50 job matcher din søgning 50 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 50 resultater.
Kereby ApS
Asset Manager

Kereby ApS, Nordhavn

Har du baggrund indenfor investeringsejendomme? Vil du være med til at udvikle investeringsejendomme - fra business case til ejendommen er fuldt implementeret i porteføljen? Og ønsker du en unik berøringsflade med verdens største kapitalfond samt at blive en del af Blackstones verdensomspændende netværk? Så er du måske vores nye kollega.

Hos Kereby søger vi en ambitiøs Asset Manager med forståelse for investeringsteori og hvordan man udvikler, driver og optimerer ejendomme.

Derudover er du resultatorienteret og en stærk projektleder, og du har kendskab til de forskellige regler i forbindelse med privat- og erhvervsudlejning, og du ved, hvordan man agerer i henhold til disse.

Korte deadlines bliver en del af din hverdag, og derfor er det vigtigt, at du formår at varetage et større antal sager på samme tid. Det forventes, at du er kvalitetsbevidst og i stand til at levere professionel værdiskabende sparring og rådgivning.

Kereby ApS
Comwell Copenhagen PortsideKøkkensouschef

Comwell Copenhagen Portside, Nordhavn

Dygtig, engageret køkkensouschef og som kan skabe madglæde, Comwell Copenhagen Portside

Som Køkkensouschef hos Comwell Copenhagen Portside vil du få en spændende hverdag med masser af gæster, udfordringer og gode kolleger. Sammen med dit team har du en helt central plads på hotellet, når I sammen skal give vores gæster den særlige oplevelse, der gør Comwell til det bedste valg.

Om stillingen

 • Selvstændig varetagelse af morgenbuffet, frokostbuffeter og i perioder aftenens dinner samt selskaber
 • Kreativ udvikling af pauseforplejning, frokostanretninger samt interesse for det søde køkken
 • Grundtilberedninger
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aarhus, Sønderborg og Aalborg

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Moment Hollandsktalende kundeservicemedarbejdere

Moment søger for Hobbii ApS

Vil du yde kundeservice for Danmarks hurtigst voksende virksomhed? Hobbii.dk søger hollandsktalende kundeservicemedarbejdere til et-måneds fuldtidsvikariat med hurtig opstart!

Som Danmarks hurtigst voksende virksomhed får hobbii.dk en masse henvendelser fra deres mange kunder. En del af kunderne er fra Holland og taler, samt skriver, hollandsk, hvorfor vi, på vegne af hobbii.dk, søger hollandsktalende medarbejdere til deres hollandske kundeserviceteam til et et-måneds vikariat.

Din opgave bliver at yde skriftlig kundeservice for virksomhedens mange hollandsktalende kunder. Dette er primært på mail men kan også være via andre skriftlige kanaler såsom trustpilot.dk. Derfor er det også et krav, at du kan formulere dig professionelt på hollandsk - skriftligt og mundtligt.

Comwell Copenhagen PortsideMorgenkok

Comwell Copenhagen Portside, Nordhavn

I Comwell har vi fokus på værtskab, service og god gæstekontakt, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten af det, vi leverer, selvom det nogle gange går rigtig stærkt. Det stiller store krav til vores medarbejdere, og derfor søger vi kun de bedste. Vi lover til gengæld, at du får et spændende og udfordrende job, hvor du får mulighed for at gøre en forskel.

Som Morgenkok på Comwell Copenhagen Portside bliver du del af et dynamisk og uformelt køkkenteam, som hver dag sætter en ære i at lave lækker og velsmagende mad til vores mange gæster. Vi tilbyder en stilling i fast vagtplan, hvor ikke to dage bliver ens.

Arbejdsopgaver:

 • Selvstændig varetagelse af morgenbuffet, samt formiddags forplejning til vores konferencegæster
 • Arbejde i vores åben køkken
 • Kontrol af råvarer og kvaliteten • Opfyldning af morgenbuffeten i restauranten
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
MEM PoleringVinduespudser – Firmabil og løn uden loft

MEM Polering, Nordhavn

Vil du have fuldtudstyret firmabil og selv bestemme dine arbejdstider?

Vi har opgaver til dig og koordinerer din arbejdsdag for dig. Fordi du løser opgaverne godt, er du med til at få virksomheden til at vokse.

Du får en 37-timers arbejdsuge, hvor du pudser vinduer for caféer, restauranter, virksomheder og private. Din arbejdsplan har du altid ved hånden på din mobil.

Har du brug for råd eller en ekstra hånd, så griber du bare telefonen og ringer til en kollega – der er altid en kollega klar til at hjælpe. Og hver 2. eller 3. måned har vi store opgaver, som vi løser sammen, så du lærer også alle dine kolleger at kende.

JELD-WEN Danmark A/S
Quality Documentation and Supplier Quality Manager

JELD-WEN Danmark A/S

Join one of the world's leading suppliers of windows and doors in a key role as a Quality Documentation and Supplier Quality Manager. You will be part of the European Quality team, where you have a pivotal impact on supplier quality and quality documentation on a European scale.

As Quality Documentation and Supplier Quality Manager, your responsibility entails implementing and maintaining the quality documentation system and supplier quality program, two crucial pillars of JELD-WEN's European quality road map. The scope of the role is to oversee the quality documentation policies and procedures in the JELD-WEN organisation in Europe, whilst leading continuous improvement initiatives to improve supplier quality.

You will drive the creation and implementation of best practice quality vision, policies, processes and procedures to improve operational performance across our JELD-WEN organisations in Europe.

JELD-WEN Danmark A/S
ZiboCare A/SMålrettet produktspecialist med fokus på at skabe resultater

ZiboCare A/S

Vil du være med til at gøre en forskel for borgere, patienter og sundhedspersonale i kommuner og på sygehuse, gennem salg og uddannelse? Ønsker du at kombinere din sundhedsfaglige uddannelse med salg af tryksårsforebyggende og sanses-timulerende hjælpemidler i en innovativ virksomhed? Så se her!

Vi søger en erfaren produktspecialist til salg af tryksårs-forebyggende og sansestimulerende produkter i Region Nordjylland og dele af Region Midtjylland. Som vores nye produktspecialist skal du stå for undervisning og uddannelsesprogrammer. Den uddannelsesansvarlige del af stillingen vægter lige så højt som produktspecialistrol-len. Stillingen vil bl.a. indbefatte:

 • Formulering af salgsstrategi
 • Opsøgende salgsarbejde
 • Vedligeholdelse af kundedatabase og salgsstyring i CRM
UNICEF Supply DivisionExecutive Assistant (GS-5)

UNICEF Supply Division, Nordhavn

Under the general supervision of the Executive Manager, the Executive Assistant is responsible for administrative and secretarial support to the Director’s Office (DO) on a range of duties and projects, including Vision and back-up responsibilities.

Summary of key functions/accountabilities:

 • Takes responsibility for time management and scheduling for the Deputy Directors, with appropriate consultation as required. Effectively prioritizes and resolves conflicts and competing demands.
 • Manages signatory books of the Deputy Directors and ensures that documents are properly filed.
 • Supports the drafting of official correspondence, on behalf of the Deputy Directors
Comwell Copenhagen PortsideNatportier

Comwell Copenhagen Portside, Nordhavn

Kan du levere service i verdensklasse - så er du den vi mangler som vores nye natportier på Comwell Copenhagen Portside.

Som natportier på Comwell Copenhagen Portside vil du - sammen med det øvrige team i receptionen - have en særlig plads, når I sammen skal give vores gæster den særlige oplevelse, der gør Comwell til det bedste valg. Hotellet åbnede i januar 2021, og du vil derfor blive en del at det nystartet team og være med til at sætte dit præg på afdelingen.

Arbejdsopgaver:

 • Ind- og udcheckning af hotellets gæster
 • Reservationer af individuelle og leisuregæster
 • Servicering af vores gæster
emendo engineering ApSMaskiningeniør, bygningsingeniør, el-ingeniør eller maskinmester

emendo engineering ApS, Nordhavn

emendo betyder forbedringer, og det er essensen af vores idégrundlag. emendo engineering har fokus på udvikling af eksisterende og ny produktion i Pharma- og Medicoindustrien. Ved at kombinere teknisk projektledelse og de rigtige specialister, styrker vi organisationer til at forene projektering og eksekvering for derigennem at kunne skabe den gode historie sammen.

Vil du være med til at skabe den gode historie, vil vi meget gerne høre fra dig, da vi har brug for en ny skarp kollega.

Du vil komme til at arbejde sammen med en eller flere kollegaer fra emendo consulting group i et professionelt miljø med en uformel atmosfære og et stærkt fagligt og socialt sammenhold. Opgaverne vil variere fra projektsupport til selvstændige projekter af teknisk karakter. Du vil arbejde med opgaverne og din specialistviden i en Pharma-/Medico-kontekst.

Foodjob Nordic
Technical Sales Manager – Plant-Based Food Ingredients

Foodjob Nordic recruiting on behalf of AM Nutrition

Foodjob Nordic is now looking for a Technical Sales Manager to join AM Nutrition (AMN), a market leader in sustainable pea protein, starch and fiber.

Foodjob Nordic is now looking for a Technical Sales Manager to join AM Nutrition (AMN), a market leader in sustainable pea protein, starch and fiber. The Technical Sales Manager will be responsible for technical sales across Global markets.

The Technical Sales Manager will identify the most relevant client segments and will develop go-to-market plans in close cooperation with the VP Sales & Marketing and Sales team. The Technical Sales Manager should identify the best distribution channels and partners and interact with customers and representatives of associated industries to evaluate and promote growth and efficiency in commercial operations, including input to product development and drive new product launches.

Foodjob Nordic
Meny
Delikatesseassistent

Meny, Nordhavn

MENY søger flere MADarbejdere – er du vores nye delikatesseassistent?

MENY Nordhavn er en topmoderne butik i rivende udvikling og derfor søger vi en passioneret og engageret delikatesseassistent. Er du kreativ, elsker du at arbejde med mad og synes MENYs delikatessekoncept er spændende? Ja, så er jobbet måske lige dig.

Du skal blandt andet:

 • Være en del af den daglige produktion og sikre en fantastisk kundebetjening
 • Sikre at vores stærke koncepter og faste rutiner overholdes
 • Være med til at udvikle nye retter og måltidsløsninger

Du får et spændende og varieret job i en dynamisk virksomhed, hvor du kan være med til at præge din egen arbejdssituation og udvikling.

Copenhagen Malmö Port
Customer Delivery Operator

Copenhagen Malmö Port, Nordhavn

Vi har travlt i CMP med lastning og losning af containerskibe, og logistikopgaver af forskellig karakter. Derfor søger vi en ny medarbejder til at passe vores gate og yard, så trafikken forløber optimalt ind og ud af havnen, og vores kunder får den bedste og mest effektive service.

Copenhagen Malmö Port AB

For at få succes i jobbet som Customer Delivery Operator skal du sikre, at den daglige drift af vores Operation Gate & Yard forløber optimalt. Det vil sige koordinering af trafik gennem vores gate ind og ud af havneområdet hos CMP.

Derudover får du ansvaret for blandt andet at

 • Disponere eksterne kørsler
 • Koordinere ind- og udleveringer til yarden
 • Oprette faktureringsgrundlag.
Copenhagen Malmö Port
Meny
Kasseleder

Meny, Nordhavn

Vores topmoderne MENY i Nordhavn er altid en af de første med de nyeste fødevaretrends. Her skal kunderne opleve et sublimt kundemøde med et fantastisk sortiment inden for alle kategorier - lige fra lækre kolonialvarer og overdådige vine til et spændende udvalg i oste, fisk og kød samt frugt & grønt.

Vores nye kollega har et væsentligt ansvar i at sikre, at afdelingen altid er velfungerende, at vore kunder altid oplever høj service og at kasselinjen altid er optimalt bemandet. Vi sørger selvfølgelig for en grundig oplæring i vores systemer og rutiner.

I denne stilling kommer du til at referere til købmanden, bliver en del af butikkens ledergruppe og skal være med til at motivere og inspirere personalet, samt sikre budgetplanlægning og overholdelse heraf.