5 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

5 jobannoncer

Danske Museer
Gem
Indrykket:
Gem
Hjallese Menighedsråd

Kirketjener

Odense S

En stilling som kirketjener ved Hjallese Kirke, Hjallese Sogn, er ledig 1. november 2024.

Kirketjeneren skal bl.a. varetage praktisk kirketjeneste ved højmesser, kirkelige handlinger, særlige arrangementer, herunder større heldags skole-kirkeprojekter, koncerter og lignende i kirken.

Vi kan tilbyde en levende, alsidig og spændende arbejdsplads, stor indflydelse på eget arbejde, et godt arbejdsmiljø og imødekommende kolleger.

Gem
Vor Frue Kirke, Svendborg

Kordegn med daglig leder-funktion til Vor Frue Kirke i Svendborg

Ud over kordegneopgaverne vil du være personaleleder for de øvrige ansatte, være bindeleddet mellem menighedsrådets og præsternes visioner for kirke- og kulturlivet og være en vigtig medspiller i vores forskellige udviklingsprocesser på arbejdspladsen.

Fagligt kunne vi godt ønske os bl.a.:

  • Erfaring med personregistrering og en personregistreringsuddannelse
  • Evne til at udøve synlig og tillidsfuld ledelse, uddelegere ansvar og møde medarbejderne med tillid og respekt for deres forskellige fagligheder
Gem
Danmarks Jernbanemuseum

Samlingsmedarbejder til at bistå med ordning af museets samlinger til at bistå med ordning af museets samlinger

Odense C

Danmarks Jernbanemuseum er beliggende centralt i Odense og er en fremtrædende kulturinstitution med ca. 90.000 gæster årligt og beskæftiger ca. 20 årsværk. Museet har en stor samling af mindre museumsgenstande, der opbevares i et 1.400 m2 stort magasin.

Din opgave er at hjælpe med at skabe overblik over museumsgenstande, som ikke tidligere har været registeret. Det vil primært foregå ved at udarbejde en basisliste i museets database, hvor genstandene registreres med foto og nogle få oplysninger. Efterfølgende vil listen danne grundlag for en samlingsgennemgang, hvor museet beslutter hvilke genstande, som skal indgå i samlingen.

Danmarks Jernbanemuseum
KAUSLUNDE MENIGHEDSRÅD
Gem
Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV