30 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

30 jobannoncer

Gem
Sejling Sogn

Idérig og engageret organist til Sejling og Sinding sogne i Silkeborg Provsti

Silkeborg

Vi er indstillede på, at du selv kan være med til at forme din stilling alt efter baggrund og præferencer. Vi har flere ideer og ønsker til aktiviteter, du kunne varetage som organist hos os, alene eller i samarbejde med øvrige ansatte.

Vi søger en organist, der er en holdspiller og vil indgå i et tæt samarbejde med sognets øvrige ansatte og frivillige i ambitionen om, at vi i fællesskab skaber et aktivt og inddragende kirkeliv.

Gem
Danmission

Engagementskonsulent med fokus på frivillighed og folkekirkelig forankring

Du vil træde ind i en organisation midt i en spændende proces, hvor vi aktivt arbejder på at styrke vores engagement og den demokratiske proces i Danmission. Du vil få en plads i det udvalg, som bestyrelsen har nedsat, og som har deltagelse fra både bestyrelse og sekretariat.

Arbejdet i dette udvalg sigter mod at udvikle en række forslag, der både imødekommer dem, der allerede er engageret og skaber rum for nye initiativer.I din hverdag vil du både skulle arbejde med:

  • At øge og udbygge engagementet i Danmission
  • At vedligeholde og pleje det eksisterende netværk
Gem
DanskHåndbold

Breddedommer-koordinator

Har du en analytisk og nysgerrig tilgang til mennesker og viden, og vil du spille en vigtig rolle i udvikling af breddedommer-området i DanskHåndbold?

Du vil blive ansvarlig for en bred vifte af opgaver, der spænder fra rekruttering af nye dommere, samarbejde med det nationale dommerudvalg og til behandling af dommerindberetninger.

Du bliver en del af et inspirerende arbejdsmiljø og et stærkt hold, hvor passionen for at skabe de bedst mulige rammer for håndbolden er i centrum.

Gem
Aarhus Kommune

Rektor til det Jyske Kunstakademi – realiser ambitionerne for fremtidens kunstakademi i nye omgivelser

Aarhus C

Det Jyske Kunstakademi søger en rektor med indsigt i billedkunstens faglighed, der vil lede, udvikle og styrke landets næstældste billedkunstneriske uddannelsesinstitution på et afgørende tidspunkt i dens historie.

Det Jyske Kunstakademi tilbyder en videregående 5-årig uddannelse i billedkunst, og vi har aktuelt 40 studerende og 12 deltidsansatte medarbejdere. Akademiet er en lille, levende organisation med en struktur og størrelse der gør, at der ikke er langt fra ledelse til studerende og akademiets forskellige medarbejdere

Gem
Gellerup Kirke

Vikar - kirkekoordinator

Brabrand

Gellerup Kirke er en folkekirke, der ligger midt i et multikulturelt område i Aarhus Vestre Provsti. Kirken har et ønske om at være en kirke, som er forankret i tro, og har et diakonalt engagement i verden.

Opgaver: Personregistrering, betjening af borgere, varetager opgaver med kirkens elektroniske kalender (Medarbeideren).

Vi tilbyder alsidige opgaver inden for personregistrering i et atypisk sogn samt velbesøgt kirke med mange arrangementer og engagerede mennesker.

Gem
Moesgaard Museum

Leder for Lokal Kulturarv

Højbjerg

Vi ønsker at styrke vores vidensområde og tegne et skarpt billede af museets vision om at løfte den lokale kulturarv ind i større sammenhænge.

Som leder for lokal kulturarv sætter du retningen for lokalmuseerne (Odder Museum, Samsø Museum og Vikingemuseet i Århus) og museets arkæologiske ansvarsområder i det østjyske. Med dig i spidsen får vi markante lokalmuseer med en stærk lokal historie og opbakning, samt en arkæologi der sætter den østjyske fortid ind i en større sammenhæng og danner basis for nye metodiske retninger.

Moesgaard Museum
Gem
Moesgaard Museum

Leder for Verdensarv

Højbjerg

Du kommer til at stå i spidsen for ~12 fastansatte akademiske medarbejdere med kompetencer indenfor historie, etnografi, arkæologi og marinarkæologi.

Stillingen som leder for verdensarv er nyoprettet som led i en organisationsændring og der vil derfor være mulighed for at have indflydelse på afdelingen og på en forestående rekruttering af ledige stillinger.

Vi tilbyder et spændende job med faglige udfordringer på en fascinerende kulturattraktion med højt til loftet og store ambitioner. Der er tale om en fuldtidsstilling omfattet af funktionærloven med aflønning efter kvalifikationer.

Moesgaard Museum
Gem
Herning Sogns Menighedsråd

Kirke- og kulturmedarbejder 20 timer, ved Herning Kirke, med ansættelse pr. 01.08.24

Herning

Vi søger en kirke- og kulturmedarbejder, som sammen med vores nuværende kirke- og kulturmedarbejder og kirkens præster, kan være med til at videreudvikle Herning kirkes arbejde – især med fokus på børn, unge og familier.

Stillingen er pt. på 20 timer ugentligt. Vi forventer dog, at en forøgelse af det ugentlige timeantal vil kunne imødekommes i løbet af 2025.

Vi tilbyder en spændende arbejdsplads, hvor der er plads til at udvikle sig såvel personligt som fagligt.

Gem

Banddoktor Grobund, barselsvikariat

Aarhus C

Vi søger en barselsvikar for en af vores banddoktorer i en længere periode fra den 1. august 2024.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem

Banddoktor til Bandklubben, Aarhus Musikskole

Aarhus C

Drømmer du om musikpædagogisk pionerarbejde, hvor kreative fællesskaber er det centrale omdrejningspunkt for at styrke børn og unges...

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Rækker Mølle Menighedsråd
Gem

Deltidsorganist i Rækker Mølle Pastorat

Skjern

En stilling som deltidsorganist ved Finderup, Hanning,Sædding og Bølling Kirker, Rækker Mølle Pastorat, Skjern Provsti er ledig pr. 0108 2024.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem

GENOPSLAG: Sognepræst i Gimsing Pastorat, Struer Provsti, Viborg Stift

Viborg

Stillingen som tjenestemandsansat sognepræst i Gimsing Pastorat, Struer Provsti er ledig til besættelse den 1. august 2024 eller snarest derefter.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Harridslev-Albæk-Støvring Menighedsråd
Gem

Gravermedhjælper

Randers NØ

En stilling som gravermedhjælper med lejlighedsvis kirketjenerfunktioner ved Harridslev, Albæk og Støvring Menighedsråd er ledig til besættelse snarest muligt.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
ULFBORG MENIGHEDSR ULFBORG KIRKEKASSE
Gem

Graver ved Ulfkær Kirke

Ulfborg

Ulfborg Sogns Menighedsråd søger en graver til Ulfkær Kirkegård på 37 timer.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Aarhus Stift
Gem

Overenskomstansat sognepræst i Odder-Tunø Pastorat i Odder Provsti i Aarhus Stift

Odder

Stillingen som overenskomstansat sognepræst i Odder-Tunø Pastorat, Odder Provsti er ledig til besættelse den 1. august 2024 eller snarest derefter.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Aarhus Stift
Gem

Sognepræst (kbf) i Sønderbro Pastorat i Horsens Provsti i Aarhus Stift

Horsens

Stillingen som tjenestemandsansat sognepræst i Sønderbro Pastorat, Horsens Provsti er ledig til besættelse den 1. august 2024 eller snarest derefter.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Durup Kirke v/Durup-Tøndering-Nautrup sognes menighedsråd
Gem

Organist søges til Durup-Tøndering-Nautrup Sogn

Roslev

Da vores nuværende organist har valgt at gå på pension, er stillingen som organist ved Durup, Tøndering og Nautrup Kirker ledig pr. 1. august 2024 eller snarest derefter.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Fjordpastoratets Menighedsråd
Gem
Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Nr. Vium-Herborg Sognes Menighedsråd
Gem
Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem

Deltidsstilling som organist ved Sankt Andreas og Lem Kirker i Randers

Randers NØ

Vi søger en organist på 17 ugentlige timer - på sigt med mulighed for flere.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV