1.289 jobannoncer matcher din søgning 1.289 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Davidsens Tømmerhandel A/S

Salgstrainee - butik

Er du i tvivl om, hvilken karrierevej du skal gå? Og drømmer du om en uddannelse, hvor du ikke skal sidde på skolebænken hver dag?

En salgstrainee-uddannelse hos Davidsen er for dig med ambitioner og lysten til at arbejde i krydsfeltet mellem mennesker, handel og indkøb.

Gør en god handel for dig selv - søg i dag!

Davidsens Tømmerhandel A/S
Davidsens Tømmerhandel A/S

Salgstrainee - trælast

Er du i tvivl om, hvilken karrierevej du skal gå? Og drømmer du om en uddannelse, hvor du ikke skal sidde på skolebænken hver dag?

En salgstrainee-uddannelse hos Davidsen er for dig med ambitioner og lysten til at arbejde i krydsfeltet mellem mennesker, handel og indkøb.

Gør en god handel for dig selv - søg i dag!

Davidsens Tømmerhandel A/S
Spillemyndigheden

Jurist søges til spændende opgaver inden for lotterier

Odense C

Som jurist i Spillemyndigheden administrerer du spillelovgivningen i samarbejde med kompetente kolleger. Spillemyndigheden sikrer rammerne for fair spil i Danmark og giver vejledning til spiludbydere med tilladelse til udbud af spil.

Du vil arbejde inden for lovgivningen på området for almennyttige lotterier og monopollotterier. Du vil få indblik i de forskellige juridiske områder, som kontoret Lotteri og Landbaseret Spil varetager og være med til at udvikle og føre tilsyn på områderne.

Spillemyndigheden
Sparekassen Danmark

Privatkunderådgiver til Odense N

Odense N

Du får ansvaret for din egen mindre kundeportefølje, hvori der er god plads til flere kunder. Med udgangspunkt i eksisterende portefølje og netværk i øvrigt skal du opsøge og tiltrække nye kunder.

Du vil opleve en arbejdsplads med fokus på nærvær, arbejdsglæde og motivation, hvor du har stor frihed og handlekraft i dagligdagen samt gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Sparekassen Danmark
Gem
WaterCare

Rotationstøber/produktionsmedarbejder

Assens

WaterCare rotationsstøber og monterer tanke, pumpebrønde mv. på egen fabrik i Assens. Virksomheden er i en spændende udvikling og vi søger derfor en dygtig medarbejder til vores støbeafdeling.

Opgaverne vil kunne variere, men der vil primært være tale om arbejde ved vores to rotationsstøbemaskiner, hvor du skal klargøre støbeforme med PE plastpulver, betjene støbemaskinerne og afforme de støbte emner.

Du vil indgå i et team bestående af i alt 5 støbere og du vil få en grundig oplæring.

Gem
RS Group

Key Account Manager - Syddanmark og Fyn

I denne rolle vil du være i spidsen for vores vækststrategi, ansvarlig for at identificere og kvalificere potentielle kunder, pleje eksisterende relationer og aktivt udvide vores tilstedeværelse på markedet.

Du vil arbejde tæt sammen med den Internal Key Account Manager, om proaktivt at drive salget i distriktet. Dit fokus vil være på at administrere, vedligeholde og udvikle vores kundeportefølje og sikre varige og frugtbare partnerskaber. Som repræsentant for RS Components vil du udvise professionalisme, engagement og RS-kompetencer i alle interaktioner.

Plum Safety ApS

Product Manager søges til medicinske førstehjælpsprodukter

Assens

Plum Safety, som ligger i Assens, er i kraftig vækst, og vi søger derfor dig, der har lyst til at være ansvarlig for product management-området og for et lille team.

Opgaverne er mange og forskellige, men i hovedoverskrifter kan de beskrives som nedenstående, hvor du:

 • har ansvaret for, at alle processer og procedurer i vores kvalitetsstyringssystem (D4) bliver overholdt
 • bistår salgsteamet med produktinformationer og koordinerer ved behov for ændrede/nye produkter – både eget brand og private label
 • har kontakt til og koordinerer med trykkerier og andre leverandører.
Davidsens Tømmerhandel A/S

Sælger til erhvervsbeklædning

Svendborg

Hos Davidsen går salg og faglig rådgivning hånd i hånd. Derfor arbejder vi hver dag målrettet på at udvikle os selv og hinanden i mødet med vores kunder.

Vil du være med til at gøre en forskel for kunderne i Svendborg og omegn?

Du indgår i et stærkt fagligt miljø, hvor vi ser sparring og udvikling af os selv og hinanden som en vigtig del af del af vores hverdag – og hvor vi har det sjovt, når vi er på arbejde.

Davidsens Tømmerhandel A/S
Taasinge Elementer

QHSE-chef hos Danmarks førende producent af præfabrikerede træelementer

Svendborg

Vil du være en central brik i at forme fremtidens byggeprojekter med træ som bærende element?

I rollen som QHSE-chef rapporterer du direkte til COO og påtager dig ansvaret for styring og videreudvikling af vores kvalitetsledelse samt vores Health, Environmental and Safety (QHSE) programmer på tværs af Taasinge Elementer Gruppens fire lokaliteter. Med placering på hovedkvarteret i Taasinge, nær Svendborg, bliver du en del af ledergruppen i Supply Chain management teamet samt ansvarlig for at lede kvalitetsafdelingen.

Gem
TDC NET

Energi- og Bygningstekniker med el-teknisk baggrund

Trekantsområdet

Er du motiveret for nye udfordringer med at arbejde på vores kritiske infrastruktur, primært indenfor strømforsyning og køleteknik samt bygningsteknik, så har du chancen nu.

Som tekniker i Specialproduktion, vil du få et meget bredt teknisk arbejdsområde og du vil få brug for alle dine kompetencer inden for el-området, såsom om/opbygning af eltavler, test og vedligehold af brandalarmeringsanlæg (ABA), test af generator- og batterianlæg mm. på vores No-break energiforsyning.

Dette job vil give dig en spændende mulighed for at prøve kræfter med nye opgaver og udvikle dig fagligt på nye områder.

Tradepoint A/S

Supply Chain Controller til International virksomhed i Odense

Odense S

Brænder du for at skabe synergier og resultater på tværs i organisationen på baggrund af data? Er du stærk i at analysere data og tilvejebringe kvalificerede beslutningsgrundlag til forskellige interessenter i forretningen?

Så grib muligheden for at blive en del af en dynamisk international virksomhed i en nyoprettet stilling som Supply Chain Controller.

Du lander i en succesrig virksomhed med en stejl vækstkurve. Her får du plads og rum til at udvikle dine faglige kompetencer og styrke din personlige profil i et team, der motiverer, støtter og værdsætter hinanden i en travl hverdag.

Tradepoint A/S
Ebrofrost Denmark A/S

Procesoperatør eller lign. til moderne fødevareproduktion på Fyn

Ørbæk

Vi søger en procesoperatør eller lign., som kan indgå i skiftehold sammen med de øvrige medarbejdere i produktionen.

Du vil med løbende oplæring og udvikling af kompetencer komme til at indgå mere i processen, hvor der for den rette vil være en stilling som linjeansvarlig.

Du får et selvstændigt og spændende job med gode fremtidsmuligheder i en velkonsolideret og dynamisk virksomhed.

Gem
Itm8 A/S

Business Intelligence Konsulent

Aarhus C, Odense S, København Ø eller Skovlunde

Vi er på udkig efter en dygtig Business Intelligence Konsulent, der kan bringe avancerede dataanalysefærdigheder til vores team og hjælpe vores kunder med at navigere i datadrevne beslutningsprocesser.

Hvad tilbyder vi?

 • En nøglerolle i en organisation, hvor data og indsigt er i centrum for vores forretningsstrategi
 • Muligheden for at arbejde med state-of-the-art teknologier inden for dataanalyse og business intelligence
 • Et dynamisk arbejdsmiljø, hvor du kan påvirke og bidrage til virksomhedens vækst og succes
Itm8 A/S
Im. Stiholt A/S

Værkførerassistent

Nørre Aaby

Gennem snart 75 år har Stiholt Gruppen opbygget et enestående ry som en af Danmarks førende leverandører af bl.a. lastbiler, kraner, hydraulik og tilhørende serviceydelser.

Som værkførerassistent kommer du bl.a. til at arbejde med:

 • Assistere vores værkstedschef med en række forskellige opgaver, både på værkstedet og i den daglige kundekontakt
 • Deltag aktivt i produktionsprocessen, herunder montering, reparationer og vedligeholdelse af udstyr
 • Forfaldne opgaver
DLG
Gem
DLG

Bliv høstmedhjælper til DLG´s kornlaboratorier i sommeren

Odense N

I fællesskab får vi høsten i hus, og vi har brug for din hjælp. I DLG ansætter vi hvert år omkring 200 høstmedhjælpere rundt i hele Danmark fra ca. 15. juli til 31. august.

Som høstmedhjælper er din primære opgave behandling af kornprøver til afregning af kunder for kornlevering, herunder:

 • Registrering, neddeling og rensning af indkomne prøver
 • Visuel vurdering af kornets tilstand
GML-HR A/S søger for Odense Universitetshospital
Gem
GML-HR A/S

IT-Projektleder til Logistikafdelingen

Odense C

Tænk nu, hvis du hver dag skulle have indflydelse på fremtidens IT- og logistiksystemer – i en kompleks organisation, hvor du i samarbejde med andre skal finde de bedst mulige løsninger?

Dine arbejdsopgaver kommer bl.a. til at omfatte at indgå som projektleder og –medarbejder i nedsatte grupper sammen med leverandører og projektorganisationen på det nye OUH.

OUH investerer massivt i automatisering og IT, hvilket vil danne grundlag for dit fremtidige arbejde med højautomatiseret logistik.

GML-HR A/S
Im. Stiholt A/S

Værkførerassistent

Nørre Aaby

Du får en travl hverdag, som aldrig er kedelig. Du kommer til at arbejde med:

 • At assistere vores værkstedschef med en række forskellige opgaver, både på værkstedet og i den daglige kundekontakt
 • Deltag aktivt i produktionsprocessen, herunder montering, reparationer og vedligeholdelse af udstyr
 • Forfaldne opgaver

Du vil indgå i et uformelt, travlt og engageret arbejdsmiljø med gode kollegaer og får et spændende job med mange udfordringer.

Bunker Holding A/S

Data Science Student

Middelfart or Aarhus N

Join us as a Student Data Scientist and you will have the opportunity to apply your analytical skills to real-world projects and gain valuable hands-on experience in the field of data science in an ever changing and dynamic industry.

You will be a part of an independent team who’s aim is to innovate and explore POC’s potential in a dynamic and competitive market. Your role will be to support our team.

Bunker Holding A/S
Bunker Holding A/S

Student Digital Designer

Middelfart or Aarhus N

Are you a creative trailblazer with a passion for digital designs? Are you ready to start your journey in the bunkering industry? Look no further! Then you are the Student Digital Designer we’re seeking to propel us into the future.

You will join a newly started Innovation team, called Digital Ventures. Here you will support the team in exploring new concepts, partnerships and trends in the market.

Bunker Holding A/S
VKCONSULTING søger for Jorgensen Engineering A/S
Gem
VKCONSULTING

Senior Project Manager

Odense SØ

Se video om Jorgensen Engineering A/S som arbejdsplads

Er du en erfaren projektleder eller senior projektleder med en ambition om at lede komplekse projekter inden for EV – elbilsegmentet – nærmere bestemt batteri- og håndteringssystemer?

Med reference til virksomhedens Head of Projects, vil en af dine primære opgaver blive at være ansvarlig for at lede og sikre rettidig og succesfuld gennemførelse af projekter inden for EV-batterisystemer og håndteringssystemer.

VKCONSULTING

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV