82 job matcher din søgning 82 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Live Nation Denmark ApS
Heartland & Live Nation søger Partner Project Manager

Live Nation Denmark ApS, København

Heartland er en kulturbegivenhed, der kombinerer live-samtaler og samtidskunst med det bedste fra musik- og madscenen. Hele året rundt arbejder vi med at samle kulturen og går live som festival i de magiske omgivelser i Slotsparken omkring Egeskov Slot på Fyn, hvor vi præsenterer et internationalt program sammensat af fire søjler: MUSIC, ART, TALKS og FOOD. Heartland er en del af Live Nation, som er verdens førende producent og formidler af live entertainment oplevelser.

Vi søger en Partner Project Manager med tiltrædelse snarest muligt. Du er selvstændig, målrettet og brænder for at skabe engagerende partnerskaber og kulturoplevelser. Din opgave er at identificere, planlægge og eksekvere vores kommercielle, indholdsdrevne partnerskaber samt hospitality-program, således at de bidrager til at gøre Heartland til endnu mere unik oplevelse.

Sankt Jakobs KirkeKordegn

Sankt Jakobs Kirke, København

Sankt Jakobs Kirke på Østerbro søger en ny kordegn, der med energi, struktur og overblik kan tiltræde d. 1. oktober eller 1. november 2021.

I samarbejde med kirkens anden kordegn skal du varetage følgende opgaver:

 • Personregistrering og borgerbetjening
 • Sekretær for menighedsrådet, fx overblik over årshjul, mødeindkaldelse, referat, formidling af lovstof
 • Kalenderstyring

Sankt Jakobs Sogn er præget af et højt aktivitetsniveau, og du vil få en central placering i kirkens maskinrum med mulighed for også at sætte dit præg på kirken i tæt samarbejde med menighedsråd, præster og kirkens øvrige ansatte. Vi tilbyder en stilling på en imødekommende arbejdsplads med fokus på arbejdsklima, medarbejderansvar og samarbejde, og vi kan alle give en hånd med hvor der er behov.

Sct. Lukas KirkeKoordinerende kordegn

Sct. Lukas Kirke, Frederiksberg

Sct. Lukas Kirkes Menighedsråd søger en uddannet kordegn med tiltrædelse 1. oktober eller hurtigst muligt derefter. Stillingen er på 37 timer om ugen, mandag til fredag.

Vi er det mindste sogn på Frederiksberg, men også en meget aktiv kirke. Vi tilbyder en arbejdsplads med mange alsidige opgaver, hvor du vil blive en del af et dygtigt og engageret medarbejderteam, der brænder for at være kirke i Sct. Lukas sogn.

Vi tilbyder et godt arbejdsfællesskab med et særdeles godt kollegasammenhold og stor grad af frihed til at planlægge egne arbejdsopgaver. Herudover mulighed for at deltage i ERFA med kordegne fra provstiet.

Aabenraa SognKirketjener

Aabenraa Sogn

En deltidsstilling (18 timer pr. uge) som kirketjener ved i Aabenraa sogn er ledig pr. 1. oktober 2021. Vi tilbyder et spændende job i samspil med gode kolleger og mange frivillige i et aktivt sogn. Der er gode muligheder for personlig udvikling og for at sætte sit eget præg på arbejdet.

Der vil være en del rengøringsopgaver knyttet til stillingen primært i sognehuset, Nicolaihuset men også i kirken. Herudover kan der være lettere madlavning ifm. den månedlige kirkefrokost samt forberedelse og hjælp ved gudstjenester og kirkelige handlinger i kirken.

Kirketjeneropgaven ved Nicolai Kirke løses i et godt kollegialt fællesskab med samlet 3 kirketjenere, hvoraf de to stillinger er på deltid.

DGI
Konsulent til DGI Cykling

DGI, Vingsted

Vil du være med til at præge udviklingen af motionscykling på landevejene, på grusstier og i skovene? Vi skal have flere ud på cyklen og flere til at cykle i fællesskaber og i foreninger. Nu har du muligheden for at bidrage til dette i en spændende og udfordrende stilling.

Vi søger en person til at indgå i tæt samarbejde med kollegaer i både DGI Landsplan og DGI´s 14 landsdelsforeninger. Dine primære opgaver bliver at drive og koordinere projekter og initiativer, der bidrager til udviklingen af motionscykling og DGI´s tilbud til Cykeldanmark.

Vi tror på tæt samarbejde, og du vil derfor, sammen med de øvrige kollegaer, planlægge aktiviteter og indsatser i lyset af interne behov, eksterne forpligtelser og organisationens udvikling.

DGI
Foreningen Sjællandsgade BadBademester og frivilligkoordinator med socialfaglig baggrund

Foreningen Sjællandsgade Bad, København

Sjællandsgade Bad er et foreningsdrevet bade- og kulturhus forankret i stærke frivillige kræfter. Vi har til huse i hjertet af Nørrebro og holder almindeligt badeåbent med brus, karbad og sauna for hele Nørrebro og omegn flere gange om ugen.

Vi er også et socialt hus med omsorg og interesse for vores naboer og ikke mindst alle, der har brug for et pusterum, når livets og hverdagens omstændigheder er svære.

Opgaver og ansvarsområder

 • koordinere badevagter for vores frivillige
 • arrangere frivillige møder/arrangementer
 • gennemføre og udvikle kulturelle aktiviteter i badet
DANSK HÅNDBOLD FORBUNDFagansvarlig for ungeindsatsen

DANSK HÅNDBOLD FORBUND, Brøndby

Har du engagement og gennemslagskraft til at udvikle og drive Dansk Håndbold Forbunds indsatser for at få flere unge og voksne til at spille håndbold? Så er det måske dig, der er vores nye kollega i udviklingsafdelingen.

Som fagansvarlig på ungeområdet kommer du til at indgå i et fagteam i udviklingsafdelingen, der arbejder med at styrke aktiviteter og viden inden for områderne unge, voksne og foreninger. Vores mål er at skabe aktiviteter, som motiverer unge og voksne til at være en del af en håndboldklub enten som spiller, træner eller leder.

Dit primære ansvarsområde vil være at drive udviklingsprocesser og projekter med fokus på målgruppen unge. Du skal facilitere og igangsætte aktiviteter, der både er styret centralt og regionalt.

Moesgaard Museum
To arkæologer til arkæologiske afdeling

Moesgaard Museum

Moesgaard Museums arkæologiske afdeling går en spændende tid i møde med flere forandringer, der skal gøre os bedre rustet til at varetage museets opgaver.

Vi søger to arkæologer, der sammen med museets øvrige medarbejdere kan bidrage til det arkæologiske områdes faglige udvikling både inden for den gravende arkæologiske virksomhed såvel som inden for forskning i arkæologiske emner på internationalt niveau.

Der vil være mulighed for at bidrage til områdets faglige udvikling, have faglige diskussioner omkring opgavernes løsning samt udvikling og evaluering af afdelingens arbejdsgange og metoder.

Moesgaard Museum
Moesgaard Museum
Marinarkæolog til arkæologiske afdeling

Moesgaard Museum

Moesgaards Museums arkæologiske afdeling går en spændende tid i møde med flere forandringer, der skal gøre os bedre rustet til at varetage museets opgaver.

Vi søger en person, der sammen med museets anden marinarkæologiske medarbejder kan bidrage til det marinarkæologiske områdes faglige udvikling. Stillingen omfatter administrativ sagsbehandling vedr. Museumslovens Kap. 8a (Marinarkæologi) ligesom vi gerne ser, at der oparbejdes en forskningsmæssig profil inden for det marinarkæologiske område.

Moesgaard Museum
Moesgaard Museum
Museumsinspektør til arkæologiske afdeling

Moesgaard Museum

Moesgaard Museums arkæologiske afdeling går en spændende tid i møde med flere forandringer, der skal gøre os bedre rustet til at varetage museets opgaver.

Vi søger en person, der får ansvaret for den administrative sagsbehandling i forbindelse med varetagelsen af den bygherrebetalte arkæologiske virksomhed (Museumsloven Kap. 8) herunder bygherrekontakt, oprettelse af sager, budgetlægning, regnskab, digital afslutning af sager i F&F og dialog med Slots- og Kulturstyrelsen (SLKS). Som led i opgavevaretagelsen indgår desuden projektstyring af de arkæologiske udgravninger herunder planlægning af opstart, mandskabsfordeling, beretningsafvikling etc.

Moesgaard Museum
Kirkens Korshær
Ny chef for Kirkens Korshær søges

Kirkens Korshær

Som chef for Kirkens Korshær bliver du øverste chef for en frivilligbåret medlemsbaseret organisation. Kirkens Korshær har gennem de seneste år været igennem en stor forandringsproces, som du skal være bannerfører for. Samtidig er du værdi- og kulturbærer og vores fremmeste fortaler for de stadig flere mennesker, vi hjælper i vores sociale arbejde i Danmark.

Vores nye chef skal være en alsidig og erfaren chef, der kan begå sig med samme troværdighed og gennemslagskraft – uanset om det er i vores sociale arbejde, i en af vores genbrugsbutikker, i en strikkekreds, et menighedsråd, en fond, en virksomhed, en brancheorganisation eller en politisk sammenhæng. Du skal kunne tale dunder til omverdenen, når det er påkrævet - men samtidig skal du have en formidabel evne til at rumme forskellighed og se mangfoldighed som en styrke.

Dansk SygeplejerådSygeplejerske med historisk interesse til Dansk Sygeplejehistorisk Museum

Dansk Sygeplejeråd, Kolding

Brænder du for sygeplejens historie? Har du lyst til at medvirke til, at styrke Dansk Sygeplejehistorisk Museum, så museet forbliver en aktiv aktør indenfor historisk udvikling og formidling? Så er du måske vores nye sundhedsfaglige medarbejder på Dansk Sygeplejehistorisk Museum.

Dine primære arbejdsopgaver vil være, at:

 • Udvikle og udforme nye udstillinger, både fysiske og digitale.
 • Udvikle, udforme og afholde oplæg om diverse emner inden for sygeplejens historie til museets gæster, som både inkluderer sygeplejersker og folk uden sundhedsfaglig baggrund.
 • Besvare henvendelser, yde vejledning og rådgivning via telefon og mail.
Live Nation Denmark ApS
PRODUCTION COORDINATOR

Live Nation Denmark ApS, København

PDH Music blev i 2019 en del af Live Nation Danmark.

Vi søger en Production Coordinator, hvis primære rolle er at varetage produktion og logistik af artisternes turneer rundt om i DK samt at sikre retvisende økonomi i tæt samarbejde med PDH Music´s artist ansvarlige.

Arbejdsopgaverne vil typisk være:

 • Forberedelse, budgettering og løbende produktion og logistikovervågning af PDH Music turnéer i DK
 • Deltagelse i produktionsmøder med artister og managements samt produktionsøvere og tourstart
 • Tæt samarbejde med PDH’s artistansvarlige
Live Nation Denmark ApS
Eventyrfabrikken Megacenter
Legelandschef

Eventyrfabrikken Megacenter, Ballerup

Drømmer du om at drive og lede en stor virksomhed efter Eventyrfabrikken MegaCenters succeskoncept? Er du målrettet, initiativtagende og brænder for at levere god service med et smil? Så er det måske dig, vi søger. Grib chancen, og søg allerede i dag!

Arbejdsopgaver

 • Drift af legelandet iht. virksomhedens koncept og grundlag
 • Personaleansvar for ca. 40-50 medarbejdere
 • Drift af den daglige virksomhed efter Eventyrfabrikkens nøgleprincipper: sikkerhed, service, rengøring og salg
Eventyrfabrikken Megacenter
Fonden VisitAarhusSøges! Frivilligkoordinatorer som kan skabe værdi i kultur-, turisme- og eventlivet med hjælp og engagement fra frivillige

Fonden VisitAarhus, Syddjurs eller Randers

Er du god til at motivere andre mennesker? Har du stor erfaring med frivilligt engagement? Er du med på, at det både kræver planlægning, struktur, humor og en kæmpestor PYT-knap at skabe synlige og gode resultater? Så er du måske en af vores to nye frivilligkoordinatorer i et spændende 3-årigt projekt knyttet til VisitAarhus’ anerkendte frivilligorganisation.

ASK ME er et 3-årigt projekt støttet af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse. Projektets overordnede formål er at skabe endnu mere værdi for turismen med hjælp fra frivillige.

En af hovedaktiviteterne er at etablere to lokale filialer og udvikle værdiskabende opgaver i lokalsamfundet for både kulturaktører, turismevirksomheder, events og frivillige.

Wonderful Copenhagen
PROJEKTLEDER TIL KULTURTURISME - Barselsvikariat

Wonderful Copenhagen

Kulturoplevelser er en af de vigtigste grunde til, at vi kan tiltrække besøgende til vores storbyer, og det giver afledt forbrug hos restauranter, caféer, hoteller og butikker. Turismen bidrager til dansk kulturliv i form af entréindtægter og andre køb. Det er denne gensidige værdiskabelse mellem turismen og kulturen, du kommer til at arbejde med i denne stilling.

Som projektleder vil dine opgaver relatere sig til at:

 • Drive og optimere udviklingsforløb i samarbejde med kulturpartnere og bureauer
 • Sikre at viden, analyser og nye data bliver formidlet på spændende måder og i nye formater tilpasset vores partneres behov
 • Planlægge og koordinere netværksarrangementer
 • Kommunikation med partnere
Wonderful Copenhagen
Kongernes SamlingMedarbejdere til vores vagtteam på Koldinghus

Kongernes Samling, Kolding

Kongernes Samling søger friske, engagerede og imødekommende medarbejdere til at indgå i vores vagtteam på Koldinghus.

Kongernes Samling er organisationen bag museerne på Koldinghus, Amalienborg og Rosenborg. På museerne får gæsterne indblik i livet for Danmarks konger og dronninger – menneskene bag det danske monarki.

Jobbet er først og fremmest at passe på vores værdifulde genstande. Godt opsyn for Kongernes Samling er at have fokus på genstandene og samtidig møde gæsten, der hvor gæsten er, kommunikere respektfuldt og have en professionel tilgang til gæsten, uanset hvem gæsten er.

Skov Madsen Bedemandsforretning, en del af Houkjær Begravelse ApS
Bedemænd søges til Esbjerg, Bramming og Ribe

Skov Madsen Bedemandsforretning, en del af Houkjær Begravelse ApS

Til vores afdeling i Esbjerg, Bramming og Ribe søger vi nye kollegaer, som har lyst til at indgå i et team af engagerede og imødekommende bedemænd og som har lyst til at være en del af en udviklingsorienteret begravelsesforretning.

Vi søger nye kollegaer, som motiveres af at gøre en forskel for andre mennesker og som ser god service som altafgørende.

Du vil få en grundig introduktion til virksomheden samt jobbet, som bl.a. består af følgende opgaver:

 • Samtaler med pårørende
 • Administrative opgaver i forbindelsen med begravelsesarrangementer
 • Forflytning af kister
 • Iklædning og istandgørelse af de afdøde
Skov Madsen Bedemandsforretning, en del af Houkjær Begravelse ApS
Post/Tele MuseumsfondUdstillingsredaktør til ENIGMA – Museum for post, tele og kommunikation

Post/Tele Museumsfond, København

ENIGMA – Museum for post, tele og kommunikation har netop indledt den sidste fase frem mod åbningen af det nye ENIGMA i sommeren 2022.

Til at ledsage os søger vi en udstillingsredaktør, som har lyst til sammen med os at skubbe til grænser for og skabe nye forbindelser mellem museumsudstilling og ENIGMAs øvrige virke. ENIGMAs udstillinger vil give museets gæster perspektiver på samtid og fremtid, men baserer sig på museets righoldige, historiske samlinger.

Som del af museets udstillingsafdeling vil du indgå i et team, der i samarbejde med projektets udstillingsarkitekter fra Atelier Brückner, arbejder med udstillingernes indretning og indhold, såvel fysisk som digitalt.

Høje-Taastrup KommuneMusik- og kulturskoleleder søges til kulturambitiøs kommune

Høje-Taastrup Kommune

Kan du med udgangspunkt i de strømninger, der er på kulturområdet, forme og give vores velfungerende og populære kulturskoler yderligere liv? Kan du få kulturskolerne til at spille en fremtrædende og væsentlig rolle i at udvikle kommunens kulturliv?

Du vil være daglig leder af Musikskolen, og da det også forventes, at undervisning er en del af din hverdag, skal du have den fornødne faglige baggrund.

Du vil få ansvar for godt 25 kvalificerede og engagerede medarbejdere fordelt på tre skoler, herunder for de kompetente faglige ledere af Billedskolen og Dramaskolen.

Aktiviteter og undervisning foregår forskellige steder i kommunen, men administrationen og dit kontor er på Musikskolen.