28 jobannoncer matcher din søgning 28 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Patienterstatningen

Kontorassistenter

København V

Da vi fra den 1. juli skal varetage et stort nyt sagsområde (tandskadesager), søger vi tre nye medarbejdere på fuld tid (37 timer) til vores gruppe af dygtige kontorassistenter.

Du skal bl.a. oprette nye sager og visitering af anmeldelser, indhente materiale til sagerne fra hospitaler, læger, tandlæger m.v. samt telefonbetjening af patienter, hospitaler, advokater m.fl.

Accountor Denmark A/S søger for one.com
Gem
Accountor Denmark A/S

Proaktiv og ambitiøs Financial Controller søges til one.com, en international virksomhed med domicil tæt på Hovedbanegården

Er du klar til nye og spændende faglige udfordringer i et af de førende koncernselskaber i Europa inden for administration og salg af domæner, webhoteller og e-mail?

Du vil bl.a. stå for controlling af rapporteringspakker fra udenlandske datterselskaber i forbindelse med månedsrapportering.

Du får stor grad af selvstændighed, medindflydelse samt en bred kontakflade en bred kontaktflade på tværs af afdelinger og landegrænser.

Accountor Denmark A/S søger for one.com
Gem
Accountor Denmark A/S

Regnskabsmedarbejder med fokus på kreditorer søges til one.com, en international virksomhed med domicil tæt på Hovedbanegården

København V

Vil du arbejde med kreditorbogholderi i en international kontekst? Kan du holde styr på flere selskaber?

Som Financial Accountant får du ansvar for bogholderiet i Danmark, Sverige samt flere holdingsselskaber. Du får stor grad af selvstændighed, medindflydelse samt rigtig gode udviklingsmuligheder. Du får en bred kontaktflade på tværs af afdelinger og landegrænser.

Du bliver en del af et dynamisk Finance Team med et stærkt fællesskab, hvor sparring og samarbejde vægtes højt. Med reference til VP of Accounting and Tax vil du indgå i et team bestående af fire controllere.

Gem
Nykredit

Relationship Manager til Corporate Banking

Kbh. V

Vil du arbejde med rådgivning af Nykredits største og mest komplekse erhvervskunder? Og ønsker du at være en del af et proaktivt og målrettet team? Så er du måske vores nye kollega.

Din primære opgave bliver at bidrage til at opbygge og vedligeholde solide kunderelationer samt udarbejde understøttende, værdiskabende analyser og oplæg i tæt samarbejde med dine dygtige kolleger.

Nykredit
Gem
Nykredit

Senioranalytiker til udvikling af økonomisystemer i Group Finance & Investments

Kbh. V

Er du interesseret i at være med til at videreudvikle Nykredit? Er du både handledygtig og god til at samarbejde?

Du har nu mulighed for at blive en del af denne spændende rejse, hvor videreudvikling, optimering, procesforbedringer og datakvalitet står øverst på agendaen i vores arbejde med fortsat at udnytte OneStreams mange funktionalitetsmuligheder.

Nykredit
Gem
Nykredit

Senior Compliance Officer til Nykredits Compliancefunktion

Kbh. V

Vil du være med til at sikre, at Nykredit overholder lovgivningen?

Dine primære arbejdsopgaver blive:

  • at gennemgå forretningens procedurer og kontroller for at vurdere, om de fungerer effektivt og om regler bliver overholdt
  • løbende at rådgive forretningen om compliancerelaterede spørgsmål f.eks. spørgsmål om interessekonflikter og funktionsadskillelse
Nykredit
Cadeler A/S

Senior Legal Counsel – Offshore Wind Industry

Copenhagen, Vejle

Are you interested in deploying your skills and expertise securing a sustainable future based on renewable energy?

You will take on an important role in the Legal team – reporting directly to the General Counsel – by providing legal support to different internal departments. You will be drafting, reviewing and negotiating agreements within all business areas, including supply time contracts, installation and construction contracts, procurement and supply chain agreements and more.

Cadeler A/S
Gem
Nykredit

Senior AI proceskonsulent til Intelligent Automation

Kbh. V

Vil du være med til at skabe værdi for Nykredits kunder og vores interne kolleger? Er du passioneret omkring procesoptimering, AI og automatisering?

Hos os vil du blive en del af et helt nyt team, der får til ansvar at drive udviklingen af organisationens AI-løsninger. Du vil komme med på en spændende rejse, hvor vi sammen skal lykkedes med at bringe AI ind i Nykredits DNA.

Det vil blive både udfordrende og spændende, når vi sammen skal betræde nyt land.

Nykredit
Gem
Nykredit

Private Banker til Private Banking København

Kbh. V

Vil du være kundens personlige rådgiver og sparringspartner?

Dit fokus bliver at fastholde og videreudvikle din egen kundeportefølje, der består af kunder med en investerbar formue på 2-7 mio. kroner.

Du motiveres af at gøre en forskel for dine kunder og sætter en stolthed i at yde god helhedsrådgivning. Vi forventer, at du med udgangspunkt i en portefølje med potentiale vil være i stand til at sætte dit netværk i spil både internt og eksternt og derved opbygge en portefølje af velhavende kunder.

Nykredit
Gem
Nykredit

Seniorspecialist til implementering og modellering af markedsdata i Nykredit Wealth Management

København

Brænder du for data og i særdeleshed markedsdata. Har du forståelse statisk data, referencedata samt prisdata? Vil du være en del af et fagligt udviklende miljø som dagligt sætter standarderne for Nykredit koncernens markedsdata?

Som en del af Market Data-teamet i Nykredit Wealth Development bliver din hverdag fyldt med udfordrende arbejdsopgaver, stort ansvar og tæt samarbejde med mange dele af Nykredit.

Nykredit
Ingeniørforeningen, IDA

Politisk konsulent med fokus på life science

København V

Vi inviterer inden for i IDA’s politiske afdeling i en nyoprettet stilling med spændende muligheder for at udvikle og have indflydelse på arbejdet.

Dit arbejdsområde bliver life science med særligt fokus på sundheds- og velfærdsteknologi.

Du bliver involveret i arbejdet med IDA’s politiske udvalg, ekspertpaneler og hovedbestyrelse, og bistår derved med at udvikle og formulere IDA’s politikker på området.

Ingeniørforeningen, IDA
Ingeniørforeningen, IDA

Politisk konsulent med fokus på klima og energi

København V

Verden kræver klimahandling nu, og derfor er en accelereret grøn omstilling en høj prioritet på dagsordenen i IDA.

Vi har travlt og vi er motiverede, og derfor har vi brug for en dygtig politisk konsulent på området.

Du bliver involveret i arbejdet med IDA’s politiske udvalg, ekspertpaneler og hovedbestyrelse, og bistår derved med at udvikle og formulere IDA’s politikker på området.

Du vil være ansvarlig for klima- og energipolitik, hvortil beslægtede dagsordener som eks. cirkulær økonomi også kan opstå.

Ingeniørforeningen, IDA
TEKNOLOGIENS MEDIEHUS A/S

Deltidsansat Office Manager

København V

Trives du med at have ansvar for egne opgaver, og ønsker du at være med til at optimere dine kollegers hverdag og skabe en behagelig arbejdsplads?

Vi søger en engageret og serviceminded kollega med god ordenssans og mod på at påtage sig en række praktiske opgaver på vores kontor på Kalvebod Brygge i København.

Vi har en uformel og flad virksomhedskultur og nyder hinandens selskab, når vi samles om kaffemaskinen, over bordfodboldbordet eller til en dukkert i kanalen.

Scandic Hotel A/S

Receptionistelever, opstart hurtigst muligt 2024, Scandic Spectrum

København

Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og drømmer om at få Danmarks bedste uddannelse som receptionistelev på Scandic Spectrum?

Se video om Scandic Hotel A/S som arbejdsplads

Hos os lærer vi dig hurtigt at handle hurtigt, når situationen kræver det. Du har en sjette sans for god service og spørger altid vores gæster, om der er noget, du kan hjælpe dem med, inden de selv spørger. Og vi ved, at du er fyldt med energi, og at dit gode humør smitter af på vores gæster og alle dem, du arbejder sammen med.

Du får rig mulighed for at udvikle dig som receptionistelev og som menneske. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi tror på dig.

Scandic Hotel A/S
Gem
one.com

German-speaking Customer Service Representative

København V

At one.com we are looking for a skilled and service-minded employee for our German customer support! Are you fluent in German? Can you offer great customer support? Do you want to learn more about websites and domains?

As a Customer Service Representative at one.com, your primary job is to help and guide our customers in the use of our products and services via chat, e-mail, and phone. In this position, there are also great opportunities to take on additional responsibilities in e.g. translation, product specialization, testing, training or other areas that you find interesting and would like to develop.

Ingeniørforeningen, IDA

Ansvarsbevidst og serviceminded regnskabsmedarbejder med fokus på debitorer og kontingent

København V

Kunne du tænke dig at blive en del af Danmarks bedste fagforening IDA og har du erfaring med debitorbogholderi? Du vil sammen med din nærmeste kollega komme til at udgøre IDAs debitorteam, hvor I i fællesskab vil få ansvaret for opkrævningen af bl.a. IDAs medlemskontingent.

IDA tilbyder en konkurrencedygtig lønpakke med pension, betalt frokostpause, flextid og ansættelse efter overenskomst med HK. Vi arbejder ”fri af tid og sted”, og du får mulighed for delvis selv at tilrettelægge din arbejdstid i det omfang, som opgaverne tillader.

Ingeniørforeningen, IDA
Gem
Nykredit

EA til Nykredit Mægler

Kbh. V

Ønsker du at få en central rolle i at understøtte den øverste ledelse i Nykredit Mægler, og kan du håndtere flere forskellige opgaver på én gang?

Som EA’er bliver det blandt andet din opgave at bistå ledelsen og resten af teamet i Nykredit Mægler. Opgaverne er meget varierende og vil også omfatte udarbejdelse af præsentations- og foredragsmateriale, kundeservice via telefon og mail, samt løsning af diverse ad hoc-opgaver.

Nykredit
Gem
one.com

Danish-speaking Customer Service Representative

København V

Kan du lide at snakke med mennesker? Er du løsningsfokuseret, empatisk og drives af at gøre kunderne glade?

Vi hjælper kunder via chat, e-mail og telefon med deres webhosting løsninger, tekniske problemer og alt, der kan opstå for en bruger, som forsøger at skabe sig en plads på internettet med hjemmeside, e-mail og domæne.

Dette er en unik mulighed for at blive en del af et team, hvor alle arbejder mod samme mål: at yde nordens absolut bedste support og kundeservice til vores kunder.

Poul Schmith/Kammeradvokaten

Erfaren regnskabsmedarbejder

København V

Er du en erfaren regnskabsmedarbejder, som er i stand til at løse regnskabsmæssige problemstillinger selvstændigt? Sætter du en ære i at have ansvaret for små projekter og går du op i at levere høj kvalitet?

Du kommer til at arbejde sammen med dygtige og kompetente kolleger i et velfungerende og socialt team med godt humør, plads til alle og fokus på bolden.

Moment søger for Genmab A/S
Gem

Senior Associate Accounting Operations

Copenhagen

Are you passionate about biotechnology and quality assurance? Genmab is offering a great opportunity as a Senior Associate Accounting Operations

The Finance area of Genmab is growing and now looking for a Senior Accountant to join the Accounting Operations team in Copenhagen.

This is a key position within the Accounting Operations Teams and a great opportunity for an experienced, motivated, and ambitious accounting professional. You will be working in a highly motivated team of experienced finance professionals in an organization where we value innovation, determination, integrity, and teamwork.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV