15 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

15 jobannoncer

Gem
FGU Hovedstaden

Barselsvikariat som engelsklærer

Kastrup

Til vores bydelsskole på Amager søger vi en lærer til at undervise i engelsk, identitet og medborgerskab samt varetage kontaktlærerfunktionen for en gruppe elever.

Stillingen er et barselvikariat, som ønskes besat i perioden 1. august 2024 til og med 28. februar 2025.

Vi tilbyder et udviklingsorienteret arbejdsfællesskab, hvor vi arbejder i teams på tværs af både faggrupper og vores fire bydelsskoler, hvor vi vægter, at vi sammen løfter og løser de faglige og pædagogiske opgaver. På FGU Amager er der pt. tilknyttet 100 elever samt 20 lærere og vejledere.

Gem
Tårnby Kommune

Pilegårdsskolen søger en matematiklærer til vores 4. klasseteam samt en lærer til vores overbygning

Kastrup

Pilegårdsskolen er en stor skole, med mange funktioner og udviklingsmuligheder, og vi glæder os til at byde dig velkommen.

Vores 4. klasseteam har brug for en lærer, der kan undervise i matematik og engelsk, og vi vil sætte stor pris på, hvis du også kan undervise i idræt og musik.

Herudover søger vi en lærer, der der har lyst til at dække almindelige skolefag på forskellige årgange - primært i vores overbygning, men også med mulighed for at få timer i vores pædagogiske læringscenter PLC.

Vi er fleksible i forhold til din arbejdstid - ønsker du fuldtid/deltid?

Gem
Tårnby Kommune

Teamleder til PPR

Kastrup

Vil du være en del af et fagligt stærkt PPR-fællesskab og et samlet Børneområde? Brænder du for at arbejde helhedsorienteret for at styrke indsatsen omkring vores børn, unge og familier i Tårnby Kommune, så er dette job måske noget for dig?

Vi tilbyder et stærkt, fagligt, støttende arbejdsfællesskab med kompetente og søde kollegaer i hele centeret. Desuden er det et spændende job med forskellige typer opgaver og mange bolde i luften. Vores centerstruktur er et år gammel, og vi er godt i gang med implementeringen af vores distriktsstruktur og relationelle kapacitetsopbygning.

Gem
Tårnby Kommune

Lærere til Løjtegårdsskolen

Kastrup

Vi søger jer, der primært kan undervise i matematik, natur/teknologi, pigeidræt, madkundskab, engelsk, billedkunst eller musik.

Løjtegårdsskolen har 781 glade og energiske elever fra 0.-9. klasse fordelt på 3-4 spor, 60 lærerkollegaer og 23 pædagoger, som alle er samarbejdsorienterede, dygtige og engagerede. Vi er en folkeskole beliggende i smørhullet mellem natur og by med et væld af muligheder til din undervisningsplanlægning.

Gem
Tårnby Kommune

Lærer til nyoprettet gruppeordning

Kastrup

Har du et ønske om at undervise og støtte en elevgruppe, hvor tryghed, nærvær og forudsigelighed skal være bærende elementer i elevernes skoledag?

Løjtegårdsskolen udvider vores nuværende gruppeordning med endnu en gruppe for elever med autismespektrumsforstyrrelser. I ordningen vil der være 5-8 elever, som visiteres til ordningen. Foruden dig vil der være tilknyttet en pædagog, og det vil være jer, som i tæt samarbejde med de øvrige medarbejdere i gruppeordningerne og almensporets øvrige lærerteam skal tilrettelægge, afvikle og efterbehandle specialundervisning for elevgruppen.

Gem
Tårnby Kommune

Pilegårdsskolen søger lærere til at dække tre barselsvikariater

Kastrup

Fælles for to af vikariaterne er, at du vil skulle undervise i det, vi på Pilegårdsskolen kalder Overbygningen. Her har vi ud over almindelige skolefag primært behov for at få dækket naturfag dvs. fysik/kemi, biologi, geografi og natur og teknologi. Har du idræt vil det være fantastisk.

I det tredje vikariat vil du skulle undervise i det, vi på Pilegårdsskolen kalder Basisskolen. Her har vi primært behov for at få dækket dansk på 1. årgang og alt efter din profil, kan vi sammensætte et skema, der passer dig. I skemaet er der også timer med faglig støtte til en enkelt elev og du vil få andel i klasselærerfunktionen.

Gem
Tårnby Kommune

Lærerstilling på Kastrupgårdsskolen

Kastrup

Kastrupgårdsskolen er en skole med 3 spor i smørhullet af Tårnby. Vi søger en lærer med matematik som linjefag til indskolingen.

Vi har et stærkt kollegialt sammenhold og et højt fagligt niveau med fokus på at vejlede hinanden i hverdagen. Vi arbejder i dagligdagen med fokus på at skabe de bedste faglige og sociale deltagelsesmuligheder for alle vores elever.

På Kastrupgårdsskolen vil du blive modtaget med åbne arme og tydelige rammer til en sjov og spændende hverdag.

Gem
Tårnby Kommune

Afdelingsleder søges til UngTårnby

Kastrup

UngTårnby søger en afdelingsleder, som primært kommer til at have ansvaret for vores fritidsafdeling, dvs. vores ungdomsskoleaktiviteter og klubafdelinger.

    • Oplever du det særlige – magien – ved at arbejde på og med ungdomsskole?
    • Ser du muligheder i den rolle, som ungdomsskolen kan have kommunalt?
    • Brænder du for at udvikle de unges muligheder i fritiden?

    Som leder på UngTårnby vil du blive en del af en erfaren ledergruppe, som spænder bredt over mange opgaver. Du vil være med til at forme og koordinere, hvordan vi sikrer vores relevans for borgerne i Tårnby Kommune både på kort og langt sigt.

    Gem
    Tårnby Kommune

    Deltidsstilling som indskolingslærer i dansk, idræt og evt. sprog

    Kastrup

    Dine fremtidige kolleger byder dig velkommen i et arbejdsfællesskab præget af samarbejde og faglighed samt humor og omsorg; og et fællesskab præget af yngre energiske medarbejdere. Blandt personalet er der en god stemning, og vi har ry for at være gode til at tage imod nye kolleger. Vi har glimt i øjet og en ordentlig tone.

    Vi drømmer om en dygtig kollega med et lyst sind og let til smil, der ser muligheder i alle børn, og hvor du i et tværfagligt samarbejde udvikler den pædagogiske praksis og har styr på klasseledelse.

    Gem
    Tårnby Kommune

    Skottegårdsskolen søger en læreruddannet dansklærer

    Kastrup

    Vi søger en læreruddannet dansklærer, som kan varetage danskundervisningen i en 1. klasse og derudover kan undervise i tysk og/eller håndværk og design.

    Skottegårdsskolen i Tårnby er en skole i rivende udvikling, og du vil få mulighed for at sætte dit præg på denne udvikling.

    Vi har en anerkendende tilgang til vores elever og forældre og værdsætter en åben og fordomsfri dialog. Vi har høje ambitioner på vores elevers vegne og har fokus på et attraktivt læringsmiljø for alle børn.

    Gem
    Tårnby Kommune

    Skelgårdsskolen kalder: Hvad kan du tilbyde?

    Kastrup

    Kom og vær en del af et stærkt fleksibelt fællesskab, hvor humøret og fagligheden er høj. Vi søger nye kollegaer til skolen, bl.a. grundet barsel og pensioneringer.

    Vi søger:

    • 1. dansklærer til 1. årgang (pr. 1. august 2024)
    • 2. dansklærere til 3. årgang (pr. 1. august 2024) - den ene er en barselsstilling med mulighed for forlængelse
    • 1. dansklærer til 7. årgang (pr. 1. august 2024)

    Har du følgende fag, er vi også interesseret; håndværk og design, musik, idræt og evt. DSA eller PLC erfaring.

    Gem
    Superprof

    Passionerede individer til privatundervisning

    Hjemmearbejdsplads

    Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

    Fordelene ved at arbejde på Superprof:

    • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
    • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
    • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
    Superprof
    Gem
    Tårnby Kommune

    Er én af de to stillinger som Ordblindevejleder- og underviser i Tårnby Kommunes ordblindetilbud lige dig, så læs videre:

    Kastrup

    Stillingerne er to kommunale deltidsstillinger (hver på 50% af fuld tid), og ansættelsessted er Korsvejens skole, hvor du er tilknyttet som ordblindevejleder- og underviser og har fast forberedelsesplads.

    Sammen vil I bl.a. have ansvaret for:

    • At organisere, didaktisere og varetage undervisning i intensive læringsforløb af 4-6 ugers varighed for ny-testede ordblinde elever fra kommunens 4. – 6. klasser.
    • Efterfølgende at deltage i elevernes undervisning i almenklasserne i få udvalgte lektioner for at sikre en overføringsværdi fra det intensive forløb til hverdagen på egen skole.
    Gem
    Tårnby Kommune

    Nyoprettet stilling som pædagogisk afdelingsleder til Løjtegårdsskolen

    Kastrup

    Drømmer du om at udfolde dit lederpotentiale, og brænder du for at støtte op om at udvikle folkeskolen?

    Stillingen som pædagogisk afdelingsleder på mellemtrinnet er ny, og du skal derfor være med til at udvikle dine arbejdsopgaver, hvor du bl.a. har ansvaret for at lede 4.-6. årgang og vores gruppeordning samt tilknyttede opgaver som årgangsteammøder, elev- og forældresamtaler, medarbejderudviklingssamtaler samt pædagogisk og faglig udvikling.

    Kirstinehøjskolen
    Gem

    Kirstinehøjskolen søges to lærere på fuldtid pr. henholdsvis 1. maj 2024 og 1. august 2024

    Kastrup

    Målet er, at børn og unge skal komme i trivsel og i en sund og positiv udvikling, så de kan mestre deres liv og indgå i de almene samfundsnormer.

    Indrykket:
    Hentet fra Skolejobs.dk

    Har du et Jobindex CV?

    Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

    Opret CV