30 jobannoncer matcher din søgning 30 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Spillemyndigheden

Jurister til spændende opgaver indenfor hvidvask og onlinespil

Odense C

Vil du være med til at løse spændende og varierende opgaver – både selvstændigt og sammen med dine kollegaer?

Uanset opgavens karakter vil fællesnævneren være forebyggelse og bekæmpelse af hvidvask og terrorfinansiering. Du får derfor rig mulighed for at dykke grundigt ned i lovgivningen, forarbejder og litteraturen.

Du vil indgå i et fagligt og socialt stærkt team, hvor fællesskab og samarbejde vægter lige så højt som stort engagement og faglig stolthed. Vi arbejder ofte med opgaver selvstændigt, men sætter også en ære i at sparre med hinanden – både mundtligt og skriftligt.

Spillemyndigheden
Spillemyndigheden

Jurist søges til spændende opgaver inden for lotterier

Odense C

Som jurist i Spillemyndigheden administrerer du spillelovgivningen i samarbejde med kompetente kolleger. Spillemyndigheden sikrer rammerne for fair spil i Danmark og giver vejledning til spiludbydere med tilladelse til udbud af spil.

Du vil arbejde inden for lovgivningen på området for almennyttige lotterier og monopollotterier. Du vil få indblik i de forskellige juridiske områder, som kontoret Lotteri og Landbaseret Spil varetager og være med til at udvikle og føre tilsyn på områderne.

Spillemyndigheden
Gem
Rice A/S

Indkøber

Odense C

Er du struktureret, udadvendt og god til at bevare overblikket? Trives du med en alsidig og dynamisk hverdag fyldt med spændende og udfordrende arbejdsopgaver i en virksomhed med højt til loftet?

Din vigtigste opgave bliver at bidrage med dit skarpe overblik og din evne til at holde fokus i en hverdag med højt tempo og mange varierende arbejdsopgaver. Du er selvkørende, løsningsorienteret og ansvarsfuld samt elsker en hverdag, hvor to dage ikke er ens.

Rice A/S
erwin andersen a/s søger for Fjernvarme Fyn A/S
Gem
erwin andersen a/s

Juridisk specialist – krydsfeltet mellem lovgivning, teknik og kunder

Odense C

Kom og bring dine faglige kompetencer og indsigt i spil, når du, sammen med et dynamisk team på 5, skal være med til at opretholde reglerne og rammerne inden for varmeforsyningsloven.

Arbejdsområder:

  • Etablering af nye varmeaftaler og opdatering af eksisterende aftaler, internt og eksternt
  • Løbende koordinering i forhold til budget og korrigerende tiltag

Du tilbydes en spændende, personlig og faglig udfordring i en økonomisk solid virksomhed, som er med helt fremme i den grønne omstilling.

Miljøstyrelsen

Kontorchef til Arter og Naturbeskyttelse

Odense C

Vil du være med til at løse biodiversitetskrisen? Har du mod på spændende ledelsesmæssige udfordringer?

De konkrete faglige områder, du vil skulle have ansvaret for, er opgaver i forbindelse med biodiversitet og natur, særligt EU-naturbeskyttede Natura 2000-områder i Danmark både til land og på havet, spørgsmål relateret til forslag om en EU-naturgenopretningsforordning, internationale havmiljøopgaver og marin naturgenopretning, herunder etableringen af stenrev og arbejdet med at udpege naturbeskyttede områder til havs.

Miljøstyrelsen
Skattestyrelsen

Vil du behandle skattestraffesager?

Odense C

Vi vurderer straffesager indenfor alle fagområder af Skatteforvaltningen og har i enhederne bl.a. ansvar for behandling af straffesager om social dumping, punktafgifter og transfer pricing.

Vi lægger i Center for Straffesager stor vægt på retssikkerhed og høj faglighed. Vores fundament bygger på videndeling, samarbejde og et godt arbejdsmiljø. Vi har fokus på resultater og effektiv sagsbehandling, hvor dit bidrag spiller en vigtig rolle. Vi løser mange af vores opgaver projektorienteret, og du vil indgå aktivt i teams/projekter med fokus på løbende sparring, din faglige udvikling og udfordrende arbejdsopgaver.

Skattestyrelsen
Gem
Røde Kors

Erfaren Sekretariatsleder - Odense

Røde Kors i Odense udvikler sig meget hurtigt lige nu. Vi har over 800 frivillige, omkring 30 sociale aktiviteter, en velfungerende samaritter aktivitet, tre store genbrugsbutikker, og vi har netop åbnet endnu en genbrugsbutik med byggematerialer og outlettøj.

Bestyrelsen ønsker fortsat udvikling, behovene er store, og vi åbner derfor snart et stort netværkshus. Til at understøtte dette spændende og meningsfulde arbejde og sætte præg på den fortsatte udvikling, søger vi nu en erfaren sekretariatsleder.

Miljøstyrelsen

Miljøvurderingsmedarbejdere til Miljøstyrelsens enhed Landskab & Skov

Odense C

Synes du, at det lyder spændende at få ansvar for miljøvurdering af blandt andet nogle af de helt store anlægsprojekter i forbindelse med den grønne omstilling, og trives du med at udvikle fagligheder sammen med dygtige kolleger?

Miljøstyrelsens opgave består blandt andet i at sikre, at væsentlige miljøpåvirkninger belyses, før der tages stilling til, om et projekt kan gennemføres. Herudover er inddragelse af offentligheden og andre myndigheder en vigtig del af processen.

Du kommer til at være en del af miljøvurderingsteamet, der behandler de konkrete miljøvurderingssager samt screeninger af projekter. I teamet er der fokus på at hjælpe hinanden fagligt og sikre trivsel og arbejdsglæde.

Miljøstyrelsen
Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Bliv en del af et spændende og internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel i europæisk uddannelse

Hjemmearbejdsplads

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) søger en inspektør med ansvar for udvikling og tilsyn ved Europaskolernes danske sprogsektioner i sekundærafdelingen (fra 6. klassetrin til og med den Europæiske Studentereksamen - EB).

Som inspektør får du ansvar for at koordinere pædagogisk udvikling og tilsyn med undervisningen på vores danske sprogsektioner i Bruxelles og Luxembourg. Dertil kommer tværgående udviklings- og tilsynsopgaver ved Europaskolerne generelt.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
HJHansen Recycling A/S

ESG/CSRD-koordinator

Odense C

Banker dit hjerte for bæredygtighed, cirkulær økonomi og fokuserede indsatser inden for ESG/CSRD? Og vil du være med til at sætte retningen for fremtidens tiltag og initiativer i en udviklingsorienteret koncern?

Vi tilbyder et spændende og meget alsidigt job i en dynamisk virksomhed, hvor du selv er med til at definere opgaverne. Vi forventer dog ikke, at du er specialist på alle områderne, og kommer til at sparre med både interne og eksterne folk, der også brænder for bæredygtighed.

LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring
Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Gem
Webhelp

Arbejd hjemmefra med kundeservice!

Hjemmearbejdsplads

Trives du med tekniske udfordringer, god kundeservice og fart på?

Vi søger nu nogle skarpe hoveder, der ikke er bange for tekniske udfordringer, en travl hverdag og elsker at stræbe efter at yde den bedste oplevelse for andre!

I teamet vil du være ansvarlig for at supportere kunder via telefon, forstå deres problem og hjælpe med at løse dem. Det kunden ikke ser, er arbejdet bag kulisserne - at dokumentere deres henvendelser, holde vores systemer opdaterede og arbejde med mål, der vil hjælpe dig med at udvikle dig i rollen.

Webhelp
Odense Katedralskole

Økonomi- og administrationschef til Odense Katedralskole, stx & hf

Odense C

Du vil blive en del af skolens ledelse sammen med rektor, vicerektor og tre pædagogiske ledere.

Dine primære ansvarsområder vil være økonomistyring, drift samt ledelse af TAP-personalet.

Der er en stærk samarbejdskultur på kontoret, hvor man hjælper hinanden, når der er travlt, og hvor alle bidrager til at løse de mange lavpraktiske ad hoc-opgaver, der er på en skole.

Gem
Nykredit

Rådgiver med fokus på sundhedssektoren til Center Odense

Odense C

Vi oplever markant vækst i vores unikke koncept til sundhedssektoren. Vi håber, at du vil være en del af vores team, så vi sammen kan fortsætte udviklingen.

Som rådgiver har du fokus på at øge forretningsvolumen med kunder fra den private del af sundhedssektoren – dvs. læger, speciallæger, tandlæger osv. Du skal forstå kundernes særlige branche og livssituation, ønsker og drømme og samtidig kunne identificere de økonomiske aspekter af deres liv, de muligvis ikke selv har fået øjnene op for.

Nykredit
HumanTrust A/S søger for Ejendomsselskaberne på Grønløkkevej
Gem
HumanTrust A/S

Regnskabschef med personaleansvar til etableret ejendomskoncern

Odense C

Trives du i en hands-on ledelsesrolle i krydsfeltet mellem regnskab og ejendomsadministration? Og ønsker du at blive en del af en veletableret ejendomskoncern med værdierne i orden?

Der er tale om en nyoprettet stilling, hvor du bliver regnskabs- og personaleansvarlig for ca. 10 medarbejdere. Du vil selv referere til virksomhedens Group CFO.

Du får stor indflydelse på dine arbejdsgange og tilrettelægger i vid udstrækning selv dine arbejdsdage.

HumanTrust A/S
Mercuri Urval søger for Fjernvarme Fyn A/S
Gem
Mercuri Urval

Programchef

Odense C

Fjernvarme Fyn vil være klimaneutral i 2030. Det næste store skridt i den proces bliver taget nu: at starte et modningsprogram for CO2-fangst og -lagring på virksomhedens affaldsenergianlæg, som kan danne grundlag for en ansøgning til den nationale støttepulje i 2025.

Vi har allerede investeret meget i den grønne omstilling og er et af Danmarks førende fjernvarmeselskaber med innovative grønne løsninger. Og nu er tiden inde til at tage det helt store ryk og til at yde vores markante bidrag til de danske klimamål. Det er ikke omkostningsfrit, og det er heller ikke risikofrit. Men vi gør det for vores børn og vores børnebørn,

siger Fjernvarme Fyns administrerende direktør Louise Høst.
Mercuri Urval
Mercuri Urval søger for Fjernvarme Fyn A/S
Gem
Mercuri Urval

Programassistent

Odense C

Fjernvarme Fyn vil være klimaneutral i 2030. Det næste store skridt i den proces bliver taget nu: at starte et modningsprogram for CO2-fangst og -lagring på virksomhedens affaldsenergianlæg, som kan danne grundlag for en ansøgning til den nationale støttepulje i 2025.

Vi har allerede investeret meget i den grønne omstilling og er et af Danmarks førende fjernvarmeselskaber med innovative grønne løsninger. Og nu er tiden inde til at tage det helt store ryk og til at yde vores markante bidrag til de danske klimamål. Det er ikke omkostningsfrit, og det er heller ikke risikofrit. Men vi gør det for vores børn og vores børnebørn,

siger Fjernvarme Fyns administrerende direktør Louise Høst.
Mercuri Urval
Mercuri Urval søger for Fjernvarme Fyn A/S
Gem
Mercuri Urval

Jurist

Odense C

Fjernvarme Fyn vil være klimaneutral i 2030. Det næste store skridt i den proces bliver taget nu: at starte et modningsprogram for CO2-fangst og -lagring på virksomhedens affaldsenergianlæg, som kan danne grundlag for en ansøgning til den nationale støttepulje i 2025.

Vi har allerede investeret meget i den grønne omstilling og er et af Danmarks førende fjernvarmeselskaber med innovative grønne løsninger. Og nu er tiden inde til at tage det helt store ryk og til at yde vores markante bidrag til de danske klimamål. Det er ikke omkostningsfrit, og det er heller ikke risikofrit. Men vi gør det for vores børn og vores børnebørn,

siger Fjernvarme Fyns administrerende direktør Louise Høst.
Mercuri Urval
Mercuri Urval søger for Fjernvarme Fyn A/S
Gem
Mercuri Urval

Forretningsudvikler

Odense C

Fjernvarme Fyn vil være klimaneutral i 2030. Det næste store skridt i den proces bliver taget nu: at starte et modningsprogram for CO2-fangst og -lagring på virksomhedens affaldsenergianlæg, som kan danne grundlag for en ansøgning til den nationale støttepulje i 2025.

Vi har allerede investeret meget i den grønne omstilling og er et af Danmarks førende fjernvarmeselskaber med innovative grønne løsninger. Og nu er tiden inde til at tage det helt store ryk og til at yde vores markante bidrag til de danske klimamål. Det er ikke omkostningsfrit, og det er heller ikke risikofrit. Men vi gør det for vores børn og vores børnebørn,

siger Fjernvarme Fyns administrerende direktør Louise Høst.
Mercuri Urval

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV