9.472 job matcher din søgning 9.472 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

VIA University College
Erfaren digital projektleder til at skabe sammenhæng for studerende

VIA University College, Aarhus

Vil du stå i spidsen for en af de største digitale indsatser for vores studerende igennem de sidste 10 år? Er du en digitalt funderet projektleder med lyst til at gøre det nemt for VIAs studerende at gennemføre deres studie uden at bruge unødigt meget tid på planlægning og administration? Så er du måske vores nye kollega.

VIA University College søger en digital projektleder og integrator, som kan stå i spidsen for implementeringen af en fælles digital indgang for studerende til studieinformation, studieoverblik og selvbetjening. Indgangen skal erstatte VIAs eksisterende intranet til studerende og binde kommunikation og digitale services sammen – og dermed lægge grundstenen til en mere personaliseret oplevelse og smidig brugerrejse.

VIA University College
Varde KommuneEr du en juridisk kompetent socialrådgiver med økonomisk tæft, så er du måske den rette som barselsvikar i Social og Handicap Myndighed!

Varde Kommune

Vores dygtige socialrådgiver skal på barsel og det betyder at vi mangler en vikar for hende fra sommeren 2021.

Vi forestiller os at du er uddannet socialrådgiver eller har tilsvarende uddannelse og har interesse for myndighedsarbejdet i det specialiserede voksenområde, indenfor psykiatri-og udsatte området.

Dine primære opgaver bliver:

 • Opfølgning af borgersager hvor borgeren har ophold på forsorgshjem jf. SEL § 110.
 • Opfølgning af borgersager hvor borgeren har midlertidigt eller længerevarende ophold på et eksternt botilbud indenfor psykiatriområdet.
 • Vurdering og forhandling af priser ved eksterne botilbud.
GreenLab Skive A/SPA to CTO

GreenLab Skive A/S, Spøttrup

Ønsker du at være en del af fremtidens grønne, cirkulære erhvervspark i energisektoren?

Kan du holde styr på detaljerne i et entreprenant vækstmiljø, og har du samtidig en passion for grøn energi og et ønske om at arbejde med grøn omstilling i en formålsdrevet organisation? Så søger vi måske dig i rollen som PA til GreenLabs CTO og medfacilitator i det tekniske team i GreenLab.

Med reference til GreenLabs CTO, Anders Bøje Larsen, vil du i rollen som PA få ansvaret for at supportere den tekniske ledelse og team i hverdagen. Du vil med andre ord få en vigtig rolle i at sikre overblik, detaljer og relevant kommunikation internt i organisationen såvel som til eksterne samarbejdspartnere på vegne af CTO’en.

Stillingen er nyoprettet og du vil derfor få en unik mulighed for selv at skabe og præge stillingen, og derfor vil det også være en fordel, at du allerede har erfaring fra en lignende rolle.

FORCE Technology
Salgsingeniør med solid teknisk og kommerciel indsigt

FORCE Technology

Har du en passion for salg og kunder? Har du teknisk forståelse? Vil du arbejde med rådgivning, test og produktgodkendelser af elektroniske og mekaniske produkter? Så er du måske vores nye salgsingeniør!

Vi er akkrediterede på en lang række områder og derfor kan vores kunder altid regne med et højt kvalitetsniveau. Vi er godkendt testhus for en række lande, og vi er bemyndiget organ på adskillige europæiske direktiver.

Du får selv ”hands-on” og bliver ansvarlig for forretningsudvikling og salg, som du skal realisere i tæt samarbejde med chefer og fagspecialister. Dine tiltag bidrager til vores top- og bundlinje, og du formår at skabe tilfredse kunder. Du skal være med til at udvikle vores salg i en teknisk funderet organisation med globale kunder.

Du er vant til og trives med at blive målt på nysalg, mersalg og krydssalg og med at lede hele salgs-processen, indtil ordren er i hus.

FORCE Technology
Superwood A/S
Procesoperatør til nathold, gerne med teknisk erfaring

Superwood A/S, Hampen

Superwood er en dansk virksomhed, der producerer og markedsfører facadeløsninger i træ. Ud over Danmark er vi repræsenteret i Norge, Sverige og Tyskland – og vi oplever betydelig vækst på alle markeder.

Den primære opgave bliver at være procesoperatør på vores unikke imprægneringsanlæg. Målet er, at anlægget holdes i gang 24/7 - 365 dage om året. Der forventes derfor stor fleksibilitet i forhold til arbejdstider.

Du vil desuden få vedligeholdelses-opgaver i samarbejde og koordineret med vores eksterne samarbejdspartnere.

Superwood A/S
Frederik Pedersen Alu-Glas A/S
Intern sælger

Frederik Pedersen Alu-Glas A/S, Skive

Vi er en produktionsvirksomhed, der har specialiseret sig i produktion af facader, glastage, automatiske døranlæg, samt døre og vinduer i aluminium, træ, glas, plast og stål.

Vi lægger stor vægt på at give vores kunder en god faglig betjening og med et højt serviceniveau.

Sælgeren, vi søger:

 • Brænder for at betjene kunderne på både telefon og mail
 • Er frisk og udadvendt, med masser af gåpåmod og godt humør
 • Er selvstændig og glad for nye udfordringer
Frederik Pedersen Alu-Glas A/S
Blue Idea ApSØkonomiansvarlig

Blue Idea ApS, Silkeborg

Vi søger en fagligt stærk økonomiansvarlig til at have overblik over vores økonomi i henholdsvis Danmark, Sverige og Finland.

Du får chancen for at udfolde dine økonomiske og regnskabstekniske evner med det formål at understøtte væksten af vores succesfulde virksomhed i Danmark.

Som økonomiansvarlig får du en nøgleposition med ansvar for at have overblik over virksomhedens økonomistyring og den daglige drift af bogholderiet. Dette involverer opgaver som f.eks.:

 • Bogføring, godkendelse og betaling af fakturaer og transaktioner.
 • Udarbejdelse af budgetter og budgetopfølgning.
 • Udarbejdelse og opdateringer af ansættelseskontrakter, GDPR-aftaler, etc.
Frederikshavn KommunePædagog/SSA søges til BOF Nord i Skagen

Frederikshavn Kommune

Da vi mangler to medarbejdere, søger vi ovenstående henholdsvis 29 timer og 30 timer ugentligt.

Bofællesskabet er et botilbud for voksne borgere med nedsat psykisk og fysisk funktionsevne. Der er 24 borgere med forskellige drømme, behov og handicaps. Her vil du blive tilknyttet et hus, hvor der bor 6 borgere.

Du kommer til at arbejde med borgere, der har særlige behov for hjælp i daglige funktioner, pleje og omsorg, samtidig med, at de har brug for en pædagogisk indsats. Det er derfor vigtigt, at du er empatisk og tydelig i kontakten til borgerne og at du har gode skriftlige egenskaber og godt kendskab til IT. Det er en fordel, du har kørekort.

Pluss Leadership Afdelingsleder til drift af byens grønne områder og klimatilpasning

Pluss Leadership søger for Aarhus Kommune i Brabrand

Vil du være med til at drifte og udvikle de grønne områder og omstille Aarhus til en grønnere og klimatilpasset fremtid? Kan du etablere og opretholde en god relation til en bred vifte af interne og eksterne samarbejdspartnere? Så er du måske den nye afdelingsleder i afdelingen Skove, Parker og Kirkegårde i Aarhus Kommune.

Skove, Parker og Kirkegårde har en bred opgaveportefølje. Det betyder, at du vil få kontakt med mange af de andre magistratsafdelinger i Aarhus Kommune, med offentlige, selvejende og private virksomheder, politikere og med borgerne. Et af de vigtigste succeskriterier er derfor, at du får etableret gode relationer til interne og eksterne samarbejdspartnere.

Hvis det lyder som noget for dig, så send din ansøgning senest 29. august 2021. Der er forventet tiltrædelse 1. november 2021.

TRESU
Financial controller

TRESU, Kolding

Do you want to join our growth journey? Are you ready to walk the extra mile to create results? TRESU is looking for a strong financial controller. The position is permanent.

We are looking for an ambitious and energetic person, who is willing to make a difference and who is not afraid of challenging existing processes and thinking. A person who goes beyond the numbers and is eager to understand the ‘Whys’ before the ‘What’s’.

You enjoy taking full responsibility and working with the business and colleagues to achieve common goals while always seeking to challenge, optimize and improve processes.

TRESU
Agrometer A/SIndustrielektriker/automatikmekaniker

Agrometer A/S, Grindsted

Har du erfaring med PLC-styringer og diagrammer? Kunne du tænke dig at blive en del af en virksomhed, hvor den enkelte har indflydelse, og hvor der er højt til loftet? Har du håndværket i orden? Så er du måske vores nye elektriker eller automatikmekaniker.

Agrometer udvikler, producerer og sælger avancerede totalløsninger til gyllehåndtering og vandingsanlæg til større landbrug og maskinstationer primært i Europa. Produktprogrammet er innovativt, og medarbejderstaben kendetegnes ved høj faglighed og engagement. Vi søger nu yderligere en ambitiøs og dygtig kollega, der som del af holdet ønsker at skabe resultater.

Dit ansvar
Opbygning af el-systemer primært på vores selvkørende udlæggere, herunder programmering af PLC-styringer, samt udarbejdelse af diagrammer og styklister. I samarbejde med indkøbsafdelingen skal du også deltage i komponentsøgning og leverandørudvælgelse.

POWER A/S
Bliv ELEV i POWER og kickstart din karriere i detail

POWER A/S

POWER søger elever til Danmarks nye elevuddannelse i detailbranchen. Derfor søger vi 20 ambitiøse personligheder, der har lyst til at være en af de første POWER-Elever i et alsidigt fællesskab med 1000 erfarne kolleger.

Jobindex A/S

Den to-årige uddannelse sender dig hele vejen rundt i detailkæden og giver dig et uvurderligt indblik i alle sider af forretningen, inklusive vores unikke omnichannel-succes. Med andre ord får du som POWER-Elev et springbræt til en karriere i detail, der tager afsæt i den virkelige verden.

Vi lover ikke, at noget bliver som det plejer, men vi garanterer, at du bliver pakket med erfaring, mens du har det sjovt.

POWER A/S
Semco Maritime A/S
Team Lead Offshore

Semco Maritime A/S, Esbjerg

Vil du være en del af en spændende virksomhed indenfor energisektoren?

Til vores SECE Team offshore søger vi Team Leads til arbejde i dansk sektor med forventet opstart august/september 2021. Vi tilbyder et spændende job i en hurtigt udviklende og dynamisk virksomhed, hvor resultater bliver skabt i fællesskab. Du bliver en del af Oil & Gas Service, hvor vi bl.a. leverer på SECE (Safety & Environmental Critical Elements).

Team Lead Offshore (TLO) indgår som leder for et multi-disciplin team offshore. TLOs rota vil blive 1 uge på kontor – 2 uger offshore – 3 uger fri. Kontorugen vil blive brugt til Work preparation, planlægning og forberedelse for den kommende offshore tur.

Semco Maritime A/S
Semco Maritime A/S
Instrumentteknikere (offshore)

Semco Maritime A/S, Esbjerg

Vi søger instrumentteknikere til offshore-arbejde i dansk sektor. Vi tilbyder et spændende job i en hurtigt udviklende og dynamisk virksomhed, hvor resultater bliver skabt i fællesskab.

Du har:

 • en baggrund som industrielektriker, automatikmekaniker, procesoperatør, maskinmester eller lign.
 • offshore-erfaring
 • erfaring som instrumenttekniker

Der er gode muligheder for faglig udfordring og personlig udvikling. Semco Maritime er i vækst, så der er jobmuligheder inden for både projektarbejde og fast turnus.

Semco Maritime A/S
Danish Crane Building A/SFinancial Controller

Danish Crane Building A/S, Nibe

Ønsker du et job i en international mindre virksomhed med højt til loftet, hvor du kommer til at arbejde med et bredt spekter af økonomiske discipliner, er du måske den, vi søger til vores nyoprettede stilling som Financial Controller.

Du får mulighed for selv at forme jobbet i samarbejde med økonomichefen, som du refererer til, og bliver selvstændig ansvarlig for:

 • Løbende opfølgning på budgetter og forecast på udvalgte forretningsområder
 • Debitorstyring, inkl. kreditforsikring
 • Rapportering til offentlige myndigheder i ind- og udland (moms, intrastat, m.v.)
 • Vedligeholdelse af anlægskartotek
 • Lager - lagerkørsler, afstemning af varelagre, m.v.
 • Vedligeholdelse af stamdata, herunder procedureudarbejdelse og -opfølgning
Løvbjerg Supermarked A/SSlagtersvend Løvbjerg Struer

Løvbjerg Supermarked A/S

Til slagter-afdelingen søges en slagtersvend, med speciale i delikatesse, som brænder for at give kunderne en god og inspirerende oplevelse.

Det der bliver din opgave:

 • Du bliver en vigtig del af den daglige produktion.
 • Tilbyde kunderne lækre varer af en høj kvalitet.
 • Rådgive og inspirere kunderne til retter og serveringsforslag

Din kontakt med den lokale kunde er vigtig. Du bruger derfor tid på at skabe en god relation og sikre, at butikken lever op til den kultur og de værdier Løvbjerg er kendt for.

FairPart A/SAdministrationschef med økonomisk baggrund og et højt drive søges til PlusPart og FairPart

FairPart A/S, Aalborg

Kan du lide at styre og håndtere administrative opgaver og udarbejde økonomiske beregninger, har vi jobbet til dig.

FairPart er en nyetableret ejendomsvirksomhed, der formidler boligudlejningsejendomme til investorer. PlusPart er en moderne konsulentvirksomhed, der vægter kvalitet, service og partnerskaber højt. Vi er forankret i Aalborg. Vi er ambitiøse, har en uformel tone og værdsætter et stærkt samspil og modspil. Vi er 2 indehavere, har 5 studiemedhjælpere tilknyttet, og du bliver den første fastansatte.

Dine arbejdsopgaver og ansvarsområder vil være:

 • Ansvarlig for selskabsadministrationen og styring heraf
 • Overordnet ansvarlig og udførende ift. at ejendomsadministrationen fungerer optimalt
 • Udarbejde økonomiske beregninger for projekter og løbende ajourføre dem
Ikast-Brande Kommune
Nattevagt til Bøgehusene (genopslag)

Ikast-Brande Kommune

Vi søger en SOSU-assistent/hjælper, pædagogisk assistent eller omsorgsmedhjælper til en nattevagtsstilling på 30 timer ugentligt. Stillingen ønskes besat den 1. august 2021 eller hurtigst muligt.

Bøgehusene er et af Ikast-Brande Kommunes bo- og aktivitetstilbud for 15 voksne mennesker med autisme og varig betydeligt nedsat psykisk og fysisk funktionsevne. Botilbuddet er opdelt i 3 afdelinger, Bøge/Åbo, Kastanjebo og Skovbo.

Du tilbydes en spændende arbejdsplads med en personalegruppe på 42. Grupperne er tværfagligt sammensat med bl.a. pædagoger, pædagogiske assistenter og social- og sundhedsassistenter. Der arbejdes med neuropædagogik, KRAP, Marte Meo, PECS, struktur og kommunikation.

Kaastrup & Andersen
Projektleder med et digitalt mindset

Kaastrup & Andersen, Silkeborg

Er du en erfaren projektleder med et digitalt mindset og tilhørende solid erfaring? Motiverer det dig at skabe solid fremdrift og stå i spidsen for projekter i nogle af Danmarks største virksomheder? Og vil du være en del af et konsulenthus, hvor den faglige udvikling er en central del af strategien?

Som projektleder hos kaastrup|andersen i Silkeborg kan du se frem til en alsidig og udfordrende hverdag, hvor du hjælper nogle af Danmarks største virksomheder med spændende digitaliserings- og forretningsprojekter. Du arbejder på tværs af værdikæden for kunder blandt andet inden for industri, handel og sundhed.

Dit primære ansvar bliver at lede projekter ved vores kunder og sikre fremdriften i opgaven. Herunder at:

 • Implementere digitale løsninger og eksekvere IT-projekter
 • Være med til at skabe de rigtige rammer for ledelsen af projektet i kontekst af opgaven
Kaastrup & Andersen
KnowledgeCotton Apparel A/SDigital Content Editor

KnowledgeCotton Apparel A/S, Herning

Er du skarp til kommunikation på de digitale kanaler? Og kan du formidle vores vision om bæredygtig innovation, så vores kunder får bankende hjerter? Så er det dig, vi søger!

Du bliver en del af vores digitale team, som skal udbygge kendskabet til vores brand og skabe opmærksomhed, engagement og online salg, og hvor der dagligt er dialog om at få det maksimale ud af vores digitale kanaler.

Der er tale om en bred og selvstændig stilling fyldt med ansvar, hvor du vil være med i alt omkring vores digitale kommunikation af vores mission, initiativer, kampagner og produkter. Dine ansvarsområder omfatter bl.a.:

 • Kreativ copywriting til online kampagnekoncepter med fokus på branding, konvertering og salg
 • Udvikling og implementering af inspirerende content marketing og visuel formidling (artikler, interviews, blogindlæg) på tværs af digitale kanaler
 • Sikre konsistent brand voice og tone på tværs af digitale platforme