6 jobannoncer matcher din søgning 6 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Marius Pedersen A/S

Kørselsleder - Region Aarhus

Aarhus N

Motiveres du af en travl hverdag i et kundeservicecenter med stort fokus på service og mange forskellige opgaver, der skal løses her og nu?

Med reference til kørselschefen får du ansvaret for den daglige ledelse af afdelingens transportaktiviteter med fokus på disponering samt planlægning af chaufførernes arbejdstid.

Vi tilbyder en grundig oplæring i virksomhedens systemer og procedurer, ordnede arbejdsforhold med gode kolleger og et godt arbejdsmiljø.

Marius Pedersen A/S
Gem
Lejerbo

Varmemester til Østjysk Bolig Aarhus/Lejerbo

Aarhus N

Østjysk Bolig søger 2 servicemindede varmemestre, der sætter en ære i at være tilgængelig for beboerne og som helt naturligt er imødekommende, hjælpsom og nærværende?

Varmemesteren har ansvaret for samarbejdet med håndværkere, leverandører, kommunen og andre partnere i forbindelse med den daglige drift af afdelingerne, herunder stor kontakt til beboerne. Varmemesteren er ligeledes ansvarlig for afdelingens udvendige renholdelse, og skal koordinere og i samarbejde med det øvrige driftspersonale varetage det daglige arbejde.

Styrelsen for Patientklager

Sektionsleder til Styrelsen for Patientklager

Aarhus N

Vil du være med til at udvikle et stærkt administrativt kontor? Har du lyst til at lede dygtige administrative medarbejdere og skabe rammerne for, at de kan sikre patienter og indklagedes retssikkerhed med så kort sagsbehandlingstid som muligt?

Som sektionsleder er du ansvarlig for den overordnede opgaveløsning i dit team. Du skal kunne skabe gode rammer, så medarbejderne fortsat kan sikre en effektiv sagsbehandling af høj administrativ kvalitet.

Samtidig er det forventningen, at du kan sætte en udviklingsdagsorden, der udfordrer organisationen til at tænke og arbejde på nye måder med respekt for det eksisterende grundlag.

VIA University College

HR-chef VIA University College

Aarhus N

VIA søger en energisk, inspirerende og retningssættende chef, der vil tage ansvaret for HR-området på en af landets største videregående uddannelsesinstitutioner.

Du træder ind i en velsmurt HR-afdeling, hvor de ca. 25 medarbejdere løser opgaver på hele HR-paletten, og hvor alle deler ambitionen om at have stor forretningsindsigt og håndtere udfordringer på en proaktiv måde.

Du bliver en del af en god og velfungerende chefgruppe, der bl.a. prioriterer tid til ledelsesudvikling og strategisk udvikling, og hvor der også er et godt, konstruktivt og opgaveorienteret samarbejde.

VIA University College
Region Midtjylland

Ledende lægesekretær, Klinisk Genetisk Afdeling, Aarhus Universitetshospital

Aarhus N

Klinisk Genetisk Afdeling søger pr. 01. august 2024 en engageret, positiv og visionær ledende lægesekretær, der prioriterer tværfagligt...

Indrykket:
Region Midtjylland

2 årig projektstilling som ledende lægesekretær i nyoprettet bookingenhed, Plastik- og Brystkirurgi, AUH

Aarhus N

Søger du nye udfordringer og er du klar på at forme en nyoprettet stilling, til gavn for medarbejder og patienter?

Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV