1.022 job matcher din søgning 1.022 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 1.022 resultater.
SACOMED A/SSælgende produktspecialist til Fyn & Jylland

SACOMED A/S

Sacomed A/S søger en ny produktspecialist til salg af medicinsk udstyr i Jylland og på Fyn. Brænder du for salg, ønsker du at udvikle dig og gøre en forskel i behandlingen af patienter samt gøre arbejdet lettere for det sundhedsfaglige personale ved at sælge innovativt medicinsk udstyr? Så er du måske den kandidat vi søger til vores virksomhed.

Som sælgende produktspecialist har du det overordnede ansvar for hele salgsprocessen og fungerer som selskabets daglige repræsentant over for hospitaler, klinikker, læger, sygeplejersker og andet sundhedsfagligt personale.

Du bygger langsigtede relationer og uddanner personalet samt medvirker til fremme selskabet som en stabil, fremtrædende og højt kvalificeret leverandør af medicinsk udstyr indenfor primært kirurgi og urologi.

Miele A/S
Servicetekniker til industrimaskiner på Fyn/i Trekantområdet

Miele A/S

Miele producerer og sælger hvidevarer af topkvalitet til både det private og professionelle segment, og varemærket er kendt af brugere over hele verden. Det danske selskab Miele A/S, som beskæftiger ca. 200 medarbejdere, leverer et fuldt program af hvidevarer til det moderne hjem og erhvervskunder, hvor produkterne er kendt som markedets bedste.

Til vores serviceorganisation skal vi snarest bruge en positiv og præsentabel medarbejder til at indgå i vores gruppe af dygtige serviceteknikere. Med udgangspunkt fra din bopæl skal du pleje og servicere vore kunder og deres Miele-produkter, der primært er opstillet i boligvaskerier, virksomheder og institutioner.

Mogens Knudsen Langeskov A/S
Administrativ ”vagthund” med forsikrings-skills søges!

Mogens Knudsen Langeskov A/S

Vi er en tømrer- og entreprenørvirksomhed med cirka 60 ansatte, der mangler en ferm hold-spiller til at supplere vores håndværkstaksatorer.

Er du vild med kundekontakt og sætter en ære i at en dialog skal være en win-win-oplevelse – så vil vi gerne invitere dig med på vores hold. Har du lyst til, sammen med vores håndværkstaksatorer, at være drivkraften i vores skadesteam, så er det nu, du skal slå til!

Med afsæt i mundtlig og skriftlig kundekontakt med såvel forsikringstager som forsikringsselskaber bliver din primære opgave at agere proaktivt og smidigt på den fælles digitale skade-platform ScalePoint under hensyntagen til deadlines – herunder også fakturering.

Masytec A/SRutinerede rejsemontører søges!

Masytec A/S

Vi er Danmarks førende aktør inden for professionelle smøre- og doseringssystemer fra SKF/Lincoln. Vi tilbyder komponenter og systemer til enhver opgave. Vi projekterer og installerer komplette systemer og er lagerførende indenfor alle de produktområder, vi repræsenterer.

Du får en meget selvstændig stilling, hvor du kommer til at montere virksomhedens automatiske smøresystemer og andre løsninger med fokus på kvalitet, som henvender sig til en bred skare af eksisterende og potentielle kunder inden for følgende målgrupper:

 • industrivirksomheder af enhver art
 • entreprenørmaskiner og land- og skovbrugsmaskiner
 • lastvogne og vognopbyggere
 • marine og offshore
BA Technologies ApSSoftwareudvikler til energi-virksomhed i vækst

BA Technologies ApS, Odense

- Engageret, innovativ og analytisk medarbejder til BA technologies’ fortsatte udvikling. Har du evner og lyst til at løfte vores unikke softwareplatform, fra feature- til arkitektur-niveau, og kan du bidrage med idéer og initiativer til den videre udvikling på softwareområdet, så er der basis for et godt match.

Specifikke opgaver:

 • Videreudvikle og drive vores softwareplatform med primært fokus på programmering og arkitektur
 • Udvikle konkrete nye features og funktionalitet såsom intelligent analyse af forbrugsmålinger
 • Integrere interne processer, så vi kan understøtte kundeorienterede løsninger endnu bedre
BU Power Systems Denmark ApS
Dieseltekniker/mekaniker intern og ekstern

BU Power Systems Denmark ApS, Ringe

Vil du arbejde specialiseret med motorer i en stilling, der kombinerer den nyeste teknik med elektronisk fejlfinding? Og vil du have en hverdag i en virksomhed, hvor din udvikling ikke går i tomgang? Så er dine nye kolleger klar til at byde dig velkommen på vores toptunede værksted i Ringe.

Dine opgaver:

 • Selvstændig vedligeholdelse, fejlfinding, reparation af mobile og stationære dieselmotorer
 • Deltage løbende på vores professionelle kurser på vores træningscenter i Tyskland
 • Kunderådgivning i henhold til de tekniske opgaver
BU Power Systems Denmark ApS
TREFOR
Målermontør, el-, vand- og varmemåler

TREFOR

Som målermontør får du en selvstændig og varieret hverdag, hvor du er på farten i hele vores forsyningsområde. Du er i tæt kontakt med vores kunder, når du skal servicere de målere, der sidder i vores kunders private hjem, og du er dermed vores ansigt udadtil.

Din hverdag som montør vil være både travl og spændende, og du bliver en af specialisterne i vores målere. Opgaven spænder bredt lige fra nyopsætning og udskiftning af el-, vand- og varmemålere, samt vedligeholdelsen af hele vores målerpark.

Hos TREFOR Teknik kan vi tilbyde dig en attraktiv arbejdsplads i en spændende branche, hvor markedet giver faglige udfordringer og mulighed for personlig udvikling.

TREFOR
EnvasesSalgskoordinator

Envases, Odense

Salgskoordinator med gode sprogkundskaber til vores salgsafdeling i Odense.

Brænder du for kundepleje, samarbejde og følger du opgaverne til dørs? Har du gode sproglige kompetencer, indgående kendskab til SAP og er du en struktureret holdspiller? Så er du lige den nye kollega, vi står og mangler til vores interne salgsafdeling i Odense.

Som salgskoordinator får du et selvstændigt job i et dynamisk miljø med reference til Head of Sales Support og dit arbejdssted vil være på vores lokation i Odense.

Du vil få ansvaret for en række kunder helt fra ordremodtagelsen til den endelige afsendelse af varer og du skal sikre, at kunden føler sig i gode hænder igennem hele processen. For at sikre, at du kan holde, hvad vi lover kunden, skal du arbejde tæt sammen med produktionen og planlægningen, ligesom du er backoffice support for vores eksterne sælgere.

ALDI DanmarkSouschef - Svendborg

ALDI Danmark

Kunne du tænke dig at lede din egen butik engang i fremtiden? Eller leder du efter et sted at udvikle dig og få god hands-on ledererfaring? Så er du måske vores nye souschef for butikken i Svendborg.

Som souschef bliver du butikschefens højre hånd. Sammen sørger I for, at butikken er salgsklar og genererer gode salgsresultater. Her bliver medarbejderne jeres vigtigste ressource, og du er med til at sikre, at de er glade, motiverede og klar til at give 1. klasses kundeoplevelser. Du får mange af de samme opgaver som butikschefen, og gradvist får du dine egne ansvarsområder.

Du får en butik, som laver flotte resultater, når du:

 • giver hver kunde et smil og god service
 • sikrer at vi har de rette varer på hylderne i de rigtige mængder
 • arbejder aktivt med butikkens KPI-tal på daglig basis
 • laver vagtplaner og sammensætter de gode hold, der arbejder bedst sammen
 • har det fulde ansvar for butikken, når butikschefen er ude af huset
CoreCompetence ApSPRODUKTIONSLEDER TIL VIRKSOMHED I TREKANTOMRÅDET

CoreCompetence ApS søger for kunde

Virksomheden er en SMV-virksomhed på vej frem og mærker en øget efterspørgsel efter produkterne. Den øgede efterspørgsel stiller nye krav til logistik og produktion. Derfor søger vi en produktionsleder, der kan hjælpe virksomheden til næste niveau i forhold til at skabe flow og fremdrift i produktionen.

I reference til fabrikschefen, bliver du ansvarlig, for at produktionen afvikles til rette tid, anvendte ressourcer og til rette kvalitet. Du får ledelsesansvaret for produktionsmedarbejderne, og du planlægger den optimale produktion i tæt samspil med indkøb, lager og salgsorganisationens forecast.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

 • videreudvikle produktionen ift. effektivitet, stabile processer og samtidigt fastholde en god holdånd.
 • planlægge produktionsflowet.
 • udøve ledelse, styring og motivering af produktionspersonalet.
Hansen Toft A/SSustainability Manager

Hansen Toft A/S søger for kunde

Vores kunde har lagt en ny og ambitiøs vækststrategi, hvor Sustainability og opnåelse af FN’s verdensmål er centrale punkter på dagsordenen.

Stillingen er nyoprettet, og det forventes, at Sustainability Manageren i kraft af sin faglighed og personlighed positionerer sig som virksomhedens go-to-person inden for Sustainability og skaber respekt på tværs af alle lag i organisationen og ift. eksterne nøgleinteressenter.

Hovedopgaverne forventes at være følgende:

 • Skabe øget system og overblik ift. Sustainability performance og opstille klare fremtidige succeskriterier.
 • Data Management: Indsamle, validere, analysere og rapportere data fra produktionsenhederne på tværs af landet
Middelfart Sparekasse
Regnskabsanalytiker til central funktion

Middelfart Sparekasse, Middelfart

Har du et solidt kendskab til regnskabsanalyse, og kan du omsætte din viden og dine analyser til brugbar information over for både bestyrelsen, ledelsen, kreditafdelingen og vores erhvervsrådgivere, så har vi et job til dig.

Vi søger en regnskabsanalytiker til vores hovedsæde i Middelfart. Du bliver en del af Sparekassens storkundeafdeling. Afdelingen består af fire kolleger, og to af jer arbejder dedikeret med regnskabsanalyser af primært Sparekassens større erhvervskunder.

Jeres analyser bidrager med relevant indsigt, både i vurderingen af nye kunder, gennemgang af lånesager og rebevillinger. Samtidig danner analyserne fundamentet for erhvervsrådgiverens værdiskabende dialog med kunden.

Middelfart Sparekasse
Great NorthernReservetjener til Restaurant EAT

Great Northern, Kerteminde

Vil du arbejde på et golfresort i international særklasse, hvor både medarbejdere og gæster oplever noget helt unikt og med glæde kommer igen? Vi søger dygtige Reservetjenere, der kan levere og kan være med til at sikre at gæsternes oplevelse kulminerer i Restaurant EAT – er det dig?

Vi leverer høj personlig service fra morgen til aften. I tæt samarbejde med dine kollegaer i køkkenet, baneservice og restauranten får du mulighed for at være med til at præge stilen i restauranten, hvor ambitionerne er høje.

Arbejdsopgaver:

 • Servicering af restaurantens gæster inde såvel som ude
 • Service af høj kvalitet gennem hele dagen med særligt fokus på gode oplevelser med sans for smag og detaljer
 • Kan arbejde selvstændigt og er god til at prioritere dagen og dens opgaver
Great NorthernTjener til Restaurant EAT

Great Northern, Kerteminde

Vil du arbejde på et golfresort i international særklasse, hvor både medarbejdere og gæster oplever noget helt unikt og med glæde kommer igen? Vi søger en dygtig tjener på fuldtid, der kan levere og kan være med til at sikre at gæsternes oplevelse kulminerer i Restaurant EAT – er det dig?

Vi leverer høj personlig service fra morgen til aften. I tæt samarbejde med dine kollegaer i køkkenet, baneservice og restauranten får du mulighed for at være med til at præge stilen i restauranten, hvor ambitionerne er høje.

Arbejdsopgaver:

 • Servicering af restaurantens gæster inde såvel som ude
 • Service af høj kvalitet gennem hele dagen med særligt fokus på gode oplevelser med sans for smag og detaljer
 • Kan arbejde selvstændigt og er god til at prioritere dagen og dens opgaver
Itinera DanmarkOHPT søger bygningsstruktørelever

Itinera Danmark, Odense

Odense Hospital Project Team I/S tilbyder dig en unik og udfordrende elevplads som bygningsstruktørelev. Du vil få muligheden for at være en del af et stort og spændende projekt der vil sætte sit præg på Danmark mange år frem i tiden.

Bygningsstruktøren har et varieret arbejde med skiftende arbejdssteder og med afvekslende, spændende opgaver, bl.a. forskallingsarbejde, arbejde i højden, skabning af bygningsværker i beton.

Hvad kan vi tilbyde?

 • Et unikt og varieret uddannelsesforløb, hvor du får bredt kendskab til forskellige opgaver, der er en del af hverdagen i en international virksomhed.
 • En hverdag hvor du både vil komme til at arbejde selvstændigt og i samarbejde med din vejleder, på en bred vifte af opgaver.
 • En alsidig hverdag, hvor to dage sjældent er ens.
Jobindex Kurser
PRINCE2 Projektledelse (start 27. juli i E-learning)

Jobindex Kurser

PRINCE2® er en internationalt anerkendt standard for projektledelse, som du kan drage nytte af både for store og små projekter. Metoden er så fleksibel, at den kan skræddersys og tilpasses til de fleste projekter, brancher og organisationer.

Et onlinekursus i PRINCE2 Foundation og Practitioner giver dig den fulde forståelse for projektarbejde og projektledelse med PRINCE2.

Introduktion til projektledelse:

 • Oversigt over projektledelse og vigtige standarder
 • Forstå sammenhængen mellem projektledelsesstandarder og projektledelse i henhold til "best practice"
Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
PRINCE2 Projektledelse (start 13. juli i E-learning)

Jobindex Kurser

PRINCE2® er en internationalt anerkendt standard for projektledelse, som du kan drage nytte af både for store og små projekter. Metoden er så fleksibel, at den kan skræddersys og tilpasses til de fleste projekter, brancher og organisationer.

Et onlinekursus i PRINCE2 Foundation og Practitioner giver dig den fulde forståelse for projektarbejde og projektledelse med PRINCE2.

Introduktion til projektledelse:

 • Oversigt over projektledelse og vigtige standarder
 • Forstå sammenhængen mellem projektledelsesstandarder og projektledelse i henhold til "best practice"
Jobindex Kurser
FTZ Autodele & Værktøj A/SSalgsassistent

FTZ Autodele & Værktøj A/S, Odense

Har du lyst til nye udfordringer i en central position? Og evner du at holde tungen lige i munden, når mange tråde skal samles og koordineres inden for salgsområdet?

Jobbet er en kombination mellem drift, udvikling, planlægning, rapportering og administrative ad hoc-opgaver. Der er tale om en central position med koordinering af salgsindsatser, kampagner, produktlanceringer og lignende samt daglige opgaver som:

 • CRM-system og kundedata
 • Kundeopfølgning
 • Abonnementsfakturering
Just-Eat.dk ApSResultatorienteret Jr. Territory Manager til Fyn og Sønderjylland

Just-Eat.dk ApS

Elsker du at forhandle, og vil du være en del af en dansk succeshistorie i international skala? Har du et højt drive, og trives du i et ungt miljø, hvor præstationer belønnes? Så har vi det helt rigtige job til dig!

Dine opgaver spænder fra at besøge og vedligeholdelse af eksisterende kunder, til at lave opfølgning på projektopgaver. Derudover forventes det også, at du løbende indgår samarbejdsaftaler med nye restauranter.

Du får en høj grad af frihed til at planlægge din hverdag samt sparring med dygtige kollegaer og ledere. Vi forventer, at du selv kan administrere din frihed og lever op til de forventninger, vi har til din performance. Du vil blive en del af et arbejdsmiljø, der er præget af en høj konkurrencementalitet, og hvor ”performance” er afdelingens nøgleord. Vi har konstant fokus på forbedring, og derfor skal du synes om at blive målt og vejet kontinuerligt.

FGU Syd- og MidtfynController/økonomimedarbejder

FGU Syd- og Midtfyn, Svendborg

Forberedende Grunduddannelse (FGU) et helt nyt uddannelsestilbud til unge under 25 år, der ikke har gennemført eller er i gang med en ungdomsuddannelse, og som heller ikke er i beskæftigelse. Uddannelsen skal give de unge kompetencer og motivation til at begynde en ungdomsuddannelse eller et job.

FGU består af tre spor: Almengrunduddannelsen (AGU), Produktionsgrunduddannelsen (PGU) og Erhvervsgrunduddannelsen (EGU).

Vi tilbyder:

 • Et spændende job for den rette, der trives med at arbejde i en institution i en opbygnings- og udviklingsfase, hvor du selv er medbygger.
 • Et job, hvor du bl.a. får ansvar for afstemninger, løbende opfølgning af bogføring på de enkelte skoler, registreringer og budgetkontrol.
 • En spændende og mangfoldig arbejdsplads, der sætter medarbejdertrivsel i højsædet.