5 jobannoncer matcher din søgning 5 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Hjørring Vandselskab A/S

Chef for Økonomi og Effekt

Hjørring

Motiveres du af ansvar på et samfundsmæssigt væsentligt område med betydning for alle menneskers hverdag – hver dag? Har du allerede bevist, at du kan lede i en kompleks kontekst?

Du leder din egen afdeling igennem og sammen med 2 gruppeledere for hhv. Økonomi og Regnskab og Kunder og Kommunikation.

Stillingen tilbyder unikke muligheder for at udvikle dig personligt og ledelsesmæssigt – sammen med virksomheden. Det kræver, at du, som vi, er nysgerrig og interesseret i andre mennesker og deres forskellige perspektiver, fagligheder og holdninger. Sådan udvikler vi os sammen.

Nordværk I/S

Genopslag - Assistent til ind- og udvejninger af affald

Hjørring

Kan du lide en arbejdsdag med megen kundekontakt kombineret med administrative opgaver?

Se video om Nordværk I/S som arbejdsplads

Vejeteamets kerneopgave er sikring af korrekte ind- og udvejninger af affald på vores anlæg samt udtagelse af stikprøver.

Vi vægter en uformel og humoristisk omgangstone med fokus på at spille hinanden gode. Vi vægter vores faglighed og det sociale fællesskab højt, da vi tror på det skaber trivsel i hverdagen, så vi når de bedste resultater. Vi ser frem til at byde dig velkommen i vores dedikerede vejeteam.

Nordværk I/S
Moment

Kundeservicekonsulenter til Skatteforvaltningen

Hjørring

For Skatteforvaltningen i Hjørring søger vi lige nu servicemindede kundeservicekonsulenter til telefonisk betjening af borgere og virksomheder inden for motorfagområdet.

Indrykket:
Hentet fra Moment
Gem
Forsvaret

Administrativ medarbejder til Servicecenteret ved Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse i Hjørring

Hjørring

Vil du være med til at levere professionel og engageret sagsbehandling i Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelses Servicecenter?

Gem
Forsvaret

Sagsbehandler til Servicecenter ved Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse

Hjørring

Vil du være med til at levere professionel og engageret sagsbehandling i Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelses Servicecenter?

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV