8.849 job matcher din søgning 8.849 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Dansk Sygeplejeråd
Museumsvært til Dansk Sygeplejehistorisk Museum (deltid)

Dansk Sygeplejeråd, Kolding

Dansk Sygeplejemuseum søger en udadvendt, smilende og kvalitetsbevidst medarbejder til at tage imod museets gæster og passe billetsalget.

Der er tale om en deltidsstilling med en arbejdstid beliggende i weekender, på helligdage og hverdage i skolernes ferie i tidsrummet 09.45 til 16.15. Det er det perfekte job for fx studerende, efterlønnere eller andre med lyst til at arbejde på Dansk Sygeplejehistorisk Museum.

Du vil blive en del af billetsalgsgruppen og kommer til at indgå i et team af frontpersonale på i alt fire museumsværter, hvor velkomst og service er nøgleordene.

Dansk Sygeplejeråd
Fonden Drive - School Of Motivation Er du vores nye kollega i Drives skolevægringsteam?

Fonden Drive - School Of Motivation, Billund

Vi vokser! Derfor søger vi lige nu endnu en kollega, der kan varetage arbejdet og den vigtige relation med elever og familier.

Du vil modtage introduktion, sparring og kontinuerlig supervision i dit arbejde som konsulent. Men det er vigtigt, at du kender til skolevægring, at du er selvstændig, og at du befinder dig godt i at være alene med eleven og familierne – for det er her, de fleste af dine timer vil være.

I Drive bliver du en del af et mindre team – men i stor vækst - hvor seriøsitet og faglighed går hånd i hånd med humor og leg. Her fungerer en bordtenniskamp fint som opvarmning til en udviklingssnak.

Brødrene Dahl
Bliv handelselev i Brødrene Dahl

Brødrene Dahl, København, Slagelse, Kalundborg, Nykøbing F. og Esbjerg

I Brødrene Dahl gør du en forskel for vores kunder, når du sørger for, at de altid har de varer, som de skal bruge. Du bliver en del af en uformel kultur, hvor samarbejde, humor og en positiv stemning vægtes højt. Som elev hos os får du gode karrieremuligheder, de bedste kollegaer, stor faglighed, et stærkt fællesskab - og fri i weekenden!

Se video om Brødrene Dahl som arbejdsplads

Du kommer til at arbejde i en af vores butikker. Dine dage bliver aldrig ens. Du ekspederer ved kassen, finder varer frem, fylder varer op, rådgiver håndværkerne, bestiller varer, administrerer og hjælper hver dag dine kolleger med at sikre, at håndværkerne kan arbejde så sikkert, effektivt og smart som muligt.

Brødrene Dahl
Best Travel A/S Kreativ marketingmedarbejder til rejsebureauet Best Travel

Best Travel A/S, Frederikshavn

Rejselysten er vendt tilbage, og hos Best Travel har vi igen travlt med at sørge for gode ferierejser for vores gæster. Derfor søger vi nu en forstærkning i vores marketingteam.

Best Travel tilbyder rejser, hvor vores gæster rejser i grupper ifølge med en dansk rejseleder. Denne rejseform appellerer især til seniorerne, som udgør langt den største del af vores gæster.

Vi søger en kreativ og bred marketingprofil, som kan indgå som det 3. ben i vores marketingteam. Her har vi hver især nogle primære ansvarsområder, men overlapper også hinanden, ligesom vi også samarbejder med et eksternt bureau omkring de digitale discipliner.

KRUNIKA Trælast-sælger

KRUNIKA søger for Vida Wood Danmark i Hejls

Motiveres du af ansvar under stor frihed, livet på landevejen, og er du vild med duften af træ?

Vi har travlt og udvider nu vores team. Som vores nye trælast-sælger bliver det dit ansvar at styrke VIDA´s markedsposition på det danske marked samt pleje eksisterende kunder hos tømmerhandlerne. Du vil overtage nogle eksisterende kunder samt arbejde med at opbygge nye kunderelationer.

Du vil typisk have 2-3 dage på landevejen og resten af tiden på vores kontor i Hejls ved Kolding.

Brande Entreprenør Service ApS Skæreoperatør til CNC plasma- og flammeskæremaskiner søges omgående

Brande Entreprenør Service ApS

Du vil få ansvaret for oplægning og opskæring af plader i varierende tykkelser samt styring af pladelageret.

Brande Entreprenør Service er en ordreproducerende virksomhed, som leverer til både store og små kunder, så opgaverne er meget varierende.

Vi tilbyder

 • gode kollegaer
 • hjemmebagte boller hver morgen i vores lækre kantineordning
 • en aktiv personaleforening
Brande Entreprenør Service ApS Industritekniker søges hurtigst muligt

Brande Entreprenør Service ApS

Har du kendskab til Haas,maskiner og MasterCam, så er det lige dig vi leder efter.

Brande Entreprenør Service er en ordreproducerende virksomhed, som leverer til både store og små kunder, så opgaverne er meget varierende.

Vi tilbyder

 • gode kollegaer
 • hjemmebagte boller hver morgen i vores lækre kantineordning
 • en aktiv personaleforening
Esbjerg Kommune
Biblioteksformidler søges til Esbjerg Kommunes Biblioteker - ung/voksen

Esbjerg Kommune

Vi søger en udadvendt og engageret biblioteksformidler pr. 1. juni 2023 eller hurtigst muligt herefter.

Esbjerg Kommunes Biblioteker er inde i en stærk udvikling med mange kulturelle aktiviteter og samarbejder fra større events som fx Verdensmålsugen til forskellige enkeltstående arrangementer som fx guidet fælles læsning. Vi arbejder for at skabe sunde og udviklende fællesskaber via samskabelse, involvering og aktivering af borgerne

Vi tilbyder en alsidig stilling, hvor opgaverne blandt andet består af udvikling og planlægning af litteraturtilbud og aktiviteter til unge og voksne, medvirke til gennemførelse af bibliotekets arrangementer samt udlånsbetjening i et lokalbibliotek samt hovedbiblioteket.

Esbjerg Kommune
To biblioteksformidlere søges til Esbjerg Kommunes Biblioteker - børn

Esbjerg Kommune

Der er drøn på i bibliotekets formidling til små og store børn. Derfor søger vi to biblioteksformidlere, der brænder for at give børn og deres voksne gode oplevelser med kultur og litteratur, og som trives i et bibliotek med plads til leg, kreativitet, nysgerrighed og fordybelse.

I Esbjerg Kommunes Biblioteker er vi optaget af at inspirere til børns og forældres læseliv og kulturelle oplevelser i det hele taget. Vi arbejder med afsæt i et alsidigt og stærkt fagligt fællesskab og stræber efter at møde kommunens børn med kvalitetsmaterialer og nærværende formidling.

Vi tilbyder to alsidige stillinger, hvor opgaverne blandt andet består af samarbejder med dagtilbud/skoler, arbejde med vores samling af børnematerialer, udlånsbetjening i et lokalbibliotek samt Hovedbiblioteket. 

Wolters Kluwer Danmark A/S Vikariat: Revisorfaglig konsulent

Wolters Kluwer Danmark A/S, Aarhus

Danmarks største og førende udbyder af værktøjer og faglig ekspertise til revisorer søger en faglig konsulent med revisorbaggrund til et 12 måneders vikariat, evt. med mulighed for forlængelse. Med engagement, nysgerrighed og lysten til at ændre status quo kan du bidrage til at gøre hverdagen enklere for landets revisorer.

Søger du en varieret arbejdsdag med et jævnt arbejdsflow gennem hele året samt tid til virkelig at dykke ned i dit fag og videreudvikle din revisorfaglige erfaring, hører vi gerne fra dig.

Du vil i det daglige deltage i opgaver såsom:

 • Være ajour med og opfylde alle krav i henhold til gældende revisionsstandarder m.v.
 • Faglig ajourføring i revisors værktøjer
 • Kvalitetssikring og dokumentation af revisionsprocessen på en effektiv og fleksibel måde
Pisiffik A/S Administrativ teamleder

Pisiffik A/S, Aalborg

Til vores Logistikafdeling i Aalborg søger vi en administrativ teamleder, der sammen med 3 dygtige kollegaer vil have ansvaret for vores modtagelse og købsregistrering. Vi er 11 medarbejdere i afdelingen inklusiv dig

Dine daglige arbejdsopgaver vil bl.a. være:

Pisiffik A/S

 • Registrering og bogføring af leverandørfakturaer i D365 med korrekte transportdata.
 • Ordreafsendelse.
 • Bogføring af fragt- og afgiftsbilag og foretage stikprøver af fragtberegninger efter bogføring.

Vi tilbyder et job i en spændende vækstorienteret virksomhed, hvor vi har fokus på mad, miljø og mennesker.

Gem
Baltic Control Certification A/S
Auditor til certificeringsopgaver indenfor dyrevelfærd til Vestjylland

Baltic Control Certification A/S

International certificerings- og inspektionsvirksomhed søger auditor til certificering indenfor dyrvelfærd.

Til at styrke vores team af dygtige auditorer i Danmark inden for dyrevelfærd søger vi en faglig og administrativ stærk auditor til primært at dække Vestjylland, der lige som os brænder for, at det, vi spiser, er det, vi tror, det er – at dyrevelfærd ikke bare er et ord, men noget, som bliver taget alvorligt.

Kapow Auktioner A/S Salgs- og auktionskonsulent til kørende job i Nordjylland

Kapow Auktioner A/S, Østbirk

Kunne du tænke dig en uafhængig hverdag, hvor du virkelig kan udfolde dit salgsgen og bruge din viden om maskiner?

Så kom med på holdet. Her venter gode kolleger, der altid er klar med en hjælpende hånd, masser af sparring og et godt grin. Samtidig er her kort fra tanke til handling og vi vil altid gerne høre dine ideer.

Du står for salget fra start til slut og kan se frem til en hverdag primært ude hos kunderne. Men du vil også bruge en stor del af din tid på kontoret i Østbirk, hvor du møder ind de dage, du ikke er på farten. Det er her, du løser dine administrative opgaver og hygger og sparrer med dine kolleger.

Jysk Display Erfaren sælger

Jysk Display, Viborg

Med reference til den administrerende direktør vil du som vores nye sælger, i tæt samarbejde med virksomhedens øvrige nøglepersoner, være ansvarlig for salg af messe- og indretningsløsninger, til vores kunder. Du formår at lytte til kunden og dennes behov, og i samarbejde med vores designafdeling, leverer I løsninger, som ikke bare udfordrer kundens DNA men i høj grad overrasker positivt.

Dit job kommer, udover at fastholde eksisterende kunder, også til at bestå i at finde nye strategiske kunder. Din solide salgserfaring gør, at du har evnen til at afdække og udfordre kundernes behov og omsætte disse til spændende, innovative, bæredygtige, funktionelle og iøjefaldende messe- og indretningsløsninger.

Børnehuset Evigglad Bov ApS Pædagog til 35-37 timers stilling søges til vores ude/bevægelsesbase

Børnehuset Evigglad Bov ApS, Padborg

Børnehuset Evigglad Bov er en 24/7 institution, der rummer 60 børn i alderen 0-6 år. Den grundlæggende arbejdstid vil være mellem kl. 06.00-18.00. Forældre kan tilkøbe pasning for resten af døgnet, som så vil dækkes ind ved behov. Der er ikke ferielukket, medmindre, der ingen børn er.

Børnehuset har en målsætning der hedder, at børn, forældre og personale oplever omsorg, fællesskab, faglighed og tryghed. For på den måde kan vi skabe de bedste rammer for trivsel og fælles udvikling.

Vi tilbyder:

 • en arbejdsplads der vægter åbenhed, ansvarlighed og medindflydelse højt
 • en arbejdsplads hvor vi vil noget og har store ambitioner
 • søde, skønne og nysgerrige børn
Peak Rekruttering
SME - Ingeniør eller Maskinmester til procesoptimering i farmaceutisk virksomhed

Peak Rekruttering søger for West Pharmaceutical Services Danmark A/S i Horsens

Ønsker du et meget alsidigt job, hvor du vil kunne kombinere dine kompetencer indenfor mekanik, procesoptimering, projektledelse, analyse og dokumentation?

West Pharmaceutical Services Danmark A/S producerer og markedsfører specielle gummi- og aluminiumsforseglinger til den farmaceutiske industri.

Med reference til Engineering Manageren i Danmark vil dine daglige arbejdsopgaver bl.a. være følgende:

 • Ansvarlig for eksekvering af procesimplementering og optimeringsprojekter indenfor Stanseri-produktion – med afsæt i mekaniske udfordringer
 • Sikre stabil drift og løbende optimering – primært på stansemaskiner og andet mekanisk udstyr
Peak Rekruttering
MME Nordic A/S
Operations Director

MME Nordic A/S, Thisted

Skal du være med til at sætte retningen for et nyt forretningsområde samt udvikle og implementere bæredygtige strategier?

Se video om MME Nordic A/S som arbejdsplads

Vi er på en spændende udviklingsrejse og har planlagt store kommende udvidelser af virksomheden, hvortil vi skalerer vores forretningsområde indenfor Operations, som består af Supply Chain, Assembly, Aftersales og Facility.

I stillingen bliver du overordnet ansvarlig for at sætte retningen for Operations samt drifte og udvikle hele forretningsområdet. Vigtigt er, at du har erfaring med at omsætte strategi til handling således, at du kan sikre implementering af strategi, videreudvikling samt optimering af processer, systemer og forretningsgange ud fra et taktisk, bæredygtigt og kommercielt perspektiv.

MME Nordic A/S
Lindab A/S Afdelingsleder med en stærk kommerciel profil og gode samarbejdsevner

Lindab A/S, Viby J.

Til dagligt deltager du også som en del af salgsteamet, hvor du vejleder kunderne og finder løsninger, så kunden altid foretrækker Lindab som sin samarbejdspartner.

Erfaring med personaleledelse er et krav og erfaring med butiks- og salgsledelse er ligeledes ønskeligt.

Vi har et stærkt tværorganisatorisk samarbejde med en uformel tone, hvor samarbejde prioriteres højt.

Arkil A/S
Chauffør til asfaltafdeling

Arkil A/S, Vojens

Din primære arbejdsopgave bliver kørsel med asfalt fra værket i Skrydstrup og ud til vores kunder og projekter i hele Sydjylland.

Du får et fast og stabilt arbejde i et solidt firma, hvor et sikkert arbejdsmiljø, godt samarbejde og hjælpsomhed vægtes højt i det daglige.

Du ansættes som timelønnet medarbejder ifølge den gældende overenskomst og efter kvalifikationer.

Kredsløb
Specialarbejder til kraftvarmeværk

Kredsløb, Aarhus

Vil du hjælpe med at sikre tilførsel og rette kvalitet af brændsel, så vi kan producere grøn varme og energi? Så er du måske vores nye medarbejder til et af landets største affaldsenergi- og biomassefyrede kraftvarmeværker.

Arbejdsopgaverne vil bl.a. omfatte:

 • Krankørsel (traverskraner) fortrinsvis ved affaldsmodtagelsen, men også i halmladen på afløserbasis.
 • Modtagekontrol af brændsel.
 • Vedligeholde og rengøre produktionsanlæg.
Kredsløb

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV