28 job matcher din søgning 28 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 28 resultater.
Copenhagen Malmö Port
Lærlinge til CMP

Copenhagen Malmö Port, Nordhavn

Vi har travlt i CMP med lastning og losning af containerskibe og logistikopgaver af forskellig karakter. Derfor søger vi nye friske ungdomslærlinge, der sammen med vores faste stab af dygtige havnearbejdere, fortsat skal sørge for at vores kunder får den bedste og mest effektive service.

Copenhagen Malmö Port AB

I CMP ser vi det som en naturlig opgave at medvirke til at give unge mennesker en chance for at tage en erhvervsfaglig uddannelse. Til 1. januar 2021 søger vi derfor 2 ungdomslærlinge (18-25 år), der gerne vil uddanne sig som havne- og terminalarbejder. Uddannelsen varer i alt 2½ år.

At være havnearbejder i CMP kræver mange forskellige kompetencer, der alle bidrager til at skabe en effektiv organisation med et stort kundefokus. Som lærling i CMP vil vi lære dig, hvad det kræver.

Copenhagen Malmö Port
Copenhagen Malmö Port
Havnearbejdere til CMP

Copenhagen Malmö Port, Nordhavn

Vi har travlt i CMP med lastning og losning af containerskibe og logistikopgaver af forskellig karakter. Derfor søger vi nye friske havnearbejdere, der sammen med vores faste stab af dygtige havnearbejdere, fortsat skal sørge for at vores kunder får den bedste og mest effektive service.

Copenhagen Malmö Port AB

At være havnearbejder i CMP kræver mange forskellige kompetencer, der alle bidrager til at skabe en effektiv organisation med et stort kundefokus.

Arbejdsopgaverne består bl.a. af:

 • Losning og lastning af skibe
 • Forefaldende arbejde i forbindelse med driften på terminalen
 • Ind- og udlevering af elementer af forskellig art
Copenhagen Malmö Port
Capax RecruitmentSenior rekrutteringskonsulent med en teamleder i maven

Capax Recruitment, Nordhavn

Brænder du for at arbejde med mennesker, og får du et professionelt kick ud af at løse komplekse tech-rekrutteringer gennem kreativitet og samarbejde med dygtige kolleger? Kan du bruge din faglige tyngde til at agere leder og sparingspartner for yngre kollegaer og researchere samt udøve indflydelse på interne processer?

Som senior rekrutteringskonsulent hos Capax Recruitment, kommer du til at arbejde for nogle af de største og mest velrenommerede danske virksomheder. Du får ansvaret for at drive fagligt udfordrende rekrutteringsprocesser, hvor du får tilført ressourcer på hver enkelt opgave i form af junior konsulenter og researchere.

Capax RecruitmentKickstart din karriere inden for rekruttering som Graduate

Capax Recruitment, Nordhavn

Kunne du tænke dig at arbejde med et af erhvervslivets største udfordringer – nemlig rekruttering af nye medarbejdere? Hos Capax Recruitment danner vores stærke fagtekniske branchekendskab rammerne for en spændende udviklingsrejse ind i rekrutteringsbranchen. Som graduate vil du komme til at arbejde med rekruttering af ledere og specialister til nogle af Danmarks største virksomheder, og du vil i kraft af konsulentrollen blive trænet i at rådgive dine kunder under headhuntingsprocesserne.

Graduateprogrammet hos Capax forløber over 12 måneder, og formålet er at give dig kompetencer, der gør dig til en selvstændig rekrutteringskonsulent med ansvar for dine egne rekrutteringssager og kunder.

Paustian A/SRutineret, pålidelig og serviceminded chauffør til kørsel med lastbil

Paustian A/S, København

Til vores lager i Nordhavn, søger vi en rutineret, pålidelig og serviceminded chauffør til kørsel med lastbil.

Som person er du struktureret, og forstår at arbejde inden for klare deadlines. Du trives med faste rutineprægede opgaver, og håndterer en positiv dialog både internt og eksternt. Du er serviceminded af natur og har lyst til at udvikle dig i et mindre team af engagerede og erfarne kollegaer.

Du vil blive en del af lageret i Nordhavn, hvor du som lastbilchauffør skal stå for:

 • Udkørsel af varer til vores kunder efter køreplan
 • Pakning til dagens tur
 • Opsætning af møbler

For den rette kandidat er loftet højt og mulighederne mange.

Meny
Butikschef

Meny, Nordhavn

Nordhavn er en forholdsvis ny bydel og er inde i en rivende og positiv udvikling og det er vi bestemt også. Vi har bl.a. lige fået ”vores egen metro” udenfor vores indgang og det forventer vi os meget af.

Til vores topmoderne MENY i Nordhavn søger en dygtig og engageret butikschef, der kan gå forrest og medvirke til den fortsatte udvikling i butikken. MENY vil være den førende fødevarebutik – det skal du være med til at sikre.

Du vil blive del af en butik i en god udvikling og vil i den forbindelse få en vigtig rolle i vores koncept. Som butikschef har du et stort ansvar for ledelsen og driften i butikken, hvor du vil være købmandens højre hånd. Det er derfor vigtigt, at du som butikschef har drive, engagement, overblik og er handlekraftig således at dette kan bidrage positivt til at butikken fortsat udvikler sig i den rigtige retning. Du vil blive en del af en koncern med mange muligheder for udvikling og med gode karrieremuligheder.

Bruun Rasmussen Kunstauktioner A/S
Projektleder, Presse og SoMe

Bruun Rasmussen Kunstauktioner A/S, Nordhavn

Erfaren pressemedarbejder med stærke SoMe-evner til Bruun Rasmussen Kunstauktioner

Kan du skrive fængende tekster om auktioner, kunstnere og spændende genstande, mens du koordinerer interviews og journalisthenvendelser? Ser du SoMe som en naturlig del af pressearbejdet, og har du samtidig evnerne og lysten til at få Bruun Rasmussens sociale medier ud til endnu flere kunder og interessenter i ind- og udland? Så kan du nu blive en del af salg- og marketingteamet hos Bruun Rasmussen.

Du får et spændende, varieret job med stort selvstændigt ansvar og sparring med et engageret team i salg- og marketingafdelingen. Du kommer til at arbejde tæt sammen med kolleger på tværs af afdelingerne i Danmark og udlandet samt samarbejdspartnere og institutioner indenfor kunst og design. Du bliver en del af en familieejet virksomhed, der er præget af solid faglig kompetence, en uformel tone og stærke værdier.

Bruun Rasmussen Kunstauktioner A/S
Brdr. C & M Brünner A/SKey Account and Business Development Manager

Brdr. C & M Brünner A/S, Nordhavn

Har du erfaring indenfor for key account management med gode resultater med i bagagen? Og kunne du tænke dig at kombinere dette med produktudvikling, strategiplanlægning, kampagneplanlægning og leverandørkontakt?

Hvor kan vi vækste, og hvad skal det næste skridt være, det skal du være med til at finde ud af. Du vil indgå i et team med fire andre kollegaer.

I en nyoprettet stilling vil du som Key Account and Business Development Manager få ansvaret for en portefølje af vores eksisterende kunder både i Danmark, Norden og Tyskland. Du vil blandt andet komme til at arbejde med diverse mærkevarer indenfor konfekture- samt snackkategorien.

TimeXtenderEnergetic and purpose-driven Partner Marketing Manager, Nordic & UK

TimeXtender

Marketing · Working from Anywhere, Nordic region

Are you passionate about what you do? Are you a lead gen wizard and an amazing relationship builder with a growth mindset? Do you embrace working from anywhere and demonstrate a high level of self-leadership skills? Last but not least are you curious and eager to make an impact in a fast-paced international tech environment?

We invite you to join a team of talented X-People, as we call ourselves, that love what we do and value innovation, simplification, automation, and execution highly. At TimeXtender, we do everything BECAUSE TIME MATTERS. We strive to empower every person in every organization on the planet with instant access to data for any use case they might have. Thus, enabling them to achieve more and make quality decisions with data, mind and heart.

IT Relation A/S
Engineering specialist

IT Relation A/S

IT Relation vækster og er på udkig efter flere specialister - denne gang til vores Engineering team.

Vi søger flere specialister indenfor Azure, Office 365 og Remote Workplace til vores Engineering team på tværs af leverancen. IT Relation har nogle fantastiske lokationer i Danmark, men med vores nye tiltag - Work-as-an-agile-service, så kan du frit kan vælge hvilken lokation du vil tilknyttes, og selv bestemme om du løser dine opgaver på kontoret eller remote – hjemmefra, i sommerhuset eller på den lokale café.

Stillingen som Engineering specialist, er en stilling der kræver et højt teknisk niveau med egenskab til at tænke ud af boksen og udvikle vores leverance. I samspil med resten af kollegaerne på tværs af landet, som alle drifter og supporterer IT Relations kunders løsninger.

IT Relation A/S
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
LyderJohnsen A/S
Headhunter/Partner

LyderJohnsen A/S

National og international Executive Search – Kan og vil du gøre en forskel?

Har du en drøm om at blive Headhunter, og ved at du når hurtigere frem til dit mål med et stærkt navn i ryggen, gennemprøvede metoder og koncepter at arbejde efter samt erfarne kollegaer at sparre med, så skulle vi måske tage en snak? Er du etableret i branchen vil vi se meget frem til en konstruktiv snak om hvordan vi sammen kan skabe endnu stærkere resultater.

Vi vil kunne give dig de helt rigtige rammer og afsæt for fortsat succes i branchen, gennem målrettet og konstruktiv sparring, personlig udvikling og samarbejde omkring både salgsprocessen og løsning af kunderelaterede opgaver.

Bruun Rasmussen Kunstauktioner A/S
Frimærkemedarbejder - evt. trainee

Bruun Rasmussen Kunstauktioner A/S i Nordhavn

Bruun Rasmussen Kunstauktioner søger en dygtig og engageret filateliinteresseret medarbejder til vurdering og beskrivelse af auktionseffekter i vores frimærkeafdeling.

I tæt samarbejde med det øvrige vurderingsteam bliver en af dine primære opgaver at opskrive og klargøre frimærker til auktion samt servicere kunder i forbindelse med indlevering og salg. Vores fokus ligger på professionel vurdering og formidling i tråd med Bruun Rasmussens kerneværdier: troværdighed, engagement og fornyelse.

Opgaverne spænder vidt:

 • Opskrivning og indtastning til vore auktioner, primært online
 • Fysisk håndtering af effekter (udpakning, klargøring, flytning, etc.)
 • Vurdering af kundernes effekter både fysisk og online
Bruun Rasmussen Kunstauktioner A/S
NREP
Udlejningsmægler

NREP, Nordhavn

Som udlejningsmægler vil du blive en del af NREP’s living segment. Det er en ny stilling, og det må forventes, at arbejdsopgaverne vil favne bredt i starten. Samtidig vil der for den rette person også være gode muligheder for at medvirke til opbygning og udviklingen af afdelingen. Arbejdsopgaverne vil være orienteret om udlejning og vil indeholde alle aspekter i en boligudlejning.

Dine fokusområder vil hovedsageligt være følgende:

 • Udlejning af boliger herunder fremvisninger, åbent hus og udarbejdelse af lejekontrakter
 • Arbejde med indkomne leads og proaktivt opsøge nye potentielle kunder
 • Vurdere lejeniveauer
NREP
Academic WorkFleksibelt studiejob som bot whisperer!

Academic Work søger for Front AI

Deltag i Front AIs 2 ugers kursus og kald dig selv for deres næste nye bot whisperer i et studiejob, hvor du kan arbejde hjemmefra! Har du mod på at lære nye ting, så kast dig ud i det med Front AI - og bliv ekspert indenfor anvendt AI. Læs videre og send din ansøgning i dag?

Front AI er specialiseret i automatisering af kundeservice og er nu startet et akademi for anvendt AI. Efter to ugers træning kan du kalde dig selv en bot whisperer, der lærer chatbots at tale med folk. Nu giver Front AI muligheden for dig til at deltage i en gratis uddannelse, hvorefter du kan begynde at arbejde både inden for virksomhedens interne projekter og kundeprojekter.

Arbejdsopgaver

 • Lær chat-botterne til at diskutere naturligt, smart og omfattende
 • Definer kombinationer af spørgsmål/svar
 • Analyser indgående kontakter fra kundeservice
 • Lede et Artificial Intelligence Learning Project
Gubi A/S
Sales Coordinator - German Speaking

Gubi A/S, Nordhavn

Would you like to be part of an innovative, original & dynamic design brand environment? Do you have customer service experience and excellent coordination skills?

Then join GUBI’s sales coordination team and get a unique opportunity to play a central role in GUBI’s international success on the journey to become the world’s most loved & respected design brand, by providing excellent service to our customers, business partners and sales consultants.

As a Sales Coordinator, you are the primary point of contact for our customers, business partners and sales consultants.

Løgismose Meyers
Key Account Manager til Meyers Food

Løgismose Meyers, Nordhavn

Meyers Food er en vigtig og voksende forretning i Løgismose Meyers. Til at drive og understøtte vores vækst i detail og foodservice indenfor en bred række af kategorier, f.eks. brød, færdigretter, kolonial, ost og frost, søger vi en Key Account Manager med et stærkt drive, strategisk overblik og kommerciel pondus.

Som Key Account Manager får du til opgave at skabe vækst for Meyers Food - og derigennem bidrage til at realisere ambitionen om at fremme kvaliteterne i den danske madkultur. Du skal derfor være skarp til at lave gode planer og få tingene til at ske.

Der er tale om en nøglefunktion i Meyers Food-teamet, og derfor er det vigtigt, at du kommer med en solid kommerciel erfaring, har kendskab til detailsalg og foodservice og er passioneret omkring mad og kvalitet.

Løgismose Meyers
fsbDriftsleder med stærke kompetencer indenfor ledelse og bygningsdrift

fsb, Nordhavn

Brænder du for den almene sektor? Er du serviceminded og har du styr på bygningsdrift? - så er du muligvis den driftsleder vi mangler.

Til fsb driftsfællesskabet Østerbro II, søger vi en dygtig, udadvendt og initiativrig driftsleder. Driftsfællesskabet består af 3 afdelinger; Pia Hus, Nordhavnsgården og Haunstrupgård i alt ca.700 lejemål. Der er 4 funktionærer og en administrativ medarbejder ansat under driftsfællesskabet.

Vi har mange udfordringer til dig, bl.a. skal du

 • sikre en stabil drift i afdelingerne
 • varetage den daglige ledelse på ejendomskontoret
 • • deltage i økonomistyringen af afdelingen
fsb