2.712 job matcher din søgning 2.712 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 2.712 resultater.
SEGES
Digital ildsjæl med NAV-kompetencer

SEGES, Aarhus

Vil du være med til at løfte dansk landbrug på det digitale område?

Som vores nye forretningsudvikler i Team Forretningssystemer i SEGES Digital bliver du en vigtig spiller i forhold til at videreudvikle og vedligeholde en moderne og effektiv Dynamics NAV-brancheløsning hos 22 rådgivningsvirksomheder i dansk landbrug. Endvidere vil du blive sparringspartner for rådgivningsvirksomhederne og hjælpe dem med at få det optimale ud af deres digitale platform.

I rollen som forretningsudvikler i Team Forretningssystemer vil du blive involveret i en bred palette af opgaver. Det handler om NAV-udvikling, løsningsdesign og vedligehold/support, og du vil være involveret i alle faser fra kundedialog til løsningsdesign, udvikling, implementering, rådgivning og support. Du kommer til at arbejde med en række spændende digitale værktøjer herunder SharePoint/WorkPoint, Lessor og Continia m.fl.

SEGES
Kirkholm Maskiningeniører A/SMaskiningeniør/Civilingeniør Skanderborg

Kirkholm Maskiningeniører A/S

Maskiningeniør/Civilingeniør søges til beregning og konstruktion

Brænder du for beregning i FEA og CFD? Bliver du begejstret for konstruktion af alt fra mindre maskiner til større opgaver med både dynamiske og statiske påvirkninger? Ønsker du samtidig at være en del af en konsulentvirksomhed i udvikling, hvor du selv er med til at tilrettelægge dine arbejdsopgaver?

Du skal løse komplekse opgaver indenfor en bred vifte af ingeniørdiscipliner - herunder beregning, analysearbejde og konstruktion. Du får ansvar for eksekvering og planlægning af opgaverne og bliver samtidig en del af et stærkt fagligt miljø med ca. 25 dygtige og engagerede kolleger.

Bang & Olufsen A/S
FP&A Controller

Bang & Olufsen A/S, Kgs. Lyngby or Struer

Join us to become the heart of budget and forecasting processes in a global company with multiple product categories, sales units and production facilities – and contribute to the development and continuous improvement of an aspiring world-class finance organisation.

In this crucial role, you will be responsible for our budget and forecasting processes with everything they entail, including systems (currently FCC/Solitwork), templates, ownership of P/L, balance, FCF, NWC, etc. Moreover, you will be a key problem-solver, crunching numbers and performing deep-dive analyses to make sense of complicated issues. You will also:

 • Prepare budgets once a year and forecasts three times a year
 • Take data responsibility for templates, calculations and reports from FCC/Solitwork
 • Embed organisation changes, including updating allocation keys
Bang & Olufsen A/S
Linux/C++ Embedded Developer

Bang & Olufsen A/S, Kgs. Lyngby eller Struer

Would you like to be part of a team responsible for building the Bang & Olufsen audio streaming platform? And are you looking for an opportunity to:

 • Influence the architecture, tooling and way-of-working on the latest quad-core ARM-based platforms for high-end speakers?
 • Help build a cutting-edge Bang & Olufsen audio streaming platform?
 • Be part of creating experiences you cannot get anywhere else – experiences that go beyond the fundamental expectations of what a product should do and have a layer of magic?

Right now, we are laying the foundation for building an impactful audio streaming platform, utilizing the latest generation powerful Cortex-A53 quad-core processors and wireless technologies from the leading chip manufacturers. To do so, we need you to help us design, develop, test, deploy, maintain and improve our platform features.

Bang & Olufsen A/S
Embedded C/C++ Developer

Bang & Olufsen A/S, Kgs. Lyngby eller Struer

Would you like to be part of a new platform team for on-the-go products, responsible for building the Bang & Olufsen Bluetooth audio platform for luxury headphones, earphones and speakers? And are you looking for an opportunity to:

 • Help build a cutting-edge Bang & Olufsen on-the-go platform that will power all our Bluetooth products, including headphones, earphones and Bluetooth speakers?
 • Be part of creating experiences you cannot get anywhere else – almost magical encounters that go beyond the fundamental expectations of what a product should do?
Right now, we are laying the foundation for building an impactful new Bluetooth audio platform, utilizing the latest generation powerful ultra-low-power Qualcomm QCC5100 series SoCs which include dual application processors and dual Kalimba DSP’s. To do so, we need you to help us design, develop, test, deploy, maintain and improve our platform features.
Lidl Danmark K/SRecruitment Intern, efterår 2020

Lidl Danmark K/S, Kolding/Tranbjerg

Har du en ægte passion for rekruttering? Drømmer du om at bringe dig selv og dine kompetencer i spil i en stor, international virksomhed? Så glæder vi os til at byde dig velkommen som Recruitment Intern i HR.

Som Recruitment Intern kommer du til at dele kontor med Recruiting og Employer Branding, der består af fire engagerede kolleger. Vi arbejder hver dag hårdt og målrettet på at tiltrække og rekruttere de bedste kandidater, og vi lægger vægt på, at vores arbejdsmiljø er præget af faglig sparring og humor. Uden for arbejde forspiser vi os gerne sammen i sushi og gode bøffer med sovs.

Vi tilbyder

 • Et unikt indblik i hvordan der arbejdes professionelt med rekruttering i en stor, international virksomhed, der vækster
 • Masser af faglige udfordringer og solide erfaringer som du vil kunne bruge i din karriere
Lidl Danmark K/S
Grundfos A/SElev eller lærling på Grundfos

Grundfos A/S, Bjerringbro

Med en håndværker-, tekniker- eller kontoruddannelse på Grundfos får du en rigtig god ballast på din videre vej mod en karriere. Hvad enten du har lyst til og flair for at bruge dine hænder, eller du hellere vil have et mindre fysisk betonet job, så er der rige muligheder for at finde præcis den niche, du føler dig hjemme i.

Og du bliver ikke låst fast i én stilling. Tværtimod vil du blive opfordret til at bevæge dig ud over flere områder og få en bred uddannelse – en uddannelse, hvor du kan sprænge rammerne for, hvad en industrihåndværker eller kontorassistent kan gøre.

Jyske Bank
Kvantitativ analytiker med interesse for validering af modeller

Jyske Bank, Silkeborg

Brænder du for at arbejde med kvantitative modeller, og har du lyst til at være en del af et højt fagligt miljø i en rivende udvikling, så har vi et spændende job til dig.

Vi søger en ny medarbejder til afdelingen Validering og Non-Financial Risk, som vil være med til at løfte og videreudvikle valideringen af Jyske Banks risikomodeller.

Arbejdet med validering er et centralt element i Jyske Bank koncernens risikostyring. Valideringsfunktionen overvåger og kontrollerer løbende de statistiske risikomodeller, der anvendes i Jyske Bank. Risikomodellerne anvendes både i forhold til koncernens kapitalopgørelser og i forhold de priser, der stilles til kunderne. Arbejdet med validering giver således detaljeret indsigt i områder, som har stor betydning for Jyske Bank koncernen.

Jyske Bank
DIS A/S
Business Controller (barselsvikariat) – i Stilling nær Aarhus

DIS A/S

Hos DIS søger vi lige nu en Business Controller til et barselsvikariat, hvor du med din store økonomiske forståelse og interesse, kommer til at få en central plads i vores internationale organisation. Så har du et godt overblik, og ser du det som en kvalitet at have styr på detaljen i en hektisk hverdag? Så er du måske den Business Controller vi søger.

Du får ansvar for egne arbejdsopgaver, som du varetager selvstændig, og du skal samtidig have lyst til at indgå i et tæt samarbejde med dine kolleger.

Opgaverne vil omfatte:

 • Projekt controlling, herunder kontrollering af datakvalitet, budgetter og færdiggørelsesgrader, samt rådgivning til projektledere.
 • Månedsrapportering, afstemning af omsætning, konsolidering og opgørelse af diverse nøgletal.
 • Rullende kvartalsvise forecasts inspireret af Beyond Budgetting-principper.
DIS A/S
Intercargo Scandinavia A/S
Er du en initiativrig og ansvarsfuld toldspecialist med en spirende leder i maven?

Intercargo Scandinavia A/S, Hadsten

Vi skræddersyer løsninger, der gør hverdagen lettere for vores kunder. Det kræver en professionel og fleksibel tilgang til opgaverne altid at sikre optimale og individuelle løsninger. Vi søger derfor en dygtig, ansvarsbevidst og engageret toldspecialist med en spirende leder i maven til vores hovedkontor i Hadsten.

Du vil blive en del af et alsidigt og stærkt team samt en del af en international virksomhed, der altid har kunden i fokus, hvor du kan forvente frihed under ansvar.

Vi søger en leder til afdelingen. Tidligere ledererfaring er ikke nødvendig, men du skal som person have et brændende ønske om at udvikle og lede på sigt, uanset dine kvalifikationer og din erfaring med at have ansvar for medarbejdere. Vigtigst er, at du i tæt samarbejde med din leder opnår enighed om forløbet.

HumanTrust A/S
Automationsingeniør/-specialist

HumanTrust A/S søger for Palsgaard A/S i Juelsminde

Vil du arbejde med automationsløsninger på højt niveau, og motiveres du af at designe, programmere og idriftsætte tekniske og komplekse produktionsanlæg? Søger du et stærkt team, der proaktivt hjælper hinanden med at skabe optimale og robuste løsninger? Ønsker du stabilitet og særdeles gode personaleforhold i en yderst velkonsolideret virksomhed med stærke værdier for både ansatte og vores fælles omgivelser?

Palsgaard A/S er en global producent af fødevareingredienser til bl.a. mejeriprodukter, bagværk og is, der afsættes til mere end 100 lande.

Som automationsingeniør/-specialist får du følgende nøgleopgaver:

 • Udarbejdelse af funktions- og designbeskrivelser
 • Deltage i udarbejdelsen af programmeringsstandard og standardmoduler
 • Analysere og dokumentere fejlårsager og iværksætte afhjælpning
HumanTrust A/S
Favrskov KommuneSpecialcenter for demens søger centersygeplejerske

Favrskov Kommune, Hammel

Brænder du for at gøre en forskel for borgere med demenssygdom? Er du parat til udfordre dig selv – også når det bliver komplekst? Vil du tage medansvar for en meningsfuld og værdig hverdag for vores beboere?

Plejecenter Tinghøj i Hammel søger pr. 1. juni 2020 eller snarest muligt herefter en centersygeplejerske på 15 timer pr. uge på hverdage primært i dagtimerne. Stillingen kan evt. kombineres med timer andre steder på ældreområdet.

Du vil sammen med din centersygeplejerske-kollega på Tinghøj være tovholder på den sygeplejefaglige indsats hos den enkelte beboer. Du vil fungere som sparringspartner for vores dygtige social- og sundhedsmedarbejdere og en medvirkende faktor ift. at udvikle og vedligeholde kompetencerne på Tinghøj.

Favrskov KommuneAfløsere søges til Voldumcentret

Favrskov Kommune, Hadsten

Social- og sundhedshjælpere, assistenter eller sygeplejestuderende søges til afløsning.

Er du frisk og energisk og har lyst til at arbejde som tilkaldevikar, så er det lige dig, vi mangler. Vi har brug for afløsere, der er fleksible i forhold til arbejdet og har en positiv tilgang til hverdagens opgaver. Vi arbejder efter leve-bo-miljø-principperne, og der tages udgangspunkt i beboernes dagligliv. Du skal have lyst til, ud over pleje og praktiske opgaver, at være med til at skabe en meningsfuld hverdag for vores beboere.

Arbejdet vil dels være tilkald ved sygdom eller afløsning ved planlagt fravær og ferie. Det er nødvendigt, at du er fleksibel og kan tage blandede vagter samt weekender.

European Sperm Bank
Et vellønnet, meningsfyldt og fleksibelt ekstra job

European Sperm Bank, Aarhus, Lyngby og København N

Tjen op til 4.200 kr. om måneden plus bonus

Du bliver en af hverdagens helte, der giver den ultimative gave til andre – muligheden for at få et ønskebarn. Du tjener 300 kr. per godkendt donation. I alt bliver det op til 4.200 kr. om måneden plus muligheden for en bonus.

European Sperm Bank

Hvad får man ud af at være sæddonor i European Sperm Bank?

 • Et fleksibelt job. Du bestemmer selv, hvor og hvornår du vil donere, og du behøver ikke at booke tid.
 • Et gratis sundhedstjek inkl. en genetisk profil, test for bakteriologiske og virologiske sygdomme samt en sædanalyse.
 • Et gratis sæddepot til din egen sæd. Så er du sikret, hvis du i fremtiden skulle blive syg.

Hvem er du?
Du er en rask mand mellem 18 og 45 år. Din uddannelse, dit udseende, din etnicitet og din religion har ingen betydning for os.

Ansøg nu på blivsæddonor.dk.

European Sperm Bank
Nikodan Conveyor Systems A/S
Indkøber

Nikodan Conveyor Systems A/S, Nørre Snede

Er du en erfaren indkøber med teknisk forståelse? Så er her chancen for et spændende og afvekslende job, hvor du bliver en vigtig teamplayer i vores supply-chain, med stor indflydelse på egen planlægning og udvikling af jobbet.

Som vores nye indkøber bliver du en del af et lille team, som har ansvaret for indkøb til projekter og reservedelsordre, herunder forhandling af attraktive priser og betingelser. Du vil få ansvaret for:

 • Indkøb af maskin-tekniske vareleverancer, serviceydelser og underentrepriser
 • Struktureret opfølgning på indkøbene, da vi er meget afhængig af leverancer til tiden
 • Identifikation af nye leverandører
 • Behandling af forespørgsler både fra kunder og kolleger.
Nikodan Conveyor Systems A/S
Peak Rekruttering
Tekniker til elektronikudvikling og dokumentatior

Peak Rekruttering søger for Baumer A/S i Aarhus

Vil du være en del af et succesfuldt udviklingsteam, der udvikler mekatroniske højkvalitetsprodukter?

Dine opgaver vil være fokuseret på eksplosionssikkerdesign og de tilhørende godkendelser. For Europa er det Atex-direktivet, mens det på det overordnede plan er IECEx-standarderne, der er de vigtigste områder. Som virksomhedens Atex-ansvarlige og designer vil du blive en nøgleperson i udviklingsafdelingen, og ikke kun i forhold til den danske del af Baumer-koncernen, men også på konsulentniveau i andre dele af Baumer-koncernen.

Du vil således blive hovedarkitekten på Atex-design på tværs af produktsegmenterne. Du vil stå for det praktiske design og implementering i forhold til at opnå eksplosionsgodkendelserne inden for både gas og støv. Som Atex-specialist vil du indgå i produktudviklingsprojekterne som hovedarkitekt på den Atex-mæssige del.

Peak Rekruttering
Verdo A/S
Vagtgående maskinmester

Verdo A/S, Randers

Verdo ejer og driver kraftvarmeværket i Randers samt varetager drift og overvågning af andre kraftvarmeværker og diverse tilsynsopgaver. Til et af vores 7 vagthold søges snarest muligt en maskinmester.

Verdo A/S

Din primære arbejdsopgave vil være drift, planlægning og overvågning af anlæg på kraftvarmeværket. Herudover udføres der fra kontrolrummet drift og fjernovervågning af andre kraftværker samt tilsyns- og supportopgaver. Du vil således opleve en varieret arbejdsdag, der kan være alt fra en rolig vagt til kaotisk kriseredning.

Du vil blive en del af en kontinuerlig vagttjeneste på kraftvarmeværket i Randers. Her har vi treholdsskift med 7 vagthold, som går vagt 24 timer i døgnet hele året fordelt på 8-timers vagter. Du indgår i et vagthold på 3 personer, som består af en driftsassistent og to maskinmestre.

Verdo A/S
Ditmer a/sEngageret og erfaren kok til Digitaliseringshus

Ditmer a/s, Aabyhøj

Hos Ditmer tilbereder vi maden fra bunden og sætter hver dag en ære i at servere lækker mad af høj kvalitet til alle vores kollegaer. Vi bruger hver dag gode og friske råvarer med fokus på både bæredygtighed og madspild.

Vi forestiller os, at du er faglært kok med et par års erfaring. Den helt rigtige kollega for os, skal være åben og have en positiv indstilling overfor både arbejdsopgaver og kollegaer.

Du vil fortrinsvis arbejde i den ”varme” afdeling, men skal også mestre at lave salater, brød, kager og meget andet, ligesom du også vil indgå i rengøringen, opvasken og egenkontrol.

Region MidtjyllandSpecialområde Autisme søger afdelingsleder til Gødvad

Region Midtjylland, Silkeborg

Som afdelingsleder i Gødvad har du det overordnede ansvar for Gødvad Botilbud, Boligerne samt Beskæftigelse- og Uddannelsesenheden.

Du vil have direkte personale og faglig ledelse i Botilbuddet samt i Beskæftigelse og Uddannelse.

Du skal sikre det strategiske niveau ud fra Socialområdets målbillede, samt Specialområde Autisme Ledelses håndbog, fagligt fundament og menneskesyn, ligesom du har ansvaret for afdelingens økonomi.

Ydermere skal du sikre, at borgerne har de bedste rammer for trivsel, udvikling og forandring som er SAU's kerneopgave.

Tornbjerg Schou ApS
Produktionsleder

Tornbjerg Schou ApS søger for Wila A/S i Silkeborg

Evner du at kombinere en struktureret arbejdsindsats med et personligt drive og engagement? Drives du af ambitiøse vækstplaner og personlig udvikling? Og har du lyst til at arbejde i en produktion, hvor faciliteter og udstyr er top moderne? Så er det dig, vi søger.

Du bliver selv en del af den operationelle daglige produktion, samtidig med du i samarbejde med planlægningsfuktionen skal sikre en så maksimal udnyttelse af produktionskapaciteten som muligt – fordelingen af operationelt arbejde og de ledelsesmæssige og administrative opgaver vil være omkring 50/50.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • Aktiv deltagelse i den daglige produktion
 • Produktionsledelse
 • Medansvarlig for ansættelser, medarbejder- og lønsamtaler