124 job matcher din søgning 124 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Brüel Systems A/S Konstruktør til Aftersales & Service

Brüel Systems A/S, Hjørring

Der er stigende efterspørgsel i aftersales-markedet. Derfor søger vi, til vores aftersales-afdeling, en dygtig konstruktør, der kan skabe tekniske løsninger til opgraderinger og moderniseringer af Brüel Systems produkter hos vores kunder. Afhængig af din erfaring, vil du både arbejde med at skabe ideerne, samt udvikle og konstruere på de tekniske løsninger.

I tæt samarbejde med dine kollegaer primært i afteresales-afdelingen og produktionen, får du en vigtig rolle i at sikre, at kundens behov og ønsker konverteres til velkonstruerede løsninger

Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
IDG Direct
Mødebookere til afvekslende projekter (også hjemmefra)

IDG Direct, Herlev eller hjemmefra

IDG Direct er et leadgenereringsbureau med +27 års erfaring og er en del af Jobindex Media, som udgiver Computerworld.

Opgaven består i at udføre udgående opkald til virksomheder (b-t-b) og booke deltagere til seminarer eller møder på afvekslende projekter. Der er ikke noget salg forbundet med opgaverne, men du vil skulle argumentere for fordelene ved at deltage på seminaret eller afholde et møde.

Du kan have forskellige indgange til jobbet. Vi søger generelt modne medarbejdere i alle aldre og med alle typer uddannelse og erfaring fra arbejdslivet. Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner.

Forsvarsministeriets Ejendomstyrelse
Medarbejder til Team Natur i Natur- og Plansektionen

Forsvarsministeriets Ejendomstyrelse, Hjørring

Vil du medvirke til at sikre Forsvarets, Beredskabets og Hjemmeværnet operations-, trænings- og uddannelsesmuligheder? Har du erfaring med sagsbehandling inden for naturområdet eller med generel administrativ sagsbehandling og har du lyst til at arbejde med forvaltning, lovgivning og administration på området?

Du bliver en del af Natur- og Plansektionen som består af 16 medarbejdere, fordelt i 2 teams. Vi varetager Forsvarsministeriets koncernfælles interesser på natur- og planlovsområdet, spredt over hele Danmark, samt i Grønland og på Færøerne.

Vi tilbyder dig en alsidig og fagligt udfordrende stilling med et bredt opgavefelt inden for naturområdet.

Forsvarsministeriets Ejendomstyrelse
Hjemmearbejdsplads
Gem
Dentsply Sirona A/S Produktspecialist Digital Clinic

Dentsply Sirona A/S, København

Interesserer du dig for mulighederne med digital tandpleje og ønsker du et job hvor du kan hjælpe tandlæger med at give deres patienter smilet tilbage, så søger vi netop nu en produktspecialist til at styrke vores Digital Clinic team.

Vi modtager gerne ansøgninger fra hele landet. Bopæl i hovedstadsområdet er ikke en nødvendighed.

I rollen som Produktspecialist, Digital Clinic i vores nordiske team, får du regionalt salgsansvar for vores digitale produktportefølje til tandklinikker. Produkterne omfatter markedsledende brands som CEREC®, PrimeScan, Primemill og SureSmile.

Du bliver en del af tandlægernes digitale rejse fra A – Z og vi forventer derfor at du kan sætte dig ind i kundens situation, behov og vision for klinikken således, at din indsigt i vores løsninger sikrer at kunden får den løsning der modsvarer visionen om en digital klinik.

Hjørring Kommune
Fleksjobambassadør søges med henblik på at skabe jobåbninger til fleksjobbere

Hjørring Kommune

En af vores dygtige kollegaer igennem mange år har valgt at stoppe på arbejdsmarkedet. Jobcenter Hjørring søger derfor en ny fleksjobambassadør til vores ambitiøse team af ambassadører, som i dag består af 6 medarbejdere. Der er tale om en fast stilling, 37 timer ugentligt, med tiltrædelse 1. august 2022 eller hurtigst muligt derefter.

Vi er 29 medarbejdere i Fleksteamet, et fast forankret team, som varetager alle opgaver i forhold til borgere omfattet af målgruppen fleksjob. Vi er en afdeling som lægger vægt på kvalitet og helhedsorienteret sagsbehandling.

Hjørring Kommune
Hjørring Kommune
Aktiveringsmedarbejder til Beskæftigelsesafdelingen i Jobcenter Hjørring

Hjørring Kommune

I Fleksteamet søger vi en socialrådgiver, som kan lide at undervise og som har gode formuleringsevner. Der er tale om en fast fuldtidsstilling med ansættelse den 1. august 2022, eller hurtigst muligt herefter. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra området.

Vi er et rigtigt godt team med 29 medarbejdere, som har stor fokus på faglighed, ordentlighed og et godt arbejdsmiljø i en travl og spændende hverdag. Din opgave vil være at varetage undervisning i vores aktiveringstilbud målrettet ledighedsydelsesmodtagere.

Hjørring Kommune
Jyske Bank
Bankrådgiver til Basis Engagementer

Jyske Bank, Hjørring eller Kgs. Lyngby

Vil du være en vigtig del af holdet i forhold til at sikre en god og professionel rådgivning af de privatkunder, som har et begrænset forretningsomfang med banken, og hvor potentialet måske rækker til langt mere?

Så har vi et spændende job til dig! Et udfordrende job, hvor du er en succes, når du:

 • Yder vores privatkunder personlig online rådgivning - herunder skaber salg af bankens produkter.
 • Arbejder ensartet og effektivt ved at nå meget med en høj kvalitet.
 • Har blik for at gøre processer og arbejdsgange endnu mere effektive.
Jyske Bank
Telia Danmark Kunderådgiver til Telia Hjørring, deltid, 10 timer

Telia Danmark

Kunne du heller ikke altid sidde stille i skolen? Og havde du svært ved at tie stille, når læreren stod foran tavlen?

Som vores nye kollega rådgiver du butikkens kunder og sælger forskellige løsninger til dem. Nogle har brug for hjælp til mobilopsætning, andre har fx brug for en ny telefon, bredbånd, abonnementer m.m. Du går kunden i møde med et smil og finder den bedste løsning. For hos os er kunden 100% i centrum.

”Du lærer at tage styring, rådgive kunderne og præsentere produkterne på den rigtige måde. Da jeg startede, vidste jeg ikke, hvad forskellen var på en Samsung S20+ og Samsung A71 – og nu er jeg blevet ekspert på området,” fortsætter Amira.

Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Dansk HøreCenter Salgs- og serviceassistent

Dansk HøreCenter, Hjørring, Aalborg, Helsingør, Charlottenlund, Køge eller Holbæk

Der er plads til dig hos Dansk HøreCenter, uanset om du er uddannet audiologiassistent, ønsker en uddannelse som audiologist eller er administrativ medarbejder.

Hos Dansk HøreCenter sætter vi en ære i, at kunderne oplever verdens bedste service. Det sker via højt humør, faglighed og empati. Vi søger dig, der elsker at arbejde selvstændigt med salg, kundeservice og lette administrative opgaver. I Dansk HøreCenter har vi ambitionerne om at levere de bedste kundeoplevelser i markedet – vil du være med og vil du gå forrest?

Vi oplever netop nu markant fremgang i hele landet – og har derfor brug for dig i jobbet som salgs- og serviceassistent i vores afdelinger i:

 • Hjørring / Aalborg
 • Helsingør / Charlottenlund
 • Køge / Holbæk
Hjemmearbejdsplads
Gem
Miinto A/S Senior Product Manager - Partner & Backoffice (remote)

Miinto A/S

As a Senior Product Manager you will learn to champion our partners, internal subject matter experts and providers. By expanding our backoffice product line you will drive the efficiency/effectiveness of our teams and therefore influence business results. This means you will be in the position to define the roadmap by gathering feedback from multiple sources and creating a prioritised backlog.

What we're looking for:

 • Fluent English with strong communication and presentation skills.
 • Ability to self-direct and work independently within a fast paced and rapidly growing environment.
 • 3+ years of previous experience as a Product Manager for a B2B SaaS company, D2C/eCommerce or marketplace backoffice industry is a plus.

We offer the opportunity to work 100% remote and travel to Copenhagen or Warsaw once in a while to meet up with your team. But if you prefer working from the office - that's also fine!

Hjemmearbejdsplads
Gem
DE-CIX Business De­ve­l­op­ment Manager Cloud & In­tercon­nection Services (f/m/d)

DE-CIX, Home office

We are looking for an enthusiastic Business Development Manager for our operations in Nordics. This position is home office based in Denmark, Sweden, Finland or Norway, with immediate effect.

Our Offer:

 • You are a highly motivated self-starter who likes the idea of working for a leading Global player
 • You will be spearheading our Business Development Efforts in the Nordics Area and develop our business with both new and existing customers
 • You will lead and support the execution of business models from idea conception to full execution and program management
Statens Administration
Datascientist til nyopstartet analyseenhed

Statens Administration, Hjørring

Motiveres du af at arbejde med data mining og machine learning? Så er du måske vores nye kollega. Som en del af Statens Administrations nye analyseenhed vil du være med til at præge automatiseringsløsninger i staten.

Du bliver en del af analyseenheden i Statens Administration, der på tværs af organisationen skal bistå med at udvikle forretningen samt understøtte ledelsen med data på nye måder.

Du skal som datascientist kunne håndtere større mængder data fra vores fagsystemer og omsætte dem til brug for den videre forretningsudvikling. I den forbindelse skal du endvidere formå at understøtte ledelsen i skrift og tale med omsætning af relevante data, således at de træffer de bedste beslutninger for udviklingen af Statens Administration.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Red Hat Dansktalende telefonværtinder/-værter/vejledere

Red Hat

Red Hat er Skandinaviens ledende leverandør af medial rådgivning og underholdning over telefonen. På grund af stor efterspørgsel fra kunder behøver vi umiddelbare forstærkninger til vores team. Din identitet er hemmelig for kunderne, og du modtager opkald anonymt via vores central.

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme hvornår, og hvor meget du vil arbejde? Vil du have et job, som du nemt kan kombinere med studier eller andre opgaver? Ønsker du at tilbyde vejledning til mennesker der behøver det? Vi behøver flere clairvoyanter, medium, tarottydere m.fl. Vi leder også efter dig, der ikke er clairvoyant, men som er liberal og interesseret i at arbejde med underholdning via telefon af voksen natur.

Hjemmearbejdsplads
Gem
JELD-WEN Danmark A/S Softwareentwickler für CPQ-Anwendungen - Remote

JELD-WEN Danmark A/S

Wir handeln mit Integrität, investieren in Menschen, inspirieren durch Innovation, erfüllen unsere Zusagen und verbessern uns täglich.

Wir suchen talentierte Personen, die diesen Zweck und diese Werte teilen und sich in ihrem Fachgebiet profilieren möchten.

Tätigkeitsbeschreibung:

 • Unterstützung des europäischen CPQ-Teams in den aktuellen CPQ-Anwendungen auf Basis von camos und MoveIT ISS+
 • Beteiligung an der Implementierung des kommenden europäischen NextGen CPQ-Systems
 • Unterstützung der CPQ-Anwendungslandschaft und die Entwicklung der CPQ-Roadmap Aufbau der NextGen CPQ-
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Jobindex A/S
Netværksleder, der vil styrke dansk erhvervsliv

Jobindex A/S søger for Egn Danmark A/S i København

Kunne du tænke dig et job med stor frihed og fleksibilitet, hvor du samtidigt kommer helt tæt på maskinrummet i dansk erhvervsliv? Og vil du være med til at udvikle mennesker både fagligt og personligt?

”Det er det perfekte job for dig, der elsker at arbejde med relationer og mennesker – og som ønsker at arbejde med ligesindede inden for det IT-faglige område,” fortæller Flemming Rosenørn Jacobsen, business unit director.

Nysgerrig? Læs mere om dit nye job her!

Jobindex A/S