66 job matcher din søgning 66 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Sydbank
Erhvervsrådgiver til Tønder

Sydbank

Vi tilbyder en spændende stilling i en kundefokuseret finansiel koncern. Du bliver en del af Danmarks erhvervsbank, og får ansvaret for at overtage og udvikle en attraktiv kundeportefølje af erhvervskunder.

Der er flere veje til dette job. Enten er du i dag en dygtig og udadvendt erhvervsrådgiver med lyst til nye muligheder, eller også har du et ønske om at skifte retning og starte som vores erhvervstrainee.

Uanset hvilken baggrund du har, motiveres du af at skabe gode kundeoplevelser via dygtig rådgivning og professionelle relationer. Afhængigt af din erfaring planlægger vi et passende udviklingsforløb.

Sydbank
Tønder Kommune Ejendomsserviceteknikerelev

Tønder Kommune

Intern Service på Tønder Rådhus søger en ejendomsserviceteknikerelev til Intern Service på Tønder Rådhus og tilhørende afdelinger.

Tønder Rådhus består af tre bygninger, som ligger i umiddelbar nærhed af hinanden. Derudover er der Handicap Løgumgård, Tøndervej 47 i Skærbæk og Højergård. Disse steder løser Intern Service de tekniske opgaver i relation til inventar, bygningsvedligeholdelse og vedligeholdelse af udearealer. Vi tilbyder et job med:

 • en spændende arbejdsplads
 • en alsidig uddannelse, hvor du kan udfolde dig både personligt og fagligt, og hvor du får mulighed for selv at være med til at præge dit uddannelsesforløb
 • mulighed for spændende og kreative opgaveløsninger inden for vedligeholdelse af bygninger og udearealer
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Tønder Kommune Sagsbehandler / virksomhedskonsulent til spændende job i Fleksteamet

Tønder Kommune

Har du stor interesse for og erfaring med arbejdsopgaver inden for Fleksområdet? Er du god til at afdække kompetencer og ressourcer, med henblik på, at omsætte disse til reelle arbejdsfunktioner, som den enkelte borger kan varetage? Så er det måske dig, vi søger.

Vi tilbyder dig

 • at blive en del af et team, bestående af seks dygtige og dedikerede medarbejdere, der brænder for deres arbejde
 • en fleksibel arbejdsplads, med et godt arbejdsmiljø og gode kollegaer.
Gem
A2B A/S ADMINISTRATIV MEDARBEJDER - Tønder - Fastansættelse

A2B A/S, Tønder

I A2B tilbyder vi beskæftigelsesrettet danskundervisning for integrationsborgere, samt målrettet og individuel danskuddannelse for studerende og udenlandske medarbejdere.

Til vores sprogcenter i Tønder søger vi netop nu en administrativ medarbejder, som vil være med til at gøre en forskel for vores mange kandidater.

Stillingen er en deltidsstilling på 20 timer. Du vil få en varieret dagligdag, som byder på mødet med mange forskellige mennesker og kulturer, og dine opgave vil primært bestå i at supportere centerets konsulenter samt den centeransvarlige.

Tygesen Company A/S Fleksibel økonomimedarbejder

Tygesen Company A/S, Tønder

Til at styrke vores virksomhed søger vi en kompetent, erfaren og engageret økonomimedarbejder til vores økonomiteam, hvor dine arbejdsopgaver vil komme til at spænde bredt.

Dine primære opgaver vil være alt, hvad et bogholderi indebærer, herunder:

 • Debitor–, kreditor–, og finansfunktionen
 • Håndtering af rejsebilag
 • Dialog med debitorer, kreditorer og agenter

Vi tilbyder et job, hvor du bliver del af et dybt engageret og fagligt stærkt team med en uformel omgangstone, og hvor der er plads til gode ideer og initiativer.

Bygma
Pladsmedarbejder

Bygma, Tønder

I Bygma leverer vi varen, så vores kunder kan komme videre. Hver dag. Vi sætter pris på et effektivt lager. Et moderne knudepunkt, hvor alt er sat i system. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark.

Se video om Bygma som arbejdsplads

Din opgave bliver at tage imod vores kunder. Du servicerer kunderne og hjælper dem med at finde varerne og læsse bilerne. Du noterer ordrerne elektronisk og sørger for, at vi altid har varer på lageret – de rigtige varer på det rigtige sted! Samtidig får du opgaver og ansvar inden for lagerstyring og pakning af ordrer. Du og dine kolleger hjælper hinanden som et stærkt hold med at holde orden, så vores lager altid fremstår ryddeligt og ordentligt.

Bygma
Bygma
Kørselsleder

Bygma, Tønder

I Bygma ved vi, at en byggeplads kræver stram styring og leverancer til tiden. Vi forstår, at vores effektivitet er afgørende for projektet. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark.

Se video om Bygma som arbejdsplads

Du skal lede kørselsafdelingen og stå for planlægning, koordinering og optimering af distributionen. Udover den daglige disponering vil dit arbejde byde på kontakt til vores kunder. Du leder og fordeler arbejdet med pakning af ordrer, og sikrer sammen med de øvrige medarbejdere, at vores kunder altid får varerne leveret til tiden. Du bliver et vigtigt knudepunkt på et moderne lager, hvor alt er sat i system – og på sigt har du mulighed for at få opgaver inden for personaleledelse.

Bygma
Tønder Kommune Medarbejder til lønkontor på Tønder Rådhus

Tønder Kommune

Lønkontoret varetager service og betjening af forvaltninger og decentrale enheder, hvor hovedopgaven er alle former for lønproduktion.

Som lønkonsulent bliver du kontaktperson for forvaltninger og institutioner med hovedvægt indenfor områderne: Pleje & Omsorg, AsylSyd, samt Voksen & Social.

Dine arbejdsopgaver er vekslende og omfatter blandt andet lønindberetninger, udfærdigelse af ansættelsesbreve og rådgivning og sparring.

Du får en hverdag med stor selvstændighed og en fleksibel arbejdsplads, hvor der også vil være indflydelse på arbejdsgange og processer.

Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Teknologisk Institut
Konsulent til Projektøkonomi

Teknologisk Institut, Taastrup eller Aarhus

Se video om Teknologisk Institut som arbejdsplads

Teknologisk Institut søger en medarbejder med interesse for økonomisk projektstyring.

Der er tale om en fuldtidsstilling, som ønskes besat i vores afdeling for Projektøkonomi i enten Taastrup eller Århus.

Dit arbejde vil være præget af stor fleksibilitet, og du får god mulighed for at sætte din faglighed i spil i forhold til projektstyring, organisering og samarbejde.

Teknologisk Institut
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Kognitiv Center København Speciallæge i psykiatri

Kognitiv Center København

Har du lyst til at indgå i et team, med udredning og behandling af bl.a. stress, angst, OCD, depression og ADHD/ADD på specialistniveau? Er du interesseret i også at arbejde psykoterapeutisk? Og har du lyst til at være med til at præge en klinik i fortsat udvikling?

Vi udreder og behandler voksne. Vi tilbyder psykoterapeutisk behandling individuelt og i gruppe. Vi arbejder evidensbaseret med afsæt i kognitiv adfærdsterapi (herunder metakognitiv terapi, ACT, compassionfokuseret terapi og skematerapi), mindfulness (MBSR), samt emotionsfokuseret parterapi (EFT).

I dagligdagen prioriterer vi vores trivsel højt. Vi har et godt arbejdsmiljø og har fokus på åbenhed, dialog og medindflydelse.

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
EUC Nordvestsjælland Vi mangler (endnu) en lærepladskonsulent til vores online uddannelser. Er det dig?

EUC Nordvestsjælland

Bliv en del af Nordvestsjællands største uddannelsesinstitution og landets største udbyder af online merkantile grundforløb. Som lærepladskonsulent bliver du en del af et stærkt team, der arbejder målrettet med at bygge bro mellem onlineelever, undervisere og lærepladser.

Primære opgaver bliver bl.a.:

 • Sikre høj overgang fra grundforløb til hovedforløb.
 • Optimere elevernes lærepladssøgning på grundforløbet.
 • Opsøgende indsats på elever som ønsker lærepladssøgning, både under og efter grundforløbet.

Vi tilbyder et spændende arbejde i spændingsfeltet mellem uddannelse og erhvervsliv. Selvstændigt arbejde, hvor du samarbejder med mange forskellige kollegaer.

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri Engagerede og ansvarsbevidste sagsbehandlere til Team Miljøtilskud

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, Tønder

Har du en stærk administrativ profil, og motiveres af at levere effektiv sagsbehandling? Kunne du tænke dig at bringe din faglighed i spil hos Landbrugsstyrelsen, hvor vi bidrager med tilskudsadministration til de danske landbrugere? Så vil vi glæde os til at høre fra dig.

I enheden Arealtilskud arbejder vi med sagsbehandling og administration af de arealbaserede tilskudsordninger til landbruget, bl.a. tilskud til pleje af græs- og naturarealer.

Dine opgaver vil bl.a. være:

 • Sagsbehandling og administrativ kontrol af forskellige typer af opgaver, f.eks. ansøgninger
 • Håndtering af henvendelser fra landbrugere og konsulenter
 • Indgå i samarbejde på tværs af enheden og styrelsen
Hjemmearbejdsplads
Gem
Hejdoktor.dk Psykolog

Hejdoktor.dk

Vores team af dygtige læger og sundhedspersonale skal stå til rådighed online, så vores kunder har mulighed for hurtig og kompetent pleje.

Vi søger psykologer, der kan være med til at drive vores platform videre og være med til at holde vores høje niveau. Vi leder efter psykologer der interesserer sig for telepsykologi, der har de fornødne kvalifikationer, og som synes det er spændende at arbejde indenfor psykologien i en uortodoks og unik kontekst.

Alt hvad du behøver for at arbejde hos Hejdoktor er en computer, et webcam og en internetforbindelse. Arbejdet vil foregå fra eget hjem eller kontor og du planlægger i stor udstrækning selv dine vagter.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Revisor1 ApS Revisorer, bogholdere eller revisorassistenter – du kan arbejde fra udlandet eller hjemmefra på deltid eller fuldtid

Revisor1 ApS

Revisor1 hjælper de allermindste virksomheder med regnskab. Vi hjælper dem med alle dele, fra bogføring til indberetning. Derfor søger vi revisorer og bogholdere, der kan hjælpe med de forskellige dele af dette.

Du behøver ikke at kunne det hele, men til eksempel bogføre, afstemme, udarbejde den udvidede selvangivelse eller udarbejde og indberette regnskaber for drift og holdingselskab.

Vi har splittet arbejdsopgaverne op, sådan at du i stor grad slipper for at lave rutinearbejde, som du er overkvalificeret til. For at understøtte dette har vi udviklet vores eget regnskabssystem fra bunden af. Vi arbejder 100% digitalt, i stor grad automatiseret og spilder ikke din tid.

Hjemmearbejdsplads
Gem
NCC Danmark
Projektchef til markant hotelprojekt på Aarhus Ø

NCC Danmark

Psssst! Vi har lagt i støbeskeen til en vild projektrejse, du ikke vil gå glip af!

Som ansvarlig for aptering på projektet vil du få din daglige gang på byggepladsen i Aarhus, hvor projektet løber de næste ca. 3-4 år. Her får du en naturlig berøringsflade med alle, der arbejder på stedet.

Det placerer dig i en rolle i spændingsfeltet mellem det mere fagligt detaljerede og det overordnede strategiske.

NCC Danmark

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV