58 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

58 jobannoncer

Social Sundhed - Brobyggere I Sundhedsvæsenet

Koordinator med særligt fokus på foreningsbrobygning

Vil du være med til at nedbringe den sociale ulighed i sundhed? Social Sundhed søger lige nu en koordinator med særligt fokus på foreningsbrobygning i Aalborg.

Kan du bygge bro til foreningslivet, for at skabe større social lighed i sundhed? Så er du måske den koordinator, som vi søger.

Gem
DanskHåndbold

Breddedommer-koordinator

Har du en analytisk og nysgerrig tilgang til mennesker og viden, og vil du spille en vigtig rolle i udvikling af breddedommer-området i DanskHåndbold?

Du vil blive ansvarlig for en bred vifte af opgaver, der spænder fra rekruttering af nye dommere, samarbejde med det nationale dommerudvalg og til behandling af dommerindberetninger.

Du bliver en del af et inspirerende arbejdsmiljø og et stærkt hold, hvor passionen for at skabe de bedst mulige rammer for håndbolden er i centrum.

Gem
Aarhus Kommune

Rektor til det Jyske Kunstakademi – realiser ambitionerne for fremtidens kunstakademi i nye omgivelser

Aarhus C

Det Jyske Kunstakademi søger en rektor med indsigt i billedkunstens faglighed, der vil lede, udvikle og styrke landets næstældste billedkunstneriske uddannelsesinstitution på et afgørende tidspunkt i dens historie.

Det Jyske Kunstakademi tilbyder en videregående 5-årig uddannelse i billedkunst, og vi har aktuelt 40 studerende og 12 deltidsansatte medarbejdere. Akademiet er en lille, levende organisation med en struktur og størrelse der gør, at der ikke er langt fra ledelse til studerende og akademiets forskellige medarbejdere

Gem
FGU Vendsyssel

Lærer til Musisk og Kunstnerisk produktion

Hjørring

Drømmer du om at omsætte dine kreative talenter i et pædagogisk job, hvor du inspirerer og motiverer unge, som har brug for en tydelig rollemodel?

Har du lyst til at starte et nyt værksted op og sammen med eleverne iværksætte musiske – kunstneriske aktiviteter og produktioner i FGU Vendsyssel og i lokalområdet?

Vores værksteder er produktionsværksteder og undervisningen er tilrettelagt således, at de opgaver, der bliver udført på værkstedet, skal have effekt ude i virkeligheden. Det er af stor betydning, at du interesserer dig for og er god til at bruge og udvide dit netværk til kultur- og eventverdenen.

Gem
Margrethe Sogns Kirkekasse

Kirketjener søges til Margrethekirken i Aalborg

Aalborg

En kirketjener i Margrethekirken er praktisk anlagt, har god situationsfornemmelse og en glæde ved at tage godt imod kirkens gæster.

Margrethe Sogn er med 3.400 indbyggere et mindre bysogn med mange aktiviteter for alle aldersgrupper. Personalegruppen består af to præster, en organist, en kirke- kulturmedarbejder og to kirketjenere. Vi har et godt samarbejde, og vi lægger stor vægt på, at vi hjælper hinanden, så vi opnår den bedst mulige kvalitet i opgaveløsningen.

Gem
Esbjerg Kommune

Aktivitetsmedarbejder til AQTIV Esbjerg Strand

Brænder du for udviklingen af det lokale fritids- og idrætsliv? Er du en drivkraft bag nye initiativer? Har du lyst til at sætte skub i og markedsføre de nye vandsportsfaciliteter ved AQTIV Esbjerg Strand og arbejde i en organisation, hvor visionen er at flere borgere bliver en del af et lokalt, aktivt fællesskab?

Vi søger en aktivitetsmedarbejder til Esbjergs nye vandeksperimentarium - det nye AQTIV Esbjerg Strand. Stillingen er en toårig projektansættelse, hvor du skal hjælpe os med at synliggøre og igangsætte alle de spændende vandsportsfaciliteter, som AQTIV snart rummer, og tiltrække så mange brugere til området som muligt.

Gem
Ulkebøl Præsteembede

Organist

Sønderborg

Orglet i Ulkebøl Kirke er bygget i 1888 af Marcussen og Søn. Orglet er velfungerende og velklingende. Der er løbende foretaget forbedringer på orglets mekanik. Orglet har 20 stemmer, heraf 3 rørstemmer.

Vi forventer, at du har kirkemusikalsk uddannelse og kan tage musikalsk ansvar på et højt niveau. Du er bekendt med såvel klassisk musik som nye salmeudgivelser, så du har mulighed for at sætte forskelligt præg på gudstjenester og kirkelige handlinger.

Gem
Gellerup Kirke

Vikar - kirkekoordinator

Brabrand

Gellerup Kirke er en folkekirke, der ligger midt i et multikulturelt område i Aarhus Vestre Provsti. Kirken har et ønske om at være en kirke, som er forankret i tro, og har et diakonalt engagement i verden.

Opgaver: Personregistrering, betjening af borgere, varetager opgaver med kirkens elektroniske kalender (Medarbeideren).

Vi tilbyder alsidige opgaver inden for personregistrering i et atypisk sogn samt velbesøgt kirke med mange arrangementer og engagerede mennesker.

Gem
Moesgaard Museum

Leder for Lokal Kulturarv

Højbjerg

Vi ønsker at styrke vores vidensområde og tegne et skarpt billede af museets vision om at løfte den lokale kulturarv ind i større sammenhænge.

Som leder for lokal kulturarv sætter du retningen for lokalmuseerne (Odder Museum, Samsø Museum og Vikingemuseet i Århus) og museets arkæologiske ansvarsområder i det østjyske. Med dig i spidsen får vi markante lokalmuseer med en stærk lokal historie og opbakning, samt en arkæologi der sætter den østjyske fortid ind i en større sammenhæng og danner basis for nye metodiske retninger.

Moesgaard Museum
Gem
Moesgaard Museum

Leder for Verdensarv

Højbjerg

Du kommer til at stå i spidsen for ~12 fastansatte akademiske medarbejdere med kompetencer indenfor historie, etnografi, arkæologi og marinarkæologi.

Stillingen som leder for verdensarv er nyoprettet som led i en organisationsændring og der vil derfor være mulighed for at have indflydelse på afdelingen og på en forestående rekruttering af ledige stillinger.

Vi tilbyder et spændende job med faglige udfordringer på en fascinerende kulturattraktion med højt til loftet og store ambitioner. Der er tale om en fuldtidsstilling omfattet af funktionærloven med aflønning efter kvalifikationer.

Moesgaard Museum
Gem
Herning Sogns Menighedsråd

Kirke- og kulturmedarbejder 20 timer, ved Herning Kirke, med ansættelse pr. 01.08.24

Herning

Vi søger en kirke- og kulturmedarbejder, som sammen med vores nuværende kirke- og kulturmedarbejder og kirkens præster, kan være med til at videreudvikle Herning kirkes arbejde – især med fokus på børn, unge og familier.

Stillingen er pt. på 20 timer ugentligt. Vi forventer dog, at en forøgelse af det ugentlige timeantal vil kunne imødekommes i løbet af 2025.

Vi tilbyder en spændende arbejdsplads, hvor der er plads til at udvikle sig såvel personligt som fagligt.

Gem
Esbjerg Kommune

Leder af Ribe Byhistoriske Arkiv og arkivkonsulent for Sydvestjyske Arkiver

Esbjerg og Ribe

I Esbjerg Byhistoriske Arkiv er en stilling som hhv. leder af Ribe Byhistoriske Arkiv (11,5 timer pr. uge) og en stilling som arkivkonsulent for Sydvestjyske Arkiver (18 timer pr. uge) ledige. Stillingerne kan søges samlet eller individuelt.

Som leder af Ribe Byhistoriske Arkiv skal du dokumentere og formidle Ribes nyere historie. Formidlingen sker bl.a. via arkivets læsesal, der er åben fire timer den første tirsdag om måneden.

Med base i Esbjerg Byhistoriske Arkiv giver arkivkonsulenten de 59 lokalarkiver, der er medlemmer af Sydvestjyske Arkiver (SVA), råd og vejledning til arbejdet i et lokalarkiv.

Gem
Christians Sogns Menighedsråd

Kirketjener

Sønderborg

Vi søger en serviceminded, omhyggelig og fleksibel kirketjener, som har overblik med sans for detaljen, og som i samarbejde med vores kirketjener i sognegården, 4 præster, organist, kordegn og kirke- og kulturmedarbejder vil være med til at skabe et godt team. Stillingen er en fuldtidsstilling med 37 timer pr. uge.

Du skal varetage følgende opgaver:

  • Praktisk kirketjeneste ved højmesser, kirkelige handlinger og andre aktiviteter i kirken.
  • Klargøring af kirkerum og lokaler i forbindelse med de forskellige aktiviteter, herunder ansvar for udsmykning i kirken.
Fonden For KFUM’s Soldatermission I Danmark

Soldaterhjemsleder søges

Oksbøl

Autentisk og visionær leder til KFUM’s Soldaterhjem i Oksbøl søges. Grib chancen nu!

Vores nuværende soldaterhjemsleder går på pension. Derfor søger vi en autentisk og visionær leder, der kan gøre KFUM’s Soldaterhjem i Oksbøl til det foretrukne sted for værnepligtige og soldater, der arbejder på eller er på øvelse ved Oksbøl Kaserne.

Desuden skal du også kunne se soldaterhjemmet som et aktivt forsamlingssted for veteraner, foreninger og samarbejdspartnere.

Gem
Ellebæk Kirke

Kirke- og kulturmedarbejdere til Måbjerg og Ellebæk sogne i Holstebro

Holstebro

Vi søger to nye kirke- og kulturmedarbejdere/kirke-, kultur- og kommunikationsmedarbejdere. Arbejdsopgaverne bliver bl.a.:

  • Planlægning og afvikling af undervisning for minikonfirmander og konfirmander i samarbejde med præsterne
  • Planlægning og afvikling af familie-/børnegudstjenester i samarbejde med præsterne og organisten
  • Udarbejdelse af PR-materiale, annoncer, kirkesiden i ugeavisen samt administration af hjemmeside og sociale medier
Gem
Ringkøbing Fjord Museer

Værtskoordinator!

Skjern

Har du flair for god service, og kender du værdien af et godt værtskab for at skabe mindeværdige oplevelser for museumsgæster? Så er du måske vores nye værtskoordinator!

Arbejdsopgaverne kan bl.a. være:

  • At “tage gæstebrillerne på” og sikre, at gæsteoplevelsen får primært fokus
  • Daglig dialog med hovedværter og værter på besøgsstederne

Vi tilbyder dig en ambitiøs arbejdsplads, hvor vi hver dag vil blive endnu bedre til gæsteservice.

Gem
Herning og Gjellerup Valgmenigheder

Organist/kirkemusiker søges

Herning

Vi søger snarest muligt en organist/kirkemusiker til vores to kirker i Herning og Hammerum til varetagelse af musikledsagelse ved gudstjenester og kirkelige handlinger.

Organisten har også ansvaret for kirkesangere og andre musiske arrangementer i kirkerne. Ligeledes indgår organisten i samarbejdet med Herning Valgmenigheds Skovbørnehave, babysalmesang, konfirmandarrangementer og menighedsmøder mv.

Du vil møde et engageret personale og to arbejdsomme bestyrelser i to grundtvigske valgmenigheder.

Organistforeningen
Gem

Organist til Vestervang Sogn, Viborg Domprovsti, Viborg Stift

Viborg

En stilling som organist ved Vestervang Kirke, Vestervang Sogn i Viborg er ledig pr. 1. august 2024 eller snarest derefter.

Indrykket:
Organistforeningen
Gem

Organist til Arden sogn, Hadsund Provsti, Aalborg Stift

Arden, Hadsund, Aalborg

Vores dygtige organist har valgt at gå på pension efter sommerferien.

Indrykket:
Organistforeningen
Gem

Organist til Romdrup og Klarup Sogn, Aalborg Østre Provsti, Aalborg Stift

Klarup

Da vores nuværende organist har valgt at gå på efterløn, er stillingen som organist ved Romdrup og Klarup Kirker ledig pr. 1. august 2024.

Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV