65 job matcher din søgning 65 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Scan-Shipping A/S Lagermedarbejder

Scan-Shipping A/S, Nordhavn

Arbejdet består i alt fra pluk & pak til los/last af biler samt stuffing og tømning af containere.

Du skal kunne arbejde selvstændigt og effektivt.

Truckcertifikat er et krav.

SVITZER
EcoTow Growth Manager

SVITZER, Nordhavn

The Svitzer EcoTow team is looking for a commercially driven EcoTow Growth Manager to be responsible for identifying, prioritising, and developing growth opportunities while continuously harvesting, condensing, and communicating customer insights across the product team and Svitzer organisation.

In Svitzer we value the diversity of our talent and will always strive to recruit the best person for the job – we value diversity in all its forms, including but not limited to gender, age, nationality, race, sexual orientation, disability, or religious beliefs. We are proud of our diversity and see it as a genuine source of strength for building high performing teams.

SVITZER
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Fonden Dansk Standard
Engageret .NET-udvikler eftersøges

Fonden Dansk Standard, Nordhavn

Kan du tænke strategisk og eksekvere de gode ideer, og kunne du tænke dig at arbejde med nye teknologier i et mindre DevOps-team? Så kan vi tilbyde et spændende job i et dedikeret team på en attraktiv arbejdsplads.

Se video om Fonden Dansk Standard som arbejdsplads

Som led i vores øgede fokus på at løfte IT-services til cloud søger vi en udvikler til vores mindre team af interne udviklere.

I de kommende år står vi i IT-afdelingen over for en række spændende udviklingsprojekter, primært med fokus på at forny og migrere eksisterende on-prem-løsninger til Microsofts Azure Stack.

I tæt samarbejde med de øvrige kolleger i teamet vil dine primære opgaver være at løfte og forny de services, der i dag understøtter vores forretning. I forlængelse af dette ligger også nyudvikling, i takt med at nye behov fra forretningen identificeres.

Fonden Dansk Standard
Gem
MEDLOG Denmark A/S
Maskinfører

MEDLOG Denmark A/S, København

Vi har brug for endnu en truckfører til vores afdeling af MEDLOG CPH, og hvis du finder nedenstående interessant, så er det denne stilling som du skal søge.

Vi hedder MEDLOG Denmark A/S, er placeret i frihavnen i København og vores moderselskab, samt primære kunde, er MSC som er verdens andet største containerrederi.

Vi beskæftiger os med klargøring, opbevaring, reparation og transport af skibscontainere i alle typer og størrelser, og har containerterminaler og depoter over hele verden. Vi kommer til at operere ud fra et område på 9.000 m2 på containerterminalen i København.

MEDLOG Denmark A/S
UNICEF Supply Division
2 x Procurement Associate, GS-6

UNICEF Supply Division, Nordhavn

UNICEF works in some of the world’s toughest places, to reach the world’s most disadvantaged children. To save their lives. To defend their rights. To help them fulfill their potential.

Se video om UNICEF Supply Division som arbejdsplads

Across 190 countries and territories, we work for every child, everywhere, every day, to build a better world for everyone. And we never give up

Under the general supervision of the Contract Specialists, the 2 x Procurement Associates are responsible for performing all procurement activities in compliance with the UNICEF Financial Rules and Regulations, Supply Division Manual and other applicable procurement procedures

Gem
Munck Havne & Anlæg a/s
Byggetekniker/Kontrollant søges til kvalitetssikring

Munck Havne & Anlæg a/s, Nordhavn

Trives du med arbejde i den friske luft og har ja-hatten på, når du arbejder med forskellige arbejdsopgaver? Så er det netop dig, vi søger!

Dit ansvarsområde er kvalitetssikring, hvor du har din daglige gang både i felten og på kontoret, hvor du indtaster dine data.

Vi tilbyder:

 • Et job med gode fremtidsmuligheder
 • En dynamisk hverdag, hvor du er ude af og inde på kontoret
 • En arbejdsplads, der har en vision om 0-Ulykker
Munck Havne & Anlæg a/s
Louis Poulsen A/S
Legal Counsel til Designers Company

Louis Poulsen A/S, Aarhus

Har du lyst til at blive en del af en af de mest traditionsrige og succesfulde globale high-end designkoncerner, hvor du kan arbejde forretningsorienteret og bredt med samtlige juridiske fagområder? Så har vi en spændende stilling til dig i vores juridiske team.

Vi søger en engageret og ambitiøs kollega, som vil tage det næste skridt som juridisk rådgiver og sparringspartner for hele organisationen.

Du vil blive ansat i Louis Poulsen, hvor du vil blive fuldt dedikeret til at supportere vores søsterselskab Designers Company, der fører brands som Menu Space og By Lassen. Afdelingen i Louis Poulsen fungerer som et shared service center, hvor vi sparrer og hjælper hinanden på tværs af de danske brands.

Louis Poulsen A/S
Slagtersvend til MENY Nordhavn

Meny

MENY søger flere MADarbejdere – er du vores nye slagtersvend?

Vil du skabe solide madoplevelser for vores kunder med fokus på kvalitet og godt håndværk? Og vil du lære at lave de flotteste udskæringer, få mere ansvar og frihed i hverdagen – og bringe din begejstring og madglæde videre til vores kunder?

Så er du måske den slagtersvend, vi søger!

I slagterafdelingen i MENY Nordhavn er vi rigtige slagtere. Vi går vi op i god mad, og for os er fersk kød mere end blot et håndværk. Det er vores passion. Vi er det lokale kulinariske fyrtårn, som kunderne besøger, når de skal have professionelle udskæringer fra faglærte slagtere. Det er også ved slagterdisken, at de henter inspiration til hverdagens retter, får nye opskrifter eller hører om de nyeste madtrends.

Meny
SVITZER
Product Owner

SVITZER, Nordhavn

Are you passionate about unlocking value through data, business intelligence and advanced analytics? Do you have strong stakeholder management skills and thrive in a truly international environment? This role may be something for you.

You will be responsible for the delivery of data insights to our international user base through our business intelligence stack and working with our team of developers. You will sit at the intersection of business and technology and driving forward data-driven decision making at Svitzer.

SVITZER
EKF Danmarks Eksportkredit
Treasury analyst til Danmarks Eksport og Investeringsfond

EKF Danmarks Eksportkredit, Nordhavn

Vil du anvende din viden indenfor investering og risikostyring på nye måder? Har du stærke matematiske og analytiske kompetencer, som du ønsker at anvende til at drive flere forskelligartede opgaver og projekter? Så er her chancen for i samspil med dine kollegaer at understøtte udviklingen af en stærk samlet treasuryenhed i Danmarks Eksport og Investeringsfond (EIFO).

Treasuryfunktionen har ansvaret for styring og optimering af likviditet inkl. funding af Fondens udlånsaktiviteter og afdækning af rente-, valuta- og likviditetsrisiko.

Du kan forvente et job, hvor du kan præge udviklingen af afdelingen og udvikle dine kompetencer i en dynamisk organisation, hvor vi har fokus på vidensdeling og faglig udvikling.

EKF Danmarks Eksportkredit
Gem
MEDLOG Denmark A/S
Reperatør/smed

MEDLOG Denmark A/S, København

Jobbet er fuldtid og vil blandt andet indeholde følgende:

 • Reparation, vedligehold og opgradering af alle former for skibscontainere.
 • Forefaldende opgaver i virksomheden når der er behov for det.
 • En arbejdsplads hvor ikke alle dage og opgaver er ens.

Den rette kandidat kan forvente følgende fra os:

 • Vi behandler dig ordentligt.
 • Vi giver dig udfordringer.
 • Vi giver dig muligheder, hvis du er engageret og har lyst.
MEDLOG Denmark A/S
Munck Havne & Anlæg a/s
Dedikeret kvalitetsmedarbejder, Sjælland

Munck Havne & Anlæg a/s

Arbejder du detaljeorienteret og struktureret, og er du samtidig skarp til at formidle samt drive nye tiltag og processer? 

Grundet stigende ordretilgang hos Munck Havne & Anlæg leder vi netop nu efter en dygtig kvalitetsmedarbejder, der brænder for at arbejde med kvalitetssikring på højt niveau og være med til at fastholde og forbedre vores nuværende kvalitetssystemer.

Vi tilbyder en varieret hverdag, hvor du veksler mellem at sidde på kontor og komme ud på byggepladser.

Munck Havne & Anlæg a/s
Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Copenhagen International School Seeking a Director of Finance

Copenhagen International School, Nordhavn

As Director of Finance, you will be overall responsible for the finance area in the school, managing the Business Office consisting of four employees, as well as the Facilities & Security department, which is led by a leader managing a team of four.

You will be responsible for all accounting tasks, the payroll area, and regular reporting to stakeholders regarding the financial health of the school.

Additionally, it will be your responsibility that accounts are kept in accordance with good accounting practice and according to the Danish law, and that the accounting system is designed in such a way as to provide information required by the School Director and the Board, as well as the Danish authorities.

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Teknologisk Institut
Konsulent til Projektøkonomi

Teknologisk Institut, Taastrup eller Aarhus

Se video om Teknologisk Institut som arbejdsplads

Teknologisk Institut søger en medarbejder med interesse for økonomisk projektstyring.

Der er tale om en fuldtidsstilling, som ønskes besat i vores afdeling for Projektøkonomi i enten Taastrup eller Århus.

Dit arbejde vil være præget af stor fleksibilitet, og du får god mulighed for at sætte din faglighed i spil i forhold til projektstyring, organisering og samarbejde.

Teknologisk Institut
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Kognitiv Center København Speciallæge i psykiatri

Kognitiv Center København

Har du lyst til at indgå i et team, med udredning og behandling af bl.a. stress, angst, OCD, depression og ADHD/ADD på specialistniveau? Er du interesseret i også at arbejde psykoterapeutisk? Og har du lyst til at være med til at præge en klinik i fortsat udvikling?

Vi udreder og behandler voksne. Vi tilbyder psykoterapeutisk behandling individuelt og i gruppe. Vi arbejder evidensbaseret med afsæt i kognitiv adfærdsterapi (herunder metakognitiv terapi, ACT, compassionfokuseret terapi og skematerapi), mindfulness (MBSR), samt emotionsfokuseret parterapi (EFT).

I dagligdagen prioriterer vi vores trivsel højt. Vi har et godt arbejdsmiljø og har fokus på åbenhed, dialog og medindflydelse.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV