36 jobannoncer matcher din søgning 36 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Lundsby Renewable Solutions

Drift af industrianlæg, Tønder

Lundsby konstruerer, bygger og drifter lige nu et aktivt industrianlæg på 15 hektar for en af vores kunder. Fuldt udbygget og idriftsat vil det producere en meget stor mængde grøn energi, som primært skal bruges i Danmark og Europa.

Vi har travlt, vores ambitioner på anlægget er store, og vi har i den forbindelse brug for dine kompetencer mht. driftoptimering, overvågning, forebyggende vedligehold og løbende implementering af ny teknologi.

Lundsby Renewable Solutions
Tønder Kommune

HR-udviklingskonsulent

Tønder

Brænder du for strategisk udvikling og kan du skabe varige forandringer?

Som udviklingskonsulent træder du nu ind i processen og driver den fortsatte udvikling indenfor definerede udviklingsopgaver, samtidig med at du hjælper os med at implementere de eksisterende koncepter. Her er du særligt opmærksom på, hvordan vi understøtter hele ledelseskædens behov og får skabt varige kulturforandringer med udgangspunkt i vores leveregler.

Career søger for Det Gamle Apotek A/S
Gem
Career

Regnskabsassistent

Tønder

Vil du være en del af en solid, dansk virksomhed med danske rødder og mange år på bagen, og ligger dine kompetencer inden for regnskab/bogholderi?

Vil du arbejde i et fantastisk univers af julepynt, brugskunst, interiør og gaver til mærkedage og højtider?

Det Gamle Apotek tilbyder:

  • En bred stilling med mange forskellige arbejdsopgaver
  • Ansættelse i et uformelt og til tider travlt miljø
  • Stillingen kan besættes enten fuldtid eller deltid
Gem
Bygma

Salgstrainee

Er du god til at bygge relationer? Vil du lægge et stærkt fundament for din karriere? Bliv salgstrainee i Bygma

Se video om Bygma som arbejdsplads

Som salgstrainee hos Bygma bliver du uddannet i at rådgive byggeriets fagprofessionelle. Din læreplads bliver i en af vores forretninger landet over.

Vi har gode muligheder for videreuddannelse i vores eget Bygma Academy. Måske drømmer du om at blive leder, ekstern sælger eller specialist?

Bygma
Career søger for Det Gamle Apotek A/S
Gem
Career

Indkøbsassistent

Tønder

Trives du med en bred vifte af forskelligartede opgaver og udfordringer inden for indkøb?

Vil du være en del af en arbejdsplads med et fladt hierarki og en fri jargon? Brugskunst der spreder hygge – lyder det godt i dine ører?

Du bliver en del af et team på 7 kollegaer, hvis overordnede opgave består i at bidrage til målet om at sikre bestilling og levering af varer, i de rette mængder, til den rigtige pris og til rette tid.

Career søger for Det Gamle Apotek A/S
Gem
Career

Indkøbschef

Tønder

Vil du være en vigtig brik i indkøbsteamet, hvor der er høj aktivitet og et hav af forskelligartede opgaver inden for indkøb? Er du dedikeret til at levere kvalitetsprodukter inden for brugskunst, der spreder hygge?

Du bliver leder for et team på 7 kollegaer i indkøbsafdelingen og refererer til Indkøbs-/Logistikdirektøren. Dit overordnede ansvarsområde vil være at sikre, at vi får de rigtige varer bestilt og leveret, i de rette mængder, til den rigtige pris og til den rette tid.

Sammen med vores indkøbs- og logistikdirektør står du i spidsen for afdelingen, hvor ledelse og motivation af medarbejderne i et dynamisk, engageret og professionelt miljø vil være en vigtig opgave.

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri

Vær med til at præge den grønne dagsorden. Vi søger en ny jurist til vores team

Tønder

Du vil blive mødt af mange forskelligartede juridiske udfordringer, der både vil kræve din juridiske såvel som dine forretningsmæssige kompetencer. Det vil særligt være i samarbejdet med enhedens sagsbehandlere, at du er med til sikre en myndighedsrolle, der er kendetegnet ved at være bindeled mellem god forvaltning, og landbrugerens og kommunens grønne ambitioner.

Der vil være stor efterspørgsel efter din viden og dine kompetencer, og der vil være mange forskelligartede opgaver, som kræver, at du har en forretningsdrevet tilgang til opgaveløsningen, der i sidste ende kommer landbruger og kommune til gode.

Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

ECCO Sko A/S

Social PR, Partnerships and Brand Activation Intern

Tønder

Se video om ECCO Sko A/S som arbejdspladsAn internship is a valuable part of your education, and it is important that you choose the best place for you to gain practical experience. ECCO is offering a unique opportunity for a talented and enthusiastic individual to join our Branding department.

Your tasks will be adjusted depending on timing, but will include:

  • Influencer engagement
  • Community support
  • Partnership outreach
ECCO Sko A/S
ECCO Sko A/S

Product Interns

Tønder

Se video om ECCO Sko A/S som arbejdspladsWe will support you in building a strong network across the product departments to maximise effectiveness and impact, whilst you support the end-to-end (E2E) calendar, ensuring that all deadlines are achieved.

As part of this internship, you will be matched with one of our teams within Product. This could be Footwear Product Management, Product Operations Management or Product Strategy.

ECCO Sko A/S
Tønder Kommune

Økonomikonsulent

Tønder

Har du lyst til at arbejde med økonomistyring og økonomiske analyser i Tønder Kommune? Så er dette job måske noget for dig.

Vi søger en økonomikonsulent til Økonomi & Analyse, som udfører koncern- og serviceopgaver indenfor budgetlægning, økonomistyring samt analyseopgaver for hele organisationen, herunder servicering af forvaltninger og institutioner.

Du bliver en del af teamet Økonomi på Fagområder. Vi udfører opgaver inden for dagtilbud, skole, social, arbejdsmarked, sundhed, kultur/fritid og teknik/miljø/klima.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Bliv en del af et spændende og internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel i europæisk uddannelse

Hjemmearbejdsplads

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) søger en inspektør med ansvar for udvikling og tilsyn ved Europaskolernes danske sprogsektioner i sekundærafdelingen (fra 6. klassetrin til og med den Europæiske Studentereksamen - EB).

Som inspektør får du ansvar for at koordinere pædagogisk udvikling og tilsyn med undervisningen på vores danske sprogsektioner i Bruxelles og Luxembourg. Dertil kommer tværgående udviklings- og tilsynsopgaver ved Europaskolerne generelt.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

  • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
  • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
  • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring
Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Gem
Webhelp

Arbejd hjemmefra med kundeservice!

Hjemmearbejdsplads

Trives du med tekniske udfordringer, god kundeservice og fart på?

Vi søger nu nogle skarpe hoveder, der ikke er bange for tekniske udfordringer, en travl hverdag og elsker at stræbe efter at yde den bedste oplevelse for andre!

I teamet vil du være ansvarlig for at supportere kunder via telefon, forstå deres problem og hjælpe med at løse dem. Det kunden ikke ser, er arbejdet bag kulisserne - at dokumentere deres henvendelser, holde vores systemer opdaterede og arbejde med mål, der vil hjælpe dig med at udvikle dig i rollen.

Webhelp
Tønder Kommune

Miljømedarbejder til grundvandsgruppen

Tønder

Brænder du for at give et bedre miljø videre til de næste generationer? Vil du være med til at arbejde for at fremme drikkevandskvaliteten og en grundvandsudnyttelse i balance i Tønder Kommune?

Du vil være myndighed på drikkevandsområdet, det vil sige træffe myndighedsafgørelser, give markvandingstilladelser, samarbejde med vores lokale vandværker om drikkevandskvaliteten og føre tilsyn med dem og meget mere.

Du får god mulighed for personlig og faglig udvikling i form af sidemandsoplæring, deltagelse i kurser og efteruddannelse.

DS Smith Packaging Denmark A/S

Er du DS Smiths nye SAP Application Specialist?

Vejle, Grenaa, Taulov
Mulighed for hjemmearbejde

Se video om DS Smith Packaging Denmark A/S som arbejdspladsDu vil sammen med dine kolleger supportere og gennemføre optimerings-/og udviklingsopgaver inden for SAP og andre IT-applikationer.

Rollen giver mulighed for at arbejde med mange spændende opgaver og blive del af et internationalt team. Du får mulighed for at arbejde inden for et professionelt specialistområde, f.eks. inden for procesoptimering og systemudvikling. Jeg oplever at dagene og opgaverne varierer meget, og at jeg hver dag stadigt udvikler mig.

Din kommende kollega Application Specialist Anne-Mette Buch Kristensen
DS Smith Packaging Denmark A/S
Den Selvejende Institution Marieskolen

Privatskole søger lærer til vikariat

Tønder

Vi har endnu ikke lavet fagfordelingen for kommende skoleår, så vi har mulighed for at søge i et bredt felt af fag, men du skal kunne undervise i et eller flere af disse fag: matematik indskoling eller mellemtrin, fysik/kemi, dansk indskoling eller mellemtrin, engelsk indskoling eller mellemtrin eller tysk mellemtrin.

På Marieskolen tilbyder vi en arbejdsplads, hvor du får mulighed for personlig og faglig udvikling, og skolen tilbyder en fleksibel dagligdag, hvor du som lærer har metodefrihed og frie rammer til at udføre den undervisning, som passer netop dig og din elevgruppe bedst.

Hydro Precision Tubing Tønder A/S

Kvalitetsingeniør

Tønder

Se video om Hydro som arbejdsplads

Du vil i samarbejde med produktionsleder, teknikere og medarbejdere i området få ansvaret for at løfte kvaliteten til nye højder. Du vil facilitere og udfordre teamet ved kundereklamationer og være en nøglespiller ved implementering af nye produkter og processer.

Du tilbydes et job i en udviklingsorienteret og innovativ virksomhed med kompetente kolleger og en uformel og åben tone. Vi tilbyder gode muligheder for personlig udvikling i en global organisation.

Hydro Precision Tubing Tønder A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV