3.339 job matcher din søgning 3.339 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 3.339 resultater.
Rønde GymnasiumNy leder til køkkenafdeling

Rønde Gymnasium

Vores køkkenleder går på pension kort efter nytår, derfor søger vi en ny leder pr. 1. februar 2021.

Med reference til skolens rektor bliver du ansvarlig for den daglige køkkendrift med alt, hvad dette indebærer. Du vil blive den nærmeste leder for fem medarbejdere. Dit daglige virke vil ud over ledelse af dagens gang bestå i planlægning, indkøb og udvikling af en bæredygtig profil. Hertil kommer lejlighedsvise større arrangementer på skolen. Du bliver ansvarlig for overholdelsen af diverse myndigheders krav til kantinedrift, hygiejne og arbejdsforhold.

Kostafdelingen udgør en særlig opgave, som betyder planlægning af aftener og weekender. Det er særligt vigtigt for os, at vores kostelever møder et varieret og sundt tilbud, herunder også til vegetarer. Der vil ofte være elever med særlige kostudfordringer indskrevet på skolens kostafdeling.

Deloitte
Kickstart din karriere som audit trainee i Aarhus, Odense, Kolding, Silkeborg eller Esbjerg

Deloitte

Stræber du efter at udvikle revisionsområdet, og ønsker du at gøre en forskel i en dynamisk og inkluderende kultur grundlagt på samarbejde, nysgerrighed og høje ambitioner? Så send os din ansøgning om at blive en del af Deloittes Audit & Assurance Graduate Programme med start i august 2021 og få udlevet din passion. Valget er dit!

Deloitte

Vi kalder vores Audit & Assurance Graduate Programme for The ChangeMaker Programme. Det er et 2-årigt fuldtidsprogram, der giver dig mulighed for at få praktisk erfaring fra første dag inden for revisionsområdet med mulighed for samtidig at fortsætte dine studier.

Vi dyrker en kultur, hvor du opmuntres til at tage ansvar og lede på netop dit udviklingsniveau. Din faglige og personlige udvikling vil være i fokus, og du vil blive tildelt en coach, som vil hjælpe dig med at møde og overvinde udfordringer og nå dine karrieremål.

Deloitte
Linå A/SLagermedarbejder til webshop i Silkeborg

Linå A/S

Linå A/S søger en dygtig og erfaren lagermedarbejder til vores webshop inden for udeliv og kreativitet.

Som lagermedarbejder hos Lina A/S bliver du del af et lagerteam bestående af 4 medarbejdere. Din arbejdsdag vil primært bestå af at plukke og pakke ordrer til private og skoler/institutioner. Vores webshop er hastigt voksende, så der skal pakkes en del private ordrer i løbet af dagen. Til skoler og institutioner drejer det sig typisk om større ordrer som f.eks. pakning af båludstyr og store emnekasser. Du skal derfor forvente nogle tunge løft i ny og næ. Arbejdet er præget af et højt arbejdstempo, og det er derfor vigtigt, at du sætter pris på en travl hverdag.

kaastrup|andersen
Sales Manager

kaastrup|andersen, Silkeborg

Er du en erfaren og troværdig sælger, der trives med opsøgende salg? Motiverer det dig at åbne døre hos nogle af Danmarks største virksomheder? Så tag et kig på denne spændende mulighed som Sales Manager ved kaastrup|andersen i Silkeborg.

Du kan se frem til en alsidig og udfordrende hverdag, hvor du som del af et dedikeret salgsteam bliver spydspids for et dynamisk konsulenthus, der hjælper nogle af Danmarks største virksomheder med spændende digitaliserings- og forretningsprojekter. Dit salgsfokus bliver på tværs af kundernes værdikæde inden for primært handel, sundhed, og industri.

Du skal mestre kunsten at åbne dialogen til nye kunder på baggrund af effektiv og målrettet research. Samtidig har du fingeren på pulsen i forhold til eksisterende kunder og knytter proaktivt relation til nye beslutningstagere hos kunden.

kaastrup|andersen
eKontoret ApSStudiejob som projektleder til intern og ekstern projektstyring

eKontoret ApS, Viby J.

Som projektleder ved os, vil du blive en del af vores eksterne og interne projekter. Vi søger en person, som kan hjælpe med at skabe overblik og status over vores mange projekter og deres økonomiske fremdrift. Derfor forventer vi, at du er strukturelt tænkende, resultatdreven og har lyst til at visualisere via projektstyringsværktøjer.

Vi har et stigende fokus på at effektivisere både intern og ekstern, og dette vil du blive en del af.

Vi forventer at, du kan arbejde mindst 10 timer om ugen

Danhydra A/SIndkøber

Danhydra A/S, Herning

En central rolle i en indkøbsafdeling i stærk udvikling.

Vi er en international virksomhed midt i en spændende vækstrejse og søger nu en indkøber til vores hovedkontor i Herning, som kan hjælpe med at styrke vores indkøbsteam yderligere. Med reference til Global Procurement Manager varetager du operationelt og teknisk indkøb i samarbejde med 3 engagerede og kompetente kolleger i indkøbsafdelingen. Du får en bred kontaktflade både internt i organisationen og eksternt til leverandører.

Primære arbejdsopgaver

 • Indkøb/disponering til produktion/montage.
 • Projektindkøb i samarbejde med teknisk afdeling.
 • Leverandørkontakt.
Befro Invest ApSWebshopmedarbejder til virksomhed med over 20 års erfaring inden for elektronik

Befro Invest ApS, Viby J

Som kommende medarbejder i webshoppen bliver du en del af et ungt dynamisk team hos Befro.

Du bliver en del af et humørfyldt team, hvor der er højt til loftet, frihed under ansvar, samt en god og fri omgangstone.

Dine arbejdsopgaver kan være:

 • Besvare kundehenvendelser (mail og telefon)
 • Bestille varer
 • Content Creation (fx blogindlæg, tekstforfatning etc.)

Vi tilbyder en fuldtidsstilling med løn efter kvalifikationer samt frihed under ansvar med mulighed for udvikling af personlige kompetencer.

Dansk Maskincenter A/S
ERFAREN SERVICEMONTØR TIL LANDBRUGSMASKINER

Dansk Maskincenter A/S, Videbæk

Vi mangler en kollega til vores serviceteam i Rimmerhus.

Vi udfører serviceopgaver af enhver slags på alle typer landbrugsmaskiner. Vi er autoriserede full line Massey Ferguson-forhandler.

I stillingen modtager du kunden i vores værksted, du får derfor meget kundekontakt. Opgaverne løses på værkstedet, men også hjemme ved kunden. Med udgangspunkt i produktviden sikrer du, at kunden får en individuel tilpasset løsning. Du medvirker til at planlægge din dag i en vis udstrækning.

Vi tilbyder dig et job i et team med god energi og humor, og håber du bidrager hertil.

Verdo
Elektriker til opgaver indenfor erhvervsservice i Aarhus

Verdo, Åbyhøj

Verdo A/S

Til Erhvervsservice, Aarhus søger vi lige nu to elektrikere, der trives med et afvekslende job og som arbejder struktureret og selvstændigt.

Vi udfører el-opgaver indenfor reparation, renovation og ombygning af erhvervsejendomme og kontorer. Vi har tilfredse kunder, og sætter værdierne tillid, respekt og ordentlighed højt.

Du vil blive en del af en velfungerende afdeling med dygtige og erfarne folk. Der er 16 ansatte, som primært består af elektrikere. Vi vægter relationen til vores kunder højt, og det er derfor også vigtigt, at du formår at udføre dit arbejde omhyggeligt og korrekt.

Du vil skulle løse forskelligartede opgaver hos vores erhvervskunder, herunder mindre tilbygninger og renovationsprojekter. Du vil komme til at arbejde i et fagligt orienteret miljø, hvor tonen er uformel og humoristisk.

Verdo
PEAB Asfalt A/SStrygejernsmand

PEAB Asfalt A/S, Randers og Viborg

Vi søger en strygejernsmand til et mellem/stortmaskinhold i Randers med opstart hurtigst muligt.

Holdet har udgangspunkt i Randers og Viborg, men udfører opgaver det meste af Jylland, dog primært Nord/Midtjylland. Har du erfaring med stå på strygejern eller asfaltarbejde, vil dette være en fordel. Vi lægger derudover vægt på, at du har lysten og viljen til at tilegne dig nye kompetencer og viden.

Hvis du kan nikke genkendende til ovenstående, får du til gengæld:

 • Frihed under ansvar
 • En arbejdsplads med et godt miljø og højt til loftet
Ikast-Brande Kommune
Marienlund søger en erfaren og handlekraftig Teamleder

Ikast-Brande Kommune

Det kan være dig, hvis du kan se dig selv arbejde ud fra Ikast-Brande Kommunes 4 ledelseskompetencer:

 • Ledelse med handlekraft
 • Ledelse på Tværs
 • Ledelse med borgeren i Centrum
 • Ledelse med HEDEKRAFT

Som teamleder på Marienlund er du en del af ledelsesteamet i organisation Marienlund/Bellisbo med fælles centerleder. Du vil blive nærmeste leder af ca. 25 medarbejdere, et antal timelønnede samt af 14 borgere og vil således være tæt på den faglige og daglige praksis.

Aarhus Kommune
GENOPSLAG: Chef for PPR i Børn og Unge

Aarhus Kommune, Viby J

Chefen for PPR har efter mange gode arbejdsår valgt at gå på pension. Vi søger derfor en ny chef for PPR: Du motiveres af at lede sammen med andre i en organisation med fælles mål - og af at binde strategiske dagsordener og stærke fagligheder sammen til en profil, som er kendt i hele organisationen.

Vores politiske ledelse er optaget af at videreudvikle PPR, så vi skaber stærkere partnerskaber med skoler og dagtilbud ude i den daglige pædagogiske praksis. Familien og barnet skal have en endnu stærkere stemme og PPR skal udvikle flere lettere behandlingstilbud og styrke den tidlige indsats fra 0-6 år.

Som chef for PPR bliver du en del af Børn og Unges kontorchefteam og en strategigruppe. Vi samarbejder med tillid og stræber efter at udvikle Børn og Unge som stor og ambitiøs organisation på et fundament af stærkere læringsfælleskaber.

JO Plast A/SDet går stærkt hos JO plast, hvilket gør vi søger CNC-operatører til fræsning og drejning

JO Plast A/S, Skanderborg

Hvis din baggrund er f.eks. industritekniker, maskinarbejder, maskinsnedker eller hvis du har anden erfaring fra branchen, kan det være du er vores nye CNC-operatør.

Vi har rigtig travlt med at fremstille plastemner i mindre seriestørrelse, hvorfor vi har brug en ny dygtig medarbejder med stærke CNC-kompetencer indenfor både CNC-drejning og CNC-fræsning samt CAM-programmering

Vores virksomhed består af engagerede medarbejdere, og vi har et godt kollegialt arbejdsmiljø, der er uformelt, humørfyldt, åben og til tider meget hektisk hverdag, hvor alle har et selvstændigt og ansvarsfuldt arbejde, da man selv har ansvaret for finplanlægning, CAM-programmering, produktion af emnet og kvalitetskontrol.

NIZE equipmentVil du arbejde i en dynamisk virksomhed i vækst?

NIZE equipment, Odder

Vi søger en alsidig og selvstændig marketingmedarbejder til vores salg og marketing-team i en deltidsstilling.

Brænder du for at arbejde med både off- og online markedsføring, og har du hands-on erfaring med grafiske opgaver og kommunikationsopgaver, så er dette måske noget for dig.

Du bliver en del af et salg og marketing-team med 3 sælgere fordelt på de nordiske lande, og en marketingansvarlig, som vil være din faste sparring. Du vil ligeledes referere til direktøren.

Du vil indgå i alle opgaver indenfor PR, grafiske opgaver, kommunikation, events osv.:

 • Producere annoncer til trykte og online medier
 • Salgspræsentationer (keynote)
 • Koordinere direct mail-kampagner
IntensionBogholder med erfaring fra revisionsbranchen

Intension, Aabenraa

Kan du dit bogholderihåndværk til fingerspidserne? Og vil du have en ansvarsfuld rolle, hvor du fx er med til at ensrette vores arbejde med elektronisk bogføring?

Helt konkret, står du for, at:

 • tage imod bilag fra kunderne og samarbejde med de kundeansvarlige revisorer
 • lave bogholderiopgaver fra A-Z – lige fra håndtering af debitor og kreditor til moms og lønkørsel
 • tidsregistrere dit faktureringsarbejde løbende

Og her går vi op i, at du kan være dig selv. Det kan mærkes på vores fleksible arbejdsmiljø, velfungerende samarbejde på tværs og den gode atmosfære, der hersker. For hos os taler vi ikke kun om det. Vi sætter nemlig handling bag vores ”work/life-balance”.

Nysgerrig? Læs mere om dit nye job her.

Jobindex A/S
GIS-tekniker – deltag i den grønne omstilling

Jobindex A/S søger for Evida i Viborg

Kunne du tænke dig at sætte din GIS-ekspertise i spil, når du er med til at videreudvikle en virksomhed med 35 års erfaring?

Lige nu er vi midt i en spændende fusionsproces, hvor vi samler og udvikler det nationale gasdistributionsselskab, samtidig med at vi er midt i en grøn omstilling. Vi er fx i fuld gang med at indfase biogas for at fremtidssikre gasnettet.

Evida

Et af de vigtigste punkter i vores fusionsproces er, at vi i løbet af de kommende år skal sammenlægge flere systemer til et samlet system, der sikrer, at vi bliver ét fælles Evida – med hovedsæde i Viborg.

Som GIS-tekniker er du derfor med til at sammenlægge Evida Syds GIS-system og data i ArcGIS med Evida Nords G/technology til ét fælles GIS-system.

Jobindex A/S
MentorDanmark
Bliv mentor og gør en forskel

MentorDanmark, Sønderborg og Ikast-Brande

Ønsker du at være en del af et mentorteam, der har fokus på at styrke børn og unges skoleglæde? Kan du lide at lære fra dig og har du gode formidlingsmæssige og pædagogiske kompetencer?

Så har du netop nu, som noget helt særligt, mulighed for at være med i projektet, EksamensTJEK, som er et samarbejde mellem MentorDanmark og Børnehjælpsdagen. Projektet handler om at give unge, der er i risiko for ikke at bestå folkeskolens afgangseksamen det faglige løft, som de har brug for og samarbejdet vil forgå fra midt januar til midt juni. Efterfølgende kan du blive tilbudt andre undervisningsforløb gennem MentorDanmark.

MentorDanmark
Skelmose ApSVice President Service med international erfaring

Skelmose ApS søger for Caljan A/S i Hasselager

Vi er inde i en stærk vækstfase og søger en ambitiøs person, der vil være med til at sætte kursen og drive vækststrategien globalt inden for Servicedivisionen og agere i en verden, hvor servicering af vores kunder er en vigtig del af værdikæden.

Som Vice President Service vil du få ansvaret for at videreudvikle en professionel serviceorganisation på tværs af landegrænserne og gennem et stærkt lederskab sikre fremdrift ved løbende forbedring af vores konkurrenceevne.

Det bliver dit ansvar at:

 • Udarbejde og gennemføre de planlagte strategier
 • Være P&L-ansvarlig for Servicedivisionen
 • Sikre kontinuerlig udvikling af medarbejderne på serviceområdet
Revisionsfirmaet Ole Vestergaard, Statsautoriseret RevisionsaktieselskabRevisor

Revisionsfirmaet Ole Vestergaard, Statsautoriseret Revisionsaktieselskab, Fårup

Vi er et selvstændigt revisionsfirma, som ved hjælp af en stabil og kompetent medarbejderstab driver en virksomhed med en spændende kundeportefølje.

Du kommer til at arbejde med en bred vifte af opgaver indenfor rådgivning, regnskab og revision. Opgaverne løses i tæt samarbejde med partner samt de øvrige revisorer.

Vi kan tilbyde dig en spændende og til tider travl hverdag sammen med en række solide og venlige kolleger.

Vi lægger vægt på, at der er en god balance mellem arbejdsliv og fritid, men der vil på grund af sæsonudsving forekomme overarbejde i perioder.

NOVASOL A/SSales & Service Business Analyst

NOVASOL A/S, Risskov

Do you want to be a part of an international company, accommodating more than 1.8 million holidaymakers every year?

The position requires performing in-depth data analysis. Reporting to the Head of Sales & Service you will be responsible for designing and delivering of high quality, professional business analysis across the organization. As a Business Analyst you will organize, integrate, and analyse large amounts of data and draw out big picture conclusions, correlations, and recommendations from data.

Key Responsibilities include:

 • Collect and analyse data, identify trends and present results that provide logical conclusions and recommendations
 • Identify and present actions based on KPI analysis, to drive even better results
 • Work closely with other business analysts to compile and present recommended actions to the management, to drive even better results