64 jobannoncer matcher din søgning 64 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Revisor1 ApS

Sælger for vores bogføringsydelse – du kan arbejde fra udlandet eller hjemmefra på deltid eller fuldtid

Hjemmearbejdsplads

Vi søger lige nu flere sælgere til at være del af vores team for at håndtere de mange henvendelser vi får fra potentielle nye kunder. Der er intet cold-sale involveret, potentielle nye kunder henvender sig til os gennem vores hjemmeside, Facebook eller lignende.

Revisor1 er profitabel og 100% ejet af ejerlederen. Medarbejderne trives, og du slipper for corporate bullshit, endeløse møder og et giftigt arbejdsmiljø.

Telia Danmark

Kunderådgiver til Telia i Hjørring, deltid 10 timer

Som kunderådgiver hos Telia får du de bedste rammer til at udfolde din interesse for det personlige salg. For her møder vi mennesket i øjenhøjde – både når vi rådgiver kunderne og når vi plejer relationerne til kollegerne.

Hos Telia får du de værktøjer og den støtte, du har brug for – uanset hvilken stilling, du sidder i. Vi er en rummelig arbejdsplads, hvor alle kan være sig selv, vi har en høj produktivitet og vi arbejder med klare målsætninger i fællesskab.

Telia Danmark

Kunderådgiver til Telia i Hjørring, fuldtid

Som kunderådgiver hos Telia får du de bedste rammer til at udfolde din interesse for det personlige salg. For her møder vi mennesket i øjenhøjde – både når vi rådgiver kunderne og når vi plejer relationerne til kollegerne.

Du kan virkelig lave gode penge i det her job. Lønmodellen hos Telia er simpel og gennemsigtig. Og vores provisionsordning er rigtig fornuftig.

– Fitim, kunderådgiver siden september 2019 samt assisterende butikschef siden februar 2023.
JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Gem
Bygma

Salgstrainee

Er du god til at bygge relationer? Vil du lægge et stærkt fundament for din karriere? Bliv salgstrainee i Bygma

Se video om Bygma som arbejdsplads

Som salgstrainee hos Bygma bliver du uddannet i at rådgive byggeriets fagprofessionelle. Din læreplads bliver i en af vores forretninger landet over.

Vi har gode muligheder for videreuddannelse i vores eget Bygma Academy. Måske drømmer du om at blive leder, ekstern sælger eller specialist?

Bygma
CHANGE of Scandinavia A/S

Store Manager – med potentiale til at blive Store Manager Partner

Hjørring

Kan du skabe de perfekte rammer for vores kunder og medarbejdere, og vil du være en vigtig del af vores mission om at hjælpe vores kunder med at føle sig godt tilpas og smukke i vores lingeri - uanset kropstype, så glæder vi os til at høre fra dig.

Vi søger dig, der tidligere har skabt succes som Store Manager. Du har opnået dine resultater ved at motivere og inspirere dit team med din personlighed og ved at vise dem vejen.

CHANGE of Scandinavia A/S
Blå Kors Danmark

Er du den nye leder af Den Blå Sociale Café og Herberg Nord i Hjørring?

Hjørring

Vil du stå i spidsen for at give nærvær og støtte til ensomme og sårbare mennesker i Hjørring?

Du skal kunne fungere som leder i en meget omskiftelig hverdag med mange forskellige arbejdsopgaver. Du er tydelig, troværdig samt robust, og du kan bevare overblikket i en til tider hektisk hverdag.

I Blå Kors arbejder vi ud fra en recoveryorienteret rehabiliterende tilgang. Det er derfor din opgave at hjælpe brugerne til at få øje på egne værdier og ressourcer og give dem mod til at skabe en sund forandring.

Blå Kors Danmark
Jysk Rekruttering søger for Rønnovsholm ApS
Gem
Jysk Rekruttering

Administrations- og regnskabschef til Rønnovsholm nær Hjørring

Hjørring

Kom med på en spændende vækstrejse i en solid og succesfuld virksomhed.Har du erfaring med bogføring og regnskab, og er du frisk på nye udfordringer? Er du klar til at bringe din struktur og gode overblik i spil i en stor landbrugsvirksomhed med flere forskellige driftsgrene?

Vi er på udkig efter en ny kollega til at lede vores administration og bogholderi samt levere vores økonomirapporter.

Du bliver en nøgleperson i virksomheden og vil stå i spidsen for administrative og økonomirelaterede opgaver. Den smukke herregård Rønnovsholm er omgivet af en dejlig natur, frisk luft, og som virksomhed har eksisteret i mere end 50 år. En årlig omsætning på +100 mio. kr.

Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Land & Fritid

Butikselev til Land & Fritid

Hjørring

Vi søger lige nu en engageret og ansvarsbevidst butikselev. Her kan du se frem til at blive en del af et energisk team på 5 personer, der arbejder tæt sammen og løfter i flok.

Som butikselev får du en alsidig hverdag med varierende opgaver. Du vil hurtigt blive inddraget i stort set alle forretningsgange og opgaver i butikken, ligesom du vil komme til arbejde med alle vores produkter fra hele vores sortiment.

Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse

Specialist til risikostyring og kontrolmiljø

Hjørring

Vil du være med til at optimere Forsvaret inden for risikostyring og kontrolmiljø i en udviklingsorienteret stilling?

Du bliver en del af team ”Risikostyring og Procesmetodik”, der har til opgave at fastlægge risikostyringsprocessen for finansielle processer og rådgive om risikostyring samt kontrol i hele Forsvarsministeriets koncern.

Organisationens størrelse og den alsidige opgaveportefølje åbner op for spændende opgaver. I FRS giver vi vores medarbejdere gode muligheder for kompetenceudvikling, fleksibel tilrettelæggelse af arbejdstiden samt et bredt og spændende arbejdsmiljø.

Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse
Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Bliv en del af et spændende og internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel i europæisk uddannelse

Hjemmearbejdsplads

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) søger en inspektør med ansvar for udvikling og tilsyn ved Europaskolernes danske sprogsektioner i sekundærafdelingen (fra 6. klassetrin til og med den Europæiske Studentereksamen - EB).

Som inspektør får du ansvar for at koordinere pædagogisk udvikling og tilsyn med undervisningen på vores danske sprogsektioner i Bruxelles og Luxembourg. Dertil kommer tværgående udviklings- og tilsynsopgaver ved Europaskolerne generelt.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse

Business Controller til Økonomiafdelingen i Ejendomsstyrelsen

Hjørring

Du vil blive tilknyttet en sektion på 9 medarbejdere, der til daglig bl.a. understøtter Ejendomsstyrelsen med afholdelse af økonomimøder, assistere med udarbejdelse og opfølgning af budgetter. Du vil primært yde support og rådgive den del af Ejendomsstyrelsen, der håndterer vedligeholdelse af Forsvarets bygninger og anlæg.

... Jeg oplever stor fleksibilitet i mit arbejdsliv, og der er mulighed for hjemmearbejde, hvilket giver en god Work-Life balance. Der er fokus på kompetenceudvikling, således at man hele tiden føler, at man udvikler sig og har mulighed for at påtage sig nye udfordringer.

- En kollega og business controller i Økonomiafdelingen
Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse
Møller & Jakobsen ApS

Konstruktionsingeniør søges

Hjørring

Vi søger en konstruktionsingeniør (diplom eller civil), til tiltrædelse hurtigst muligt til projektering af bl.a. beton-, stål-, murværk- og trækonstruktioner samt geotekniske konstruktioner. Som mindre ingeniørvirksomhed spænder opgaverne vidt.

Vi løser et utal af forskellige typer opgaver inden for bærende konstruktioner. Du kommer til at indgå i et åbent, tværfagligt og uformelt arbejdsmiljø, hvor vi lægger vægt på faglig dygtighed, initiativ og engagement. Din rolle og udfordring bliver blandt andet at anvende dine kompetencer inden for faget og sikre, at løsningerne bliver integreret og afstemt med alle de øvrige fag, der indgår i et byggeprojekt.

Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

  • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
  • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
  • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
Jysk Rekruttering søger for Thermex Scandinavia A/S
Gem
Jysk Rekruttering

Indkøbselev

Hjørring

Er du klar til en af de bedste elevpladser i Nordjylland? Thermex er en solid og velkonsolideret virksomhed med mere end 60 års erfaring indenfor udvikling og salg af emhætter og ventilationsprodukter.

Thermex er et veletableret brand og er kendetegnet ved innovative produkter, flot design og god kvalitet.

Instaservice ApS

Køkkenfagligt Personale Søges til Aalborg, Frederikshavn, Hjørring og Omegn

Få en fleksibel stilling og en alsidig hverdag

Vi søger både kokke, catere, smørrebrødsjomfruer, ernæringsassistenter, slagtere anden køkkenfagligt personale. Arbejdsopgaverne og det ansvar, du får, vil variere en smule. Dog vil dine arbejdsopgaver typisk være følgende: Se video om Instaservice ApS som arbejdsplads

  • tilberedning af varme og kolde retter
  • servering og betjening af vores kunder
Instaservice ApS
Gem
Bygma

Sælger

Hjørring

Se video om Bygma som arbejdsplads

Vi søger en udadvendt sælger til vores trælast i Bygma Hjørring, hvor kunderne primært er professionelle håndværkere.

Din opgave bliver at rådgive kunderne og engagere dig i deres idéer – allerede på tegnebrættet. Du får samtidig ansvaret for at vedligeholde og udbygge egen kundeportefølje. Du får en arbejdsdag, der veksler mellem personlig kundebetjening og opsøgende salgsarbejde.

Bygma
LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring
Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV