24 jobannoncer matcher din søgning 24 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

ARP-HANSEN HOTEL GROUP

Souschef/kok til The Harbour på Copenhagen Island

København V

Se video om ARP-HANSEN HOTEL GROUP som arbejdsplads

Vil du prøve kræfter med køkkenledelse et sted, hvor du både kan udvikle dig og lære fra dig, alt imens du sikrer gode oplevelser til vores gæster, som kommer fra hele verdenen?

Som souschef/kok hos os, vil du kunne udfolde og udvikle dine kompetencer inden for personaleledelse, drift, menuplanlægning, kommunikation, økonomi og indkøb. Alt sammen under trygge rammer med støtte og support fra en erfaren køkkenchef.

ARP-HANSEN HOTEL GROUP
Bygningsstyrelsen

Vicedirektør til økonomi, IT og øvrige stabsfunktioner i en af Danmarks største ejendomsvirksomheder

København V

Vores vicedirektør har efter mange år i Bygningsstyrelsen fået nyt job som ejendomsdirektør. Vi bruger anledningen til at justere organisationen og søger derfor ny vicedirektør til økonomi, IT og øvrige stabsfunktioner.

Se video om Bygningsstyrelsen som arbejdsplads

Du vil indgå i den samlede direktion, som i høj grad har fokus på samarbejde på tværs og fælles ambitioner for styrelsen.

Som vicedirektør med ansvar for de tværgående funktioner spiller du en nøglerolle i betjeningen af og samarbejdet med ministeriets departement og Finansministeriet og på tværs i forhold til vores øvrige væsentlige samarbejdspartnere i bl.a. Økonomistyrelsen, Statens Administration, Medarbejder- og Kompetencestyrelsen, Rigsrevisionen samt private systemleverandører.

MapsPeople A/S

Head of Revenue Operations

Aalborg or Copenhagen

In MapsPeople we need a new revenue operations leader to play a pivotal role in helping the company grow and retain clients.

We are an ambitious B2B SaaS company, and it is safe to say that our new Head of Revenue Operations will play a key role in improving our current set up - including our GTM engine through systems, data, insights, and technology.

With your engineering mindset you can architect efficient processes that improve productivity while simultaneously delivering the data needed to run and improve the business.

MapsPeople A/S
Deichmann Sko

Deichmann söker HR-ansvarig till huvudkontoret i Köpenhamn!

København V

Deichmann söker en HR-Ansvarig med fokus på svensk arbetsrätt och arbetsmiljö till vårt nordiska huvudkontor i centrala Köpenhamn.

I rollen ansvarar du för att, tillsammans med HR-assistenten, hantera allt HR-arbete löpande för det svenska bolaget. Du har det huvudsakliga ansvaret för att efterfölja och införliva svensk arbetsrätt och kollektivavtal i företaget. Förhandlingar kommer därför att vara en naturlig del av ditt arbete.

Vi erbjuder möjligheter att på sikt kunna arbeta hemifrån 2 dagar i veckan.

Scandic Hotel A/S

A la carte Chef, Restaurant Ansvar at Scandic Spectrum

Copenhagen

If you are ambitious in the kitchen and enjoy working with the best ingredients and serving quality and pleasure on every plate, we believe you could be our new a la carte Chef at Restaruant Ansvar - Greenery lab, which is Scandics front-runner and development site for a sustainable green ecological profile.

Se video om Scandic Hotel A/S som arbejdsplads

At Restaurant Ansvar, you become part of a team that is passionate about and takes great pride in the food served. You will help to create a vegetable-oriented menu at a high level, which is always based on seasonal ingredients. The kitchen is handled by our head chef with experience from Denmark and abroad, including several Michelin restaurants.

Scandic Hotel A/S
Compass Group Danmark A/S

Assisterende Café-leder til spritnyt Domicil i indre København hos en af Danmarks største finansielle virksomheder

København V

Kan du jonglere med kaffekopper og skabe førsteklasses cafeoplevelser? Er du ekspert i at sikre, at caféen altid fremstår strømlinet og indbydende, så den skiller sig ud fra mængden?

Dine primære opgaver og ansvarsområder

  • Supervision af medarbejderne og sikre rammerne for afvikling af cafeens daglige drift
  • Træning og udvikling af medarbejdere

Vi tilbyder en enestående mulighed hos en af Danmarks største Facility Management leverandører, hvor du vil få en vigtig nøglerolle i at være med til at sikre succes med vores nye kontrakt.

Compass Group Danmark A/S
Trafikstyrelsen

Klar på ledelse af fagligt stærkt team i et sikkerhedsorienteret miljø? Bliv teamleder for Trafikstyrelsens tilsyn med security-regler i luftfarten

København V

Er du vant til at arbejde med regulering og myndighedsarbejde?

Som teamleder indgår du i kontorets ledelse med personaleansvar for 10 engagerede og fagligt stærke luftfartsinspektører. Du vil have det direkte ansvar for tilrettelæggelse og gennemførelse af styrelsens tilsyn med security-reglerne i Danmark (inkl. Færøerne og Grønland).

Området understøttes af kontorets juridiske kompetencer, og du bliver en central sparringspartner for kontorchefen i forhold til bredere, strategiske projekter fx om udvikling af lovgivning og regulering på securityområdet.

Trafikstyrelsen
Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri

Enhedschef til Direktionssekretariat & Kommunikation

København V

Vil du være med til at understøtte landbrugets grønne omstilling?

Hvis du også har rigtigt godt styr på beslutningsprocesser i et politisk miljø, besidder nogle veludviklede samarbejdsevner og har et stærkt fokus på kommunikation og presse, så er jobbet som leder af Landbrugsstyrelsens Direktionssekretariat & Kommunikation måske noget for dig.

Du får en plads tæt på direktionen, og du får derfor både viden og indsigt i de faglige områder styrelsen varetager og et unikt perspektiv på den bredde og kompleksitet, som styrelsen rummer.

Banedanmark

Teamleder til dygtigt hold af sikringstekniske projekteringsledere

København V

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Som teamleder får du ansvar for et lille team af teknisk dygtige medarbejdere med mange års erfaring inden for projekteringsledelse. Sammen kommer I til at håndtere porteføljestyring og planlægning af sikringstekniske leverancer samtidig med, at I bidrager med faglige inputs i forhold til sikringsprojektering og validering.

Dine primære opgaver vil være inden for projektstyring og personaleledelse. Du får bl.a. ansvar for økonomistyring, drift og planlægning samtidig med, at du skal sikre, at dine medarbejdere har de nødvendige forudsætninger for at kunne lykkes med deres projekter fra start til slut.

Banedanmark
Boligforeningen AAB

Boligforeningen AAB søger en driftsleder

København V

I Ejendomsservice & Fraflytning søger vi nu en serviceminded driftsleder til vores team af driftsledere, som varetager driften af Boligforeningen AAB’s boligafdelinger i tæt samarbejde med afdelingsbestyrelserne.

Du bliver daglig leder af en række boligafdelinger beliggende i Københavnsområdet. Samtidig får du mulighed for at præge den løbende udvikling og effektivisering af ejendomsdriften i og på tværs af boligafdelingerne samt i AAB’s administration.

Som driftsleder i AAB er det vigtigt, at du trives i en omskiftelig hverdag, hvor det er ledelse og administrative opgaver, der fylder mest.

Boligforeningen AAB
Energistyrelsen

Vicedirektør

København V

Har du ambitioner om at gøre en forskel for den grønne omstilling, solid ledelseserfaring og lyst til at blive en del af et stærkt ledelseskollektiv på toplederniveau?

Se video om Energistyrelsen som arbejdsplads

Som vores nye vicedirektør vil du få ansvaret for Center for undergrund og Center for grøn forsyning, og du vil have syv enhedschefer i direkte reference.

I Center for undergrund arbejder vi med at sikre udnyttelse af ressourcerne i den danske undergrund samt med godkendelse af aktiviteter i relation til olie og gas.

I Center for grøn forsyning skaber vi rammerne for en grøn, effektiv og sikker forsyning inden for gas-, varme- og vandsektoren samt affaldshåndtering.

Energistyrelsen
Balder Danmark

Teamleder, Ejendomsadministration

København V

Som teamleder i Kundeafdelingen hos Balder har du et stort ansvar og stor frihed til at gøre en positiv forskel for mange mennesker. Du arbejder gennem dine medarbejdere med at sikre, at vores kunder (lejere) har et trygt og dejligt hjem, hvor tingene fungerer.

Du bliver en ud af 3 teamledere i kundeafdelingen og får ansvaret for 5-8 medarbejdere, som skal varetage ejendomsadministrationen på Balders ejendomme, så som udarbejdelse af forbrugsregnskaber, opkrævningskørsel, lejereguleringer, rykker- og ophævelsesprocedurer, inkassosager samt bogføring og diverse kontroller.

Oxfam Danmark

Bestyrelsesmedlem med stærk forretningsforståelse og gerne med erfaring inden for fundraising og/eller marketing

København V

Vi ønsker at styrke bestyrelsen med en profil, der har en stærk forretningsforståelse samt digitale og strategiske kompetencer inden for marketing og/eller fundraising, der kan bistå den øvrige bestyrelse og ledelsen med vigtig sparring for at sikre en konkurrencedygtig, digital transformation og bæredygtig vækst for Oxfam Danmark.

Vi tilbyder mulighed for at være med til at lede en af Danmarks mest markante og stærke stemmer for en mere lige og retfærdig verden.

Oxfam Danmark
Compass Group Danmark A/S

Site Manager, til barselsvikariat med drift fokus

København V

Som Site Manager vil du få direkte reference til kundechefen og vil blive overordnet ansvarlig for en række kantiner i København.

Du arbejder tæt sammen med kunden om den fortsatte udvikling af forretningen og vil dermed stå i spidsen for at implementere nye initiativer.

Du vil få en udfordrende og mangfoldig arbejdsplads med gode kolleger og store perspektiver for faglig og personlig udvikling.

Compass Group Danmark A/S
Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri

Enhedschef til Landbrugsstøtte & Geodata

København V

Vil du være med til at indfri Danmarks ambitioner på miljø- og klimaområdet? Har du politisk tæft og flair for at udvikle robuste, administrative løsninger?

Enheden Landbrugsstøtte & Geodatas primære opgave er at implementere og forvalte en række tilskudsordninger, både i form af indkomststøtte til landbrugerne, men også i form af arealstøtteordninger, hvor indsatser til gavn for natur og miljø prioriteres.

Du skal sammen med vores anden enhedschef lede enheden. Sammen skal I udstikke den overordnede retning for enhedens ca. 80 medarbejdere, der både har til huse i København og Augustenborg.

Gem
OiSTER

Teamleder til OiSTER Kundeservice

København V

OiSTER søger en energisk og produktiv teamleder, der evner at levere en førsteklasses kundeservice og forstår vigtigheden i balancen mellem performance og trivsel.

Som teamleder i Kundeservice vil du have ansvaret for et team på ca. 7 medarbejdere med henblik på at skabe engagement, glæde og motivation i teamet.

Dine opgaver inkluderer at få resultater inden for kundeservice på mail-support, både ind- og udgående opkald, SoMe, Trustpilot, salg, procesoptimering og driftsoptimering.

OiSTER
MERKUR ANDELSKASSE

Bliv presse- og kommunikationschef hos Merkur Andelskasse

København V

Se video om MERKUR ANDELSKASSE som arbejdsplads

Har du erfaring med strategisk PR- og pressearbejde, og gerne fra den finansielle sektor, så er det lige præcis dig, vi mangler.

Du bliver overordnet ansvarlig for kommunikationsområdet, herunder pressearbejde i tæt samarbejde med den administrerende direktør. Du bliver leder for et lille selvkørende team på to kommunikationskonsulenter og en studentermedhjælper.

Vi er en lille organisation, hvor du hurtigt får rigtig gode muligheder for at få indflydelse og for at udvikle dig både fagligt og personligt.

MERKUR ANDELSKASSE
Banedanmark

Sektionschef til Trafikstyring Øst

København V

Se video om Banedanmark som arbejdspladsVi søger en visionær og driftsorienteret sektionschef til Trafikstyring Øst i Banedanmark. Som sektionschef får du ansvaret for trafikafviklingen i Hovedstadsområdet, og ikke mindst for nerven af landstrafikken – Københavns Hovedbanegård.

Dit overordnede ansvar vil være at sikre en effektiv ressource- og køreplanlægning, hvor du og Trafikstyring Øst opnår succes ved at sikre passagerernes sikkerhed, effektivitet og punktlighed. For at lykkes på dette område er det nødvendigt at kunne tænke i helheder samtidig med at opretholde fokus på detaljerne, også i pressede situationer.

Banedanmark
Gorrissen Federspiel

Teamleder til Facility

København V

Er du interesseret i at udvikle din karriere hos en af advokatbranchens mest respekterede virksomheder, så er det måske dig, vi er på jagt efter.

Vi leder efter en spillende træner, der skal lede Facility-teamet i deres daglige arbejde. Vi løser et stort antal større og mindre printopgaver for huset, eksempelvis processkrifter.

Derudover står vi for klargørelse af pladser til nye medarbejdere, interne flytninger og klargøring af mødefaciliteter.

Gorrissen Federspiel
KFUKs Sociale Arbejde

Leder til Reden International

København V

Reden International har været gennem en spændende udvikling og består i dag af en rådgivende- og opsøgende afdeling samt af et krisecenter for kvinder, der er vurderet som ofre for menneskehandel.

Vi søger en erfaren personaleleder, som kan skabe gode og trygge rammer for både målgruppen og medarbejdere og som kan sikre høj faglighed i arbejdet.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV