37 job matcher din søgning 37 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 37 resultater.
Sydbank
Udfordrende praktikforløb for finansbachelorer

Sydbank

Er du klar til et fedt praktikforløb med en hverdag fyldt med alsidige opgaver? Sydbank tilbyder et socialt og fagligt læringsmiljø, hvor du kan få luft under vingerne.

Det særlige ved et praktikforløb i Sydbank er, at du vil være med i hverdagens opgaver i en erhvervsafdeling, en privatafdeling og en private banking afdeling – herunder det lokale investeringscenter. Det giver dig et bredt fagligt fundament og et indblik, som muliggør, at du kan træffe det helt rigtige valg for din videre karrierevej.

Under praktikforløbet vil du få indblik i Sydbanks arbejdsområder, som bl.a. omfatter rådgivning af erhvervs- og privatkunder. Dette vil ske i tæt samarbejde med dine kolleger og din mentor, som du får tilknyttet i hele praktikperioden.

Som finansbachelor har du mulighed for at komme i praktik i en privatfilial, som kunderådgiver- lokal erhverv eller i en erhvervsafdeling, som erhvervsrådgiver.

Sydbank
Sydbank
Privatrådgiver

Sydbank, Tønder

Er det kunderelationer og god rådgivning, der driver dig, så får du her rige muligheder for at vise selvstændigt initiativ, udvikle dig og skabe den karriere, du ønsker.

Helt grundlæggende handler jobbet om at være en dygtig rådgiver, der kan skabe tætte relationer og en høj kundetilfredshed. Det gør du ved at levere nærværende og proaktiv rådgivning med forståelse for den enkelte kundes situation og aktuelle behov. Du gør en forskel for vores kunder – helt enkelt og ordentligt. Dine primære opgaver bliver at:

 • have ansvaret for egen kundeportefølje via en struktureret og proaktiv indsats
 • præsentere kunder for nye muligheder som fx låneomlægninger eller investering
Sydbank
Brødrene Hartmann A/SDygtig elektriker eller automatiktekniker til vedligehold

Brødrene Hartmann A/S, Tønder

Som elektriker eller automatiktekniker bliver man en del af vores vedligeholdsafdeling, der har det el-tekniske og mekaniske ansvar for vores fabrik. Vi udfører alle former for reparations- og installationsopgaver samt optimeringsopgaver i en udviklingsorienteret produktionsvirksomhed, der producerer i døgndrift. Arbejdsopgaverne vil bestå af mangeartede tekniske opgaver, som blandt andre vil omfatte:

 • Installationer på proces- og maskinanlæg
 • Opbygning/ombygning af tavler for mange forskellige slags styringer
 • Installation og idriftsættelse af tavleanlæg
Brødrene Hartmann A/SErfaren maskinkonstruktør til Hartmann Technology

Brødrene Hartmann A/S, Tønder

Har du solid erfaring i maskinkonstruktion?

Vi søger nu en ny kollega og maskinkonstruktør til Hartmann Technology i Tønder. Er du en rutineret konstruktør på 3D CAD, og er du mange års erfaring inden for maskinkonstruktion, er dette det rette job for dig.

Som maskinkonstruktør kommer dine primære opgaver til at bestå af:

 • Selvstændig konstruktion og design af specialmaskiner og produktionsanlæg
 • Videreudvikling af maskiner i eksisterende produktprogram
 • Konstruktion af nye maskiner til udvidelse af vort produktprogram

Du kan både starte fra bunden på en ny konstruktionsopgave, men du motiveres ligeledes også af at ændre, udvikle og forbedre eksisterende maskiner. Du kan lide at have ansvaret for det, du selv laver, og for at få tingene til at lykkes i samarbejde med dine kolleger.

Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Haderslev, Herning, Horsens, Kolding, København, Odense, Svendborg, Sønderborg og Vejle

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
ALDI Danmark1. Assistent - Tønder

ALDI Danmark

Er du klar til at få ansvar og være den, chefen trygt kan overlade butikken til, når der skal åbnes og lukkes? Som 1. assistent får du masser af udviklingsmuligheder og gode fordele.

Du er med til at gøre butikken salgsklar og give kunderne en fantastisk oplevelse i samarbejde med dine kolleger. På samme tid er du også den, der kan tage ansvaret for butikken, når både butiks- og souschefen er ude af huset – såsom om morgenen, aftenen og i weekenderne.

Du får en sjov hverdag med masser af service og godt humør, når du:

 • med kunden i centrum giver den bedste service – både ved kassen og ude i butikken
 • får nøglerne og både kan åbne og lukke butikken
 • tæller kassen op, når du lukker
EUC NordvestsjællandVi mangler undervisere til EUX Online. Er det dig?

EUC Nordvestsjælland

Brænder du for undervisning, og har du flair for digitale teknologier? Oplever du en glæde i at se andre lykkedes, og er du en god teamplayer? Så er det dig, vi har brug for som lærer på EUC Online. Vi er på udkig efter dygtige og engagerede undervisere, der vil være med til at videreudvikle Danmarks bedste onlineuddannelser. Vi har brug for undervisere med fuld undervisningskompetence til vores EUX-forløb i følgende fag: Informatik B og/eller Virksomhedsøkonomi B.

Som underviser på EUC Online har du hjemmearbejdsplads, og du skal forvente at have fleksible arbejdstider, der også kan være placeret aften og weekend. Vi arbejder ud fra den holdning, at vi er til rådighed for eleverne.

Om jobbet:

 • Du skal varetage undervisningen i ét af ovenstående fag op til A-niveau
 • Du skal planlægge og tilrettelægge undervisningen, så den inddrager viden fra erhvervsuddannelserne
 • Du skal følge op på elevernes studieaktivitet
Københavns ProfessionshøjskoleStudieadministrativ koordinator til Sygeplejerskeuddannelsen i Studieservice

Københavns Professionshøjskole

Har du lyst til at koordinere praktik? Kan du samarbejde om drift og udvikling af studieadministrative opgaver? Og har du både overblik, sans for detaljen og udpræget systemsnilde? Så er det dig, vi skal bruge!

Du får en hverdag med mange kontaktflader og med fingrene i mange systemer. Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

 • understøtte Sygeplejerskeuddannelsen med administration af praktik, herunder eksamen
 • koordinere og fordele praktikpladser til uddannelsens knap 4000 studerende i tæt samarbejde med kolleger fra uddannelsen og de kliniske uddannelsessteder i Region H og kommuner
 • sikre en optimal serviceoplevelse for vores studerende, bl.a. via vores virtuelle servicekoncept kaldet Basen og via den daglige kontakt
Brødrene Hartmann A/SReparatør til vedligehold

Brødrene Hartmann A/S

Hos Brødrene Hartmann A/S i Tønder søger vi nu en dygtig og engageret reparatør til at indgå i vores vedligeholdsafdeling, der med energi og interesse vil passe vores maskinpark og sørge for, at den til enhver tid er funktionsdygtig.

Som reparatør bliver man en del af vores vedligeholdsafdeling, der har det el-tekniske og mekaniske ansvar for vores fabrik. Vi udfører alle former for reparations- og optimeringsopgaver i en udviklingsorienteret og moderne produktionsvirksomhed, der producerer i døgndrift.

Arbejdsopgaverne vil blandt andre omfatte vedligeholdelse, fejlfinding, reparation og optimering af maskiner og produktionsanlæg. Som reparatør refererer man til vores vedligeholdsleder i vedligeholdelsesafdelingen og skal fungere i en dynamisk organisation, hvor der ikke er langt fra beslutning til handling.

Miljø- og FødevareministerietRegnskabs- og controllermedarbejder til Landbrugsstyrelsen i Tønder

Miljø- og Fødevareministeriet

Har du grundlæggende regnskabs-, bogholder- og controllerkompetencer, og har du lyst til at videreudvikle dem i en stor styrelse med en kompleks økonomi? Så er du måske vores nye kollega.

Du bliver en del af Team Jordfordeling i enheden Jordfordeling & Landbrugslov og kommer til at arbejde med en vifte af opgaver inden for regnskab og support.

Særligt for stillingen er, at du i halvdelen af din arbejdstid vil være tilknyttet enhedens økonomifunktion med to-tre kolleger, hvor dine primære arbejdsopgaver er:

 • Daglig drift, herunder fakturahåndtering, omposteringer, bogføring, håndtering af ejendomsskatter, ind- og udbetalinger m.m.
 • Bidrage til diverse afstemninger af mellemregninger og beholdningskonti
 • Oprettelse af debitorer og kreditorer i Navision
Grundfos A/S
SAP IBP/APO Consultant

Grundfos A/S, Bjerringbro

Are you looking for an opportunity to impact the digitalization of a major international company that contributes to global sustainability every day?

You will be responsible for working with the different business units who apply SAP PP, APO, and IBP in their daily work as part of the strategic important SIOP processes. This entails advisory services, application design, development, and implementations within the digital value chain.

Pioneering your area, you provide value to the business by:

  Grundfos
 • Providing application consultancy.
 • Driving development and implementation projects.
 • Implementing business improvements.
Grundfos A/S
AS3 Work&CareFREELANCE JOBCOACH - Storkøbenhavn

AS3 Work&Care

AS3 Work&Care søger lige nu flere freelance jobcoaches, som har mulighed for at løse opgaver på vores centre på Sjælland, primært i Ørestaden, Greve, Ballerup, Køge, Frederikssund og på Frederiksberg.

For at søge stillingen som freelance jobcoach, skal du være selvstændig og have eget CVR-nummer. Stillingen er et samarbejde mellem din virksomhed og AS3 Work&Care.

Som jobcoach er du stærkt motiveret af at skabe resultater sammen med vores kandidater - således de fastholdes eller kommer tættere på arbejdsmarkedet. Du vil arbejde med forskellige målgrupper og målet er uanset, at den enkelte kandidat gennem et intensivt rådgivningsforløb opnår tilknytning til arbejdsmarkedet eller påbegynder uddannelse.

KFUM's Sociale ArbejdeBehandler til udsatte børn

KFUM's Sociale Arbejde,Tønder

Projekt Ballast søger en uddannet pædagog, socialrådgiver eller anden fagperson med erfaring i at arbejde med udsatte børn. Et job med mening, der fokuserer på behandling af børn og unge fra familier med alkoholmisbrug.

KFUM’s Sociale Arbejde søger en medarbejder til Projekt Ballast, der er en dagbehandlingsindsats for børn og unge, der vokser op i familier med misbrugsproblematikker.

Stillingen er en nyoprettet, da vi udvider vores tilbud til Tønder. Det betyder, at du får mulighed for at bygge tilbuddet op fra bunden og selv sætte dit præg på rammerne. Projekt Ballast har også tilbud i Esbjerg, Varde og på Fanø, så du bliver en del af et stærkt behandlerteam. For at sikre sparring og koordinering skal du regne med mødeaktivitet hos dine kollegaer i Esbjerg.

Hydro Precision Tubing a.s
Økonomielev

Hydro Precision Tubing a.s, Tønder

Er du klar til nye udfordringer efter endt skoleforløb og vil du have et job indenfor erhvervslivet? Så vil vi gerne være med til at udvikle dit talent og skabe et godt grundlag for netop din karriere!

Hydro

Som økonomielev vil du få faglig indsigt og en praktisk tilgang til økonomifaget gennem et uddannelsesforløb, som veksler mellem praktik i virksomheden og teori på skolen. Du får egne ansvarsområder og kommer bl.a. til at arbejde med kontering og bogføring, fakturering, betalinger og afstemning, indkøb samt leverandørevalueringer og -forhandlinger.

Du vil under uddannelsen opnå et bredt kendskab til koncernens mangeartede opgaver og arbejde målrettet mod en karriere i en international virksomhed, hvor du efterfølgende også kan læse videre indenfor dit interesseområde.

Hydro Precision Tubing a.s
CuriaSalgschef med salgs- og budgetansvar for det danske marked

Curia søger for BROEN A/S i Assens

Har du et stærkt kommercielt fokus, og brænder du for salgsudvikling og teknisk salg?

Du bliver ansvarlig for løbende at have fingeren på pulsen vedrørende det danske marked. Her skal du både tilpasse konkrete aktiviteter og samarbejde med salgsdirektøren for at sikre langsigtede tilpasninger og justeringer af strategien.

Nogle af dine opgaver og ansvarsområder bliver:

 • Salgs- og budgetansvar for det danske marked
 • Udarbejdelse og opfølgning af tilbud
 • Teknisk sparring og værdiskabelse i samarbejde med kunderne
Unik mulighed for at blive selvstændig i det Sønderjyske
JobTeam Vil du bruge din faglige kompetencer på en ny måde indenfor byggebranchen med en stærk samarbejdspartner?
Skærbæk, Sønderborg, Tønder, Aabenraa
JobTeam
Pædagog i Tønder Ungdomsskole
Brænder du for at motivere unge mennesker og gennem professionelt relationsarbejde og bæredygtige læringsmiljøer at ”booste” de unge...
Tønder Kommune, Tønder
Jobcenter