3 jobannoncer matcher din søgning 3 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gældsstyrelsen

Sagsbehandlere til udlandsområdet

Tønder

Vil du være med til at sikre det danske velfærdssamfund ved at inddrive gæld på tværs af landegrænser?

Opgaven går grundlæggende ud på at sørge for, at danske krav søges inddrevet i udlandet via udenlandske myndigheder, hvor en borger er udrejst fra Danmark, samt tilsvarende at håndtere udenlandske krav, på en borger bosiddende i eller med aktiver i Danmark.

Vi tilbyder udfordrende arbejdsopgaver, som giver dig mulighed for at bruge og udbygge din faglighed indenfor en kompleks, men spændende gren af skatteforvaltningen.

Gældsstyrelsen
Gem
Hydro

Customer Service medarbejder

Tønder

Se video om Hydro som arbejdsplads

Trives du i et dynamisk team, hvor opgaverne veksler mellem administrativ ordrebehandling, interne planlægningsopgaver og bedst mulig kundeservice?

Du kommer til at spille en central rolle i vores virksomhed.Du vil være den første kontakt for vores kunder og hjælpe dem med at løse deres behov.

Vi tilbyder et spændende job i en global, udviklingsorienteret og innovativ organisation med en uformel og åben atmosfære.

Hydro
Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri

Sagsbehandlere med interesse for ejendomshandel, økonomi og administration til vores kontor i Tønder

Advokatsekretær, kontorassistent, jordbrugsteknolog, ejendomsmæglerassistent - eller bankuddannet? Vejen til vores jordfordelingskontor er mange. Kan du holde styr på aftalerne, når landbrugsarealer bliver opkøbt og omlagt til natur, så er det dig, vi søger.

Din opgave bliver at gøre handler klar i en jordfordeling, så lovgivningen bliver overholdt og økonomien sikret, når mange landbrugsarealer - på samme tid - skifter hænder i store jordfordelingsprojekter.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV