1.443 job matcher din søgning 1.443 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Flenco Rengøring ApS Driftsleder

Flenco Rengøring ApS, Odense

Som driftsleder vil du få en central rolle. Du vil få det overordnede ansvar for virksomhedens planlægning og drift. Det betyder at du vil være direkte involveret i den praktiske hverdag, hvor du skal skabe det fulde overblik over forretningen, herunder kunder, medarbejdere og kørselsruter.

Vi tilbyder et job med medindflydelse og frihed under ansvar i en familievirksomhed, hvor vi værdsætter hinandens kompetencer, og sætter pris på humor og et godt arbejdsmiljø. En spændende og alsidig hverdag med både drifts- og udviklingsprojekter, hvor du bliver en del af et tæt administrativt team på 8 medarbejdere/ejerledere.

Dinex A/S NVH Simulation Specialist

Dinex A/S, Middelfart

Are you passionate about acoustics and the simulation of acoustics? Do you want to join Dinex’s growth journey? Dinex is looking for a NVH Simulation Specialist, who will take part in the development of after-treatment system (ATS) products and technologies for our current and future customer project portfolio.

As our new Simulation Specialist, you will join our global team, which serves as a key function at Dinex through the development of new products, technologies, and methods. We are a team of highly motivated professionals who work on defining and executing the high ambitions of Dinex – and we make sure to have fun from time to time.

Gem
Stadsing A/S Servicemontør med stort servicegen til Sjælland/Fyn

Stadsing A/S

Kunne du tænke dig en hverdag på farten? Vi får så mange spændende opgaver ind i vores serviceafdeling, at vi ikke kan følge med. Derfor søger vi en ny kollega med teknisk flair. Du er uddannet elektriker, mekaniker eller lignende og har lyst til at køre rundt og hjælpe vores kunder.

Du skal servicere vores kunder på Sjælland med montage af doseringsanlæg til opvask og tøjvask. Med firmabilen pakket med reservedele kører du ud til kunderne direkte hjemmefra.

Vi tilbyder bl.a.

  • God fast løn og pensionsordning
  • Fri telefon
  • Grundig uddannelse og oplæring
OK-Fonden
B menneske, der trives i kommunikation og samspil med mennesker med demens? OK-Fonden Dyruphus søger Social- og sundhedsassistent til fast aftenvagt

OK-Fonden, Odense

Se video om OK-Fonden som arbejdsplads

I OK-Fonden Odense arbejder vi for, at mennesker med demens og deres pårørende kan trives på bedst mulig vis, trods afvikling af færdigheder og tab. Vi arbejder efter visionen om at LIVET SKAL LEVES – HELE LIVET, og som medarbejder er du en afgørende faktor her hos os.

Aftenvagt i OK-Fonden Odense er et tillidsbaseret job, hvor du får stort rum til at udøve din faglighed med indflydelse på egen hverdag samt mulighed for at udvikle dig både personligt og fagligt. Du vil i dit arbejde skulle bruge dit kliniske blik for at kunne identificere, planlægge og udføre plejen hos vores beboere.

OK-Fonden
Mandecentret Botilbud ApS Mandecentret Fyn søger en socialpædagogisk rådgiver

Mandecentret Botilbud ApS, Odense

Er du pædagogisk uddannet? Og vil du være med til at gøre en forskel for mænd i krise?

Vi søger en pædagog, der kan støtte mænd i krise efter parbrud/skilsmisse eller vold i nære relationer gennem udviklende og støttende samtaler samt pædagogisk og praktisk hjælp.

Vi er Mandecentret Botilbud – et krisecenter for mænd. Nogle mænd rammes efter et afsluttet forhold af en social deroute, hvor en ellers velfungerende mand nu står som hjemløs, social udsat og for nogens vedkommende som voldsudsat.

Mandecentret er til for at hjælpe mænd og deres børn. Vores mål er at sikre en kompetent og nærværende hjælp til krise- og voldsramte mænd via vores botilbud og ambulant rådgivning.

VKCONSULTING
Driftsleder

VKCONSULTING søger for Olav Rasmussen Maskinfabrik A/S i Ullerslev

Har du en produktionsteknisk baggrund og kunne du tænke dig en unik mulighed for at blive en del af en virksomhed med en moderne maskinpark inden for automatdrejning og gevindrulning?

Vi søger en proaktiv driftsleder med teknisk baggrund, der har lyst til at indgå i en spændende produktion med speciale indenfor spåntagning, CNC-drejning, CNC-fræsning samt manuel bearbejdning. Du bliver en del af et kompetent team og får i samarbejde med ledelsen ansvar for drift og ledelse af 15 medarbejdere. Du blive bindeled mellem planlægning og produktion og skal sikre at driften, kapacitets- og produktionsplanen bliver realiseret. Herunder ligger også opgaver som overholdelse og opfølgning på levering, kvalitetskrav (ISO9001) og omkostninger.

VKCONSULTING
Gem
Børnespecialisterne ApS Erfaren ergoterapeut

Børnespecialisterne ApS

BørneSpecialisterne er tilknyttet familier i hele Danmark, som vi superviserer i forhold til børnenes udvikling. Vi søger en ergoterapeut, som har bred erfaring og kompetencer indenfor pædiatrisk ergoterapi - herunder arbejde med børn med vidtgående handicaps/udviklingsforstyrrelser.

Har erfaring med både udredning, behandling og rådgivning indenfor pædiatrisk ergoterapi, og du ser fordelene i - og er i stand til - at tænke ergoterapi ind i lege og motiverende aktiviteter for barnet og familien.

En stor del af arbejdstiden er vi på hjemmebesøg ved familier rundt omkring i hele landet. Kontoret ligger i Odense, men det også muligt at arbejde hjemmefra.

Opus Group ApS Entreprenant Sales Manager til webshop

Opus Group ApS, Odense

Opus Invest har netop købt et mindre selskab, hvor vi søger en entreprenant- og kommerciel stærk sales manager. I samarbejde med resten af organisationen skal du optimere og skalere den nuværende forretning samt stå i spidsen for at opbygge en skarp og effektiv salgsorganisation.

Udviklingshastigheden defineres derfor i høj grad af dine kommercielle evner og indsats. Du forstår vigtigheden af samarbejde og relationer og går forrest.

Du skal derfor være klar til et job med langsigtede strategiske mål og kortsigtede sejre. Et job hvor du får mandatet men også ansvaret, der følger med.

Gem
Børnespecialisterne ApS Audiologopæd/logopæd

Børnespecialisterne ApS

BørneSpecialisterne er tilknyttet familier i hele Danmark, som vi superviserer i forhold til børnenes udvikling. Vi søger en audiologopæd, som har erfaring og stor interesse for specialområdet - herunder arbejde med børn med vidtgående handicaps/udviklingsforstyrrelser.

Du har erfaring eller kendskab til vejledning og implementering af ASK og har indgående kendskab til den tidlige sprogudvikling.

En stor del af arbejdstiden er vi på hjemmebesøg ved familier rundt omkring i hele landet. Kontoret ligger i Odense, men det også muligt at arbejde hjemmefra.

Gem
Børnespecialisterne ApS Specialpædagog

Børnespecialisterne ApS

BørneSpecialisterne er tilknyttet familier i hele Danmark, som vi superviserer i forhold til børnenes udvikling. Vi søger en specialpædagog, som har bred specialpædagogisk erfaring med børn med komplekse problemstillinger og generelt er fagligt velfunderet.

Du kan arbejde med struktur og skabe en struktureret ramme for barnet og familien, og du har gerne erfaring med neuroaffektive og neuropædagogiske tilgange.

En stor del af arbejdstiden er vi på hjemmebesøg ved familier rundt omkring i hele landet. Kontoret ligger i Odense, men det også muligt at arbejde hjemmefra.

Rådhuslægerne-Hårby Klinikpersonale til lægepraksis søges, 32 timer

Rådhuslægerne-Hårby

Vi søger klinikpersonale/SSA/sekretær, som skal varetage både opgaver i sekretariatet med visitation, administrative opgaver, it, m.m. og kliniske opgaver som blodprøver, ekg, forundersøgelser til årskontroller bl.a. Det er ikke et krav, at du kan det i forvejen, men du skal have lysten til at lære det.

Opgaverne er fordelt ca. 50/50, men kan variere efter behov i klinikken. Du skal være indstillet på at være en blæksprutte, der har lyst til det hele og ikke er bange for nye opgaver.

Vi er en klinik med to indehavere , en uddannelseslæge, to faste vikarer, to sygeplejersker, en SSA, og en praksismanager/sekretær, som søger en positiv, smilende og kompetent kollega. Vi er én af to lægeklinikker i et større sundhedshus.

alles Lægehus A/S
Konsultationssygeplejerske til alles Lægehus i Gelsted

alles Lægehus A/S

Ønsker du en hverdag der er uforudsigelig? En hverdag med gode muligheder for at lære nyt og udvikle dig som sygeplejerske, så er jobbet som konsultationssygeplejerske lige noget for dig.

Dine opgaver er bl.a.:

  • Telefonvisitation, tidsbestilling, rådgivning i telefon og ved personligt fremmøde.
  • Svar på diverse prøver, e-mail besvarelser, receptfornyelser.
alles Lægehus A/S
Administrativ Koordinator

FOSS Europe, Odense

– ”Firmaets omdrejningspunkt”

Foss Europe er en mindre handelsvirksomhed beliggende med kontor og lager centralt i Odense. Virksomheden, der er solid og kendt i branchen som markedsleder indenfor røgalarmer og dørklokker, har senest lanceret et intelligent Smart Home koncept.

Vi oplever stigende efterspørgsel efter vores produkter og har ambitioner. Derfor søger vi nu en kollega, der brænder for at yde en god service til kunder og kolleger i dagligdagen. Du får en central rolle i den administrative del af virksomheden, og dine primære opgaver er:

  • Ordrehåndtering, forsendelseskoordinering og udarbejdelse af oplæg til nye kunder
  • Oprettelse og vedligehold af produkt- og stamdata
  • Lettere bogføring, bilagshåndtering og administrativ assistance
FOSS Europe
FGU Trekanten S/I Vi søger lærer-trainee til Middelfart eller Fredericia

FGU Trekanten S/I

Vil du læse til lærer, imens du arbejder deltid på en FGU-skole?

Nu får du muligheden for at kombinere uddannelse og job. UCL og FGU Trekanten tilbyder ansættelse som lærer-trainee på en skole, imens du uddanner dig til lærer, så du er sikret studierelevant arbejde med løn i din studietid.

Lærer-traineeuddannelsen er en fire-årig professionsbachelor. Den kan du læse ved UCL i Jelling, og samtidig være deltidsansat på FGU Trekantens skole i Middelfart eller Fredericia. I starten vil du undervise sammen med en anden og erfaren lærer. Løbende får du mere selvstændigt ansvar for planlægning og gennemførelse af undervisning.

Gem
Imerco
Bliv elev hos Imerco i Region Syddanmark

Imerco

”En god dag for mig i butikken er en dag, hvor jeg føler, at jeg gør en forskel for kunderne både i form af kundeservice og vejledning, men også gennem kreativ udfoldelse af dekorationer og udstillinger, som skaber inspiration. Det er dét, jeg elsker ved mit arbejde.” - Line, tidligere elev i Imerco Silkeborg.

Din elevtid starter i august 2023, og allerede i samme måned kommer du med din butik til interiør- og designmessen Formland i Herning. Her får du en forsmag på branchen og dine næste 2 år som elev, hvor du bliver en del af et stort engageret hold, som altid løfter i flok.

Imerco
Gem
Silvan A/S Bliv Salgselev/Sales Trainee med fokus på ledelse!

Silvan A/S

Har du høje ambitioner inden for detailbranchen? Og drømmer du om at blive leder? Så er dette din chance for at præge fremtidens ledelse i Silvan som vores nye Sales Trainee fra august 2023.

Vores 2-årige salgselevuddannelse er skræddersyet til dig, som ønsker et spændende og praktisk forløb med fokus på ledelse i praksis. Hos os er det muligt at gå fra Sales Trainee til Varehuschef på bare 6 år.

Som Sales Trainee uddanner vi dig til at blive fremtidens leder. Den 1. august 2023 starter du i en tildelt butik så tæt på din bopæl som muligt, medmindre andet ønskes. Du vil tilbringe det meste af tiden i butik, hvor der først vil være fokus på at oplære dig i de forskellige salgsområder.

Lægesekretær til ansættelse hurtigst muligt

Lægerne Lahnsgade I/S, Odense

Som klinikkens ansigt udadtil er du smilende, imødekommende, har gode samarbejds- og kommunikationsevner og trives med travlhed og afbrydelser i det daglige arbejde.

Du skal indgå i samarbejde med to faste læger, en uddannelseslæge, to praksissygeplejersker samt et hold af medicinstuderende.

Opgaverne er almindelige lægesekretæropgaver inklusiv telefonvisitation og sans for IT, struktur og systematik er en fordel.

Gem
FOGH NISSEN Management President of Sales

FOGH NISSEN Management søger for NGI A/S

  • Opbygning af nyt forretningsområde til etableret kundeportefølje
  • Det fulde markedsansvar og internationalt personaleansvar

Salget og markedsbearbejdningen er sat i gang. Produkterne er klar, og vi kender stort set alle kunder. Der er to sælgere ansat i Danmark, to (og snart flere) i Tyskland, og der søges lige nu efter sælgere i Italien og USA til dette nye forretningsområde.

Det bliver din opgave at opbygge et velfungerende internationalt salgsteam til NGI DriveTech, og stille dig i spidsen for at få skabt en slagkraftig markedsstrategi, der kan bane vejen ind på det marked, hvor NGI i forvejen er særdeles godt etableret som leverandør af maskinsko og andre produkter inden for hygiejniske løsninger.

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Jeudan A/S
Arbejdsmand eller -kvinde til Jeudan Logistik

Jeudan A/S, København

Elsker du at yde god service? Er du et ordensmenneske med stort O – og har du lidt teknisk snilde, så du nemt kan begå dig i IT-systemer?

Her vil du som teamets nyeste medlem bemande lageret i dets fastlagte åbningstider sammen med dine tre andre engagerede kollegaer. Fra tid til anden vil der også komme en opgave eller to udenfor lageret.

Det kunne for eksempel være på en byggeplads ved et Jeudans mange smukke ejendomme.

Jeudan A/S
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Curia Teknisk projektleder (NPI) - elektronikproduktion

Curia søger for Necas A/S i Støvring

Vil du bidrage til udviklingen hos en højteknologisk virksomhed, der bevæger sig i et spændende nicheområde?

Du bliver en afgørende faktor i den professionelle ledelse af projekter, hvor kundernes nye produkter skal introduceres i produktion hos Necas.

Du bliver del af en uformel arbejdskultur, hvor en humoristisk tone præger kollegaskabet.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV