95 job matcher din søgning 95 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

BabySam A/S
Salgsassistent 37T

BabySam A/S, Hjørring

Vil du være en del af et veletableret koncept? Kan du skabe resultater i en branche hvor det går rigtig stærkt, og god kundeservice er omdrejningspunktet?

Se video om BabySam A/S som arbejdsplads

Vi leder efter en ildsjæl som elsker at sælge, har ambitioner og som har lyst til at være en del af en fantastisk organisation.

Vi tilbyder dig:

 • Et ansvarsfuldt, selvstændigt job i en succesrig og veldrevet kædebutik.
 • Indflydelse på dit eget område.
 • Udviklingsmuligheder, både fagligt og personligt i vores netværk af butikker.
BabySam A/S
Gem
Hejdoktor Speciallæge i almen medicin

Hejdoktor

Hejdoktor er Danmarks største udbyder af online sundhedsydelser. Vi søger speciallæger i almen medicin, der kan være med til at drive vores platform videre og være med til at holde vores høje niveau.

Vi leder efter kandidater, der interesserer sig for telemedicin, der har de fornødne kvalifikationer, og som synes det er spændende at arbejde inden for medicin i en uortodoks og unik kontekst, hvor plejen rækker ud til patienterne.

Hejdoktor tilbyder en fleksibel stilling, hvor du kan arbejde både fra hjemmet, klinikken eller kontoret.

Brüel Systems A/S Projektleder; el-teknisk

Brüel Systems A/S, Hjørring

Vores hverdag i Brüel er præget af stigende efterspørgsel og ordretilgang. Derfor søger vi, til en nyoprettet stilling, en projektleder, der får det ansvar for projektledelse af den el- og styringsmæssige del i vores større fuldautomatiske vaske- og håndteringsanlæg.

Dine primære samarbejdspartnere bliver dygtige underleverandører, men du bliver naturligvis også en væsentlig aktør i samarbejdet med salgsafdelingen, teknikere og den øvrige produktion. Du refererer til automationschef, som i dagligdagen også vil være en loyal og yderst kompetent sparringspartner.

Professionshøjskolen UCN Studieadministrativ medarbejder til vores studiekontor på Campus Skolevangen

Professionshøjskolen UCN, Hjørring

Er du god til at samarbejde, systemkyndig og trives du med at arbejde med komplekse arbejdsområder, så kan vi tilbyde dig en spændende stilling som studieadministrativ medarbejder på UCN Studiekontor, Campus Skolevangen. Stillingen er en etårig stilling.

De primære arbejdsopgaver er bl.a.:

 • Udførelse og koordinering af skemalægning for pædagoguddannelsen, herunder medvirke til udvikling og optimering af skemalægning og relaterede processer
 • Overordnet lokaleplanlægning for hele campus Skolevangen, i tæt samarbejde med øvrige kollegaer
 • Afholdelse af diverse planlægningsmøder i samarbejde med kollega i egen afdeling og koordinatorer/ledelse på pædagoguddannelsen
Professionshøjskolen UCN Adjunkter og lektorer til Sygeplejerskeuddannelsen

Professionshøjskolen UCN, Hjørring og Thisted

Vil du være med til at uddanne fremtidens sygeplejersker, så se nærmere her!

Sygeplejerskeuddannelsen i Hjørring og Thisted er blevet lagt sammen, så vores arbejdsopgaver har ændret sig. Desuden skal vi opstarte et særligt tilrettelagt forløb i Hjørring for social- og sundhedsassistenter, som ønsker at læse til sygeplejerske. Der er dermed tale om undervisningsopgaver, der varierer i sted (Hjørring/Thisted) og mellem fysisk og online.

Derfor søger Sygeplejerskeuddannelsen i Hjørring og Thisted adjunkter/lektorer 1. august 2023 eller efter aftale. Sygeplejerskeuddannelsen optager hvert år henholdsvis 100 studerende i Hjørring og 32 studerende i Thisted samt 270 studerende i Aalborg.

Gem
KRUNIKA Inside Sales Manager – Danmark

KRUNIKA søger for Parador GmbH & Co. KG

Motiveres du af ansvar under stor frihed, struktur og kontor i eget hus? Så kan dit drømmejob være lige her.

Vi tilbyder et spændende job i en ekspansiv virksomhed. Du tilbydes gode medarbejderforhold, høj tillid og stor frihed til at tage ansvar.

Som Inside Sales Manager bliver det dit ansvar at større vores nationale eksterne salgsteam med ordrehåndtering og generel kundeservice. Du har en aktiv del i det opfølgende salgsarbejde.

Pro-Safe A/S Salgs-/marketingsmedarbejder - Studentermedhjælper

Pro-Safe A/S

Pro-Safe A/S er en førende RIB-bådsproducent beliggende i Korsør. Vi har specialiseret os i produktion, service og levering af RIB-både siden 1999 og betragtes i dag som førende inden for projektopbyggede og nøgleklare RIB- og gummibåde i Danmark. Her søger vi en motiveret medarbejder til at assistere med marketing- og kommunikationsmæssige tiltag i virksomheden.

Stillingen er annonceret som en "remote-stilling", hvilket betyder, at du kan arbejde hjemmefra ved hjælp af din egen computer. Hvis du bor i nærheden af vores beliggenhed i Korsør, er du velkommen til at arbejde på kontoret efter behov. Den gennemsnitlige ugentlige arbejdstid er cirka 12 timer.

Bygma
Bliv lager- og logistikoperatørelev i Bygma

Bygma

Vil du være en af Danmarks dygtigste inden for lager og logistik? En del af en familieejet virksomhed med solide rødder, højt til himlen og et stærkt sammenhold? Så har vi store planer for din fremtid.

Bygma

Som elev bygger du et solidt fundament til din fremtidige karriere. Efter uddannelsen kan du for eksempel blive pladsmedarbejder, kørselsleder eller logistikchef i en af vores mange forretninger landet over.

Under din elevtid får du en varieret hverdag, hvor en vigtig opgave er at holde styr på vores lagerkapacitet. Du lærer at modtage en ordre, finde varen frem og pakke den til videre transport.

Hos Bygma får du:

 • 2½ års uddannelse som lager- og logistikoperatør. Uddannelsen veksler mellem praktik og skoleperioder på den nærmeste erhvervsskole.
 • grundlæggende viden om transport, opbevaring og distribution af varer.
Bygma
Bygma
Bliv salgstrainee i Bygma

Bygma

Vil du være en del af en stolt virksomhed med masser af historik, succes og visioner? Vil du gøre en forskel for både kunder og kolleger i hverdagen? Er du frisk på at være én af de mange dygtige elever, vi løbende uddanner?

Bygma Gruppen A/S

Som salgstrainee hos os får du landets bedste handelsuddannelse. Du får ekspertviden om alle vores produkter, bliver uddannet i at kunne rådgive om alt fra mindre renovationer til de største byggerier og sikre, at vores leverancer af materialer lever op til Bygmas høje kvalitetskrav.

Hos Bygma får du:

 • 2 års grundig handelsuddannelse, hvor du veksler mellem praktik og skole.
 • Eksamen i “Salg og salgspsykologi” på niveau med en akademimerkonom (10 ECTS-point).
 • Din egen Bygma-mentor, der følger dig hele vejen.
Bygma
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Nordjyske Jernbaner A/S
Personaleleder for vores lokomotivførere

Nordjyske Jernbaner A/S, Hjørring

Brænder du for mennesker og ledelse, og er du klar til at stille dig i spidsen for en funktion, der hver dag er med til at sikre tog til tiden og gode oplevelser for vores passagerer?

Med reference til vores driftschef bliver du en vigtig del af vores driftsledelsesgruppe, som har den fælles opgave at sikre tog til tiden gennem motiverede medarbejdere, stærke tværfaglige samarbejder og optimal planlægning af trafikafviklingen.

Du er en dygtig kommunikator, som trives med ærlig dialog og en uformel tone.

Nordjyske Jernbaner A/S
Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse
Kompetence- og samarbejdsstærke økonomimedarbejdere

Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse, Hjørring

Ønsker du at blive en del af en kompetent sektion, hvor vi vidensdeler og hjælper hinanden, så vi sammen får løst opgaverne? Brænder du for at arbejde med økonomi og bogholderi, og forstår du vigtigheden af kvalitet i den løbende opgaveløsning?

Finanssektionen søger netop nu flere medarbejdere til forskellige opgaver inden for bogholderi/økonomi samt stamdata. Du kommer til at arbejde med afvekslende og spændende opgaver i en sektion, hvor omgangstonen er fri, fagligheden er høj og hjælpsomheden er stor.

Det går tit stærkt, så vi kan love dig en interessant hverdag, hvor vi veksler mellem opgaverne og assisterer hinanden ved behov.

Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse
BDO
En karriere med muligheder - bliv revisortrainee hos BDO med opstart september 2024!

BDO

Kalenderen siger september 2024, og du er mere end klar til at kickstarte din karriere hos et af landets førende revisionshuse.

Hos BDO har du mulighed for at blive revisortrainee mange steder rundtomkring i Danmark, og du kan specialisere dig inden for to forskellige retninger: rådgivning og revision af små og mellemstore virksomheder og rådgivning og revision af store organisationer.

Bliver du trainee i BDO, kan du glæde dig til at blive en del af en organisation, der investerer meget i dit uddannelses- og udviklingsforløb.

BDO
BDO
Start din karriere som trainee inden for Business & Outsourcing - september 2024

BDO

Vi søger lige nu nysgerrige og dygtige profiler, der ønsker at kickstarte deres karriere inden for digital økonomisk rådgivning i vores forretningsområde Business Services & Outsourcing (BSO).

Hos BDO klæder vi dig godt på og skaber rammerne, så du kan udfolde dit talent og dine personlige ambitioner.

Vi tilbyder dig en uddannelse i en organisation præget af vilje, indlevelse og ambitioner om at være de bedste til det, vi gør.

BDO
Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse
Chef for Jura- og Indkøbsafdelingen

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse, Hjørring

Vil du være leder for en juridisk afdeling, der har ansvaret for den samlede juridiske rådgivning af Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse, for at gennemføre udbud alle typer af aftaler, der indgås af Ejendomsstyrelsen samt ansvar for at foretage kontraktstyring af Ejendomsstyrelsens aftaler?

Som chef har du personaleansvar for afdelingens sektionschefer og det overordnede personaleansvar for afdelingens medarbejdere i samarbejde med sektionscheferne. Du har ligeledes økonomisk ansvar for afdelingens budget.

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse
Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Kundevendt sekretær

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab, Hjørring

Trives du i en vekslende hverdag med en bred vifte af opgaver? Har du et højt servicegen, og ser du det som din fornemste opgave? Dine evner til at koordinere og planlægge er netop dét, der vil gøre en stor forskel på vores kontor i Hjørring.

En dag på kontoret vil være afvekslende, men vil typiske indeholde ansvar for receptionen, kontakt med kunder, klargøring til møder, serviceopgaver i huset, koordinerende og administrative opgaver.

Vi tilbyder dig et spændende job i en sund virksomhed med en stærk kultur med plads til både mennesker, forretning og ambitioner. Beierholm er en arbejdsplads, der igen i år er kåret som en af Danmarks bedste (Great Place to Work®).

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Gem
Superprof
Passionerede individer til privatundervisning

Superprof

Superprof leder efter motiverede og passionerede undervisere til at slutte sig til vores hurtigt voksende fællesskab af private undervisere.

Vi rekrutterer på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere. Fordelene ved at arbejde på Superprof:

 • Administrér dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
 • Vælg dine egne elever, og administrér din egen tilgængelighed — vær din egen chef!
 • Undervis i dit hjem, i dit lokalområde eller online
Superprof
Hjørring Gymnasium STX & HF Rengøringsassistent

Hjørring Gymnasium STX & HF

Hjørring Gymnasium/STX og HF har 750 elever og 100 ansatte. Som rengøringsassistent indgår man i et team på i alt fem. Bygningerne er dels fra 1958 og dels fra 1976.

Stillingen som rengøringsassistent er på 35 ugentlige timer i tidsrummet mandag–torsdag kl. 11.15–18.15 og fredag kl. 11.0 –18.00 i 40 uger. Ansættelse sker pr. 1. august. Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst. Vi kan tilbyde:

 • et rengøringsjob i et positivt arbejdsmiljø
 • gode kollegaer
 • ansættelsesforhold efter gældende regler
Sparekassen Danmark
Kundemedarbejder til Support Hjørring

Sparekassen Danmark

Da vores dygtige kollegaer i Support Hjørring fremover også bliver supportgruppe for sparekassens kunder i personalebanken, søger vi endnu en kundemedarbejder til Support Hjørring.

Region Hjørring og personalebanken har stor kundetilgang, som giver supportteamet mange forskellige opgaver. Du skal være med til at få nye kollegaer og kunder godt landet i sparekassen og hjælpe afdelingernes kunderådgivere med at få gennemført sagerne.

Sparekassen Danmark

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV