40 jobannoncer matcher din søgning 40 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Det Gamle Apotek A/S

Indkøber/indkøbsassistent

Tønder

Kan du lide, når der hele tiden er nye opgaver og udfordringer frem for at sidde med de samme opgaver dagen lang?

Vi tilbyder et interessant og udfordrende job i en dynamisk og succesfuld virksomhed med spændende varer og kunder. Vi arbejder i et fladt hierarki, hvor du får stor indflydelse på din hverdag med en fri jargon og masser af humor.

Dine primære arbejdsområder vil være:

  • Bestilling af vareprøver, vareoprettelse og indkøb
  • Daglig leverandørkontakt især i Asien
  • Placering og opfølgning ordre
Precision Tubing Tønder

Elektriker

Tønder

Vil du udfordre og vidreudvikle dine faglige evner som elektriker eller automatiktekniker? Vi søger engagerede kolleger til vores team i Tønder.

Se video om Hydro som arbejdsplads

Som elektriker eller automatiktekniker vil din fornemste opgave være at sikre, at vores produktionsapparater kører optimalt.

Som elektriker får du et job i en udviklingsorienteret og innovativ organisation, hvor du bliver en del af vores kompetente teknikerteam bestående af 30 smede og elektrikere, samt lærlinge fordelt på 4 forskellige lokationer. Produktionsapperatet i Tønder består af alt fra mindre og lidt simplere maskiner til større, moderne og komplekse systemer, samt maskiner under udvikling og opbygning.

Precision Tubing Tønder
Jobindex søger for Traels.It
Gem
Jobindex

Ruby on Rails-udvikler – arbejd 100 % remote

Hjemmearbejdsplads

Vil du have fuld fleksibilitet hjemmefra og samtidig mærke kollegerne i hverdagen?

Så kom med og få øremærket tid til at lære, uanset dit erfaringsniveau – og uanset, om du arbejder fuld- eller deltid.

Hvis jeg ikke hører fra dig i 3 dage, stoler jeg på, at du har begravet dig i koden. Jeg orker ikke et arbejdsforhold baseret på mistillid og kontrol.

- Simon Træls Ravn, din nye leder.
Jobindex
Gem
Arkil A/S

Kloakhåndværker til vores anlægsafdeling i Tønder

Tønder

Trives du med et alsidigt og afvekslende arbejde? Så bliv en del af vores team, der udfører spændende opgaver i forbindelse med vores rammeaftale for Tønder Forsyning

Vi mangler lige nu en medarbejder, der har erfaring med drifts- og reparationsopgaver på vand- og kloaknettet. Arbejdsopgaverne vil være afvekslende og skal udføres i og omkring Tønder Kommune, hvor du bliver den ene halvdel af et kørende to-mandshold med bil og minigraver.

Gem
Hydro

Projektleder

Tønder

Se video om Hydro som arbejdspladsVi søger en engageret Projektleder, der brænder for at arbejde med energioptimering og grøn omstilling. Med reference til vores Vedligeholdschef og i samarbejde med dine kolleger vil du få ansvaret for at facilitere, drive og implementere de nyeste standarder og krav indenfor energioptimering i vores virksomhed, som består af 4 fabrikker i Tønder kommune.

Du får en central rolle i at definere og lede vores energiprojekter og understøtte såvel store som små udviklingsprojekter.

Hydro
Gældsstyrelsen

Ambitiøs, erfaren og anerkendende leder der brænder for drifts- og personaleledelse

Tønder

Er du en dygtig og engageret personaleleder, og evner du at inspirere dine medarbejdere til løbende udvikling og optimering af opgaver og processer?

Vi søger en funktionsleder til en af 7 enheder i vores kontaktcenter, hvor vi løser opgaver med henvendelser fra borgere og virksomheder som har gæld til det offentlige.

Vi tilbyder dig udfordrende opgaver med en høj grad af selvstændig arbejdstilrettelæggelse, og du vil opleve dygtige og ansvarsbevidste lederkolleger og medarbejdere. Du bliver en del af en arbejdsplads, som lægger vægt på udvikling, god trivsel og en uhøjtidelig omgangstone.

Gældsstyrelsen
Tygesen Company A/S

Lagermedarbejder

Tønder

Virksomhedsgruppen omkring Tygesen Company A/S har de seneste år opbygget en effektiv og stærk logistikfunktion og lagerdrift i Tønder. I den sammenhæng søger vi en fuldtidslagermedarbejder der skal indgå i et team der er ansvarlig for pakning og forsendelse af varer fra vores lokale hovedlager.

Vi forventer at du er har udpræget ordenssans. Du har fokus på at deadlines overholdes. Du forstår at logistik og vare-flow er en meget vigtig del af virksomheden der bidrager væsentligt til at opnå en høj kundetilfredshed.

Gem
IDG Direct

Mødebookere til afvekslende projekter

Herlev eller hjemmefra
Mulighed for hjemmearbejde

IDG Direct er et leadgenereringsbureau med +27 års erfaring og er en del af Jobindex Media, som udgiver Computerworld.

Opgaven består i at udføre udgående opkald til virksomheder (b-t-b) og booke deltagere til seminarer eller møder på afvekslende projekter. Der er ikke noget salg forbundet med opgaverne, men du vil skulle argumentere for fordelene ved at deltage på seminaret eller afholde et møde.

Du kan have forskellige indgange til jobbet. Vi søger generelt modne medarbejdere i alle aldre og med alle typer uddannelse og erfaring fra arbejdslivet. Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner.

FTZ Autodele & Værktøj A/S

Ekspedient til FTZ Tønder

Brænder du for at gøre en forskel for vores kunder, har du et stort servicegen, og søger du nye udfordringer?

Du har til opgave at servicere kunderne. Du sikrer, at kunderne tilbydes de rigtige løsninger indenfor reservedele, værktøj og værkstedsudstyr.

Derudover er der indkøb af haste- eller skaffevarer hos eksterne leverandører samt andre forefaldende opgaver, der er med til at sikre, at den daglige service er i top.

FTZ Autodele & Værktøj A/S
Hydro Precision Tubing Tønder a.s.

Kontorelev - administration

Tønder

Se video om Hydro som arbejdspladsEr du klar til nye udfordringer efter endt skoleforløb, og vil du have et job indenfor erhvervslivet? Så vil vi gerne tilbyde dig stillingen som administrationselev i vores Kvalitetsafdeling!

DU VIL FÅ:

  • Faglig indsigt og en praktisk tilgang: Gennem et 2-årigt uddannelsesforløb veksler du mellem praktik i virksomheden og teori på skolen.
  • Egne ansvarsområder og brede kontaktflade internt & eksternt: Du kommer til at arbejde med kvalitetsmetoder for at sikre overensstemmelse med kundekrav, behandling af reklamationer/afvigelser, deltage i audit og andre aktiviteter.
  • Karrieremuligheder: Vi skaber et godt og langsigtet grundlag for netop din karriere i en stor koncern med bæredygtigt fokus.
Hydro Precision Tubing Tønder a.s.
Advokatanpartsselskabet Invictus

Sagsbehandler til ejendomshandel – vær med til at skabe orden i papirjunglen!

Hjemmearbejdsplads

Er du en (gerne erfaren) sagsbehandler med passion for ejendomshandel? Vil du være en del af et fantastisk hold på 10 kollegaer og have mulighed for meget hjemmearbejde?

Det er muligt at sidde hjemmefra fuldtid, men noget systemoplæring vil kræve tilstedeværelse et par dage til opstart.

Primært vil du blive involveret i eftersagsbehandlingen, herunder særligt håndtering af skøder, refusionsopgørelser, debitorskifter og andre tinglysningsmæssige ekspeditioner.

Hydro Precision Tubing Tønder a.s.

Logistikelev

Tønder

Se video om Hydro som arbejdspladsEr du klar til nye udfordringer efter endt skoleforløb, og vil du have et job indenfor erhvervslivet? Så vil vi gerne tilbyde stillingen som logistikelev til dig!

Som elev i vores shippingafdeling vil du få:

  • Faglig indsigt og en praktisk tilgang: Gennem et 2-årigt uddannelsesforløb veksler du mellem praktik i virksomheden og teori på skolen. Du får hands-on erfaring med varestyring.
  • Egne ansvarsområder: Du kommer til at arbejde med ordreregistrering, opfølgning og information til kunder på det globale marked.
  • Karrieremuligheder: Vi skaber et godt og langsigtet grundlag for netop din karriere i en stor koncern med bæredygtigt fokus.
Hydro Precision Tubing Tønder a.s.
JEMAC Rekruttering søger for Pro Rengøring A/S
Gem
JEMAC Rekruttering

Dygtig økonomichef med ambitioner søges

Tønder

Vores kunde, Pro Rengøring A/S, er et førende landsdækkende rengørings- og facility-firma. Virksomheden oplever en bemærkelsesværdig vækst og en stigende efterspørgsel på deres professionelle B2B-rengørings- og facility-løsninger.

Du tilbydes et lederjob med stor frihed og beslutningsmuligheder. Du kommer til at indgå i ledergruppen i en virksomhed med korte beslutningsveje, en flad organisation, samt en uformel omgangstone.

Mindmill Denmark

Norsktalende mødebooker

Mulighed for hjemmearbejde

Brænder du for kommunikation, og elsker du at skabe nye relationer?

Så har du nu muligheden for at tilegne dig dybdegående viden om og opbygge erfaring med telemarketing, hvor dit primære arbejde vil bestå i at skulle tage kontakt og skabe dialog med en række af de største B2B-virksomheder i Danmark, såvel som i udlandet.

Du kan arbejde mellem 1 – 36 timer ugentligt og gøre det hjemmefra eller på kontoret i Aarhus.

Mindmill Denmark
Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

ECCO Sko A/S

Social PR, Partnerships and Brand Activation Intern

Tønder

Se video om ECCO Sko A/S som arbejdspladsAn internship is a valuable part of your education, and it is important that you choose the best place for you to gain practical experience. ECCO is offering a unique opportunity for a talented and enthusiastic individual to join our Branding department.

Your tasks will be adjusted depending on timing, but will include:

  • Influencer engagement
  • Community support
  • Partnership outreach
ECCO Sko A/S
ECCO Sko A/S

Product Interns

Tønder

Se video om ECCO Sko A/S som arbejdspladsWe will support you in building a strong network across the product departments to maximise effectiveness and impact, whilst you support the end-to-end (E2E) calendar, ensuring that all deadlines are achieved.

As part of this internship, you will be matched with one of our teams within Product. This could be Footwear Product Management, Product Operations Management or Product Strategy.

ECCO Sko A/S
ECCO Sko A/S

Director of Product Strategy

Tønder

Se video om ECCO Sko A/S som arbejdspladsWould you like to ensure ECCO's commercial success by developing and executing a 3-year product strategy?

Join the ECCO community in this pivotal position to translate our company vision into a consumer-centric strategy that can set ECCO apart in the market

You’ll be working from scratch, so you can put your stamp on our strategy. Also, ECCO is financially sound and a growing brand in its market, so you have a great starting point.

SVP of Global Merchandising Merav Levi-Firhi
ECCO Sko A/S
Hansen Toft A/S søger for Hydro Extrusion Denmark A/S
Gem
Hansen Toft A/S

Produktionsdirektør - Ekstrudering

Tønder

Kan du via stærk ledelse og teknisk viden sikre en vedvarende optimering og effektivisering af den samlede produktionsproces, så er dette job måske noget for dig.

Med reference til CEO bliver du en del af direktørgruppen og får det samlede ansvar for ekstruderingsafdelingen med cirka 130 medarbejdere.

Din hovedopgave bliver at definere den fremtidige udvikling og strategiske retning for området via digitalisering, automatisering af processer og strukturer, samt udvikling og optimering af eksisterende emner.

Hansen Toft A/S
Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

  • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
  • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
  • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV