16 jobannoncer matcher din søgning 16 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Københavns Kommune

Controller til anlægsteamet i Teknik- og Miljøforvaltningen

København S

Er du vild med København, og vil du være med til at økonomistyre byens mange spændende anlægsprojekter?

Vi har lige nu en ledig stilling, som giver mulighed for at opbygge et stærkt fagligt fællesskab.

Du får rig mulighed for at præge din egen rolle og udvikling og kan forvente at få bl.a. følgende ansvarsområder og opgaver:

  • Løbende opfølgning på de faglige enheders anlægsøkonomi.
  • Sparringspartner for budgetansvarlige chefer og deres medarbejdere om anlægsprojekternes budget, forbrug, regnskab, fremdrift m.m.
  • Udarbejdelse af bidrag til de kvartalsvise anlægsrapporteringer til Teknik- og Miljøudvalget.
Gem
HOFOR

Financial controller

København S

Har du værktøjskassen i orden, og trives du med at have styr på tallene?

Se video om HOFOR som arbejdsplads

Som Financial controller får du ansvaret for dine egne selskaber i koncernen herunder vores otte vandselskaber. Koncernens selskaber spænder bredt fra regnskabsklasse B til "store" C og med en samlet koncernomsætning på ca. 7 mia. kr. Din succes i rollen afspejler sig i de enkelte selskabers årsrapporter.

Der er mange spændende opgaver at gå ombord i og mulighed for både faglig og personlig udvikling.

HOFOR
Gem
Rambøll

Project Controller

København or Vejle

Do you have excellent cooperation skills and experience with providing advice to different stakeholders? Are you passionate about project finances, and do you want to work on making sustainable projects more profitable?

Se video om Rambøll som arbejdsplads

Your key tasks and responsibilities will be:

  • Overall responsible for your own project portfolio.
  • Partnering - close cooperation with the business
  • Advise Project Managers on financial project management issues
Rambøll
Gem
Deloitte

Manager til Financial Services

København S

Kunne du tænke dig at være med til at rådgive Danmarks største finansielle virksomheder, i en afdeling som er markedsledende inden for compliance, risikostyring og regulatorisk rådgivning?

I stillingen vil du få mulighed for at bringe din viden og kompetencer i spil i et team, som har fokus på arbejdsglæde, høj faglighed og personlig udvikling.

Du skal primært arbejde med risikostyring med fokus på Asset Management, hvor du hjælper kunderne med at håndtere risici samt overvåge og sikre overholdelse af den finansielle lovgivning.

Gem
Saint-Gobain A/S, Isover

Lønspecialist med lyst til at arbejde med HR-opgaver

København S

Din hovedopgave er at sikre korrekt datainput til månedlig lønkørsel for 230 timelønnede og funktionærer; det betyder blandt andet arbejde med time- og fraværsregistreringer.

Du er også ansvarlig for søgning af refusioner ved blandt andet kurser, sygdom og orlov. Ligeledes sikrer du datakvaliteten på masterdata i HR-systemer.

Vi tilbyder gode medarbejderforhold hvor teamwork, trivsel og sundhed vægtes højt, og at skabe resultater er et samarbejde.

Saint-Gobain A/S, Isover
Gem
Cadeler A/S

Marine Payroll Specialist – Offshore Wind Industry

Copenhagen

Do you put an honour into securing that your colleagues get the correct salary at the right time? And do you want to work in the offshore wind industry where your skills and expertise will help secure a sustainable future based on renewable energy? Then you might be the payroll specialist we are looking for.

As our industry continues to grow, so do we! We are now looking for a Payroll Specialist to join us in the Marine HR department and help us with management of all tasks related to payment of salaries to our Cadeler seafarers.

Cadeler A/S
Gem
Telia Danmark

Financial Controlling - Fixed Assets

Copenhagen

Telia has become part of Norlys and started on an integration journey together with our new owner. We are looking into updating and integration of our existing process, controls and systems.

Your new role | fixed asset accounting

  • Manage the fixed asset accounting process in accordance with Danish GAAP, including recording asset acquisitions, disposals, and depreciation expenses.
  • Ensure compliance with accounting standards and company policies related to fixed assets, including Danish GAAP regulations.
Gem
Vipp

Finance Business Partner

København S

Vil du være med til at udvikle økonomifunktionen i en dynamisk og fremadstræbende familieejet designvirksomhed med højt til loftet, en uformel omgangstone og en hurtig og effektiv beslutningsproces?

Du får en bred berøringsflade i organisationen. I rollen vil du opnå en dyb forretningsindsigt og være med til at drive vores rapportering samt sikre en kontinuerlig udvikling af processer, systemer og strukturer i vores ERP-system.

Vipp
Gem
Deloitte

Bliv en del af vores ESG Advisory Team

København S

Er bæredygtighedsagendaen noget, du brænder for og ønsker du at være en del af løsningen samt forme fremtidens bæredygtige virksomheder?

Du vil som en del af vores team komme med på spændende rådgivningsprojekter, hvor du hjælper mellemstore danske virksomheder med deres ESG-rejse og med at blive klar til at rapportere under CSRD.

Du vil få mulighed for at påvirke og sætte præg på din egen karrierevej, og vi vil strække os langt for at matche dig med de rigtige opgaver med udgangspunkt i dine stærke sider, præferencer og udviklingsmuligheder.

Accountor Denmark A/S søger for Compass Group Danmark A/S
Gem
Accountor Denmark A/S

Ambitiøs og forretningsorienteret finance manager til en af verdens førende servicevirksomheder som er i stor vækst

København

Til vores kunde Compass-Group Danmark A/S, er Accountor Danmark på udkig efter en faglig stærk profil, der skal være højre hånd for selskabets Finance Director. Du trives i en hverdag, hvor tal, analyse og rapportering er omdrejningspunktet.

Du får mulighed for at arbejde aktivt med forretningsudvikling, rapportering og bliver et naturligt kontaktpunkt for forretningen. Lyder som noget for dig – så er du måske den Finance Manager vi søger.

Som Finance Manager bidrager du til af skabe performance og øget finansiel indsigt gennem korrekte analyser, rapportering og veldokumenteret anbefalinger.

Gem
DR Byen

Controller til DR Økonomi

København S

Vi kan ikke love dig kageresterne fra Den Store Bagedyst eller billetter til forreste række til Torsdagskoncerterne.

Vi kan til gengæld tilbyde dig en spændende hverdag i et stort kreativt mediehus, hvor dit bidrag til økonomistyringen er med til at klæde chefer og ledere på til at træffe de bedst mulige beslutninger.

Hos os er der plads til at være ambitiøs og karrierebevidst, samtidig med at der er balance mellem arbejdsliv og privatliv.

Experis søger for Øresundsbron
Gem
Experis

Financial Controller ekspertise inden for finansiel analyse

København S

Experis søger for Øresundsbron en erfaren og analytisk Financial controller, der skal bidrage til at videreudvikle virksomhedsstyringen gennem analyser og økonomisk information.

Arbejdsopgaver

  • Sikre velfungerende finansielle informationssystemer
  • Sikre velfungerende processer i den interne kontrol

Vi kan tilbyde et spændende og alsidigt job på en visionær og dynamisk dansk-svensk arbejdsplads, som udgør navet i en pulserende region, hvor du er med til at påvirke udviklingen.

Gem
KOMBIT A/S

Forretningsspecialist til NemRefusion

København S

Vil du være med til at videreudvikle og drive en af Danmarks mest anvendte offentlige selvbetjeningsportaler? Har du erfaring med arbejde i en lønfunktion eller som konsulent på et lønsystem og har du interesse og forståelse for IT?

Som forretningsspecialist på NemRefusion arbejder du i krydsfeltet mellem it og forretning. Med brugerne i centrum er dit ansvar, at sikre faglige afklaringer i driften og videreudviklingen af NemRefusion. Sammen med specialister i KOMBIT og hos leverandøren, vil du være med i hele processen fra et ændringsønske modtages og frem til det er sat i drift og anvendes af brugerne.

KOMBIT A/S
Gem
Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem

FH søger fagligt stærk økonom med interesse for samfundsarkitekturen og de store linjer

København S

Er du en dygtig økonom, der brænder for at arbejde med økonomiske analyser og politikudvikling til gavn for lønmodtagerne i en politisk styret organisation?

Indrykket:
Hentet fra Djøf Jobunivers
Gem

Business Finance Manager

København S

Are you excited about stakeholder management, have an analytical mindset, and enjoy partnering cross-functionally?

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV