Børnehuset Tornholms Ager er et sted, hvor børn, forældre og medarbejdere trives. Vores pædagogiske fundament er baseret på deltagelse og nærvær. Vi sidder med børnene på gulvet, deltager aktivt i deres lege og skaber trygge rammer, så de kan udforske verden omkring sig.

Vi lægger stor vægt på trivsel, faglig udvikling og et godt psykisk arbejdsmiljø. Vi arbejder sammen mod fælles mål og glæder os til at byde dig velkommen.

Gem
Langeskov Bogholderi

Bogholder

Hjemmearbejdsplads

Kunne du tænkte dig at arbejde fast hjemmefra og planlægge din egen arbejdsdag? Vi søger dig som trives i det digitale bogholderi - og ønsker ekstraordinær fleksibilitet.

Du kommer til at have ansvar og kontakt med flere forskellige rare kunder fra mange spændende brancher. Du kommer ikke til at stå stille fordi ønskerne er så forskellige fra kunde til kunde.

Trives du med nye spændende opgaver kommer du til at nyde den her rejse.

Gem
Københavns Lufthavne A/S

Teamleder til effektiv driftsafvikling

Kastrup

Som Nordens største lufthavn er vi altid sideløbende i drift og udvikling, og det gælder bestemt også i afdelingen MIB/TLS (Marshall, Inspections and Bus Service - Trolley and Landsideservice). Derfor søger vi dig, der brænder for at lede, og som kan få dit team vellykket gennem både forandring og drift.

Dit primære fokus er at motivere og engagere medarbejderne i dit team. Dagligt vurderer og prioriterer du indkomne opgaver og efterfølgende briefer du teamet.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV