6.192 job matcher din søgning 6.192 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

The Army Painter Supply Chain Assistant – til nyoprettet stilling i markedsledende og internationalt orienteret vækstvirksomhed

The Army Painter, Skanderborg

The Army Painter’s Supply Chain-afdeling leder efter en udadvendt holdspiller med god erfaring i ERP-systemer.
Hvis du har lyst til en forskelligartet hverdag, hvor du understøtter indkøb, planlægning og shipping, så har vi det perfekte job til dig.

Vi lyver ikke, når vi lover en hverdag med forskellige opgaver. Det spændende ved dette job er muligheden for at arbejde med og understøtte de fleste funktioner, der findes i en logistikafdeling. Derfor vil din arbejdsdag også indeholde opgaver som:

 • opfølgning på leverandører og åbne indkøbsordrer
 • bestilling af forbrugsvarer
 • booking af import-/eksport-fragt

Måske har du en uddannelse inden for Logistik/Supply Chain eller flere års praktisk erfaring, fx med indkøb/produktionsplanlægning/shipping.

PROSA, Forbundet af It-professionelle
Studenterkonsulent til studiestedsarbejde

PROSA, Forbundet af It-professionelle, Åbyhøj

PROSA søger en ny studentermedarbejder til arbejdet med hvervning, arrangementer og strategiske samarbejder på studiestederne i Åhus.

Vi tilbyder et job med stor selvbestemmelse, frihed til at planlægge arbejdet og ansvar for egne opgaver. At være organizer hos os betyder, at du får lov at tænke ud af boksen og forfølge dine egne ideer. Dit arbejde bliver aldrig ensformigt, da en arbejdsdag kan være mange ting, fx at arbejde for studerendes rettigheder, dele en øl med en studenterforening eller at holde oplæg og arrangementer for studerende.

Du bliver selvfølgelig oplært i alt, hvad fagforeningen PROSA står for it-politisk såvel som it-fagligt. Du har desuden mulighed for at arbejde med netop de områder, du selv går meget op i, hvad end det er grafik/video, SoMe, spilturneringer eller kodekonkurrencer.

Bigini Reklame ApS Messekoordinater - gerne med kendskab til grafiske programmer

Bigini Reklame ApS, Randers

Er du en blæksprutte, der evner at have mange bolde i luften og er fleksibel i din opgaveløsning? Så er du måske den messekoordinater vi søger.

Vi er en messevirksomhed i udvikling, der hvert år står bag en lang række af danske og internationale messer. I den forbindelse søger vi en ny engageret kollega.

Kunne du tænke dig at blive en nøglemedarbejder i Bigini Reklame. Du får en god sparring med kollegaer, løfter vores kunders opgaver store som små og er med i hele processen fra planlægning til gennemførelse af messerne i ind-/udland.

Du vil komme til at arbejde med følgende opgaver:

 • Planlægning og koordinering af messer
 • Kundekontakt
 • Vedligeholdelse af vores hjemmeside
Bigini Reklame ApS Lagermedarbejder/messemontør

Bigini Reklame ApS, Randers

Bigini Reklame ApS søger en effektiv lagermedarbejder/messemontør til lager og gennemførelse af messeaktiviteter i indland og udland:

Kunne du tænke dig at blive en nøglemedarbejder til vores messevirksomhed, og er du en erfaren samt effektiv person, der kan styre, organisere, vedligeholde og holde orden på vores lager af udstillingsmaterialer og er du interesseret i et spændende job med rejseaktiviteter som messemontør i ind- samt udlandet, så har vi brug for dig til vores team af kreative, praktiske og gode medarbejder.

Du må gerne have teknisk snilde og et godt håndelag.

Johs. Pedersen a/s
Intern/ekstern montør

Johs. Pedersen a/s, Viborg

Med baggrund i et øget aktivitetsniveau inden for montageopgaver i togbranchen både internt i huset, men også til eksternt montagearbejde i f.eks. Aarhus, København samt Sverige og Norge, har du nu muligheden for at blive en del af vores gode TRAIN montageteam i stillingen som intern/ekstern montør hos Johs. Pedersen a/s, Viborg.

Dine arbejdsopgaver vil hovedsageligt bestå af renovering og opgradering af interiørdele til tog.

Der vil i perioder forekomme eksternt montagearbejde af op til en uges varighed ad gangen. Vi tilbyder ansættelse i en driftig produktions- og montagevirksomhed samt et godt og uformelt arbejdsmiljø kendetegnet af høj anciennitet.

Johs. Pedersen a/s
Intern montør

Johs. Pedersen a/s, Viborg

Med baggrund i et øget aktivitetsniveau inden for togbranchen har du nu muligheden for at blive en del af vores gode TRAIN montageteam i en nyoprettet stilling som intern montør hos Johs. Pedersen A/S, Viborg.

TRAIN har hovedansvaret for udførelsen af vores ordrer til DSB – herunder renovering og opgradering af interiør til tog.

Dit job vil, i samarbejde med resten af TRAIN montageteamet, bestå af opgradering af samtlige førerrumsdøre i den nyeste generation af S-tog – en ordre der løber over flere år. Arbejdstiden vil ligge i tidsrummet 05.00-15:00 og aftales nærmere ved ansættelse.

Roesgaard
ESG- og bæredygtighedskonsulent

Roesgaard, Horsens

Vil du være med til at udarbejde klimaregnskaber og ESG- og bæredygtighedsrapporter for det danske erhvervsliv? Vi oplever stor vækst i disse opgaver og søger derfor endnu en profil til holdet.

Rapportering om klima og bæredygtighed er et forretningsområde i stor udvikling, hvor nye typer opgaver løbende opstår. Dine arbejdsopgaver bliver at:

 • foretage beregninger af klimaregnskaber og øvrige ESG-nøgletal
 • udarbejde præsentationer
 • komme med forslag til investeringer i bæredygtighed og udarbejde strategi for dette

Roesgaard er et rådgivningshus centralt beliggende i Horsens med ca. 120 medarbejdere. Vi forener revision, rådgivning og jura og rådgiver en lang række små- og mellemstore virksomheder i hele landet. Vi er under konstant udvikling, da vi bestræber os på at være kundernes foretrukne sparringspartner.

Roesgaard
Aarhus Kommune
Ellevang Dagtilbud søger pædagogisk leder til DII Flintebakken

Aarhus Kommune, Risskov

Brænder du for at skabe høj kvalitet og facilitere vores dygtige medarbejdere i deres pædagogiske og organisatoriske processer i en spændende og livgivende hverdag? Så er det dig, vi søger som pædagogisk leder i Flintebakken.

I Flintbakken er vi en faglig stærk og stabil personalegruppe, der er i gang med en proces, hvor vi omorganiserer vores huse for at udvikle og fremme børnenes læringsmiljøer. Vi søger en pædagogisk leder, der kan svare ”ja” til følgende:

 • Er du ambitiøs og visionær på 0-6 årsområdet, og tænker du ud fra et ressourcesyn?
 • Vil du gribe vores tre kerneværdier: hverdagslivets læring, tilknytning gennem relationsarbejde og legens værdi?
 • Har du en nysgerrig og undersøgende tilgang?
Kredsløb
Infrastrukturspecialist med fokus på netværk og sikkerhed

Kredsløb, Brabrand

Brænder du for at arbejde med IT-infrastruktur? Kan du sikre, at vi som kritisk forsyning har always-on IT-services? Har du en stærk teknisk og forretningsmæssig forståelse, hvor du bidrager til udvikling af vores IT-infrastruktur i takt med forretningens behov? Så har vi et spændende job til dig som infrastrukturspecialist i Kredsløb.

Du får ansvaret for den daglige tekniske drift og overvågning af vores netværk og sikkerhedsløsninger, så vi sikrer, at vores grønne forsyning holdes operationel året rundt.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

 • Daglig drift, konfiguration og fejlfinding i netværks- og sikkerheds-infrastruktur.
 • Deltagelse i incidentmanagement og response-processen.
 • Planlægning og gennemførelse af IT-sikkerhedsinitiativer.
Kredsløb
Vangby A/S
Automatiktekniker til montage, ombyg og fejlfinding

Vangby A/S, Ringsted

Vil du være en del af en projektafdeling i vækst, hvor din nyoprettede rolle bliver en vigtig faktor i vores ambitioner om at være de bedste på markedet?

Du bliver den primære montageleder under installationer af større projekter. Projekterne er meget alsidige, så har du en lille Ole Opfinder i maven, vil han få spændende udfordringer,” fortæller projektleder/teknisk ansvarlig Rasmus Graff.

Klik lige her for at læse mere om jobbet og hvordan du kan ansøge.

Vangby A/S
Kredsløb
Fjernvarmetekniker til forsyning

Kredsløb, Brabrand

Brænder du for et job med en god blanding af kundekontakt, teknik og kontorarbejde? Er du en dygtig tekniker, der brænder for at optimere energiløsninger og give vores kunder en professionel rådgivning? Så har vi en spændende stilling som fjernvarmetekniker i Danmarks andenstørste forsyningsselskab.

Dit ansvarsområde er energioptimering af vores store kunders varmeinstallationer. Du trives i samarbejdet med de store kunder, som f.eks. ejendomsadministratorer, boligforeninger og kommunale ejendomme og har to store opgaver.

Den ene opgave er at være den, der bistår og hjælper de kunder vi har partnerskaber med og som selv driver energiledelse. Den anden opgave er at opsøge nye store kunder, analysere deres behov for energiledelse og hjælpe dem i gang.

Kredsløb
Aarhus Kommune
Ellevang Dagtilbud søger pædagogisk leder med specialpædagogisk viden til Vuggestuen Trekanten – Aarhus Kommunes særlige vuggestue

Aarhus Kommune, Risskov

Har du særlig interesse for 0-2 årsområdet og inklusion af børn med varige og vidtgående fysiske og/eller psykiske funktionsnedsættelser?

I Ellevang Dagtilbud søger vi en pædagogisk leder, der vil være med til at påvirke dagtilbuddet i en fortsat stærk og attraktiv retning, hvor det gode børneliv er det centrale. Ellevang Dagtilbud består af seks afdelinger beliggende i Vejlby-Risskov.

Vuggestuen Trekanten er Aarhus Kommunes særlige vuggestue, der inkluderer børn med varige og vidtgående fysiske og/eller psykiske funktionsnedsættelser. Vi er normeret til 30 børn, heraf 6-8 børn med funktionsnedsættelser.

Vi har en god normering og en medarbejdergruppe, der er kendetegnet ved mange års erfaring samt nyligt ankommende kollegaer, som styrker det eksisterende og tilfører nye impulser.

Volvo Truck Center Danmark A/S
Klargøringsmedarbejder / Arbejdsmand m/k

Volvo Truck Center Danmark A/S, Brabrand

Se video om Volvo Truck Center Danmark A/S som arbejdsplads

Volvo Truck Center i Aarhus søger en stabil medarbejder til tiltrædelse snarest. Dine primære arbejdsopgaver vil være kørsel til syn, opbygger, maler og kunder samt rengøring/klargøring af biler og forskelligt forefaldende arbejde, primært på værksted.

Vi forventer, at du bl.a.:

 • taler og forstår dansk
 • arbejder selvstændigt, er nysgerrig og brænder for at levere en god indsats
 • har gyldigt kørekort B, C, D, E og EU bevis. Har du ADR-bevis, er det et ekstra plus!
Volvo Truck Center Danmark A/S
Silvan A/S
Head of Real Estate

Silvan A/S, Brabrand

Are you a retail location expert ready to take on a broad selection of new challenges? Then this is your opportunity to take part in Silvan´s exciting journey of development and growth in the Danish DIY market.

We are looking for a dynamic retail expert to expand our store network by finding new attractive store locations and to manage our existing store portfolio. You will play a key role in enabling the expansion of the store network.

Main responsibilities

 • Develop the pipeline of new store locations, by leading existing cooperations with location scouts and real estate developers in parallel to facilitating your professional network.
 • Organize internal alignment for opening new stores, negotiate rental contracts, coordinate refurbishment requirements and steer the opening of new Silvan stores.
Silvan A/S
Brabrand Boligforening Koordinator for Baba i Gellerup (deltid)

Brabrand Boligforening

Til august starter en ny fireårig boligsocial helhedsplan i Gellerup og Toveshøj. Projektet skal understøtte områdets forandring fra et socialt udsat boligområde til en unik og mangfoldig bydel med sin helt egen karakter, hvor det er godt at bo, arbejde og leve.

Som nystartet team på en snes medarbejdere skal vi i projektet arbejde med tre indsatsområder: Vi styrker det gode naboskab sammen med aktive beboere og foreninger. Vi samarbejder med forældre om at skabe den bedste start for områdets børn og unge. Og vi sætter turbo på beskæftigelsesindsatserne sammen med kommunen.

Baba i Gellerup & Toveshøj er en aktiv gruppe fædre, der uddanner sig og engagerer sig i lokalområdet. De har blandt andet fokus på områdets børn og deres fremtid. Dem skal du understøtte og samarbejde med om at nå ud til endnu flere mænd.

Det er en afgørende forudsætning, at du er i stand til at rekruttere mænd til Baba.

Silvan A/S
Head of Compliance and Quality Management

Silvan A/S, Brabrand

Do you believe in unleashing higher business potentials through clear process- and quality management? Do you find joy in aligning and setting up process management improvement measures together with your team? Then you may be the candidate we are looking for!

We are growing fast, and we are professionalizing our quality and process management, therefore we are looking for a passionate Head of Quality Management for our Compliance and Quality Management department.

Main responsibilities

 • Set up a quality management handbook by documenting all key processes together with your team and the respective departments.
 • Identify process improvement potentials and align on improvement measures
 • Ensure thorough implementation of measures.
Silvan A/S
VIA University College
Genopslag - Vil du stå i spidsen for VIAs lederuddannelse for ingeniører?

VIA University College, Horsens

EBA'en er en lederuddannelse, der henvender sig til bl.a. ingeniører, maskinmestre, bygningskonstruktører og andre med en teknisk baggrund. Uddannelsen bygger bro mellem stærke tekniske kompetencer og markedsorienteret, forretningsmæssig viden og færdigheder, som gør deltagerne i stand til at varetage ledelsesopgaver på såvel strategisk som operationelt niveau.

Som spydspis og underviser på EBA uddannelsen vil du primært arbejde med at udvikle, markedsføre og undervise på uddannelsen sammen med 6-8 andre undervisere. Du vil få det primære ansvar for markedsføring af uddannelsen i samarbejde med vores kommunikationsafdeling, ligesom du skal have interesse i – og lyst til at være et af vores faglige fyrtårne i forhold til den private sektor og dele ud af dine viden på de sociale medier, i artikler, webinarer og som en del af vores markedsføringsaktiviteter.

VIA University College
L-Mediehus A/S
Vi søger en dygtig mediekonsulent til vores salgsteam!

L-Mediehus A/S, Langeskov

Kan du varetage salg til både store og små B2B kunder? Og kan du se dig selv arbejde for Danmarks førende mediehus til landbruget og fødevareklyngen?

L-MedieHus A/S søger netop nu en mediekonsulent til vores salgsorganisation. Vi har fart på og mangler derfor en dygtig sælger, der kan hjælpe os med at vedligeholde nuværende annoncørkunder og opbygge nye relationer og nyt marked.

Du kommer til at arbejde med salg af markedsføringsløsninger til erhvervskunder i og omkring landbruget og vil både have en dagligdag på kontoret og på landevejene. Du vil især fokusere din indsats på vores ugeavismarked på Fyn og i Jylland, men også sælge løsninger til dagbladet og vores digitale platforme.

L-Mediehus A/S
Sparekassen Balling Privatrådgiver

Sparekassen Balling, Skive

I Sparekassen Balling er vi bevidste om, at vi er det eneste lokale pengeinstitut der er tilbage i Skive Kommune. Vi oplever en god tilstrømning af gode privatkunder og i den forbindelse søger vi en privatrådgiver, der vil bidrage med at skabe gode forretninger og videreudvikle et godt fagligt og socialt fællesskab der pt. tæller 13 kolleger.

Som privatrådgiver er din primære opgave at servicere en mindre portefølje af privatkunder, samt tage godt imod de nye kunder, der sætter pris på kompetent rådgivning og nærvær med en direkte kontakt til egen rådgiver. Vi søger derfor dig der motiveres af et pengeinstitut, hvor der er store frihedsgrader og mulighed for indflydelse.

Du vil med udgangspunkt i, at afdelingen befinder sig i en attraktiv markedsposition med et stort vækstpotentiale, blive en del af de udadvendte aktiviteter som profilerer Sparekassen i lokalområdet.

HMF Group A/S
Digitaliseringsspecialist og forandringsagent

HMF Group A/S, Højbjerg

Kan du lide at arbejde med forandringer, og er digitalisering din spidskompetence?

”Hos HMF har vi ambitioner om at booste vores digitale rejse, og derfor har vi brug for en specialist, der er kan arbejde med data og skabe sammenhæng og værdi deraf – samt har forståelse for at skabe følgeskab og kan implementere løsningerne.”
– Mette Egestad

Vi forestiller os, at du bl.a. kommer til at:

 • trække data ud fra vores udstyr i produktionen og kombinere det med data fra vores ERP-system
 • præsentere data visuelt, både for produktionsledelsen, men også i den tekniske afdeling
 • lave algoritmer, som vi kan anvende på vores data
HMF Group A/S