3.799 jobannoncer matcher din søgning 3.799 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

BEUMER Group A/S

Student Worker - Airport Project Execution

Aarhus N

Se video om BEUMER Group A/S som arbejdsplads

We are offering an opportunity for students, who want to put their administrative and project management skills to the test in an international setting.

You will take on a wide range of administrative tasks to support the project execution, and it´s important that you are interested in a role, where you will focus on being the go-to admin person and thrive with taking on a lot of different ad hoc tasks.

We offer a job of appr. 10-15 hours weekly - the precise working hours will be agreed and depends on your availability.

BEUMER Group A/S
Landinspektørfirmaet LE34 A/S

Kort- og landmålingstekniker til le34

Aarhus N

Er du på udkig efter et spændende job, hvor du får lov til at udfolde dine tekniske færdigheder?

Dine arbejdsopgaver omfatter bl.a.:

 • Afsætning på større byggepladser
 • Udførelse af laserscanning og dronebaserede opgaver

Arbejdsopgaverne spænder fra indendørs til udendørs aktiviteter hvilket betyder, at du skal være parat til at arbejde under forskellige vejrforhold.

Som en del af vores team i Aarhus vil du opleve et unikt fællesskab, hvor der er frihed under ansvar, en uformel omgangstone og flad organisationsstruktur.

Gem
Ennova A/S

Office assistant

Aarhus C

Motiveres du af at være den første kunder og kolleger ser, når de kommer til kontoret? Og er det smil du sender dem, også med til at gøre din egen dag god?

På vores hovedkontor i Aarhus har vi brug for en Office Assistant, der motiveres af bl.a. følgende opgaver:

 • supportere vores afdelinger med lettere administrative opgaver
 • behandle indkomne e-mails på vores Ennova mail
 • indkøbe kontorartikler, dagligvarer m.m.
Ennova A/S
Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri

Kontrollører til Landbrugsstyrelsens regionale afdeling i Randers

Vil du være med til at give landbruget en kompetent og god kontroloplevelse – så kan det være dig, vi søger til vores regionale afdeling i Randers. Der er tale om 2 midlertidige stillinger.

Arbejdet som kontrollør kræver på samme tid stor selvstændighed i planlægning af kontrollerne, kontroludførelsen og den efterfølgende sagsbehandling på de opgaver du får tildelt.

Dernæst kræver det evner for samarbejde og konstruktiv kommunikation med kolleger og ledelse i en organisation med megen omskiftelighed.

Gem

Mestersvend MENY Struer

Struer

Vil du skære byens møreste bøffer?

Du skal være med til at fastholde og fortsætte den gode udvikling i afdelingen. Vi forventer, at du stiller store krav til kvaliteten, og at du elsker at drive vækst.

Hos os er kundebetjening i højsædet, hvorfor det er vigtigt, at du er serviceminded og en god repræsentant for vores koncepter.

Meny
Ejner Hessel A/S

Salgstrainee, personbiler - Renault, Dacia & Hessel Selected

Horsens

Vi kan tilbyde dig et attraktivt og udfordrende trainee-forløb, hvor du vil blive godt oplært i Renault og Dacia personbiler samt udvalget hos Hessel Selected, vores brugtvognsafdeling, hvor vi sælger nyere brugte biler af forskellige mærker.

Du vil under dit uddannelsesforløb indgå i det lokale salgsteam i Horsens, hvor du vil løse de daglige opgaver i showroomet i tæt samarbejde med salgskonsulenten.

Sideløbende med din toårige praktiske uddannelse hos os, vil du gennemføre Bilbranchens ”Bilsælger-uddannelse” hos Business College Syd i Mommark. Skoleforløbet tager 40 dage fordelt på 8 moduler.

Gem
Bankdata

Engineering Manager – byg fremtidens digitale bank

Silkeborg og Aarhus N

Vi søger nye ledere til Digital Banking, der arbejder med at skabe fremtidens digitale bank.

Vi arbejder på en moderne hybrid platform, der gør os i stand til at skabe relationsskabende selv- og medbetjente løsninger. Dette er til gavn for vores medlemsbanker og deres kunder.

Udover at stå i spidsen for dine egne teams, bliver du også en del af lederteamet i det pågældende forretningsområde. Det er et lederteam, hvor der er rig mulighed for at sparre med hinanden og sammen finde de bedste løsninger på de udfordringer, vi støder på.

Gem
Ahlsell

Digitale salgskonsulenter til vores Pluskundeteam i Aalborg, Silkeborg, Århus og Vallensbæk

Aalborg, Åbyhøj, Vallensbæk eller Silkeborg

Vores Pluskundeteam er i rivende udvikling, og vi leder derfor efter flere dygtige kollegaer, gerne med branchekendskab indenfor VVS-branchen eller industrien.

I jobbet skal du, med afsæt i dine erfaringer og dit branchekendskab, være med til at udvikle eksisterende samt nye kundesegmenter for Ahlsell. Der er gode muligheder for faglig og personlig udvikling, ligesom du vil have store muligheder for at præge den fortsatte udvikling af vores Pluskunde setup

Ahlsell
Region Midtjylland

Serviceminded it-supporter til vigtige opgaver på hospitalerne

Aarhus N, Herning og Randers NØ

Er du supergod til at levere it-support? Og har du lyst til at være en vigtig del af at sikre, at pc’ere, mobile enheder, printere, it-systemer og netværk kører problemfrit hos vores mange brugere på hospitalerne i Aarhus, Gødstrup og Randers?

Vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø med en arbejdsuge på 37 timer, en fleksibel og hybrid arbejdsdag og betalt frokostpause. Det er vigtigt, at du har tid til et liv ved siden af arbejde, samtidig med at vi lægger stor vægt på, at du kan udvikle dig i dit job.

Region Midtjylland
Kamstrup A/S

Key Account Manger

Skanderborg

Are you motivated by translating customer pains to value-adding solutions for our Danish water utility customers? Do you want to become part of a strong sales team in a leading green-tech company in rapid growth?

As our Key Account Manager, you will have the overall responsibility for all business and customer-related activities for 10-15 selected major accounts, both on your own, but also through collaborations across the organizations with international departments such as Product Management and Supply Chain.

Skive Kommune

Medarbejder til team support

Skive

Har du et stort servicegen og brænder du for brugersupport og applikationssupport? Så har vi et super spændende job til dig!

Du bliver en del af team support, som består af 6 medarbejdere inklusiv dig. Teamet yder support og hjælp på de digitale platforme, så den enkelte medarbejder kan udføre sine kerneopgaver. Teamet udfører teknisk support, når udstyret ikke fungerer korrekt eller skal klargøres til brug eller tages ud af brug.

Du vil få gode muligheder for selv at udvikle opgaverne i stillingen, herunder mulighed for at præge dit job og bidrage til en ambitiøs digital dagsorden.

Gem
Baumer A/S

Nordisk Produkt Marketing Manager for sensorer og SMART vision

Århus V

Baumer A/S i Aarhus, Danmark søger en Nordisk Product Marketing Manager til at drive salget af vores af vores produktprogram indenfor positionssensorer, profilskannere og SMART vision sensorer i Norden.

Så, brænder du for salg, marketing og teknisk support af sensorer og vision systemer til industrien og har du lyst til at blive en vigtig del af vores nordiske salgsorganisation, så er det sandsynligvis dig, vi leder efter.

Det Kgl. Bibliotek

HK-biblioteksmedarbejder til en 1-årig midlertidig stilling i afdelingen Magasin, Logistik og Udlån i Aarhus

Er du en engageret medarbejder, som motiveres af driftsarbejde, så er denne mulighed måske lige noget for dig!

Afdelingen Magasin, Logistik og Udlån (MLU) sikrer levering af fysiske materialer til Det Kgl. Biblioteks personlige brugere, RUC, København og Aarhus Universitet samt lånesamarbejdet med de danske folkebiblioteker.

Dine opgaver vil bl.a. omfatte:

 • Ekspedition, fremtagning og påpladssætning af bøger og tidsskrifter
 • Forsendelse og logistik
 • Materialehåndtering, klargøring, udlån og aflevering
Det Kgl. Bibliotek
A/S Cimbria

Sales Supporter - Student worker

Herning

Do you want an exciting and versatile job in the sales department of an international company? Do you have flair for sales and interpersonal communication? Do you want to be a part of our customers experience and help manage customer expectations? Then this student worker position might be like tailored to you!

Job tasks:

 • Provide daily administrative support to Sales and Sales Support Team
 • Handle quote requests and orders from dealers/customers/intercompany colleagues
 • Have close daily communication with other Cimbria departments, such as Sales, Finance and Manufacturing
 • This is a part time position, intended for someone who is currently a student. Expected hours will be 10-15 hours per week.
A/S Cimbria
Ikast-Brande Kommune

Pædagog

Brande

Som vores nye pædagog vil du være en del af et unikt miljø, hvor vi arbejder uden traditionelle stuer, og ud fra det pædagogiske mindset NEST, som ser børn mere ens end forskellige.

Vores tilgang er baseret på at møde børn ud fra deres individuelle behov og interesser. Vi arbejder ud fra, at alle børn skal lykkes og indgå i succesfulde fællesskaber, og derfor dannes grupper som udgangspunkt ud fra de relationer, barnet selv er opsøgende på.

Det betyder, at du vil få mulighed for at planlægge aktiviteter og skabe rum til læring, ud fra børnenes individuelle udviklingstrin.

Ikast-Brande Kommune

Autismecenter Midtjylland søger pædagog på 30-37 timer

Ikast

På afdeling Pilegården bor 7 voksne mennesker med autismespektrum forstyrrelser og varigt betydeligt nedsat psykisk- og fysisk funktionsevne. For enkelte af borgerne er normeringen 1:1. Der kan forekomme udadreagerende adfærd.

Arbejdsopgaverne indebærer generel pædagogisk støtte, udarbejdelse af metodeplaner og kommunikationssystemer, kontaktpersonfunktioner og familie kontakt.

Vi tilbyder en stabil og velfungerende personalegruppe præget af gensidig respekt, høj faglighed, humor, ansvarlighed, engagement samt lyst til kollegialt samvær.

Viborg Kommune

Medarbejdere til Det fælleskommunale Databehandlersekretariat (DBS)

Viborg

Brænder du for at arbejde med databeskyttelse, og vil du levere top service til vores medlemskommuner? Er du drevet af et ønske om at opbygge tillid til, hvordan kommunerne håndterer data? Besidder du gennemslagskraft, og er du klar til at samarbejde med over 68 kommuner? Så er disse enestående stillinger noget for dig.

Du bliver en del af et dedikeret team, der skal føre tilsyn med databehandleraftaler, og forhandle og indgå databehandleraftaler på vegne af vores medlemskommuner.

Desuden skal du have lyst til at formidle vores arbejde til de mange dygtige og dedikerede medarbejdere i vores medlemskommuner. Vi søger to medarbejdere med kompetencer inden for disse områder.

Danish Export Association

Member Relations Manager (barselsvikariat)

Silkeborg

Vil du være med til at sikre en nærværende medlemsdialog, udbrede kendskabet til vores mange medlemsfordele og udvikle nye netværksinitiativer? Og er du klar på at lykkes gennem et tæt samarbejde med gode kollegaer, så vi i fællesskab kan hjælpe danske eksportvirksomheder til at blive endnu bedre?

Vores medlemmer er kernen for os, derfor spiller du og dit team en afgørende rolle for, at vi er relevante for dem, sætter dem i kontakt med hinanden og får flere virksomheder med ombord.

Intra Juvel A/S

Kundeservicemedarbejder til salgskontor

Viborg

Intra er en designorienteret virksomhed med store kompetencer, når det gælder rustfri stål. Vi udvikler produkter til køkken og offentligt toilet og baderum.

Du kommer til at indgå i et team, der i dag består af seks kundeservicemedarbejdere, der sidder med henholdsvis det norske marked og det danske marked samt projektsalg.

Dine primære opgaver bliver bl.a. kundekontakt på mail og telefon samt ordrebehandling og opfølgning.

Intra Juvel A/S
Peak Rekruttering søger for Colas Danmark A/S
Gem
Peak Rekruttering

Koordinator / support til tilbudsafdeling

Horsens

Kan du strukturere dit arbejde og være tovholder i en tilbudsfase? Og trives du med frihed til at planlægge dine opgaver og din tid?

Sammen med dine kolleger arbejder du på både store og små anlægsprojekter – i tæt samarbejde med Colas’ kunder.

Primære opgaver:

 • Generelt være en gennemgående og samlende figur i tilbudsafdelingen, hvor du planlægger, koordinere og supportere dine kollegaer administrativt i forbindelse med tilbudsgivning
 • Udarbejdelse og renskrivning af kontrakter, udbudsbetingelser og projektdokumenter i forbindelse med opstart og overdragelse af sagen til dine kollegaer i udførelsesafdelingen
Peak Rekruttering

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV