117 job matcher din søgning 117 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Vectrus Services A/S
Medarbejdere til fritidsafdelingen, Thule Air Base

Vectrus Services A/S

Vectrus Services A/S yder service, drift og vedligehold af Thule Air Base, Grønland. Vi søger to nye medarbejdere – Activities Floaters – til fritidsafdelingen. Der er tale om fastansættelse og udrejse snarest muligt.

Fritidsafdelingen driver to hovedområder: et Community Center med café, creativity room og biograf, og et fitness-/bowlingcenter. Afdelingen er ansvarlig for alle former for fritidsaktiviteter, events, m.v. og yder kundeservice til alle beboere på basen. Som activities floater vil man komme til at deltage i alle funktioner efter behov i begge afdelingens hovedområder.

Arbejdsopgaver

 • Afholde holdtræning og udarbejde individuelle træningsprogrammer.
 • Lettere vedligehold og rengøring af maskiner og udstyr.
 • Deltage i planlægning og afholdelse af udendørs og indendørs events.
Vectrus Services A/S
Wonderful Copenhagen
Direktør for krydstogtturisme

Wonderful Copenhagen, København

Kan du skabe fremdrift og forandring som leder? Har du lyst til at skabe en bæredygtig omstilling af krydstogtturismen til gavn for borgere, miljø og erhverv? Har du samarbejdsevnerne og lysten til at udfylde et udfordrende lederjob, hvor du både arbejder lokalt, nationalt og internationalt og skal finde fællesnævnere i tæt samspil med offentlige og private samarbejdspartnere? Så læs videre.

Du bliver Direktør for én afdeling, to netværk og en del af ledelsen i Wonderful Copenhagen

Vi ønsker at hovedstaden, Danmark og Østersøen samlet skal være verdens mest bæredygtige krydstogtdestination til gavn for miljøet, borgerne og erhvervet. Det kræver, at vi både finder løsninger på konkrete bæredygtighedsudfordringer og samtidig øger vores markedsandel globalt. Det er ikke nogen nem opgave, men det er en spændende opgave.

Wonderful Copenhagen
Mentaltouch ApS Forstander

Mentaltouch ApS søger for Bofællesskabet Sydhjørnet i Vamdrup

Sydhjørnet i Vamdrup søger en forstander, som brænder for mennesker med udfordringer og som med en høj faglig indsigt vil bidrage til at skabe et hjem og en arbejdsplads, som emmer af livskvalitet og faglighed.

Bofællesskabet er målrettet voksne med en diagnose inden for autismespektret, hjerneskader eller anden udviklingsforstyrrelse.

Der er tale om et bofællesskab med 13 beboere og 20 faste medarbejdere. Sydhjørnet er funderet på det kristne livs- og menneskesyn og tilknyttet Kristelig Handicapforening. Vi lægger vægt på høj faglighed kombineret med hjemlig atmosfære, hvor den enkelte bliver set, hørt, anerkendt og stimuleret.

Hørning Puls Foreningskoordinator søges til forening i rivende udvikling

Hørning Puls

Hørning Puls er en forening med 2700 medlemmer og 160 frivillige – vi vokser og har derfor brug for en koordinator til at understøtte vores fortsatte udvikling. Som foreningskoordinator i Hørning Puls kommer du til at samarbejde med initiativrige, motiverede og entusiastiske frivillige.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. indeholde følgende:

 • Administrative opgaver i forbindelse med driften af foreningen, herunder medlemsadministration, holdadministration og lettere bogføring.
 • Intern- og ekstern kommunikation herunder opdatering og udvikling af foreningens hjemmeside og sociale medier.
 • Koordinere og understøtte nye tiltag i foreningen.
 • Ansvarlig for indkøb af tøj og materialer i samspil med afdelingsledelserne og andre frivillige.
Nordisk Film Salgssupervisor til Nordisk Film Biografer Hillerød

Nordisk Film

Din mulighed for at komme helt ind i maskinrummet af biografen og udvikle ledelseskompetencer

Som Salgssupervisor deltager du aktivt i frontlinjen. Målrettet arbejder du med eksekvering og opfølgning på vores salgsaktiviteter samt sikrer toptrimmede kioskarealer. Du tager ansvar for salgstræningen af medarbejdere og agerer som rollemodel for vores biografmedarbejdere, hvor du gennem coaching og motivation skaber magiske biografoplevelser for vores gæster, som er i centrum for alt, hvad vi gør.

Dine opgaver og ansvarsområder bliver at:

 • sikre velfungerende fysiske rammer og biografens visuelle udtryk
 • deltage i både billetsalg og concessionsalg
 • samarbejde med biografchefen om at rekruttere, onboarde, træne og udvikle biografmedarbejderne
Gem
Lavendla
Bliv begravelsesrådgiver - Fyn

Lavendla

Drømmer du om en ny karriere, hvor du kan gøre en forskel? Vi søger dig, som vil med på vores rejse.

Ved at vælge at arbejde som begravelsesrådgiver er du med til at hjælpe familier og pårørende i en svær tid. Det er dig, der afklarer, hvad de pårørende har brug for, planlægger forløbet sammen med dem og hjælper med alle de praktiske og administrative opgaver.

Hos Lavendla anerkender vi, at det at arbejde med begravelser og mennesker i sorg kræver høj faglighed og et professionelt ståsted. For at blive begravelsesrådgiver hos Lavendla, skal man derfor gennemføre en uddannelse på Lavendla Academy.

Lavendla
Danske Ensembler, Orkestre og Operainstitutioner Kommunikations- og projektansvarlig søges til barselsvikariat

Danske Ensembler, Orkestre og Operainstitutioner, København

Har du lyst til at arbejde for og med landets professionelle orkestre, ensembler, bigbands og operakompagnier? Branche- og interesseorganisationen Danske Ensembler, Orkestre og Operainstitutioner varetager sine medlemmers interesser overfor beslutningstager, myndigheder og andre organisationer samt arbejder for at fremme samarbejdet medlemmerne imellem. DEOO er ligeledes medstifter af alliancen Dansk Kulturliv sammen med en række af vores nærmeste branchekollegaer. Derudover initierer og arrangerer DEOO projekter, netværksmøder, kurser og seminarer.

Dine opgaver vil være mangfoldige, men med fokus på kommunikation og projektledelse. Så din baggrund og uddannelse kan være lige så mangfoldig – vi lægger dog vægt på, at der skal være et match mellem flest mulige af arbejdsopgaverne og din baggrund og uddannelse.

Fredensborg Kommune
Fredensborg Musikskole søger entreprenant korlærer

Fredensborg Kommune, Kokkedal

Vi søger:
En musikalsk, energisk, initiativrig, nysgerrig, samarbejdsvillig og gerne erfaren underviser, som brænder for at få mennesker til at synge, store, som små.

 • Du skal have en videregående uddannelse eller tilsvarende samt et solidt kendskab til dit fag.
 • Du må meget gerne have erfaring med korledelse af børne- og ungdomskor og evt. holdundervisning af små børn.
 • Du skal være entreprenant og opsøgende, have gå-på-mod og være nysgerrig på udvikling af nye undervisningstilbud, ikke mindst i forhold til samarbejdet mellem folkeskole og musikskole.
Farum Sogn TENOR søges til Farum Kirke og kammerkoret Convivium

Farum Sogn

Farum Sogn søger en erfaren sanger til tiltrædelse snarest muligt.

Stillingen indebærer medvirken ved alle højmesser og gudstjenester og vagter mhp. sang ved kirkelige handlinger på hverdage.

Desuden deltagelse i Farumkirkernes kammerkor Convivium, som er et ambitiøst vokalensemble, bestående af kvartetterne i sognets to kirker, Farum Kirke og Stavnsholtkirken. Convivium giver på projektbasis to-tre koncerter om året.

Foresyngning til stillingerne finder sted enten 24. eller 25. august.

Pederstrup Sogns Menighedsråd Kommunikationsmedarbejder med vikarforpligtelse for kordegnen

Pederstrup Sogns Menighedsråd, Ballerup

Pederstrup sogn søger en kommunikationsmedarbejder til at varetage sognets kommunikation på vores hjemmeside, de sociale medier samt tryksager m.m.

Du skal kunne formulere dig på dansk og have grafisk kundskab; vi bruger for nuværende InDesign. Du forventes at mestre dette redskab eller lignende.

Vi vil gerne have, at mennesker bosiddende i vores sogn kan få øje på alt det vi laver. Det skal du kunne formidle både gennem de sociale medier, ved tryksager og hvad du ellers kan finde på.

Stillingen indbefatter, at du skal kunne afløse på kordegnekontoret, hvis kordegnen er fraværende. Har du allerede den erfaring, er det godt. Ellers er det et krav, at du tager relevant uddannelse efter ansættelse.

Fonden Gimle Visionær spillestedsleder

Fonden Gimle, Roskilde

Vi søger en spillestedsleder, der, i tæt samarbejde med den øvrige ledelse, kan fastholde Gimles høje kunstneriske flyvehøjde, og som er klar til at tage ansvar for, at Gimle er en attraktiv arbejdsplads for ansatte og frivillige. Da god og professionel ledelse er et afgørende parameter for Gimles succes, forventer vi, at du har omfattende erfaring som personaleleder. Vi forventer desuden, at du har forståelse for, hvor vigtig en rolle det regionale spillested har for sin omverden og lokale borgere.

Dine primære opgaver:

 • Sikre den strategiske udvikling og sætte retning for Gimles kulturelle og kunstneriske profil i tæt samarbejde med programchefen og den øvrige ledelse
 • Sikre at Gimle forbliver en sund og bæredygtig forretning
 • Personaleledelse, herunder sikring af godt arbejdsmiljø samt sparring med frivilligkoordinator om frivillighed og ledelse
Dansk Arkitektur Center Undervisere/Udstillingsværter

Dansk Arkitektur Center, København

Vil du spille en afgørende rolle i børn og unges møde med arkitekturen omkring dem? Som underviser formidler, motiverer og skærper du elevernes blik på deres omverden – ude i byen og i DACs Educatorium. I weekender og ferier møder du børn og familier i tankevækkende samtaler om byen og i sjove arkitekturworkshops.

Som underviser er du ofte elevernes første møde med arkitekturens forunderlige univers. Du vil møde barnet i daginstitution, elever fra grundskole og ungdomsuddannelse samt undervisere og lærere. Derudover er du med til at skabe sjove og inspirerende oplevelser i ferieworkshops og på gulvet i DACs skiftende udstillinger. Jobbet er ca. ti timer om ugen og indebærer skiftende mødetider, hverdags-, weekend- og ferievagter.

Dansk Arkitektur Center er en international oplevelsesdestination, der gennem udstillinger, ture, debatter og workshops formidler, hvordan arkitektur og design skaber rammerne for vores liv.

Grundfos A/S Travel Consultant

Grundfos A/S, Bjerringbro

Som vores nye rejsekonsulent vil du bruge det meste af din tid på at organisere rejser fra start til slut baseret på vores globale rejsepolitik. Dette inkluderer fly, overnatning og transport for Grundfos-kolleger til destinationer over hele verden.

Du vil modtage forespørgsler via vores ordresystem, via e-mail eller telefon, og det meste af tiden vil blive brugt på at booke i Amadeus GDS (Global Distribution System).

Specifikke opgaver omfatter:

 • At yde service og rådgivning af høj kvalitet til Grundfos rejsende via telefon og e-mail
 • Booking og ombooking af fly, hoteller, taxa og billeje m.m.
 • Support og service til rejsende (hvis de skulle komme i en situation, hvor deres fly er blevet forsinket eller aflyst)
Lindehøj Menighedsråd Erfaren kordegn ved Lindehøj kirke

Lindehøj Menighedsråd, Herlev

Lindehøj Sogn har 2 kordegne ansat, og den ene stilling er ledig til besættelse snarest muligt. Stillingen er på 30 timer pr. uge.

Kordegnens hovedansvarsopgaver vil bl.a. være:

 • Personregistrering og borgerbetjening
 • Ansvarlig for bogføring og lønføring, herunder ferieregnskab
 • Bistå kirkeværgen med administrativ assistance
 • Kalenderføring i Churchdesk, herunder booking af lokaler og medarbejdere
 • Udarbejde søndagens meddelelser

Lindehøj Sogn ligger i Herlev. Sognet har ca. 17.000 indbyggere, heraf ca. 11.000 folkekirke-medlemmer, et velfungerende menighedsråd og to gudstjenestesteder. Tilsammen er der omkring 200 kirkegængere om søndagen, heraf mange børnefamilier. Udover almindelige højmesser er der et varieret gudstjenesteliv og et rigt menighedsliv ugen igennem.

Copenhagen Bombay Production 1 ApS Animation Production Manager

Copenhagen Bombay Production 1 ApS

The Production Manager bears responsibility for running the day-to-day production process through production planning, coordination, troubleshooting, and maintaining good channels of communication between the production team, clients, directors, and animation teams. We are looking for an experienced Animation Production Manager to join the Copenhagen Bombay family and help manage the creation of a new international 3D animated TV series.

You probably already know the drill, but here are some of your responsibilities working with us:

 • Communicate with the producer(s) and key production personnel daily, regarding production status
 • Coordinate the workflow for all supervisors and artists together with the Production Coordinator(s) and Production Assistants
 • Coordinate and facilitate internal communication
Ny Carlsberg Glyptotek
Akademisk medarbejder og PA til Glyptotekets direktør (barselsvikariat)

Ny Carlsberg Glyptotek, København

Glyptoteket har en ledig stilling (1-årigt vikariat) som akademisk medarbejder og PA pga. barselsorlov. Som akademisk medarbejder og PA vil du have et tæt samarbejde med museets direktør i dagligdagen. Du vil være involveret i mange både interne og eksterne opgaver af forskellig karakter på et område, hvor dagene sjældent er ens.

Som akademisk medarbejder og PA vil dine opgaver primært omfatte følgende:

 • Fondsadministration, herunder løbende kortlægning af fondslandskabet i forhold til specifikke projekter, administration af ansøgningsprocesser, opdatering af intern database samt afrapportering af afsluttede projekter. Derudover kommer du til at bidrage til ansøgninger, udbetalingsplaner, diverse kommunikation med fonde og lignende.
 • Redaktion og korrektur i forbindelse med forskellige interne tekster såsom museets årsberetning, personalehåndbog mv.
Slots- og Kulturstyrelsen
Konservator til statsinventaropgaven

Slots- og Kulturstyrelsen, København

Kunne du tænke dig at arbejde med en af landets fornemste kulturhistoriske samlinger? Hos os vil du få en nøglerolle i den fortsatte bevaring af statsinventaret, en unik samling på omtrent 50.000 genstande, der blandt andet indgår i møbleringen og udsmykningen af de kongelige slotte samt borddækningen i forbindelse med større repræsentative arrangementer.

Dit hovedansvarsområde kommer til at ligge i krydsfeltet mellem brug og bevaring. I de kommende år vil en af dine væsentligste opgaver blive at styre statsinventaret sikkert igennem en overordnet tilstandsgennemgang af samlingen samt tilsvarende medvirke til en analyse af eksisterende depotforhold. Arbejdet vil foregå i tæt samarbejde med statsinventarinspektøren, men også i tværfaglig koordinering med andre kolleger i styrelsen, samarbejdspartnere i Kongehuset og eksterne rådgivere.

Slots- og Kulturstyrelsen
Organisationen Danske Museer (ODM) Projektleder til ”Museernes Grønne Akademi”

Organisationen Danske Museer (ODM), København

Organisationen Danske Museer (ODM) søger en projektleder i 2,5 år til udvikling og drift af et profileret grønt omstillingsprojekt: Museernes Grønne Akademi. Målet med akademiet er at flytte museerne i Danmark i en grønnere retning. Fokus er på kortlægning, analyse, vidensindsamling og kursusforløb ud fra en række fokusområder, som er særligt relevante for museer. Projektet er forankret i ODM og har en lang række samarbejdspartnere i og uden for museumsbranchen – og i flere lande.

Dine primære opgaver

 • Projektledelse, herunder at sikre projektets fremdrift og opfyldelse af målsætninger
 • Styring af tidsplan, ressourcer og budget
 • Relevant rapportering til styregruppe
 • Identificere og rapportere projektrisici
Gem
Det Kongelige Teater Fysio-dramatiske lærere til Operaakademiet

Det Kongelige Teater, København

Operaakademiet søger to til tre fysio-dramatiske lærere til ansættelse pr. 1. september 2022 eller snarest derefter.

Operaakademiet ønsker at udvikle den enkelte studerendes kropsbevidsthed til glæde for den sceniske og sanglige præstation. Derfor skal du udvikle koncepter og fysio-dramatiske projekter svarende til den enkelte studerendes behov. Undervisningen foregår både som soloundervisning og i grupper.

Du skal vejlede de studerende og instruktører i operaprojekter og i samarbejde med Leder af Operaakademiet kunne give feedback til de studerende. Du indgår i samarbejde mellem de sanglige-, sceniske- og fysio-dramatiske faggrupper.

Slots- og Kulturstyrelsen
Akademisk medarbejder til opgaver med billedkunst

Slots- og Kulturstyrelsen, København

Centeret søger en akademisk medarbejder til udvalgsbetjening af Statens Kunstfonds kunstfaglige udvalg for billedkunst, herunder sekretariatsbetjening, koordinering og igangsættelse af initiativer, samt understøttelse af udvalgene strategisk, politisk og fagligt. Din hovedopgave vil være sekretariatsbetjening af Statens Kunstfonds udvalg for billedkunst.

Opgaverne kan bl.a. omfatte:

 • Ansvar for puljer og tilskudsadministration
 • Planlægning, afvikling og evaluering af projekter og initiativer i udvalgene
 • Programmer for udenlandske kuratorers besøg i Danmark
Slots- og Kulturstyrelsen