7 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

7 jobannoncer

Gem
Hjallese Menighedsråd

Kirketjener

Odense S

En stilling som kirketjener ved Hjallese Kirke, Hjallese Sogn, er ledig 1. november 2024.

Kirketjeneren skal bl.a. varetage praktisk kirketjeneste ved højmesser, kirkelige handlinger, særlige arrangementer, herunder større heldags skole-kirkeprojekter, koncerter og lignende i kirken.

Vi kan tilbyde en levende, alsidig og spændende arbejdsplads, stor indflydelse på eget arbejde, et godt arbejdsmiljø og imødekommende kolleger.

Gem
Vor Frue Kirke, Svendborg

Kordegn med daglig leder-funktion til Vor Frue Kirke i Svendborg

Ud over kordegneopgaverne vil du være personaleleder for de øvrige ansatte, være bindeleddet mellem menighedsrådets og præsternes visioner for kirke- og kulturlivet og være en vigtig medspiller i vores forskellige udviklingsprocesser på arbejdspladsen.

Fagligt kunne vi godt ønske os bl.a.:

  • Erfaring med personregistrering og en personregistreringsuddannelse
  • Evne til at udøve synlig og tillidsfuld ledelse, uddelegere ansvar og møde medarbejderne med tillid og respekt for deres forskellige fagligheder
Gem
Obk Badmintonklub

Odense Badminton Klub søger klubkoordinator / halleder

Odense C

Da vores nuværende klubkoordinator / halleder skal starte nyt studie, så søger vi en ny medarbejder, som brænder for foreningsarbejde samt udvikling og drift af Danmarks bedste badmintonhal. Vi søger en engageret og struktureret klubkoordinator / halleder. Denne dobbeltrolle indebærer ansvar for både Odense Badminton klub (OBK) og Odense Badminton hal (OBH).

Vi tilbyder et spændende og udfordrende job i et dynamisk miljø med mange badmintonbolde i luften og gode muligheder for personlig udvikling, nært samarbejde med bestyrelse, frivillige og ansatte

Obk Badmintonklub
Gem
Skellerup-Ellinge Menighedsråd

Organist

Ullerslev

Vi søger en organist, som har lyst til at være en del af en lille personalegruppe, der har tradition for et godt samarbejde både internt og sammen med menighedsrådet.

Vores nye organist skal være velbevandret i både nye og gamle salmer og kende den kirkelige liturgi. Organisten skal have lyst til at bidrage aktivt til at fremme kirkelivet og løfte den vigtige musikalske opgave i kirken. Vi har faste klassiske højmesser og gudstjenester samt særgudstjenester for børn, fyraftensgudstjenester og musikgudstjenester.

Gem

Vi søger Nordfyns nye Kulturarvskoordinator

Otterup

På Nordfyn står en række museer og lokalhistoriske arkiver – i samarbejde med kommunen – for at formidle og bevare den nordfynske kulturarv.

Indrykket:
KVÆRNDRUP MENIGHEDSRÅD
Gem

Graver

Kværndrup

Vores graver gennem rigtig mange år har besluttet at gå på pension.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem

Revideret, samt frist forlænget: Sognepræst (KBF) til Rynkeby-Revninge pastorat, i Fyens Stift

Odense C

Til stillingen er knyttet forpligtelse som kirkebogsfører og begravelsesmyndighed.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV