110 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

110 jobannoncer

Gem
Tårnby Kommune

Vagtplanlægger med erfaring søges til Plejehjemmet Irlandsvej

Kastrup

Vi søger dig som vagtplanlægger, der ser det som din fornemmeste opgave at sørge for en god vagtplan for dine kollegaer, som samtidig matcher husets behov.

Dine primære opgaver vil være:

 • Udarbejde mødeplaner der dækker driftsbehov og sikre, at de rette kompetencer er til stede
 • Sikre korrekt registrering for lønudbetaling
 • I samarbejde med lederne, sikre afvikling af ferie og anden optjent frihed
Gem
Tårnby Kommune

Alsidige og initiativrige pædagoger søger til unik børnehave

Kastrup

Er du den sprudlende, nærværende samt inkluderende pædagog, med let til smil og med dit primære fokus i børnehøjde?

Børnehaven Gemmas Allé ”Byggeren”, en oase midt i Tårnby Kommune, har to sjældent udbudte pædagogstillinger ledige på 35 timer ugentligt (grundet opnormering).

Vi kan tilbyde dig:

 • De sødeste børn i verden
 • En ledelse der er tæt på gulvet
 • En børnehave, der insisterer på, at det gode børneliv skal være i centrum
Academic Work søger for Rohde Nielsen A/S
Gem
Academic Work

Direktionssekretær

Kastrup

Drømmer du om at blive en central figur i en supportfunktion, hvor dine kompetencer som blæksprutte og din omstillingsparathed virkelig kan skinne igennem?

Som sekretær vil du være ansvarlig for at assistere ledelsen og medarbejderne, håndtere skriftlig kommunikation, koordinere møder og sørge for, at kontoret fungerer gnidningsfrit. Vi leder efter en initiativrig person, der trives i en travl hverdag og kan bevare overblikket, selv når det går hurtigt.

Gem
Terminalen A/S

Kundemodtager/Værkførerassistent

Kastrup

Brænder du for kundeservice i særklasse, har du et stærkt overblik og god til at skabe struktur?

Du skal være med til at sikre professionel modtagelse og rådgivning til vores kunder i indskrivningen, så kunderne altid får en god oplevelse, både personligt i butikken, men også via telefon.

Du får ansvar for oprettelse af ordrer samt varetagelse af effektiv booking af arbejdet på værkstedet i samarbejde med resten af teamet.

Gem
Semler Gruppen

Brugtvognsansvarlig søges til Volkswagen Amager - En del af Semler Mobility

Kastrup

Vi søger en skarp og proaktiv kollega til vores Volkswagen team, som får ansvaret for at udvikle brugtvognssalget samt skabe værdifulde kunderelationer.

Din primære rolle indebærer at være ansvarlig for den daglige drift af Brugtvognsafdelingen, der omfatter Volkswagen personbiler. Det kan blandt andet være indkøb og salg, formidling af finansiering, leasing samt forsikring. Derudover står du for annoncering og koordinering af klargøring af brugte biler og sikre at bilerne lever op til vores standard.

Semler Gruppen
Gem
Københavns Lufthavne A/S

Studentermedhjælper – Strategiske Partnerskaber og Innovation

Kastrup

Hvis du synes, at det lyder spændende at være tæt på ledelsen af et ambitiøst internationalt partnerskab, der har til formål at accelerere den grønne omstilling i luftfartsbranchen, så er du måske lige præcis den nye studentermedhjælper, vi søger.

Du assisterer med koordinering af projektopgaver og leverancer, indsamler inputs fra interne og eksterne partnere, understøtter rapporteringsprocesser og mange flere spændende og lærerige opgaver indenfor området.

Gem
Tårnby Kommune

Lærer til matematik, naturteknologi og idræt i indskolingen

Kastrup

Løjtegårdsskolen har 780 glade og energiske elever fra 0.-9. klasse fordelt på 3-4 spor, 60 lærerkollegaer og 23 pædagoger, som alle er samarbejdsorienterede, dygtige og energiske.

Vi er en folkeskole beliggende i smørhullet mellem natur og by med et væld af muligheder til din undervisningsplanlægning.

Vi kan bl.a. tilbyde dig

 • En dialogorienteret ledelse, der arbejder efter devisen, at glade medarbejdere skaber bedre resultater
 • En hverdag præget af åbenhed, fleksibilitet og medinddragelse
Gem
Københavns Lufthavne A/S

Weekendafløsere til rengøring

Kastrup

Du får hele lufthavnen som din arbejdsplads, og får derfor mulighed for at komme rundt i alle kroge af den. Så har du brug for et job ved siden af dit studie eller et andet job, så kom med ombord og hjælp os med at sikre, at passagererne får en god oplevelse hos os.

Vi søger weekendafløsere, men der vil også være mulighed for at supplere med ekstra vagter i hverdagene f.eks. i forbindelse med ferieperioder. Facility Service i Københavns Lufthavne (CPH) løser opgaver hele døgnet, så vi søger både til dag-/aften- og nathold.

Gem
Aviator Airport Partner ApS

Portør

Kastrup

I forbindelse med yderligere trafikforøgelse, søger vi nye portører til bagagehåndteringen i Københavns Lufthavn.

I jobbet er det dit ansvar, i samarbejde med dine kollegaer, at gennemføre flyafvikling indenfor egne ansvarsområder, sådan at flyselskaber, passagerer og kollegaer oplever en effektiv, korrekt og moden arbejdsindsats.

Som portør på Rampen og i Bagagehallen arbejder du med den fysiske håndtering af bagage. Der er tale om et varierende job som foregår i et hektisk arbejdstempo i samarbejde med engagerede kollegaer.

Gem
Aviator Airport Partner ApS

Gate/CLC Coordinatorer

Kastrup

I jobbet som Gate/CLC Coordinator er det dit ansvar, i samarbejde med dine kolleger, at sikre trafikafviklingen gennem en effektiv koordinering af samtlige gateaktiviteter samt bidrage til flyafvikling igennem en grundig forberedelse og planlægning af ressourcer og fly.

I jobbet som Gate/CLC Coordinator i Operations består arbejdsopgaverne primært i at koordinere Aviators aktiviteter remote (CLC) eller i gaten og på forpladsen for at opnå optimal airline tilfredshed og on time performance.

Gem
EnviDan A/S

Bygningsingeniør /konstruktør til projektering og rådgivning

Kastrup, Kgs. Lyngby

Se video om EnviDan A/S som arbejdspladsHvis du er bygningsingeniør eller bygningskonstruktør der har fagligt fokus på projektering, tilsyn og byggeledelse og har interesse for byggeri og anlægskonstruktioner, så kan du helt sikkert få opgaver, som motiverer dig.

Når du starter i jobbet, tilpasser vi sammen opgaverne, så du kommer til at arbejde med det, du synes er allermest spændende.

EnviDan A/S
Gem
World Medico ApS

Freelance / Vi søger Call Centre

Hjemmearbejdsplads

OPSTART ASAP

Vi søger 4 dygtige og engagerede telefonsælgere til salg af personlige værnemidler.

Om du sidder i Danmark eller i udlandet, kræver jobbet PC & headset, samt god internetforbindelse.

Vi kan tilbyde dig fastansættelse i firmaet med en fast løn med provision og bonusser! Vi tilbyder en attraktiv provisionsmodel på op til 20 %.

Er du den stjernesælger, vi leder efter?

World Medico ApS
Gem
Tårnby Kommune

Erfaren tilkaldevikar søges til vuggestue

Kastrup

Børnehuset Stavlundvej er en integreret institution, som består af en børnehave normeret til 44 børn i alderen 3-6 år og en vuggestue normeret til 26 børn i alderen 0-3 år.

Alle voksne i børnehuset møder børnene med anerkendelse og nærvær og vi har stor fokus på den trygge relation og børneperspektivet. Alle børn skal føle sig set og værdsat som dem de er.

Børnehuset har en aktiv og deltagende forældrebestyrelse og forældregruppe, der bidrager med input, så vi i fællesskab kan skabe de bedste rammer i hverdagen.

Gem
Københavns Lufthavne A/S

Principal Advisor

Kastrup

Hvis lufthavnscompliance, tværgående aeronautisk regulatorisk rådgivning og at finde de gode løsninger sammen lyder som lige dig, så har du muligheden for at lande en af landets fedeste stillinger indenfor netop lufthavnscompliance.

En unik mulighed for en central rolle, hvor du arbejder både dybt og bredt med at udvikle, støtte og sikre, at kompleks aeronautisk lovgivning, processer og myndighedskommunikation altid er i fokus.

Gem
Københavns Lufthavne A/S

Compliance Supporter

Kastrup

Handlingsorienteret, proaktiv og initiativrig med viljen og evnen til at komme i mål med en bred vifte af administrative opgaver og aeronautiske compliance-relaterede aktiviteter i vores Excellence-funktion i Københavns Lufthavne.

Sådan kunne vi bl.a. beskrive vores forhåbninger til dig - vores kommende kollega.

Du vil sørge for, at vi hele tiden har luft under vingerne og flyver på 1. klasse, både når det kommer til compliance og administrative opgaver.

Gem
Ferring Pharmaceuticals A/S

Global Pricing Manager

Se video om Ferring Pharmaceuticals A/S som arbejdspladsYou will oversee strategic pricing activities and projects for in-line and upcoming assets. Define and design all necessary analysis to support pricing evaluation and decision driving Ferring revenues: Loss of Exclusivity (LoE) anticipation, launch sequence optimization, tier strategy, new indication, supply strategy.

Your day at Ferring

 • Drive key pricing projects: Run complex project from project scope definition, sourcing and project follow up, involving many stakeholders including but not limited to consultants, Finance, Regions/Countries, IT, Supply, Market Access

Ferring Pharmaceuticals A/S
Gem
DHL Global Forwarding

Engageret kontorelev med HR som speciale

Kastrup

Forestil dig en karriere, hvor dit arbejde ikke bare er et arbejde. Du går på arbejde, fordi du brænder, for det du laver, og fordi du er god til det.

Tiden flyver afsted, fordi du er et sted, hvor der er plads til at være dig selv; hvor vi har det sjovt, og hvor du udvikler dig, både indenfor HR og som person.

Og når ja! Så er rejsen aldrig kedelig, fordi du deler den med verdensklasse kollegaer!

DHL Global Forwarding
Gem
GEODIS Denmark A/S

Er du vores nye speditør til Project Logistics/Aid & Relief?

Kastrup eller Vejle

Se video om GEODIS Denmark A/S som arbejdsplads

Din primære rolle bliver at håndtere vores forsendelser, hvor du forventes at have gode kommunikationsevner og indgående kendskab til transportprocesser til f.eks. brændpunkter i udviklingslandene. Vi håndterer gods i tæt samarbejde med GEODIS' globale netværk inden f.eks. sø-, luft- og vejtransport.

Gode personalegoder

 • Sundhedsforsikring og pensions- og frokostordning
 • Fleksibel arbejdsplads med mulighed for hjemmearbejdsdage
GEODIS Denmark A/S
Gem
Gebr. Heinemann Retail Aps

Pre-Loved Luxury – Københavns Lufthavn

Kastrup

Vi søger lige nu både fuldtids- og deltidsmedarbejdere til vores nye Pre-Loved Luxury Shop, som kommer til at handle med secondhand luksusvarer med fokus på tasker og ure.

Har du lyst til at komme med på rejsen og være trendsetter på vores nye koncept – kan du skabe energi og passion omkring salg af secondhand luksusvarer i et internationalt miljø, så er et job hos Heinemann oplagt for dig.

Gebr. Heinemann Retail Aps
Gem
Aviator Airport Partner ApS

Passagerassistenter

Kastrup

Trives du i et internationalt arbejdsmiljø med en tempofyldt hverdag?

Som passagerassistent har du ansvaret for at sikre en behagelig rejseoplevelse for passagererne og samtidig opretholde højeste standarder for luftfartssikkerhed.

Du vil få en varieret og alsidig hverdag præget af et tæt samarbejde med internationalt anerkendte flyselskaber.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV