81 job matcher din søgning 81 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 81 resultater.
Capio A/S
Lægesekretær – ”fjernskriver”

Capio A/S

Ønsker du fuld fleksibilitet i din hverdag, eller måske mulighed for en ekstra indtægt?

Vi har rigtigt travlt og tilbyder derfor dig som lægesekretær muligheden for at arbejde hjemmefra og selv styre din arbejdstid fuldt ud som ”fjernskriver”. Du vil få oplæring i vores systemer, og får elektronisk adgang til at skrive notater direkte i vores systemer.

Vi forventer, at du er uddannet lægesekretær og har erfaring fra lignende stilling samt it-kendskab på brugerniveau. Vi har mange skriveopgaver indenfor Billeddiagnostik, men arbejder inden for alle hospitalets specialer, så det er en fordel, hvis du har kendskab til flere specialer.

Capio A/S
Kvik A/SBrancheerfaren sælger

Kvik A/S, Hjørring

Som køkkensælger skal du rådgive og inspirere vores kunder. Du er dygtig til at afdække kundernes behov og kan ved hjælp af indsigt og kreativitet opfylde kundens drømme om nyt køkken, bad og garderobe.

Du kommer til at varetage hele salgets faser lige fra modtagelse af kunden i butikken, afdækning af kundens behov, opmåling, bestilling af varer til levering og opfølgning.

Kvik tilbyder

 • En unik mulighed for at skabe flotte salgsresultater med et stærkt brand.
 • At blive en del af en veletableret køkkenforretning med et højt tempo.
 • Et uformelt og dynamisk arbejdsmiljø med højt til loftet.
 • Grundig oplæring i salg, koncept og produkt.
 • Back-up fra et stærkt brand og velfungerende bagland.
Kvik A/S
Hjørring Kommune
Sygeplejerske i dagvagt til Ældrecenter Skovgaarden

Hjørring Kommune

Skovgaarden søger en engageret og kompetent sygeplejerske til fortrinsvis dagvagt med gennemsnitligt 34 timer om ugen. Weekendvagt hver 4. weekend

Ældrecenter Skovgården er beliggende i den sydlige del af Hjørring og har 48 plejeboliger – heraf demensafsnit med 8 boliger og 10 korttidspladser.

Vores kommende kollega skal med overblik og faglighed arbejde med borgerne ud fra principper, der bygger på udviklingsplanen for ældrecentrene. Vi arbejder med meget varierende sygeplejefaglige opgaver og har et godt arbejdsmiljø og indarbejder neuropædagogiske principper, ved at uddanne alt personale indenfor dette.

Hjørring Kommune
Royal Unibrew A/S
Teknisk Chef til Albani Bryggerierne

Royal Unibrew A/S, Odense

Vil du være med til at lede den tekniske udvikling , der skal sikre fremtidens vækst for nogle af Danmarks stærkeste brands i en succesfuld fødevarevirksomhed?

Royal Unibrew har i de seneste år været i rivende udvikling med stor vækst i produktporteføljen og efterspørgslen på vores varer, der dækker over en lang række stærke og velkendte brands indenfor øl, sodavand, cider og malt. Vi producerer og sælger til det meste af verden og arbejder hele tiden på at udvide vores markedsandele.

Du vil blive ansvarlig for

 • Vedligeholdelsesbudgettet
 • Styrings- & vedligeholdelsesorganisationen
 • Forsyningsanlæg og bygninger
Royal Unibrew A/S
TelenorSalgskonsulenter til butikkerne i Aalborg og Hjørring (deltid og fuldtid)

Telenor

Vil du være en del af et fantastisk team med et stærkt sammenhold? Er du klar på at gøre en kæmpe forskel som Telenors vigtigste medarbejder i #BestRetailEver? Og leder du efter et job, hvor din udvikling starter på din første arbejdsdag? Så er der plads til dig på vores team i Aalborg og Hjørring!

Butikkerne er Telenors ansigt udadtil. Bliver du ansat i én af vores 57 butikker rundt om i Danmark, er du vores vigtigste medarbejder. For det er dig, vores kunder møder, når de træder ind i butikken med spørgsmål, når de skal guides til det helt rigtige abonnement, eller når de har mistet mobilen og skal vælge en ny i en fart.

I vores butikker byder vi kunden på kaffe og sætter en ære i, at vi gennem en god snak finder frem til den bedste løsning. Det er her, du er med til at gøre en kæmpe forskel. Hver dag.

SkattestyrelsenVil du være med til at bekæmpe skatteunddragelse?

Skattestyrelsen, Hjørring

Har du mod på at behandle komplekse sager og bidrage til opgaven med at imødegå national og international skatteunddragelse og organiseret økonomisk kriminalitet med det primære formål at bekæmpe at hvidvask? Og motiveres du af indgå i stærkt fagligt fællesskab, hvor samarbejde er nøgleordet?

Du bliver en del af et team, der arbejder med samfundsbeskyttende aktiviteter mod skatteunddragelse i projektet ’Særlige oplysninger fra politiet’.

Dine opgaver vil bl.a. være at:

 • modtage og visitere oplysninger fra Hvidvasksekretariatet.
 • gennemføre kontroller og skrive afgørelser til borgere og virksomheder. Kontrollerne afdækker aktører og handlemønstre inden for emnet og danner grundlag for analyser og rapporter.
 • give bidrag til lovhøringer og besvarelser af spørgsmål fra folketingets skatteudvalg.
Skattestyrelsen
SkattestyrelsenMomsspecialist til kontrol og bekæmpelse af skatteunddragelse

Skattestyrelsen, Hjørring

Har du mod på at behandle komplekse sager og bidrage til opgaven med at imødegå national og international skatteunddragelse og organiseret økonomisk kriminalitet med det primære formål at bekæmpe at hvidvask? Og motiveres du af indgå i stærkt fagligt fællesskab, hvor samarbejde er nøgleordet.

Du bliver en del af et team, der arbejder med samfundsbeskyttende aktiviteter mod skatteunddragelse i projektet ’Særlige oplysninger fra politiet’.

Dine opgaver vil bl.a. være at

 • være teamets ekspert på momsområdet
 • deltage i faglig sparring med kolleger og sikre oplæring af dine kollegers momskompetencer
 • gennemføre kontroller og skrive afgørelser til borgere og virksomheder. Kontrollerne afdækker aktører og handlemønstre inden for emnet og danner grundlag for analyser og rapporter.
Skattestyrelsen
Nordjyske Jernbaner A/SMekaniker til værkstedet

Nordjyske Jernbaner A/S, Hjørring og Skagen

Vil du være en del af en dynamisk og spændende virksomhed, så er det nu du skal gribe muligheden. Nordjyske Jernbaner søger en velkvalificeret medarbejder til vedligeholdelse og reparation af tog på værkstederne i Hjørring og Skagen.

Jobbet vil indeholde en bred vifte af opgaver som fx:

 • Servicering og vedligehold af 21 togsæt.
 • Reparation af motor, transmission, ventilation/aircondition m.m.
 • Mekanisk og elektrisk fejlfinding.

Til den rette person kan vi bl.a. tilbyde en høj grad af frihed og medindflydelse på din egen hverdag, uddannelse til servicering af materiel, gennem sidemandsoplæring, samt løn efter aftale og kvalifikationer.

Ekkofonden
Vagtplanlægger søges til EKKOfonden Nordjylland med arbejdssted i Hjørring

Ekkofonden

Er du en haj til planlægning og stortrives du med at have mange bolde i luften samtidig? Brænder du for at være en del af et team, hvor du er den der kan holde hovedet koldt når det går stærkt og kompleksiteten viser sig. Vil du være med til at gøre en forskel for nogle af landets mest udsatte og sårbare borgere? Så er EKKOfonden måske din nye arbejdsplads.

Daglige opgaver:

 • Du vil få ansvaret for korrekte timeregistreringer, timegodkendelser samt overholdelse af arbejdstidsregler, ferielov mv.
 • Du vil udarbejde arbejdstidsplaner, der sikrer den rette sammensætning af medarbejdere i de enkelte afdelinger og bidrage med løsninger i forbindelse med fravær
Ekkofonden
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Thermex Scandinavia A/S
Masterdataassistent

Thermex Scandinavia A/S, Hjørring

Vi leder efter dig der har lyst til at tage ansvaret for virksomhedens produktdata, oprettelse og vedligeholdelse heraf. Hvor du i samarbejde med kollegerne i afdelingen bliver en central del af at skabe et sikkert datafundament til brug for alle i virksomheden, uanset om det er salg, service eller logistik.

Du får desuden ansvaret for kontakten til kædekunder og deres masterdata-afdeling, med henblik på at støtte op om deres løsninger og deres databehov, således de løbende har adgang til opdateret produktdokumentation.

Ligeledes vil du blive en del af det team, der supporterer kolleger internt i forbindelse med vedligehold og videreudvikling af eksisterende Webshop, og den dertil hørende integration til ERP-systemet. Ligesom du ad hoc kommer til at støtte op om udarbejdelse af vejledninger m.m. samt vidensdeling i virksomheden generelt.

Thermex Scandinavia A/S
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Hjørring Kommune
Litteraturformidler til Hjørring Bibliotekerne

Hjørring Kommune

Brænder du for litteraturen i alle dens former? Og har du bud på, hvordan vi kan styrke børns læselyst?

Hjørring Bibliotekerne søger en energisk, ambitiøs og initiativrig litteraturformidler med særlig fokus på formidling af litteratur til børn.

Team Formidling og litteratur, som du bliver en del af, har fokus på formidlingen i biblioteksrummet. Til stillingen hører en del borgerbetjening, og vi tager det som en selvfølge, at du sætter en ære i at give alle en god betjening uanset deres alder, interesser og livssituation. Den personlige formidling af gode læseoplevelser falder dig naturligt, og du har lyst til at gøre litteraturen og sproget levende for fremtidens voksne.

Vi forventer, at du har en uddannelse som bibliotekar, cand.scient.bibl. eller anden relevant videregående uddannelse – og gerne med erfaring fra en lignende stilling.

Hjørring Kommune
Hjørring Kommune
Visionær, strategisk og ledelsesfaglig stærk områdeleder til Syge- og hjemmeplejen

Hjørring Kommune

På grund af COVID-19 har vi denne stilling i genopslag.

I foråret 2020 så vi os nødsaget til at udsætte ansættelsesprocessen - MEN pr. 1. november 2020 søger vi en Områdeleder til Syge- og hjemmeplejen i Sundheds-, Ældre- og Handicapforvaltningen.

Områdelederen har det overordnede faglige, personalemæssige, driftsøkonomiske, udviklingsmæssige og administrative ansvar for den udekørende sygepleje og kommunens hjemmepleje – Medmennesker.

Du er som områdeleder ansvarlig for, at de politiske mål og Sundheds-, Ældre- og Handicapforvaltningens visioner og strategier omsættes til handling og kommunikeres tydeligt, loyalt og meningsfuldt i eget område. Samarbejdet med afdelingsledere og MED-organisation er helt centralt i opgaveløsningen.

Hjørring Kommune
Blå Kors Danmark
Barselsvikar - Socialfaglig medarbejder til værested og § 110-pladser

Blå Kors Danmark, Hjørring

Er du uddannet pædagog og er selvstændig, engageret og handlekraftig? Og har du et godt overblik og kan skabe tryghed i en ofte kaotisk hverdag? Så er det måske dig, vi leder efter.

Den Blå Sociale Café og Herberg Nord i Hjørring søger en pædagog – gerne med erfaring inden for psykiatri, alkohol- og hjemløseområdet. Som socialfaglig medarbejder kommer du til at tage del i et tværfagligt arbejde både på værestedet Den Blå Sociale Café og på vores syv § 110-pladser for hjemløse på Herberg Nord.

Dine arbejdsopgaver bliver at arbejde med voksne socialt udsatte, som kommer på § 104-dagtilbud og beboere på § 110-bosted.

Blå Kors Danmark
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Haderslev, Herning, Horsens, Kolding, København, Odense, Svendborg, Sønderborg og Vejle

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Hjørring Kommune
Familiebehandlere til Familiehuset Kløvergården

Hjørring Kommune

Familiehuset Kløvergården er en del af Center for Børn, Unge og Familier og hører organisatorisk under Børne- og Familieområdet ved Hjørring Kommune. Familiehuset Kløvergården danner rammerne for en bred vifte af Hjørring Kommunes tilbud til familier med børn og unge i alderen 0-18 år.

Vi søger 1 fastansat familiebehandler 37 timer pr. uge samt 1 familiebehandler til barselsvikariat 34 timer pr. uge.

Familiehuset Kløvergårdens vifte af tilbud er bl.a.:

 • familiebehandling, et tilbud til familier med børn og unge, der i en periode har behov for støtte, vejledning og/eller en behandlingsindsats
 • praktisk pædagogisk støtte, et tilbud af en mere kompenserende karakter og en længerevarende indsats
 • forskellige former for gruppetilbud, f.eks. sorggrupper, pigegrupper, søskendegruppe, ADHD, Stepping Stones, COS-P
Hjørring Kommune
BDO
Bliv revisortrainee - en spændende og fremtidssikret uddannelse

BDO

Søger du nye udfordringer, og har du viljestyrke, ambitioner og motivation til at tage ansvar? Så er det måske dig, der som trainee om kort tid er i centrum for BDO’s talentudvikling.

Som trainee hos BDO står døren til en spændende karriere åben. Du får mulighed for at udfolde dit talent for at tale med mennesker, arbejde med tal og omsætte regnskaber til gode råd. Vi tilbyder dig et spændende og lærerigt traineeforløb, hvor du sammen med resten af traineeholdet - og dine mere end 1.300 øvrige kolleger her i Danmark - vil opleve et fantastisk sammenhold i de bedste rammer.

Som BDO-trainee får du opgaver inden for revision, regnskab, skat og rådgivning. På et lokalt BDO-kontor kommer din dagligdag til at bestå af meget varierende kundeopgaver, hvor du kommer til at få en stor kontaktflade til forskellige kundetyper og stor indsigt i det danske erhvervsliv.

BDO
Seek4Cars A/SDatamatiker

Seek4Cars A/S, Hjørring

Udvikling – vedligeholdelsesopgaver – support

Har du lyst til at arbejde i en dynamisk og kundeorienteret virksomhed, og samtidig få lov til at udvikle dine kompetencer indenfor en række af forskellige teknologier? Så kunne jobbet som datamatiker og udvikler hos os måske være lige noget for dig.

Du vil i starten arbejde med vedligeholdelse af eksisterende løsninger, og deltage i vores 1. og 2. level support, således du med tiden får oparbejdet et godt kendskab til vores produkter og vores kunders løsninger. Når du er klar, vil du også deltage i vores nyudviklinger samt vores server-vagtordning.