159 job matcher din søgning 159 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Sanzi BeautyMarketingassistent

Sanzi Beauty, Kastrup

Hos Sanzi Beauty leder vi lige nu efter en marketingsassistent, som har lyst til at prøve kræfter med marketingsopgaver i en virksomhed med masser af fart på.

Du skal være vild med digital marketing – og være skarp i at skrive tekster. En naturlig interesse for skønhedsprodukter er naturligvis et plus! Du vil arbejde sammen med marketing manager, Johanne – så her er gode muligheder for at skabe dit eget arbejde med masser af ansvar!

Dine opgaver kommer bl.a. til at bestå af:

 • Planlægning og styring af vores sociale medier (Facebook, Instagram og Pinterest)
 • Produktion af tekster til sociale medier, nyhedsbreve og blogindlæg
 • Planlægning og kontakt til influenter
 • Samt lignende opgaver indenfor marketing
Region Hovedstaden
Erfaren økonomimedarbejder til socialt tilbud

Region Hovedstaden

Kan du holde styr på budget og økonomi i et livligt hus, hvor ikke to dage er ens, og beboerne kommer i første række?

Din dagligdag på Botilbuddet Kamager er fyldt med variation. Dine primære arbejdsopgaver handler om økonomi, men din arbejdsplads er i et hus, som også er beboernes hjem.

”Noget af det dejlige ved den her arbejdsplads er, at der er rigtig mange skønne, forskellige mennesker. Her er en meget dejlig stemning, og der går ikke en dag, hvor man ikke går og smiler, for beboerne gør nogle forunderlige og fantastiske ting,” siger forstander Mie Karleby.

Region Hovedstaden
jem & fix A/STimelønnet servicemedarbejder u. 18 år (deltid) - Tårnby

jem & fix A/S

Stå for opfyldning og kassebetjening

Vi mangler dig, der søger en deltidsstilling og gerne vil stå for opfyldning af varer og være med til at sikre, at butikken fremstår pæn og indbydende, så kunden møder en ordentlig butik og nemt kan finde varerne. Selve jobbet udfører du sammen med dine driftige kolleger, og udover at fylde varer op vil du også få en vigtig rolle i at betjene kunder ved kassen med et smil.

Vi lægger stor vægt på din personlighed, og du behøver derfor ikke at have erfaring med detailhandel for at få jobbet. Til hverdag bliver du en del af et team på 5-10 personer, og derudover får du opbakning af et stort bagland bestående af mere end 1700 kolleger fordelt over hele landet.

Amager Byg ApSErfaren byggeleder med murerbaggrund

Amager Byg ApS, Kastrup

Vi er et byggefirma i stor vækst, og vi leder efter den rigtige profil til at tilføre vores firma humør og kvalitet. Man kan vel godt sige, at vi er en "start-up"-virksomhed, og vi har store ambitioner om at revolutionere byggebranchen. Det vil vi gøre på mange måder; ikke kun gennem godt håndværk, men i særdeleshed ved at give kunden den bedst mulige oplevelse ved at bygge eller renovere.

Du vil komme til at arbejde tæt sammen med Jacob og Rasmus, der er hhv. byggeleder og direktør i Amager Byg, og vi forestiller os, at dine arbejdsopgaver kommer til at se nogenlunde ud som nedenfor:

 • Deltage i besigtigelser i forbindelse med afgivelse af tilbud i forbindelse med nye projekter
 • Granskning af udbudsmateriale samt udførelse af fyldestgørende kalkulation
 • Beregne interne ydelser for murer, evt. tømrer samt indhente tilbud fra underentreprenører
Københavns Lufthavne A/S
Afdelingsleder til at drive innovative teknologiløsninger til bagagehåndtering

Københavns Lufthavne A/S, Kastrup

Ser du dig selv som en fodboldtræner, der gennem at sætte de bedste spillere sammen, kan skabe ”best in class” teknologiske løsninger? Og har du lyst til at blive en del af en ”produktion”, hvor selv få justeringer kan få stor betydning for, hvornår du selv og andre får sin bagage, og hvor effektive flyselskaberne kan være i deres drift? Med andre ord vil du være en, som gør en forskel – ikke bare for os men også for andre lufthavne, som lader sig inspirere af vores initiativer?

Så håber vi, at du har lyst til at blive afdelingsleder for Baggage Automation & Technology (BAU), hvor du sammen med 5 systemspecialister og projektledere selvstændigt driver en projekt- og optimeringsportefølje, der skal gøre vores bagagedrift mere effektiv og automatiseret.

Københavns Lufthavne A/S
Københavns Lufthavne A/S
Securitymedarbejder til 'Security Check Special'

Københavns Lufthavne A/S, Kastrup

Har du lysten og evnerne til at bidrage med at opretholde vores høje sikkerhedsniveau i Københavns Lufthavn samtidig med, at du kan yde et højt serviceniveau til passagerer, ansatte og øvrige samarbejdspartnere? Så kunne en stilling i Security Check Special være noget for dig.

SCS varetager en lang række ”specialopgaver”, hvor man som medarbejder har en bred kontaktflade. Der er i hverdagen fokus på, gennem nedennævnte arbejdsopgaver, at sikre vores høje sikkerhedsniveau samt at yde et højt serviceniveau over for lufthavnens ansatte og passagerer. Hverdagen er meget alsidig og man skal være indstillet på at løse opgaver på tværs af hele Security.

SCS løser bl.a. følgende opgaver:

 • Eftersyn og x-ray screening af indchecket bagage
 • Eftersyn og x-ray screening af oddsize-bagage
 • Eftersyn af blandt andet våben og dyr
Københavns Lufthavne A/S
Hjemmearbejdsplads
Preferred by NaturePROJECT DEVELOPMENT MANAGER, EUROPE

Preferred by Nature

Do you have experience with project development or fundraising in an NGO setting? Are you looking to apply your growing corporate client, civil society and media communications skills to working deeply in a sustainability focused, international not-for-profit organisation that is seeking to foster social and environmental change? Then you might be the new colleague we are looking for.

Preferred by Nature is a non-profit organisation that works for sustainable land use and climate-friendly solutions. With 250+ staff around the world, our projects build capacity, raise awareness, conserve nature and streamline sustainability through innovation.

As Project Development Manager, you will be responsible for implementation of Preferred by Nature’s fundraising strategy in order to secure outside funding for development projects.

Aviator Airport Partner ApSHR Coordinator til barselsvikariat

Aviator Airport Partner ApS, Kastrup

Aviator søger en HR Coordinator til barselsvikariat, som skal understøtte en tempofyldt hverdag for knap 200 kollegaer.

Aviator udbyder en bred vifte af luftfartsservices i Norden. Vi tager os af passagerer og udstyr i 15 lufthavne fra København til Trom sö som en del af Avia Solutions Group ASG. I København dækker Aviators aktiviteter groundhandling, lounge-virksomhed, værksted og de-icing i samarbejde med søsterselskabet Copenhagen Flight Services.

Som HR Coordinator hos Aviator vil du blive mødt af alsidige opgaver og skal være indstillet på fleksibilitet i opgaver og om fang. Det er afgørende, at du kan se dig selv som en del af en mindre funktion, hvor ingen opgaver er for små til at blive løst.

Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Arriva Danmark A/S
HR-konsulent med lyst til at lære og udvikle sig

Arriva Danmark A/S, Kastrup

Har du lysten til at lære og udvikle dig indenfor den brede HR-palet, opbygge og forandre men er ikke for fin til administrative og tilbagevendende opgaver? Tænder du på at være holdspiller på et lille HR-team i en dynamisk og stor virksomhed med kort til toppen? Så er denne stilling måske noget for dig!

Arbejdsopgaver, som skal løses, kan for eksempel være:

 • Administration af HR-inbox, daglige forespørgsler, dokumentation, intranet og fællesdrev, regninger og godkendelser
 • Rekruttering: stillingsopslag, systemoprettelser og -adgange, ansættelsessamtaler, test, kontrakter, kommunikation med ansøgere og support
 • Koordinering, udvikling, ledelse og drift af HR-projekter/-opgaver ift. HR-årshjul, f.eks. udviklingssamtaler, Engagement Surveys, Organisational Reviews, Talent Management osv.
Arriva Danmark A/S
Mulighed for hjemmearbejde
A/S HindsgavlHindsgavl Slot søger en erfaren og engageret morgenkok

A/S Hindsgavl, Middelfart

På Hindsgavl Slot søger vi en faglært, erfaren, engageret og dygtig kok til at indgå i vores køkkenteam.

Her bliver du en del af et velfungerende og professionelt team, som sammen med resten af slottet hjælper og inspirerer hinanden til at give vores mange forskellige gæster gode oplevelser – hver dag.

Du kommer til at indgå i et kokketeam med 26 engagerede og dygtige kolleger, som laver gastronomi til både a la carte, konferencer, selskaber og andre arrangementer.

For den rette kandidat vil der være mulighed for at få indflydelse på den daglige drift – herunder menuplanlægning, generel udvikling i køkkenet og oplæring af elever.

TCR Denmark ApSMekaniker CPH

TCR Denmark ApS, Kastrup

Fleksible, team-orienterede og friske mekanikere til topmoderne værksted i Københavns Lufthavn.

HVAD DU SKAL LAVE HOS OS

 • Du fejlsøger og reparerer primært på tunge diesel- og eldrevne køretøjer.
 • Du deltager i den daglige servicering og vedligeholdelse af vores vognpark.
 • Du får ansvar for udbedring af både større og minde skader.
 • Du sørger for bestilling af reservedele til dine egne arbejdsopgaver i samarbejde med vores lagermedarbejdere.
 • Du medvirker i ombygning og levetidsforlængelse af specialkøretøjer.
 • Du arbejder godt og dynamisk sammen med vores mange dygtige mekanikere.
Hjemmearbejdsplads
Coach med salgserfaring

Libranor ANS

Libranor tilbyder kurser for kvinder som kæmper med overspisning, bulimi, yoyoslankekure eller overvægt. Vi er et norskejet selskab, som blev startet op af Anita Kargård i 2018.

Libranor søger en person, som kan tage indtagssamtaler med danske (og på længere sigt engelsktalende) potentielle kursusdeltagere. Samtalerne kræver kundskab/erfaring som coach men også evner/erfaring indenfor salg.

Vi er så langt et lille team, som alle arbejder hjemmefra. Men vi er en organisation under opbygning. Fremtidsplaner indeholder blandt andet en engelsksproglig version af vores hovedkursus samt en spiseforstyrrelses-coachuddannelse. Så gode engelsk kundskaber er en fordel.

ALDI DanmarkSouschef - Amager

ALDI Danmark

Kunne du tænke dig at lede din egen butik engang i fremtiden? Eller leder du efter et sted at udvikle dig og få god hands-on ledererfaring? Så er du måske vores nye souschef for butikken på Amager.

Som souschef bliver du butikschefens højre hånd. Sammen sørger I for, at butikken er salgsklar og genererer gode salgsresultater. Her bliver medarbejderne jeres vigtigste ressource, og du er med til at sikre, at de er glade, motiverede og klar til at give 1. klasses kundeoplevelser. Du får mange af de samme opgaver som butikschefen, og gradvist får du dine egne ansvarsområder.

Du får en butik, som laver flotte resultater, når du:

 • giver hver kunde et smil og god service
 • sikrer at vi har de rette varer på hylderne i de rigtige mængder
 • arbejder aktivt med butikkens KPI-tal på daglig basis

Derudover har du en spændende og lærerig udfordring foran dig, når du er med til at sikre, at nye strategiske tiltag bliver godt implementeret i din butik.

fakta a/s
Butikschef, Fakta Amager

fakta a/s

Som butikschef i Fakta står du for den daglige drift af butikken. Du har ansvaret for, at butikken er indbydende og at kunderne får den bedste oplevelse. I det daglige er du mest ude på gulvet, hvor du har fingeren på pulsen i forhold til kunder og medarbejdere, og du vil sjældent sidde bag et skrivebord med administrative opgaver.

fakta a/s

Helt konkret bliver det dit ansvar at:

 • rekruttere nye medarbejdere og sørge for, at de udvikler sig igennem ærlig feedback
 • betjene kunder og håndtere vareopfyldning, hvor du går forrest og sætter det gode eksempel
 • sørge for, at din butik vækster og bliver fremtidens lavprissupermarked gennem salg, salg, salg

Som butikschef i Fakta kan du få stor indflydelse på din butik. Her belønner vi nemlig god ledelse og solidt købmandskab med frihedsgrader. For hver frihedsgrad, du gør dig fortjent til, kan du vokse som købmand og være med til at bestemme butikkens udstillinger, samt hvilke varer du kan bestille hjem.

fakta a/s
Marel A/S

Spare Parts Demand Specialist for our Spare Parts Business

Marel A/S, Aarhus, Kastrup, Roskilde, Støvring or abroad

Do you have strong analytical skills and do you enjoy working with data, forecasting and demand planning?

In this role you will have a dual but interrelated responsibility – forecasting and data optimization. You will apply your analytical skills to optimize parts stock to accommodate the needs of our customers. You will help ensure this by continuously monitoring and analyzing our spare parts business for our existing installed base across seven product groups as well as performing the forecasting and demand planning for new product innovations as they are released for sale.

As our new Spare Parts Demand Specialist, you will play a key role in bringing down lead times of our spare parts business and driving customer satisfaction as our business continues to expand. You will transform your analysis into clear recommendations for our spare parts business.

Marel A/S
Københavns Lufthavne A/S
Inspirerende sektionsleder til Baggage Production & Maintenance

Københavns Lufthavne A/S, Kastrup

Kan du lede og udvikle mennesker, samtidig med du sikrer en stabil drift? Er teknisk indsigt, organisationsforståelse og stærke samarbejdsevner en del af din bagage? Og har du mod til at vælge nye veje for at finde de bedste løsninger? Så søger Airport Baggage Services (ABS) dig som sektionsleder i Baggage Production & Maintenance (BPM).

Efter en periode med lav aktivitet i Københavns Lufthavne A/S (CPH) ser vi nu ind i en tid, hvor rejselystne passagerer vender tilbage. Derfor har vi nu brug for en dygtig sektionsleder, som skal lede vores operatører og i samarbejde med dine kollegaer udvikle BPM.

Dine primære arbejdsområder er:

 • Faciliterer systematisk problemløsning og forbedringer (Tavlemøder)
 • Kendskab til 3F overenskomst og erfaring med holddriftsaftaler (24/7 organisation)
 • Ledelse og udvikling af vores operatørafdeling, herunder planlægning og, personaleansvar
Københavns Lufthavne A/S
Naviair
Elektronikfagtekniker-elev søges

Naviair, Kastrup

Brænder du for en uddannelse inden for elektronik og svagstrøm, og har du lyst til at arbejde med fejlsøgning, fejlretning, installation og vedligehold af elektronisk kommunikationsudstyr, så søger Naviair dig som elektronikfagtekniker-elev med start den 1. september 2021.

Som elev kommer du til at arbejde med fejlsøgning, fejlretning, installation og vedligeholdelse af både indkøbt og egenudviklet elektronisk kommunikationsudstyr. Vi har i øjeblikket en anden elev, der vil være færdig om cirka et år, som vil deltage i støtten i et godt uddannelsesforløb.

Naviair