31 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

31 jobannoncer

Gem
Hydro Precision Tubing Tønder A/S

Elev til Supply Chain

Tønder

Er du klar til at tage springet ind i erhvervslivet?

Se video om Hydro som arbejdsplads

Hos Hydro i Tønder søger vi en engageret administrations elev til vores Supply Chain-afdeling.

Som elev får du praktisk erfaring med administrative arbejdsgange, der veksler mellem praktik i virksomheden og teori på skolen.

Hydro Precision Tubing Tønder A/S
Gem
Tønder Kommune

Genopslag – HR-udviklingskonsulent

Tønder

Som udviklingskonsulent har du det store overblik over de metoder, vi arbejder efter, og du er både med til at sikre den røde tråd, når der skal udvikles nyt og til at formidle sammenhængen ud i resten af organisationen.

I Tønder Kommune har vi fokus på det gode arbejdsliv. Vi er optaget af at skabe en arbejdsplads, hvor der både er mulighed og plads til at skabe det gode arbejdsliv.

Gem
Brødrene Hartmann A/S

Elektriker

Tønder

Kunne du se dig selv arbejde som elektriker i en montage-afdeling, hvor du kommer til at spille en vigtig rolle fra start-montage på nye anlæg til indkøring/aflevering hos kunden?

Vi sætter trivsel og arbejdsmiljø i højsædet og har et fantastisk team, der hver dag arbejder på at gøre hinanden bedre.

Arbejdsopgaverne vil bestå af mangeartede opgaver, som blandt andre vil omfatte:

  • Installation på nye proces- og maskinanlæg
  • Indkøring og test af anlæg i samarbejde med montører og programmører
Brødrene Hartmann A/S
Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri

Vi søger administrativt stærke profiler med sans for detaljer til vores jordfordelingskontor i Tønder

Vi vokser i takt med den grønne omstilling og har derfor behov for nye kolleger. Er du administrativt stærk og har mod på at lære nyt? Eller har du erfaring med ejendomshandler, tinglysning, matrikulær berigtigelse samt servitutter? Så har du muligheden for at blive jordfordelingsberigtiger hos os.

Vi laver jordfordelinger i forbindelse med større vådområder eller andre typer naturprojekter, derfor kommer du til at spille en vigtig rolle i den grønne omstilling. I dit kommende team, skal du som berigtiger have overblik over og kontrollere flere handler på samme tid og sikre, at alt er på plads, før den endelige godkendelse lander.

Gem
Moment

Projektmedarbejder til Netto

Brabrand, Haderslev, Tønder, Aabenraa

Ved du hvad en hyldeforkant er?

Indrykket:
Hentet fra Moment
Hotel Tønderhus ApS
Gem
Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Hotel Tønderhus ApS
Gem
Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
Moment

Truckfører søges til Tønder

Tønder

Vi søger lige nu dig der elsker at køre truck til et vikariat på daghold, i ugerne 32 til og med 35, for virksomhed i Tønder.

Indrykket:
Hentet fra Moment
Gem
Hydro Precision Tubing Tønder a.s.

Værkfører

Tønder

Se video om Hydro som arbejdspladsSom et led i vores strategiske udvikling som leverandør til bilindustrien, ønsker vi at styrke vores driftsteam i rørtrækkeriet i Tønder. Er du interesseret i en afvekslende hverdag med fokus på ledelse, kvalitet, optimering og produktivitet? Så har vi stillingen til dig!

Et job i en udviklingsorienteret og innovativ virksomhed med kompetente kolleger og en uformel og åben tone.

Hydro Precision Tubing Tønder a.s.
Gem
IDG Direct

Mødebookere til afvekslende projekter

Herlev eller hjemmefra
Mulighed for hjemmearbejde

Opgaven består i at skabe leads for vores kunder ved at udføre udgående opkald til virksomheder (b2b) og booke møder eller deltagere til seminarer på afvekslende projekter.

Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner, men en god gennemslagskraft og energi er nødvendig for at opnå resultater i jobbet.

Vi tilbyder en fast løn – afhængigt af erfaring og kvalifikationer – samt en provisionsordning. Vi har kantineordning, sodavand og kaffemaskine.

Gem
Krone Kapital A/S

Procesorienteret forretningsudvikler med stort overblik

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du et skarpt øje for forretningsudvikling? Bliver du motiveret af at have indflydelse og sikre effektivt samarbejde? Krone Kapital søger en forretningsudvikler, som skal være bindeled mellem forretning, kunder og IT.Vi har en ambition om at være blandt de mest innovative i leasingbranchen. Derfor har vi brug for en kollega, som kan forbedre vores processer, lede interne projekter og styrke samarbejdet på tværs af vores afdelinger.

I Krone Kapital er vi eksperter i leasing og skræddersyede løsninger. Vi vækster, og i løbet af de seneste 5 år er vores forretning vokset til dobbelt størrelse og udviklingen forsætter.

Krone Kapital A/S
Gem
Krone Kapital A/S

Resultatorienteret salgschef med fokus på samarbejde

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du blik for mennesker, markedstrends og nye forretningsmuligheder? Interesserer du dig for ny teknologi og hvordan den kan understøtte og strukturere salgsledelsen? Krone Kapital søger en salgschef til Erhvervsleasing, som sammen med resten af ledergruppen får ansvaret for den daglige drift og udvikling af virksomheden.

Du bliver en del af et uformelt og fleksibelt arbejdsmiljø med høj aktivitet, godt humør og masser af muligheder.

Krone Kapital A/S
Gem
Landbrugsstyrelsen

Fagligt stærk agronom til nyoprettet stilling

Tønder

Vil du være med til at gøre landbruget grønnere? Du kommer til at bringe din store faglighed i spil, når vi bl.a. skal arbejde for at reducere husdyrproduktionens miljøpåvirkning. Du får også en vigtig rolle i at forme regler og rammer, der understøtter biodiversiteten nu og i fremtiden.

Med et stigende fokus på landbrugets påvirkning af miljø og klima, arbejder vi i styrelsen for at indfri regeringens målsætninger om CO2-reduktion. Derfor åbner vi en tilskudsordning, der har til formål at reducere metanudledningen i konventionelle kvægbesætninger. Du kommer til at få en vigtig rolle, når vi skal i gang med at implementere ordningen.

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri

Dygtige sagsbehandlere til nye opgaver inden for grøn omstilling

Tønder

Vil du være med til at gøre landbruget grønnere? Nu kan du blive en del af holdet, der bl.a. skal gøre en ny tilskudsordning med fokus på klima til virkelighed. Du får en alsidig hverdag med mange forskelligartede opgaver og gode kolleger.

Den primære opgave i enheden er at behandle ansøgninger om tilsagn til, ændring af og udbetaling af projektstøtte til ansøgere. Herudover vil der være opgaver som:

  • Forskellige former for sagsbehandling, der understøtter de tilskudsordninger vi håndterer
  • Skriftlig og mundtlig kommunikation med ansøgere
  • Opdatering af instrukser, der er udarbejdet på baggrund af den enkelte ordningsbekendtgørelse
CFD Rådgivning Fredericia
Gem
Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
Tønder Kommune

Medarbejder til lønkontor på Tønder Rådhus

Tønder

Har du lyst til at arbejde med løn og være en del af et lønkontor i udvikling? Så er jobbet som lønkonsulent noget for dig.

Lønkontoret varetager service og betjening af forvaltninger og decentrale enheder, hvor hovedopgaven er alle former for lønproduktion. Lønkontoret indgår desuden i et tæt samarbejde med HR-afdelingens personalekonsulenter og vi lægger vægt på at yde en høj kvalificeret tværfaglig rådgivning.

Vi tilbyder dig et godt og uformelt arbejdsmiljø med alle dine kolleger i Økonomi og Løn. Du kan se frem til at blive en del af en fleksibel arbejdsplads, hvor omgangstonen er uhøjtidelig.

Gem
Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
Moment

Sommerjob på lager i Tønder – er det dig?

Tønder

Vi søger lige nu friske lagermedarbejdere til plukke- og pakkeopgaver hos en virksomhed i Tønder!

Indrykket:
Hentet fra Moment

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV