21 jobannoncer matcher din søgning 21 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
EIFO

Senior Finance Business Partner i Danmarks Eksport- og Investeringsfond (EIFO)

Nordhavn

Motiveres du af at forbinde finans og forretning, og ønsker du samtidig at være en del af en international finansiel organisation, der fremmer grøn omstilling og vækst i Danmark?

Dine primære ansvarsområder vil bl.a. være følgende:

  • Løbende følge den finansielle udvikling i EIFO til brug for ledelsesrapporter og beslutningsmateriale
  • Støtte og udfordre forretningen for at sikre, at dens strategier stemmer overens med de finansielle mål

Du vil få stor indflydelse på indholdet i dit arbejde og planlægningen af din arbejdsdag.

EIFO
UNICEF Supply Division

Procurement Assistant

Nordhavn

Se video om UNICEF Supply Division som arbejdspladsThe Medicines and Nutrition Center (MNC) is part of Supply Division and manages the procurement and contracting of pharmaceuticals, and nutrition products for all UNICEF offices, Copenhagen warehouse and regional hubs, focusing on optimizing emergency response and access to affordable and quality assured products in a timely manner.

The Procurement Assistant will support the procurement cycle for a segment of Nutrition products and services. Providing effective services to customers, ensuring accurate and timely processing of requisitions and requests up to the completion and closure of the order, with the overall goal of meeting the needs and requirements of the customers.

Aon Denmark A/S

Økonomiassistent

Nordhavn

Er du vild med tal og følelsen af, at det hele stemmer? Og er du typen, som gerne fordyber dig og gør dit bedste for at hjælpe en kollega med det rigtige svar?

Klar kommunikation og evnen til at jonglere forskelligartede opgaver er alfa og omega her. Stillingen er en garanti for en hverdag med udfordring og variation – der er bogstaveligt talt ikke to dage, der er ens, så hvis du gerne vil holdes i gang og har lysten til at lære, så bliver du rigtig glad for at være her,

fortæller Country Controller Yasin Yalman
Aon Denmark A/S
Fairfield & Residence Inn Copenhagen Nordhavn

Receptionists for dual-branded Marriott hotel at Copenhagen Nordhavn

Ready to shift gears? We're looking for more members to join our team of receptionists, as our newly opened Marriott hotel in Copenhagen Nordhavn has quickly become busy and therefore needs more hands!

We are seeking receptionists who speak and write English, and preferably Danish but this is not a requirement, both part-time for day shifts and part-time or full-time for night shifts.

Gem
Comwell

Meeting Designer, Comwell Copenhagen Portside

Nordhavn

Hos Comwell vil vi være de absolut bedste inden for møder og konferencer, derfor kommer du og teamet til at spille en central rolle på hotellet. Som Meeting Designer på Comwell Copenhagen Portside vil du sammen med teamet bidrage til, at vores gæster får den særlige og ægte oplevelse, der gør Comwell til det bedste valg.

Udover at levere en høj kvalitet og service i vores mødeprodukt, vil du også få et udfordrende, selvstændigt og detaljeorienteret job, hvor formidling af information til resten af huset er i højsæde.

Du vil få en spændende hverdag fuld af udfordringer og du får mulighed for selv at sætte dit præg på tingene, hvor der er stor fokus på samarbejde og medarbejdertrivsel.

Gem
SVITZER

Commercial Decarb Analyst

Nordhavn

Are you drawn to the challenge of contributing to a team that's at the forefront of decarbonisation and product innovation?

If you're passionate about making a tangible impact on environmental sustainability and eager to be part of a strategic initiative within a leading global company, this role offers an exciting pathway for your career.

SVITZER
Gem
EIFO

Back Office-medarbejder til garantiadministration i Danmarks Eksport- og Investeringsfond

Nordhavn

Du vil bl.a. være med til at:

  • sikre at garantiudstedelser forløber som de skal og at vores engagementer er korrekt registrerede i vores systemer
  • håndtere den løbende garantiadministration af sagerne, herunder præmieberegning, præmieopkrævning og gen-ratings

Du vil få stor indflydelse på indholdet i dit arbejde og planlægningen af din arbejdsdag. Vi lægger samtidig stor vægt på en god balance mellem arbejde og fritid/familie, og tilbyder bl.a. 7 ugers betalt ferie. 

EIFO
Gem
SVITZER

Finance System Owner

Nordhavn

Taking on the role as Finance System Owner, you will become subject matter expert for finance related systems, including Microsoft D365 (ERP), Baseware (Invoice Processing System), Expensify (T&E), Readsoft (Scanning) and the newly purchased payment Treasury application.

We offer a truly international environment with a professional, engaged, ambitious, yet relaxed atmosphere where we value diversity. We welcome flexibility, i.e., working from home as and when needed.

SVITZER
Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Bliv en del af et spændende og internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel i europæisk uddannelse

Hjemmearbejdsplads

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) søger en inspektør med ansvar for udvikling og tilsyn ved Europaskolernes danske sprogsektioner i sekundærafdelingen (fra 6. klassetrin til og med den Europæiske Studentereksamen - EB).

Som inspektør får du ansvar for at koordinere pædagogisk udvikling og tilsyn med undervisningen på vores danske sprogsektioner i Bruxelles og Luxembourg. Dertil kommer tværgående udviklings- og tilsynsopgaver ved Europaskolerne generelt.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
Copenhagen International School

Payroll Assistant

Nordhavn

Sætter du en ære i, at alle medarbejdere får den rette løn til tiden, hver måned?

Hos os garanterer vi, at du får en inspirerende og uformel hverdag med masser af grin og samarbejde på tværs af teams. Vores arbejdsplads har en helt særlig international kultur, og vi har til huse i en spændende, arkitekttegnet bygning fra 2017 i Københavns nye Nordhavnskvarter, lige ved metro og havnebus og tæt på S-tog og regionaltog.

Stillingen er på 20-25 timer pr. uge.

Accura Advokatpartnerselskab

Project manager til Transaction Support i M&A

Nordhavn

Se video om Accura Advokatpartnerselskab som arbejdsplads

Kunne du tænke dig at skabe værdi ved at strukturere og optimere processer, assistere de bedste teams inden for advokatbranchen og arbejde på nogen af de største M&A-transaktioner?

Arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

  • daglig sparring, assistance og rådgivning af jurister i forbindelse med opstart af projekter
  • kontakt til og rådgivning af kunder og samarbejdspartnere
  • daglig koordinering og ledelse af studentermedhjælpere
  • løbende projektstyring
Accura Advokatpartnerselskab
LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring
Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Gem
Webhelp

Arbejd hjemmefra med kundeservice!

Hjemmearbejdsplads

Trives du med tekniske udfordringer, god kundeservice og fart på?

Vi søger nu nogle skarpe hoveder, der ikke er bange for tekniske udfordringer, en travl hverdag og elsker at stræbe efter at yde den bedste oplevelse for andre!

I teamet vil du være ansvarlig for at supportere kunder via telefon, forstå deres problem og hjælpe med at løse dem. Det kunden ikke ser, er arbejdet bag kulisserne - at dokumentere deres henvendelser, holde vores systemer opdaterede og arbejde med mål, der vil hjælpe dig med at udvikle dig i rollen.

Webhelp
Gem
twoday A/S

Head of Facility Management

København

twoday Danmark søger en erfaren chef for vores Facility-område til at varetage ledelsen af vores faciliteter samt de interne servicefunktioner på tværs af landet. Du vil være med til at skabe grundlaget for en hverdag for vores kolleger og kunder, hvor samarbejde, gode kundeoplevelser og ikke mindst fællesskabet trives.

Dine primære opgaver vil omfatte ledelse af vores dygtige personale, der arbejder på forskellige lokationer rundt om i Danmark, leverandørstyring og sikring af effektive tværgående processer, herunder organisering og ledelse af de interne servicefunktioner.

twoday A/S
Fonden Dansk Standard

Public Affairs-projektleder til to af vores vigtigste politiske aktiviteter

Nordhavn

Er du en erfaren Public Affairs-projektleder med talent og passion for at drive politiske projekter, og går du til dine opgaver med et skarpt blik for detaljen og et smil på læben? Så er du måske den projektleder, vi mangler i vores Public Affairs-afdeling.

Se video om Fonden Dansk Standard som arbejdsplads

Vi leder derfor efter en dygtig ny kollega til at drive to af vores vigtigste politiske aktiviteter i løbet af året: vores ambitiøse deltagelse på Folkemødet og det løbende samarbejde med Erhvervsministeriet om Dansk Standards mål- og resultatplan (MRP).

Fonden Dansk Standard
Accura Advokatpartnerselskab

Alsidig og procesorienteret PA til Fast Ejendom

Nordhavn

Se video om Accura Advokatpartnerselskab som arbejdsplads

Vi søger en engageret, effektiv, alsidig og dygtig personlig assistent, der har en professionel tilgang til sit arbejde, gode engelskkundskaber, stort overblik og godt humør.

Udover at levere traditionelle PA-ydelser til afdelingens ledere vil dit primære ansvar være at lede et mindre supportteam med 2-3 yngre medarbejdere og sammen med dem håndtere og koordinere en stor del af afdelingens interne processer og arrangementer og eksterne markedsførings- og netværkstiltag.

Accura Advokatpartnerselskab

Retsassistent

Nordhavn

Vil du være vores nye retsassistent?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
2degrees
Gem

Finance & Operations Associate

Nordhavn

Seeking a Finance & Operations Associate to join our small and dynamic team in Nordhavn where you will play a key role in supporting our investment activities.

Indrykket:
Hentet fra The Hub
Schjødt Advokatpartnerselskab
Gem

M&A advokater og advokatfuldmægtige

Nordhavn

Schjødt søger erfarne M&A advokater og advokatfuldmægtige med erfaring inden for M&A til vores transaktionsafdeling i København.

Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV