Hydro

Velkommen til Hydro i Danmark

Hydro er et verdensomspændende og fuldt integreret aluminiumselskab med 35.000 medarbejdere i 40 forskellige lande. Vi kombinerer lokal faglig ekspertise, verdensomspændende rækkevidde og uovertruffen kapacitet inden for forskning og udvikling af aluminiumsløsninger. Vi samarbejder med mere end 30.000 kunder på verdensplan. Vores koncernhovedsæde er i Oslo/Norge.

Hydro i Danmark er en global forretningsenhed i Hydro koncernen, som udvikler, producerer og sælger aluminiumsrør samt flerkammerprofiler til automobilindustrien og køleindustrien i hele Europa, USA og Fjernøsten. Vi er førende producent og leverandør af præcisionstrukne aluminium produkter og kendt for at have fokus på sikkerhed, kvalitet og innovation.

Du finder vores 5 danske fabrikker i Tønder, hvor vi varetager forskellige opgaver indenfor udvikling, design, bearbejdning, afkortning, boring, stansning og overfladebehandling. Her arbejder 800 af branchens skarpeste talenter på tværs af vores organisation – både inden for udvikling, salg, produktion, teknik og administration.

Aluminium af de højeste standarder
Vi har over 50 års erfaring med at udvinde, bearbejde og producere profiler i aluminium, og vi er evigt fascinerede af de uendeligt mange måder, som metallet kan bearbejdes, kombineres og udformes på. I Danmark leverer vi både aluminium i rå tilstand og med overfladebehandling og mekanisk bearbejdning.

Så har du lyst til en spændende hverdag i et miljø, hvor vi hele tiden nytænker og udfordrer, hvad man kan lave med aluminium, er du kommet til det rette sted.

Vi kerer os om vores medarbejdere

Hos Hydro passer vi godt på vores medarbejdere, og ingen mål er for ambitiøse for os, når det kommer til sikkerhed. Derfor iværksætter vi ofte sikkerhedsanalyser for at se, hvordan vi kan hæve niveauet endnu mere. Vi gør også en aktiv indsats for at standse arbejdsrelaterede sygdomme såsom stress i opløbet. Uanset om du arbejder på produktionsgulvet eller på kontoret, vil du mærke, at vi bryder os om dit ve og vel. På den måde bevæger vi os imod vores vision om en arbejdsplads fri fra skader, ulykker og arbejdsrelaterede sygdomme.

Vi udvikler på dit talent
Hos Hydro er din udvikling og karriere i gode hænder. Vi tror nemlig på, at vores medarbejde, ligesom aluminium, har et enormt potentiale, som vi sammen kan forme og udvikle på. Til vores nyuddannede talenter har vi bl.a. vores Hydro Young Talents program – et 1-årigt program med fokus på talentudvikling og lederskab.

Aluminium er for evigt

Som en stor produktionsvirksomhed tager vi også vores miljømæssige ansvar alvorligt. En af de mange fantastiske egenskaber ved aluminium er, at det har en utrolig høj genanvendelighed. Faktisk er mere end halvdelen af det aluminium, som vores kunder modtager fra os, genanvendt.

Er du vores næste talent?
Har du lyst til at arbejde for verdens førende spiller inden for aluminiumproduktion og bearbejdning, så er vi altid på udkig efter vores næste dygtige medarbejder. Har du spørgsmål om Hydro som arbejdsplads, og om hvordan dine kompetencer kunne passe ind hos os, så er du velkommen til at skrive til os på personale@hydro.com

Vi glæder os til at høre fra dig!