6.640 job matcher din søgning 6.640 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 6.640 resultater.
KAR+CO
Succes som selvstændig?

KAR+CO søger for Flügger A/S

Drømmer du om at få foden under eget bord - uden at starte helt fra bunden? Har du erfaring med kundeservice, vejledning og salg af kvalitetsprodukter i detailhandlen? Så har du nu chancen for at få din egen virksomhed som franchisetager hos Flügger farver.

Flügger A/S

Du får et kvalitetsbrand inden for maling, værktøj og tilbehør, et stærkt franchisekoncept og støtte fra Flügger til markedsføring, uddannelse og butiksudvikling.

Du får masser af ”kolleger” i Flüggers franchisesystem, idét der allerede findes mange veldrevne Flügger farver-butikker og et team på hovedkvarteret, dedikeret til at hjælpe dig og gøre dig til en succes!

KAR+CO
TM Solutions ApS
Salgskonsulenter

TM Solutions ApS, Vejle eller Slagelse

Vi tilbyder:

 • Grundløn + provision & bonus
 • Salgstræning af rigtige sælgere, som selv har opnået alt dette
 • Socialt sammenhold
 • Løbende udvikling og sparring
 • Et konkurrencepræget miljø, hvor alle vil være nummer 1

Vi er et telemarketingsbureau, der er stiftet i 2020. Vi er fordelt på 2 forskellige lokationer – Slagelse og Vejle. Vi lærer dig op fra bunden i alt fra produkt til salgsteknikker.

TM Solutions ApS
JYSKJYSK Danmark søger elever til hele landet

JYSK

Vil du arbejde i en international retailkæde, hvor personlig udvikling, teamspirit og gode kollegaer går hånd i hånd med effektivitet og benhård stræben efter at være nr. 1? Ser du dig selv i et job med mulighed for ansvar og hvor talent værdsættes og den ekstra mil belønnes?

Kan du nikke genkendende til ovenstående, og er du klar til at yde Danmarks bedste kundeservice? Trives du med forskellige arbejdsopgaver, hvor konkurrence er en del af hverdagen, og kan du indgå i en topmotiveret salgskultur, med attraktive bonusser? Så er du præcis den elev, vi er på udkig efter.

You meet possibilities and we offer you…

 • en professionel elevuddannelse med skoleophold på vores eget Academy
 • et springbræt til mange forskellige kompetencer
 • udvikling og træning som en vigtig del af hverdagen
Frode Laursen A/S
Administrationselev

Frode Laursen A/S, Hinnerup

Som administrationselev i Frode Laursen får du en alsidig uddannelse, der giver dig mulighed for at varetage mange funktioner i koncernen.

Frode Laursen

Arbejdsopgaverne er alsidige, og du ville kunne komme til at sidde med ordrebehandling, afregning og fakturering, procesbeskrivelser, koordineringsopgaver og meget andet. Du vil derfor komme til at arbejde med forskellige slags administrative opgaver, hvor du gradvist vil få mere ansvar i takt med, at du viser god forståelse for opgaverne.

  "Det fedeste ved at være administrationselev er det ansvar, man får, og det gode samarbejde vi har i afdelingen." Cecilie, Administrationselev.

Udforsk vores elevunivers - klik her.

Frode Laursen A/S
Frode Laursen A/S
Kennet er vild med tal og økonomi

Frode Laursen A/S, Hinnerup

Kennets yndlingsfag i skolen var virksomhedsøkonomi – er du også vild med tal, facit og fx v.ø.? Så grib chancen, gør som Kennet, og tag en økonomielevuddannelse!

Du vil få opgaver indenfor løn og regnskab, hvor du bl.a. vil blive beskæftiget med hele processen fra oprettelse af en ny medarbejder til lønnen bliver udbetalt, og står på medarbejderens konto. Efterfølgende vil du fx skulle afstemme og føre regnskab med omkostningerne.

Frode Laursen A/S

Hos os får du mange unge kolleger, der glæder sig til at møde dig! Tilskud til sociale arrangementer for dig og dine kolleger, elevklubarrangementer, en individuel uddannelsesplan, hvor fokus er på dig og din udvikling, mulighed for videreuddannelse efter endt elevtid fx en HD, og gode muligheder for fastansættelse!

Udforsk vores elevunivers - klik her.

Frode Laursen A/S
Frode Laursen A/S
Lasses fremtid er fuld af muligheder

Frode Laursen A/S, Hinnerup og Tølløse

Lasse er startet som helt grøn speditørelev, og er allerede nu godt på vej til at blive en seriøst god speditør! Skal du have samme muligheder som Lasse? Så bliv spedition og shippingelev og tag hul på fremtiden!

Frode Laursen A/S

Som spedition- og shippingelev vil du blive arkitekten bag vores lastbiltransporter, og sørge for at transporterne i Danmark, Norden eller internationalt bliver gennemført så optimalt og prisbilligt som muligt. Du vil stå for at købe og sælge transporter igennem vores netværk, og du vil derfor have kontakt til kolleger, chauffører, vognmænd eller offentlige myndigheder på flere sprog.

Du får styr på tolddokumenterne, og får en forståelse for hvordan gods håndteres og fortoldes, når det krydser landegrænserne.

Udforsk vores elevunivers - klik her.

Frode Laursen A/S
Ikast-Brande Kommune
Enkeltmandsprojekt

Ikast-Brande Kommune

Bøgehusene er et af Ikast-Brande Kommunes bo- og aktivitetstilbud for 15 voksne mennesker med autisme og varigt betydeligt nedsat psykisk- og fysisk funktionsevne. Botilbuddet er opdelt i 3 afdelinger, Bøgebo/Åbo, Kastanjebo og Skovbo.

På afdelingen Skovbo bor der en ung borger der fungerer, i et skærmet enhedstilbud, dog er borgeren tilknyttet ekstern aktivitetstilbud i dagtimerne.

For den unge borger er struktur, forudsigelighed og genkendelighed nøgleord. Derfor arbejdes der målrettet med Pix, forudsigelighed, struktur, krap og neuropædagogik. I det pædagogiske arbejde med den unge borger, er det vigtig at du som person er god til at aflæse og arbejde ud fra borgernes udviklingsniveau.

H.C. Petersen & Co's Eftf. A/SKontor- og lagermedarbejder.

H.C. Petersen & Co's Eftf. A/S, Grindsted

Vi søger en frisk person til hjælp med

fakturering
booking af forsendelser
hjælp på lageret med udpakning og forsendelser

Vi tilbyder den rigtige ansøger et udfordrende job i et dynamisk og stabilt firma midt i en forandringsproces. Vi kan tilbyde dig arbejde i et frit og uformelt team med godt samarbejde.

Du får ordnede arbejdsforhold og -tider (her er ikke weekendarbejde) og selvfølgelig løn og pension, der modsvarer dine kvalifikationer. Dit nye arbejdssted bliver i Krogager ved Grindsted.

Lemvig KommuneChef for Natur & Miljø

Lemvig Kommune

Vi søger en chef, som sammen med et dygtigt og erfarent team på 14 medarbejdere kan understøtte Lemvig Kommunes visioner på området. Chefen skal være en dygtig personaleleder, og skal understøtte og videreudvikle afdelingens positive og løsningsorienterede dialog med borgere, erhvervsliv og interesseorganisationer mv.

Chefen skal samtidigt medvirke til at oversætte Lemvig Kommunes politisk formulerede visioner og mål til konkret handling. I denne sammenhæng fylder den grønne omstilling meget.

Lemvig Kommune er en vestjysk kommune med ca. 19.000 indbyggere. Vi er en lille kommune målt på indbyggere, men noget større hvis vi måles på areal, natur eller produktionserhverv.

Der er et godt og konstruktivt samarbejde i kommunalbestyrelsen, og kommunalbestyrelse og administration arbejder tæt sammen for at nå de fastsatte mål.

Esbjerg Kommune
2 Omsorgsmedhjælpere/SSH til nattevagter til Udviklingscenter Vest, Botilbuddet Tangevej 117

Esbjerg Kommune, Ribe

Grib denne unikke mulighed for at være med til, at starte et nyt botilbud op for 8 unge medborger med nedsatte funktionsevner

Du har nu chancen at være en del af et nyt og spændende projekt. Den 10. maj 2021 opstarter Udviklingscenter Vest et botilbud særligt rettet mod unge mennesker med nedsatte funktionsevner. Botilbuddet er oprettet efter Serviceloven §107 med fokus på afklaring og botræning. Vi søger to nattevagter, som kan arbejde selvstændig og struktureret.

Botilbuddet Tangevej 117 er en del af Udviklingscenter Vest, der er Esbjerg Kommunes samlede tilbud på handicapområdet.

Esbjerg Kommune
2 social- og sundhedsassistenter til Udviklingscenter Vest, Botilbuddet Tangevej 117

Esbjerg Kommune, Ribe

Grib denne unikke mulighed for at være med til, at starte et nyt botilbud op for 8 unge medborger med nedsatte funktionsevner

Du har nu chancen for at få din faglighed sat i spil og ikke mindst være en del af et nyt og spændende tilbud. Den 10. maj 2021 opstarter Udviklingscenter Vest et botilbud særligt rettet mod unge mennesker med nedsatte funktionsevner. Botilbuddet er oprettet efter Servicelovens § 107 med fokus på afklaring og botræning.

Vi søger 2 social- og sundhedsassistenter på 32 timer, der formår at kombinere en høj faglighed med sundhedsfaglig og nærværende støtte. Du har derfor denne unikke mulighed for at være med til at sætte dit faglig aftryk på dette nye tilbud.

Esbjerg Kommune
4 socialpædagoger til Udviklingscenter Vest, botilbuddet Tangevej 117

Esbjerg Kommune

Grib denne unikke mulighed for at være med til, at starte et nyt botilbud op for 8 unge medborgere med nedsatte funktionsevner

Du har nu chancen for at få din faglighed sat i spil og ikke mindst være en del af et nyt og spændende tilbud. Den 10. maj 2021 opstarter Udviklingscenter Vest et botilbud, særligt rettet mod unge mennesker med nedsatte funktionsevner. Botilbuddet er oprettet efter Servicelovens § 107 med fokus på afklaring og botræning.

Vi søger 4 socialpædagoger af 32 timer, der formår at kombinere en høj faglighed med pædagogisk og nærværende støtte. Du har derfor denne unikke mulighed for, at være med til at sætte dit faglig aftryk på dette nye tilbud.

Botilbuddet Tangevej 117 er en del af Udviklingscenter Vest, der er Esbjerg Kommunes samlede tilbud på handicapområdet.

Esbjerg Kommune
2 omsorgsmedhjælpere/SSH til nattevagter søges til nyt aflastningstilbud, Udviklingscenter Vest, Esbjerg

Esbjerg Kommune

Brænder du for, som kompetent, engageret, nytænkende og omstillingsparat nattevagt at komme med på en spændende rejse, hvor kun destinationen er kendt på forhånd? SÅ opfordres du til at læse videre her

Esbjerg Kommune etablerer nemlig pr. 10. maj 2021 et aflastningstilbud jf. Servicelovens § 84 på Gammelby Strandvej 1, 6705 Esbjerg Ø, med 9 boliger til voksne fysisk og/eller psykisk udviklingshæmmede medborgere, der fortsat bor hjemme hos deres forældre.

Vi søger i den forbindelse derfor blandt andet 2 erfarne, meget engagerede og fleksible nattevagter, som brænder for at være med til at etablere og skabe de absolut bedste rammer og tryghed om natten fremadrettet for hver enkel af de voksne udviklingshæmmede medborgere, som får tilbudt et aflastningstilbud hos os.

Esbjerg Kommune
Husassistent søges til nyt aflastningstilbud, Udviklingscenter Vest, Esbjerg

Esbjerg Kommune

Brænder du for, som kompetent, engageret, nytænkende og omstillingsparat husassistent at komme med på en spændende rejse, hvor kun destinationen er kendt på forhånd? SÅ opfordres du til at læse videre her

Esbjerg Kommune etablerer nemlig pr. 10. maj 2021 et aflastningstilbud jf. Servicelovens § 84 på Gammelby Strandvej 1, 6705 Esbjerg Ø, med 9 boliger til voksne fysisk og/eller psykisk udviklingshæmmede medborgere, der fortsat bor hjemme hos deres forældre. Vi søger i den forbindelse derfor blandt andet en meget engageret og fleksibel husassistent, som brænder for at være med til at etablere og skabe de absolut bedste rammer og tryghed om morgenen fremadrettet for hver enkel af de voksne udviklingshæmmede medborgere, som får tilbudt et aflastningstilbud hos os.

Esbjerg Kommune
4 pædagogiske assistenter søges til nyt aflastningstilbud, Udviklingscenter Vest, Esbjerg

Esbjerg Kommune

Brænder du for, som professionel, fagligt engageret, nytænkende og omstillingsparat pædagogisk assistent at komme med på en spændende rejse, hvor kun destinationen er kendt på forhånd? SÅ opfordres du til at læse videre her

Esbjerg Kommune etablerer nemlig pr. 10. maj 2021 et aflastningstilbud jf. Servicelovens § 84 på Gammelby Strandvej 1, 6705 Esbjerg Ø, med 9 boliger til voksne fysisk og eller psykisk udviklingshæmmede medborgere, der fortsat bor hjemme hos deres forældre.

Vi søger i den forbindelse derfor blandt andet 4 erfarne, meget engagerede, fleksible og fagligt nytænkende pædagogiske assistenter, som brænder for at være med til at etablere og skabe de absolut bedste rammer og indhold i dagligdagen fremadrettet for hver enkel af de voksne udviklingshæmmede medborgere, som får tilbudt et aflastningstilbud hos os.

Esbjerg Kommune
Social- og sundhedsassistent søges til nyt aflastningstilbud, Udviklingscenter Vest, Esbjerg

Esbjerg Kommune

Brænder du for, som professionel, fagligt engageret, nytænkende og omstillingsparat SSA at komme med på en spændende rejse, hvor kun destinationen er kendt på forhånd? SÅ opfordres du til at læse videre her

Esbjerg Kommune etablerer nemlig pr. 10. maj 2021 et aflastningstilbud jf. Servicelovens § 84 på Gammelby Strandvej 1, 6705 Esbjerg Ø, med 9 boliger til voksne fysisk og eller psykisk udviklingshæmmede medborgere, der fortsat bor hjemme hos deres forældre.

Vi søger i den forbindelse derfor blandt andet en erfaren, meget engageret, fleksibel og nytænkende SSA, som brænder for at være med til at etablere og skabe de absolut bedste rammer og indhold i dagligdagen fremadrettet for hver enkelt af de voksne udviklingshæmmede medborgere, som får tilbudt et aflastningstilbud hos os.

Esbjerg Kommune
3 pædagoger søges til nyt aflastningstilbud, Udviklingscenter Vest, Esbjerg

Esbjerg Kommune

Brænder du for, som professionel, fagligt engageret, nytænkende og omstillingsparat pædagog at komme med på en spændende rejse, hvor kun destinationen er kendt på forhånd? SÅ opfordres du til at læse videre her

Esbjerg Kommune etablerer nemlig pr. 10. maj 2021 et aflastningstilbud jf. Servicelovens § 84 på Gammelby Strandvej 1, 6705 Esbjerg Ø, med 9 boliger til voksne fysisk og eller psykisk udviklingshæmmede medborgere, der fortsat bor hjemme hos deres forældre.

Vi søger i den forbindelse derfor blandt andet 3 erfarne og meget engagerede, fleksible, nytænkende pædagoger, som brænder for at være med til at etablere og skabe de absolut bedste rammer og indhold i dagligdagen fremadrettet for hver enkel af de voksne udviklingshæmmede medborgere, som får tilbudt et aflastningstilbud hos os.

Eventyrsport
Branchens bedste fuldtidssælger!

Eventyrsport, Aarhus

Du elsker at sælge og kan begejstre andre i jagten på vores fælles succes. Du bliver ikke skræmt af de daglige rutiner. Du elsker kunder, er ambitiøs og fuld af eventyr. Vi søger en ny fuldtidssælger til vores butik i Aarhus med start fra 1. maj. Vores butik i Aarhus er en af vores travleste, så du skal kunne lide at have en arbejdsdag med højt tempo og masser af kunder.

Du får et spændende job i outdoorbranchen med produkter af højeste kvalitet

 • Topmotiverede kolleger som sætter det sociale samvær højt
 • Gode interne udviklingsmuligheder i en virksomhed med mange butikker og som sætter videreuddannelse højt
 • Stor frihed til at skabe din egen succes via de ansvarsområder du får
Eventyrsport
ISOVER
Produktionsmedarbejdere

ISOVER, Vamdrup

Vi har susende travlt med at producere højtydende isolering og søger nu flere engagerede medarbejdere.

Sammen med dine kolleger får du ansvaret for klargøring og drift af vores anlæg. Dine opgaver vil bl.a. omfatte omstilling, kvalitetskontrol og overvågning samt optimering af produktionsprocessen. Jobbet indeholder forskelligartede opgaver, og du indgår aktivt i et selvstyrende team. 5-holdsdrift og nat-/weekendarbejde indbefattet.

Vi tilbyder et alsidigt job i en virksomhed, hvor gode medarbejderforhold, sikkerhed og teamwork vægtes højt. Du vil få kompetente kolleger og gode udviklingsmuligheder i et uformelt miljø.

ISOVER
Aarhus Kommune
Leder af administration og service, Sundhed og Omsorg

Aarhus Kommune

Leder med øje for drift og hjertet på rette sted søges til Servicecenter Nord

Banker dit hjerte lidt hurtigere ved tanken om, at du kan være med til at gøre lokalcentrene til det bedste sted for borgere at mødes til aktiviteter, spise i cafeen og være en del af et fællesskab?

Afdelingen Civilsamfund og Samskabelse har ansvaret og opgaven for drift og udvikling af vores lokalcentre og du får ansvaret for et af de tre tilknyttede servicecentre, der skal sikre driften af bl.a. daglig rengøring, administration af lokalebooking og drift af cafeerne i 14 af de 37 lokalcentre. Din opgave er at sikre at;

 • Vi har åbne og velfungerende huse der er nemt tilgængelige for alle borgere og foreninger
 • Cafeerne drives med fokus på sund kost og god ernæring – gennem velsmagende og nærende mad
 • Husenes indretning og lokaler svarer til de behov og ønsker borgerne har til aktiviteter og muligheder