4.508 job matcher din søgning 4.508 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

VVS-EKSPERTEN A/S Salgsmedarbejder med godt kendskab til VVS- og el-artikler - til Egå

VVS-EKSPERTEN A/S

Vil du bruge din faglige viden til at give vores kunder den bedste rådgivning?

Du får lov til at følge kunden hele vejen – lige fra det første goddag i butikken, til kunden tager hjem med deres VVS-artikler og de bedste råd i bagagen.

Du bliver en del af et godt fællesskab og en virksomhed, der byder på vækst, udvikling og gode forhold samt sociale arrangementer med de andre butikker i regionen.

Medarbejderne Industritekniker med speciale i CNC-fræsning

Medarbejderne søger for Jymika A/S i Løsning

Du kommer med på et stærkt hold i en familieejet virksomhed hvor der ikke er langt fra ord til handling. Du kommer til at arbejde i en topmoderne og højteknologisk maskinfabrik, der løbende bliver udvidet med den nyeste teknologi indenfor metalbearbejdning.  

Arbejdsopgaverne vil ofte være af høj sværhedsgrad, så du vil dagligt blive udfordret på hele din værktøjskasse indenfor CNC-fræsning. Vi producer hovedsageligt mindre serier, så der vil sjældent være to dage der ligner hinanden og du får en spændende hverdag, hvor du dagligt vil møde nye udfordringer og får afprøvet dine færdigheder.

Toldstyrelsen Kvalitetsbevidst og strategisk stærk kontorchef for Økonomi

Toldstyrelsen, Tranbjerg J

Vil du bidrage til at understøtte en vigtig samfundsopgave? Kan du manøvrere sikkert i statslig økonomistyring og sikre god ledelsesinformation og kompetent rådgivning af direktionen?

Som kontorchef for Økonomi bliver du en central del af en effektiv toldmyndighed. En af kontorets kerneopgaver er økonomistyring, hvor en solid økonomiopfølgning samt strategisk økonomisk planlægning er i fokus. Ud over de klassiske økonomifunktioner omfatter kontoret et risikoteam og et lokationsteam.

Du fungerer også som sparringspartner for styrelsens ledelse, hvor du, primært gennem kontorets økonomipartnere, arbejder sammen med kontorcheferne og funktionslederne om lokale økonomiopfølgninger og prioriteringer.

Toldstyrelsen
Volvo Truck Center Danmark A/S
ADMINISTRATIV VÆRKFØRER

Volvo Truck Center Danmark A/S, Holstebro

Se video om Volvo Truck Center Danmark A/S som arbejdsplads

Motiveres du af at få kunder sendt glade og tilfredse videre ud på landevejen i samarbejde med teamet? Og trives du i en aktiv og omskiftelig hverdag i rollen som midtpunkt for både kunder og medarbejdere? Så er jobbet som værkfører i Volvo Truck Center Holstebro måske dit næste job.

Dine vigtigste arbejdsopgaver bliver:

  • Fakturering inkl. sikre grundlaget for faktureringen samt fastsættelse af timeforbrug
  • Kundehåndtering, herunder sikring af fyldestgørende aftalegrundlag, opfølgning på service og reparation samt slutaflevering til kunden
  • Afstemning af forsikringssager, månedsrapporter, kontrakter og garantiarbejde
Volvo Truck Center Danmark A/S
Volvo Truck Center Danmark A/S
STÆRK TEKNISK LEDER TIL VÆRKFØRERSTILLING I VOLVO TRUCK CENTERS OPBYGNINGSAFDELING

Volvo Truck Center Danmark A/S, Viborg

Se video om Volvo Truck Center Danmark A/S som arbejdsplads

Du bliver kundernes, sælgernes, salgsupportens og medarbejdernes midtpunkt i en travl og spændende hverdag. En hverdag, hvor du modtager opbygningsordrer fra Salg/Salgssupport, rådgiver kunder og i det hele taget har mange kontaktflader.

Hvis du motiveres af dynamisk hverdag, gode karrieremuligheder samt det at arbejde i en virksomhed med flere verdenskendte og førende brands, kan du få det hele her. Du tilbydes et spændende og selvstændigt job, i en virksomhed med en solid position på markedet og i positiv forandring.

Volvo Truck Center Danmark A/S
Struer Kommune
Dagplejer

Struer Kommune, Hjerm

Dagplejer søges med tiltrædelse d. 1. juni 2023 i Hjerm distrikt, Struer kommune.

Vores børnetal stiger, og derfor søger vi en dagplejer mere. Som dagplejer i Struer Kommune vil du have primær arbejdsplads i dit eget hjem, men indgå i et fagligt og socialt fællesskab med de andre dagplejere og personalet i vuggestuen og børnehaven.

Du har indskrevet 4 børn og en arbejdsuge på 48 timer, hvorfor du optjener ½ afspadseringsdag om måneden udover dine normale ferie- og feriefridage. Af og til vil du have et 5. barn i gæstepleje.

Der er i Danmark ingen formel uddannelseskrav til dagplejere. Vi ser dog gerne, at du har kendskab til arbejdet med børn – og har du en uddannelse af pædagogisk karakter, hører vi også gerne fra dig.

KIMIK iT
Softwareudviklere til Skatteteamet

KIMIK iT, Nuuk eller Viby J

Hos KIMIK iT arbejder vi med udvikling, drift og support af IT-løsninger til det offentlige i Grønland, store sportslege i Canada og vi er i øjeblikket på vej ind på det tyske marked. Vi leverer målrettede dynamiske løsninger til alle former for sagsbehandling, beregninger og administration.

KIMIK iT - en medarbejderejet virksomhed

Medarbejderne er vores absolut største aktiv, og takket være vores engagement og loyalitet formår vi at realisere vores mål. Vi har som medarbejderejet virksomhed højt til loftet og stort fokus på at se medarbejderne som hele mennesker, der har det godt og trives på jobbet.

KIMIK iT
Audionord International A/S HiFi Klubben søger Paid Social Specialist til hovedkontoret

Audionord International A/S, Lystrup eller Tilst

Vi søger en analytisk stærk, dedikeret og flink kollega, gerne med speciale i Paid Social, som vil med på HiFi Klubbens omnichannel-rejse.

Du bliver en del af vores ambitiøse marketing team og får ansvaret for et månedligt ad-spend i millionklassen. Målet er at drive trafik og awareness til både vores fysiske butikker og 5 online webshops.

Jobbet

  • Ansvar for eksekveringen af HiFi Klubbens Paid Social aktiviteter på tværs af markeder
  • Implementere omnichannel strategier med fokus på at drive trafik og awareness både online og offline

Vi tilbyder høj grad af selvstændighed og korte beslutningsveje.

& friends Financial Controller

& friends søger for SKATEPRO ApS i Hinnerup

Favner du regnskabsmæssigt bredt og nyder du at bruge dine kompetencer i hverdagen? Tiltrækkes du af udfordringer i en dynamisk virksomhed med højt til loftet og et uformelt miljø, hvor arbejdsglæden går op i en højere enhed? Hvis du kan svare ja til ovenstående, så er det muligvis dig vi leder efter.

Du tilbydes et spændende job i en succesfuld og ambitiøs virksomhed med en flad og uformel organisation præget af stærke værdier, hvor man bliver anerkendt, både for sin personlighed og sin faglighed.

Landsforeningen af Menighedsråd Regnskabsmedarbejder søges til interesseorganisation

Landsforeningen af Menighedsråd, Sabro

Har du praktisk erfaring med bogholderi og lønadministration, og kan du se dig selv i en regnskabsafdeling, hvor vi hjælper hinanden, har en uformel omgangstone og går op i at levere en professionel service samtidig med at vi dygtiggør hinanden? Så har vi måske jobbet til dig.

Da en af vores dygtige kollegaer skal på barsel, og vi i samme ombæring flytter rundt på nogle af vores opgaver, har vi mulighed for, at tilpasse stillingen efter den rette profil. Derfor kan stillingen både være deltid, fuldtid, tidsbegrænset eller en fastansættelse.

Som vores nye kollega bliver du en del af et team med 6 kolleger, der arbejder sammen med menighedsrådene om kirkernes budgetter og regnskaber.

NOVAX A/S
Tekniker

NOVAX A/S, Lystrup

Er du imødekommende, serviceminded og teknisk velfunderet? Kan du holde overblikket og bevare roen og den venlige tone selv i travle perioder?

Jobbet består både af teknisk IT-support via telefon og servicedesk, samt af teknisk klargøring og opsætning af PC'er, servere og andet teknisk udstyr.

Udover arbejdet på hovedkontoret i Lystrup, vil der også være udedage med levering og opsætning af hardware i klinikken. Det kan både være ved nye kunder eller ved udskiftning af hardware hos eksisterende kunder.

Hos NOVAX sætter vi pris på vores medarbejdere. Vi arbejder mod fælles mål og er drevet af udvikling, faglighed og god service. Vi er en fleksibel arbejdsplads hvor balance mellem job og privatliv vægtes højt.

NOVAX A/S
Gem
Aarhus Kommune
Gl. Åby Dagtilbud søger en fagligt ambitiøs pædagogisk leder til DII Hobbitten. En afdeling, hvor fokus er på børnenes leg, faglighed og nærvær

Aarhus Kommune

Da vores nuværende pædagogiske leder har fået ny udfordring i dagtilbuddet, søger vi en pædagogisk leder, som sammen med os vil være nysgerrige på vores praksis og arbejde med fælles fokus ind i kerneopgaven.

Som ny pædagogisk leder i Hobbitten vil du træde ind i et hus, der er fagligt velfunderet. Du vil sammen med medarbejderne fortsat arbejde systematisk i forhold til stærkere læringsfællesskaber. Du skal fortsætte det fagligt dygtige arbejde, der er igangsat og have fokus på udviklingsmuligheder i forhold til børne- og medarbejdergruppen.

Behandlingsskolerne ApS
Behandlingsskolerne Horsens søger behandlingsansvarlig psykolog der vil bidrage til et godt børneliv

Behandlingsskolerne ApS

Vil du hjælpe børn med særlige udfordringer godt på vej, så de kan leve op til deres fulde potentiale, og kunne du tænke dig at gøre en mærkbar forskel i et ungt menneskes liv? Ser du dig selv som en der kan bidrage til et arbejdsmiljø med høj professionalisme og faglighed, hvor der er højt til loftet og fokus på et godt kollegaskab. Så kom og bliv en del af Behandlingsskolerne Horsens.

Se video om Behandlingsskolerne ApS som arbejdsplads

Behandlingsskolerne Horsens er en del af Behandlingsskolerne, som er Danmarks største udbyder af special- og dagbehandlingsskoletilbud. Vi er eksperter i undervisning og behandling af børn og unge med psykiske udfordringer.

Behandlingsskolerne ApS
Jobindex
Systemingeniør – bliv ekspert på LabView og TestStand

Jobindex søger for CIM A/S i Hørsholm eller Aarhus

Se video om CIM A/S som arbejdsplads

Drømmer du om selv at bestemme, hvor og hvornår du vil arbejde – og om det skal være 4 dage om ugen? Og vil du skabe kode, der gør en forskel for verdens største produktionsvirksomheder?

    ”Vi bygger gerne på din faglighed. Så længe du har nysgerrigheden og ønsket om at lære, så kan du ikke undgå at blive dygtigere her,” fortæller site director Anders Rohde.
Jobindex
Eltronic A/S
El-faglig maskintekniker

Eltronic A/S, Hedensted

Er du teknisk stærk, og ønsker du en hverdag med stor medbestemmelse, gode kolleger og spændende opgaver?

Vi søger flere erfarne og teknisk dygtige kolleger til elektrisk og pneumatisk montage, samt til PLC/Robot software upload og troubleshooting af Eltronics innovative automationsløsninger.

Som maskintekniker sikrer du fremdrift i opgaverne med din faglighed, erfaring og sans for godt håndværk, samtidig med at du har fokus på både sikkerhed og kvalitet.

Eltronic A/S
Eltronic A/S
Maskintekniker

Eltronic A/S, Hedensted

Er du teknisk dygtig, og ønsker du en hverdag med stor medbestemmelse, gode kolleger og spændende opgaver?

Se video om Eltronic A/S som arbejdsplads Som maskintekniker sikrer du fremdrift i opgaverne med din faglighed, erfaring og sans for godt håndværk, samtidig med at du har fokus på både sikkerhed og kvalitet.

Hverdagen er præget af fleksible arbejdstider. Det er en spændende stilling i en virksomhed i udvikling, hvor du får medindflydelse, mulighed for sparring og vidensdeling samt gode udviklingsmuligheder.

Eltronic A/S
The Army Painter Lagermedarbejder til ordrebehandling og transportbooking

The Army Painter, Skanderborg

Synes du det er fedt at følge en ordre fra den lander, til transporten er booket, varen er pakket, og du ser lastbilen trille afsted på vej til en spændt kunde?

Du kan se frem til en hverdag med et bredt ansvarsområde indenfor lager. Med din ordenssans og øje for løsninger og planlægning kommer du til at spille en vigtig rolle i, at vi opretholder vores tårnhøje leveringsevne.

Du får et koordinerende ansvar, hvor du bl.a.: behandler indtastede ordrer i ERP-systemet, booker forsendelse via speditørportaler og telefon, samt du sikrer transportdisponering ifm. oversøiske forsendelser.

Jordbrugets Uddannelsescenter Århus
Ernæringsassistenter, catere eller kokke

Jordbrugets Uddannelsescenter Århus, Beder eller Mårslet

Kan du lide at lave ernæringsrigtig mad fra bunden? Er du god til at have travlt? Og vil du gerne give vores elever og kursister en god smagsoplevelse ved hvert måltid?

Vi søger faglærte til en 30-timers, nyopslået stilling på vores afdeling i Mårslet, en 37-timers stilling til vores køkken i Beder samt en barselsvikar på 37 timer til køkkenet i Beder.

Køkkenet tilbyder:

  • En arbejdsplads, hvor der er fuld fart på, og hvor dagene sjældent er ens.
  • Et energisk team af både unge og ”gamle i gårde”, som både holder fast i traditioner, men samtidig nyudvikler og eksperimenterer.
  • Mulighed for kurser og efteruddannelse.
Jordbrugets Uddannelsescenter Århus
Danforel A/S Fiskemester til dambrug søges

Danforel A/S, Holstebro

Til Christiansminde dambrug søger vi en fiskemester, der har lyst til at tage udfordringen med at passe ørreder på et større dambrug i samarbejde med to medarbejdere.

Som fiskemester kommer du til at have ansvaret for driften for et dambrug, hvor der produceres ørreder i nyere betonanlæg i størrelsen fra yngel til færdigfisk.

Vi tilbyder et godt arbejdsmiljø med ordnede forhold samt løn efter kvalifikationer.

Til jobbet medfølger en fiskemesterbolig på dambruget.

Lægerne I Sunds I/S
Vi søger en konsultationssygeplejerske til ansættelse snarest og senest pr. 1.06.23.

Lægerne I Sunds I/S

Vores praksis er vokset og for fortsat at kunne tilbyde vores høje standard, har vi behov for endnu en dygtig sygeplejerske i vores team. Erfaring fra praksis foretrækkes, men er ikke et krav. Stillingen er på 30-35 timer pr. uge. Arbejdstiden ligger i tidsrummet kl. 8-16 mandag til fredag. Fredag slutter dagen ofte tidligt, da vi er med i en fredagsvagtring, hvor vi skiftes til at passe patienterne til kl. 16.

Vores lægehus består i dag af to faste læger, en vikarlæge, to sekretærer og to konsultationssygeplejersker. Derudover har vi løbende tilknyttet uddannelseslæger i klinikken. Vi er en landpraksis med 4950 tilknyttede patienter, som er en god blanding af børnefamilier og gamle.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV