156 job matcher din søgning 156 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Elgiganten A/SSalgsassistent til 25 timer

Elgiganten A/S, Hjørring

Du bliver en nøgleperson i vores Technology-afdeling, hvor du bliver sælger på tværs af de forskellige afdelinger: Radio/TV, Tele eller Data.

Vi er en social afdeling, hvor vi kan lide at have det sjovt, mens vi arbejder. Tiden flyver af sted, for du er med til at lancere nye produkter, kampagner og events hver uge.

Egentligt er det ret simpelt. De gode resultater laver du, når du lytter til kunden. Helt overordnet handler det om at:

 • være glad og smilende og tage godt imod kunderne, når de kommer ind ad døren
 • sætte varer på plads og sikre, at butikken er klar og indbydende
 • arbejde på at blive en bedre sælger i tæt samarbejde med den salgsansvarlige
 • være en god kollega og hjælpe dine kolleger, når de har brug for hjælp.
Hjemmearbejdsplads
Preferred by NaturePROJECT DEVELOPMENT MANAGER, EUROPE

Preferred by Nature

Do you have experience with project development or fundraising in an NGO setting? Are you looking to apply your growing corporate client, civil society and media communications skills to working deeply in a sustainability focused, international not-for-profit organisation that is seeking to foster social and environmental change? Then you might be the new colleague we are looking for.

Preferred by Nature is a non-profit organisation that works for sustainable land use and climate-friendly solutions. With 250+ staff around the world, our projects build capacity, raise awareness, conserve nature and streamline sustainability through innovation.

As Project Development Manager, you will be responsible for implementation of Preferred by Nature’s fundraising strategy in order to secure outside funding for development projects.

Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Mulighed for hjemmearbejde
A/S HindsgavlHindsgavl Slot søger en erfaren og engageret morgenkok

A/S Hindsgavl, Middelfart

På Hindsgavl Slot søger vi en faglært, erfaren, engageret og dygtig kok til at indgå i vores køkkenteam.

Her bliver du en del af et velfungerende og professionelt team, som sammen med resten af slottet hjælper og inspirerer hinanden til at give vores mange forskellige gæster gode oplevelser – hver dag.

Du kommer til at indgå i et kokketeam med 26 engagerede og dygtige kolleger, som laver gastronomi til både a la carte, konferencer, selskaber og andre arrangementer.

For den rette kandidat vil der være mulighed for at få indflydelse på den daglige drift – herunder menuplanlægning, generel udvikling i køkkenet og oplæring af elever.

Hjemmearbejdsplads
Coach med salgserfaring

Libranor ANS

Libranor tilbyder kurser for kvinder som kæmper med overspisning, bulimi, yoyoslankekure eller overvægt. Vi er et norskejet selskab, som blev startet op af Anita Kargård i 2018.

Libranor søger en person, som kan tage indtagssamtaler med danske (og på længere sigt engelsktalende) potentielle kursusdeltagere. Samtalerne kræver kundskab/erfaring som coach men også evner/erfaring indenfor salg.

Vi er så langt et lille team, som alle arbejder hjemmefra. Men vi er en organisation under opbygning. Fremtidsplaner indeholder blandt andet en engelsksproglig version af vores hovedkursus samt en spiseforstyrrelses-coachuddannelse. Så gode engelsk kundskaber er en fordel.

Hjørring VarmeforsyningDriftsassistent med håndværksmæssig baggrund indenfor jern- og metalområdet

Hjørring Varmeforsyning

Har du lyst til at blive en del af et velfungerende team, som varetager drift og vedligehold af vores produktionsanlæg, så har vi jobbet til dig.

Vi søger en dygtig og engageret driftsassistent til vores produktionsafdeling.

Ansvars- og arbejdsområder:

 • Deltagelse i driften af varmeforsyningens produktions-, transmissions-, og distributionsanlæg samt tilhørende hjælpesystemer.
 • Deltagelse i rådighedsvagt uden for normal arbejdstid.
 • Vedligehold og fejlfinding på tekniske installationer.
 • Gennemføre specifikke opgaver, herunder evt. styring af eksterne håndværkere.
AktivPersonale A/SKonsulent til rekruttering af udenlandsk arbejdskraft

AktivPersonale A/S, Hjørring

Er du vores nye familiemedlem? Vi søger et nyt medlem til vores voksende familie, der kan bidrage med at finde dygtige medarbejdere til vores kunder i lande som Polen, Bulgarien, Letland og Litauen.

Du taler dansk, engelsk og et af de andre nævnte landes sprog.

Du har erfaring med rekruttering af arbejdskraft og kan arbejde i en travl hverdag, hvor vores fornemste opgave er at matche dygtige kandidater med vores kunder.

Du er en selvstændig person og elsker en hverdag, hvor selvbestemmelse og udvikling er nøgleord for dig.

Hjemmearbejdsplads
Amesto AccountHouse
Remote lønkonsulent

Amesto AccountHouse

Helt ærligt. Det er lige meget, hvor du bor.

Hos Amesto AccountHouse A/S er vi betroede samarbejdspartnere for virksomheder i alle størrelser og typer. Vi håndterer alt lige fra regnskab og økonomi til HR og lønadministration, og vi er kendte for et højt kvalitetsniveau, fleksibilitet og kompetent rådgivning.

Vi søger netop nu nye kolleger, der har lyst til at blive en del af vores professionelle team med arbejdssted hjemme fra den private adresse. Det er lige meget, hvor du bor, hvis bare du brænder for at levere professionelle resultater til tiden; ligesom os!

Du kommer til at administrere lønnen for din egen portefølje af både danske og internationale kunder. Udover lønadministrationen bliver du også en tæt og betroet sparringspartner, som kan vejlede og rådgive om regler ift. overenskomst, sygedagpenge, barsel m.m.

Amesto AccountHouse
Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse
Revisorer/regnskabsmedarbejdere til nyoprettede stillinger i internt kontrolmiljø

Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse, Hjørring

Har du stærke kompetencer inden for kontrolmiljø, compliance og risikostyring? Vil du være med til udvikling og drift af en helt ny central kontrolfunktion på tværs af hele koncernen? Så er du måske én af vores nye kolleger ved Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse?

Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelsen er én af seks støttende styrelser under Forsvarsministeriet, og har til huse på Hjørring Kaserne. I alt er vi ca. 240 medarbejdere i hele Regnskabsstyrelsen, og er netop ved at opbygge en ny sektion for Kontrolmiljø med ca. 25 stillinger.

Kerneområderne i sektionen for Kontrolmiljø omfatter primært at udvikle og vedligeholde et stærkt internt kontrolmiljø, samt varetage procesejerskab og risikostyring for en række indkøbs- og betalingsprocesser.

Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse
Hjemmearbejdsplads
Norva24 Danmark A/S
Strategisk salgskonsulent - Danmark

Norva24 Danmark A/S

Vil du være en del vores team og den vækstrejse, vi er på? Er du en vinder og brænder du for at opbygge stærke relationer samtidig med du etablerer og videreudvikler samarbejdet med store & landsdækkende virksomheder?

Skal emner som:

Opsøgende salg til nye storkunder – helhedsløsninger/servicekoncepter – strategiske samarbejdsaftaler – forhandling/kontraktudarbejdelse – landsdækkende kunder – arbejdsglæde – godt kollegaskab… og meget mere!

kendetegne din hverdag?

Du får en strategisk nøgleposition i virksomheden – og hele Danmark som arbejdsplads - med direkte reference til salgs- og marketingdirektøren og vil i tæt samarbejde med dine kompetente kollegaer, drive virksomhedens strategiske salg til store og landsdækkende kunder samtidig med, at du løbende afstemmer kundens forventninger internt i organisationen.

Hjemmearbejdsplads
DNS nordic IncVi søger mødebookere til vores kontor på Filippinerne, eller du kan vælge, at arbejde remotely hvorend du befinder dig i verden

DNS nordic Inc

Er du komfortabel på telefonen enten i komforten af dit eget hjem eller under varmere himmelstrøg på Filippinerne, så har vi stillingen til dig.

Du vil arbejde mandag til fredag fra klokken 08-16.00 CET, dog om fredagen kun til klokken 15.00 CET.

Hvis du arbejder på vores kontor på Filippinerne, så tilbyder vi følgende:

 • God oplæring og godt sammenhold
 • Høj grundløn
 • Refundering af flybillet
 • Bolig
 • Arbejdsvisum
 • Sygesikring
BAUHAUS
Engageret og kundeorienteret Afdelingschef til BAUHAUS Hjørring

BAUHAUS

Kan du stå i spidsen for en hel afdeling af salgsglade medarbejdere, der har fokus på kunderne i et byggevarehus med Danmarks største udvalg?

Som afdelingschef i BAUHAUS får du lidt mere ansvar og frie rammer til at give kunderne de bedste oplevelser og gøre hverdagen sjov.

Hos BAUHAUS har vi altid kunden i centrum, og vores kunder spænder bredt – fra den professionelle håndværker til den ambitiøse amatør. Som afdelingschef i vores værktøj/isenkram/VVS-afdeling sikrer du, at kunderne altid får en god oplevelse, når de handler deres varer – uanset deres niveau.

Det gør du først og fremmest igennem dine medarbejdere, som du coacher og motiverer i service og salg, og sikrer deres løbende udvikling. Men du gør det også som den synlige leder, der går forrest ude på gulvet og viser vejen.

Bygma
Chauffør

Bygma, Hjørring

I Bygma ved vi, at en byggeplads kræver stram styring og leverancer til tiden. Vi forstår, at vores effektivitet er afgørende for projektet. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark.

Bygma

Din opgave bliver udkørsel af materialer til byggepladser, professionelle kunder og private adresser. Du håndterer varerne korrekt og leverer til aftalt tid og på rette sted, så vores kunder kan komme videre. Du er Bygmas ansigt udadtil og sætter en ære i at levere professionel service og kvalitet – hver gang!

I Bygma investerer vi i at have moderne lageranlæg, hvor alt er sat i system, og hvor udstyret er i orden. Det betyder, at du får adgang til godt grej – og en hverdag med et sundt arbejdsmiljø.

Hos os bliver du en del af vores stærke kultur med loyale ”BygMakkere”, der løfter i flok – hver dag, over hele landet, som ét samlet hold.

Bygma
Hjemmearbejdsplads
Bayer A/SSERVICETEKNIKER

Bayer A/S

Dygtig servicetekniker søges til digitale løsninger på landbrugsmaskiner

Bayer A/S søger en landbrugsmaskine servicetekniker til supportering af Bayers digitale løsning til præsitions landbrug – FieldView. Opgaverne består i, at sikre FieldView brugere en gnidningsfrit tilslutning til gårdens maskinpark såsom mejetærskere, såmaskiner, marksprøjte og gødningsspredere. FieldView er et nyt innovativt digital værktøj der kan tilsluttes alle maskinfabrikater.

Bayer tilbyder stillingen med base fra hjemmekontor. Stillingen dækker hele Danmark så din lokalitet er underordnet. Du vil indgå i Bayer Crop Sciences team af cirka 30 kollegaer, som alle arbejder med Bayers løsninger indenfor planteproduktion med særlig fokus på kornafgrøder og vinterraps.

Hjemmearbejdsplads
Webhelp
Tekniske rådgivere til en af verdens største IT virksomheder – hjemmearbejde

Webhelp

Er dit sabbatår lige startet eller leder du efter et job der kan booste dit CV? Så tilbyder Webhelp dig lige nu at blive en del af en global organisation, hvor service og kvalitet er i højsædet.

Vil du have et trygt job i et trygt miljø? Lige nu leder vi efter flere servicemindede medarbejdere, der på sigt kommer til at arbejde fra vores kontor i København

Webhelp Nordic

Du vil arbejde med et af verdens mest innovative og populære IT-brands og rådgive vores danske, og periodevis engelske kunder. Som kundeservicemedarbejder hos Webhelp i København giver du kunderne de løsninger de har brug for, når de melder sig med spørgsmål omkring deres mobiltelefon, tablet, eller computer.

Webhelp
Hjemmearbejdsplads
The Happy BeaversFleksibelt fjernjob: Dansktalende copywriter/tekstforfatter/redaktør

The Happy Beavers

Leder du efter et seriøst, godt betalt job, der kan udføres fra ethvert sted i verden?

Så er vi glade for at byde dig velkommen til THE HAPPY BEAVERS!

Vi er en international digital virksomhed til skabelse af digitalt indhold på flere sprog, der tilbyder oversættelser, tekstforfatning, redigering og korrekturlæsning.

Vi er i øjeblikket på udkig efter en erfaren danskstalende tekstforfatter/redaktør, som hovedsagelig vil være ansvarlig for at skrive og redigere tekster til forskellige formål.

Jyske Bank
Bankrådgiver

Jyske Bank, Hjørring

Er du proaktiv i dit mind-set, og vil du gerne sikre, at kunderne får mest muligt ud af deres liv med de økonomiske forudsætninger, de har? Giver det dig energi at give en stjerne-god rådgivning til både eksisterende og potentielle kunder? Hvis det lyder som noget, du kan se dig selv i, så er du måske den nye, fantastiske bankrådgiver, vi søger til vores skønne hold.

Vi har mulighed for at modellere jobindholdet på forskellige måder, hvor vi går efter både at tage hensyn til dine interesser og kompetencer og kombinere disse med vores forretningsmæssige potentiale og behov. Måske drømmer du om et job, hvor du hver dag har dit primære fokus på opsøgende kundekontakt, og hvor du kan brillere med dine gode evner til at skabe relationer. Måske er du mere drevet af at specialisere dig i et fagområde og brænder for fordybelse, så du hver dag kan arbejde på toppen af din kompetencekurve inden for pension, investering eller kredit.

Jyske Bank
Brüel Systems A/STechnical Sales Support Engineer

Brüel Systems A/S, Hjørring

Varierede hverdag/opgaver i stærkt fagligt og professionelt miljø

Du bliver en del af salgsafdelingen, der består af såvel dygtige teknikere som erfarne markedsorienteret kollegaer. Vi lover, at du får en spændende og varieret hverdag, præget af både drift- og udviklingsopgaver — selvstændigt og sammen med dine øvrige kollegaer fra andre afdelinger. Med fokus på kunder, kvalitet og samarbejde er dine primære opgaver:

Teknisk udvikling og salgssupport

 • Bistå med teknisk afklaring ift. projekter og løsninger samt prioriteringen af disse
 • Projektering; udarbejdelse af layouts og kalkulationer
 • Afklarende dialog med internationale kunder
 • Teknisk sparringspartner for kunder og kollegaer, evt. ifm. med kundebesøg