5.077 job matcher din søgning 5.077 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 5.077 resultater.
Ikast-Brande Kommune
Barselsvikar til produktionskøkkenet i Vibereden

Ikast-Brande Kommune

Stillingen er et barselsvikariat på 30 timer og til besættelse pr 1 august 2020.

Vibereden har fuldkostordning for alle børn og voksne, hvilket betyder at køkkenet tilbereder og anretter mad til ca. 150 børn og voksne pr. dag. Vi har et stort nyt produktionskøkken og to ansatte. Du vil derfor indgå i samarbejde med vores kok Gitte. Din arbejdstid vil ligge i tidsrummet ca. 8-15.30.

Vi forventer, at du indgår i køkkenets forskellige arbejdsområder. Udover produktion af mad vil opgaverne bestå af opvask, rengøring, egenkontrol, varelevering m.m. Du er ikke bange for at tage fat og kan arbejde selvstændigt. Vi ser gerne at du har uddannelse eller erfaring i at arbejde i et produktionskøkken.

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Indfri karrieredrømmen som revisor og nyd et balanceret arbejdsliv, Aalborg

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

Byg videre på din værdifulde erfaring og indfri dine ambitioner som revisor på en arbejdsplads, der er kåret som en af Danmarks bedste. Her træder du ind i nogle fagligt stærke og balancerede rammer, hvor der både er plads til at indfri karrieredrømmen og til at være der for dine nærmeste. Du kan glæde dig over en høj grad af frihed, og at vi værdsætter, at du tager ansvar.

Vi tilbyder dig balancerede rammer, som du kommer til at vokse i som revisor og som menneske. De udfordrende opgaver og et veltilrettelagt uddannelsesforløb vil styrke dine faglige kompetencer. Du får tilmed et fagligt stærkt og engageret hold af gode kolleger i ryggen, som du altid kan sparre med, og som glæder sig til at få gavn af dine evner og professionelle indstilling. I afdelingen holder vi desuden af en frisk omgangstone præget af humor.

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Favrskov KommuneAfløsere søges til Voldumcentret

Favrskov Kommune, Hadsten

Social- og sundhedshjælpere, assistenter eller sygeplejestuderende søges til afløsning.

Er du frisk og energisk og har lyst til at arbejde som tilkaldevikar, så er det lige dig, vi mangler. Vi har brug for afløsere, der er fleksible i forhold til arbejdet og har en positiv tilgang til hverdagens opgaver. Vi arbejder efter leve-bo-miljø-principperne, og der tages udgangspunkt i beboernes dagligliv. Du skal have lyst til, ud over pleje og praktiske opgaver, at være med til at skabe en meningsfuld hverdag for vores beboere.

Arbejdet vil dels være tilkald ved sygdom eller afløsning ved planlagt fravær og ferie. Det er nødvendigt, at du er fleksibel og kan tage blandede vagter samt weekender.

European Sperm Bank
Et vellønnet, meningsfyldt og fleksibelt ekstra job

European Sperm Bank, Aarhus, Lyngby og København N

Tjen op til 4.200 kr. om måneden plus bonus

Du bliver en af hverdagens helte, der giver den ultimative gave til andre – muligheden for at få et ønskebarn. Du tjener 300 kr. per godkendt donation. I alt bliver det op til 4.200 kr. om måneden plus muligheden for en bonus.

European Sperm Bank

Hvad får man ud af at være sæddonor i European Sperm Bank?

 • Et fleksibelt job. Du bestemmer selv, hvor og hvornår du vil donere, og du behøver ikke at booke tid.
 • Et gratis sundhedstjek inkl. en genetisk profil, test for bakteriologiske og virologiske sygdomme samt en sædanalyse.
 • Et gratis sæddepot til din egen sæd. Så er du sikret, hvis du i fremtiden skulle blive syg.

Hvem er du?
Du er en rask mand mellem 18 og 45 år. Din uddannelse, dit udseende, din etnicitet og din religion har ingen betydning for os.

Ansøg nu på blivsæddonor.dk.

European Sperm Bank
Nikodan Conveyor Systems A/S
Indkøber

Nikodan Conveyor Systems A/S, Nørre Snede

Er du en erfaren indkøber med teknisk forståelse? Så er her chancen for et spændende og afvekslende job, hvor du bliver en vigtig teamplayer i vores supply-chain, med stor indflydelse på egen planlægning og udvikling af jobbet.

Som vores nye indkøber bliver du en del af et lille team, som har ansvaret for indkøb til projekter og reservedelsordre, herunder forhandling af attraktive priser og betingelser. Du vil få ansvaret for:

 • Indkøb af maskin-tekniske vareleverancer, serviceydelser og underentrepriser
 • Struktureret opfølgning på indkøbene, da vi er meget afhængig af leverancer til tiden
 • Identifikation af nye leverandører
 • Behandling af forespørgsler både fra kunder og kolleger.
Nikodan Conveyor Systems A/S
Peak Rekruttering
Tekniker til elektronikudvikling og dokumentatior

Peak Rekruttering søger for Baumer A/S i Aarhus

Vil du være en del af et succesfuldt udviklingsteam, der udvikler mekatroniske højkvalitetsprodukter?

Dine opgaver vil være fokuseret på eksplosionssikkerdesign og de tilhørende godkendelser. For Europa er det Atex-direktivet, mens det på det overordnede plan er IECEx-standarderne, der er de vigtigste områder. Som virksomhedens Atex-ansvarlige og designer vil du blive en nøgleperson i udviklingsafdelingen, og ikke kun i forhold til den danske del af Baumer-koncernen, men også på konsulentniveau i andre dele af Baumer-koncernen.

Du vil således blive hovedarkitekten på Atex-design på tværs af produktsegmenterne. Du vil stå for det praktiske design og implementering i forhold til at opnå eksplosionsgodkendelserne inden for både gas og støv. Som Atex-specialist vil du indgå i produktudviklingsprojekterne som hovedarkitekt på den Atex-mæssige del.

Peak Rekruttering
Verdo A/S
Vagtgående maskinmester

Verdo A/S, Randers

Verdo ejer og driver kraftvarmeværket i Randers samt varetager drift og overvågning af andre kraftvarmeværker og diverse tilsynsopgaver. Til et af vores 7 vagthold søges snarest muligt en maskinmester.

Verdo A/S

Din primære arbejdsopgave vil være drift, planlægning og overvågning af anlæg på kraftvarmeværket. Herudover udføres der fra kontrolrummet drift og fjernovervågning af andre kraftværker samt tilsyns- og supportopgaver. Du vil således opleve en varieret arbejdsdag, der kan være alt fra en rolig vagt til kaotisk kriseredning.

Du vil blive en del af en kontinuerlig vagttjeneste på kraftvarmeværket i Randers. Her har vi treholdsskift med 7 vagthold, som går vagt 24 timer i døgnet hele året fordelt på 8-timers vagter. Du indgår i et vagthold på 3 personer, som består af en driftsassistent og to maskinmestre.

Verdo A/S
Ditmer a/sEngageret og erfaren kok til Digitaliseringshus

Ditmer a/s, Aabyhøj

Hos Ditmer tilbereder vi maden fra bunden og sætter hver dag en ære i at servere lækker mad af høj kvalitet til alle vores kollegaer. Vi bruger hver dag gode og friske råvarer med fokus på både bæredygtighed og madspild.

Vi forestiller os, at du er faglært kok med et par års erfaring. Den helt rigtige kollega for os, skal være åben og have en positiv indstilling overfor både arbejdsopgaver og kollegaer.

Du vil fortrinsvis arbejde i den ”varme” afdeling, men skal også mestre at lave salater, brød, kager og meget andet, ligesom du også vil indgå i rengøringen, opvasken og egenkontrol.

Esbjerg Kommune
Auraskolen, afdeling Hjerting søger pr. 1. august 2020 en børnehaveklasseleder i midlertidig stilling

Esbjerg Kommune

Auraskolen, afdeling Hjerting søger pr. 1. august 2020 en børnehaveklasseleder i midlertidig stilling, som brænder for elevernes læring og trivsel.

Auraskolen er en ambitiøs skole karakteriseret ved masser af energi, stort engagement og lyst til udvikling. Skolens afdelinger har et tæt samarbejde med de lokale foreninger og ligger i grønne omgivelser tæt på strand, skov og engområder som nemt inddrages i undervisningen.

Du kan forvente at:

 • møde glade og forventningsfulde elever og forældre
 • få et spændende og alsidigt job med kompetente og arbejdsomme kollegaer
 • få kollegaer der er anerkendende, åbne og ærlige over for hinanden
Esbjerg Kommune
Område Sædding - Gjesing, afd. Tarphagevej søger pædagog med 32 timer om ugen

Esbjerg Kommune

Er du god til at lege og brænder du for at gøre en forskel for at børnene har de allerbedste rammer for leg, læring, trivsel og udvikling? Så er det måske dig vi har brug for.

Stillingen er p.t. i vuggestuen, dog søger vi en pædagog der kan og gerne vil arbejde med hele aldersgruppen 0-6 år. Stillingen er med tiltrædelse 17. august 2020.

Tarphagevej er en kommunal integreret institution, med ca. 13 børn fra 0-2 år og 48 børn fra 3-5 år og er en del af Sædding-Gjesing-området.

Esbjerg Kommune
Område Sædding - Gjesing, afd. Ådalsparken søger pædagog til spændende job

Esbjerg Kommune

Afd. Ådalsparken skal i løbet af 2021 fusionere med afd. Åmosehuset, som bliver udbygget til at rumme en stor vuggestue- og børnehaveafdeling.

Vil du, sammen med dygtige kolleger, være med til at skabe den bedste fusion mellem 2 afdelinger i området? Har du faglige ambitioner og brænder du for at skabe høj kvalitet i arbejdet med børn?

Så søger vi en pædagog 35 timer om ugen pr. 1. august 2020. Stillingen er p.t. i børnehavedelen, men vi forventer at du kan arbejde med hele aldersgruppen 0-6 år.

Esbjerg Kommune
Sundhedsplejen i Esbjerg Kommune søger sundhedsplejersker

Esbjerg Kommune

Sundhedsplejen i Esbjerg Kommune søger nye kolleger med tiltrædelse den 1. august 2020 eller snarest muligt herefter. Arbejdstiden er på 37 timer ugentligt eller efter aftale – dog minimum 30 timer ugentligt.

Sundhedsplejen i Esbjerg er kendetegnet ved, at vi har mange spændende faglige udfordringer, vi vægter udvikling, faglighed og ordentlighed højt, og vi arbejder i en kombineret ordning.

Sundhedsplejen består af 31 sundhedsplejersker. Vi er p.t. i gang med at indrette os i en ny intern struktur, hvor vi bliver organiseret i tre teams. Der vil være en teamleder tilknyttet hvert team, som sammen med leder af Sundhedsplejen og områdelederen for Børn & Sundhed vil udgøre den samlede ledelse. Derudover er der tilknyttet en administrativ medarbejder.

Esbjerg Kommune
Sundhedsplejen i Esbjerg Kommune søger 3 nye teamledere

Esbjerg Kommune

Har du lyst til det klassiske arbejde som sundhedsplejerske og samtidig lyst til at prøve dig af som leder, så kom og vær med til at sætte gang i en ny organisering – en ny intern teamstruktur med mange spændende faglige udfordringer.

Sundhedsplejen i Esbjerg består af 31 sundhedsplejersker. Vi er p.t. i gang med at indrette os i en ny intern struktur, hvor sundhedsplejerskerne bliver organiseret i 3 teams. Der vil være en teamleder tilknyttet hvert team, som sammen med leder af Sundhedsplejen og områdelederen for Børn & Sundhed vil udgøre den samlede ledelse. Derudover er der tilknyttet en administrativ medarbejder.

Stillingen vil indeholde 7,4 timer til teamlederfunktionen, og i den resterende tid vil du fungere som sundhedsplejerske. I alt 37 timer ugentligt. Tiltrædelse den 1. august 2020 eller snarest muligt herefter.

Esbjerg Kommune
Vejleder til SSP Forebyggelse og Vejledning - fast stilling

Esbjerg Kommune

Esbjerg Kommune, SSP Forebyggelse & Vejledning søger en vejleder, der brænder for at gøre en forskel for unge på deres vej mod uddannelse og job. Vejlederne i Esbjerg Kommune blev samlet i et team i august 2019 og er brobyggere og indgangen til den kommunale ungeindsats (KUI) - for den unge og forældrene på den unges vej mod uddannelse og job.

Som vejleder får du ansvaret for vejledningen af unge fra 13-25 år, indtil de unge er forankret i uddannelse og job. Du sætter den unge i centrum og sikrer, at viden om den unges kompetencer og ressourcer er i centrum.

Vejledningsarbejdet forudsætter, at du er god til at formidle, planlægge, koordinere, prioritere, samarbejde og skabe relationer til unge, forældre og andre fagpersoner.

Esbjerg Kommune
Underviser i billedkunst (BGK Billedkunstnerisk Grundkursus)

Esbjerg Kommune

Ved Esbjerg Kulturskole er følgende tidsbegrænsede projektstilling ledig:

 • Underviser i billedkunst BGK (Billedkunstnerisk Grundkursus)
 • Undervisningen foregår i Esbjerg.
 • Stillingen er normeret til ca. 8 timer/uge.

Vi søger en billedkunstner med akademisk baggrund, eller tilsvarende kunstnerisk praksis, til at undervise og varetage en tovholderfunktion i samarbejde med BGK-koordinator Marie-Louise Exner på BGK (Billedkunstnerisk grundkursus)

Esbjerg Kommune
Erhvervsplaymaker til Esbjerg Kommune - projektstilling

Esbjerg Kommune

Er du god til at bevare overblikket, og kan du spille bolden videre på det rigtige tidspunkt? Har du gode relationskompetencer, overblik og sans for skarp formidling i krydsfeltet mellem erhvervsliv, skoler og uddannelsesinstitutioner? Så er du måske vores nye erhvervsplaymaker.

Du brænder for unge og deres uddannelse. Du kan bringe erhvervsliv og uddannelse tættere sammen. Vi ønsker at flere unge vælger en erhvervsuddannelse. I 2019 valgte 23,3 % denne vej, og den succes skal øges.

Målet er at styrke dialogen og udvikle samarbejdet mellem erhvervslivet, uddannelsesinstitutionerne og folkeskolerne i Esbjerg, og på den måde kvalificere elevernes valg af ungdomsuddannelse. Det handler kort sagt om, at virksomhederne kommer ind i klasseværelset, og at eleverne kommer ud i virksomhederne.

Region MidtjyllandSpecialområde Autisme søger afdelingsleder til Gødvad

Region Midtjylland, Silkeborg

Som afdelingsleder i Gødvad har du det overordnede ansvar for Gødvad Botilbud, Boligerne samt Beskæftigelse- og Uddannelsesenheden.

Du vil have direkte personale og faglig ledelse i Botilbuddet samt i Beskæftigelse og Uddannelse.

Du skal sikre det strategiske niveau ud fra Socialområdets målbillede, samt Specialområde Autisme Ledelses håndbog, fagligt fundament og menneskesyn, ligesom du har ansvaret for afdelingens økonomi.

Ydermere skal du sikre, at borgerne har de bedste rammer for trivsel, udvikling og forandring som er SAU's kerneopgave.

Esbjerg Kommune
Ambitiøs og fagligt engageret sygeplejerske søges til Sygeplejen i Bramming

Esbjerg Kommune

En sygeplejerske til en fast stilling fra d. 1. juli 2020 eller snarest derefter. Stillingen er som udekørende aftensygeplejerske på 28-30 timer om ugen med arbejde hver 4. weekend i lige uger.

Brænder du ligesom os for at skabe de gode borgerforløb og nyder du samtidig at navigere i en omskiftelig hverdag – så er du den, vi leder efter.

Vi tilbyder:

 • Ambitiøse kollegaer med høj faglighed og som er socialt engagerede
 • Et grundigt introduktionsforløb, uanset om du er nyuddannet eller har flere års erfaring.
 • En mentor, som støtter og vejleder dig i faglige opgaver og hjælper dig på plads i teamet.
Urbaser A/SRenovationschauffør

Urbaser A/S, Sønderborg

Drømmer du om et job med stor personlig frihed og vil du være med til køre el-drevne lastbiler når vi skal starte vores nye kontrakt om indsamling af affald i Sønderborg Kommune den 1. oktober 2020?

Som renovationschauffør – eller i daglig tale skraldemand – er du med til at sikre en god og forsvarlig fjernelse af affald fra borgerne rundt omkring i kommunerne samt ved institutioner, ejendomme og boliger. Det giver glade og taknemmelige kunder!

Vi tilbyder en stilling med fokus på udvikling og godt kollegaskab. Ledelsesstilen bygger på ”frihed under ansvar”, åbenhed og gensidig respekt. Herudover har vi sundhedsordning og ansættelsen sker efter overenskomsten mellem ATL og 3F.

Urbaser A/SDriftassistent

Urbaser A/S, Sønderborg

Vi starter en ny kontrakt op om indsamling af affald i Sønderborg Kommune den 1. oktober 2020. Vi søger derfor en driftsassistent til at bistå afdelingslederen i Sønderborg med at få driften til køre sikkert.

Som driftsassistent er du det daglige mellemled mellem borgerne i Sønderborg Kommune, vores skraldemænd og afdelingslederen. Du skal medvirke til at løse de driftsafviklingsproblemer, der måtte opstå i løbet af dagen, så vi sikrer en rolig og smidig drift af høj kvalitet.

Vi tilbyder en stilling med fokus på udvikling og godt kollegaskab. Ledelsesstilen bygger på ”frihed under ansvar”, åbenhed og gensidig respekt. Løn og ansættelsesvilkår ud fra kvalifikationer og krav til stillingen.