97 job matcher din søgning 97 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 97 resultater.
Min Bolighandel ApS
Mæglerkæde i rivende udvikling søger sagsbehandler

Min Bolighandel ApS

Vi tilbyder en spændende arbejdsdag med mulighed for alsidighed i arbejdsopgaverne. Du kommer til at indgå i et relativt ungt team, med en uformel tone og i øvrigt en god portion humor.

Din hverdag vil i høj grad ske i samarbejde med vores nuværende sagsbehandlere i Servicecentret. Vi har kunderne i fokus og forventer derfor, at du er serviceminded i din dialog med alle kunder, hvad enten det er i telefon eller på mail.

Vi har i 2020 foretaget en ekstern undersøgelse som viser, at Servicecenteret scorer 9,7 ud af 10 mulige på tilfredshed fra de tilknyttede mæglerforretninger. Du træder således ind i et firma med et velfungerende setup, og hvor mæglerne, som bruger Servicecenteret, påskønner arbejdet.

Min Bolighandel ApS
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
VORDINGBORG KØKKENETSælger

VORDINGBORG KØKKENET, Hjørring

Er du vores nye sælger? Og vil du være en del af et stærkt køkkenteam i vores nordligst beliggende butik? Vi udvider i vores køkkenbutik i Hjørring, og vi mangler dig som vores nye kollega.

Teamet i vores butik i Hjørring består af 1 sælger og 1 butikschef. I vil sammen få ansvaret for butikken, hvor du hver dag skal være med til at sikre en gennemarbejdet og kundeorienteret oplevelse for vores kunder i Hjørring og omegn.

Hos os sætter vi en stor ære i, at vi yder den bedste service. Dette gøres ved hjælp af et smil på læben og oprigtig interesse i kunden. Som vores nye kollega skal du være indstillet på, at arbejdsdagene ikke ligner hinanden, og at det ofte skal gå stærkt. Du bestræber dig altid på at yde dit ypperste, være det gode eksempel, og du deltager aktivt i at nå salgstallene. I teamet har vi en fri omgangstone, og vi vægter det sociale fællesskab højt.

VORDINGBORG KØKKENET
BeredskabsforbundetProjektassistent – studentermedhjælper til analyser og interviews

Beredskabsforbundet

Vi søger en studentermedhjælper med interesse for analyser og dataindsamling samt med gode kommunikationsevner både i tale og skrift.

Er du struktureret, ansvarsfuld og interesseret i at analysere og finde den korteste vej til succes? Og har du lyst til at være en del af en spændende udvikling, hvor dine tal og analyser har betydning for fremtiden og straks implementeres og afprøves? Så er du måske lige den studentermedhjælper, vi mangler i Beredskabsforbundet.

Overordnet søger vi en studentermedhjælper, som kan samle trådene fra nationale, regionale og lokale kampagner samt bidrage til optimering af aktiviteter på web, sociale medier og lokale tiltag. Endelig vil der være diverse opgaver og deltagelse i mindre projekter, der relaterer sig til den daglige drift. Der kan forekomme aften- og weekendaktiviteter, som du skal deltage i, men kun i begrænset omfang.

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Kom rigtig fra start i karrieren som revisortrainee i de bedste rammer

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

Som revisortrainee vil du opleve en høj grad af frihed ledsaget af et stigende ansvar, som vi véd vil udvikle dig til at blive en god revisor.

Praktisk erfaring og uddannelse går hånd-i-hånd, og dét er vejen frem for dig her i Beierholm. Det er vores klare erfaring, at den kombination er den bedste måde at udvikle dine evner på som trainee. Derfor kommer du hurtigt til at løse opgaver for vores kunder, ligesom du bliver oplært internt og gennemfører vores interne, modulopbyggede traineeuddannelse.

Beierholm

Hvad får du som trainee i Beierholm?

 • Et velafprøvet intro- og uddannelsesforløb
 • En erfaren buddy, der får dig godt i gang
 • Udgifter dækket til HD
Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Hjørring Kommune
Mentor til Beskæftigelsesafdelingen, Jobcenter Hjørring

Hjørring Kommune

Jobcenter Hjørring søger en mentor til vores velfungerende mentorkorps i Beskæftigelsesafdelingen. Mentorkorpset består i dag af 11 mentorer samt en mentorkoordinator.

Vores opgave er at understøtte borgerne i, at vende tilbage til arbejdsmarkedet. Målgruppen for mentorstøtte er borgere på Kontanthjælp, Integrationsydelse, Sygedagpenge samt borgere i Ressourceforløb. Herudover varetager mentorerne også opgaven som udskrivningsmentor i forhold til psykiatrien.

I dagligdagen vil du være mentor for en gruppe af borgere, som har behov for en understøttende indsats, for at de kan komme i job eller uddannelse.

Sammen med de ledige skal du:

 • motivere og inspirere dem til at uddanne sig eller finde og fastholde et job
 • støtte dem i at fjerne de praktiske hindringer eller barrierer i deres liv, der gør, at de ikke uddanner sig eller kan passe et job
Hjørring Kommune
Brüel Systems A/SKonstruktør til aftersales

Brüel Systems A/S, Hjørring

Brænder du for at optimere og produktudvikle? Har du interesse for mekanik og automation? Vil du have en hverdag med faglige udfordringer, og kan du drive en opgave igennem sammen med kolleger og underleverandører?

Brüel Systems søger til en nyoprettet stilling en dygtig konstruktør til aftersales markedet, der kan skabe tekniske løsninger, der kan anvendes til opgraderinger og moderniseringer af produkter hos vores kunder.

 • Konstruktion og tegning af tekniske løsninger til modernisering af eksisterende produkter.
 • Du er teknisk tovholder på, at der skabes en række produkter til aftersales-markedet.
 • Udarbejde den nødvendige dokumentation, både for produktion og til kunden.
Indrykket: 
ABAX
Solutions Sales Advisor

ABAX, Aalborg and home office

ABAX is strengthening our sales team in Denmark! Working from both our office in Aalborg and home, you will be part of a team with your Danish colleagues as well as your colleagues at the HQ in Norway.

Your main tasks will be to follow up our leads and prospect new customers through both physical and online meetings, present ABAX Access solutions, negotiating new contracts and secure that new customers get the best value out of our services.

At ABAX, no two days are alike, and we offer a varied role with a lot of responsibility. With the right mindset, this role will challenge and allow you to keep developing your skills within this field. We take pride in that ABAX workplaces are pleasant and designed for personal advancement and fulfilment. We do our utmost to facilitate employee satisfaction — at work and in their free time.

ABAX
Sindal Stålindustri ApSKonstruktør/leder til konstruktionsafdeling.

Sindal Stålindustri ApS, Hjørring

Nyoprettet stilling med ledelse og ansvar for et konstruktionsteam til tyndpladekonstruktion af stålskabe / el-kapslinger til el- og maskinindustrien. Et selvstændigt og udfordrende job i en i en ambitiøs og dynamisk virksomhed, der er i positiv udvikling.

Du er produktionsteknolog, ingeniør eller lignende med kompetencer/erfaring i CAD-konstruktion og CAM-produktion, og har leder/projektlederambitioner.

Du vil indgå som leder/lederpotentiale og konstruktør i vores konstruktionsteam, hvor opgaver omfatter CAD konstruktion, support til CAM-produktion, produktionsdokumentation i Microsoft Dynamics AX, optimering af processer og kvalitetssikring af vores produkter. Du vil ligeledes indgå i udvikling af vores produktprogram og diverse ad hoc-opgaver.

TUBA Danmark
TUBA Hjørring søger to frivillige psykologer/psykoterapeuter til individuel terapi

TUBA Danmark

Vil du gøre en forskel for unge der er vokset op i en familie med misbrug? Og har du lyst til at blive en del af et engageret fællesskab af professionelle frivillige, hvor du får både erfaring, supervision og faglig udvikling?

Der er stort behov for ekstra kræfter i vores afdeling i Hjørring, og vi udvider derfor vores gode erfaringer med ansættelse af frivillige individuelle terapeuter til også denne afdeling.

Arbejdsopgaver og forventninger:

 • At have tre samtaler med unge i alderen 18-35 år hver anden mandag i tidsrummet 15.30-20
 • At have en samtale med en ung samt deltage i supervision i modsatte uge i tidsrummet 15.30-20. Supervisionen vil være via virtuel deltagelse i supervisionsgruppe med frivillige terapeuter i Viborg.
 • At bruge redskaberne ORS/SRS
TUBA Danmark
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
JKSMaskinmester søges til projektansættelse i Hjørring

JKS søger for kunde

Vi søger en kvalitetsbevidst og ansvarsfuld maskinmester/ingeniør til projektansættelse med fokus på fejlsøgning og optimering.

Vi søger en dygtig og erfaren maskinmester til projektansættelse i Hjørring.

Arbejdsopgaverne er meget varierende, og kan være inden for følgende områder:

 • Fejlsøgning og indrapportering af fejl
 • Procesoptimering
 • Udvikling og drift af vedligeholdssystemet
 • Optimering af vedligeholdsaktiviteter for at nedbringe mængden af akut vedligehold og stoptid
Indrykket: 
Hjørring Kommune
Familiebehandlere til Familiehuset Kløvergården

Hjørring Kommune

Familiehuset Kløvergården er en del af Center for Børn, Unge og Familier og hører organisatorisk under Børne- og Familieområdet ved Hjørring Kommune. Familiehuset Kløvergården danner rammerne for en bred vifte af Hjørring Kommunes tilbud til familier med børn og unge i alderen 0-18 år.

Vi søger familiebehandlere på henholdsvis 30 og 37 timer pr. uge. For alle stillingerne gælder det er fastansættelser.

Familiehuset Kløvergårdens vifte af tilbud er i øvrigt bl.a.:

 • arbejdet foregår både i Familiehuset Kløvergårdens lokaler og i familiens hjem.
 • Der kan forekomme arbejde aften, weekender og på helligdage
 • familieorienteret integrationsindsats m.m.
Hjørring Kommune
Comentor A/SPTA Manager

Comentor A/S søger for Glaseksperten A/S i Hjørring

Stor berøringsflade internt som eksternt

Glaseksperten ønsker en opgradering af funktionsområdet i sin helhed og herunder at få en person ind, som kan medvirke til den fortsatte udvikling af fabriksledelsen. Jobbet rummer gode udviklingsmuligheder og har en stor berøringsflade internt som eksternt. Er du personen, som ønsker et stort selvstændigt ansvar og søger det næste skridt i karrieren, der giver faglig udvikling i bredden, så er muligheden der nu.

Du får ligeledes en central rolle i relation til indkøb af fremtidens produktionsudstyr og i at sætte dit præg på interessante udviklingsprojekter. Med reference til fabrikschefen indgår du i et fokuseret ledelsesteam, som vægter synlighed i lederskabet og det teambaserede arbejde.

Du får ansvar for ledelse af service og vedligehold med massivt fokus på at sikre daglig drift uden at gå på kompromis med det forebyggende arbejde.

Indrykket: 
Lidl Danmark K/S
Souschef - Hjørring

Lidl Danmark K/S

I Lidl tror vi på, at sammenhold er vinderhold - også når det går stærkt. Vi har brug for stærke ledere, der giver vores medarbejdere retning og overskud, så vi sammen skaber rammerne for landet bedste indkøbsoplevelse. Har du leder-DNA, og drømmer du om spændende udfordringer og en ansvarsfuld rolle? Så skynd dig at læse videre.

Som souschef er du med til at drive butikken og lede medarbejderne. Du har medansvar for, at butikken lever op til kundernes forventninger, så de bliver ved med at handle hos os. Ud over at bestille varer, fylde op og ekspedere kunderne ved kassen, så får du også følgende opgaver, som du løser i tæt samarbejde med butikschefen:

 • Planlægning af ressourcer og prioritering af arbejdsopgaver
 • Oplæring af medarbejdere, så de efterlever Lidls værdier og butikskoncepter
 • Ledelse af medarbejdere så de lykkes i deres job
Lidl Danmark K/S
Indrykket: 
TelenorSalgskonsulent på deltid til Telenor A-Z Hjørring

Telenor

Jeg får et kick af at sælge og tale med så mange forskellige mennesker. Og du får bare det bedste team og masser af muligheder for at gøre karriere, hvis det er det, du vil. Deniz Alincak, salgskonsulent

 • Leder du efter et job, hvor du både udvikler dig personligt og inden for salg?
 • Er du klar til at være en del af et engageret team, der støtter hinanden og har det sjovt, mens de arbejder?
 • Og har du lyst til at komme med ombord i en professionel virksomhed, hvor du gør en forskel?

Vi ved ikke præcis, hvor du er i dit liv, men vi forestiller os, at du enten søger et job ved siden af studiet, som kan gavne dig på den lange bane, eller at du søger et meningsfuldt fuldtidsjob med mulighed for at skabe en spændende og lærerig salgskarriere.

Indrykket: 
SkattestyrelsenKontorelever til kundecentre i Skattestyrelsen

Skattestyrelsen, Hjørring, Odense eller Ribe

Start din karriere i Skattestyrelsen
Som elev hos os får du en lærerig elevtid, hvor vi tilpasser ansvar og udfordringer til dine behov og på den måde sikrer, at du udvikler dine faglige, personlige og sociale kompetencer og får omsat din teoretiske viden til praksis i en moderne offentlig organisation.

Du vil i dit elevforløb blive en del af kundecenteret. Kundecenteret besvarer alle generelle henvendelser på skatte-, moms- og afgiftsområdet samt yder én-til-én vejledning til borgere og virksomheder pr. telefon og mail. Du modtager opkald og mails fra borgere og virksomheder med spørgsmål, der drejer sig om bl.a. forskuds- og årsopgørelse og TastSelv. Det vil blive din fornemmeste opgave at besvare deres spørgsmål på en enkel og forståelig måde.

Skattestyrelsen
Indrykket: