1.915 job matcher din søgning 1.915 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Nexus Recruitment A/S Vice President Wholesale

Nexus Recruitment A/S søger for Esoft A/S i Odense

Nexus Recruitment søger på vegne af Esoft A/S - en globalt markedsledende virksomhed - en stærk internationalt erfaren kommerciel lederprofil, som kan styrke den globale tilstedeværelse yderligere.

Som en del af den nye strategi er det blevet besluttet at øge det internationale kommercielle fokus og styrke kompetencerne og ressourcedække stærkere. Konsekvensen er, at de kommercielle discipliner; salg, marketing og produktudvikling i fremtiden skal drives under et selvstændigt stærkt og fokuseret lederskab.

Den nuværende kommercielle indsats ledes og drives fra Vietnam. Opgaven er derfor, i respekt for virkelighedens realiteter, at styrke og udvikle den samlede internationale kommercielle indsats, med hovedkontor i Danmark, Odense.

Nexus Recruitment A/S
Psykologviden v/Camilla Bechsgaard Nysgerrig og engageret autoriseret psykolog, 37 timer ugentligt.

Psykologviden v/Camilla Bechsgaard, Odense

Vi er et nyopstartet psykologhus i Odense C, som du kan være med til at sætte dit personlige aftryk på. Vi holder til i lyse og dejlige lokaler overfor Odense Å, og vil – med dig - til daglig være tre psykologer.

Hvad går jobbet ud på:

 • Der er en stor efterspørgsel fra både forsikringsselskaber og private klienter, og opgaven vil derfor indledningsvist bestå af samtaleforløb, typisk af kortere varighed: 5-7 gange.
 • Størstedelen af forløbene er individuelle samtaler, men der kan også forekomme forløb med unge, der har deres forældre med, parterapi eller husets speciale: konfliktløsning i voksne familier (denne model vil du blive lært op i).
 • Henvendelserne drejer sig ofte om arbejdsrelateret stress, angst, depression eller livskriser forårsaget af tab, sygdom, skilsmisse eller øvrige livsbegivenheder.
Matas A/S Souschef til Matas Svendborg

Matas A/S

Er du en motiverende og ambitiøs kollega med masser af lederpotentiale og gåpåmod? Så søger vi netop nu en dygtig Souschef til vores butik Matas Svendborg.

Som souschef i Matas bliver det din fornemmeste opgave at lede medarbejderne til at yde deres bedste og give kunderne en ekstraordinær oplevelse i butikken. Du vil i din dagligdag fungere som rollemodel, for de andre ansatte i butikken. Det skal derfor falde dig naturligt at gå forrest og træde til, hvor behovet opstår.

Som Souschef i Matas kan du glæde dig til en afvekslende hverdag med varierende arbejdsopgaver, samt en masse ansvar og indflydelse.

NEYE A/S
Salgsassistent

NEYE A/S, Odense

NEYE søger en salgsassistent på ca. 20 timer pr. uge der drives af at gøre en forskel. Til vores butik i Rosengårdscentret i Odense søger vi en motiveret og målrettet Sælger med masser af energi, gode samarbejdsevner og lysten til at skabe gode resultater.

Du er minimum 18 år med masser af energi, gode samarbejdsevner og har lysten til at arbejde med salg og kundeservice. Du skal kunne tiltræde både formiddag og eftermiddag i hverdage og weekend. Erfaring fra butik og detailhandel er en fordel. Du er glad og naturlig og har evnen til at skabe kundekontakt, opbygge gode kunderelationer og skabe god stemning i butikken.

Dine primære arbejdsopgaver fokus på salg, service og gode kundeoplevelser i samarbejde med det øvrige team, samt sørge for at butikken altid fremstår indbydende for vores kunder.

NEYE A/S
Gem
Terranor A/S
2 nye medarbejdere (gerne et sjak) til vejdriftsopgaver inden for grøn pleje i Region Syddanmark

Terranor A/S

Sæsonen er godt i gang og vi har forrygende travlt, så derfor skal vi gerne have tilført ekstra ressourcer til vores vejdriftsopgaver.

Jobbet består i vedligeholdelse af områderne langs vejnettet – det er alt lige fra grøn pleje, træfældning, opsætning af vejskilte, vildthegn opgaver til mindre brolægnings- og anlægsopgaver.

Din baggrund er ikke så afgørende, men du kunne være anlægsgartner, entreprenør eller andet – gerne med kendskab til og erfaring med det ”grønne”. Det er vigtigt, at du har den rette indstilling til at kunne arbejde selvstændigt og levere god kvalitet.

Terranor A/S
Greenpeas A/S
Administrative assistant for the summer period

Greenpeas A/S, Ringe

Do you want to be part of an international company in rapid growth? Are you passionate about working with administration? Then this is the right job for you.

We are looking for a student that would like to work in the summer, for a recent graduate from administration or HR field, or for a person that would like to do an internship in a fast moving company where no two days look the same.

Your responsibilities will include:

 • Registration of the employees to different programs
 • Registration of the employees to different governmental institutions, fx. tax matters
 • Apply to different services, fx.medical insurance for the employees
Greenpeas A/S
PHE Nordic A/S Intern sælger

PHE Nordic A/S, Nørre Aaby

Søger du et job, hvor ikke to arbejdsdage er ens? Så er det måske dig, vi står og mangler til at styrke vores salgsafdeling i vækst!

Hos PHE Nordic A/S søger vi en ny kollega til at styrke vores salgsafdeling for mellemhandlere. Dine primære arbejdsopgaver vil bestå af tilbudsgivning, ordrebehandling og kundeservice til både nationale og internationale virksomheder.

Arbejdsopgaver:

 • Tilbudsafgivning
 • Ordrebehandling
 • Opfølgning på egne ordrer, herunder afklaring om leveringstid, samarbejde med lager, booking af fragt og fakturering
Gem
Jobindex A/S
Kickstart din karriere inden for salg eller forretningsudvikling

Jobindex A/S søger for Techtronic Industries Nordic ApS

Vil du lære i praksis, hvordan du opbygger og udvikler kunderelationer, så du kan hjælpe kunderne med at udvide deres forretning?

Så bliv graduate i 18-24 måneder til en konkurrencedygtig løn og med mulighed for bonus.

  ”Du får en fed rejse med et fantastisk teamwork og gode muligheder for at få et større ansvar – du mærker virkelig en kæmpe opbakning,” siger Henrik, tidligere graduate – nu Nordic Business Development Manager.

Nysgerrig? Læs mere her.

Jobindex A/S
Odense Kommune
Udbudskonsulent til funktionen Kategori- & Kontraktstyring

Odense Kommune

Vil du være en del af Danmarks mest professionelle indkøbsafdeling med et stærkt fagligt miljø, hvor vi sætter kompetenceudvikling og trivsel højt?

Så er du måske den nye udbudskonsulent i Odense Kommune. Vi har travlt og søger derfor endnu en dygtig, arbejdsom og god kollega.

Dine opgaver vil spænde vidt, men dine primære opgaver vil være:

 • Projektledelse og rådgivning på gennemførsel af vare- og tjenesteydelsesudbud, herunder udarbejdelse af udbudsmateriale (blandt andet kontraktudkast og kravspecifikation)
 • Understøttelse af fagforvaltningerne bl.a. igennem åben dialog og godt samarbejde
 • Kommunikation med/håndtering af eksterne interessenter
Odense Kommune
Iveco Danmark A/S
Mekaniker

Iveco Danmark A/S, Odense

Vil du arbejde med IVECO’s modelprogram af Daily, S-WAY, X.WAY og Eurocargo på diesel, gas, el- og brint, og er du interesseret i at blive en del af IVECO´s egen afdeling i Odense, hvor du bliver kollega med 31 medarbejdere fordelt på værksted, reservedele, salg og administration?

Så søger vi snarest muligt en dygtig mekaniker, som sætter en ære i kvalitetsarbejde og høj service for vores kunder.

Som mekaniker hos IVECO er opgaverne mangeartede, da du kommer til at arbejde med alle vores produkter, hvorfor du kan forvente en alsidig arbejdsdag. Vi har et mål om, at vores mekanikere er kendt for at være branchens bedste, og du bliver en vigtig brik på holdet.

Du er med til at levere en høj standard og er hele tiden et skridt foran for at hjælpe kunden bedst muligt. Vi ser gerne, at du har erfaring fra branchen og forventer, at du arbejder professionelt og dedikeret.

Iveco Danmark A/S
Venaris Executive Search Produktionsplanlægger

Venaris Executive Search søger for Royal Unibrew A/S i Odense

Faxe bryggeri har i mange år været stolt leverandør til det danske folk. Det er de stadig, men nu leverer de også deres mange velsmagende produkter til folk i hele verden.

Royal Unibrew har oplevet en rivende udvikling de seneste år og deres produktportefølje er vokset i takt med den stigende efterspørgsel. De producerer og sælger velkendte brands inden for øl, sodavand, cider og malt til det meste af verden og arbejder hele tiden på at udvide deres markedsandele, og det kan du nu blive en del af!

Royal Unibrew leder efter en proaktiv og analytisk stærk produktionsplanlægger, som skal spille en vigtig rolle i koordinationen af produktionen. Planlægningsteamet, som du bliver en del af, består af ti medarbejdere, som håndterer al overordnet planlægning af det samlede bryggeri-flow og sikrer, at det hele kører gnidningsfrit.

Great Northern Kok Great Northern – Restaurant EAT

Great Northern, Kerteminde

Vi har en klar ambition om at levere en gastronomisk oplevelse i særklasse. Hvis du vil med på denne rejse, skal du læse videre her.

Great Northern er et golf- og spa-resort i international særklasse. Her skal både medarbejdere og gæster opleve noget helt unikt, så alle med glæde kommer igen, Vi søger en dygtig kok på fuldtid, der kan levere og som kan være med til, at sikre at gæsternes oplevelse kulminerer i Restaurant EAT – er det dig?

Vi leverer høj personlig service fra morgen til aften. I tæt samarbejde med dine kollegaer i køkkenet, baneservice og restauranten får du mulighed for at være med til at præge stilen i restauranten, hvor ambitionerne er høje.

Great Northern Tjener Great Northern – Restaurant EAT

Great Northern, Kerteminde

Vi har en klar ambition om at levere en gastronomisk oplevelse i særklasse. Hvis du vil med på denne rejse, skal du læse videre her.

Vil du arbejde på et golfresort i international særklasse, hvor både medarbejdere og gæster oplever noget helt unikt og med glæde kommer igen? Vi søger en dygtig tjener på fuldtid, der kan levere og kan være med til at sikre at gæsternes oplevelse kulminerer i Restaurant EAT – er det dig?

Vores gæster har med rette høje forventninger til deres besøg hos os. Det er vores fornemmeste opgave at overgå disse forventninger i alt, vi gør. Du får en grundig oplæring, så du kender både vores á la carte-udbud og vores 5-retters menu ned til mindste detalje og altid kan anbefale en god vin til gæstens valg af mad.

SuperBrugsen Delikatesseassistent, SuperBrugsen, Ringe

SuperBrugsen

Du bliver en del af en butik med ialt 67 medarbejdere. Vi er centralt placeret på Midtfyn og er områdets største madbutik med dygtige medarbejdere, der trives i en butik med masser af dynamik og som står klar til at hjælpe vores mange kunder. Delikatessen er nyrenoveret og har betjent disk og består af 6 medarbejdere, hvor du skal indgå som en del af teamet med 5 fuldtidsansatte og en leder.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job med gode udviklingsmuligheder
 • Løn efter kvalifikationer med fleksible lønpakker
 • Fleksible og gode arbejdsforhold

Opgaver:

 • Daglig produktion i varmt/koldt køkken og kundebetjening i en helt ny moderniseret delikatesseafdeling
 • Salgsklar og inspirerende butik med høj standard, hver dag
 • Fokus på høj kvalitet og nytænkning
COWI
Language Specialist for Group Communication (Maternity Cover)

COWI, Lyngby, Aarhus, Odense, or Aalborg

Do you want to contribute to high-quality projects and clear and correct communication across borders? Can you deliver high-quality language services in a fast-paced environment? And are you an experienced technical translator? Then join us and we can be outstanding together!

The maternity cover runs from now to August 2023. You can work remotely or at one of our offices in Lyngby, Aarhus, Odense, or Aalborg.

In this position, you will join our global team of experts and work closely with Thomas Grøndorf, Head of Internal Communication. Your finest task in our team will be to deliver translation and language expertise to senior management and the business across the COWI Group.

COWI
Gem
Birn+Partners Salgskonsulent Jylland / Fyn - smøresystemer til Industri

Birn+Partners søger for Masytec A/S

For Masytec A/S i Ishøj, søger Birn+Partners en erfaren Salgskonsulent til at varetage rådgivning og projektsalg af virksomhedens kvalitetsløsninger indenfor automatiske smøresystemer til industrien, samt udvalgte segmenter.

Med reference til virksomhedens Salgschef, får du - med afsæt i din bopæl - til ansvar at medvirke til at vedligeholde og udbygge Masytec’s kundebase, primært indenfor procesindustrien i Jylland / Fyn.

Dine primære opgaver

 • Medvirke til yderligere vækst på forretningsområdet – rådgivning og projektsalg til bestående og nye kunder
 • Kundebesøg, fysiske og virtuelle
 • Planlægge, forberede og følge op på kundebesøg
 • Tilbudsgivning, herunder beskrivelse af tekniske løsninger, samt forhandling
Gem
Compass Group Danmark A/S
Faglært kok søges til kantine

Compass Group Danmark A/S, Odense

Er du faglært kok og kan du arbejde med på alle partier i køkkenet? Brænder du for at lave lækker og varieret mad samt sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være vores nye kok i kantinen hos en stor international it-virksomhed i Odense.

Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:

 • Du får en fast stilling hvor du skal arbejde mandag til fredag fra kl. 6:00 og 14.00, andre arbejdstider kan aftales.
 • Dine opgaver vil være klargøring og tilberedning af dagens morgenmad og frokostbuffet samt planlægning af dagen og ugen.
 • Du får masser af udfordringer med mulighed for at udvikle dig
Compass Group Danmark A/S
Gem
STIGA A/S
Kunne du tænke dig at arbejde med Danmarks mest kendte plæneklippermærke?

STIGA A/S

Så er det nu, chancen byder sig, da vi søger en salgskonsulent til hele Danmark.

Med reference til vores administrerende direktør bliver det din opgave at promovere salget i byggemarkeder samt assistere dine kollegaer inden for faghandlen.

Dine arbejdsopgaver:

 • Opbygge salg og indtjening via stærke relationer til byggemarkeder
 • Deltage i åbent hus-arrangementer og demonstration af produkter med særlig vægt på frontmonterede ridere, robotplæneklippere og batteridrevne produkter
 • Afholde produkt- og salgstræning til personalet i byggemarkeder
 • Sikre STIGAs synlighed ved optimering af butiksudstillinger og branding
 • Bistå salgsteamet og serviceafdelingen med salg/demo/installation af robotplæneklippere
 • Din hverdag er hovedsageligt på landevejen med besøg hos dine kunder
STIGA A/S
Landal GreenParks ApS
Praktikant Serviceøkonom – Landal Middelfart

Landal GreenParks ApS, Middelfart

Sætter du pris på at skabe god stemning via venlig og imødekommende service? Og har du glimt i øjet og smil på læben – også når der er travlt?

SDS Landal Middelfart søger en praktikant til sommeren 2022 (juli-september) til Front Office, herunder også Fun & Entertainment. En praktikant hos os skal være interesseret i leisure gæster, da det er vores primære segment.

Den rette praktikant vil f.eks. kunne stå for at:

 • Planlægge, udvikle og afvikle forskellige aktiviteter, fortrinsvis børneaktiviteter, iht. Landals koncepter. Du skal derfor synes, det er sjovt at arbejde børn samt være kreativ og/eller outdoor-interesseret.
 • Servicering af vores gæster i Informationen
 • Daglige arbejdsopgaver i Informationen, f.eks. ind- og udcheck, sikre at vi har den rette turistinformation, salg af is o.l.
Landal GreenParks ApS
Orifarm
Fullstack .NET Developer

Orifarm, Odense

Are you a skilled fullstack .NET Developer? Comfortable working in a team to deliver incremental changes to the business on existing applications, and also creating new applications from scratch together with the end-users?

At Orifarm you will be part of a professional and international environment, where you will be working together with end-users, business and process owners to optimize their work by delivering bespoke software solutions.

Among the solutions we develop for the business supports are:

 • Registration Management for handling all approvals for products going to the markets
 • Quality Feedback, for storing all product feedback from consumers
Orifarm